במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי DrKeo » 24 פברואר 2026, 21:58

שחקתי את הדמו של replaced. האמת שקצת התאכזבתי ממנו ויזואלית, חשבתי שהוא פורנו פיקסל ארט אבל הוא לא, זה משחק תלת מימד 2.5 שמנסה להראות פיקסל ארט אבל נכשל בלא מעט קטגוריות. אז לפחות ויזואלית הוא לא the last night. אבל נהנתי למדי מהדמו, הוא מנסה להיות inside עם מערכת קרב של ארקאם והולך לו לא רע.

שמתי בwish list, אני בטח אשחק בו כשיהיה זול מספיק או אם יהיה סביבו באזז גדול בתקופת השיגור.
We're just normal men. We're just innocent men

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 24 פברואר 2026, 22:52

התחלתי היום את סיברפאנק
גרסת סוויץ 2

קודם כל רמה הכי קלה , רק רוצה לעבור מהר את המשחק

עכשיו כמה דברים
גרפיקה , לטעמי לא משהו , בסדר לא ענק
מוזיקה נחמדה
שליטה טובה

זרימת משחק ,די טובה
דיבוב טוב

המשחק בינתים נחמד ,אבל זה ההתחלה
טוב נראה , מחר ישחק הרבה יותר

matangt6
Trainee

הודעהעל ידי matangt6 » 25 פברואר 2026, 10:32

kririn כתב:התחלתי היום את סיברפאנק
גרסת סוויץ 2

קודם כל רמה הכי קלה , רק רוצה לעבור מהר את המשחק

עכשיו כמה דברים
גרפיקה , לטעמי לא משהו , בסדר לא ענק
מוזיקה נחמדה
שליטה טובה

זרימת משחק ,די טובה
דיבוב טוב

המשחק בינתים נחמד ,אבל זה ההתחלה
טוב נראה , מחר ישחק הרבה יותר

בתור אחד שסיים אותו מספר פעמים אני יכול להגיד לך שהמשחק מעניש אותך אם אתה מזרז אותו מבחינת עלילה. לא אומר לך לקחת את הזמן אבל בהחלט תנסה לעשות יותר מרק משימות עיקריות.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 25 פברואר 2026, 13:05

אני עושה מה שנותנים בעיקר
הבעיה שלי אני לא מוצא את החיבור שמתחבר לטלוויזיה
כי עברתי עיר לפני זמן לא ארוך

קצת מעצבן
מעדיף לשחק על מסך גדול
אולי פה אולי לא

ובינתים כרגע בינתים , העלילה די נחמדה
אבל כן יש מצב מעצבן במעבר ובחקירה שצריך ללמוד
לא עשו את זה נוח
בדקתי ביוטיוב

לא חושב שיש הרבה כאלו לפחות

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 פברואר 2026, 17:27

RE9 בהורדה ב-preload של סטים. יאללה 2026 מתחילה!

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 25 פברואר 2026, 17:43

DrKeo כתב:RE9 בהורדה ב-preload של סטים. יאללה 2026 מתחילה!

ממוצע 89 אחרי מאה ביקורות בMC
יפה מאוד…

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 פברואר 2026, 17:56

אפילו לא שמתי לב שירד האמברגו. קניתי על עיוור :)
הטריילר Path tracing העלה את ההייפ שלי מספיק גבוה שפשוט נכנסתי ל-GMG וקניתי (57$, או 170 שקלים).

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 פברואר 2026, 17:58

אחרי 50+ שעות ב-no rest for the wicked אני עדין עומד מאחורי מה שאמרתי בתחילת הדרך - שילוב בין דיאבלו ל-dark souls שהוא יותר טוב מדיאבלו ויותר טוב מ-dark souls. כל היום אני רק מחכה לערב לעשות בו עוד ריצה, אני כל כך אוהב את המשחק הזה, הדבר הכי טוב ש-moon עשו בהפרש.

אני חושב שסיימתי אותו, יש לי סוג של endgame עם נקודות שצריך לטהר במפה. בנקודות הללו יש בוסים קשים, ממש קשים, קשים ברמת ״אני בנסיון ה-27״ סטייל סולס. יש הרגשה שחסר הפרק האחרון, אני לא יודע אם הוא יקרה ברגע שאני אסיים לטהר את הבוסים הללו או שהוא פשוט לא קיים במשחק עדין בגלל שהוא ב-early access. בכל מקרה הוא כל כך כיף שאני ממשיך להסתובב בעולם, לעלות דרגות, להלחם בבוסים החדשים שמפוזרים בעולם ולעשות עוד ריצות בקרוסיבל (צינוק אתגר שצריך לעבור בו 10 קומות ואז להלחם בבוס סופי, אם מתים מתחילים מהתחלה).

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 25 פברואר 2026, 22:21

יצא לי למצוא את התחנת עגינה לסוויץ 2
איזה מזל

לראות דרך טלוויזיה גדולה משחקים כאלו
הרבה יותר טוב
מחר נמשיך

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 26 פברואר 2026, 06:23

דל״פ - סייברפאנק משחק יותר טוב מהוויצ׳ר.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 פברואר 2026, 06:53

אני כן התחברתי יותר לגיימפליי של הוויצ׳ר אבל במקרה של שניהם - הגיימפליי הוא החלק הכי חלש במשחקים האלה.
ועדיין, שניהם משחקים מטורפים ומצויינים מכל בחינה אחרת וזה יותר ממפצה על הגיימפליי הגנרי.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 26 פברואר 2026, 12:10

וויצאר 3 מאוד אהבתי וגם הdlc
עבר הרבה זמן מאז אז לא יודע

סיברפאנק , קצת מוזר
המשחק טוב בינתים ,אבל מוזר
הגעתי לזה שאני חלק מ2 שחקנים או משהו כזה

שיש את הדמות של שחקן קולנוע קיאנו ריבס
סך הכל נראה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 27 פברואר 2026, 09:49

סיברפאנק הרבה יותר כיף שמתרגלים אליו
קצת מוזר בהתחלה
הסיפור מעניין
עושה משימות צד כרגע

אין הסבר נורמלי על חלק מהדברים

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 מרץ 2026, 02:07

אתמול סיימתי את הdlc של RE8, הוא מאוד נחמד ל-3 שעות שהוא מחזיק. כל השלבים ממוחזרים מהמשחק הראשי, אבל ההפקה ברמה טובה עם לא מעט סרטוני מעבר וקטעים מעניינים. עלילתית לא הייתי קורא לו בדיוק משחק חובה, אבל למי שרוצה עוד טיפה RE8 זה בהחלט מספק את החוויה.

אחריו עברתי ל-RE9, הספקתי לשחק אולי שעתיים להתחשב במליון ריצות לממ״ד היום. בנתיים הוא פשוט נהדר, כגרייס הוא RE7/8 רק בהפקה ופוליש הרבה יותר גבוה, וכליאון הוא RE4. כמעט שני משחקים שונים לגמרי באחד. זה יוצר פייסינג ממש מעניין, רגע אחד אתה עושה בעיטת גלגלון עם ליאון לראש של זומבי וברגע אחר אתה מתחבא מתחת לשולחן כגרייס מ״מר x״ ללא כל נשק חוץ מאשר מצית ביד.

רמת ההפקה עלתה לשמיים, קשה לחשוב על משחק עם רמת הפקה טובה מזו. חלק מזה זאת הגרפיקה הפשוט מצויינת, המשחק נראה פשוט מעולה. מודלים ועבודת החומרים הכי טובה שראיתי, ובשילוב עם path tracing זה פשוט תענוג. השלב הבא מAW2. לא נתקלתי בבעיות ביצועים או בעיות קמפול שידרים. בשעתיים של משחק היה לי אולי גמגום או שניים וקשה לדעת אם זה היה בגלל המשחק או בגלל איזו תוכנת רקע שפתאום התעוררה.

צלמתי כמה תמונות, הכל מה-20-30 דק׳ הראשונות כך שאין פה ספויילרים. המשחק פשוט כל כך יפה.
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 01 מרץ 2026, 14:39

לא רוצה לדעת הרבה על re9
כרגע אני עמוק בסיברפאנק

שעלה הרבה בינתים , אחרי שמבינים אותו טוב יותר
אני כרגע במשימות צד , לכיף
הסיפור מאוד טוב
קינו ? לא אהבתי אותו כילד ,מטריקס וכו
מת אליו היום
הרבה מסיפורי הצד מוסיפים הרבה

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 01 מרץ 2026, 17:25

DrKeo כתב:אתמול סיימתי את הdlc של RE8, הוא מאוד נחמד ל-3 שעות שהוא מחזיק. כל השלבים ממוחזרים מהמשחק הראשי, אבל ההפקה ברמה טובה עם לא מעט סרטוני מעבר וקטעים מעניינים. עלילתית לא הייתי קורא לו בדיוק משחק חובה, אבל למי שרוצה עוד טיפה RE8 זה בהחלט מספק את החוויה.

אחריו עברתי ל-RE9, הספקתי לשחק אולי שעתיים להתחשב במליון ריצות לממ״ד היום. בנתיים הוא פשוט נהדר, כגרייס הוא RE7/8 רק בהפקה ופוליש הרבה יותר גבוה, וכליאון הוא RE4. כמעט שני משחקים שונים לגמרי באחד. זה יוצר פייסינג ממש מעניין, רגע אחד אתה עושה בעיטת גלגלון עם ליאון לראש של זומבי וברגע אחר אתה מתחבא מתחת לשולחן כגרייס מ״מר x״ ללא כל נשק חוץ מאשר מצית ביד.

רמת ההפקה עלתה לשמיים, קשה לחשוב על משחק עם רמת הפקה טובה מזו. חלק מזה זאת הגרפיקה הפשוט מצויינת, המשחק נראה פשוט מעולה. מודלים ועבודת החומרים הכי טובה שראיתי, ובשילוב עם path tracing זה פשוט תענוג. השלב הבא מAW2. לא נתקלתי בבעיות ביצועים או בעיות קמפול שידרים. בשעתיים של משחק היה לי אולי גמגום או שניים וקשה לדעת אם זה היה בגלל המשחק או בגלל איזו תוכנת רקע שפתאום התעוררה.

צלמתי כמה תמונות, הכל מה-20-30 דק׳ הראשונות כך שאין פה ספויילרים. המשחק פשוט כל כך יפה.
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה

אתה משחק על 1440 sdr?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 מרץ 2026, 17:39

4k עם dlss בלנסד עם hdr ו-frame gen בהגדרות מקסימליות. כנראה הלוכד תמונות של סטים היה תקוע בהגדרה הזו כי המסך מחשב שלי בלי hdr ו-1440p (אני משחק על הטלביזיה).

אבל ממילא הhdr במשחק הוא לא יותר מסביר.

עריכה:
אני רואה שהתמונות אצלי הן כן 4k, כנראה זה imgur.com ממיר אותן.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 מרץ 2026, 02:16

התקדמתי עוד קצת בRE9, רוב הזמן כאשלי. אני חושב שאני מרגיש הכי חסר אונים כאשלי מכל משחק RE ששחקתי (אני משחק ברמה השלישית משלוש). כמות התחמושת היא באמת מזערית. אני חושב שכל כדור שיריתי הלך ישר לראש של אוייב, ועדין אני מוצא את עצמי עושה MGS מסביב לאוייבים כדי שלא יראו אותי כי פשוט אין לי את האמצעים להתמודד איתם.

הסרטי דיו חזרו לסדרה אחרי שRE7 ו-8 השתמשו בשמירה אוטומטית ומכונית כתיבה אינסופיות ללא סרטי דיו. יחד איתם חזרו הsafe room והתיבת מלאי. השילוב של כל הדברים הללו עושים את השלבים של אשלי הכי RE1-3 שחוויתי מאז תקופת הפס1 והדרימקאסט. ומצד שני לאון הוא הכי RE4 שיכול להיות. הם עושים כמה דברים עם הגיימפליי של לאון שאני לא רוצה לחשוף כדי זה הגניב אותי כשחוויתי את זה פעם ראשונה. אז אני רק אציין שהוא מרגיש הכי טוב שRE בסגנון אקשן-לחץ אי פעם הרגיש. פידבאק מצויין לכל פגיעה, הזומבים סופר ראקטיבים ויש אלמנטים של אנטרקציה בין מערכות שיוצרים סיטואציות רנדומליות ממש משעשעות.

בנתיים הוא פשוט נהדר, אני רק 5 שעות פנימה אבל בנתיים הוא כנראה הRE הכי טוב מאז 4. והמצב הטכני שלו במחשב טוב מבחינת ביצועים וכמובן שהPT נהדר. גם לא באמת נתקלתי עדין במשהו עלילתי שמחייב משחקים קודמים בסדרה, בטח שלא את 7 או 8, כך שלבנתיים נראה שאפשר להכנס אליו בלי לשחק במשחקים קודמים.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 02 מרץ 2026, 11:36

אני עמוק בסיברפאנק עדין
Re9 בדרך

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 02 מרץ 2026, 14:51

למי שמשחק ב RE9 על המחשב, כנראה כדאי להשתמש בגרסת דרייבר ישנה יותר (או לחכות ש נוידיה יוציאו את הדרייבר החדש המתוקן..)

https://www.youtube.com/watch?v=82z326-STqI

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 מרץ 2026, 16:28

המשחק רץ לי ב-100fps+ אז אני לא רואה צורך (4K DLSS BALANCED בהגדרות מקסימליות עם path tracing ו-frame gen x2).

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 מרץ 2026, 17:48

על כמה אתה בלי frame gen?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 מרץ 2026, 17:55

אפילו לא בדקתי, מה זה משנה? בגלל 6ms דיליי?

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 02 מרץ 2026, 18:05

קיבלתי לפטופ עם כרטיס סדרה 5 של Nvidia ואני יכול להגיד שהשתמשתי בו לא מעט עם Framegen היכן שהיה ניתן (Cyberpunk 2077, Black Myth Wukong ועוד כמה שלא קופצים ישר לראש), ולא הבחנתי בשום עיוות/שינוי/ירידה באיכות או משהו בסגנון. שם את הכל על ההגדרות הכמעט הכי גבוהות ולא מבחין בשום דבר ממה שבגיימר'ס נקסוס ו DF מספרים עליו כשמדברים על הטכנולוגיה. בתנועה, אני חושב שהרוב המוחלט של האנשים, בלי שיגידו להם מראש, לא יידעו להגיד כלום.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 02 מרץ 2026, 18:46

אין לי נסיון רב עם FG אבל מהמעט ששיחקתי, לא שמתי לב בכלל לדיליי אבל כן לגוסטינג וכל מיני דברים בסגנון הזה. יכול להיות שאני יחסית רגיש לזה, גם את הDLSS המקורי לקחו כמה אידרציות עד שיכלתי להפעיל אותו והרגשתי שזה שווה את זה (בזמנו את קונטרול שיחקתי ב30FPS על ה2060 שהיה לי במקום להפעיל DLSS 1).
לא משהו קיצוני, את BMW שיחקתי עם FG ובAC:S העדפתי לכבות אותו כי זה היה יותר מורגש.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 11 אורחים