Nucleus_Dawn כתב:למשחק הזה יש סגנון מוזר ואני אוהב את זה:
Death_119 כתב:ואוו... עם כל סרטון הוא נראה כל כך כיף. לא יכל לחכות, איזה חודש נהדר זה הולך להיות.
darkw50 כתב:לא מצאתי נושא יותר מתאים לזה..
אני היחיד שחשב שפיפא 14 הוא מחורבן? האם מתרגלים לשליטה המעצבנת הזאת?
swiss-the-engine כתב:בקצרה? כן... ללא ספק פיפא 14 טוב מכל פיפא אחר באופן ניכר. (באופן יחסי לשדרוגים של כל שאר הפיפאים אחד מהשני) עם זאת אין לי ניסיון עם הגרסת דור קודם/PC
Nucleus_Dawn כתב:
אני חושב שסוף ההודעה ששלך, זו הסיבה שאתה מרוצה מהמשחק.
כל מיני אלמנטים שלא קיימים בגירסאת הדור הקודם ובPC (שמסיבה ברורה, אך מתסכלת, היא גירסאת הדור הקודם), הופכים את המשחק למאוד מתסכל ולא כיפי בכלל (סתם לדוגמא, היו צריכים להרוס באופן מלאכותי את הדיוק של ההרמות, כי בלי האפשרות ששני מגנים עולים לנגוח מול תוקף שלך, נוצר חוסר איזון לא הוגן).
הוא הפיפ"א הכי גרוע לדור הקודם, מאז הפיפ"א הראשון לדור הקודם וזה די מבאס.
אני רק מקווה שהפיפ"א הבא לPC יהיה כמו בדור הבא. אני זוכר שאותו הדבר קרה גם עם PES. שני המשחקים האחרונים בPS2 פשוט הלכו אחורה ונהיו נורא לא מאוזנים ולא כיפיים. ככה זה, כשזו לא הגירסא הכי חשוב יותר. גם גירסאות הדור הבא של PES היו מעפנות, אבל זה כבר נושא אחר, כי נראה שפיפ"א 14 לדור הבא ממשיך במגמת ה"כל שנה יוצא הפיפ"א הכי טוב אי פעם".
darkw50 כתב:
המשחק גם מרגיש מאוד מאוד לא מדויק. כאילו הפכו את כל השליטה להרבה יותר קשה ואת הכל להרבה יותר איטי בלי סיבה.
אחד היתרונות המרכזיים שאתה מקבל מלהתאמן הוא שאתה חושב מהר יותר, מוסר מהר יותר ורואה הזדמנויות מסירה מהר יותר. בFIFA 14 זה בלתי אפשרי כי המשחק כ"כ איטי שזה זוועה.
אני גם נגד מאוד הקטע של להפוך כל גרסא ליותר מציאותית. לא אכפת לי ממציאותי, אכפת לי מכיף.
סוויס, אני ממליץ לך לנסות לקנות FIFA 13 ולנסות. מעניין אם תאהב את זה יותר גם אחרי שניסית 14.
DrKeo כתב:בטמן נראה לי אמין לגמרי, זה שהוא רץ על UE3 משודרג ועם הסגנון האומנותי שלו הוא מאוד מזכיר לי את הדמו סמריטן. מן הסתם התמונות מגרסת הPC, מי יודע מה הרזולוציה או האיכות תמונה בקונסולות. אני מת כבר לשמוע איזה אפקטים של PHYX יהיו בPC, זה בטח הולך להיות מדהים.
DrKeo כתב:בטמן נראה לי אמין לגמרי, זה שהוא רץ על UE3 משודרג ועם הסגנון האומנותי שלו הוא מאוד מזכיר לי את הדמו סמריטן. מן הסתם התמונות מגרסת הPC, מי יודע מה הרזולוציה או האיכות תמונה בקונסולות. אני מת כבר לשמוע איזה אפקטים של PHYX יהיו בPC, זה בטח הולך להיות מדהים.
DrKeo כתב:רק בטמן והבטמוביל נראים ככה, השאר ממש לא. אולי אוייבים גדולים כמו אניגמה וכו' אבל העיר עצמה והאוייבים הרגילים שמסתובבים בה נראים לגמרי הגיוניים וגם לא מרשימים בצורה חריגה. החליטו לשים כמות אדירה של פוליגונים בבטמן והבטמוביל, הם גם לא מסתירים את זה ואמרו שיש בבטמוביל יותר פוליגונים מאשר בכל העיר של ארקם סיטי. ובטמן עדין רחוק מאוד הדיוויזיה גרפית, אפילו שהמודל של הבטמוביל נורא יפה
גם צריך לזכור שזה שוב פעם משחק עולם ריק, כמו באינפמס אין להם יותר מדי מאמץ של עולם פתוח. זה לא GTA כאן וזה גם לא WD כך שאתה לא צריך להשוות את המשחק גרפית למשחקי עולם פתוח או משהו כזה.
bling כתב:כן אני מסכים איתך שבאטמן והבטמוביל הם רמה אחת מעל הכל שם, אפילו דמויות ראשיות אחרות נראות לגמרי סבירות, פשוט שניהם נראים מפלצתי ברמה שנראית לי מתאימה יותר למשחק של קוואנטום דרים ולא לעולם פתוח.
העיר עצמה נראית נהדר אבל גם DOABLE (לפחות על PC מבחינת IQ) אבל השילוב של הכל עם מודלים כאלו מביא את זה לרמה מאוד מאוד גבוהה למרות העיר הריקה (ואתה מעליב את אינפמס- אפילו העולם שלו לא מוגבל עד כדי כך כמו באטמן, יש תושבים ומכוניות רק לא בצפיפות של GTA אבל ביחס לבאטמן הוא נראה כמו GTA בהשוואה)
ד"א מי שנחשף לדמו אומר שמדובר במשחק דור הבא אולי המרשים שראה, ככה לפי THE VERGE ו GIANT BOMB, אז לא הייתי ממהר לקרוא לו רחוק מהדויזיה, בוא נחכה ונראה (למרות שמצד שני מדווחים שהוא קרטע בצורה נוראית וזו היתה גרסת ה PC אז לך תדע אם לא עבר שנמוך מאז כדי להספיק להוציא אותו השנה).
ולא אמרת לי מתי מגיעים הכרטיסים החדשים, אין צפי אם השנה או 2015?
bling כתב:עזוב, אין מצב שאקנה AMD עם כל האפקטים הבלעדיים שיש לכרטיסים של NVIDIA, נראה לי מטופש ברמות.
תראה את WD, בטריילר על גרסת ה PC מדובר באפקטים שבלעדיים לכרטיסים של NVIDIA, בלעדיהם זה יראה פחות או יותר כמו גרסת ה PS4 (שנראית גם מצויין לפי ההדלפות האחרונות אבל עדיין) רק ב IQ גבוה יותר, אז למה שמישהו יוותר על זה ויקנה AMD?
בכל אופן אני מקווה שיגיע עד לסוף השנה לקראת באטמן, אם הוא יראה על ה PC כמו בתמונות זה בהחלט יגרום לי להאיץ את השדרוג.
“I would have to agree with the viewpoint that 8 gigs can easily be filled up, but also keep in mind that developers don’t necessarily even have access to all 8 gigs of it. For example the Xbox One retains some of the RAM for OS purposes. Since technology, as Ray Kurweil states, progresses exponentially, we will soon find that the computational requirements of games will quickly hit the ceiling of a few gigs of ram. We already had to manage quite intensely our memory usage throughout Ryse and this will be one of the limiting factors surely in this generation.
German studio Crytek has become the latest developer to start discussing what it would like to see from the next-generation of consoles, saying that 8GBs of RAM should be "a minimum" for the next-gen.
"My finger-pointing at Microsoft/Sony would really be on the memory side," said Crytek's principal graphics engineer Tiago Sousa while discussing with Eurogamer the problems the team encountered when developing Crysis 2 for console.
"It's way too low, and the biggest crippling factor from a visual perspective. I would really like to see next-gen console platforms with a minimum of 8GB."
bling כתב:KEO מאז שאני זוכר אותך אתה בצד של NVIDIA, כנראה שלא באמת היה מקרה כזה ש AMD נתנו ביצועים טובים יותר משמעותית...
נראה לי בלי החוזה שהם חתמו על הקונסולות שהכניס להם ים כסף הם היו עוברים צמצומים לא קטנים בדור הזה, NVIDIA עושה רושם שדורסת אותם.
----------------------------
ולא ידעתי איפה לשים את זה, קרייטק טוענים ש 8 GB של RAM שיש בקונסולות הדור הבא זה לא מספיק וזה יהווה מגבלה רצינית בהמשך הדור:
http://gamingbolt.com/crytek-8gb-ram-can-be-easily-filled-up-will-surely-be-limiting-factor-on-ps4xbox-one
קצת מצחיק שב 2011 הם ביקשו מינימום של 8 GB:
עכשיו גם זה לא מספיק להם, יכול להיות שלא חזו עד כמה משחקים יהיו תובעניים יותר מבחינת הזיכרון.
--------------------------
DEATH דווקא קראתי רשמים טובים, וזה היה ברור שהעלילה תהיה מגוחכת, ראית את הטריילרים?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 45 אורחים