בקשר לאמזון, אין אפשרות לשלם בפייפל וגם ההורים שלי לא מרשים לי להכניס את הכרטיס אשראי מחשש של גנבות באינטרנט.
Shlomix כתב:איזה זין זה להיות חייל עם כרטיס אשראי לחיילים שמוגבל לקניות בארץ :\ אפילו אי אפשר לעשות קניות עם פייפאל!
כסף זו לא בעיה כשיש מבצעים כאלו מטורפים, אבל מסתבר שיש גבול לכמות ההתעלקות שאפשר לעשות על הכרטיס של ההורים![]()
יש למישהו פתרון לעניין?
swym כתב:אין בעיה - קניתי לך. מה המייל שלך?
Shlomix כתב:איזה זין זה להיות חייל עם כרטיס אשראי לחיילים שמוגבל לקניות בארץ :\ אפילו אי אפשר לעשות קניות עם פייפאל!
כסף זו לא בעיה כשיש מבצעים כאלו מטורפים, אבל מסתבר שיש גבול לכמות ההתעלקות שאפשר לעשות על הכרטיס של ההורים![]()
יש למישהו פתרון לעניין?
ShiTDemoN כתב:תודה רבה!!
המייל שלי הוא ****
מה שלך? (של הפייפאל)
Klayman כתב:
ויזה נטענת מהדואר.
ששון כתב:דירקט בינלאומי.
Klayman כתב:
ויזה נטענת מהדואר.
ששון כתב:דירקט בינלאומי.
Shlomix כתב:
תערוך את המייל לפני שיגיע לכאן איזה בוט ויוסיף אותך לרשימת תפוצת ספאם.
שמעתי על זה. אין בעיה לקנות עם הויזה הזו מסטים/אמזון/גוגל פליי ודומיהם?
בנוסף, האם הוא נחשב גם אמריקאי?
יש למישהו פתרון לעניין?
Shlomix כתב:מעולה חברים, אני אלך לסניף הדואר מחר בשביל הויזה הנטענת.
גולן, אני לא אעבור בנק בשביל כרטיס בינלאומי, את זה אני יכול לעשות גם בבנק הנוכחי שלי.
הסיבה שאני לא מחליף היא שלכרטיס אשראי של חייל יש הנחות שונות ודי שוות במגוון של עסקים בנוסף לעמלות מופחתות.
swym כתב:לא יאמן...
יש את Battleblock Theatre ב-5$ במבצע סייבר מונדיי בXBLA, אז ניסיתי לנצל את הכמה דולרים שהיו לי בחשבון הלייב גולד אחרי שהמירו את הנקודות לכסף מקומי.
אבל מה מסתבר? שעכשיו כשעובדים בכסף מקומי, מיקרוסופט לא מאפשרים לך לקנות יותר משחקים בדולרים שכבר נמצאים בחשבון שלך ברגע שהIP שלך נמצא בישראל - גם אם הגדרת כתובת אמריקאית והכל.
הפיתרון הפשוט של לעבור region? לא עובד מסתבר, כי מיקרוסופט החליטו שכסף שנמצא בחשבון שלך לא יכול לעבור איתך לregion אחר.
הפיתרון הפשוט אפילו יותר של לקנות מהמחשב דרך פרוקסי? גם לא עובד, כי מסתבר שמיקרוסופט לא הצליחו להתאים את מערכת הקנייה בweb שלהם למעבר מנקודות לכסף מקומי ולכן במחשב אפשר לקנות רק ישירות עם כרטיס אשראי או פייפאל. מה שכבר צבור אצלכם בחשבון לא מופיע כאופציה.
וכמובן שאתה לא יודע מכלום כי הכל מבוסס קודים אקראיים שצריך לפנות לתמיכה בשביל שיפרשו לך. הפיתרון היחיד שיכלו להציע לי זה לחבר את הקונסולה עצמה דרך פרוקסי: הם אשכרה הציעו לי לפנות לספק האינטרנט שלי ולבקש ממנו שיתן לי פרוקסי אמריקאי - נראה לי שבארץ בעיקר יצחקו אם אני אבקש משהו כזה.
אז עכשיו זה אומר שבשביל להיפטר מה-10$ המסכנים שיש לי בחשבון בלי לשרוף אותם סתם במעבר region, אני צריך לשרשר את המחשב שלי בחיבור רשת לקונסולה עם שיתוף אינטרנט, ואת המחשב עצמו לחבר בVPN/פרוקסי בארה"ב. לא ברור לי מי במיקרוסופט חשב שהרעיון המטומטם של לעבור לכסף מקומי מנקודות הוא רעיון טוב.
bozeman כתב:זה הזמן לתזכורת ב-3 צעדים פשוטים עומר...
mestido כתב:השבוע קניתי יותר מדי שטויות בסטים
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 46 אורחים