kririn כתב:
אני פשוט חושב שעם הזמן ניראה את אותה הגרפיקה +- ,בשתי הקונסולות האלו
זה לא PS1 מול N64 ,שלכל אחת היו יתרונות וחסרונות גדולים
swiss-the-engine כתב:אם אני זוכר נכון הפער (במחינת חישובים של נקודה צפה) בין ה360 לPS3 היה קרוב לפי 2.
עריכה:
טוב לא ממש מצאתי מידע רשמי בנושא.
Laskin כתב:מגניב![]()
חייב להודות שלא היה לי מושג מי היא עד הרגע ^_^
Laskin כתב:מגניב![]()
חייב להודות שלא היה לי מושג מי היא עד הרגע ^_^
bling כתב:זוכרים שהעלתי תהיות לגבי זה שעכשיו כל ג'ו שמו יכול להעלות סטרים בקלות עם הפס4 בלי ציוד נוסף וללא שום ידע טכני מה שיוביל לתכנים לא ראויים? אז לא היה צריך לעבור יותר מדי זמן והנה יש כבר עירום בפס4 ב twitch:
http://www.gamerevolution.com/news/man-exposes-wifes-breast-on-ps4-twitch-stream-then-strips-her-completely-22779
אין ספק שאם לא יהיה פיקוח זה יהפך לכר פורה לתכנים מהסוג הזה, לא נראה לי שסוני תהיה מרוצה מזה אם הפס4 ישמש פלטפורמה לפורנו חובבני...
קרירין, אתה טועה, הן לא בדיוק דומות ויש לפס4 יתרון כח, יש כאלו שאומרים גם 50 אחוז, יש כאלו 30, אבל הן לא שוות.
DrKeo כתב:חישובי הנקודה הצפה של הפס4 לעומת הONE הם בערך 50% יותר אבל זה לא אומר 50% יותר כוח, אני יכול להביא לך כרטיסים עם פחות FLOPS שהם חזקים מכרטיסים עם יותר FLOPS. האמת שספציפית הארכיטקטורה של NVIDIA למשל היא תמיד עם הרה פחות FLOPS מאשר של AMD. גם אם תקח שני כרטיסים מאותה סדרה של AMD כשלאחד בערך 50% יותר FLOPS אתה לא תתקרב אפילו ל50% יותר ביצועים.
לדוגמה ל290 (לא 290X אלה 290) יש 40% יותר FLOPS מה280X אבל מבחינת ביצועים ההפרשים הם יותר בכיוון של 20% למרות שה290 גם עם 40% יותר FLOPS, באס של 512 לעומת 386 ביט, פילרייט גבוה ב60% (גם פיקסלים וגם טקסטורות), גיגה יותר של זיכרון (4GB לעומת 3GB), בערך 60% יותר טרנזיזטורים, מהירות שעון גבוהה ב15% וכך הלאה.
כלומר אפילו אם מספרים יבשים אומרים לך שיש לאחד X טרנזיזטורים או יחידות שיידרים ולשני 50% יותר, הביצועים עדין יותר קרובים להפרשים של 20-30 אחוז. כמובן שהכל תלוי בדברים שונים ובמשתנים שונים אבל זאת פחות או יותר הסביבה. מה שבטוח הוא שאם יש לך X הפרש בנתונים יבשים זה לעולם אבל לעולם לא יהיה X הפרש בביצועים, ההפרש תמיד יהיה נמוך יותר.
bling כתב:אתה לא תמצא כי הפס3 לא אכלה גם על הנייר את ה 360, כל הפס3 זו פארסה ופאשלה ענקית של סוני, 5 דקות לפני שהיא יצאה הם הבינו שה CELL לא יכול לשמש ככרטיס גראפי וסגרו על חוזה מזעזע עם NVIDIA על כרטיס סוג ג', קצת משעשע לראות עכשיו איך אנשי סוני ומארק סרני בעיקר זורקים את המכשיר מתחת לרכבת (מבחינה טכנית) כדי להדגיש עד כמה המצב עם הפס4 שונה.
לאסקין, אני מאוד מקווה שאתה צודק וסני לא תסיר את זה, איזה מטופש זה יהיה אם feature שיוחצן מהרגע של החשיפה יוסר מהמכשיר ככה, כל האלמנט הזה של ה SHARE שסוני חפרה עליו יאבד את כל המשמעות שלו, נראה שאנשים הכי הרבה אוהבים את הסטרים וזה בינתיים השינוי הכי גדול שהביא איתו הדור הבא, אם יסירו את זה הם יעשו מעצמם צחוק ובטח גם יקבלו לא מעט תביעות.
bling כתב:אתה לא תמצא כי הפס3 לא אכלה גם על הנייר את ה 360, כל הפס3 זו פארסה ופאשלה ענקית של סוני, 5 דקות לפני שהיא יצאה הם הבינו שה CELL לא יכול לשמש ככרטיס גראפי וסגרו על חוזה מזעזע עם NVIDIA על כרטיס סוג ג', קצת משעשע לראות עכשיו איך אנשי סוני ומארק סרני בעיקר זורקים את המכשיר מתחת לרכבת (מבחינה טכנית) כדי להדגיש עד כמה המצב עם הפס4 שונה.
JackQ כתב:פאשלה כן,ענקית? תלוי. בסופו של יום הם הצליחו לצמצם משמעותית את הפער,הCell לא יכול היה להיות תחליף לכרטיס מסך,נכון,אבל למיטב הבנתי כן היו בו שימוש מסויים,במיוחד במשחקים הבלעדיים.
Blue&Black כתב:תגידו אתם חושבים שכדאי להזמין מblahdvd את המכשיר? זה יוצא קצת פחות מ2000 שקל, מה שמעניין אותי זה אם אני מזמין עכשיו אם יש את זה במלאי בכלל בהשקה, נראה לי עדיף אם הפס4 יוצא בארץ רק בינואר.
כמה המכס יכולים לקחת בנוסף?
DrKeo כתב:ברור שענק, הם שלמו יותר על GPU ממיקרוסופט בשביל GPU חלש יותר והוא עבר אפס קיסטום כי הוא היה עניין של הרגע האחרון. הוא עלה להם המון כסף והכשיל את הפס4. יחד עם זיכרון לא מאוחד, ה200$ שהבלוריי הוסיף למחיר של הפס3 והמעבד הקשה לפיתוח קבלת קונסולה שהייתה די בזיון חומרתי. הם יכלו לעשות קונסולה חזקה בהרבה ממיקרוסופט עם תג מחיר של 600$ ובגלל טעויות תכנון הם ממש לא התקרבו אפילו לעשות את זה, בעצם הם יצרו קונסולה שבקושי נתנה משהו מעבר ל360 שיצאה שנה קודם ב200$ פחות.
Blue&Black כתב:תגידו אתם חושבים שכדאי להזמין מblahdvd את המכשיר? זה יוצא קצת יותר מ2000 שקל, מה שמעניין אותי זה אם אני מזמין עכשיו אם יש את זה במלאי בכלל בהשקה, נראה לי עדיף אם הפס4 יוצא בארץ רק בינואר.
bling כתב:בדיוק, פאשלה ענקית ו Nvidia ניצלה את המצב לטובתה כי הבינה שסוני במצב חירום ולכן סיפקה כרטיס מסדרה רעה שלהם במחיר שערורייתי, יכול להיות שהם עשו כל מה שחברה עסקית שרואה הזדמנות היתה עושה, אבל אומרים שזו אחת מהסיבות שסוני לא רצתה לעבוד איתם בדור הזה, ואולי גם לא תחזור לעבוד איתם הרבה זמן.
הם בכלל שולחים לארץ?
האם זה כולל מיסים, משלוח עם מספר מעקב וכו', ביררת את העניין אם זה יוצא יותר משתלם מאמאזון מלחתכילה?
-------------------
Angry joe עושה את הביקורת הראשונה שלו אי פעם (הוא שחקן PC בעיקר וקצת 360) של משחק פלייסטיישן, קילזון לפס4:
הוא משתגע מהגראפיקה, אומר שהיא מדהימה ולא מאמין שזו רק ההשקה, הבעיה היא שכל השאר גרוע, הסינגל נשמע מזעזע ממש, הוא נותן למשחק 6/10.
אני ממש מתחרט שקניתי את הדבר הזה מראש, רציתי משחק next gen כי בכל זאת מכשיר חדש אבל בדיעבד זו היתה טעות כי יש לי הרגשה שאני לא מצליח לסיים את הקמפיין בכלל אחרי שעתיים שאני אתרגל לגראפיקה, הייתי צריך ללכת על AC4 למרות שזה מטופש לקנות כביכול בשביל משחק שכזה קונסולה, אבל בכל זאת גיימפליי תמיד מנצח בסוף, פעם ראשונה ואחרונה שאני עושה טעות כזו וקונה משהו בגלל גראפיקה, זה רק בגלל ההשקה שנסחפתי ככה.
גם בניאוגאף כולם משבחים את הגראפיקה אבל הרבה אומרים שהוא רע, הוא באמת עושה רושם נורא בוידאו של ג'ו :/
bling כתב:בדיוק, פאשלה ענקית ו Nvidia ניצלה את המצב לטובתה כי הבינה שסוני במצב חירום ולכן סיפקה כרטיס מסדרה רעה שלהם במחיר שערורייתי, יכול להיות שהם עשו כל מה שחברה עסקית שרואה הזדמנות היתה עושה, אבל אומרים שזו אחת מהסיבות שסוני לא רצתה לעבוד איתם בדור הזה, ואולי גם לא תחזור לעבוד איתם הרבה זמן.
הם בכלל שולחים לארץ?
האם זה כולל מיסים, משלוח עם מספר מעקב וכו', ביררת את העניין אם זה יוצא יותר משתלם מאמאזון מלחתכילה?
-------------------
Angry joe עושה את הביקורת הראשונה שלו אי פעם (הוא שחקן PC בעיקר וקצת 360) של משחק פלייסטיישן, קילזון לפס4:
הוא משתגע מהגראפיקה, אומר שהיא מדהימה ולא מאמין שזו רק ההשקה, הבעיה היא שכל השאר גרוע, הסינגל נשמע מזעזע ממש, הוא נותן למשחק 6/10.
אני ממש מתחרט שקניתי את הדבר הזה מראש, רציתי משחק next gen כי בכל זאת מכשיר חדש אבל בדיעבד זו היתה טעות כי יש לי הרגשה שאני לא מצליח לסיים את הקמפיין בכלל אחרי שעתיים שאני אתרגל לגראפיקה, הייתי צריך ללכת על AC4 למרות שזה מטופש לקנות כביכול בשביל משחק שכזה קונסולה, אבל בכל זאת גיימפליי תמיד מנצח בסוף, פעם ראשונה ואחרונה שאני עושה טעות כזו וקונה משהו בגלל גראפיקה, זה רק בגלל ההשקה שנסחפתי ככה.
גם בניאוגאף כולם משבחים את הגראפיקה אבל הרבה אומרים שהוא רע, הוא באמת עושה רושם נורא בוידאו של ג'ו :/
Blue&Black כתב:זה יוצא אחרי כל הורדת המס והכל 1980 שקל, לגבי מספר מעקב אני לא חושב שיש.
Nigga כתב:דילגתי עד לביקורת שלו על המולטיפלייר, הוא בכה שאין aimassist. לחצתי איקס.
מבאס שאין עדיין מדיניות של מכירה או החלפה של משחקים דיגיטליים, מאוד הייתי רוצה שתהיה לי האפשרות למכור את העותק שלי של קילזון או אפילו במידה ולא הורדתי אותו בכלל לקבל אפשרות להחליף למשחק מלא אחר כמו AC4, הרי בכל מקרה אין הנחה על דיגיטלי אז בתור אמריקאי מה התמריץ שלי בכלל לקנות את זה בחנות של סוני ולא בגיימסטופ שנמצאת לידי בשכונה ומאפשרת לי להשיג עותק פיזי שאני אוכל לקבל עליו כסף בעתיד או סתם להחליף במשחק אחר, זה כמעט רק חסרונות דיגיטלי בשלב הזה.
Death_119 כתב:ניסית בעבר את המולטי של השלישי או השני? שוטרים הם לא משחקי סינגל לרוב (ראה BF כדוגמא), הבעייה שרוב המבקרים לא מבינים זאת. צפה בביקורת בGT. דרך אגב, הרבה בניאו גאף גם אומרים שהוא טוב (הרבה יותר מאילו שאומרים שהוא רע), בדגש על המולטי. שנשאר טוב כמו הקודמים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 24 אורחים