bling כתב:יהיה ממש מגניב אם זה יסתדר ככה.
אבל מתי תשחק בו אם לא התחלת את הוויצ'ר, ב 2017 כשכולנו נשחק בסופרמן או ביחידת המתאבדים?
bling כתב:לא עוזרים לך כל הקשרים שלך מהעבודה שם? איזה פוצים
DrKeo כתב:ברגע שזה יצא עוד שלושה שבועות המצב יהיה הרבה יותר טוב, אז אנשים יבכו כשדברים לא עובדים
DrKeo כתב:אה, זה משחקים יפנים. לא נחשב, הם בקושי עובדים על חלונות 7
Yahel12 כתב:את האמת שהיה לי Windows 10 preview, ומחקתי אותו מסיבה אחת פשוטה, אם אתה בתוך משחק ומקיש ALT+TAB, לא תצליח לחזור למשחק, זהו הוא פשוט מתרסק... וזה פיצ'ר מאוד חשוב לי כי אני עושה PAUSE לפעמים או סתם באמצע מולטיפלייר גולש באינטרנט קצת.. מקווה שזה יסתדר כי חוץ מהעניין הזה הוא היה בסדר גמור.
Klayman כתב:Yahel12 כתב:את האמת שהיה לי Windows 10 preview, ומחקתי אותו מסיבה אחת פשוטה, אם אתה בתוך משחק ומקיש ALT+TAB, לא תצליח לחזור למשחק, זהו הוא פשוט מתרסק... וזה פיצ'ר מאוד חשוב לי כי אני עושה PAUSE לפעמים או סתם באמצע מולטיפלייר גולש באינטרנט קצת.. מקווה שזה יסתדר כי חוץ מהעניין הזה הוא היה בסדר גמור.
לא קרה לי בכלל.
Nucleus_Dawn כתב:הביקורת של ANADTECH, כרגיל, מצוינת (למרות שהם לא שמים בנצ'מארקים ב1080P וחבל).
בשורה התחתונה, כרטיס מצוין, שעושה מה שמצופה ממנו ועובר את המקביל שלו אצל NVIDIA (אבל גם את החגיגה הזאת NVIDIA הרסה עם הורדת המחיר שהפכה את זה לשיוויון הרבה יותר מכל דבר אחר). שונה לחלוטין מהכשלון של הFURY X.
בניגוד לכרטיסי הדגל, פה מה שמפריע לAMD לנצח באמת זה לא הביצועים של הכרטיס המקביל, אלא הורדת המחיר שלו, לצד העובדה שמדובר בשני הכרטיסים הכי מיותרים שאי פעם יצאו.
לראייתי, אם כבר אני מוציא 550$ על כרטיס מסך, אני כנראה רוצה את הכרטיס הכי טוב שאני יכול לקנות. עוד 100$ בשביל 980 TI מרגיש לי כמו קפיצה ממש קלה (ועל הFURY X, ממש אין מה לדבר). מהצד השני, אם 100$ חסכון מאוד חשוב, אז 50$ למטה יש את ה980, עם ביצועים קצת פחות טובים, אבל היכולת להפעיל משחקים רבים בהגדרות הגבוהות ביותר (שחסרה בכל כרטיס של AMD).
חבל מאוד שAMD הצליחו לעשות את זה רק בשני רמות מחיר - הlow end ב200$ ורמת המחיר הכי פחות רלוונטית בשוק כרגע (וגם שם, הצליחו רק להגיע לשיוויון).
שני כרטיסי הFIJI הנותרים בכלל מרגישים אקזוטיים ואיזוטריים במיוחד. אפשר לסכם את הדור החדש (בערך) של AMD כהצלחה מאוד מצומצמת ואך ורק ברמת המחיר של 200$. הם לא הצליחו להתגבר על התחרות בשום רמת מחיר רלוונטית אחרת.
פשוט מאכזב. לא ככה קיוויתי שתראה התחרות מצידם. אולי בפעם הבאה הם יצליחו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 38 אורחים