היילייטס עבורי מהSoP:
KENA 2 נראה מעולה, אני מאוד אהבתי את הראשון, הפתעה נחמדה מאוד.
מוד המולטי של GOY… כמו הקודם - לא בשבילי
ממש שמח שלא שיחקתי עדיין בDS2 אבל לעזאזל, מרץ חודש עמוס בטירוף, הוא נשלח למות על המחשב.
קונטרול 2 נראה כמו הילד של DMC והסרט Inception. איזה יופי! מקווה שהגיימפליי ירגיש טוב. הראשון הרגיש טוב מאוד אבל הוא היה שוטר, יש להם חתיכת ביצים לעשות שינוי כזה משמעותי. כל הכבוד. הלוואי ויצא מוצלח.
ההמשך, או יותר נכון המשחק שמקדים לNEVA - מצד אחד אהבתי מאוד את הראשון, מצד שני זה מגיע מהר מדי אחריו ונראה יותר כמו הרחבה, בקושי. הלוואי ויתברר כמשהו איכותי אבל אני ממש בספק. וגם בפברואר יש כבר יותר מדי משחקים. באמת לא יודע מה לעשות.
המשחק של התרנגול, שאני אקרא לו Cock of War - וואו! איך הצליחו לעשות דמות כל כך מגוחכת במשחק כזה מגניב?!! מטורף. מת כבר לשחק בו. ובעיקר לא יכול לחכות לראות את המימז של פמילי גאי
הרצתי קדימה את 007 כי לא רציתי להרוס לעצמי במידה ויצא טוב.
סוף סוף MGS4 יוצא מהפס3!!! אמנם משחק סופר מוזר אבל איזה כיף.
לגבי הPeace Walker - פחות מעניין.
הקטע עם התמנון היה אדיר. דמו שלו מחר!!! איזה כיף. אבל יוצא עוד חודשיים אז אני מתאפק.
CastleVannia Belmont’s Curse נראה מעולה! איזו הפתעה. קונג י באמת חוזרים לעצמם. מזכיר את הנסיך הפרסי האחרון, שהיה מצוין.
Silent Hill Townfall גם כן נראה מצוין. מה קורה פה??
קונאמי ממש דופקים פה ״קאפקום״. חתיכת קאמבק, גם אם זה באמצעות צד ג׳ ולא סטודיואים פנימיים.
ג׳ון וויק!!! הגיע הזמן באמת. אחלה טריילר CG.
ואפילו טיפה גיימפליי… מגניב. הפתעה נהדרת.
Big Walk מגיע לפלוס ונראה כמו כיף עם חברים אונליין. חבל שכנראה לא יהיה לי עם מי לשחק אותו
אני זוכר את הטריילר הראשון שלו שגם אז היה נראה ממש מקורי וחמוד. מקווה שיהיה להיט אני אוהב דברים כאלה, מזכיר את Peak אבל עם דגש על חידות ושיתוף פעולה. אני בכל מקרה אנסה אותו.
SAROS ממשיך לשכנע אותי שהפעם לא אנטוש את המשחק באמצע, אני כנראה בפנים בהשקה.
אההההההההה כן!!!! רימייק לטרילוגיה כולה של GOW
שנים שאני מבקש את זה, חשבתי שיגיע מבלופוינט אבל פאק כן.
וגם המטרוידואניה, איזה כיף.
מההההההה?! יוצא היום???
אני מודה שהוא לא נראה מטורף אבל חתיכת שאדו דרופ
אחלה תצוגה, חסר AAA ובאסה שלא הראו כלום מהרימייקים של הטרילוגיה אבל 90% מהמשחקים היו מעניינים אז תענוג.