Xbox One | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: Xbox One | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Laskin » 03 אפריל 2015, 20:20

Klayman כתב:עד לא מזמן הוא חזה את GT7 לשנה הנוכחית.. :) אבל דווקא ישמצב שהוא ייצא ב2016.. לקראת סוף השנה ככה.. אם איכשהו יצליחו בפוליפוני אשכרה לעבוד ולא רק לנוח.

אני חזיתי שיוציאו את הפרולוג השנה. ואני עדיין חושב שזה מאוד הגיוני, בהתחשב בחגים שלהם :)

שוב, כל הרשימה שהבאתי, ואז כתבתי ש"בטח רק חצי מזה יקרה". אז ברור שתורידו חצי, וזה עדיין סבבה לגמרי :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 אפריל 2015, 01:38

Laskin כתב:
אני חזיתי שיוציאו את הפרולוג השנה. ואני עדיין חושב שזה מאוד הגיוני, בהתחשב בחגים שלהם :)

שוב, כל הרשימה שהבאתי, ואז כתבתי ש"בטח רק חצי מזה יקרה". אז ברור שתורידו חצי, וזה עדיין סבבה לגמרי :)

GT6 ב2016 זאת התחזית הכי אופטימית שיש, כלומר רק 3 שנים לפתח את הGT6 עם המנוע חדש והכל. לדעתי זה יותר יהיה בסגנון של פרולוג אם כבר GT, אני חושב שהצוות הזה לא מסוגל להוציא משחק לדור חדש בלי 4-5 שנות עבודה ועדין יהיו מלא מחזורים מהדור הקודם ואם הם באמת בזיון אז גם הדור שלפניו (זה באמת לא אמיתי אם יהיו מכוניות פס2 במשחק פס4).

בכלליות בנושא 2016, אני בטוח ששל סוני תהיה חזקה. ביחוד שיש סיכוי טוב גם למשחק סנטה מוניקה וגם למשחק נוטידוג באותה שנה, ועוד משחק נוטי דוג שעובדים עליו איזה 4 שנים במקום שנתיים.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 04 אפריל 2015, 09:11

DrKeo כתב:GT6 ב2016 זאת התחזית הכי אופטימית שיש, כלומר רק 3 שנים לפתח את הGT6 עם המנוע חדש והכל. לדעתי זה יותר יהיה בסגנון של פרולוג אם כבר GT, אני חושב שהצוות הזה לא מסוגל להוציא משחק לדור חדש בלי 4-5 שנות עבודה ועדין יהיו מלא מחזורים מהדור הקודם ואם הם באמת בזיון אז גם הדור שלפניו (זה באמת לא אמיתי אם יהיו מכוניות פס2 במשחק פס4).

בכלליות בנושא 2016, אני בטוח ששל סוני תהיה חזקה. ביחוד שיש סיכוי טוב גם למשחק סנטה מוניקה וגם למשחק נוטידוג באותה שנה, ועוד משחק נוטי דוג שעובדים עליו איזה 4 שנים במקום שנתיים.

המשחק של נוטי דוג עבר הרבה קשיים בפיתוח שלו כולל החלפת הראשים שלו כזכור ככה שלא מדובר בדיוק ב 4 שנים אידיאליות.
אני חושב שהוא יצא מעולה אבל לא בהכרח בהפקה מדהימה יותר ביחס למה שאנחנו רגילים לקבל מהם בגלל שעבדו עליו יותר זמן.

סמל אישי של המשתמש
~God-of-War~
Padawan

הודעהעל ידי ~God-of-War~ » 04 אפריל 2015, 12:24

אתם חושבים שהבוקס עדיפה על הPS4? נוטה לכיוון הPS4 (מי שמכיר אותי יודע שאני עם סוני מאז הPS2) אבל יש גם כמה אקסלוסיבים מעולים לבוקס ככה שאני מתלבט

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 04 אפריל 2015, 13:56

~God-of-War~ כתב:אתם חושבים שהבוקס עדיפה על הPS4? נוטה לכיוון הPS4 (מי שמכיר אותי יודע שאני עם סוני מאז הPS2) אבל יש גם כמה אקסלוסיבים מעולים לבוקס ככה שאני מתלבט

יש לי את שניהם,למה אתה יותר נוטה? גירס,הילו ופורצה או אנצרטד,גראן טוריזמו וקיילזון. כמובן שיש יותר לשניהם אבל זה פחות יותר מה שאתה צריך לשאול את עצמך
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 אפריל 2015, 20:45

bling כתב:המשחק של נוטי דוג עבר הרבה קשיים בפיתוח שלו כולל החלפת הראשים שלו כזכור ככה שלא מדובר בדיוק ב 4 שנים אידיאליות.
אני חושב שהוא יצא מעולה אבל לא בהכרח בהפקה מדהימה יותר ביחס למה שאנחנו רגילים לקבל מהם בגלל שעבדו עליו יותר זמן.

כן ברור, אבל סוני נותנים להם את הזמן אז אני מאמין במשחק. גם נראה שהם רוצים לתת לו יחוד לעומת הקודמים, יש לי הרגשה שהוא הולך להיות אנצ׳רטד 2 שוב :)

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 05 אפריל 2015, 08:48

~God-of-War~ כתב:אתם חושבים שהבוקס עדיפה על הPS4? נוטה לכיוון הPS4 (מי שמכיר אותי יודע שאני עם סוני מאז הPS2) אבל יש גם כמה אקסלוסיבים מעולים לבוקס ככה שאני מתלבט

אני חושב שהפס4 היא הבחירה הנכונה, בלעדיים זה כמובן עניין של טעם, אבל אילו של מייקרוסופט כמעט תמיד מוצאים את כולם לפיסי והם לא באמת בלעדיים (מלבד היילו וגירס שמחזיקים מעמד פחות או יותר), בסופו של יום הפס4 נותנת לך גרסה עדיפה במולטי פלטפורם ואם עד היום העדפת תמיד את הקונסולה של סוני, אתה כנראה מאוד אוהב את האקסקלוסיביים של סוני שתמיד היו מגוונים יותר ויצירתיים הרבה יותר. מה גם שיש באנדלים מעולים עם הפס4 לעומת האקסבוקס (Blood Borne + TLOU הוא אחד מהם).
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 06 אפריל 2015, 11:31

אם אני לא טועה, היה זה בלינג שהביא את רשימת המשחקים הטובים ביותר בPS4, מיורוגיימר וכולנו התבאסנו מכמה שהיא מביכה.
עכשיו יורוגיימר הגיעו לONE והובכן - היא מביכה קצת פחות.

בזכות כמה בלעדיים מוצלחים, הרשימה מלאה בהרבה פחות משחקי קרוס-ג'ן.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 06 אפריל 2015, 12:29

Nucleus_Dawn כתב:אם אני לא טועה, היה זה בלינג שהביא את רשימת המשחקים הטובים ביותר בPS4, מיורוגיימר וכולנו התבאסנו מכמה שהיא מביכה.
עכשיו יורוגיימר הגיעו לONE והובכן - היא מביכה קצת פחות.

בזכות כמה בלעדיים מוצלחים, הרשימה מלאה בהרבה פחות משחקי קרוס-ג'ן.

עדיין רשימה מביכה למדי שגם לא מכילה משחק אחד שהוא באמת חובה ושגורם לך לרצות לעבור דור, בניגוד לפס4 שלפחות יש לו משחק אחד שכזה (ואפשר לאמר גם שהוא המשחק חובה הראשון לדור הבא גם אם מחשיבים צד ג') שיצא אחרי הרשימה של יורוגיימר, גם אם פונה לנישה יחסית קטנה.
מסכים באופן כללי שלרשימה של ה ONE יש אולי אפיל ליותר אנשים אבל סכ"ה זו השוואה בין שני סוגים של גללים...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 אפריל 2015, 12:36

די לריב ילדים, לשתי הקונסולות יש מספיק משחקים ממוצעים מינוס לכולם :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 06 אפריל 2015, 12:43

bling כתב:עדיין רשימה מביכה למדי שגם לא מכילה משחק אחד שהוא באמת חובה ושגורם לך לרצות לעבור דור, בניגוד לפס4 שלפחות יש לו משחק אחד שכזה (ואפשר לאמר גם שהוא המשחק חובה הראשון לדור הבא גם אם מחשיבים צד ג') שיצא אחרי הרשימה של יורוגיימר, גם אם פונה לנישה יחסית קטנה.
מסכים באופן כללי שלרשימה של ה ONE יש אולי אפיל ליותר אנשים אבל סכ"ה זו השוואה בין שני סוגים של גללים...

מסכים עם כל מילה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 אפריל 2015, 13:02

מיקרוסופט רשמה טריידמארק על "ForzaTech" שאושר שהוא המנוע החדש של סדרת פורצה (הוריי, מנוע דור חדש סופסוף). הם יחשפו אותו ואת פורצה 6 בE3 בצורה רשמית, נקווה שתהיה קפיצה בינו ובין פורצה 5 כמו שהיה בזמנו בין פורצה 2 ל-3 כש2 היה סתם סוג של פורט משודרג מהדור הקודם (כלומר כמו פורצה 5) ופורצה 3 היה "דור הבא" אמיתי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 אפריל 2015, 18:04

פרסומת להיילו 5 של גיימסטופ:

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 20 אפריל 2015, 18:15

DrKeo כתב:פרסומת להיילו 5 של גיימסטופ:

איפה התקופה של הטירוף של 3:

או לא קשור:
נערך לאחרונה על ידי Death_119 ב 20 אפריל 2015, 18:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 אפריל 2015, 18:17

כן,הקמפיין של היילו 3 היה מטורף. אבל אני לא חושב שהיה קמפיין כזה בגיימינג מאז, כן היילו או לא היילו. פרסומת כל כך טובה למשחק כל כך MEH :)

בנושא אחר הנה טוויט של פיל ספנסר:
"We should have new exclusive IP at E3. I'm trying to make this E3 more about 1st party than past E3s".
טוויט נוסף:
"Means this years E3 might feel different from past E3s but I like focusing on our games"
ואחרי זה:
"And to be clear we will have 3rd party deals, it's just, imo, important to focus on and support our 1st party"

לא נראה לי שתהיה להם בעיית בלעדיים בE3 להתחשב בזה שהצוות של גירס עובד עליו כבר שנה וחצי (כלומר אופציה לטיזר), היילו 5 מתקרב, QB יהיה בטוח עם דמו חדש, פורצה 6 הולך להציג מנוע דור הבא חדש, TOMB RAIDER יוצא השנה ואפילו לא ראינו גיימפליי אחד ממנו, יש את המשחק של פלטיניום ויש רשמית IP חדש שיוצג. ואלה רק דברים שהם ממש 100% יופיעו, אולי תהיה הפתעה או שתיים. בקיוצר, יש להם E3 די עמוסה, בטח שוב פעם זה יהיה שעה+ של טריילרים וגיימפליי.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 20 אפריל 2015, 20:13

פוליגון קיבלו גישה לדמו של Alan Wake 2, שנוצר ב2010, ולבסוף לא פותח לכדי משחק שלם.

http://www.polygon.com/features/2015/4/ ... -interview
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 אפריל 2015, 21:51

Klayman כתב:פוליגון קיבלו גישה לדמו של Alan Wake 2, שנוצר ב2010, ולבסוף לא פותח לכדי משחק שלם.

http://www.polygon.com/features/2015/4/ ... -interview

אני חולה על רמדי אבל אני חייב להגיד שאמריקן נייטמר השאיר לי טעם רע בפה. גרפית הוא נראה מוזר (בלי כל האפקטי post המטורפים ומין חדות מוזרה), האוירה לא ממש הייתה שם והוא חזר על עצמו. גם כל המשחק הרגיש כמו fetch quest אחד גדול.

בכל מקרה הכתבה עצמה ממש טוב, נקווה שיתנו להם את ההזדמנות.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 20 אפריל 2015, 23:15

אני מסכים שאמריקן נייטמר לא היה פאר היצירה של רמדי - אבל הוא באמת פרוייקט צד קטן בעולם של אלאן וייק, שסה''כ שימש אותם כמעין מגרש משחקים לבדיקה של פיצ'רים שהם רצו להוסיף ל2. לא משחק גדול ואמיתי בשום קנה מידה. מקווה מאוד שנזכה לראות את AW2 מתישהו.

ראוי לציין את הפנייה הישירה של רמדי לקהל כדי להגיד ולהצהיר שAW2 לא בפיתוח ושלא יחכו לבינתיים. הרבה יותר טוב מחברות אחרות בתעשייה, שנותנות לקהל לחשוב ולפנטז ;).

למי ששכח:

Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 21 אפריל 2015, 10:25

DrKeo כתב:אני חולה על רמדי אבל אני חייב להגיד שאמריקן נייטמר השאיר לי טעם רע בפה. גרפית הוא נראה מוזר (בלי כל האפקטי post המטורפים ומין חדות מוזרה), האוירה לא ממש הייתה שם והוא חזר על עצמו. גם כל המשחק הרגיש כמו fetch quest אחד גדול.

בכל מקרה הכתבה עצמה ממש טוב, נקווה שיתנו להם את ההזדמנות.

אבל אתה יודע שהוא סתם סיפור צדדי לא קשור, ההרחבה האמיתית שיצאה למשחק היתה מעולה.

בכל מקרה, אני ממש כועס על רמדי, מילא שהם לא רוצים להמשיך את המשחק הטוב ביותר שהם עשו עד היום, אבל להשאיר אותנו באוויר עם סוף כל כך פתוח כבר כמעט חמש שנים ולא להתייחס? זה תאמת טרולינג כמו הסוף של Episode 2.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 אפריל 2015, 11:56

Death_119 כתב:אבל אתה יודע שהוא סתם סיפור צדדי לא קשור, ההרחבה האמיתית שיצאה למשחק היתה מעולה.

בכל מקרה, אני ממש כועס על רמדי, מילא שהם לא רוצים להמשיך את המשחק הטוב ביותר שהם עשו עד היום, אבל להשאיר אותנו באוויר עם סוף כל כך פתוח כבר כמעט חמש שנים ולא להתייחס? זה תאמת טרולינג כמו הסוף של Episode 2.

היי, הם התחילו לעבוד על AW2 אבל כשהם עשו את זה המשחק מכר די רע. אף מפיצה לא רצתה, הם עברו לQB שמיקרוסופט זרמה איתו ובנתיים היה ל-AW זנב ארוך והוא גדל ומכר 4.5 מליון עותקים. אז AW רלוונטי שוב, כלומר יש סיכוי ממש טוב שהמשחק הבא שלהם הוא AW2. אם נקבל אותו עוד 3-4 שנים זאת לא המתנה כזאת נוראית, רק 10 שנים :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 אפריל 2015, 12:28

עוד קצת אגרסיביות ממיקרוסופט, 125$ בעד פס3 או 360 לקנית ONE:
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 אפריל 2015, 12:55

די מדהים שהיילו יוצא עוד חצי שנה ועוד לא ראינו שום דבר מהסינגל פלייר... מנחש שתהיה תצוגה של חצי שעה בE3 :)
המבצע מעולה, מאוד אגרסיבי. תענוג! עכשיו שיוציאו גירסה קטנה יותר, הגיע הזמן ^_^

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 אפריל 2015, 13:00

Laskin כתב:די מדהים שהיילו יוצא עוד חצי שנה ועוד לא ראינו שום דבר מהסינגל פלייר... מנחש שתהיה תצוגה של חצי שעה בE3 :)
המבצע מעולה, מאוד אגרסיבי. תענוג! עכשיו שיוציאו גירסה קטנה יותר, הגיע הזמן ^_^

חבל שבארץ אני לא יכול להביא את הפס3 שלי לחנות ולקבל ONE ב800 שקל עם האוסף של היילו חינם :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 אפריל 2015, 13:05

לי אישית האוסף ישמש כמעצור לדלת, אבל כן - ONE ב-800 שקל זה ממש שווה :)

והנה 13 דקות של גיימפליי מAW2

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 21 אפריל 2015, 13:41

DrKeo כתב:חבל שבארץ אני לא יכול להביא את הפס3 שלי לחנות ולקבל ONE ב800 שקל עם האוסף של היילו חינם :)

נראה לי אחרי ppp זה צריך לעלות לנו 400 שקל :evil:

עריכה:
אני צריך בעצם לומר אחרי PPP ומשכורת חציונית בישראל. הפתיע אותי שאנחנו די קרובים לארה"ב מבחינת PPP.... לא זכור לי שכך היה הדבר לפני כמה שנים בודדות.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 31 אורחים