מסיבת E3 של סוני - 2015

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

Re: מסיבת E3 של סוני - 2015

הודעהעל ידי Klayman » 16 יוני 2015, 07:15

היטמן יוצא השנה? יווווווווו הטריילר שלו כיפי וקצבי ממש. אבל חבל שלא הראו גיימפליי. אין ספק שהוא אחד המצופים שלי השנה,אחרי אבסולושן המעולה.

עוד לא יצא לי לראות את המסיבה של סוני, אבל תכלס רק אנצ'רטד מעניין אותי,כי אין שמץ של ספק שנוטי דוג מלכים. NMS מן הסתם ממשיך להיות כלום, ff7 זה פיהוק אחד גדול ואני עם נדב בקשר אליו. TLG מסקרן מאוד, אבל שוב חובת ההוכחה עליהם שהוא בכלל כיפי אחרי מיליון שנה בפיתוח ובכלל עוד אין תאריך שיגור!

ותכלס מה יעשו עם השנמו 3 הזה כבר? זאת כאילו הכרזה גדולה, רק 15 שנה מאוחר מדי. מי בכלל שיחק/זוכר מה קרה בקודמים? אין ספק ש וא יגייס מלאאאאא כסף, אבל זה עדיין לא אומר שייצא משחק טוב. הקודם היה סטייל gta, ואנחנו יודעים איזה תקציב צריך כדי לפתח משהו בסגנון היום. אני גם באמת חושב שעצם העובדה שהם עושים שנמו 3 ולא ריבוט, היא סוג של טעות, עם כל הכבוד למעריצים של פעם. טוב נו.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 16 יוני 2015, 07:22

טוב... מסתבר שהיטמן ישוחרר "בחלקים". מסוף השנה הנוכחית ולאורך 2016. הם ישחררו משימות לאורך הזמן, כולל משימות מוגבלות בזמן וכו'. בתור התחלה הוא יופץ דיגיטלי בלבד, וכנראה בסוף 2016 ישוחרר המשחק המלא. הם מבטיחים גיימפליי ראשון במסיבה של סקוור. מודל מעניין, אבל אני לא בטוח שבא לי עליו... מצד שני, אני מת על היטמן. גרררררררר..
עריכה:
פאק סייק אנצ'רטד מדהים!!! הנהיגה שם חופשית או "על מסילות" ? אם היא חופשית זה די פסיכי. מהמם. אין מילים. הם פשוט מלכים. אין
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 16 יוני 2015, 11:21

הולי שיט, לא נראה שהקטע של הנהיגה באנצ'רטד הוא על מסילה, עד כמה המשחק הזה פתוח ?!

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 16 יוני 2015, 11:29

ראיתי בינתים חצי
No man's sky מעניין אותי ,אבל לא יהיה לי זמן להנות ממישחק כזה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 16 יוני 2015, 12:12

OMG ,דיסני אנסו את STAR WARS ,יותר מגורג לוקס
ולא אני לא מדבר על באטלפרונט ,אני מדבר על החיבור עם המישחק ילדים שלהם ,עם הבובות הזה

זה בלי לדבר על זה שבבאטלפרונט בטח יהיו 200 אלף ,DLC בתשלום ...

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 16 יוני 2015, 12:27

MGS FREAK כתב:הולי שיט, לא נראה שהקטע של הנהיגה באנצ'רטד הוא על מסילה, עד כמה המשחק הזה פתוח ?!

זה באמת לא ברור, הבנתי שקילי שאל אותם והם אמרו שיש לשחקן אינדיקציה כללית איך להגיע ליעד, לפי מה שנראה יש פשוט כמה דרכים שאתה יכול לבחור.
הם דיברו על זה עוד בעבר שנגיד תוכל להגיע ליעד במשחק דרך טיפוס על צוק או דרך שחייה נגיד, זה לא עולם פתוח אבל כן הם רוצים לתת לך תחושה של scope וחופש וגם REPLY כשתשחק אותו שוב, בסופו של דבר כל הדרכים כמובן מתנקזות לאותה נקודה.

אפילו בדמו PSX על ההתחלה שהוא על הצוק רואים שאפשר ללכת למעלה במקום להכנס למערה.

Nigga כתב:למרות שעוד אין מידע על זה, אני די בטוח שהדמו של באטלפרונט שראינו רץ על מחשב מפלצת ולא על PS4.
אני לא מבין על מה הם חושבים שהם עובדים.. זה די שקוף שאף קונסולה לא יכולה להריץ את הדבר הזה.

הם חזרו ואמרו PS4, גם במסיבה שלהם וגם אצל סוני, ברור שבתעשייה הזו הכל יכול להיות ואולי יש התחכמות מאחורי זה, אבל במקרה הזה אם זו לא גרסת ה PS4 זה יהיה שקר ממש גס ברמה של סוני עם הדמו המזוייף של קילזון 2 בזמנו, שקר מסוג כזה לא קורה כל יום, אבל ברור שתמיד זה יכול לקרות.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 יוני 2015, 12:35

אני דווקא לא חושב שזה משהו חריג שהPS4 לא מסוגל לעמוד בו. המנוע נראה ממש ממש טוב.

בכל אופן - אנצ'רטד. ראיתי שוב והיו כל מיני פרטים שפיספסתי... וואו, כמה שהמשחק הזה מרשים. אני ממש ממש מקווה שרוב המשחק יכול לעמוד ברמה שראינו בטריילר הזה. הכל שביר, כל כך הרבה פרטים, סינמטי בטירוף כמובן, צבעוני... פשוט הדבר הכי מרשים שראינו בינתיים. אין ספק שאם לא אקנה PS4 - אקח אחת מאח של אשתי, לשבוע, רק כדי לשחק בו. לא יכול לחכות.
גם HORIZON נראה מרשים מאוד, מאוד... אבל מאחר והוא מגיע מגרילה - צריך לחכות ולראות לאן זה הולך.

נראה שהשאירו את GT7 לגיימסקום. זה טוב, כי הם צריכים כמה תותחים מול מיקרוסופט :P
מתי זה גיימסקום בכלל?

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 16 יוני 2015, 12:42

אנצארטד 4 הפתיע אותי מאוד
ראינו גיוון בגרפיקה ובמישחקיות ,וגרפיקה מאוד טובה

עם כל המישחק יהיה ככה זה יהיה מטורף ,בדרך כלל מפתחות ממחזרות גרפיקה ואויבים ומשחקיות במשחקים כאלו

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 16 יוני 2015, 12:42

Laskin כתב:אני דווקא לא חושב שזה משהו חריג שהPS4 לא מסוגל לעמוד בו. המנוע נראה ממש ממש טוב.

בכל אופן - אנצ'רטד. ראיתי שוב והיו כל מיני פרטים שפיספסתי... וואו, כמה שהמשחק הזה מרשים. אני ממש ממש מקווה שרוב המשחק יכול לעמוד ברמה שראינו בטריילר הזה. הכל שביר, כל כך הרבה פרטים, סינמטי בטירוף כמובן, צבעוני... פשוט הדבר הכי מרשים שראינו בינתיים. אין ספק שאם לא אקנה PS4 - אקח אחת מאח של אשתי, לשבוע, רק כדי לשחק בו. לא יכול לחכות.
גם HORIZON נראה מרשים מאוד, מאוד... אבל מאחר והוא מגיע מגרילה - צריך לחכות ולראות לאן זה הולך.

נראה שהשאירו את GT7 לגיימסקום. זה טוב, כי הם צריכים כמה תותחים מול מיקרוסופט :P
מתי זה גיימסקום בכלל?

כן... גם אני חשבתי על הסייג הזה בנוגע להורייזן. זה גרילה, אז יש מצב שזה זבלון. לפחות זה נראה טוב, כרגע. אני בהחלט אעקוב.

אז אתה חושב שGT7 יוכרז בגיימקסקום 2016? :twisted:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 יוני 2015, 12:53

ברור שהנהיגה באנצ'רטד חופשית, ראו את זה. האנדקציה שלך לאיפה לסוע היא זה שאתה תמיד צריך להמשך בירידה. עיצוב מאוד חכם, מזכיר לי מה שVALVE עשו בזמנו בפורטל 1 עם התאורה. אנצ'רטד פאקינג מדהים, המשחק של גרילה נראה סופר מעניין והגרפיקה שלו מדהימה אבל חוץ משני אלה המסיבה של סוני, לפחות בשבילי, הייתה סוג של צ'קליסט או ספקטאקל ריק. רימייק למשחק בן 20 שנים שהוא בכלל מולטי פלטפורם, קיקסטארטר? כאילו באמת? הוא רוצה 2 מליון דולר, לא יכלתם לשים 2 מליון דולר ולעשות את המשחק בלעדי? וביננו, שאנמו 3 הולך להיות האכזבה הכי גדולה בהסטוריה האנושית. היה עדיף כבר שהוא יעשה סימולטור מלגזות. 2 מליון דולר כדי לעשות משחק עולם פתוח? ברצינות? הרי הסיבה היחידה שאנשים מתלהבים משאנמו היא שהוא היה הGTA התלת מימדי הראשון, זה הכל. הכתיבה נוראית, השליטה נוראית, העולם מעפן, הדבר היחיד שהיה למשחק הזה הוא שהוא היה העולם פתוח הגדול הראשון בעיר. היום, אחרי ש50 מליון אנשים שחקו כבר בGTA5, מה הדבר הזה יכול להיות ב2 מליון דולר חוץ מאשר קוריוז? ועוד לפתח לשתי פלטפורמות במקביל לפחות. אחרי שמסתכלים מעבר לעובדה ששאנמו הוא סוג של חתול רוכב על ראפטור שרוכב על כריש עם לייזרים על הראש בשביל האינטרנט, מדובר בהכרזה פשוט חסרת כל ערך.

2016 נראת יופי של שנה לסוני, אם כל המשחקים האלה יגיעו ב2016 כמובן, ואנצ'רטד נראה פאקינג מדהים (אבל את זה ידענו כבר) אבל סוני שפשוט אין לה משחקים הייתה צריכה להכריז בתערוכה הזאת משחק אחרי משחק אחרי משחק ובסוף מה שבאמת קבלנו הוא המשחק של גרילה שידענו עליו ו-TLG שפחות או יותר כל מי שראה אותו אמר MEH.

המסיבה של סוני כמסיבה, מקבלת אצלי לגמרי A. אם היו מקצרים אותם ב20 דקות היא הייתה מקבלת A+ כי על כל הכרזה מפוצצת כמו FF7 היה 6 דקות גיימפליי של משהו מולטי פלטפורם לא מעניין או טריילר לאיזה בטמן או איזה מונטאז'. מבחינת תוכן ממש אמיתי, כזה שמלהיב לקנות קונסולה? גג B.

אגב, סוני לא מגיעה לגיימסקום, היא אמרה את זה כבר. הם יגיעו לאיזה משהו באוקטובר, שכחתי את שמו.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 16 יוני 2015, 12:57

DrKeo כתב:ברור שהנהיגה באנצ'רטד חופשית, ראו את זה. האנדקציה שלך לאיפה לסוע היא זה שאתה תמיד צריך להמשך בירידה. עיצוב מאוד חכם, מזכיר לי מה שVALVE עשו בזמנו בפורטל 1 עם התאורה. אנצ'רטד פאקינג מדהים, המשחק של גרילה נראה סופר מעניין והגרפיקה שלו מדהימה אבל חוץ משני אלה המסיבה של סוני, לפחות בשבילי, הייתה סוג של צ'קליסט או ספקטאקל ריק. רימייק למשחק בן 20 שנים שהוא בכלל מולטי פלטפורם, קיקסטארטר? כאילו באמת? הוא רוצה 2 מליון דולר, לא יכלתם לשים 2 מליון דולר ולעשות את המשחק בלעדי? וביננו, שאנמו 3 הולך להיות האכזבה הכי גדולה בהסטוריה האנושית. היה עדיף כבר שהוא יעשה סימולטור מלגזות. 2 מליון דולר כדי לעשות משחק עולם פתוח? ברצינות? הרי הסיבה היחידה שאנשים מתלהבים משאנמו היא שהוא היה הGTA התלת מימדי הראשון, זה הכל. הכתיבה נוראית, השליטה נוראית, העולם מעפן, הדבר היחיד שהיה למשחק הזה הוא שהוא היה העולם פתוח הגדול הראשון בעיר. היום, אחרי ש50 מליון אנשים שחקו כבר בGTA5, מה הדבר הזה יכול להיות ב2 מליון דולר חוץ מאשר קוריוז? ועוד לפתח לשתי פלטפורמות במקביל לפחות. אחרי שמסתכלים מעבר לעובדה ששאנמו הוא סוג של חתול רוכב על ראפטור שרוכב על כריש עם לייזרים על הראש בשביל האינטרנט, מדובר בהכרזה פשוט חסרת כל ערך.

2016 נראת יופי של שנה לסוני, אם כל המשחקים האלה יגיעו ב2016 כמובן, ואנצ'רטד נראה פאקינג מדהים (אבל את זה ידענו כבר) אבל סוני שפשוט אין לה משחקים הייתה צריכה להכריז בתערוכה הזאת משחק אחרי משחק אחרי משחק ובסוף מה שבאמת קבלנו הוא המשחק של גרילה שידענו עליו ו-TLG שפחות או יותר כל מי שראה אותו אמר MEH.

המסיבה של סוני כמסיבה, מקבלת אצלי לגמרי A. אם היו מקצרים אותם ב20 דקות היא הייתה מקבלת A+ כי על כל הכרזה מפוצצת כמו FF7 היה 6 דקות גיימפליי של משהו מולטי פלטפורם לא מעניין או טריילר לאיזה בטמן או איזה מונטאז'. מבחינת תוכן ממש אמיתי, כזה שמלהיב לקנות קונסולה? גג B.

אגב, סוני לא מגיעה לגיימסקום, היא אמרה את זה כבר. הם יגיעו לאיזה משהו באוקטובר, שכחתי את שמו.

הם מגיעים לשבוע גיימינג בפריז, או משהו. לא הולך להיות שם שום דבר מעניין מסוני.

בנוגע לשנמו - אני חושב שאפשר להניח שזה קיקסטארטר לשם פרסום ולא שום דבר מעבר. בטוח יש להם משקיעים חיצוניים, שידאגו לחלק הארי של התקציב למשחק.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 יוני 2015, 12:59

מה יש באוקטובר? TGS?

נדב, אני מסכים איתך לגבי SHENMUE. הוא יהיה פח, בסבירות די גבוהה. היו צריכים לתת אותו לחברה גדולה, רצוי מערבית.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 16 יוני 2015, 13:11

להזכירכם, סוני לא מגיעה השנה לגיימסקום, היא תהיה בתערוכה של פריז, כמו שגם נאמר בסוף התצוגה ההזויה של MM שאמרו שהם יציגו אותו בצורה מלאה בפריז.

KEO בוא נהיה ריאליסטיים, אין דבר כזה מסיבה בלי תוכן צד ג' שמכבד את השותפות העסקיות של בעלת הפלטפורמה (חוץ מנינטנדו כמובן כי אין לה תוכן שכזה בכלל), זה קרה עם MS ותצוגת צד ג' משעממת במקום לשים לנו קראקדאון ו QB וזה קרה גם עם סוני עם COD וכו', בקיצור ברור שהיה עדיף עוד גיימפליי ודברים שמעניינים אותנו אבל זה לא ריאליסטי.

אני חושב שלסוני יש אומנם פחות דברים אבל אותי אישית הרבה יותר מלהיבים ממה ש MS הציגה, אנצ'רטד 4 גורם ל TR להראות כמו סרט בהפקה טורקית בהשוואה, גירס 4 עם חשיפה רעה, הוריזון על הפס4 נראה מדהים, TLG קיים ואנחנו יודעים שיהיה ענק גם אם מדובר במשחק PS3 ב HD בבסיס שלו, רק הם היו צריכים להציג קטעים חדשים שלא היו בטריילר ההוא לפני 8 שנים כי זה יצר תחושה שהם עדיין בשלב הקונספט ושהם לא בנו משחק מלא מזה עדיין אבל אם הוא מכוון ל 2016 סוני לא תהיה ליצן ותכניס אותו ללימבו פיתוח חדש, זה אומר שבתקווה אכן יסיימו אותו עד אז.
בכל אופן החשיפה שלו לבד זה פלוס ענקי למעריצים.

וכמובן שגם FF7 וגם שנמו עם הסכמים בלעדיים, אחד בלעדי זמני ושני בלעדי קונסולה ככה שכן יש ערך בהצגה שלהם וזה לא שרק רכבו על הייפ, בשביל שחקני הפס4 מובטח להם שהם ישחקו את שניהם בהשקה, וכנראה שסוני כן משלמת פה בשביל שיהיה לה בלעדי לקונסולה, ה KS זו בטח תוספת.
ולא שיחקתי בשנמו אבל היה לו קטע של משחק הרפתקאות+מכות בעולם חצי פתוח, זה לא בדיוק GTA, היית מסתובב ומדבר עם אנשים ולאט לאט הסיפור היה נפתח והכל תוך כדי תחושה של עולם אמיתי כמה שיכלו בזמנו.
ברור שזה לא המשך HIGH BUDGET מטורף כמו שהיו קודמיו, אבל הם עדיין יקבלו המשך אמיתי למשחק שלהם ובטח בהפקה יותר טובה משל אז למרות שהוא ל AAA, יכול להיות שיאכזב, אבל הייפ הוא יצר וגם סיבות לקנות פס4 בשביל כמה פאנבואים נלהבים.

כבר היה לנו את הדיון למי יש את הליינאפ שירשים יותר מיינסטרים ולא רק את האינטרנט כמו שקורה עכשיו, מסכים של MS יש עדיין יותר דברים ורובם יותר פופולריים, אבל אני חושב שלסוני יש דברים הרבה יותר מרשימים ומצופים ממה שראינו אצל MS.
נערך לאחרונה על ידי bling ב 16 יוני 2015, 13:26, נערך 3 פעמים בסך הכל.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 16 יוני 2015, 13:19

שאנמו 3 הולך להיות האכזבה הכי גדולה בהסטוריה האנושית. היה עדיף כבר שהוא יעשה סימולטור מלגזות. 2 מליון דולר כדי לעשות משחק עולם פתוח? ברצינות? הרי הסיבה היחידה שאנשים מתלהבים משאנמו היא שהוא היה הGTA התלת מימדי הראשון, זה הכל. הכתיבה נוראית, השליטה נוראית, העולם מעפן, הדבר היחיד שהיה למשחק הזה הוא שהוא היה העולם פתוח הגדול הראשון בעיר. היום, אחרי ש50 מליון אנשים שחקו כבר בGTA5, מה הדבר הזה יכול להיות ב2 מליון דולר חוץ מאשר קוריוז? ועוד לפתח לשתי פלטפורמות במקביל לפחות. אחרי שמסתכלים מעבר לעובדה ששאנמו הוא סוג של חתול רוכב על ראפטור שרוכב על כריש עם לייזרים על הראש בשביל האינטרנט, מדובר בהכרזה פשוט חסרת כל ערך.

אני מצדיק אותך שזה בטח הולך להיות מאכזב מאוד
אבל לגמרי נגד להשוות לGTA ,כי זה שונה מאוד

ועם כבר GTA ,אחד מהראשונים היה בלעדי ארווסט ,לN64 ,מאותה מפתחת שיצרה את GTA3 מאוחר יותר
המישחקיות הבסיסית היתה קימת שם ,זה היה 3D ועולם פתוח ,בקיצור הרבה לפני GTA3 והרבה לפני שאנמו 1

שאנמו 1-2 מאוד שונים ,מGTA ,ובכלל לא עולם פתוח ,אלה הם מחולקים לאזורים
יש בהם המון חקירה של עולם המישחק ,לדבר עם דמויות ,לפתור פאזלים ,לעשות כל מיני עבודות ואימונים
יש חלקים של רק QTA
והמישחקיות הרבה הרבה יותר חקירה ,ורק קצת חלקים שזה מישחק מכות

האכזבה לדעתי תגיע מחוסר תקציב ,שתי המישחקים הראשונים תוקצבו בעשרות מיליונים ,בתקופה שסגה היתה בשיא שלה ,מבחינת איכות המישחקים
בכסף של היום מדובר על עשרות מיליונים ליצר שאנמו מודרני
בתקציב קטן בסוף יפתחו את שאנמו 3 בגרפיקת דרימקסט ,רק בHD ,ויקחו נכסים משאנמו 1-2

נו טוב העיקר שיהיה סוף לסיפור ,כי אני אהבתי את העלילה מאוד ,למרות הדיבוב המצחיק

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 16 יוני 2015, 13:47

קרירין, אני בטוח שאפשר ליצור המשך שיראה הרבה יותר טוב מקודמיו ושישמור על ה SCOPE וההפקה בתקציב מזערי ביחס אליהם.
ברור שההמשך האולטימטיבי לזמן המקביל היום היה צריך להיות עולם גרנדיוזי ברמות הכי גבוהות בתעשייה, אבל זה לא יקרה, מה שכן יכול לקרות זה עדיין המשך שנמצא בכמה רמות מעל המשחקים לדרימקאסט.

והמשחק הגיע לייעד שלו (אני בשוק!) של 2 מליון דולר, אפשר לשער שהוא יסגור על 8 מליון בכיף בקצב הזה.
הוא עשה את זה אגב ב 8 שעות- שיא כל הזמנים למשחק בקיקסטארטר.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 16 יוני 2015, 14:34

לא החזקתי את הלילה, אבל מצפייה מאוחרת מדהים כמה מסיבות העיתונאים של סוני ומיקרוסופט היו דומות:
- מתחיל בפתיחת מנועים על המקסימום עם משחקים חדשים - כולל TLG (שכבר לא בדיחה להזכיר אותו כחלק מהליינאפ הצפוי), כולל המשחק החדש של גרילה שנראה כמו המשחק שהכי על הרדאר שלי אחרי מסיבת העיתונאים, וכולל הדבר הזה של מדיה מולקול (מה שהוא לא יהיה זה נראה מגניב).
- אחרי זה הרבה פילרים של מולטיפלטפורמים, קונסול אקסלוסיב וקצת יותר מידי במה למשחקי אינדי (אני עדיין בונה על NMS. שאר האינדי נראה meh). כל כך כיף לשמוע שהיטמן מגיע השנה כשזה בא בהפתעה משומקום, ואם COD היה מצליח להביא קו-אופ בקמפיין עם מסך מפוצל זה יכל להיות עקיצה חביבה להיילו שירדו מהפיצ'ר הזה.
- קצת מורפיאוס (בגלל הסמיכות להדגמה של באטמן הייתי בטוח בהתחלה שהם יציגו אותו על המורפיאוס) וקצת הכרזה על TV TV TV... אם מיקרוסופט היו דוחפים דבר כזה היו קוטלים להם את החיים, אבל פה היו מחיאות כפיים מפוברקות. בכל מקרה לא משהו שמתקרב לתצוגת התכלית של מיינקראפט על השולחן.
- בצד הרימייקים והחייאת כותרי עבר מציגים את FF וקיקסטארטר לשינאמו... מאד underwhelming אחרי מה שמיקרוסופט הציגה, וגם לא באמת אקלוסיבי.
- מסיימים כצפוי עם Uncharted בתור הone more thing. זה לא מאכזב כמו הסיום של מיקרוסופט עם גירס שהיה די אנמי, אבל עדיין נראה כמו סתם עוד משימה בGTA V שאני בטוח שעשיתי יותר מפעם אחת.

שורה תחתונה: התחלה חזקה וסיום חלש, אבל סך הכל עדיף על פני השנה שעברה. ולTLG אני אאמין רק ביום שבו הוא באמת יגיע לחנויות :D

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 יוני 2015, 14:46

SWYM, אין לי מושג איך אפשר להגדיר את השלב הזה בUNCHARTED כ"סיום חלש"... זה היה הדבר הכי מרשים עד כה בתערוכה.
אגב, שכחנו לגמרי שיש UNCHATED COLLECTION בתוך כל הבלאגן הזה :)
וגם, בתחום האינדי - FIREWATCH נראה ענק. ראינו אותו כבר כמה פעמים בעבר, אבל הוא האינדי הכי מעניין לדעתי.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 16 יוני 2015, 14:56

Laskin כתב:SWYM, אין לי מושג איך אפשר להגדיר את השלב הזה בUNCHARTED כ"סיום חלש"... זה היה הדבר הכי מרשים עד כה בתערוכה.
אגב, שכחנו לגמרי שיש UNCHATED COLLECTION בתוך כל הבלאגן הזה :)
וגם, בתחום האינדי - FIREWATCH נראה ענק. ראינו אותו כבר כמה פעמים בעבר, אבל הוא האינדי הכי מעניין לדעתי.

גם אני לא מבין, לא רק שהוא נראה מדהים זה היה ה set piece הכי מטורף שראיתי ממשחק, עשה צחוק מהחשיפה ההיא של אנצ׳רטד 2, זה הרגיש כאילו יכלתי לראות סרט שלם של זה :)

החשיפה של גירס לעומת זאת היתה חתיכת אנטי קליימקס, אני בטוח שהוא יהיה אדיר עוד שנה וחצי אבל עכשיו לטעמי הוא עדיין לא מוכן לתצוגה.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 16 יוני 2015, 14:56

באמת? אתה יכול להגיד לי מה הרשים אותך כל כך בדמו של אנצרטד שלא ראית כבר בGTA V? הדמו של גורילה לוקח אותו בהליכה לדעתי ברמת העניין שהוא מייצר. אין פה שום דבר חדש שאמור לגרום לי להתרגש מהמשחק.
לדעתי Firewatch שקול בשיעממויותו למשחק הזה של Fullbright שהוצג אצל מיקרוסופט. שניהם נראים כמו walking simulators די שגרתיים נכון לעכשיו.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 16 יוני 2015, 14:59

ראיתי סט פיס ברמה שלא ראיתי לפני בשום מדיה אלקטרונית, GTA גם הדהים בדרכו אבל רחוק מהליטוש הזה שנות אור, כל אחד ודעתו :)

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 16 יוני 2015, 15:02

איזה ליטוש ראית שם? קצת יריות בשוק ואז קצת מרדף שכולל שתי מכוניות בירידה. היו לי כאלו הרבה מאד בירידות של לוס סנטוס אפילו מחוץ למשימות המתוסרטות, שלא נדבר על אלו שכן שכללו אפילו קטע דומה של זינוק מהאוטו על משאית שסוחבת יאכטה...

אה, ובGTA אני לפחות יודע שאפילו במשימות המתוסרטות יש לא מעט חופש פעולה ככה שהאשליה נשמרת. אבל במקרה של אנצרטד אלא אם כן נוטי דוג משנים את הנוסחא מהמשחקים הקודמים למשהו באמת פתוח (נניח כמו שקוג'ימה עשה עם MGS), אז כאן אני כבר יכול לנחש שכל סטייה הכי קטנה מהמסלול שהם טוו תחזיר אותי למסך טעינה מחדש.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 16 יוני 2015, 15:11

שוב, זה הכל ברמת הליטוש והביצוע, מההרס של הכל, עד לבימוי המושלם וכמובן הגראפיקה המדהימה, אפשר גם למצוא סט פיסס ברמה מסויימת מהפס1, זה שלא עשית שם משהו חדש במיוחד לא אומר שעשית את זה באותה רמה בעבר, הם העלו את הקטעים האלו שהיו קיימים בקודמים לרמה הבאה, ברמה שלא היתה אפשרית עם ליטוש כזה על הפס3, אם היית מנסה לעשות את זה שם זה היה נראה כמו הפקה טורקית בהשוואה.

לעומת החשיפה של גירס למשל שהרגישה לי כמו חבילת הרחבה משופצת לגירס 3, הוא לא שידר דור הבא שהיינו צריכים להחליף חומרה כדי לקבל משהו כזה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 יוני 2015, 15:32

לא חושב שצריך בכלל להסביר איזה ליטוש ראינו שם, צריך רק לראות את ההדגמה מהבוקר. אם לא ראית שם ליטוש חסר תקדים - זה כבר עניין לאופטומטריסט ;)

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 16 יוני 2015, 15:38

את העניין לאופטימטריסטס נשאיר לאנשים שטוענים שהטריילר של DS3 הוא CGI. אבל אולי באמת בעולם שבו DS3 זה CGI, הטריילר של אנצרטד הציג רמת ליטוש שלא נראתה קודם... :)
או ש"ליטוש" זו מילת קוד חדשה ל"אני לא יודע להסביר מה ראיתי שבעצם לא היה במשחקים כבר קודם"?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 16 יוני 2015, 15:47

אפשר באותה מידה לקטול כל הפקה בומבסטית שלקחה קטעים מתוסרטים לרמה הבאה ״במה כבר הוא עושה חדש?״, גם על התצוגה של אנצ׳רטד 2 אפשר לאמר שזה לא ה set piece הראשון (ועוד היה COD4 שגם עשה כמה קטעים מתוסרטים מדהימים) ולא ברורה ההתלהבות אבל עובדה שכן היתה הרגשה אז שהוא לקח את זה לרמה הבאה גם אם תמצא לי משחקים אחרים שמראים פעולות דומות למה שדרייק עשה שם.
אותו הדבר גם פה רק לסטנדרטים של היום, אני מרגיש שהתצוגה של 4 זו עוד עליית מדרגה מדהימה שהרשימה אותי אפילו יותר ממה שהשני עשה בזמנו, לא חשבתי שהם יצליחו להתעלות על עצמם ככה :)

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 12 אורחים