Laskin כתב:בדקתי עכשיו ואתה צודק - רכשתי אותו ב-15 ש״ח יקר יותר ממה שהוא כרגע
Klayman כתב:משער שכולם פה מודעים לנושא, אבל המחירים בחנויות של אפיק וסטים יקרים משמעותית עקב התמחור בשקלים לעומת הדולר( תודה למי שדחף ל regional pricing ! יאיי !). ככל שאתם יכולים ולא מפריע לכם עניין הריפאנד - קנו משחקים באתרים צד ג', בדולרים. Gog.com אגב, עדיין מוכרת לנו בדולרים, וזה הפרשים של עשרות ש"ח לפעמים. סתם שתי דוגמאות - אם מישהו פה מתכנן לרכוש את Nioh3 - בסטים ייצא לכם 262 ש''ח (בדיוק 85$ בימינו), ואם תרכשו מפתח ב Fanatical אותו משחק בדיוק יעלה לכם 61.99$. הפרש של 70 ש''ח. ה Pre-Order של Death Stranding 2 עולה בסטים/אפיק 319 ש''ח (103$) וב Greenman Gaming, בלי שום הנחה (שבטוח יש קוד של איזה 10-15 אחוז איפשהו שאפשר להשיג מהם), יוצא 70$. אז רק מקווה שרובכם לא רוכשים סתם ככה מהחנויות.
DrKeo כתב:Klayman כתב:משער שכולם פה מודעים לנושא, אבל המחירים בחנויות של אפיק וסטים יקרים משמעותית עקב התמחור בשקלים לעומת הדולר( תודה למי שדחף ל regional pricing ! יאיי !). ככל שאתם יכולים ולא מפריע לכם עניין הריפאנד - קנו משחקים באתרים צד ג', בדולרים. Gog.com אגב, עדיין מוכרת לנו בדולרים, וזה הפרשים של עשרות ש"ח לפעמים. סתם שתי דוגמאות - אם מישהו פה מתכנן לרכוש את Nioh3 - בסטים ייצא לכם 262 ש''ח (בדיוק 85$ בימינו), ואם תרכשו מפתח ב Fanatical אותו משחק בדיוק יעלה לכם 61.99$. הפרש של 70 ש''ח. ה Pre-Order של Death Stranding 2 עולה בסטים/אפיק 319 ש''ח (103$) וב Greenman Gaming, בלי שום הנחה (שבטוח יש קוד של איזה 10-15 אחוז איפשהו שאפשר להשיג מהם), יוצא 70$. אז רק מקווה שרובכם לא רוכשים סתם ככה מהחנויות.
הדולר כל כך חלש שכל פעם שאני נאלץ לקנות משחק בסטים (למשל no rest for the wicked) אני מתבאס. אני קונה עכשיו את RE9 מ-GMG ב-176 שקלים. בסטים זה 279 שקלים, הפרש ענק. פרגמטה שאני גם מתכנן לקנות הוא 151 שקלים ב-GMG ו-239 בסטים.
Klayman כתב:באסה. כשקניתי אותו ביולי הוא היה( הלכתי לחפש את הקבלה במייל כדי לוודא שאני לא טועה). כן טעיתי במחיר. יצא בערך 80 וקצת אחרי הנחה.
Laskin כתב:שאלה טכנית:
איך המחירים בעצם מחושבים פה? מי משנה את זה ולפי מה?
ושאלה שנייה:
האם VPN עובד פה ,ואפשר בכלל לשנות איזור של יוזר קיים בסטים?
Laskin כתב:שאלה טכנית:
איך המחירים בעצם מחושבים פה? מי משנה את זה ולפי מה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 8 אורחים