ברור שהכל מסתכם ב"זה לא ה"מה" אלא איך.מסכים לגמרי עם הקטע הזה. אני פשוט לא מאמין בIP של זלדה מספיק שהוא יכול לספק את הרקע ליצירה כזו

הדמויות היחידות שהן memorable הן לינק זלדה וגאנון. גם אם סוני ונינטנדו יביאו את התסריטאי הכי מבטיח של השנים האחרונות, אין לו פה מספיק חומר לעבוד איתו אין מספיק דמויות שיהיה לאנשים איכפת ללכת לראות את הסרט הזה בשבילן.
התסרטאי יכול לקחת את הכיוון של loose adaptation ולקחת רק את האלמנטים שמרתקים אותו (המטמורפוזה לזאב, המאסטר סורד וכו') ולבנות מזה עלילה חדשה לגמרי ולהמציא דמויות מאפס שאף פעם לא היו במשחקים. כן, התסריטאי יכול להתפרע כי זלדה מאפשרת חופש מוחלט או נאמנות של 100% למקור, אבל אז יש לו את הבעיה הזו שהסרט לא באמת ירגיש זלדה, אם הוא יקח חופש יצירתי ושהוא ירגיז הרבה מאוד מעריצים.
נדב, תסתכל למשל על E33 אין למשחק אפילו שנה בשוק והוא כבר בדרך להפוך לסרט, כי יש לתסריטאי שלו המון חומר לעבוד איתו

לזה אני מתכוון, יש מספיק דמויות מעניינות שם בשביל לעשות סרט מענייין יש יותר בשר מזלדה.
אני מקווה שזה ייצא סרט מעולה, אבל עדיין בעיני מדובר באחד הפרויקטים הכי מסובכים שאיזשהו כותב יכול לקחת על עצמו