Fanta כתב:מי כאן עובד בבאג?
אני שוקל לנסות לעבוד בחנות באג בקניון אילון ורציתי לדעת כמה בערך מכניסים שם
אני אשמח לפרטים בנוגע לעבודה אצל באג, מה סוג העבודה והידע הדרוש, ההכנסה הסבירה וכו
כן. אני עובד בבאג.
אם אתה עושה 5-6 משמרות בשבוע (אם אתה יותר מידי יהודי, אתה לא יכול לעבוד בשבתות, רק במוצ"ש), אתה יכול להגיע לסביב ה5000 שקל (עם מכירות טובות), אבל זה כנראה הסף העליון. אם אתה מוכן ויש לך אפשרות לעשות משמרות כפולות (לא תמיד אפשרי), אז אתה יכול להרוויח אפילו יותר, בזכות שעות נוספות.
המשכורת לא משהו בכלל. בסניף הספציפי שבו אני עובד העבודה מאוד נוחה. מעבר לגמישות של המשמרות, אין את כל הקטע של "הפסקות", שיש בהרבה מקומות. אם אני רוצה ללכת ל30-40 דקות לאכול בארומה, אף אחד לא אומר לי כלום.
לרוב מתחילים ממשכורות של 22 שקל לשעה (זה פחות ממינימום, אבל אתה עובר את המינימום די מהר עם עמלת המכירות). מקבלים 0.75% מהמכירות שלך (אחרי קיזוז המע"מ). כלומר, עם מכירות של 120 אלף ברוטו, אתה עושה משהו כמו 750 שקל עמלות.
הסניף בקניון אילון לא אחד המכניסים ביותר, אז כדי למכור כמות כזאת, אתה צריך להיות מוכר טוב. זה ממש לא בשמים.
אם תלך לעבוד בבאג, תזכור לא למכור בשום פנים ואופן TEAC, ARCHOS, XTREAMER או ARNOVA. אלו טאבלטים/טלפונים סיניים ומחורבנים באופן מפתיע. בערך 80% מהלקוחות שתמכור להם את המוצר, יחזרו אחרי חודש וירצו להחזיר והנהלים לא מאפשרים להחזיר מוצר כזה.