משחקי 2014

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: משחקי 2014

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 16 מאי 2014, 13:17

למשחק הזה יש סגנון מוזר ואני אוהב את זה:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 מאי 2014, 15:18

Alien ware לא משחקים בקקה עם אליטיסטיות PC :)
תמונה
We're just normal men. We're just innocent men

darkw50
Padawan

הודעהעל ידי darkw50 » 16 מאי 2014, 17:22

לא מצאתי נושא יותר מתאים לזה..

אני היחיד שחשב שפיפא 14 הוא מחורבן? האם מתרגלים לשליטה המעצבנת הזאת?

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 16 מאי 2014, 21:15

Nucleus_Dawn כתב:למשחק הזה יש סגנון מוזר ואני אוהב את זה:

ואוו... עם כל סרטון הוא נראה כל כך כיף :D. לא יכל לחכות, איזה חודש נהדר זה הולך להיות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 16 מאי 2014, 21:53

Death_119 כתב:ואוו... עם כל סרטון הוא נראה כל כך כיף :D. לא יכל לחכות, איזה חודש נהדר זה הולך להיות.

בהחלט! זה, WD וטרנזיסטור הם גולת הכותרת של החודש, מבחינתי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 16 מאי 2014, 23:53

darkw50 כתב:לא מצאתי נושא יותר מתאים לזה..

אני היחיד שחשב שפיפא 14 הוא מחורבן? האם מתרגלים לשליטה המעצבנת הזאת?

בקצרה? כן... ללא ספק פיפא 14 טוב מכל פיפא אחר באופן ניכר. (באופן יחסי לשדרוגים של כל שאר הפיפאים אחד מהשני) עם זאת אין לי ניסיון עם הגרסת דור קודם/PC
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 מאי 2014, 08:00

תמונה

וגם קצת wd:
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה

darkw50
Padawan

הודעהעל ידי darkw50 » 17 מאי 2014, 00:24

swiss-the-engine כתב:בקצרה? כן... ללא ספק פיפא 14 טוב מכל פיפא אחר באופן ניכר. (באופן יחסי לשדרוגים של כל שאר הפיפאים אחד מהשני) עם זאת אין לי ניסיון עם הגרסת דור קודם/PC

האמת שלא, וראה 1

2

3

ההרגשה של זה זה כאילו כל השחקנים עם פיגור שכלי או משהו.. פשוט מאוד איטי ומרגיש SLUGGISH כזה בצורה נוראית.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 17 מאי 2014, 04:53

ה GIFIM של WD נראים ממש אחלה, נצטרך לראות איך הם עומדים במבחן המציאות על מסך גדול ב 900P בלי שאפשר להסתיר בעיות IQ מאחורי GIF קטן...לפחות גרסת ה PC במינימום תראה ככה. לא רע בכלל.

תמונות באיכות גבוהה של באטמן כולל כמה חדשות (לפחות עבורי):
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה

סליחה אבל מה זה הדבר הזה!?
המודל של באטמן והבאטמוביל הם די בקלות המודלים הכי מרשימים שנראו במשחקי וידאו מבחינתי, כולל אפילו לניארים.
יש מצב שהמשחק באמת יראה ככה על PC חזק?
רק בשביל זה שווה לשדרג, די אוכל 99.9% מהדברים שראינו לדור הבא.
הלוואי וה PS4 לא יבאס.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 17 מאי 2014, 07:18

באטמן הבא יתנתק מתמיכה בקונסולות הדור הקודם והWIIU

זה אומר שהוא מפותח לPS4\XBO\וPC ,ככה שאני מצפה לקפיצת דור אמיתית הפעם

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 17 מאי 2014, 11:26

swiss-the-engine כתב:בקצרה? כן... ללא ספק פיפא 14 טוב מכל פיפא אחר באופן ניכר. (באופן יחסי לשדרוגים של כל שאר הפיפאים אחד מהשני) עם זאת אין לי ניסיון עם הגרסת דור קודם/PC

אני חושב שסוף ההודעה ששלך, זו הסיבה שאתה מרוצה מהמשחק.
כל מיני אלמנטים שלא קיימים בגירסאת הדור הקודם ובPC (שמסיבה ברורה, אך מתסכלת, היא גירסאת הדור הקודם), הופכים את המשחק למאוד מתסכל ולא כיפי בכלל (סתם לדוגמא, היו צריכים להרוס באופן מלאכותי את הדיוק של ההרמות, כי בלי האפשרות ששני מגנים עולים לנגוח מול תוקף שלך, נוצר חוסר איזון לא הוגן).
הוא הפיפ"א הכי גרוע לדור הקודם, מאז הפיפ"א הראשון לדור הקודם וזה די מבאס.

אני רק מקווה שהפיפ"א הבא לPC יהיה כמו בדור הבא. אני זוכר שאותו הדבר קרה גם עם PES. שני המשחקים האחרונים בPS2 פשוט הלכו אחורה ונהיו נורא לא מאוזנים ולא כיפיים. ככה זה, כשזו לא הגירסא הכי חשוב יותר. גם גירסאות הדור הבא של PES היו מעפנות, אבל זה כבר נושא אחר, כי נראה שפיפ"א 14 לדור הבא ממשיך במגמת ה"כל שנה יוצא הפיפ"א הכי טוב אי פעם".
תמונה

darkw50
Padawan

הודעהעל ידי darkw50 » 17 מאי 2014, 19:34

Nucleus_Dawn כתב:
אני חושב שסוף ההודעה ששלך, זו הסיבה שאתה מרוצה מהמשחק.
כל מיני אלמנטים שלא קיימים בגירסאת הדור הקודם ובPC (שמסיבה ברורה, אך מתסכלת, היא גירסאת הדור הקודם), הופכים את המשחק למאוד מתסכל ולא כיפי בכלל (סתם לדוגמא, היו צריכים להרוס באופן מלאכותי את הדיוק של ההרמות, כי בלי האפשרות ששני מגנים עולים לנגוח מול תוקף שלך, נוצר חוסר איזון לא הוגן).
הוא הפיפ"א הכי גרוע לדור הקודם, מאז הפיפ"א הראשון לדור הקודם וזה די מבאס.

אני רק מקווה שהפיפ"א הבא לPC יהיה כמו בדור הבא. אני זוכר שאותו הדבר קרה גם עם PES. שני המשחקים האחרונים בPS2 פשוט הלכו אחורה ונהיו נורא לא מאוזנים ולא כיפיים. ככה זה, כשזו לא הגירסא הכי חשוב יותר. גם גירסאות הדור הבא של PES היו מעפנות, אבל זה כבר נושא אחר, כי נראה שפיפ"א 14 לדור הבא ממשיך במגמת ה"כל שנה יוצא הפיפ"א הכי טוב אי פעם".

המשחק גם מרגיש מאוד מאוד לא מדויק. כאילו הפכו את כל השליטה להרבה יותר קשה ואת הכל להרבה יותר איטי בלי סיבה.

אחד היתרונות המרכזיים שאתה מקבל מלהתאמן הוא שאתה חושב מהר יותר, מוסר מהר יותר ורואה הזדמנויות מסירה מהר יותר. בFIFA 14 זה בלתי אפשרי כי המשחק כ"כ איטי שזה זוועה.

אני גם נגד מאוד הקטע של להפוך כל גרסא ליותר מציאותית. לא אכפת לי ממציאותי, אכפת לי מכיף.

סוויס, אני ממליץ לך לנסות לקנות FIFA 13 ולנסות. מעניין אם תאהב את זה יותר גם אחרי שניסית 14.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 17 מאי 2014, 11:38

darkw50 כתב:
המשחק גם מרגיש מאוד מאוד לא מדויק. כאילו הפכו את כל השליטה להרבה יותר קשה ואת הכל להרבה יותר איטי בלי סיבה.

אחד היתרונות המרכזיים שאתה מקבל מלהתאמן הוא שאתה חושב מהר יותר, מוסר מהר יותר ורואה הזדמנויות מסירה מהר יותר. בFIFA 14 זה בלתי אפשרי כי המשחק כ"כ איטי שזה זוועה.

אני גם נגד מאוד הקטע של להפוך כל גרסא ליותר מציאותית. לא אכפת לי ממציאותי, אכפת לי מכיף.

סוויס, אני ממליץ לך לנסות לקנות FIFA 13 ולנסות. מעניין אם תאהב את זה יותר גם אחרי שניסית 14.

המשחק פשוט לא מרגיש טוב בדור הקודם. הבנתי שבדור החדש הוא הרבה יותר מוצלח.

סוויס שיחק בפיפ"א 13 (ו12 ו11) מאות שעות. הוא יודע על מה הוא מדבר.

---

טריילר השקה של טרנזיסטור:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 מאי 2014, 13:06

בטמן נראה לי אמין לגמרי, זה שהוא רץ על UE3 משודרג ועם הסגנון האומנותי שלו הוא מאוד מזכיר לי את הדמו סמריטן. מן הסתם התמונות מגרסת הPC, מי יודע מה הרזולוציה או האיכות תמונה בקונסולות. אני מת כבר לשמוע איזה אפקטים של PHYX יהיו בPC, זה בטח הולך להיות מדהים.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 17 מאי 2014, 21:25

DrKeo כתב:בטמן נראה לי אמין לגמרי, זה שהוא רץ על UE3 משודרג ועם הסגנון האומנותי שלו הוא מאוד מזכיר לי את הדמו סמריטן. מן הסתם התמונות מגרסת הPC, מי יודע מה הרזולוציה או האיכות תמונה בקונסולות. אני מת כבר לשמוע איזה אפקטים של PHYX יהיו בPC, זה בטח הולך להיות מדהים.

תמונה של באטמן משום מה נורא מזכיר לי את הבחור מהסמריטן... לא יודע על מה לשים את האצבע.

יובל כמו ששחר אמר שיחקתי מאות שעות גם בקודמים... יכול בהחלט להיות שהבעיה היא בדור הקודם. לגבי האיטיות... שוב, אולי הדור הקודם ממש בעייתי בקטע הזה אבל סתם ככה בכללי אני יאמר שה"איטיות" נובעת מהדגש הגדול שיש על מומנטום שיש לשחקנים... ברגע שמתרגלים לזה מקבלים משחק שמרגיש הרבה יותר כמו משחק אמיתי וזה לא גורע מהיכולות שלך כשחקן, פשוט צריך להתרגל לזה.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 18 מאי 2014, 16:39

DrKeo כתב:בטמן נראה לי אמין לגמרי, זה שהוא רץ על UE3 משודרג ועם הסגנון האומנותי שלו הוא מאוד מזכיר לי את הדמו סמריטן. מן הסתם התמונות מגרסת הPC, מי יודע מה הרזולוציה או האיכות תמונה בקונסולות. אני מת כבר לשמוע איזה אפקטים של PHYX יהיו בPC, זה בטח הולך להיות מדהים.

זה נראה לך כל כך אמין ביחס לתוצרים שראינו עד עכשיו מהדור הבא?

תמונה

סליחה אבל המודל הזה, בתמונה הזו לפחות, זה כמעט CGI, זה לא רחוק מהטריילר המרונדר מראש ששיחררו, איך פתאום בא משחק ומחסל את כל מה שראינו עד עכשיו?
אם היינו בתקופה שלפני שהקונסולות יצאו וראינו איך משחקים נראים (והם נראים מעולה, אבל לא עד כדי כך) אז מילא, אבל זה נראה יותר מדי מעל כל מה שראינו עד עכשיו כולל משחקים עתידיים.

זה נשמע כמו היסחפות וזה בטח לא נכון אבל נטו מהתמונה הזו גם את הדיוויזיה זה לא רואה ממטר, אני בטוח שהמשחק יראה מדהים, אבל קשה לי להאמין שבזמן גיימפליי זו רמת ה FIDELITY שנקבל.
אבל הלוואי, רק בשביל זה יהיה שווה לשדרג את המחשב, הסדרה החדשה של נוידיה שהמלצתם לחכות לה אמורה להגיע עד סוף השנה לא?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 מאי 2014, 11:15

רק בטמן והבטמוביל נראים ככה, השאר ממש לא. אולי אוייבים גדולים כמו אניגמה וכו' אבל העיר עצמה והאוייבים הרגילים שמסתובבים בה נראים לגמרי הגיוניים וגם לא מרשימים בצורה חריגה. החליטו לשים כמות אדירה של פוליגונים בבטמן והבטמוביל, הם גם לא מסתירים את זה ואמרו שיש בבטמוביל יותר פוליגונים מאשר בכל העיר של ארקם סיטי. ובטמן עדין רחוק מאוד הדיוויזיה גרפית, אפילו שהמודל של הבטמוביל נורא יפה :)

גם צריך לזכור שזה שוב פעם משחק עולם ריק, כמו באינפמס אין להם יותר מדי מאמץ של עולם פתוח. זה לא GTA כאן וזה גם לא WD כך שאתה לא צריך להשוות את המשחק גרפית למשחקי עולם פתוח או משהו כזה.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 18 מאי 2014, 12:02

מעניין אם יקח שנה או יותר עד שטרנזיסטור יצא גם לאקס בוקס.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 18 מאי 2014, 14:21

DrKeo כתב:רק בטמן והבטמוביל נראים ככה, השאר ממש לא. אולי אוייבים גדולים כמו אניגמה וכו' אבל העיר עצמה והאוייבים הרגילים שמסתובבים בה נראים לגמרי הגיוניים וגם לא מרשימים בצורה חריגה. החליטו לשים כמות אדירה של פוליגונים בבטמן והבטמוביל, הם גם לא מסתירים את זה ואמרו שיש בבטמוביל יותר פוליגונים מאשר בכל העיר של ארקם סיטי. ובטמן עדין רחוק מאוד הדיוויזיה גרפית, אפילו שהמודל של הבטמוביל נורא יפה :)

גם צריך לזכור שזה שוב פעם משחק עולם ריק, כמו באינפמס אין להם יותר מדי מאמץ של עולם פתוח. זה לא GTA כאן וזה גם לא WD כך שאתה לא צריך להשוות את המשחק גרפית למשחקי עולם פתוח או משהו כזה.

כן אני מסכים איתך שבאטמן והבטמוביל הם רמה אחת מעל הכל שם, אפילו דמויות ראשיות אחרות נראות לגמרי סבירות, פשוט שניהם נראים מפלצתי ברמה שנראית לי מתאימה יותר למשחק של קוואנטום דרים ולא לעולם פתוח.
העיר עצמה נראית נהדר אבל גם DOABLE (לפחות על PC מבחינת IQ) אבל השילוב של הכל עם מודלים כאלו מביא את זה לרמה מאוד מאוד גבוהה למרות העיר הריקה (ואתה מעליב את אינפמס- אפילו העולם שלו לא מוגבל עד כדי כך כמו באטמן, יש תושבים ומכוניות רק לא בצפיפות של GTA אבל ביחס לבאטמן הוא נראה כמו GTA בהשוואה :))

ד"א מי שנחשף לדמו אומר שמדובר במשחק דור הבא אולי המרשים שראה, ככה לפי THE VERGE ו GIANT BOMB, אז לא הייתי ממהר לקרוא לו רחוק מהדויזיה, בוא נחכה ונראה (למרות שמצד שני מדווחים שהוא קרטע בצורה נוראית וזו היתה גרסת ה PC אז לך תדע אם לא עבר שנמוך מאז כדי להספיק להוציא אותו השנה).

ולא אמרת לי מתי מגיעים הכרטיסים החדשים, אין צפי אם השנה או 2015?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 מאי 2014, 15:08

bling כתב:כן אני מסכים איתך שבאטמן והבטמוביל הם רמה אחת מעל הכל שם, אפילו דמויות ראשיות אחרות נראות לגמרי סבירות, פשוט שניהם נראים מפלצתי ברמה שנראית לי מתאימה יותר למשחק של קוואנטום דרים ולא לעולם פתוח.
העיר עצמה נראית נהדר אבל גם DOABLE (לפחות על PC מבחינת IQ) אבל השילוב של הכל עם מודלים כאלו מביא את זה לרמה מאוד מאוד גבוהה למרות העיר הריקה (ואתה מעליב את אינפמס- אפילו העולם שלו לא מוגבל עד כדי כך כמו באטמן, יש תושבים ומכוניות רק לא בצפיפות של GTA אבל ביחס לבאטמן הוא נראה כמו GTA בהשוואה :))

ד"א מי שנחשף לדמו אומר שמדובר במשחק דור הבא אולי המרשים שראה, ככה לפי THE VERGE ו GIANT BOMB, אז לא הייתי ממהר לקרוא לו רחוק מהדויזיה, בוא נחכה ונראה (למרות שמצד שני מדווחים שהוא קרטע בצורה נוראית וזו היתה גרסת ה PC אז לך תדע אם לא עבר שנמוך מאז כדי להספיק להוציא אותו השנה).

ולא אמרת לי מתי מגיעים הכרטיסים החדשים, אין צפי אם השנה או 2015?

יש שמועות סותרות, כרגע NVIDIA עדין אומרת 2014 אבל השמועות מלפני חודש וחצי גורסות שהייתה דחיה לQ1 2015. מצד שני מדברים על סדרה חדשה של AMD כבר באוגוסט אז באמת שאני כבר לא יודע מה להגיד לך, אני מקווה שסדרה 8 תצא בזמן בשביל הטיול שלי לארהב בספטמבר-אוקטובר.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 18 מאי 2014, 17:56

עזוב, אין מצב שאקנה AMD עם כל האפקטים הבלעדיים שיש לכרטיסים של NVIDIA, נראה לי מטופש ברמות.
תראה את WD, בטריילר על גרסת ה PC מדובר באפקטים שבלעדיים לכרטיסים של NVIDIA, בלעדיהם זה יראה פחות או יותר כמו גרסת ה PS4 (שנראית גם מצויין לפי ההדלפות האחרונות אבל עדיין) רק ב IQ גבוה יותר, אז למה שמישהו יוותר על זה ויקנה AMD?

בכל אופן אני מקווה שיגיע עד לסוף השנה לקראת באטמן, אם הוא יראה על ה PC כמו בתמונות זה בהחלט יגרום לי להאיץ את השדרוג.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 מאי 2014, 02:09

bling כתב:עזוב, אין מצב שאקנה AMD עם כל האפקטים הבלעדיים שיש לכרטיסים של NVIDIA, נראה לי מטופש ברמות.
תראה את WD, בטריילר על גרסת ה PC מדובר באפקטים שבלעדיים לכרטיסים של NVIDIA, בלעדיהם זה יראה פחות או יותר כמו גרסת ה PS4 (שנראית גם מצויין לפי ההדלפות האחרונות אבל עדיין) רק ב IQ גבוה יותר, אז למה שמישהו יוותר על זה ויקנה AMD?

בכל אופן אני מקווה שיגיע עד לסוף השנה לקראת באטמן, אם הוא יראה על ה PC כמו בתמונות זה בהחלט יגרום לי להאיץ את השדרוג.

גם בבטמן ובוויצ'ר יש אפקטים בלעדיים לNVIDIA ובניגוד לWD יש שם דברים הרבה יותר משמעותיים. מעולם לא חווית PHYX אבל תאמין לי שכשאתה משחק במשחק שיש בו את זה אתה לא מסוגל להסתכל על המשחק בלי זה. וכן, AMD עושים צעדים מאוד טפשיים. לדוגמה השיער בTR היה בלעדי לAMD אבל הוא רץ גם על כרטיסי NVIDIA. כלומר לי היה כרטיס NVIDIA לא בדיוק 780TI (ליתר דיוק 660TI) והרצתי את TR ממש אחלה עם שיער (גיימפליי 60FPS, סרטוני מעבר בערך 30FPS, ביחוד כשהמצלמה התקרבה ללארה וראו הרבה שיער על המסך) ואפילו מנטל הולך לעבוד בקרוב על כרטיסי NVIDIA, לא שהוא רלוונטי עכשיו שהכריזו על DX12. בניגוד אליהם, כשהיה לי כרטיס AMD ויצא ארקאם אסיילם ניסיתי לשחק אותו עם PHYX והוא רץ לי באיזה 4FPS, אני לא צוחק אשכרה 4FPS כל פעם שהיה אפקט פיסיקה (ובבטמן זה כל 10 שניות). באמת שאין שום סיבה לקנות כרטיס AMD אלה אם מגיע דור מסויים שבו הכרטיסי AMD נותנים ביצועים הרבה יותר טובים בצורה משמעותית.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 18 מאי 2014, 19:16

אני לא יודע אם זה אינדיקציה אבל אנשים שמשחקים בוולפנשטיין בגאף אומרים שהוא דיי מחורבן, העלילה מגוחכת (לא שאת זה לא ידענו), הניסיון שלהם לעורר עולם אפל יצא רק משעשע, הקמפיין שבור מחציו השני (Pacing גרוע לצד שיעמום). הם טוענים שהקודם ב-2009 היה טוב יותר (דווקא הוא באמת היה מצויין). לא יודע כבר למה לצפות :(.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 18 מאי 2014, 19:21

KEO מאז שאני זוכר אותך אתה בצד של NVIDIA, כנראה שלא באמת היה מקרה כזה ש AMD נתנו ביצועים טובים יותר משמעותית...
נראה לי בלי החוזה שהם חתמו על הקונסולות שהכניס להם ים כסף הם היו עוברים צמצומים לא קטנים בדור הזה, NVIDIA עושה רושם שדורסת אותם.
----------------------------

ולא ידעתי איפה לשים את זה, קרייטק טוענים ש 8 GB של RAM שיש בקונסולות הדור הבא זה לא מספיק וזה יהווה מגבלה רצינית בהמשך הדור:
“I would have to agree with the viewpoint that 8 gigs can easily be filled up, but also keep in mind that developers don’t necessarily even have access to all 8 gigs of it. For example the Xbox One retains some of the RAM for OS purposes. Since technology, as Ray Kurweil states, progresses exponentially, we will soon find that the computational requirements of games will quickly hit the ceiling of a few gigs of ram. We already had to manage quite intensely our memory usage throughout Ryse and this will be one of the limiting factors surely in this generation.

http://gamingbolt.com/crytek-8gb-ram-can-be-easily-filled-up-will-surely-be-limiting-factor-on-ps4xbox-one

קצת מצחיק שב 2011 הם ביקשו מינימום של 8 GB:
German studio Crytek has become the latest developer to start discussing what it would like to see from the next-generation of consoles, saying that 8GBs of RAM should be "a minimum" for the next-gen.

"My finger-pointing at Microsoft/Sony would really be on the memory side," said Crytek's principal graphics engineer Tiago Sousa while discussing with Eurogamer the problems the team encountered when developing Crysis 2 for console.

"It's way too low, and the biggest crippling factor from a visual perspective. I would really like to see next-gen console platforms with a minimum of 8GB."

עכשיו גם זה לא מספיק להם, יכול להיות שלא חזו עד כמה משחקים יהיו תובעניים יותר מבחינת הזיכרון.
--------------------------

DEATH דווקא קראתי רשמים טובים, וזה היה ברור שהעלילה תהיה מגוחכת, ראית את הטריילרים?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 מאי 2014, 20:23

bling כתב:KEO מאז שאני זוכר אותך אתה בצד של NVIDIA, כנראה שלא באמת היה מקרה כזה ש AMD נתנו ביצועים טובים יותר משמעותית...
נראה לי בלי החוזה שהם חתמו על הקונסולות שהכניס להם ים כסף הם היו עוברים צמצומים לא קטנים בדור הזה, NVIDIA עושה רושם שדורסת אותם.
----------------------------

ולא ידעתי איפה לשים את זה, קרייטק טוענים ש 8 GB של RAM שיש בקונסולות הדור הבא זה לא מספיק וזה יהווה מגבלה רצינית בהמשך הדור:

http://gamingbolt.com/crytek-8gb-ram-can-be-easily-filled-up-will-surely-be-limiting-factor-on-ps4xbox-one

קצת מצחיק שב 2011 הם ביקשו מינימום של 8 GB:

עכשיו גם זה לא מספיק להם, יכול להיות שלא חזו עד כמה משחקים יהיו תובעניים יותר מבחינת הזיכרון.
--------------------------

DEATH דווקא קראתי רשמים טובים, וזה היה ברור שהעלילה תהיה מגוחכת, ראית את הטריילרים?

היו תקופות והיו תקופות. למשל לHL2 קניתי X800 PRO של ATI (לשעבר, הפכו לAMD מאוחר יותר כשהם קנו אותם), לפניו היה לי GEFORCE 3 ולפניו היה לי VOODOO 2 שזה כרטיס של חברה אדירה לשעבר שנקראה 3DFX שהם האבא של הכרטיס הגרפי הרציני. בזמנו 3DFX דרסו גם את NVIDIA וגם את ATI אבל NVIDIA קנתה אותם בשלב מסויים. עוד לפני שNVIDIA המציאה את המותג GEFORCE הם קראו לכרטיסים שלהם אחרי שהם קנו את 3DFX גם VOODOO בשביל להמשיך את השם המוכר אבל אז הם עשו תרגיל יצחני מלא הייפ לכרטיס חללי לא מהיקום הזה שנקרא GEFORCE והפוסטר בוי שלו היה החשיפה של המשחק המדהים HALO בתערוכה של אפל על ידי סטיב ג'ובס. כמובן שהיילו התעקב ויצא רק שנתיים וחצי אחרי ההדגמה אחרי שהוא הספיק לפגר הרחק מאחורי הPC וגם הקונסולות המתחרות הפס2 והקיוב. בעצם היילו היה חשיפת הייפ לGEFORCE ושנה אחרי זה דמו נוסף על הGEFORCE 2 אבל עד שהוא יצא כבר היה בשוק (וגם לי) הGEFORCE 3 ומרשים במיוחד היילו כבר לא היה ביציאה שלו ביחס לטרוף שהלך על הקיוב והפס2 באותה תקופה, ביחוד שהבוקס הייתה הכי חזקה מהשלוש.

טוב נו, סיפור ארוך וחסר כל קשר למה שאנחנו מדברים עליו כשהתשובה האמיתית היא "האמת שהיו לי שני כרטיסי AMD בלינג מתוך ה6 שהיו בבעלותי במשך השנים".

בנושא קרייטק, אני זוכר שהם אמרו שהקונסולות צריכות 16GB אבל חייבות מינימום 8. זה לא כזה סותר לדרישה המקורית שלהם, רצו 16 וטיפה מתבאסים אבל מסתדרים עם 8. והנה, הם טיפה מתבאסים עם 8 כרגע :)

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 45 אורחים