swym כתב:DrKeo כתב:בנוגע להיילו, מישרים איתי קו? כי לפני שעה נראה שכולם היו בטוחים שמדובר במשחק דור קודם. לא ממש ברור לי, הוא עולם פתוח מאוד מרשים, ביחוד עם ה-draw distance והעובדה שנראה שכמו היילו 5 הוא רץ ב60FPS. אני אשים את זה פה שוב:
מי היה בטוח שמדובר במשחק דור קודם!? בהתחלה עד לקרנפים בערך חשבתי שזה איזה סרטון CGI של Blur.
גם בסוף הטריילר ציינו שהם בנו לזה מנוע חדש.
כן, גראפית הוא נראה לא משהו בכלל
בהתחלה חשבתי זה רימייק.
אם אני אומר שהוא נראה לא משהו, אז אתה עייף מאוד כנראה...
היילו הזה הוא בדיוק מה שהתכוונתי אליו, וגם אם לא יהיה הכי מרשים גרפית זה עדיין נראה מעולה וצבעוני ופתוח ונהדר.
DrKeo כתב:אני חושב שזה גבל בגאונות להכריז על גירס מובייל, אז להכריז על גירס XCOM ואז להכריז על גירס 5. זה כאילו הם נתנו לך מכה בביצים, אז לטפו לך קצת את הראש ובסוף נתנו לך LSD ומזוודה עם כסף. אין דרך יותר טובה להכריז על משחק מובייל שאף אחד לא באמת רוצה ומבוסס על פרנצ'ייז קיים מאשר להכריז על המשך אמיתי מיד אחריו ועוד אחד שנראה הכי טוב מאז גירס 2.
Laskin כתב:אני לא טענתי שהיילו לא נראה טוב אלא שעכשיו שהוא בעולם פתוח ענק זה הרבה פחות משנה, והציפיות מהגרפיקה הן לא ברמת פירוט של משחק מסדרון.
אני חושב שהוא צבעוני ויפה מאוד כרגע, אין לי שום תלונות
נדב - היילו גירס ופורצה לא חידשו את עצמם לגמרי, רק היילו.
גירס מנסה קצת כמו הקודם למצוא אווירה מעט שונה אבל נראה אותו משחק סה״כ, גם פורצה כולה הוסיפו מזג אוויר והחליטו לקרוא לזה ״עונות״... (; אני סתם מזלזל כמובן אבל זה לא בדיוק להמציא אותו מחדש כמו עם היילו
Uncle Pey'j כתב:בכלל,כל הטריילר הזה נראה כמו הגרסא המודרנית של טריילר החשיפה הראשון של היילו וברור שזו הייתה הכוונה שלהם.
swym כתב:Uncle Pey'j כתב:בכלל,כל הטריילר הזה נראה כמו הגרסא המודרנית של טריילר החשיפה הראשון של היילו וברור שזו הייתה הכוונה שלהם.
לא, לא, לא![]()
אם יש משהו שהטריילר הזה בבירור מתכתב איתו - זה בכלל טריילר החשיפה של היילו 3. שים אוזניות וקח תזכורת:
עכשיו תחזור לטריילר החדש ותסתכל עליו שוב: יש שם קצת יותר מדקה של ambience שלא חושפת בעצם באיזה משחק מדובר (אבל יש קצת רמזים). אבל בשניה שרואים את הצ'יף אתה מקבל audio cue מאד ברור למה הם בדיוק מנסים לרפרנס.
בכל מקרה, אני חושב שמשהו מוצלח במיוחד ברכישות והקמות סטודיאים של מיקרוסופט זו העובדה שהם לא "מזעזעים את השוק" יותר מידי או יוצרים אנטגוניזם: הרוב הגדול של הסטודיואים גם ככה עבד איתם באופן די אקסלוסיבי ועכשיו פשוט יקבל גב כלכלי חזק יותר למשחקים עתידיים - לפחות בהנחה שספנסר ישאר בראש החטיבה. יוצא הדופן היחיד הוא כנראה נינג'ה תאורי אבל אפילו שם מדובר בסטודיו שהיה סוג של work for hire עבוד IP של חברות אחרות עד שהם הוציאו את Hellblade (אני לא יודע אם הם או נאמקו מחזיקים בIP של Enslaved).
אגב, רק עכשיו גיליתי ש-Cloudgine (חברת הטכנולוגיה של דייב ג'ונס שאמורה להניע את טכנולוגיית הענן של Crackdown 3) נקנתה ע"י Epic בתחילת השנה, ושמתישהו בעבר לפיתוח המשחק הצטרפו גם Sumo Digital. זה חדשות טובות לפחות גם בכל מה שנוגע לאספקט של הנהיגה במשחק (שהיתה זוועתית במשחק המקורי) וגם לגבי היכולות של מנוע ההרס בענן - אם Epic קנתה אותם השנה זה מאשר שכנראה יש שם משהו, ושזו לא סתם היתה איזו שאיפה יומרנית היסטורית של מיקרוסופט בזמן שהכיוון של הXbox היה שונה לגמרי.
Laskin כתב:לי הוא נראה בדיוק כמו הקודם, רק עם מזג אוויר והרבה יותר אנשים בעולם שלך במקום שהמפגשים יקרו רק אם אתה נוסע לנקודות מפגש שכאלה.
שזה מעולה, אבל זה לא להמציא אותו מחדש, זו התקדמות ראויה.
כן, העיצוב של גירס הזה נראה טוב יותר, אורגני יותר... אבל זוכר שראינו את טריילר החשיפה של גירס 4 וכולם חשבו שזה הולך להיות משחק אימה? אז אני לא כל כך ממהר עם ההצהרות האלה, נראה לי לגמרי כמו גירס "אישי" יותר, אווירה בהחלט שונה, אבל הוא ממש לא ממציא את עצמו מחדש. הלכת ממש רחוק עם זה.
אם כבר מתוך שניהם אז פורצה מרגיש לי שנתן קפיצה משמעותית יותר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 44 אורחים