Klayman כתב:http://www.greenmangaming.com/s/il/en/pc/games/shooter/bioshock-infinite-season-pass/
+ הקוד הבא בקופה:
GMG20-ZB5D1-93X49
שווה הנחה של 20%.
Klayman כתב:אל תקנו ישר בסטים. תקנו בGMG, נגיד, כמעט את אותם המבצעים רק עם עוד 20% הנחה.
swym כתב:או באמזון, שלא רק מתחייבים מלבד המבצעים הרגילים שלהם גם לpricematching של המבצעים היומיים של סטים (למשל FC3 ב-7.5$), אלא נותנים אחר כך עוד 5 דולר לקניה של משחקים בינואר על כל רכישה שאתם מבצעים עכשיו. אני בכלל מסתכל על ה-2$ ששמתי על Aliens Colonial Mariens כהשקעה. גם האוסף של כל משחקי C&C ב-5$ די מצדיק את עצמו בהתחשב בהחזר:
http://www.amazon.com/dp/B009IR1SR0
אבל רוב המבצעים הגדולים שלהם יתחילו ב-24, כולל משחקים כמו טומב ריידר החדש ב-5$ בלבד.
DrKeo כתב:רק שיש שם שתי מגבלות ענקיות, אי אפשר לערום יחד כמה יחידות של 5$ בקניה אחת ואפשר לממש את זה רק על קבוצה של משחקים נבחרים שאמזון תבחר מאוחר יותר וכרגע לא מגלה מה הם. אישית אני מעדיף לקבל 20% הנחה פלוס כמה סנטים של מזומן לארנק הנטען מאשר הבטחה ל5$ שאין לי מושג על מה אני אוכל לממש אותם וכמה אותם משחקים יעלו בכלל בינואר.
swym כתב:ה"מגבלה" היא חסימת abuse די הגיונית: הרי אם זה היה אפשרי הרי אנשים היו פשוט קונים המון DLC איזוטריים בחצי דולר ואז מעמיסים כמה הטבות כאלו של 5$ על משחקים במחיר מלא.
אמזון גם ככה במבצעים הטובים שלהם מספקים מחירים נמוכים יותר באופן די גורף ממה שסטים וGOG ושירותים אחרים מספקים, אבל זה שהם עושים pricematching לכל מבצע יומי של סטים או GMG רק בא בנוסף למבצעים הרגילים שלהם, ובנוסף להטבה של ה-5 דולר.
ובהתחשב בהיסטוריה של אמזון, בינואר אתה כנראה תקבל כמה מהמשחקים הכי פופולארים שנמכרו השנה ומחירים מצויינים - וזה לפני ה-5$ החזר. בשנתיים הקודמות היו משחקים שקיבלתי אפילו בחינם, ומשחקים אחרים במחירים שגם שנה מאוחר יותר לא חזרו על עצמם עדיין באף חנות דיגיטלית. אני יודע שבשנים הקודמות מצאתי את עצמי לקראת סוף החודש עם פחות מידי קופונים כאלו ויותר מידי משחקים ברשימה שלהם שאני רוצה לקנות ככה שאני ממש לא דואג.
swym כתב:ה"מגבלה" היא חסימת abuse די הגיונית: הרי אם זה היה אפשרי הרי אנשים היו פשוט קונים המון DLC איזוטריים בחצי דולר ואז מעמיסים כמה הטבות כאלו של 5$ על משחקים במחיר מלא.
אמזון גם ככה במבצעים הטובים שלהם מספקים מחירים נמוכים יותר באופן די גורף ממה שסטים וGOG ושירותים אחרים מספקים, אבל זה שהם עושים pricematching לכל מבצע יומי של סטים או GMG רק בא בנוסף למבצעים הרגילים שלהם, ובנוסף להטבה של ה-5 דולר.
ובהתחשב בהיסטוריה של אמזון, בינואר אתה כנראה תקבל כמה מהמשחקים הכי פופולארים שנמכרו השנה ומחירים מצויינים - וזה לפני ה-5$ החזר. בשנתיים הקודמות היו משחקים שקיבלתי אפילו בחינם, ומשחקים אחרים במחירים שגם שנה מאוחר יותר לא חזרו על עצמם עדיין באף חנות דיגיטלית. אני יודע שבשנים הקודמות מצאתי את עצמי לקראת סוף החודש עם פחות מידי קופונים כאלו ויותר מידי משחקים ברשימה שלהם שאני רוצה לקנות ככה שאני ממש לא דואג.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־ 25 אורחים