while playing over an hour of Metroid Prime 4: Beyond on Nintendo Switch 2, I discovered a seemingly major component that’s been completely absent from any footage we’ve seen so far: an extraordinarily talkative companion who’s constantly spewing unwanted hints, quippy jokes, and cries for help, breaking the isolated, atmospheric themes Metroid is known for.

Golan כתב:אני מנסה להתלהב ממטרויד פריים 4 ולא מצליח.![]()
ממש קשה לי שהוא נראה כמו משחק PS3 ולא ראינו שום דבר מעניין בטריילרים, העולם נראה ממש ריק. והאופנוע המוזר.
אני זוכר שממש התרגשתי לקראת מטרואיד דראד וזה היה בכלל המטרואיד הראשון ששיחקתי אי פעם! עדיין ממש ציפיתי לו. לפריים 4 אין לי שום הייפ.
DrKeo כתב:לא משנה לי מה הצבע או המין של הדמןת הזו. מטרויד מבוסס על הנוסע השמיני 1 כשבידוד הוא במהות, הרגשה של נטישה, שאתה לבד בכוכב עויין ואתה צריך לחלץ את עצמך. אופנוע נשמע לא קשור, אבל קמפניון חופר שמפזר בדיחות? באמת?
kririn כתב:DrKeo כתב:לא משנה לי מה הצבע או המין של הדמןת הזו. מטרויד מבוסס על הנוסע השמיני 1 כשבידוד הוא במהות, הרגשה של נטישה, שאתה לבד בכוכב עויין ואתה צריך לחלץ את עצמך. אופנוע נשמע לא קשור, אבל קמפניון חופר שמפזר בדיחות? באמת?
כחובב הנוסע השמיני
וכחובב מטרואיד
המון זמן עבר מאז המשחקים הראשונים
אני לא חושב שזה נכון להיום
היו המון שינוים בסרטי הנוסע השמיני
והיו שינוים במטרואיד
אני כן רוצה משחק טוב
glass man כתב:kririn כתב:DrKeo כתב:לא משנה לי מה הצבע או המין של הדמןת הזו. מטרויד מבוסס על הנוסע השמיני 1 כשבידוד הוא במהות, הרגשה של נטישה, שאתה לבד בכוכב עויין ואתה צריך לחלץ את עצמך. אופנוע נשמע לא קשור, אבל קמפניון חופר שמפזר בדיחות? באמת?
כחובב הנוסע השמיני
וכחובב מטרואיד
המון זמן עבר מאז המשחקים הראשונים
אני לא חושב שזה נכון להיום
היו המון שינוים בסרטי הנוסע השמיני
והיו שינוים במטרואיד
אני כן רוצה משחק טוב
לא הבנתי קרירין, אתה בעד השותף הזה?
אני בטוח שזה יהיה משחק טוב, אבל משחק של 87 זה לא טוב מספיק למטרויד פריים, זו סדרת prestige בתעשיה.
ראיתי כל מיני הזויים באינטרנט שאומרים שהומור כזה מתאים למטרויד לכו תבינו...
הדבר היחיד שבאמת מפריע לי זה שאני אוהב "ללכת לאיבוד" במשחקי מטרויד אני אוהב את זה שאני לא רק בסביבה מדכאת וחייזרית אלא גם שאני לפעמים לא יודע איך להמשיך
והסיפוק שמצאת איך להתקדם אחרי ימים או שבועות שהיית תקוע זה בשבילי הלב של מטרויד.
אני רואה את זה כבר, איך אני תקוע 3 דקות והשותף הזה מזיין לי במוח ומגלה לי את כל הפיתרון ומה לעשות
פעם היית יכול להיות גאה בעצמך שסיימת משחק כזה לבד בלי מדריכים או עזרה, היום דוחפים לך את המדריכים האלה לגרון תרצה לא תרצה, זה מדכא.
glass man כתב:אני מקווה שיהיה איזה רגע ממש מוקדם במשחק שהוא נפצע מאיזה בוס שמנסה לאכול אותו, בצורה בלתי הפיכה שלא תיתן לו להפריע יותר.ושכשהוא מתחיל לחפור בקשר או מה שזה לא יהיה אפשר יהיה פשוט לעשות toggle off לקשר איתו. אחרת אני לא יודע יודע מה הולך פה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 36 אורחים