omerkot כתב:האמת שלאחרונה אני בעיקר קונה משחקים בחנויות של הקונסולות, גם כשזה מעט יותר יקר.
במקרים הבודדים שבהם יצא לי לאחרונה להזמין משחקי retail, עשיתי את זה מbase.com האנגלי (המשחקים יוצאים משמעותית יותר זולים ממה שמופיע באתר בזכות זה שעבור כתובת משלוח בישראל הם לא גובים 20% מע"מ והמשלוח שלהם זול). אם אתה צריך משחקים אמריקאיים אז אפשר להזמין מvgp.ca (האתר קנדי והמחירים בדולר קנדי שהוא נמוך ב20% מזה האמריקאי כך שזה לרוב יוצא די זול והמשלוח שלהם צריך להיות גם די זול)
omerkot כתב:האמת שלאחרונה אני בעיקר קונה משחקים בחנויות של הקונסולות, גם כשזה מעט יותר יקר.
במקרים הבודדים שבהם יצא לי לאחרונה להזמין משחקי retail, עשיתי את זה מbase.com האנגלי (המשחקים יוצאים משמעותית יותר זולים ממה שמופיע באתר בזכות זה שעבור כתובת משלוח בישראל הם לא גובים 20% מע"מ והמשלוח שלהם זול). אם אתה צריך משחקים אמריקאיים אז אפשר להזמין מvgp.ca (האתר קנדי והמחירים בדולר קנדי שהוא נמוך ב20% מזה האמריקאי כך שזה לרוב יוצא די זול והמשלוח שלהם צריך להיות גם די זול)
MGS FREAK כתב:מישהו מכיר חנות שמוכרת שלט אקסבוקס וואן למחשב (אני יודע שההבדל הוא כבל USB, אבל בכל זאת...) מהדגם החדש (עם כניסת האוזניות ובאמפרים משופרים), במחיר סביר ?
הייתי אתמול בחנות של רשת גדולה שלא אזכיר את שמה מחשש תביעת לשון הרע והיה להם את הדגם החדש בקופסה בלי הכבל, ואת הדגם הישן בקופסה עם.
ומה עוד, אי אפשר להזמין ספציפית את מה שאני רוצה כי במערכת שלהם הדגם ישן והחדש מופיעים בתור אותו מוצר אז "מה שיוצא אני מרוצה". ולמוכרים אין ידע בשיט, קוראים את פירוט המוצר מהאתר בדיוק כפי שאני יכול לעשות בעצמי (הסבירו לי ששלט אחד הוא חוטי ואחד אלחוטי...)
*חנות בארץ כמובן, אינטרנט הוא מוצא אחרון. והלכתי לרשת הנ"ל כדי לא לשלם עוד 80 שקל ברשת אחרת.
DrKeo כתב:כולם סיימו את הוויצ'ר באותה רמה GIVE OR TAKE, במשחק הזה לא משנה כמה טחנת או כמה זרקת, אם סיימת את הסינגל קבלת כמות XP פחות או יותר שווה לכל שחקן וויצ'ר אחר בעולם שסיים את המשחק.
MGS FREAK כתב:מישהו מכיר חנות שמוכרת שלט אקסבוקס וואן למחשב (אני יודע שההבדל הוא כבל USB, אבל בכל זאת...) מהדגם החדש (עם כניסת האוזניות ובאמפרים משופרים), במחיר סביר ?
הייתי אתמול בחנות של רשת גדולה שלא אזכיר את שמה מחשש תביעת לשון הרע והיה להם את הדגם החדש בקופסה בלי הכבל, ואת הדגם הישן בקופסה עם.
ומה עוד, אי אפשר להזמין ספציפית את מה שאני רוצה כי במערכת שלהם הדגם ישן והחדש מופיעים בתור אותו מוצר אז "מה שיוצא אני מרוצה". ולמוכרים אין ידע בשיט, קוראים את פירוט המוצר מהאתר בדיוק כפי שאני יכול לעשות בעצמי (הסבירו לי ששלט אחד הוא חוטי ואחד אלחוטי...)
*חנות בארץ כמובן, אינטרנט הוא מוצא אחרון. והלכתי לרשת הנ"ל כדי לא לשלם עוד 80 שקל ברשת אחרת.
Stick כתב:בכל מקרה את שני הDLC אתה יכול להתחיל ישר ובנפרד עם דמות מוכנה ומתאימה שהמשחק מציע לך, ללא קשר לדמות שכבר יש לך מהמשחק הראשי.
די הציקה לי האופציה הזו האמת כשניסיתי אותה בזמנו לDLC הקודם כי הוא התקיים באותה מפה ואז כשרציתי להוסיף קצת משימות צד יחד עם הראשיות היה לי אפשרות לקחת את כל המשימות צד שיש במשחק ולא רק את אלה שלא הספקתי לסיים עם הדמות במשחק הראשי. זה מאוד מבלבל כי כמובן שכבר לא זכרתי הרבה ויצא שעשיתי כמה משימות שכבר עשיתי עד שהתייאשתי ובחרתי לעשות רק משימות צד מהDLC (הן מסומנות ככאלה) ונעצרה לי קצת הזרימה הטבעית של קבלת המשימות במשחק.
Uncle Pey'j כתב:MGS FREAK כתב:מישהו מכיר חנות שמוכרת שלט אקסבוקס וואן למחשב (אני יודע שההבדל הוא כבל USB, אבל בכל זאת...) מהדגם החדש (עם כניסת האוזניות ובאמפרים משופרים), במחיר סביר ?
האם רכישה דרך איביי היא No no רציני? אני רכשתי את הקונטרולר שלי (הגרסא שאתה רוצה עם הבאמפרים והכניסת אוזניות) ויצא לי די זול (המשלוח עצמו חינם והחנות מעולה,מעולם לא איבדו לי אף חבילה ואלוהים יודע כמה בעיות היו לי עם הדואר עד היום)
זה הקישור:
http://www.ebay.com/itm/Xbox-One-Wireless-Controller-Plus-Windows-10-Adapter-Receiver-Brand-New-/371609240472?hash=item5685a30398:g:3zMAAOSwVllXHg81 זה מגיע יחד עם הדונגל האלחוטי-עסקה די משתלמת לדעתי(ואתה יכול להיות בטוח במאה אחוז שזו הגרסא החדשה כיוון שהבאנדל הזה כולל רק את הקונטרולרים החדשים).
Stick כתב:וולפנשטיין יעבוד לך בטוח, קניתי מאתר צד ג' והפעלתי את הקוד דרך סטים בלי שום בעיה בכלל.
עד כמה שאני זוכר יש כמה משחקים שחסומים לגמרי באיזור שלנו ולא רק חסומים לקנייה, כמו למשל סאות'פארק, אבל אני לא לגמרי בטוח עד כמה זה שמועה או אמיתי כי לי לא יצא לנסות.
בכל מקרה כאמור וולפנשטיין ספציפית אני יכול להגיד לך בוודאות מנסיון שחסום אך ורק לקנייה דרך סטים בארץ, וזהו.
MGS FREAK כתב:Stick כתב:וולפנשטיין יעבוד לך בטוח, קניתי מאתר צד ג' והפעלתי את הקוד דרך סטים בלי שום בעיה בכלל.
עד כמה שאני זוכר יש כמה משחקים שחסומים לגמרי באיזור שלנו ולא רק חסומים לקנייה, כמו למשל סאות'פארק, אבל אני לא לגמרי בטוח עד כמה זה שמועה או אמיתי כי לי לא יצא לנסות.
בכל מקרה כאמור וולפנשטיין ספציפית אני יכול להגיד לך בוודאות מנסיון שחסום אך ורק לקנייה דרך סטים בארץ, וזהו.
כן, הכוונה היא שהם לא מופיעים בכלל בחיפוש בסטים. ביניהם גם פרוטוטייפ 2 ובולטסטורם שזכורים לי.
באיזה אתר זה היה ? ב-G2A דואגים לציין שהוא לא ניתן להפעלה פה, אבל ב-GMG (האתר צד שלישי היחיד שהמשחק עלה בחיפוש אצלי אגב) לא כתוב כלום על העניין.
בנוסף, את Bulletstorm אני לא מוצא באף אתר חוץ מ-G2A, ואני מעדיף להימנע מהשוק השחור הזה. אין דרך אחרת אם כך ?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 44 אורחים