omerkot כתב:הגיימקיוב היתה האחרונה להפרץ בדור שלה ולכן אני לא בטוח שזו אמירה נכונה.
לעצם הפריצה, יש לי WiiU, אני לא מתכוון לפרוץ אותה ואני מוכן לקנות את כל המשחקים שנראים לי כשווים קניה אבל כמעט שאין כאלה... האחרון היה splatoon וגם הוא סוג של עוגמת נפש מוחלטת.
לגבי השתיים האחרות, יש להם כמעט אפס משחקים אקסקלוסיביים. הרוב המוחלט של המשחקים גם ככה מגיע לPC וזה מוריד מאוד את המוטיבציה להתעסק איתם.
Nucleus_Dawn כתב:omerkot כתב:הגיימקיוב היתה האחרונה להפרץ בדור שלה ולכן אני לא בטוח שזו אמירה נכונה.
לעצם הפריצה, יש לי WiiU, אני לא מתכוון לפרוץ אותה ואני מוכן לקנות את כל המשחקים שנראים לי כשווים קניה אבל כמעט שאין כאלה... האחרון היה splatoon וגם הוא סוג של עוגמת נפש מוחלטת.
לגבי השתיים האחרות, יש להם כמעט אפס משחקים אקסקלוסיביים. הרוב המוחלט של המשחקים גם ככה מגיע לPC וזה מוריד מאוד את המוטיבציה להתעסק איתם.
למה ספלאטון סוג של עוגמת נפש מוחלטת? הוא נראה לי מוצלח למדי.
omerkot כתב:Nucleus_Dawn כתב:omerkot כתב:הגיימקיוב היתה האחרונה להפרץ בדור שלה ולכן אני לא בטוח שזו אמירה נכונה.
למה ספלאטון סוג של עוגמת נפש מוחלטת? הוא נראה לי מוצלח למדי.
שיחקת בו? המשחקיות עצמה חביבה אבל זה לא באמת המשחק העיקרי שאתה משחק כי הסיבובים קצרים מאוד (~2 דקות) ובין לבין אתה ממתין במאצ'מייקינג איטי, מסורבל ופשוט גרוע (מהסוג שמשדך לי בעיקר יפנים עם לאג היסטרי למרות שאני משתמש בקונסולה אירופאית עם משתמש שרשום באנגליה ומשחק שנקנה באנגליה) וכדי להעביר את ההמתנות הארוכות הם סידרו איזה משחקון אידיוטי לשלט של דיונון שקופץ בין פלטפורמות (משהו ברמה של משחק מעפן לגיימבוי קולור). התוצאה של כל זה היא שאתה בעיקר משחק בדיונון מקפצץ ומדי פעם אתה מבליח לסשן קצרצר ומלא בלאגים של ספלטון עם יפנים.
אם זה לא מספיק אז אחת לכמה דקות הוא מקפיץ "מהדורת חדשות" עם זוג צלייגריות עקומות שמספרות על המפות העכשיות ועוד כל מני "עדכונים" חסרי פשר.
DrKeo כתב:ואו נשמע כיף עומר
ארז, אתה חווה חוויה דומה?
DrKeo כתב:חבל שהם לא מנגנים אותה בMIDI כי זה היה מתאים לגרפיקה המיושנת
the exact shape of the NX hardware isn’t yet clear. People familiar with the development plans said Nintendo would likely include both a console and at least one mobile unit that could either be used in conjunction with the console or taken on the road for separate use. They also said Nintendo would aim to put industry-leading chips in the NX devices, after criticism that the Wii U’s capabilities didn’t match those of competitors.
bling כתב:ה NX מתחיל להכנס להילוך גבוה, נינטנדו שלחה ערכות פיתוח למפתחים, עכשיו זה כבר די וודאי שמדובר בשיגור שנה הבאה, מה שמעניין זה שזה כולל יחידת מובייל ומה שמפתיע במיוחד, מובטח שהפעם נינטנדו תתמודד מבחינת כח "בעקבות תלונות שקיבלה על הכח של ה WIIU לעומת התחרות" (נו שיט, הם באמת הופתעו שמפתחים לא עושים פורטים מהפס4 ומה ONE ל WIIU? נינטנדו כזו מנותקת, כל משתמש פורום ממוצע היה אומר להם שהכח של ה WIIU בעייתי אם הם רוצים תמיכת צד ג')
מתוך ה WSJ:the exact shape of the NX hardware isn’t yet clear. People familiar with the development plans said Nintendo would likely include both a console and at least one mobile unit that could either be used in conjunction with the console or taken on the road for separate use. They also said Nintendo would aim to put industry-leading chips in the NX devices, after criticism that the Wii U’s capabilities didn’t match those of competitors.
יש לינק אבל לצערי זה אתר למנויים לכן אין גישה לכל הכתבה:
http://www.wsj.com/articles/nintendo-begins-distributing-software-kit-for-new-nx-platform-1444996588
לא כל כך מבין עדיין מה העניין של היחידת מובייל, יכול להיות שה NX זה שם כולל גם לניידת וגם לנייחת שיהיו זמינים לרכישה בנפרד ויתקשרו אחד עם השני?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 24 אורחים