DrKeo כתב:המספרים שלך לא נכונים. ובנוגע לבעיות ניהול, לפעמים פותרים בשנתיים, לפעמים לא, אבל פותרים אותה או שהחברה צוללת. אם ספנסר לא האיש לתקן את הבעיה, שילך הביתה ויוחלף במישהו שיכול. אבל האסטרטגיה שהצעת בהחלט עובדת מעולה קאז, כמה ה-XSX מכרה השנה באסטרטגיה האהובה עליך? כן, בדיוק.
DrKeo כתב:לא דברתי על הסטים דק ובציטוט הקודם גם לא דברתי על COD, למה אתה ממשיך לענות לדברים שלא אמרו? אתה מבין שזאת ההגדרה של איש קש, נכון?
חבוב, הגייבקיוב לא מיועד לשחקן קונסולה. היא מסובכת, היא יקרה כמו הפס5 פרו ומבצעת פחות טוב מהפס5, היא לא מריצה את רוב משחקי המולטי הפופולרים, היא לא מגיעה עם שלט או נמכרת בצורה רשמית בריטייל. זאת הקונסולה עם החיכוך הכי גבוה שאני זוכר אי פעם, איך זה בדיוק פונה לקהל קונסולות? הגייבקיוב מיועדת לשחקן PC עם ספרית סטים גדולה, יותר מדי כסף ורצון עמוק לקחת את האינדים לסלון.
DrKeo כתב:אממ, אתה מבין שאסטרטגיה משרתת את המטרה, לא להפך, כן? אם כך הגדרת המטרות החדשה של מיקרוסופט הן להקטין משמעותית את המכירות, ה-revenue, קהל משתמשים, והדרכים בהן הם מרוויחים כסף? בהחלט אסטרטגיה מעניינת.
DrKeo כתב:אני לא ראיתי את הערכה הזו, אבל לשלם על סיליקון של GPU ואז להשבית אותו זה הדבר הכי מטומטם ששמעתי בחיים שלי, כסף לפח. אתה יודע לציין איפה הם אמרו את זה? כי זה באמת מטומטם ברמה אחרת לגמרי. אבל כך או כך ה-GPU הוא נפרד לגמרי, סיליקון נפרד עם קונטרולרים של זיכרון נפרדים שמתחבר לזיכרון נפרד. יש 100% הפרדה בין ה-CPU ל-GPU, אז הם יכלו לקנות את הGPU ממי שבא להם. ואני באמת אשמח לקישור לזה שיש GPU כבוי בגייבקיוב, כי מדובר במהלך הכי מטומטם ששמעתי עליו אי פעם מיצרנית חומרה.
אמרתי 5070ti נייד, זה בעצם 5070RTX שולחני מוחלש. ואתה לגמרי צודק, הוא דורש פרופיל אחר כמו שציינתי בקטע שצטטת. בגלל שהוא 3nm הוא שקט יותר, צורך פחות חשמל ופחות קירור ממה שיש בגייבקיוב שהוא גוש 6nm מיושן וזללן; זאת הסיבה שה-GPU הזה נמצא בלפטופים דקים פי סדר גודל מהגייבקיוב. מעבר לכרטיס שכזה כנראה היה מיקר את המכשיר ב-150$-200$ והוא היה הופך מאשפה מיושנת שלא מתחרה בפס5 למכונת Path Tracing בסלון שמזכירה את הפס6. נראה לך הגיוני למכור חומרה מ-2020 שלא עומדת בסטדנרט של קונסולה בת יותר מחצי עשור ב-700$ אבל לא נראה לך הגיוני למכור מכונת PT בסלון ב-900$? לפחות לאופציה השניה יש הגיון ומקום בשוק.
המפרט של הסטים משין הוא בושה, VALVE צריכה להתבייש להוציא מכשיר שכזה ב-2026 שלא תומך בשום טכנולוגיה מודרנית וחלש מקונסולת 399$ מ-2020. מי שקונה את זה הוא באמת דביל מדופלם.
Since the AMD CPU and GPU in the above spec sheet are listed as "semi-custom," we must read between the lines to determine which existing parts they most closely resemble, seeing as neither is the debut of an entirely new AMD chipset line. Instead, based on a combination of prior leaks and Valve's official numbers, we suspect (but cannot yet confirm) that Steam Machine's CPU is derived from a Phoenix or Hawk Point APU with two cores disabled and its integrated GPU fused off.
Laskin כתב:אם הייתי אומר את זה לרואה החשבון שלי, בצירוף התחזית שלך ל-15 מליון יחידות - הוא היה נותן לי אגרוף לפנים ומתחיל לספור עד 10, כשב-10 אני צריך לחזור לאסטרטגיה הקודמת, או למצוא אחת חדשה.
ואני אפילו לא רוצה לספר לך מה המשקיעים היו עושים לי, אם רק הייתה לנו פגישה פנים מול פנים בעניין.
אתה מקשקש פה מנטרות שמתאימות להרצאה בTED על מישהי שרוצה להתחיל דרך חדשה אחרי שעזבה את משרת ההייטק היוקרתית שלה כדי להדריך ילדות טרנסיות שעלו מקונגו, על איך לנתב צ׳אקרות בסדנה במדבר.
glass man כתב:כי זו קונסולה שאמורה להספיק ל7-8 שנים אולי אפילו 10 שנים אם נחשיב קרוס ג'ן.
Laskin כתב:הם יכולים לעשות משחק לVR, שיהיה לו מוד 2D רגיל...
זה משהו שלא עובד בדרך כלל אבל אולי הם יצליחו.
יש מודים לאלכס שאנשים עשו, עם קצת יותר השקעה זה יכול להיות סביר, גם אם כמובן נחות משמעותית.
Laskin כתב:אגיב רק למה שהגבת לי:
אבל כרטיסי הXX70 שלהם לא בתחרות עם כרטיס הXX90 שלהם אלא מול החברות האחרות שמייצרות כרטיסי מסך. לNvidia יש את מגוון רחב של מוצרים במחירים שונים, כך שההצלחה של כל הכרטיסים היא מה שחשובה ולא רק של דגם אחד. אם הם היו מוציאים רק את ה-XX90 אז הם היו מאבדים נתח ענק מהשוק כנראה, ויורדים למקום השני בתחרות מול AMD, אולי אפילו אינטל היו מנצחים אותם היום. אתה חושב שזה היה דבר חכם לעשות? לאיזה עוד חברה בשוק כלשהו אתה ממליץ להתאבד באותה דרך, ולצמצם את השוק שלה בערך ב-70% בשם ה… רווחים נמוכים? זה הטיעון שלך? שהם צריכים להסתפק במועט לכן *כדאי* להם לרדת מ-50 מליון לאיזור ה-15?
מי קבע את זה? מאיפה לך על איזה מרווח ואלב חושבים? כשמדובר בחומרת מחשב אין סיבה לחכות כל כך הרבה זמן
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 35 אורחים