E3 2018 - מסיבת העיתונאים של מיקרוסופט (היום, יום ראשון, ב-23:00)

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: E3 2018 - מסיבת העיתונאים של מיקרוסופט (היום, יום ראשון, ב-23:00)

הודעהעל ידי Laskin » 11 יוני 2018, 00:56

אה וסייברפאנק... אז זה סופי שמדובר בכותר לדור הבא?
בכל אופן נראה מדהים!!! אני אצפה בו עוד הרבה פעמים מחר (:

וגם המשחק הזה של כל האנימה זה לגנוב לסוני הכרזה בTGS (;
הוא גם נראה לי יהיה מעולה ולהיט אדיר ביפן. אדיר. מעניין אם ייצא לסוויץ׳. הוא נראה יפה מדי אבל הם חייבים לעשות לו פורט.

ודבר אחרון - אמנם הטריילר הזה של Crackdown 3 היה נראה הרבה יותר טוב מכל התצוגות הקודמות שלו - אחר כך הגיע הטריילר המעולה של JC4 שהראה את עושים את זה יותר טוב.

והערה כללית על כל משחקים שראינו - אני שם לב לשיפור אדיר באנימציות פנים. זה ממש תענוג (:

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 יוני 2018, 01:00

swym כתב:
DrKeo כתב:בנוגע להיילו, מישרים איתי קו? כי לפני שעה נראה שכולם היו בטוחים שמדובר במשחק דור קודם. לא ממש ברור לי, הוא עולם פתוח מאוד מרשים, ביחוד עם ה-draw distance והעובדה שנראה שכמו היילו 5 הוא רץ ב60FPS. אני אשים את זה פה שוב:

מי היה בטוח שמדובר במשחק דור קודם!? בהתחלה עד לקרנפים בערך חשבתי שזה איזה סרטון CGI של Blur.
גם בסוף הטריילר ציינו שהם בנו לזה מנוע חדש.

תראה את התגובות.
חנן
כן, גראפית הוא נראה לא משהו בכלל

דין (טוב נו זאת לא חוכמה)
בהתחלה חשבתי זה רימייק.

שוב חנן
אם אני אומר שהוא נראה לא משהו, אז אתה עייף מאוד כנראה...

לאסקין
היילו הזה הוא בדיוק מה שהתכוונתי אליו, וגם אם לא יהיה הכי מרשים גרפית זה עדיין נראה מעולה וצבעוני ופתוח ונהדר.

היה פה סוג של קונסנזוס ממש מוזר שהוא לא נראה טוב למרות שרואים בטריילר הזה כל אפקט מודרני אפשרי והוא נראה פשוט מדהים, ביחוד ב-4K. וכן, גירס יותר יפה, גם רוב הבלעדיים של סוני, אבל זה משחק עולם פתוח ב-60FPS עם הרבה אוייבים על המסך ו-AI טוב והרבה פיסיקה, לא איזה מסדרון יפה והוא עדין נראה דור וחצי מהיילו 5 איכשהו.

אני חושב שמה שהכי בלט אצל מיקרוסופט הוא שאפילו משחקים בנאלים כמו היילו, גירס ופורצה, השלישיה הקדושה/רקובה שלהם, חידשו את עצמם לגמרי. אני לא יודע אם זה חידוש ברמת GOW, אבל זה חידוש ברמה שאני מת לשחק בשלושתם כשזה משהו שלא יכלתי להגיד עליהם כבר שנים.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 11 יוני 2018, 01:07

מאיך שגרינברג דיבר על היילו וממה שקראתי בהכרזה ב-Halo Waypoint,יש מצב גדול שהיילו משחק של 2020.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 11 יוני 2018, 01:08

אני אתן לו לדבר, אבל לפי מה שאני קורא כאן לאסקין לא נטה לכאן או לכאן. אז זה רק אתה מול חנן כי כמו שאמרת - דין לא באמת נחשב :)
מצד שני, אנחנו אפילו לא יודעים מה זה הולך להיות בפועל - היו מלאנתלפים שמועות ובסופו של דבר זה כותר לא ממוספר נכון לעכשיו ובלי תצוגת גיימפליי. הדבר היחיד שאפשר להגיד עליו מהטריילר מעבר למנוע זה שהפיזיקת נהיגה של הוורטהוג משובחת.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 11 יוני 2018, 02:00

תערוכה נהדרת של מייקרוסופט, ללא ספק הכי טובה שלהם שאני לפחות זוכר.

ידעתי שהם יפציצו עם צד שלישי.

החדש של FromSoftware אששש! מהטריילר נראה שיש אלמנטים שלא היה במשחקים קודמים שלהם או שהפכו משמעותיים יותר (מאז דימון סולס לפחות) - דמות קבועה, התגנבות ופלטפורמינג יותר מפותח.
ולא בשביל לטפוח לעצמי על השכם יותר מידי (טוב אולי קצת) אבל לא יודע למה הופתעתם שהם הראו אותו אצל מייקרוסופט, גם דארק סולס 2 וגם דארק סולס 3 היו על הבמה שלהם. בטיזר הראשון היה צליל יפני שבגללו חשבתי שזה כנראה לא יהיה בלאדבורן 2 , ואכן המשחק יהיה ביפן. עם כל הכבוד ל nioh זה הדבר האמיתי.

דאמממ הטריילר של סייברפאנק היה כל כך טוב , אבל אין מצב שהמשחק נראה ככה.. נראה לי? כן היה רשום game engine footage

dmc5 חשבתי שיהיה אצל סוני, אני מניח שהם יסתפקו ברימייק של re2. הוא נראה ממש טוב על מנוע חדש וזה גורם לי קצת להתבאס שביונטה (שאני חושב שהוא משחק טוב יותר מ dmc) הוא משחק של נינטנדו.

dying light 2 עם חשיפה מאוד מאוד מרשימה, המשחק הראשון לא ממש היה על הרדאר שלי אבל עכשיו אני מסוקרן.

היה שם את המשחק עם כל האנימה, דרגון בול וכאלה. ראיתי את הסטרים של eza והם עפו עליו והתחילו לצרוח ככה שלא כל כך הבנתי במה מדובר, אבל בסוף זה היה נראה כמו משחק מכות? אם כן אז אני קצת פחות מתלהב :)

באתי קצת צונן על הבלעדיים של מייקרוסופט לפני המסיבה (והם אכן לא הביאו משהו חדש) אבל אני מרגיש חיובי יותר עכשיו.
פורצה הורייזון 3 משחק נהדר ששמתי בו לא מעט שעות, אבל אני לא מהחולי הגה, משחק מרוצים כזה פעם בכמה שנים מספיק לי. אבל איכשהו הדמו של פורצה הורייזן 4 הצליח לגרום לי לרצות אולי לשחק גם בו.
הטריילר של גירס התחיל meh אבל אחר כך נראה פתאום ממש טוב? וגם קצת מוזר.
היילו נראה מרשים גרפית על מנוע חדש שהם אמרו את השם שלו ואני לא זוכר כרגע. עולם פתוח כנראה? האחרון ששיחקתי היה המשחק השלישי ככה שאין לי מושג מבחינת סיפור וכל זה על מה הטריילר הזה מנסה לרמוז אם בכלל.
ההמשך של Ori תענוג לעיניים, המשחק הזה כל כך יפה.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 11 יוני 2018, 03:35

אגב, סייברפאנק תפס אותי קצת בהפתעה עם הויזואליה שלו.
ציפיתי לראות וייב בלייד ראנר קלאסי כזה.. והטריילר אפילו לא היה בלילה ( אני מניח מן הסתם שיש מעגל יום ולילה), אבל מהקצת שראיתי על המשחק תפקידים שהוא מבוסס עליו אז יש שם וייב חזק של פאנק שנות ה 80 כזה באומנות שלו, אפילו אחד ה classes במשחק זה משהו שנקרא רוק-בוי ככה שאני מניח שמה שראינו שם די הגיוני סה"כ ונאמן למקור. הוא גם נראה מאוד עמוס כמו איזה משחק gta, לא ציפיתי לזה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 יוני 2018, 07:03

אני לא טענתי שהיילו לא נראה טוב אלא שעכשיו שהוא בעולם פתוח ענק זה הרבה פחות משנה, והציפיות מהגרפיקה הן לא ברמת פירוט של משחק מסדרון.
אני חושב שהוא צבעוני ויפה מאוד כרגע, אין לי שום תלונות

נדב - היילו גירס ופורצה לא חידשו את עצמם לגמרי, רק היילו.
גירס מנסה קצת כמו הקודם למצוא אווירה מעט שונה אבל נראה אותו משחק סה״כ, גם פורצה כולה הוסיפו מזג אוויר והחליטו לקרוא לזה ״עונות״... (; אני סתם מזלזל כמובן אבל זה לא בדיוק להמציא אותו מחדש כמו עם היילו

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 11 יוני 2018, 07:22

טוב, בראיה חדשה בבוקר - הוא נראה מצויין. כנראה בהתחלת המסיבה האיכות הייתה גרועה. ואז בעיקר הענן מהקרנפים היה נראה לי ממש גרוע.
חוזר בי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 יוני 2018, 08:24

DrKeo כתב:אני חושב שזה גבל בגאונות להכריז על גירס מובייל, אז להכריז על גירס XCOM ואז להכריז על גירס 5. זה כאילו הם נתנו לך מכה בביצים, אז לטפו לך קצת את הראש ובסוף נתנו לך LSD ומזוודה עם כסף. אין דרך יותר טובה להכריז על משחק מובייל שאף אחד לא באמת רוצה ומבוסס על פרנצ'ייז קיים מאשר להכריז על המשך אמיתי מיד אחריו ועוד אחד שנראה הכי טוב מאז גירס 2.

אני מסכים לגמרי. זה בדיוק מה שהתכוונתי כשאמרתי שגם את ההכרזות הלא מעניינות שלהם, הם עשו בצורה מושלמת. גם עם PUBG הם עשו עבודה טובה. יכלו להביא את המפתח הראשי שידבר על כמה שהמשחק מצליח בXBOX וכמה שהXBOX חשוב למשחק וכמה שהמשחק חשוב לXBOX וכמה שהXBOX מצליח במשחק. הם יכלו להראות גיימפליי מכוער מהמפה הקטנה החדשה. במקום זה היה טריילר "גיימפליי" מכוער וקצר. טיז קצרצר למפה הקטנה החדשה וטיז קטנטן למפת חורף. זהו.
לגמרי לגיטימי לתת למשחק כמו PUBG במה. הוא תופעת ענק. אין סיבה לתת לו יותר ממה שמייקרוסופט נתנו וזה מעולה. מראה שהם ידעו בדיוק מה הם עושים כשהם ארגנו את המסיבה הזאת.

גם אחרי שישנתי על זה, מסיבה פשוט מעולה של מייקרוסופט. בהתחלה ובסוף היה קצב מטורף לחלוטין, עם מלא הכרזות מעניינות. באמצע היה קצב טוב מאוד, עם כמה הכרזות פחות מעניינות. איכשהו, הכרזה מושלמת למשחק מובייל. כמה הכרזות שכולם הניחו שהם בכיס של סוני של משחקים יפניים. סה"כ, עשו הכל על הצד הטוב ביותר. 9/10 מבחינתי.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 יוני 2018, 08:45

גם אצלי זה 9/10... פשוט כל מה שהם היו צריכים לעשות.
כמובן שעדיין המצב שלהם די על הפנים בשנה הבאה, אני לא לגמרי משוכנע שהיילו הזה יצליח לצאת ב-2019, אז יש להם מעט מאוד בלעדיים, אבל לדורות הבאים נראה שסוף סוף צד א' ייתן פייט סביר מהבחינה הזו, ל-NT יש כשרון אדיר ועם מיקרוסופט הם יכולים להוציא משחק כל שנה וחצי בערך, והחבר'ה של הורייזון עובדים על עולם פתוח חדש שבטח יגיע בדור הבא כמשחק השקה... יש סוף סוף תקווה, והיכ כיף זה שאם יש לכם מחשב אז לא צריך לקנות קונסולה בשביל לשחק במשחקים האלה, ואולי גם לא את רוב המשחקים עם הGAMEPASS.

אה וכמה מלים על SEKIRO של FROM SOFTWARE - אני לא מאוד התלהבתי ממנו... נראה ככה-ככה כרגע ודווקא NIOH בזמנו היה נראה לי טוב יותר. אבל אני בהחלט סקרן, והפעם לא בגלל שמדובר לכאורה ביפן הפאודלית, אלא כי נראה שיש להם המון רעיונות מעניינים וכיוון שונה מדארק סולס, אולי פחות הארדקור מבעבר, שמבחינתי זה יתרון.
עריכה - צפיתי בו שוב הרגע, לרענן את הזכרון מאתמול בלילה... הוא נראה לי עכשיו פחות "ככה-ככה", הבעייה היא שהוא *כל כך* דומה לNIOH שזה באמת משונה. לא שהם אשמים, ניאו העתיק מהם המון, אבל זה עדיין נראה 90% אותו משחק. ההבדל העיקרי זו היד המכנית בסקירו. מערכת הקרב נראית מצויין, הלוואי ויצליחו לעשות משהו ממש מיוחד שיבדיל אותו עוד יותר.
כשהטריילר התחיל חשבתי שזה אונימושה והתאכזבתי קצת מהגרפיקה, ואז נרגעתי... יהיה ממש מגניב אם קאפקום יכריזו על אונימושה בתערוכה של סוני, ואז יהיה לנו עוד משחק בתקופה דומה ביפן, בנוסף לזה ולרוחות צושימה. מצד שני זה יכול להיות יותר מדי ואז אם אונימושה בכלל קיים - אולי עדיף שיחכו לTGS.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 11 יוני 2018, 10:11

אני מנסה לדלות כל פיסת מידע שאני יכול על היילו ומההתרשמות שלי נראה שהם דואגים להדגיש שהמשחק עדיין רחוק משחרור,ממש ממש ממש לא בטוח שזה יהיה המשחק הגדול שלהם ל-2019 אבלגירס 5 כמעט בוודאות כן.
בכל מקרה,אני סקרן,מאוד. עכשיו די ברור למהם הם היו בשקט יותר משנתיים וחצי,הם בנו מנוע חדש כמעט מאפס כנראה עם מחשבה ברורה לכיוון הדור הבא ואני לא אתפלא אם המשחק יהיה קרוס-ג'ן. בכל מקרה,זה ברור שהכיוון הוא עולם פתוח עצום ודגש מאוד חזק על מאסטר צ'יף מה שאומר שסינגל פלייר עדיין בתמונה. פרק אוקונור גם הגיב לכמה שאלות ב-ERA והמשחק לא ריבוט אלא מתרחש הרבה זמן אחרי האירועים של היילו 5 והמטרה של 343 היא שזו תהיה נקודת קפיצה נוחה לאנשים חדשים לפרנצ'ייז והוא השווה אותו בוייב ובנקודת הפתיחה להיילו הראשון,מה שבשבילי לפחות מושלם. בכלל,כל הטריילר הזה נראה כמו הגרסא המודרנית של טריילר החשיפה הראשון של היילו וברור שזו הייתה הכוונה שלהם.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 11 יוני 2018, 10:20

סה''כ הייתה לMS אחלה מסיבה. חושב שהם הצליחו יפה להעביר שהם פה כדי להישאר (אולי גם איתות לסוני, שלא ינוחו יותר מדי). הרכישה של NT מעולה, ועם כל הלעג ש DMC שלהם מקבל (בעיקר בגלל הסטייל שלו, בואו נודה על האמת), הוא היה משחק מעולה, כמו גם Enslaved ו Hellblade. עם גב של MS והיכולות שלהם, יש פוטנציאל לאחלה משחקים מהם.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 11 יוני 2018, 10:31

Cyberpunk הולך להיות משהו בקנה מידה אחר ממה שראינו לפי דעתי... נראה מצוין מהטריילר

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 יוני 2018, 10:34

Laskin כתב:אני לא טענתי שהיילו לא נראה טוב אלא שעכשיו שהוא בעולם פתוח ענק זה הרבה פחות משנה, והציפיות מהגרפיקה הן לא ברמת פירוט של משחק מסדרון.
אני חושב שהוא צבעוני ויפה מאוד כרגע, אין לי שום תלונות

נדב - היילו גירס ופורצה לא חידשו את עצמם לגמרי, רק היילו.
גירס מנסה קצת כמו הקודם למצוא אווירה מעט שונה אבל נראה אותו משחק סה״כ, גם פורצה כולה הוסיפו מזג אוויר והחליטו לקרוא לזה ״עונות״... (; אני סתם מזלזל כמובן אבל זה לא בדיוק להמציא אותו מחדש כמו עם היילו

פורצה הוא חצי mmo עכשיו, הוא נראה ממש שונה מהורייזן 3. זה גם ההורייזן הראשון ב60fps ובכלליות נראה כמו קפיצה ממש גדולה בפיסיקה ובגרפיקה. יש שם קונספטים חדשים לסדרה, זה לא סתם הורייזן 3 באנגליה.

כנ״ל על גירס. כן, זה עדין שוטר בגוף שלישי אבל בטריילר גיימפליי ארוך לא ראינו cover אחד בסדרה שכל הקונספט שלה הוא cover, העולם כבר לא בנוי כולו מקוביות בצורת cover אלה בעל מראה אורגני, יש אנימציות מעבר סטייל אנצ׳רטד (כבר אפשר לקרא לזה סטייל סוני?), יש אלמנטים שונים לגמרי של גיימפליי כמו הפטיש מילי הזה שמשתמשים בו כאילו משחקים gow ובכלליות יש שם אוירה שונה לגמרי וזה בלי להזכיר את הדמות הראשית החדשה (אפילו שהיא הוצגה כבר ב4) והסביבות החדשות. גירס לגמרי לקח כיוון חדש, אפילו אם זה לא שינוי קיצוני כמו gow.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 יוני 2018, 10:48

לי הוא נראה בדיוק כמו הקודם, רק עם מזג אוויר והרבה יותר אנשים בעולם שלך במקום שהמפגשים יקרו רק אם אתה נוסע לנקודות מפגש שכאלה.
שזה מעולה, אבל זה לא להמציא אותו מחדש, זו התקדמות ראויה.

כן, העיצוב של גירס הזה נראה טוב יותר, אורגני יותר... אבל זוכר שראינו את טריילר החשיפה של גירס 4 וכולם חשבו שזה הולך להיות משחק אימה? אז אני לא כל כך ממהר עם ההצהרות האלה, נראה לי לגמרי כמו גירס "אישי" יותר, אווירה בהחלט שונה, אבל הוא ממש לא ממציא את עצמו מחדש. הלכת ממש רחוק עם זה.
אם כבר מתוך שניהם אז פורצה מרגיש לי שנתן קפיצה משמעותית יותר.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 11 יוני 2018, 11:17

Uncle Pey'j כתב:בכלל,כל הטריילר הזה נראה כמו הגרסא המודרנית של טריילר החשיפה הראשון של היילו וברור שזו הייתה הכוונה שלהם.

לא, לא, לא :)
אם יש משהו שהטריילר הזה בבירור מתכתב איתו - זה בכלל טריילר החשיפה של היילו 3. שים אוזניות וקח תזכורת:

עכשיו תחזור לטריילר החדש ותסתכל עליו שוב: יש שם קצת יותר מדקה של ambience שלא חושפת בעצם באיזה משחק מדובר (אבל יש קצת רמזים). אבל בשניה שרואים את הצ'יף אתה מקבל audio cue מאד ברור למה הם בדיוק מנסים לרפרנס.

בכל מקרה, אני חושב שמשהו מוצלח במיוחד ברכישות והקמות סטודיאים של מיקרוסופט זו העובדה שהם לא "מזעזעים את השוק" יותר מידי או יוצרים אנטגוניזם: הרוב הגדול של הסטודיואים גם ככה עבד איתם באופן די אקסלוסיבי ועכשיו פשוט יקבל גב כלכלי חזק יותר למשחקים עתידיים - לפחות בהנחה שספנסר ישאר בראש החטיבה. יוצא הדופן היחיד הוא כנראה נינג'ה תאורי אבל אפילו שם מדובר בסטודיו שהיה סוג של work for hire עבוד IP של חברות אחרות עד שהם הוציאו את Hellblade (אני לא יודע אם הם או נאמקו מחזיקים בIP של Enslaved).

אגב, רק עכשיו גיליתי ש-Cloudgine (חברת הטכנולוגיה של דייב ג'ונס שאמורה להניע את טכנולוגיית הענן של Crackdown 3) נקנתה ע"י Epic בתחילת השנה, ושמתישהו בעבר לפיתוח המשחק הצטרפו גם Sumo Digital. זה חדשות טובות לפחות גם בכל מה שנוגע לאספקט של הנהיגה במשחק (שהיתה זוועתית במשחק המקורי) וגם לגבי היכולות של מנוע ההרס בענן - אם Epic קנתה אותם השנה זה מאשר שכנראה יש שם משהו, ושזו לא סתם היתה איזו שאיפה יומרנית היסטורית של מיקרוסופט בזמן שהכיוון של הXbox היה שונה לגמרי.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 11 יוני 2018, 11:27

swym כתב:
Uncle Pey'j כתב:בכלל,כל הטריילר הזה נראה כמו הגרסא המודרנית של טריילר החשיפה הראשון של היילו וברור שזו הייתה הכוונה שלהם.

לא, לא, לא :)
אם יש משהו שהטריילר הזה בבירור מתכתב איתו - זה בכלל טריילר החשיפה של היילו 3. שים אוזניות וקח תזכורת:

עכשיו תחזור לטריילר החדש ותסתכל עליו שוב: יש שם קצת יותר מדקה של ambience שלא חושפת בעצם באיזה משחק מדובר (אבל יש קצת רמזים). אבל בשניה שרואים את הצ'יף אתה מקבל audio cue מאד ברור למה הם בדיוק מנסים לרפרנס.

בכל מקרה, אני חושב שמשהו מוצלח במיוחד ברכישות והקמות סטודיאים של מיקרוסופט זו העובדה שהם לא "מזעזעים את השוק" יותר מידי או יוצרים אנטגוניזם: הרוב הגדול של הסטודיואים גם ככה עבד איתם באופן די אקסלוסיבי ועכשיו פשוט יקבל גב כלכלי חזק יותר למשחקים עתידיים - לפחות בהנחה שספנסר ישאר בראש החטיבה. יוצא הדופן היחיד הוא כנראה נינג'ה תאורי אבל אפילו שם מדובר בסטודיו שהיה סוג של work for hire עבוד IP של חברות אחרות עד שהם הוציאו את Hellblade (אני לא יודע אם הם או נאמקו מחזיקים בIP של Enslaved).

אגב, רק עכשיו גיליתי ש-Cloudgine (חברת הטכנולוגיה של דייב ג'ונס שאמורה להניע את טכנולוגיית הענן של Crackdown 3) נקנתה ע"י Epic בתחילת השנה, ושמתישהו בעבר לפיתוח המשחק הצטרפו גם Sumo Digital. זה חדשות טובות לפחות גם בכל מה שנוגע לאספקט של הנהיגה במשחק (שהיתה זוועתית במשחק המקורי) וגם לגבי היכולות של מנוע ההרס בענן - אם Epic קנתה אותם השנה זה מאשר שכנראה יש שם משהו, ושזו לא סתם היתה איזו שאיפה יומרנית היסטורית של מיקרוסופט בזמן שהכיוון של הXbox היה שונה לגמרי.

ההשוואה לטריילר הראשון של היילו הייתה יותר מבחינת הסקייל- בטריילר שהוצג אצל אפל הם דאגו להראות את הטבעת עצמה וכמה שהעולם (לכאורה כמובן) גדול. אבל אתה צודק,ההשוואה לטריילר של היילו 3 באמת יותר הוגנת. אם לדבר בכנות,אף פעם לא הבנתי למה אנשים כל כך מתעבים את השיריון החדש של צי'ף ב-4 ו-5 אז לא מאוד התרגשתי לראות חזרה לעיצוב המקורי,אבל אני גם לא מאוד נגד. עכשיו נראה אם הם יחזרו אחורה גם בגיימפלי למקורות או ימשיכו לשכלל את מה שהם התחילו ב-5.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 יוני 2018, 11:33

לי, ולכל מי ששמעתי בערך - זה לגמרי הזכיר את החזון של הטריילר הראשון... ואחרי שהזכרת לי את של 3 אני עדיין חושב ככה.
בעיקר בגלל כל השטחים הירוקים והפתוחים, זה היה הוייב של היילו המקורי, עוד לפני שמיקרוסופט נכנסה לסיפור.

לגבי הרכישות שלהם - חוץ מNINJA THEORY שהם "גנבו" לסוני אין הרבה תלונות, ומאחר וזה גם ככה אומר שהם נשארים על המחשב - אז בכלל אין.
אולי מעטים שממש אהבו את HELLBLADE ולא יקנו מחשב מאוכזבים, אבל מתישהו יהיה להם לפטופ שיריץ את הפרוייקטים הבאים שלהם, גם אם זה יהיה 4 שנים אחרי שהם יוצאים :D
אני אישית ממש שמח מהרכישה, זה אומר שהם יוכלו להמשיך לעבוד על הפרוייקטים הקטנים יותר שלהם כמו שתכננו, ובמקביל כנראה שגם לעבוד על AAA רציניים יותר.

כרגע הכי מעניין אותי זה לדעת מה לעזאזל קורה עם המשחק של רוקסטדי... יש מצב שייחשף אצל סוני? אם DMC נחשף אצל מיקרוסופט - הכל אפשרי.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 11 יוני 2018, 11:50

בהחלט יש מצב אצל סוני-אחרי הכל ארקהם נייט קיבל את הגיימפלי הראשון שלו אצלם לפני שלוש שנים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 יוני 2018, 12:07

כן, אבל עם איך שזה נגמר לא חשבתי שירצו לחזור על זה ;)
סתם, שכחתי מזה לגמרי... וגם - זה היה לפני 4 שנים, לא 3.
אני ממש מת כבר לראות אותו... נראה שהתצוגה של סוני תהיה מפוצצת בגיימפליי אמיתי, וזה יהיה ההבדל העיקרי מזו של מיקרוסופט, אז אני ממש ממש מקווה שהמשחק שלהם יוצג גם כן בצורה רצינית ומקיפה, ולא סתם עוד טיזר.
באותה הזדמנות, אולי גם סקוור יחליטו רק לחשוף טריילר קטן של AVENGERS ואז להציג אותו במלוא הדרו במסיבה של סוני, אבל זה קצת לבקש יותר מדי. בכל זאת - גם ככה את FFVII בטח ישמרו לסוני בצד, אז גם את הזכיון הכי יוקרתי שלהם? זה טו מאץ'. חוץ מזה שיש מצב טוב מאוד שהוא עדיין בשלבי פיתוח מוקדמים מדי כדי להציג גיימפליי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 יוני 2018, 12:18

Laskin כתב:לי הוא נראה בדיוק כמו הקודם, רק עם מזג אוויר והרבה יותר אנשים בעולם שלך במקום שהמפגשים יקרו רק אם אתה נוסע לנקודות מפגש שכאלה.
שזה מעולה, אבל זה לא להמציא אותו מחדש, זו התקדמות ראויה.

כן, העיצוב של גירס הזה נראה טוב יותר, אורגני יותר... אבל זוכר שראינו את טריילר החשיפה של גירס 4 וכולם חשבו שזה הולך להיות משחק אימה? אז אני לא כל כך ממהר עם ההצהרות האלה, נראה לי לגמרי כמו גירס "אישי" יותר, אווירה בהחלט שונה, אבל הוא ממש לא ממציא את עצמו מחדש. הלכת ממש רחוק עם זה.
אם כבר מתוך שניהם אז פורצה מרגיש לי שנתן קפיצה משמעותית יותר.

אני חושב שאנשים כמו סוויס יכולים להעיד יותר טוב על פורצה הורייזן 4 מאיתנו, אז נשאיר את זה להם, אבל ממה ששחקתי בFH3 וממה שראיתי כאן זה נראה לי כמו קפיצה די גדולה קדימה.

בנושא גירס, אני ממש לא מסכים. גרינברג אמר שיש במשחק אלמנטים של עולם פתוח ושהמשחק הולך להיות מלא בצבע. עכשיו בו ננסה להגדיר את גירס עם כמה מילות מפתח:
- מסדרון
- חום
- dude bro
- מחסה
- עולם שבנוי מקוביות

תארתי את גירס טוב? אם לא הייתי אומר לך באיזה משחק מדובר היית יודע שאני מדבר על גירס עם חמש מילות המפתח האלה שלדעתי מגדירות אותו? אז בו נסתכל רגע על גירס החדש. יש בו אלמנטים של עולם פתוח, אז מסדרון הוא כבר לא. גרינברג אמר שהוא הולך להיות מאוד צבעוני וכבר בטריילר ראינו ג'ונגל ירוק ואזורים קפואים לבנים/כחולים כך שהוא דובר אמת, כלומר המילה חום גם נעלמה. ומה עם dude bro? אתה בכלל משחק בחורה וחצי מהעלילה שהראו לנו סבבה סביב בכי ו-"רגשות", זה עדין dude bro בכלל? ומחסה, לא ראינו אפילו מכסה אחד בודד בכל ההדגמה ובהתאם לזה העולם כבר אורגני ולא בנוי מקוביות מכסה.

אז אם מה שהראו ואמרו לנו שבר כל פרדיגמה של גירס, זה לא לקחת כיוון חדש? וכמובן שכל זה בלי להתיחס לשדרוגים המסיבים באנימציות ובתנועה סטייל אנצ'רטד או גיימפליי MELEE שנראה כמו משהו שנלקח ממשחק אקשן גוף שלישי. אולי אתה יכול להגיד שאחרי GOW ציפית לשינוי קיצוני אפילו יותר, אבל אני לא חושב שאפשר להגיד שזה פשוט גירס 5 אחרי גירס 4, זה קפיצה גדולה לפרנצ'ייז ובהפרש גדול הכי מרשימה שהוא עשה מאז המקורי.

אגב, אני חושב שזה קצת לא הוגן שגירס טקטיקס לא קבל מספיק זרקור. הוא מפותח פנימית אצל הקואליציה כפרוייקט תשוקה של הצוות והוא יכול להיות משהו מאוד מעניין אם יעשו אותו כמו שצריך.

בנושא הטריילר של היילו, הוא לגמרי הזכיר לי את היילו 1 אבל אין ספק שבשניה ששמעתי את התו הבודד של הפסנתר ישר חשבתי על הטריילר של היילו 3, ביחוד שצ'יף היה עם הגב למצלמה. מצד שני טריילרים מסתורים שכאלה הם לא בדיוק חדשים לסדרה, גם להיילו 5 היה את הטריילר שבו צ'יף הולך במדבר מכוסה ורק בסיום הטריילר גילינו שזה הצ'יף.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 יוני 2018, 12:22

אגב, גירס 5 יוצא רשמית ב-2019 למי שתהה מה התאריך יציאה. גם גירס POP אבל אני לא חושב שלמשהו אכפת. גירס טקטיקס עדין עם תאריך תלוי באויר, כנראה שהוא מתנדנד בין החגים 2019 ל-Q1 2020.

בנוסף הנה התגובה של נינג'ה ת'אורי לקניה של מיקרוסופט ולמה הם החליטו לעבור למיקרוסופט:

אמ;לק

לפני כמה שנים, כמו הרבה אולפני אינדי, הם היו על סף סגירה. הם נאלצו לקחת כל מני פרוייקטי צד קטנים עבור חברות כמו דיסני בשביל להצליח לממן את ה-10 מליון דולר שעלה להם להפיק ולפרסם את הלבלייד. שנה שעברה מיקרוסופט פנתה אליהם ושאלה מה השאיפות שלהם כסטודיו בעולם מושלם והם ענו שהשאיפה שלהם זה לבנות משחקים איכותיים ויצירתים שמגדירים מחדש ז'אנרים בלי לדאוג למונוטניזציה או פחד מסגירת החברה. מיקרוסופט אמרו להם שיהיה להם כל החופש האומנותי שהם רק ירצו וגישה ל-R&D, מרקטינג וכו' שמיקרוסופט יכולה לספק להם. מיקרוסופט הזמינו אותם לבקר את כל ראשי החברות של מיקרוסופט כמו RARE ו-T10 וכך הם עשו. הם עשו את הלבלייד עם 20 אנשים בלי אף עזרה, עכשיו הם אומרים שהם הולכים לעבוד עם 100 אנשים ועם הגב של מיקרוסופט מאחוריהם.

הדבר היחיד שלא ברור הוא האם הם הולכים לעשות 4 הלבלייד במקביל או משחק AAA אחד גדול, אני משער שמה שבא להם למרות שהדרך שבה הם התבטאו בסרטון נשמע שהם כן רוצים לפתח כמה משחקים במקביל כי הם השתמשו בביטוי "many more games". אולי זאת סתם אובר פרשנות שלי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 יוני 2018, 12:30

גם גירס הקודם היה יחסית צבעוני, וטיפה יותר פתוח, אם כי ממש לא עולם פתוח... בא נראה למה הם מתכוונים, אולי זה קצת כמו שאנצ'רטד 4 היה עם "אלמנטים של עולם פתוח" אבל עולם פתוח אמיתי הוא לא היה.
לגבי DUDE BRO אני לא בטוח שזה לגמרי נעלם פה, וזה שאתה מסיק מזה שהיא אשה שלא יהיה שוב עניין כזה הופך אותך לסקסיסט שוביניסט ומיזוגן :D
שוב - האווירה שונה, אבל המשחק נראה בערך אותו הדבר, זה לא מה שאני מחשיב כ"ממציא מחדש". הקפיצה לא מספיק רחוקה... ושוב - גם הקודם שינה את הטון של המשחק טיפה, זה רק ממשיך את הקו הזה. וזה לא קשור לGOW, אני לא משווה אליו, יש מספיק דוגמאות אחרות שעשו קפיצה משמעותית מאוד לאחרונה ושינו את הפורמולה בצורה שאני מחשיב כהמצאה מחדש, בין אם זה זלדה האחרון, היילו הבא, RE7, PREY, FFXV... פה זה יותר מזכיר את השינוי שבין FAR CRY 4 ל-5, במקרה הטוב.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 יוני 2018, 12:39

ברצינות? FC4 ל-FC5?

dean
Trainee

הודעהעל ידי dean » 11 יוני 2018, 12:40

לא מבין איך אנחנו רואים כותרים לדור הבא כבר עכשיו.
הדור הבא מתחיל שנה הבאה או משהו? כי אני הייתי בטוח שזה מינימום 2020.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 44 אורחים