glass man כתב:33% מהנשים שמשחקות במשחקי מחשב מעדיפות JRPG קרירין על זאנרים אחרים.זה אולי לא מגיע למספרים של משחקי חווה עם 69% אבל זה הרבה יותר מאקשן הרפתקה עם 18% משחקי FPS עם 7% וכו'. אם אתה בכלל מחבר את הנתון של WRPG הגעת ל58% מהנשים.
זה גם לא דבר שקשה להבין אותו אלה משחקים שיש בהם הרבה מאוד גלגלי הצלה והם שמים דגש על סיפור ודמויות על פני כל דבר אחר.
https://quanticfoundry.com/2017/01/19/f ... -by-genre/
כלומר, אם אנחנו הולכים רק על ז'אנרים לקהל הCore הוא הז'אנר הכי פופלארי אצלן.
לאסקין: מקדם את שני המשחקים האלה בתור
glass man כתב:הבעיה עם GOY קרירין זה שהדעה הכללית הוא שהסיפור של GOT הרבה יותר טוב משל GOY (לפי הרוב המוחלט של הסקרים) מה שמוביל לזה שרוב האנשים מעדיפים את GOT גם אם הגיימפלי של GOY משופר מאוד, אז אני די "חושש" שאני גם כן אהיה חלק מהמשבצת הזו.
משחק כזה שלקח לסאקר פאנץ דור שלם היה צריך להיות משחק של ציון 9.0 לפחות כזה שלא יהיה עליו מחלוקת שהסיפור הוא קפיצה קוונטית מהראשון, מבאס.
glass man כתב:סיימתי את אינזומה איילבן victory road. לקח לי 42 שעות. בהחלט אחד המשחקים שהכי נהנהתי מהם על הPS5 עד כה. זה דבר עצוב בטירוף, בהתחשב בזה שהPS4 והסוויץ 2 מריצות אותו ב60FPS גם כן, הדור הזה הוא כמו אוויר.
זה היה כמו לראות אנימה טובה, ערכי ההפקה של קטעי האנימה הם לגמרי בשורה הראשונה של האנימצה לא ציפיתי לזה בכלל ובהתחשב בזה שכמות נכבדת מהשעות האלה הלכה על צפיה זה מרשים.
החיסרון היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה שהמשימות הראשיות מתוסרטות ברמות, גם אם אתה השחקן הכי טוב בארץ אם העלילה רוצה שיעשו לך 5:0 אז יעשו לך 5:0 אבל מה אני מצפהזה משחק שהשחקנים מוציאים אש מהרגליים וליטרלי שורפים את השער ואת המגרש לול
למי שדואג זה לא היה ספוילר לא באמת עושים לך 5:0 סתם לצורך הדוגמא.
עכשיו אני בהתלבטות מה לשחק, מצד אחד יש את GOY שלא הכי עושה לי את זה אבל זה אחד האקסקלוסיבים הכי רצינים שיש לנו לPS5 בדור הזה בנתיים.
יש את פריים 4 אבל אני לא משחק בזה עד שנדב לא מסיים את זה ואני שומע דברים חיובים עד השתפכותבעיקר בקטע של הבדידות והשותפים..
יש את marvel midnight suns שבא לי עליו שנים, אבל הוא התחייבות של איזה 65 שעות או יותר ואני לא יודע אם אני בראש להתחייבות כזו כרגע.
יש את the outer worlds 2 שאנשים מסוימים אמרו שהוא סטארפילד יותר טוב מסטארפילד.
בקיצור Chen שתסגר על משהו תעדכן אותי כי גם לי אין מושג מה לשחק.
glass man כתב:האמת שאני די נוטר טינה לLevel 5הם המפתחים של DQ8 DQ9 והם די ה Bluepoint Games של היפנים כלומר הם לרוב כישרון טכני מאוד גבוה אבל הם די מעפנים שהם עושים משחקים משלהם. תמיד רציתי שהם ימשיכו להיות פועלים של סקוור ויפתחו DQ לול. זה המשחק הראשון שלהם שהוא באמת "שלהם" שאני אוהב, כל היתר פח.
ניסיתי את אינזומה אילבן בהשקה המערבית שלו על הDS אבל זה שיעמם אותי פצצות.כאילו רק להבהיר, אינזומה אילבן זה RPG טקטי שמתחפש למשחק פיפא/מריו סטרייקר
הRNG עדיין שולט פה בכל (למרות שאפשר להגיד שהוא שולט גם בפיפא אז..) הרמה של הקבוצה שלך עדיין קובעת הרבה מעבר לסקיל שלך.. אתה צריך לתזמן תקיפות קבוצתיות על השוער כדי להתיש לו את הHP כמו שאתה צריך לעשות איגוף במשחקי טקטיקה וכו'... אבל אתה יודע מה? בתכלס כדורגל גם די דומה למשחקי טקטיקה שחושבים על זה. בפפ טקטיקס אדוונס אפילו היו כרטיסים צהובים ואדומים לפי חומרת העברות שאתה עושה באמצע הקרב חח.
E33 מדהים מקנא בך לגמרי.
Laskin כתב:glass man כתב:הבעיה עם GOY קרירין זה שהדעה הכללית הוא שהסיפור של GOT הרבה יותר טוב משל GOY (לפי הרוב המוחלט של הסקרים) מה שמוביל לזה שרוב האנשים מעדיפים את GOT גם אם הגיימפלי של GOY משופר מאוד, אז אני די "חושש" שאני גם כן אהיה חלק מהמשבצת הזו.
משחק כזה שלקח לסאקר פאנץ דור שלם היה צריך להיות משחק של ציון 9.0 לפחות כזה שלא יהיה עליו מחלוקת שהסיפור הוא קפיצה קוונטית מהראשון, מבאס.
דווקא רוב הביקורות שראיתי אומרים שהעלילה של יוטיוב הרבה יותר טובה מטסושימה.
ולקח לסאקר פאנץ׳ 4 שנים לפתח אותו, זה חצי דור במקרה הטוב ולגמרי זמן הרבה יותר מסביר למשחק המשך עם עולם חדש לגמרי, יותר טוב מרוב המפתחות היום.
לצפות מהם לממוצע של 9 ומעלה זה קצת מנותק מההסטוריה של סאקר פאנץ׳. זה אחד המשחקים עם הממוצע הכי טוב שהם אי פעם הוציאו.
omerkot כתב:סיימתי את יוקה-ריפליילי, מה שלא יכולתי להגיד על יוקה-ליילי המקורי.
ליילי לא היה אפוי והרצון לאהוב אותו לא התגבר על הפגמים המהותיים שבו. הרימייק פותר הרבה מאוד מהבעיות שהיו במקורי (וגם רמת הקושי שלו נמוכה משמעותית) והוא מהנה מאוד ושווה את מחיר השדרוג שהם מבקשים בסטים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 20 אורחים