ת׳רד Valve הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

שים שלום
Minion

Re: ת׳רד Valve הרשמי

הודעהעל ידי שים שלום » 03 דצמבר 2025, 12:26

האינטרנט מתמלא בעוד רצף התרעות על HL3, יש סיכוי?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 דצמבר 2025, 12:34

אין לי כבר כוח לזה, שיכריזו אותו כבר וזהו, כמה שנים אפשר למשוך אותנו באף? אפילו ALYX היה טיזר אחד גדול באורך 15 שעות ל-HL3.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 03 דצמבר 2025, 17:41

נדב, מסכים עם כל מה שאמרת בעמוד הקודם, בתכלס האקסבוקס הבאה היא מה שהגייבקיוב היתה צריכה להיות Specs wise.
לפחות קאז יקבל עם שתי "הקונסולות" האלו, הוכחה כמה קטן השוק שמעוניין בהן. :-)

שים שלום, זה חייב להיות Half life 3 או במקרה הכי גרוע איזה Portal 3, אחרת לא היתה כמות כזו של רעש. ואלב לא יעשו רעש כזה על איזה הכרזה של Left 4 Dead 3
שאגב בוטל, או על איזה משחק VR שברור לכולם שזה סוס מת הVR.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 03 דצמבר 2025, 18:28

השמועה הכי עיקשת היא על הכרזה ב-11 בדצמבר שזה כמובן היום של The Keighley Awards וקשה לי להאמין שהם יכריזו על HL3 בטקס עצמו או ממש יגנבו לג'ף את הספוטלייט בהכרזה באותו יום.
כרגע נראה ש-Valve נתנה תאריכים שונים לאנשים שונים כדי לדוג מדליפים, אבל הדעה הרווחת היא שזה עדיין אמור להיות מוכרז עד סוף השנה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 דצמבר 2025, 18:39

הדבר היחיד שמבאס הוא שבטח HL3 בנוי סביב הגייבקיוב, מכשיר חלש מהפס5. מבאס אם בלעדי PC ראשון מזה שנים שהוא AAA אמיתי יבנה סביב חומרה שב-2020 נראתה MEH.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 דצמבר 2025, 22:07

לא חושב שכשהתחילו לעבוד עליו בטח לפני לפחות 4-5 שנים - חשבו על הגייבקיוב. אולי המנוע מספיק scalable כדי לעבוד על חומרה ישנה… אנחנו רואים שגם משחקים מאוד מתקדמים גרפית מצליחים לרוץ על דור אחורה גם כשהוא לא היה במחשבה של המפתחים והתחילו פיתוח על הדור הקודם הרבה אחרי שהם יצאו.
אני מנסה לשמור על אופטימיות.
בכל אופן אם הוא לא VR אז קשה לי להאמין שיתעלה על אלכס.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 דצמבר 2025, 23:35

השמועות אומרות שהם הצליחו לעשות גרפיקה ראליסטית שמבוססת על ווקסלים, כלומר הכל הריס ועם פיסיקה עד רמת החצץ. אם זה נכון, זה הרבה יותר מעניין מ-VR.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 דצמבר 2025, 08:52

א. זה לא, בעיניי… למרות שכמובן שזה יהיה ממש מגניב, אבל התגובה המתבקשת היא Why not both?
ב. זה כנראה ממש יהיה כבד על המעבד והזכרון אז אני עוד יותר בספק שהם יתחשבו בגויבקיוב אם זה נכון. אלא אם יש להם משהו באמת פורץ דרך וחסר תקדים ברמה של GTA6 שאיכשהו מצליח לרוץ על חומרה שאתה לא מצפה שתעמוד בזה

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 04 דצמבר 2025, 10:56

לאסקין למה שהם יבזבזו משחק שאנשים מחכים לו עשורים על VR? זה לא שהסדרה הזו היתה ידועה אי פעם כסדרת VR ואלב כולה עשו איזה ספין אוף של VR בשביל להדגים את הטכנולוגיה.

אתה לא תעוף על עולם הריס לחלוטין? HL3 יהיה פורץ דרך אחרת הוא לא היה קיים :-) הוא קיים רק כי סוף סוף יש את הטכנולוגיה שתגרום לו להרגיש יותר מHL 2 אפיזודה 3. :-)
זה מבאס אמנם שהם מכוונים למפרט של הגייבקיוב, אבל זה תלוי בשאלה עד כמה הגייבקיוב באמת חלש מהדור הנוכחי? בעיקר מבחינת CPU? בקושי יש משחקי PS5 שאתה מרגיש שמנצלים אותו, רק GTA6 פייבל 4 כשייצאו. דרגון דוגמה 2 ועוד כמה בודדים.אז יכול להיות שHL3 שמכוון למפרט של הגייבקיוב יעיף אותנו כי הוא עדיין ליגה מעל הPS4.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 דצמבר 2025, 11:28

תשחק באלכס ותבין למה זה השלב הבא של משחקי FPS וכל מה שלא תחדש בפיזיקה וכו' לא ישתווה למהפכה שVR מביא ספציפית לז'אנר הזה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 04 דצמבר 2025, 12:14

אין לי ספק שמבחינת האימרסיביות VR נולד לז'אנר הזה, אבל זה לא ז'אנר לסשנים ארוכים לדעתי בלי לקבל טריגרים לכאבי ראש. אם ואלב רוצים לעשות משחק Half life מושקע לVR שוב, אני לא רואה משהו שיעצור אותם פשוט מלעשות עוד משחק ולקרוא לו Half life לא 3 :-)

אלכס, מכר קצת מעל 3M.
Half life 2 מכר 29.9M עותקים.
לעשות את HL3 על VR יש את אותו הגיון של לעשות את זלדה הבא VR :-)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 דצמבר 2025, 12:18

הם יכולים לעשות משחק לVR, שיהיה לו מוד 2D רגיל...
זה משהו שלא עובד בדרך כלל אבל אולי הם יצליחו.
יש מודים לאלכס שאנשים עשו, עם קצת יותר השקעה זה יכול להיות סביר, גם אם כמובן נחות משמעותית.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 06 דצמבר 2025, 00:38

DrKeo כתב:המספרים שלך לא נכונים. ובנוגע לבעיות ניהול, לפעמים פותרים בשנתיים, לפעמים לא, אבל פותרים אותה או שהחברה צוללת. אם ספנסר לא האיש לתקן את הבעיה, שילך הביתה ויוחלף במישהו שיכול. אבל האסטרטגיה שהצעת בהחלט עובדת מעולה קאז, כמה ה-XSX מכרה השנה באסטרטגיה האהובה עליך? כן, בדיוק.

המספרים שלי הם המספרים הרשמיים שמגיעים מהגוף שאמון על retail tracking בארה"ב. תתמודד.

האסטרטגיה שהצעתי עוד לא מיושמת. האסטרטגיה שאתה מיהרת לאמץ לחיקך של הגיימפאס התבררה כאסון למכירות תוכנה. למי אכפת ש ה XSX מוכרת גרוע ב 2025?
מיקרוסופט כבר לא שם. הקונסולה עלתה במחיר פעמיים ומשחקי צד א' שהם שיחררו השנה שוב הכיחו שמיקרוסופט לא מצליחים להוציא משחקים רלוונטיים לשוק.

DrKeo כתב:לא דברתי על הסטים דק ובציטוט הקודם גם לא דברתי על COD, למה אתה ממשיך לענות לדברים שלא אמרו? אתה מבין שזאת ההגדרה של איש קש, נכון?

חבוב, הגייבקיוב לא מיועד לשחקן קונסולה. היא מסובכת, היא יקרה כמו הפס5 פרו ומבצעת פחות טוב מהפס5, היא לא מריצה את רוב משחקי המולטי הפופולרים, היא לא מגיעה עם שלט או נמכרת בצורה רשמית בריטייל. זאת הקונסולה עם החיכוך הכי גבוה שאני זוכר אי פעם, איך זה בדיוק פונה לקהל קונסולות? הגייבקיוב מיועדת לשחקן PC עם ספרית סטים גדולה, יותר מדי כסף ורצון עמוק לקחת את האינדים לסלון.

סטים דק = SteamOS = סטים מאשין. אם החווייה בסטים דק לא כזו שונה מסוויץ', אזי גם החווייה במאשין לא תהיה שונה בהרבה מקונסולות סטנדרטיות

דיברת על COD בעבר. זה החזון שלך. שמיקרוסופט תעשה קונסולה קלאסית ושהכל יהיה בלעדי. בלי גיימפאס. בלי גרסת מחשב.
COD 2027 שיוצא רק לקונסולה החדשה של מיקרוסופט. מדובר בהתאבדות כלכלית וטמטום לאין-שעור.

אני שמח שהתחלת לתת משקל לכך שהסטים מאשין לא נמכרת בריטייל. עכשיו גם תן משקל לכך שהיא נמכרת אונליין רק בחנות של סטים. ותיישם את זה גם על הדק.
אין שום פרסום רשמי שהסטים מאשין לא תבוא עם השלט. אין מה לחפור על הנקודה הזו.

על בסיס מה הנפצת שהסטים מאשין 'מסובכת'?
'לא מריצה את רוב משחקי המולטי הפופולאריים' - כמו שהקונסולות של נינטנדו לא הריצו את רוב משחקי צד ג', מולטי וסינגל, שהאחרות כן.
ביצועים פחות טובים מהפס5? נכון, אין לנו דוגמאות לקונסולות עם מפרט נחות מהמתחרה שמכרו יותר טוב.

היא יקרה, אכן. לכן לא צריך ללכת לפנטזיות למפרטים שיעלו עוד יותר את המחיר וירחיקו עוד יותר את המיינסטרים. יופי שיהיה 5070 - אחר כך תגיד 'מכשיר כזה יקר ולא מריץ את פורטנייט'.

כל עוד ואלב לא משנים פאזה בזמינות הרכישה של הסטים מאשין, זה לא משנה אם היא תעלה 300 דולר. אנשים לא יכולים לקנות את המכשיר.

הסטים מאשין קורצת לשחקן הקונסולות כי היא הכי קרובה למה שהוא מצפה מקונסולה אבל עם יתרונות של מחשב. אני מניח ששחקני קונסולות ייחשפו למכשיר הזה מהחבר הזה שיש להם שמשחק על המחשב ויוכל להמליץ להם על הסטים מאשין.

הסטים מאשין לא הולכת לייתר ולייתם את הפלייסטיישן. צריך להפסיק להתבטא בנושא במושגי 'הכל או כלום'.

כפנאט של משחקים בלעדיים שמשווקים חומרה, זה אמור להיות ברור לך למה שחקני קונסולות ירצו משהו כמו הסטים מאשין.
מצד אחד אתה אומר שהסטים מאשין מסובכת בהשוואה לקונסולות, אבל מצד שני אתה אומר לשחקני הקונסולות האלה יש לפטופים אז הם משחקים את PEAK, REPO, היידס 2 וכו' שם, ולכן לא צריכים את הסטים מאשין.

אז תגיד לי, איך האנשים האלה לא מסתבכים על הלפטופ? אתה אומר שהם מתקינים סטים. משתמשים בסביבת הדסקטופ. מתקינים דרייבר גרפי עדכני. מכווננים הגדרות משחק. ומה, הם גם מתפשרים על משחק בסלון על המסך הגדול? מה הם עושים, משחקים Duckov שפופים מול מסך הלפטופ? הם מחברים את הלפטופ לטלווזיה עם כבל HDMI? ומשכנעים עוד 2-3 חברים לעשות אותו דבר למשחקי המולטי/קו-אופ הבלעדיים למחשב?

למה פרופיל 'שחקן הקונסולה הממוצע' תמיד אי-עקבי אצלך ואצל אחרים בפורום זה?

DrKeo כתב:אממ, אתה מבין שאסטרטגיה משרתת את המטרה, לא להפך, כן? אם כך הגדרת המטרות החדשה של מיקרוסופט הן להקטין משמעותית את המכירות, ה-revenue, קהל משתמשים, והדרכים בהן הם מרוויחים כסף? בהחלט אסטרטגיה מעניינת.

המטרה של מיקרוסופט היא לשחרר בכל מקום ולמכור לכמה שיותר שחקנים. אם אני צריך לדמיין את זה אז נאדלה אומר לספנסר 'כל עוד אנחנו ממשיכים להיות מולטי-פלטפורם וכל עוד אתה תמכור את המכשיר ברווח, אתה יכול לעשות עוד חומרה'.

אם מיקרוסופט מוכנים להקטין את העוגה שלהם בתנאי שהם מרוויחים על החומרה עליה מהיום הראשון, אז אנחנו צריכים לברך על כך. במקום הרדיפה הבלתי נגמרת לצמיחה אין-סופית.

DrKeo כתב:אני לא ראיתי את הערכה הזו, אבל לשלם על סיליקון של GPU ואז להשבית אותו זה הדבר הכי מטומטם ששמעתי בחיים שלי, כסף לפח. אתה יודע לציין איפה הם אמרו את זה? כי זה באמת מטומטם ברמה אחרת לגמרי. אבל כך או כך ה-GPU הוא נפרד לגמרי, סיליקון נפרד עם קונטרולרים של זיכרון נפרדים שמתחבר לזיכרון נפרד. יש 100% הפרדה בין ה-CPU ל-GPU, אז הם יכלו לקנות את הGPU ממי שבא להם. ואני באמת אשמח לקישור לזה שיש GPU כבוי בגייבקיוב, כי מדובר במהלך הכי מטומטם ששמעתי עליו אי פעם מיצרנית חומרה.

אמרתי 5070ti נייד, זה בעצם 5070RTX שולחני מוחלש. ואתה לגמרי צודק, הוא דורש פרופיל אחר כמו שציינתי בקטע שצטטת. בגלל שהוא 3nm הוא שקט יותר, צורך פחות חשמל ופחות קירור ממה שיש בגייבקיוב שהוא גוש 6nm מיושן וזללן; זאת הסיבה שה-GPU הזה נמצא בלפטופים דקים פי סדר גודל מהגייבקיוב. מעבר לכרטיס שכזה כנראה היה מיקר את המכשיר ב-150$-200$ והוא היה הופך מאשפה מיושנת שלא מתחרה בפס5 למכונת Path Tracing בסלון שמזכירה את הפס6. נראה לך הגיוני למכור חומרה מ-2020 שלא עומדת בסטדנרט של קונסולה בת יותר מחצי עשור ב-700$ אבל לא נראה לך הגיוני למכור מכונת PT בסלון ב-900$? לפחות לאופציה השניה יש הגיון ומקום בשוק.

המפרט של הסטים משין הוא בושה, VALVE צריכה להתבייש להוציא מכשיר שכזה ב-2026 שלא תומך בשום טכנולוגיה מודרנית וחלש מקונסולת 399$ מ-2020. מי שקונה את זה הוא באמת דביל מדופלם.

https://www.digitalfoundry.net/features ... ole-hybrid

Since the AMD CPU and GPU in the above spec sheet are listed as "semi-custom," we must read between the lines to determine which existing parts they most closely resemble, seeing as neither is the debut of an entirely new AMD chipset line. Instead, based on a combination of prior leaks and Valve's official numbers, we suspect (but cannot yet confirm) that Steam Machine's CPU is derived from a Phoenix or Hawk Point APU with two cores disabled and its integrated GPU fused off.

איך מכשיר ב 900 דולר יותר רוולנטי לשחקן הקונסולות הממוצע מאשר מכשיר של 700 דולר? רוב הבלעדיים על המחשב לא צריכים חומרת היי-אנד.
מי שכבר נוטה להיי-אנד ולכוח יותר סביר שילך לבנות מחשב SFF בעצמו.

ה 5070ti נייד לא הולך לעשות את הסטים מאשין פחות 'מסובכת', לא יטפל ב'חיכוך' של חוסר אפשרי בשלט. לא יעשה את זה יותר קל לקנות את המוצר.

להוציא מכשיר שיאפיל על הפס5, כשבעוד שנתיים-שלוש יוצאת הפס6 עושה פחות שכל מלהוציא מכשיר כזה אחרי שהפס6 תהיה בשוק. כמה זמן 12GB VRAM יחזיקו אחרי שהפס6 תשוגר?

לדעתי ואלב עושה נכון כשהיא מתחילה במפרט סולידי. וכל השגעונות עם מחירי ה RAM ישפיעו פחות עליה מאשר אם המפרט היה עם 16GB.

Laskin כתב:אם הייתי אומר את זה לרואה החשבון שלי, בצירוף התחזית שלך ל-15 מליון יחידות - הוא היה נותן לי אגרוף לפנים ומתחיל לספור עד 10, כשב-10 אני צריך לחזור לאסטרטגיה הקודמת, או למצוא אחת חדשה.
ואני אפילו לא רוצה לספר לך מה המשקיעים היו עושים לי, אם רק הייתה לנו פגישה פנים מול פנים בעניין.
אתה מקשקש פה מנטרות שמתאימות להרצאה בTED על מישהי שרוצה להתחיל דרך חדשה אחרי שעזבה את משרת ההייטק היוקרתית שלה כדי להדריך ילדות טרנסיות שעלו מקונגו, על איך לנתב צ׳אקרות בסדנה במדבר.

עדיף לתת תחזית מקורקעת מאשר להבטיח הרים וגבעות. כמו שכתבתי לנדב, אם מיקרוסופט חיים בשלום עם רווחים נמוכים יותר ולא מצפים לצמיחה נון-סטופ, אז זה משהו שצריך לשמוח עליו.

האם כרטיסי ה 4090 וה 5090 הם כישלון כי הם מוכרים פחות יחידות מכרטיסי xx70?
האם יש להציב צפי מכירות ולבחון את המכירות בפועל של כרטיס xx90 וכרטיס xx70 דרך אותם פרמטרים?

אז למה קשה להבין שאין להשוות בין פס6 שעולה 600 דולר, ל XBOX שעולה 1100 דולר.

glass man כתב:כי זו קונסולה שאמורה להספיק ל7-8 שנים אולי אפילו 10 שנים אם נחשיב קרוס ג'ן.

מי קבע את זה? מאיפה לך על איזה מרווח ואלב חושבים? כשמדובר בחומרת מחשב אין סיבה לחכות כל כך הרבה זמן.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 דצמבר 2025, 00:52

אגיב רק למה שהגבת לי:

אבל כרטיסי הXX70 שלהם לא בתחרות עם כרטיס הXX90 שלהם אלא מול החברות האחרות שמייצרות כרטיסי מסך. לNvidia יש את מגוון רחב של מוצרים במחירים שונים, כך שההצלחה של כל הכרטיסים היא מה שחשובה ולא רק של דגם אחד. אם הם היו מוציאים רק את ה-XX90 אז הם היו מאבדים נתח ענק מהשוק כנראה, ויורדים למקום השני בתחרות מול AMD, אולי אפילו אינטל היו מנצחים אותם היום. אתה חושב שזה היה דבר חכם לעשות? לאיזה עוד חברה בשוק כלשהו אתה ממליץ להתאבד באותה דרך, ולצמצם את השוק שלה בערך ב-70% בשם ה… רווחים נמוכים? זה הטיעון שלך? שהם צריכים להסתפק במועט לכן *כדאי* להם לרדת מ-50 מליון לאיזור ה-15?

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 06 דצמבר 2025, 06:27

Laskin כתב:הם יכולים לעשות משחק לVR, שיהיה לו מוד 2D רגיל...
זה משהו שלא עובד בדרך כלל אבל אולי הם יצליחו.
יש מודים לאלכס שאנשים עשו, עם קצת יותר השקעה זה יכול להיות סביר, גם אם כמובן נחות משמעותית.

או, יותר הגיוני, יעשו משחק 2D ויוציאו ממנו גם מוד VR (רזי, היטמן, GT7), זה כנראה עובד יותר טוב מהכיוון ההפוך. בכל אופן אם יש עתיד כלשהו ל AAA ב VR זה רק משחקים היברדיים, אבל אם אפילו את המינמום הזה valve לא יעשו אני באמת לא מבין בשביל מה הם טרחו עם המשקפיים החדשות.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 דצמבר 2025, 09:23

לעשות משחק 2D עם מוד VR זה אולי נכון יותר כלכלית, אבל זה אף פעם לא מביא משחק VR באמת מצויין, וזה ירגיש כמו שנמוך מאלכס המהפכני.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 06 דצמבר 2025, 11:09

Laskin כתב:אגיב רק למה שהגבת לי:

אבל כרטיסי הXX70 שלהם לא בתחרות עם כרטיס הXX90 שלהם אלא מול החברות האחרות שמייצרות כרטיסי מסך. לNvidia יש את מגוון רחב של מוצרים במחירים שונים, כך שההצלחה של כל הכרטיסים היא מה שחשובה ולא רק של דגם אחד. אם הם היו מוציאים רק את ה-XX90 אז הם היו מאבדים נתח ענק מהשוק כנראה, ויורדים למקום השני בתחרות מול AMD, אולי אפילו אינטל היו מנצחים אותם היום. אתה חושב שזה היה דבר חכם לעשות? לאיזה עוד חברה בשוק כלשהו אתה ממליץ להתאבד באותה דרך, ולצמצם את השוק שלה בערך ב-70% בשם ה… רווחים נמוכים? זה הטיעון שלך? שהם צריכים להסתפק במועט לכן *כדאי* להם לרדת מ-50 מליון לאיזור ה-15?

יש מימד של תחרות בין הדגמים השונים של nvidia, כמו הסנטימנט ש 5080 עם 16GB כדי לפתות אותך לקנות 5090.

בתכנון המקורי לפי הדיווחים למיקרוסופט גם היה מכשיר האנדהלד 100% שלה לצד המכשיר הסלוני שאמור לפנות במחיר לקהל המיינסטרים. אולי זה עדיין יקרה.
אולי יהיה מכשיר xbox ally למלא את המשבצת הזו.

מיקרוסופט 'מתאבדת' כבר כמה שנים תחת המודל הקלאסי של הקונסולה. הגיוני לגמרי במצב שלהם לא לרצות עוד דור תחת המוטו 'נפסיד כסף X שנים כדי שאולי נתחיל להרוויח משנה Y'.
למכור חומרה ברווח זה אפיק לגיטימי. אפשר לתהות למה אי אפשר למכור ברווח אבל עדיין שהמחיר לא יהיה בשמיים בהשוואה לפס6. את זה נראה כשייחשפו המפרטים והמחירים.

PC מונגש לסלון נותן למיקרוסופט יתרונות מובהקים וחזקים נגד המתחרות, ולדעתי זה המסלול שלהם לתת פייט - קודם כל בתמורה ובמהות, ובעתיד הרחוק יותר גם במכירות.
אם ההנהלה מסכימה לקו הזה, אז מה טוב.
היו תקופות שחטיבת ה CPU של AMD הייתה באשפתות. לפעמים לוקח זמן למצוא את הנתיב הנכון להצלחה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 דצמבר 2025, 12:32

לא הבנתי כל כך, אתה טוען שבמודל ״שלך״ היא תהיה רווחית יותר מעכשיו?

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 06 דצמבר 2025, 15:09

מי קבע את זה? מאיפה לך על איזה מרווח ואלב חושבים? כשמדובר בחומרת מחשב אין סיבה לחכות כל כך הרבה זמן

תחליט, זה מחשב או קונסולה? אם זה קונסולה צריך להיות לזה Life span של קונסולה נורמלית. אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.
אם ואלב רוצים לכבוש את הסלון הקונסולה שלהם חייבת לחיות 7-8-10 שנים אחרת אל תקרא לזה קונסולה ואל תבוא לזה עם ציפיות שזה יהיה תחרות לסוני או מייקרוסופט.

אתה מוזמן לקרוא למרובעים, משלושים כי סתם זה מה שבזין שלך,אבל הם לא יהיו כאלה כי פתאום החלטת, יש קריטריונים.
אתה יכול כבר להסביר לי במילים פשוטות למה קנית PS5 בכלל? הרי אין עליה את מגהבונק בכלל ואת כל האינדים האלה של שני שקל שאתה משפריץ מהם.
אה כי בא לך שיהיה לך קונסולה אמיתית בבית כמו בן אדם? אני שם את כל הכסף שלי בעולם שאתה לא תגע במקל לא בסטים משין ולא באקסבוקס הבאה.
אתה תביא PS6 בדיוק כמו שהבאת PS5 וכמו שהבאת PS4.

שמע להתווכח איתך קאז זה כמו להתווכח עם נבל של מארוול, לא משנה כמה מנסים לדבר להגיון יש רק כאוס.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 20 אורחים