Laskin כתב:מסיבה מאכזבת לדעתי, אבל לא מאוד...
מסכים עם רוב הנקודות שלך אבל באמת ציפית לטיזר לפרויקט הבא של נוטי דוג? קצת מוגזם. נוטי דוג בחיים לא חשפה יותר ממשחק גדול אחד וזה גם חסר היגיון שתעשה את זה. מדובר במפתחת שכולה מושקעת כרגע ב TLOU2 והתוכניות שלה לעתיד פחות רלוונטיות בשלב הזה.
ואף אחד לא הולך לצלוב אותך על הדיעה שלך לגבי DS

דווקא נראה שיש קונצנזוס מסויים שמדובר בחשיפה חלשה, קצת יצא לאנשים השטיק הזה בשלב הזה ואנחנו רוצים יותר בשר.
מתאר לעצמי שפשוט אין בשר ושהמשחק עדיין בשלב מוקדם מדי לתצוגה ולא שבכוונה ככה מוציאים לכולם את המיץ במשך שנים.
וכן אני די בטוח שהחברה של אלי ישראלית, גם במראה וגם מהצמיד וגם מזה שלניל יש שורשים ישראלים (ודי הזוי שעם כל הנטייה הישראלית לנכס כל שטות שקשורה איכשהו ליהדות גם אם זה מנקה הנעליים של פדרר ובטח כשזה גם ישראלי, איך עדיין לא קפצו עליו ועשו איזה ריאיון עומק מקיף ומלא גאווה על "הישראלי שלנו שכובש את עולם הגיימינג" או משהו, רק מראה כמה מעמד הגיימינג הוא ברמה של פח אשפה בארץ מבחינה תרבותית שלאף אחד לא אכפת מזה שמישהו "משלנו" הגיע כל כך רחוק), ואני גם די בטוח שהיא מתה די מהר, אלי מהדמו עונדת את הצמיד שלה :/
יש מצב שסביבה בנוי כל סיפור הנקמה הזה. אני מקווה שנוטי דוג לא פישלו ושלא מדובר בספוילר גדול שהם לא התכוונו שיצא, קשה לי להאמין שבטעות שכחו להסיר את הצמיד שלה מאלי בדמו.
---------
אני רואה הרבה אנשים בפורומים של ERA שחושבים שמדובר בעצם בגרסת הפס5 של המשחק מה שראינו עכשיו, נוטי דוג בכלל אישרו על איזו קונסולה זה רץ? (מבחינת פס4 רגיל או פרו? כאילו ברור שזה פרו אם זה פס4 אבל אני רוצה לדעת בשביל לשלול את התיאוריה הזו, לא כי אני באמת בסרט שזה רץ על הפס4 הרגיל...)
זה באמת נראה ומרגיש טוב מדי וזה שהם אפילו לא הצליחו להתחייב לשנה זה סימן לא הכי טוב.
----------
KEO אני לא מאמין שאני מסכים פחות או יותר לסיכום שלך לגבי מסיבה של סוני
מה שכן לא יודע אם הייתי מגדיר את הגיימפליי כזיוף, הרי כל המכניקות האלו יופיעו במשחק המלא, זה פשוט לא יופיע בדיוק *ככה*. זו לא פעם ראשונה שנוטי עושים את זה, הם מציגים סוג של חזון לגיימפליי שלהם במיטבו, גם ב TLOU 2013 הם עשו את זה וגם ב UC4 בקטע קרב של הג'ונגל. אני רוצה לראות מישהו משחזר את הדמו ג'ונגל שלהם מאנצ'רטד 4 אחד לאחד. האם זה אומר שצריך להגדיר אותו כמזוייף בגלל זה? הרי לגלוש ולירות בו זמנית אפשר, וכך גם להשתמש בחבל כמו שהם עשו ובעצם כל הדברים שהראו שם, אבל לשחזר את הדמו ההוא זה כנראה בלתי אפשרי. ובכל זאת זה אכן הגיימפליי של אנצ'רטד 4. אפילו הדמו של הג'יפ שהוא נטו סט פיס לניארי וסינמטי היה עם תוספת משלהם, כשדרייק עולה שם במדרגות בהתחלה ואז תופס אותו אויב וסאלי מחלץ אותו ודרייק מביא לו סנוקרת שמעיפה אותו על המבנה עץ בזמן שסאלי מפרק אויב אחר ממול בתיאום מושלם איתו.
זה לא ממש קורה כשאתה משחק ואני לא בטוח גם שאפשר לעשות את זה בדיוק שם ובדיוק ככה (כמעט בטוח שאי אפשר) אבל כן יש במשחק את המכניקה הזו שה AI נחלץ לעזרתך וה AI גם יכול להכות אויבים אחרים רק שנוטי דוג רצו לעשות את הגיימפליי עוד יותר מגניב והם עשו משהו לדמו כדי שזה יקרה כמו שקרה בהדגמה.
בקיצור, לדעתי מה שקורה שם בדמו זה שהם משחקים בצורה מסויימת שאין בה שום סקיל מן הסתם, זה נטו שינון של מהלכים שיוצרים טריגר אצל ה AI להגיב כמו שהגיב שם מה שמוביל לדמו סינמטי מושלם, ובכל זאת את כל הדברים שראינו שם אני בטוח שנראה במשחק המלא רק במנותק, לא בהרמוניה כזו הזוייה.
כמו שסטיק אמר, זה לא בדיוק ישחק ככה אחד לאחד אבל כן אפשר לקבל אינדיקציה יפה לגבי הגיימפליי ואיך הוא ישחק כמו חשיפות אחרות של נוטי דוג. ו-וואלה? הגיימפליי נראה מצויין גם אם מן הסתם המשחק לא יהיה סרט חי בזמן אמת כל הזמן כמו שראינו פה.
אהבתי גם את התיאוריה שלך לגבי DS

----------------
ו SWYM, מבחינה ויזואלית DS נראה בערך דור מעל MGS5, אז אני לא יודע מהן בדיוק ההגדרות שלך ל"להתעלות" על מנוע ה FOX אבל אם מדובר ב fidelity אז זה בכלל לא בר השוואה.
גם אין ספק שיהיו מכניקות חדשות ל TLOU2 כמו למשל השימוש ברכבים, גם יהיה סקייל הרבה יותר גדול (למרות שכבר פה בדמו נחשפנו לסקייל גדול יותר מהרגיל לסדרה), כנראה ברמה של עולם פתוח לעיתים כמו שהיה עם U:TLL, בטח גם יהיו עוד כמה וכמה סוגי אויבים חדשים, גיימפליי דינאמי שמשחק עם בני אדם וזומבים בו זמנית (היתה נגיעה קטנה בזה עם ה DLC של הראשון) וכו', אלו הדברים שכמעט בטוח יהיו בוודאות והם בחרו שלא לחשוף כלום מזה. לא מדבר על דברים שפחות מובנים מאליהם שהם לא דיברו עליהם.
אז אפשר להתווכח על אופי החשיפה, שאולי זה אכזב שלא הראו יותר מהשינויים שנעשו, אבל לדעתי אי אפשר להתווכח שמה שהם כן כיוונו להראות הם עשו באופן מושלם, הם רצו להראות גיימפליי מפוקס וסינמטי שהוא נטו קרבות מול אנשים ושמעורבב בצורה seamless עם סצינת מעבר (שלדעתי גם היא עשוייה מעולה פשוט, ממש נשאבתי לעולם מהקטע מעבר הקצר הזה) והם לדעתי עשו את זה הכי טוב שאפשר. זה נראה מדהים, זה זז מדהים, זה מלוטש ברמות הזויות, זה יותר ורסטילי והכל מרגיש שם כל כך טוב. למרות שמבין את האכזבה מזה שהם שומרים על הקלפים קרוב לחזה, עדיין מדובר באחת ההדגמות הכי טובות שראיתי.
--------------
קאוטיק אני באמת לא יודע איך אפשר לאמר על האלימות של TLOU הראשון muted. בחשיפה ג'ואל יורה לבנאדם שמתחנן על חייו שאטגן לראש. בנוסף יש קטיעות איברים ואלימות חזקה מאוד במהלך הגיימפליי. חוץ מזה שהאלימות ריאליסטית יותר בגלל שהקפיצה הגראפית מהראשון ענקית, אני לא רואה החמרה במיוחד בגיימפליי הזה.
שמעתי כבר כמה תלונות מאנשים שזה יותר מדי אלים ואני רק יכול לקוות שנוטי דוג לא תצנזר אפילו טיפה של דם ושתמשיך בכל הכח בחזון שלה בלי צנזורה ועד הסוף.