משחקי 2014

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

Re: משחקי 2014

הודעהעל ידי erezronen » 04 מרץ 2014, 22:52

זה הזמן להזכיר שאין כאן מקום להודעות שמצדיקות מוסרית פיראטיות ("הורדתי את המשחק מ-X כי החברה עשתה דבר Y"). תודה.

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 04 מרץ 2014, 23:44

סאות' פארק מדהים... חבל שאין עם מי לדבר עליו פה... כולם יפי נפש חוץ ממני ולא יוכלו לשחק בו לעולם. :(

בינתיים זה המשחק הראשון לשנת 2014 שהייתי מוכן לשלם עליו 60$... אם היה אפשר לרכוש אותו בארץ כמובן.

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 04 מרץ 2014, 23:55

Wan7ed כתב:סאות' פארק מדהים... חבל שאין עם מי לדבר עליו פה... כולם יפי נפש חוץ ממני ולא יוכלו לשחק בו לעולם. :(

בינתיים זה המשחק הראשון לשנת 2014 שהייתי מוכן לשלם עליו 60$... אם היה אפשר לרכוש אותו בארץ כמובן.

נהיית רונן עם הפאסיב אגרסיב המתחכם שיוצא בצורה כאילו קורבנית אחרי שעברת על חוקי הפורום ומחקו לך הודעה? ואז עוד חזרת בדיוק על מה שנמחק רק במילים קצת אחרות? סירייסלי? האח הידד - זכית בבאן!

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 05 מרץ 2014, 00:14

הוו... דיסהונרד 2. הייתי צריך משהו שיגרום לי לסיים את הראשון, אחרי שפרשתי ממנו.

---

זה ממש מוזר. אני לא מוצא בשום מקום את סאות' פארק, בפחות מ60 דולר (פרט ליופליי, אבל אני לא קונה משם).
הרבה זמן לא ראיתי מצב עם משחק ואני ממש לא רוצה לקנות את הגירסא הבריטית, כי היא תהייה מצונזרת.

למישהו יש אישור רשמי בנוגע לזה שגירסאות הPC לא מצונזרות?

עריכה:
בדקתי בRPS וכתוב בביקורת של המשחק, שהוא לא צונזר באנגליה. יאי!!!
There are, however, no excuses for the mess it’s in. Obsidian have their reputation for a reason, and they’ve maintained it here. And talking to others playing the console version, it looks like PC has got the best of it too – at least it runs without staggering here. (And of course also hasn’t been censored in the UK.) But running without a single graphic option, let alone the ability to reassign its mess of keyboard keys, and as I’ll explain being extremely poorly balanced, there’s no question that this feel unfinished.

יאי...
המשחק עולה 170 שקל.
סביר להניח שזו גירסאת יופליי... לעזאזל.

אני מוכן לשלם עוד 30 שקל, ולקנות באמאזון, אבל לא בטוח שזה יעבוד בסטים, בגלל שהוא חסום.
למישהו יש מושג אם משחק חסום כן יעבוד, במקרה וקונים את הקוד ממקור אחר?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 מרץ 2014, 00:34

Kazz כתב:פרטים מהמגזין על באטמן:
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=779120

העיר גדולה פי 5 מ AC, לא אמורים להיות מסכי טעינה בכלל, רץ על מנוע אנריל שהם שיפצרו.

- "They spend a bunch of time talking about how detailed the models are, one character has more polygons than the environment of Asylum"
- "did I mention the screenshots are gorgeous?"

לפחות אפשר להתנחם בזה.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 05 מרץ 2014, 00:48

אתם יכולים לקנות את סאות' פארק מפה: http://getgamesgo.com/product/south-par ... _source=cm

47.99$ עם קוד לסטים, לגרסא הבלתי מצונזרת.

דיסקליימר - אין לי מושג אם זה יעבוד או לא עם כל עניין החסימות וכו'.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 מרץ 2014, 00:58

אני מזהיר בקשר לסטים. קניתי את אנסלייבד באמזון והוא הגיע עם עותק חינם של משחק ירי יפני ששכחתי את שמו. כשהכנסתי את הקוד לסטים הוא אמר לי שהמשחק לא זמין באזור שלי. ראו הוזהרתם אנשי סאות' פארק!
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 05 מרץ 2014, 01:26

DrKeo כתב:אני מזהיר בקשר לסטים. קניתי את אנסלייבד באמזון והוא הגיע עם עותק חינם של משחק ירי יפני ששכחתי את שמו. כשהכנסתי את הקוד לסטים הוא אמר לי שהמשחק לא זמין באזור שלי. ראו הוזהרתם אנשי סאות' פארק!

איזה מחורבן זה.
אני חושב שהדרך היחידה שלי לשחק במשחק, זה לקנות את גירסאת היופליי :(
תמונה

סמל אישי של המשתמש
4shachar
Minion

הודעהעל ידי 4shachar » 05 מרץ 2014, 11:02

משתמש מגיימר אומר שהוא קנה את SP מאמזון וזה לא עבד לו בסטים - http://forums.gamer.nana10.co.il/gamer2/php/replieslist.php?TopicID=1075735
תמונה

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 05 מרץ 2014, 08:03

יאפ, שמעתי עוד עדויות על כך שסטים חוסמים מקומית את ההורדה. כנראה שמישהו היה *ממש* לחוץ עם עניין זכויות ההפצה של המותג, זה הרבה מעבר ל"היבואנים חשבו שזה לא ימכור אז לא הזמינו עותקים פיזיים".

אני קניתי את העותק שלי אתמול דרך ה-PSN האמריקאי. לשמחתי שם זה עבר בלי שום בעיות.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 05 מרץ 2014, 08:58

DrKeo כתב:- "They spend a bunch of time talking about how detailed the models are, one character has more polygons than the environment of Asylum"
- "did I mention the screenshots are gorgeous?"

לפחות אפשר להתנחם בזה.

להתנחם? אתה נכנסת ללינק לקרוא את הפרטים?

המשחק נשמע אדיר!

נשמע שהפירוט של העיר הולך להיות מדהים, תוכל לזמן את המכונית מכל מקום במפה, מכניקות מגניבות כמו זינוק מהמכונית בזמן נסיעה ומעבר למצב ריחוף, אין זמני טעינה במשחק גם כשנכנסים לבניינים, מהומות המוניות ברחוב- 50 בריונים על המסך שהורסים ובוזזים.
גם המשפטים על האספקט הטכני כמו זה שהבאת או שהמכונית תופסת 160 מגה זיכרון, ככה שאם ה X360 היה צריך לרנדר אותה זה היה משחק שלם עליו!

רוקסטדי מדגישה שמדובר במשחק NEXT GEN לכל דבר ושהיא דוחפת את החומרה של הקונסולות- משפטי PR אומנם אבל זה סימן טוב שהחברה מתרברבת בטכנולוגיה כי אז ברור שלא נקבל גרסת דור קודם ב FULLHD כמו ב PC עם המשחקים הקודמים אלא קפיצה אמיתית.
גם אנשים שראו את התמונות אומרים שאין ספק שזה נראה כמו משחק דור הבא, מציינים שכמה מהמודלים מהמרשימים שראו אי פעם.
עם קפיצה של פי 5 מהעיר הקודמת, באטמוביל, גראפיקה יפהיפייה, המון מכניקות חדשות (שימוש בגאדג'טים בתעופה- בטח ישמש לפתירת פאזלים, אפשר לפתוח ZIPLINE עם הלאנצ'ר בכל מקום במפה, הוספת מהלכים חדשים לקרבות, TAKEDOWNS בשרשרת בהתגנבות, שלא לדבר על כל השטויות שאפשר לעשות עם המכונית וכו' וכו''), אפס זמני טעינה כשכל הסרטונים מרונדרים בזמן אמת, סינגל פלייר בלבד- נשמע כמו קפיצה אמיתית מקודמו והמשך ראוי, למרות שהם לא הלכו עד הסוף עם עיר חיה ונושמת, אבל קשה להתלונן עם שאר השיפורים שהכניסו, לא לכולם יש תקציבי ענק כמו רוקסטאר לעשות מיליון שיפורים וגם להשקיע שנים על שנים בעיר.
בשבילי הוא ללא ספק המשחק הכי מצופה השנה.

ד.א KEO, הבאנר שהבאת לדיסהונורד2 לא בהכרח אמיתי, זה אחד הזיופים היותר קלים שאפשר לעשות (אנשים בגאף הראו זיופי עבר בסגנון וזה באמת פשוט- אתה יוצר בפוטושופ לוגו ומעלה אותו על המקרן בבית מה שמביא תחושה של משהו שצולם מאיזו ישיבה/תערוכה), אבל מצד שני זה די ברור שאכן המשחק הזה בפיתוח וזה גם שם די מטופש לזייף- כאילו עם כל הרצון הטוב אנשים לא בדיוק WILL FLIP THEIR SHIT באינטרנט בגלל דיסהונורד 2 (בעבר למשל זייפו בצורה דומה גירס חדש שיוצא לכל הפלטפורמות או ג'אק ודקסטר חדש לדור הבא בתקופה שעוד התלהבו מזה) ככה שאני לא אופתע אם הפעם זה אותנטי.
------------------------------------------------------
ארז, אני מבין שמה שוונטד עשה לא היה לעניין אבל זה קצת מחמיר מדי לתת לו באן לדעתי.
רונן עשה מיליון עבירות כאלו עד שהורחק, וונטד התחכם פעם אחת.
מדובר פה בפורום קטן שאין לו את הפריבילגיה לחסום אנשים שהם בסך הכל משתמשים טובים וותיקים כמו וונטד, אני זוכר אותו עוד מויגיימס של פעם, חבל.
נערך לאחרונה על ידי bling ב 05 מרץ 2014, 09:07, נערך פעם 1 בסך הכל.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 מרץ 2014, 09:06

אני *עדיין* לא מצליח למצוא מקום לקנות את סאות' פארק דיגיטלית בצורה שתעבוד לי.
הקטע של סטים פשוט מטורף... וגם לא מובן לי. זה מישהו בישראל שחוסם את זה? זה סטים עצמם או שקיבלו הוראות? ואם קיבלו - ממי?
יש את המשחק גם כאן:
http://www.getgamesgo.com/product/south ... -pre-order
ב-20 אחוז הנחה!
ואני ממש רוצה לקנות, אבל לא מכיר את האתר ואיך הוא עובד... /:

בקשר לבאטמן - מה שצפיתי, כמעט בדיוק. נחמד מאוד, לא מתרגש במיוחד, אם כי די ברור לי שזה הולך להיות משחק הבאטמן הכי טוב שהיה, ולכן גם משחק הסופר-הירו הטוב ביותר בהיסטוריה :)
אני מאוד מקווה שזה גם הבאטמן האחרון שלהם, שיסגור את הטרילוגיה מבחינתם. אני ממש רוצה לראות עוד גיבורי-על של DC מהמפתחת הזו.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 05 מרץ 2014, 09:11

לאסקין אם אתה אוהב את הסדרה לא מובן לי למה שלא תתרגש, זה כמעט כל מה שאפשר לבקש בגדר הריאלי לדור הבא בשלב זה.

בכל אופן זה המשחק האחרון של רוקסטדי שסוגר את הטרילוגיה, הם כבר אמרו שהם עוברים לעבוד על משהו אחר לגמרי שלא קשור לבאטמן בכלל, ולפי הדברים שנאמרים בין השורות WBMONTREAL הולכת לקחת את הזיכיון לידיים שלה מכאן והלאה ע"פ הבסיס שרוקסטדי תיצור עם הבאטמן לדור הבא.
נערך לאחרונה על ידי bling ב 05 מרץ 2014, 09:13, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 05 מרץ 2014, 09:12

Laskin כתב:אני *עדיין* לא מצליח למצוא מקום לקנות את סאות' פארק דיגיטלית בצורה שתעבוד לי.
הקטע של סטים פשוט מטורף... וגם לא מובן לי. זה מישהו בישראל שחוסם את זה? זה סטים עצמם או שקיבלו הוראות? ואם קיבלו - ממי?
יש את המשחק גם כאן:
http://www.getgamesgo.com/product/south ... -pre-order
ב-20 אחוז הנחה!
ואני ממש רוצה לקנות, אבל לא מכיר את האתר ואיך הוא עובד... /:

בקשר לבאטמן - מה שצפיתי, כמעט בדיוק. נחמד מאוד, לא מתרגש במיוחד, אם כי די ברור לי שזה הולך להיות משחק הבאטמן הכי טוב שהיה, ולכן גם משחק הסופר-הירו הטוב ביותר בהיסטוריה :)
אני מאוד מקווה שזה גם הבאטמן האחרון שלהם, שיסגור את הטרילוגיה מבחינתם. אני ממש רוצה לראות עוד גיבורי-על של DC מהמפתחת הזו.

אז תקנה עותק עם דיסק ותשחק עוד שבוע, מה הסיפור הגדול. מבחינת מחיר ייצא לך אפילו יותר זול.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 מרץ 2014, 09:21

אני מת על הסדרה! אבל מרגיש שמיציתי את באטמן. אפילו אם יחדשו מעט או די הרבה כמו שמבטיחים - זה עדיין באטמן, עדיין גות'הם, סביר להניח אפלה (אם כי אולי סוף סוף יהיה גם אור יום? מישהו יודע אם כתבו משהו לגבי זה?), עדיין גאדג'טים ומכות...
לא יודע, עם כל הכשרון האדיר שם - אני רוצה לראות משחק WATCHMEN שאתה משחק כמה דמויות, או משחק GREEN LANTERN שאתה עובר בין עולמות, או אתה יודע מה, אולי GREEN ARROW שאמנם מזכיר את באטמן יותר, אבל מספיק שונה, וכמובן - סופרמן, וונדרוומן וג'סטיס ליג. כולנו יודעים שהסרטים האלה בהפקה, וכולנו יודעים שיצאו להם משחקים ממש גרועים... אז למה לא לעשות פעם אחת משחק ממש טוב ביחד עם הסרטים? :)

בקשר לסאות' פארק - לא מעוניין בעותק פיזי, לא מעוניין לחכות שבוע עד עשרה ימים :!:

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 05 מרץ 2014, 09:28

לאסקין זה לא בדיוק שמיצו את הפוטנציאל של הזיכיון, גם באטמן החדש עם כל השיפורים בטח לא מגרד את מה שאפשר לעשות עם המותג הזה עוד, הוא באמת אינסופי.
אבל אני מבין את הכוונה שלך, אני אישית הייתי שמח לשעבד אותם לבאטמן לכל החיים כמו רוקסטאר עם GTA -בלי חליבה ושיהיה בעל שיפורים גדולים כל משחק, שזה יהיה אירוע בתעשייה שמגיע באטמן חדש.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 מרץ 2014, 09:34

אם GTA היה באותה עיר (בערך) כל פעם, ואותן דמויות - זה היה נורא :) לא משנה כמה שיפורים היית מכניס...
לחברה עצמה יש פוטנציאל יותר מהזכיון, בעיניי.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 05 מרץ 2014, 10:18

Laskin כתב:אם GTA היה באותה עיר (בערך) כל פעם, ואותן דמויות - זה היה נורא :) לא משנה כמה שיפורים היית מכניס...
לחברה עצמה יש פוטנציאל יותר מהזכיון, בעיניי.

העיר יכולה להשתנות, רק שיקראו לה גות'אהם.
יש גם המון דמויות רק שהם מכניסים את חצי מהם לכל משחק.

בכל מקרה יש כל כך הרבה אפדטציות לבאטמן וגם כל כך הרבה אפשרויות, הגיימפליי הוא די אינסופי כי הוא מכסה כמעט כל מכניקה שתרצה בעולם המשחקים ובכל סגנון שתרצה ממשחק מסדרון מתוסרט לחלוטין ועד עולם פתוח ענקי, ככה שאין דבר כזה מפתחת עם יותר פוטנציאל מהזיכיון.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 מרץ 2014, 10:22

בטח שיש: הנה. :)
זו דעתי... אני אישית בראש שלי - מיציתי קצת את באטמן. כן, אני יכול להנות ממנו. כן, יש עוד המון מה להוסיף ולשפר. אבל סופרמן הוא לא יהיה, גם לא ד"ר מנהטן או גרין לאנטרן או וונדרוומן וכו' אלו יהיו שונים לחלוטין, לא משנה מה יעשו איתם, וזה מה שאני רוצה מרוקסטדי.
חוץ מזה, שזו הזדמנות נהדרת עבורם להוכיח שהם לא "פוני של תרגיל אחד" :)

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 05 מרץ 2014, 10:31

bling כתב:להתנחם? אתה נכנסת ללינק לקרוא את הפרטים?

המשחק נשמע אדיר!

נשמע שהפירוט של העיר הולך להיות מדהים, תוכל לזמן את המכונית מכל מקום במפה, מכניקות מגניבות כמו זינוק מהמכונית בזמן נסיעה ומעבר למצב ריחוף, אין זמני טעינה במשחק גם כשנכנסים לבניינים, מהומות המוניות ברחוב- 50 בריונים על המסך שהורסים ובוזזים.
גם המשפטים על האספקט הטכני כמו זה שהבאת או שהמכונית תופסת 160 מגה זיכרון, ככה שאם ה X360 היה צריך לרנדר אותה זה היה משחק שלם עליו!

רוקסטדי מדגישה שמדובר במשחק NEXT GEN לכל דבר ושהיא דוחפת את החומרה של הקונסולות- משפטי PR אומנם אבל זה סימן טוב שהחברה מתרברבת בטכנולוגיה כי אז ברור שלא נקבל גרסת דור קודם ב FULLHD כמו ב PC עם המשחקים הקודמים אלא קפיצה אמיתית.
גם אנשים שראו את התמונות אומרים שאין ספק שזה נראה כמו משחק דור הבא, מציינים שכמה מהמודלים מהמרשימים שראו אי פעם.
עם קפיצה של פי 5 מהעיר הקודמת, באטמוביל, גראפיקה יפהיפייה, המון מכניקות חדשות (שימוש בגאדג'טים בתעופה- בטח ישמש לפתירת פאזלים, אפשר לפתוח ZIPLINE עם הלאנצ'ר בכל מקום במפה, הוספת מהלכים חדשים לקרבות, TAKEDOWNS בשרשרת בהתגנבות, שלא לדבר על כל השטויות שאפשר לעשות עם המכונית וכו' וכו''), אפס זמני טעינה כשכל הסרטונים מרונדרים בזמן אמת, סינגל פלייר בלבד- נשמע כמו קפיצה אמיתית מקודמו והמשך ראוי, למרות שהם לא הלכו עד הסוף עם עיר חיה ונושמת, אבל קשה להתלונן עם שאר השיפורים שהכניסו, לא לכולם יש תקציבי ענק כמו רוקסטאר לעשות מיליון שיפורים וגם להשקיע שנים על שנים בעיר.

ד.א KEO, הבאנר שהבאת לדיסהונורד2 לא בהכרח אמיתי, זה אחד הזיופים היותר קלים שאפשר לעשות (אנשים בגאף הראו זיופי עבר בסגנון וזה באמת פשוט- אתה יוצר בפוטושופ לוגו ומעלה אותו על המקרן בבית מה שמביא תחושה של משהו שצולם מאיזו ישיבה/תערוכה), אבל מצד שני זה די ברור שאכן המשחק הזה בפיתוח וזה גם שם די מטופש לזייף- כאילו עם כל הרצון הטוב אנשים לא בדיוק WILL FLIP THEIR SHIT באינטרנט בגלל דיסהונורד 2 (בעבר למשל זייפו בצורה דומה גירס חדש שיוצא לכל הפלטפורמות או ג'אק ודקסטר חדש לדור הבא בתקופה שעוד התלהבו מזה) ככה שאני לא אופתע אם הפעם זה אותנטי.
ארז, אני מבין שמה שוונטד עשה לא היה לעניין אבל זה קצת מחמיר מדי לתת לו באן לדעתי.
מדובר פה בפורום קטן שאין לו את הפריבילגיה לחסום אנשים שהם בסך הכל משתמשים טובים וותיקים כמו וונטד, אני זוכר אותו עוד מויגיימס של פעם, חבל.

רונן הורחק לתקופות של שבועות וחודשים, וונטד ל-24 שעות. המטרה לא היתה להעיף אותו לנצח נצחים ואני בכנות מקווה שהוא יחזור להשתתף ולתרום - אלא להדגיש שאת מעט מאוד הדברים שהמנהלים כאן מבקשים יש לכבד. זה גם לא שהבקשה היתה מוגזמת מדי - הוא התבקש לא לדבר בגלוי על הדרך *בה* הוא השיג את המשחק אלא לדבר על המשחק עצמו. באופן אישי אין לי סבלנות להודעות מתחכמות ולכן הפעלתי את הבאן הקצרצר. אין מקום לשטויות האלה כאן בפורום ולפחות אני לא מתכוון להתגמש בנושא הזה.

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 05 מרץ 2014, 10:44

איך אתם אומרים שזה משחק שיסגור את הטרילוגיה, אם זה המשחק הרביעי? אוריג'ינס לא נכנס אצלכם למשוואה?
"A man chooses, a slave obeys"

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 05 מרץ 2014, 10:48

הטרילוגיה של רוקסטדי, גם הם עצמם מתייחסים לזה ככה ולא מחשיבים את ORIGINS.

ארז- YES SIR!

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 05 מרץ 2014, 12:14

bling כתב:להתנחם? אתה נכנסת ללינק לקרוא את הפרטים?

המשחק נשמע אדיר!

אלמלא הוויטצ'ר 3, זה גם היה המשחק הכי מצופה שלי.
ההייפ עושה את שלו ואני כבר ממש מתלהב מהמשחק, למרות שאנחנו עדין לא יודעים עליו הרבה.

אני גם ממש שמח שהוא דור הבא בלבד. בכל כך הרבה משחקי קרוס ג'ן מרגישים שהמשחק תקוע מאחור (זה הכי מורגש בAC4, לדעתי) בגלל הקונסולות הישנות. אני רוצה שהמגמה למעבר לדור הבא תהייה כמה שיותר זריזה.

אני מניח שבטמן חדש אולי לא יעבוד לי מושלם במחשב. זה אומר שאצטרך לשקול אם לקנות איזה 860 בקיץ, או ללכת על PS4 וזהו.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 מרץ 2014, 12:18

860/80, ללא ספק. :D
קשה לי להאמין שלא יהיו הבדלים תהומיים בגרפיקה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 05 מרץ 2014, 12:21

Laskin כתב:860/80, ללא ספק. :D
קשה לי להאמין שלא יהיו הבדלים תהומיים בגרפיקה.

האמת שבגלל המעבד בן ה3 שלי, אני מתחיל לחשוש שבסוף השנה הקרובה הוא יהווה צוואר בקבוק (סתם כי הוא בן 3, לא בגלל שיש איזו עדות לכך שיהיה משחק שצריך יותר מi7 בן 3), אז יש מצב ששדרוג יעלה לי בערך כמו PS4 (כלומר, כרטיס מסך, מעבד ולוח אם), ככה שההתלבטות לא עד כדי כך פשוטה.
עם היחס המאוד מוטה של כמה משחקים אני משחק בשנתיים האחרונות בPC וכמה בקונסולות, ברור שכרגע אני מעדיף לשדרג את המחשב, אבל נחכה ונראה מה יהיה לקראת סוף השנה, בשביל להחליט מה עדיף לי.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־ 25 אורחים