MGS FREAK כתב:הולי שיט, לא נראה שהקטע של הנהיגה באנצ'רטד הוא על מסילה, עד כמה המשחק הזה פתוח ?!
Nigga כתב:למרות שעוד אין מידע על זה, אני די בטוח שהדמו של באטלפרונט שראינו רץ על מחשב מפלצת ולא על PS4.
אני לא מבין על מה הם חושבים שהם עובדים.. זה די שקוף שאף קונסולה לא יכולה להריץ את הדבר הזה.
Laskin כתב:אני דווקא לא חושב שזה משהו חריג שהPS4 לא מסוגל לעמוד בו. המנוע נראה ממש ממש טוב.
בכל אופן - אנצ'רטד. ראיתי שוב והיו כל מיני פרטים שפיספסתי... וואו, כמה שהמשחק הזה מרשים. אני ממש ממש מקווה שרוב המשחק יכול לעמוד ברמה שראינו בטריילר הזה. הכל שביר, כל כך הרבה פרטים, סינמטי בטירוף כמובן, צבעוני... פשוט הדבר הכי מרשים שראינו בינתיים. אין ספק שאם לא אקנה PS4 - אקח אחת מאח של אשתי, לשבוע, רק כדי לשחק בו. לא יכול לחכות.
גם HORIZON נראה מרשים מאוד, מאוד... אבל מאחר והוא מגיע מגרילה - צריך לחכות ולראות לאן זה הולך.
נראה שהשאירו את GT7 לגיימסקום. זה טוב, כי הם צריכים כמה תותחים מול מיקרוסופט![]()
מתי זה גיימסקום בכלל?
DrKeo כתב:ברור שהנהיגה באנצ'רטד חופשית, ראו את זה. האנדקציה שלך לאיפה לסוע היא זה שאתה תמיד צריך להמשך בירידה. עיצוב מאוד חכם, מזכיר לי מה שVALVE עשו בזמנו בפורטל 1 עם התאורה. אנצ'רטד פאקינג מדהים, המשחק של גרילה נראה סופר מעניין והגרפיקה שלו מדהימה אבל חוץ משני אלה המסיבה של סוני, לפחות בשבילי, הייתה סוג של צ'קליסט או ספקטאקל ריק. רימייק למשחק בן 20 שנים שהוא בכלל מולטי פלטפורם, קיקסטארטר? כאילו באמת? הוא רוצה 2 מליון דולר, לא יכלתם לשים 2 מליון דולר ולעשות את המשחק בלעדי? וביננו, שאנמו 3 הולך להיות האכזבה הכי גדולה בהסטוריה האנושית. היה עדיף כבר שהוא יעשה סימולטור מלגזות. 2 מליון דולר כדי לעשות משחק עולם פתוח? ברצינות? הרי הסיבה היחידה שאנשים מתלהבים משאנמו היא שהוא היה הGTA התלת מימדי הראשון, זה הכל. הכתיבה נוראית, השליטה נוראית, העולם מעפן, הדבר היחיד שהיה למשחק הזה הוא שהוא היה העולם פתוח הגדול הראשון בעיר. היום, אחרי ש50 מליון אנשים שחקו כבר בGTA5, מה הדבר הזה יכול להיות ב2 מליון דולר חוץ מאשר קוריוז? ועוד לפתח לשתי פלטפורמות במקביל לפחות. אחרי שמסתכלים מעבר לעובדה ששאנמו הוא סוג של חתול רוכב על ראפטור שרוכב על כריש עם לייזרים על הראש בשביל האינטרנט, מדובר בהכרזה פשוט חסרת כל ערך.
2016 נראת יופי של שנה לסוני, אם כל המשחקים האלה יגיעו ב2016 כמובן, ואנצ'רטד נראה פאקינג מדהים (אבל את זה ידענו כבר) אבל סוני שפשוט אין לה משחקים הייתה צריכה להכריז בתערוכה הזאת משחק אחרי משחק אחרי משחק ובסוף מה שבאמת קבלנו הוא המשחק של גרילה שידענו עליו ו-TLG שפחות או יותר כל מי שראה אותו אמר MEH.
המסיבה של סוני כמסיבה, מקבלת אצלי לגמרי A. אם היו מקצרים אותם ב20 דקות היא הייתה מקבלת A+ כי על כל הכרזה מפוצצת כמו FF7 היה 6 דקות גיימפליי של משהו מולטי פלטפורם לא מעניין או טריילר לאיזה בטמן או איזה מונטאז'. מבחינת תוכן ממש אמיתי, כזה שמלהיב לקנות קונסולה? גג B.
אגב, סוני לא מגיעה לגיימסקום, היא אמרה את זה כבר. הם יגיעו לאיזה משהו באוקטובר, שכחתי את שמו.
שאנמו 3 הולך להיות האכזבה הכי גדולה בהסטוריה האנושית. היה עדיף כבר שהוא יעשה סימולטור מלגזות. 2 מליון דולר כדי לעשות משחק עולם פתוח? ברצינות? הרי הסיבה היחידה שאנשים מתלהבים משאנמו היא שהוא היה הGTA התלת מימדי הראשון, זה הכל. הכתיבה נוראית, השליטה נוראית, העולם מעפן, הדבר היחיד שהיה למשחק הזה הוא שהוא היה העולם פתוח הגדול הראשון בעיר. היום, אחרי ש50 מליון אנשים שחקו כבר בGTA5, מה הדבר הזה יכול להיות ב2 מליון דולר חוץ מאשר קוריוז? ועוד לפתח לשתי פלטפורמות במקביל לפחות. אחרי שמסתכלים מעבר לעובדה ששאנמו הוא סוג של חתול רוכב על ראפטור שרוכב על כריש עם לייזרים על הראש בשביל האינטרנט, מדובר בהכרזה פשוט חסרת כל ערך.
Laskin כתב:SWYM, אין לי מושג איך אפשר להגדיר את השלב הזה בUNCHARTED כ"סיום חלש"... זה היה הדבר הכי מרשים עד כה בתערוכה.
אגב, שכחנו לגמרי שיש UNCHATED COLLECTION בתוך כל הבלאגן הזה
וגם, בתחום האינדי - FIREWATCH נראה ענק. ראינו אותו כבר כמה פעמים בעבר, אבל הוא האינדי הכי מעניין לדעתי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 12 אורחים