DrKeo כתב:די נו שחר, יש למשחק הזה ממוצע של משחק בסדר בדיוק כמו כל משחק עם ממוצע בסדר. להאשים את המערכת ממוצעים של MC זה טפשי בויכוח כזה כי הממוצעים שלהם בעייתיים כשאתה מתווכח על "X קבל 82 ו-Y קבל 85" אבל כאן אתה מדבר על משחק שלא הצליח לשבור את קו ה8 ואתה מדבר עליו כאילו הוא איזה יצירת אומנות של 95. אתה צריך לשחרר, אהבו מאוד את AC2 אבל זה הAC היחיד שיש עליו סוג של קונסנזוס. אני יודע טוב מאוד מה הייתה ההבטחה של AC, היה לי הייפ מטורף לקראתו ובלעתי כל מה פטריס אמר אבל הסדרה פשוט לא הצליחה לממש את החזון שלו מעולם. אני יודע שאני רק שחקתי בAC1 ו-2 ולכן אפשר לזלזל בכל מה שאני אומר אבל בתור מישהו שכן שחק בAC1-2 אני יכול להגיד שהסדרה הזאת כל כך צועדת במקום אחרי 9 משחקים שאני מסתכל על AC9 (וכן, AC:R הוא AC9), נזכר בAC1-2 ואומר "וואללה, לא מעניין". וזה לא כי הסגנון הוא לא בשבילי או משהו כזה כי הוא הכי הסגנון בשבילי, זה כי יוביסופט תקועה באיזה לופ בנאלי כבר 6 שנים והיא לא מצליחה לצאת ממנו.
שוב? לא. אכפת. לי. מהממוצע. הוא לא משנה. הוא לא רלוונטי. הוא סתמי. הוא לא מייצג.
הביקורות מאוד חיוביות. יש כמה ביקורות חריגות שהן פחות חיוביות ומאוד מקוטבות בציון. הממוצע לא רלוונטי במקרה הזה. סתם עוד דוגמא מיני רבות שמראה עד כמה הממוצע הזה הוא כלי מחורבן (אפנה אותך לטעות בתפיסה של בלינג שהיה משוכנע שרוב המבקרים נתנו למשחק שביעיות, כאשר רוב גדול של שני שליש דווקא נתן לו 85 ומעלה).
שלא לדבר על ביקורות חיוביות כמו של יורוגיימר שבכלל לא נכנסות לממוצע (ואם יכנסו, בכלל יהפכו אותו ליותר מגוחך).
בתור מישהו ששיחק לפני חמש שנים במשחקים בסדרה, כל הערה שלך על המשחקים מוכיחה שאתה לא יודע על מה אתה מדבר.
אתה חושב על כל מיני דברים שכבר לא חלק ממנה.
אתה חושב שהקרבות קלים (הם קשים ביוניטי וככל הנראה יותר קשים בסינדיקט, בהתבסס על רמת הדמות).
אתה חושב שהאויבים תוקפים אחד אחד וזה כבר מזמן לא המצב.
אתה חושב הרבה דברים שלא רלוונטיים לסדרה שהתפתחה והשתנתה מלא בחמש שנים וחלק מהדברים שאתה חושב לא היו רלוונטיים גם שנה אחרי שac2 יצא ומיליוני שחקנים התמוגגו מרומא של ברודרהוד.
ההסתכלות שלך מאוד שטחית וזה הכי טבעי בעולם בהתחשב בכך שהסדרה מעולם לא עניינה אותך במיוחד. גם לא בשיא שלה.
אנסה להדגים לך איך התלונות והצעות התיקון שלך נשמעות, בעזרת סדרה שאתה אוהב ומעריך:
אתה יודע? משחקי mgs ממש מעפנים. קודם כל, הפייסינג של ההתגנבות משעמם. צריך לאפשר לשחקנים לבחור לירות בגל מה שזז.
בנוסף, חייבים להפסיק עם סרטוני המעבר. שיתנו למישהו שבאמת יודע לספר סיפור לביים את המשחקים. קוג׳ימה סתם ממלא את המשחק בסרטונים ארוכים ומשעממים.
עוד דבר שחייבים לעשות, זה לשחרר קצת את הסיפור. הוא הרבה יותר מידי מקורקע וזה טרחני ומשעמם. שיכניסו קצת קסמים, קונספירציות פסיכיות, איזו מערכת שגורמת לך להרגיש שאתה באמת מתקדם על המשחק ונהייה יותר טוב בו. מערכת של שדרוג וגיוון הציוד עם הזמן יכולה להתאים בול.
אתה יודע מה הכי הכי גרוע בסדרה? היא לינארית מידי! נמאס מכל המסדרונות האלה. שיעבירו אותה לשלבים גדולים ומעניינים. שאוכל באמת לבחור איך לגשת לכל אתגר.
ככה אתה נשמע, כשאתה מדבר על ac.