במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

kririn
Sage

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי kririn » 04 דצמבר 2025, 13:33

במצב שלי ( כרגע מרגיש טוב )
שהרוב לא מחזיקים הרבה זמן ( הסרטן ראש יחזור מתי שהוא )
אין לי בעיה לעזור לקרובים לי

הכסף לא יגיע איתי לקבר , ויש לי מספיק

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 04 דצמבר 2025, 13:52

רק בריאות קרירין!

שמתי שעה במטרויד פריים 4, אני מתבייש להודות שזה הראשון שלי בסדרה אחרי שקניתי את הטרילוגיה על ה-WiiU דרך ה-eshop לפני שנים ואת הרימאסטר על הסוויץ' ולא נגעתי בהם.
התרשמתי לטובה עד עכשיו, הוא די התחיל כמו משימה ב-COD אז חששתי שזה מה שמצפה לי אבל אחרי הפרולוג והקרב בוס העסק נרגע קצת ולטעמי מאוד לטובה.
גרפית הוא נראה מעולה, אין שם משהו מפוצץ ראשים טכנית, אפילו לא קרוב, אבל הבלנד המושלם בין הסאונדטראק לארטסטייל יוצר אווירה מדהימה ו-sense of place של כוכב חייזרי מסתורי שמאוד מזכיר לי את ההתחלה של Halo 1 ואת המשימה השנייה ב-H4 וכמו שני אלו, היה כבר רגע אחד שנעצרתי לרגע רק לספוג את הכל לפני שהמשכתי.
מבחינת השליטה, אני לא משוגע על הקונספט של לעצור לסרוק כל דקה אלמנט אחר בסביבה וגם המכניקת lock on היא משהו שאצטרך להתרגל אליו (משחק docked עם פרו קונטרולר) אבל בסך הכל אני נהנה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 דצמבר 2025, 14:26

הספקתי לשחק בו שעתיים, הוא הרבה יותר יפה ממה שציפיתי. הוא מהדור של הפס3, אבל נראה הרבה יותר טוב ממשחקים של הדור הזה. אומנותי הוא אדיר, טכנית קצת מיושן אבל הקומבו של האומנות והמוסיקה יוצרים אוירה שמזכירה לי את פריים 1. אני חייב לציין לטובה את הskybox, כל פעם שמגיעים לאיזו ויסטה זה ממש מרשים, לפעמים נוטידוג מרשים. יש שם קומבו מאוד חכם של דו ותלת מימד, מאוד מוכשרים החבר׳ה.

המשחק עצמו לא השתנה מאז פריים 1 לטוב ולרע, בנתיים אני מאוד נהנה. הקמפניון המעצבן נמצא איתי בחצי שעה האחרונה אבל הוא לא יותר מדי in your face. באזור שאני נמצא בו הוא התמקם בחדר מסויים והוא עזב אותי במנוחה אז בנתיים סביל. ממש מהר משיגים יכולת חדשה לסדרה שממש אהבתי,
ספויילר: הצג
היא נותנת לך להטיס טיל בגוף ראשון
, היו איתה כמה חידות חמודות וגם בוס שדרשה אותה, מאוד נחמד.
We're just normal men. We're just innocent men

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 05 דצמבר 2025, 18:17

אני מתקדם בפינאל פנטזי 12 גרסת סטים
אני הולך לפי מדריך של קרוב ל28 שעות
( כולל סרטונים )
עברתי כבר יותר מ8 שעות אז החלטתי לרשום פה
כמובן לוקח לי הרבה יותר

קודם כל המשחק מתנהל בזמן אמת
אבל יש בחירות שאז יש הפסקה

בנוסף יש המון מכניקות אוטומטיות שאפשר להפעיל
סתם דוגמה תבלע תרופה שהמצב כזה וכזה
תעשה קסם מסוים שהמצב כזה וכזה
לכל דמות מהחבורה

יש גם לוח שדרוג שנותן לבחור דברים
אני הולך לפי המדריך , ככה שדי מעצבן לבחור ככה
אבל לא קורה הרבה

וכן יודע שזה די הורס את המשחק
אבל מקווה לסיים מהר

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 05 דצמבר 2025, 18:43

פשש נדב איזה מחמאות טכניות רטרו מקבלים ממך עם המשחק הזה. לפעמים מרשים כמו נוטי דוג? מכל מה שאתה אומר זה נשמע בנתיים פריים לכל דבר ועניין אז אני תוהה על מה הציונים האלה, נשמע הסיפור הרגיל, זה FPS גרסת נינטנדו עם פאזלים וכל מה שאנחנו אוהבים מי שאוהב את זה אוהב מי שתמיד חשב שזה משעמם ימשיך לחשוב שזה משעמם.

עכשיו אני מתבאס שלא חיכיתי עד שייצא כדי להתחיל אותו :-)
תעדכן אחי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 דצמבר 2025, 19:10

הכל יחסי כן? מדובר בחומרת פס3, אז אני משווה את זה לאנצ׳רטד 3, לא לאינטרגלקטיק. הוא נראה יותר טוב מכל משחק פס3 שאני יכול לחשוב עליו, הוא נראה כמו נקודת אמצע בין משחק פס3 למשחק פס4.

וזה כמון הופך את זה לטרגדיה שהמשחק לא פותח לסוויצ׳ 2.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 05 דצמבר 2025, 19:21

המשחק הובטח לסוויץ 1 לפני שנים
נכון ביטלו פיתוח והתחילו מחדש
אבל היה צפוי שיצא לגרסה הראשונה

זה שיפור כמו ששני הזלדות לסוויץ 2 שיצאו זה שיפור

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 דצמבר 2025, 22:06

הרבה משחקים הובטחו לקונסולה מסויימת ובסוף יצאו רק לאחרת או לדור הבא. זה לא ביג דיל להכריז על משחק לקונסולה מסויימת ובסוף להוציא אותו לדור הבא, זה סטנדרט. גיימרים רגילים לזה, לא עושים החלטות עסקיות לפי גחמות של גיימרים.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 06 דצמבר 2025, 11:23

נכון. לא עושים החלטות עסקיות לפי גחמות של גיימרים.
כלומר, גם הגחמות של גיימרים פנאטיים לגבי 'בלעדיות מעל הכל' שקוראים לנינטנדו לעשות צעד אנטי-צרכני וציני ולבטל גרסה לסוויץ' 1 כאשר כולם יודעים שהמשחק תוכנן ופותח לפלטפורמה הזו.

אם MP4 היה בלעדי לסוויץ' 2, הקונסולה הייתה שוברת את שיא המכירות בעוד מיליון! s/

מטרויד הוא זיכיון עם מכירות צנועות.
כדי לתת לו עוד הזדמנות לפרוץ לא הולכים וביודעין מונעים אותו מיוזרבייס של 100 מיליון+ שחקנים, רק כדי להשביע 'פטיש' של בלעדיות.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 06 דצמבר 2025, 15:31

דרך אגב צפיתי היום בסרטון
מטרואיד 2 גרסת הסוויץ 2 הפיזית
פועלת גם על סוויץ ישן , רק בהגדרות הישנות
זה אני מנחש יקר יותר אבל פועל

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 06 דצמבר 2025, 15:38

נדב, כן זה נשמע ממה שאתה אומר שרטרו עשו עם פריים 4 את המקסימום שאפשר בהתחשב בזה שהוא חייב להיות 60FPS על מכשיר שהוא סה'כ PS3 פרו.
זה כמו שאפילו אם מישהו יתן לג'ון קארמק תקציב של 5 מליארד דולר, אפילו הוא עם כל הגאונות הטכנית שלו וכל הכסף שלו, הוא לא יצליח לעשות משהו שנראה כמו PS5.

אני כמו שאמרתי דווקא חושב שהוא עומד יפה עם הרבה משחקי PS4 אבל כמובן שבשום אופן לא עם הבלעדיים של סוני, על הפלטפורמה, אבל אם לומר את האמת, אולי זה בגלל IQ שעושה פה הרבה Heavy lifting אין לי איך להסביר את זה אבל לדעתי נינטנדו הגיעה לImage quality פצצה על הסוויץ 2 לא ראיתי בלעדי אחד שלהם על הפלטפורמה שלא היה פצצה באיכות תמונה.
(ברור שאני לא מתכוון לתועבה של העולם הפתוח בפריים 4 שעל הPS2 עולמות מרשימים ממנו :-)

קאז, הייתי מסכים איתך פה על כל IP אחר בערך, אבל בוא זה משחק שבמקרה הטוב ימכור איזה 3M. נינטנדו ליטרלי פיתחו את המשחק הזה כדי להחזיר גיימרים כמו נדב "הביתה" זה ליטרלי בשבילו ולגיימרים כמוהו, היא ידעה שהם נטשו את הפלטפורמה אחרי התועבה של הWII והיא ידעה שחשיפה של פריים 4 ב2017 זה מה שיחזיר אנשים כמו נדב ובגלל זה הם גם היו מוכנים להתמיד עם המשחק הזה כל כך הרבה רייבוטים וצוותים שהתחלפו.

אז כשאתה מבטיח ל3M גיימרים האלה כמו נדב משחק, מושך אותם כמעט 10 שנים, וואלה שיתנו להם כבר את החוויה עד הסוף, הרי כבר ב2024 היה ברור שהמשחק הזה ייצא רק שהסוויץ 2 תצא.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 06 דצמבר 2025, 19:34

אני דווקא חושב שהמטרואיד הזה ימכור הכי טוב בסדרה
הקיוב לא מכרה הרבה קונסולות
אז 1-2 סבלו מזה
מטרואיד m ומטרואיד 3 היו על קונסולה שמכרה המון
אבל הרוב לקזואל ,אז לא מכרה יותר מידי משחקים כאלו
Snes מכרה 50 מיליון קונסולות
Nes יותר אבל מטרואיד היה חדש
הגימבוי גם הצליחה למכור טוב
אבל " מטרואיד 2" לא היה ענקי
והיו עוד משחקים

אבל פה עכשיו יש 2 קונסולות והמון הייפ
1 אחת הקונסולות הכי נמכרות שעדין נמכרת
וסוויץ 2 שמוכרת מצוין ומטרואיד 4 יהיה לה לעורך החיים
אני מאמין שהמשחק ימכור הרבה

בדקתי Metroid Dread מכרה מעל 2.9 מיליון
והיתה זמינה רק לסוויץ
אני מנחש 4 ימכור מעל 5 מיליון

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 06 דצמבר 2025, 19:52

לא חושב שיש סיכוי למטרויד פריים 4 למכור מעל 5M אבל לך תדע. שיא ההתרגשות של הגיימרים מהנוסחא של מטרויד פריים, היתה עם פריים 1 והוא יושב על קצת מעל 2.8M לגיימקיוב.לרוב הגיימרים קאזואלים או הארדקורס לא איכפת ממטרויד פריים זה Thinking Man Game ואצל רוב הגיימרים המאמץ שהם צריכים להשקיע מרתיע מלהיכנס למשחק הזה.

ההימור שלי איפשהו בין 1.5M ובמקרה הכי טוב כמו פריים 1 עם 2.8M פחות או יותר.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 06 דצמבר 2025, 20:43

אני חושב שאתה טועה הפעם
והקודם ה2d מכר 2.9
אני כן חושב יעבור 5 מיליון כולל סוויץ וסוויץ 2
יש הרבה הייפ
והמשחק אולי לא מושלם ,אבל 81 ציון טוב

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 דצמבר 2025, 22:36

נראה שכל גרעפס שיוצא מנינטנדו מוכר היום מעל 8 מליון עותקים אז אני לא הייתי מתפלא בכלל אם מטרויד ימכור קרוב לשם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 דצמבר 2025, 11:22

אני ממשיך להתקדם במטרויד, אין על הסגנון האומנותי של רטרו, הוא כל כך מרשים. כרגע אני ממש נהנה ממנו, אולי עדין לא הגעתי למה שגרם למבקרים להוריד לו את הציונים לסביבות ה-8. האופנוע כיפי למדי, האוירה אדירה, אומנותית הוא מאוד מרשים והקמפניון נשאר באזור הראשון ורק יוצר איתי קשר ברדיו פעם בחצי שעה אז הוא לא כזה מפריע.
Hypno כתב:נכון. לא עושים החלטות עסקיות לפי גחמות של גיימרים.
כלומר, גם הגחמות של גיימרים פנאטיים לגבי 'בלעדיות מעל הכל' שקוראים לנינטנדו לעשות צעד אנטי-צרכני וציני ולבטל גרסה לסוויץ' 1 כאשר כולם יודעים שהמשחק תוכנן ופותח לפלטפורמה הזו.

אם MP4 היה בלעדי לסוויץ' 2, הקונסולה הייתה שוברת את שיא המכירות בעוד מיליון! s/

מטרויד הוא זיכיון עם מכירות צנועות.
כדי לתת לו עוד הזדמנות לפרוץ לא הולכים וביודעין מונעים אותו מיוזרבייס של 100 מיליון+ שחקנים, רק כדי להשביע 'פטיש' של בלעדיות.

משעשע, מיקרוסופט הולכת בדרך שלך ועולה בלהבות, ונינטנדו הכריזה שהיא די סיימה עם הסוויצ' 1 והולכת להתרכז בבלעדיים לסוויצ' 2, כלומר הולכת בדרך שלי, והיא שוברת כל שיא אפשרי ותפוצצת (לא בדרך שאקסבוקס של קאז מתפוצצת :!: ) אז... כן, לך תהרוס את אקסבוקס, כבר הרגת אותם עד שלא נשאר מהם אבק ואני אדבוק בנינטנדו, סבבה?

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 21 אורחים