Watch Dogs - הדיון הרשמי; יוצא ב-22 בנובמבר

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: Watch Dogs - הדיון הרשמי; יוצא ב-22 בנובמבר

הודעהעל ידי bling » 18 מאי 2014, 19:26

אבל זאת הבעיה KEO, אני לא מדבר על פעילויות למיניהן סטייל פאר קריי או אינפמוס שיש "הרבה" מה לעשות כמו לצוד חיות או לקחת משימות התנקשות או לחפש מצלמות נסתרות וקשקושים כאלו.

אני מדבר אשכרה על קמפיין טוב ומושקע כמו של GTA5, שכל משימה כמעט שונה ומיוחדת ואין לך מושג מה יהיה בה, זה לא נשמע משהו שדחייה יכולה לעזור לו, הם צריכים לבנות קמפיין טוב ומעניין ולא שחצי ממנו אתה עוקב אחרי מישהו בלי שיזהה אותך, ובחצי השני מבצע מרדפים, אלא שבאמת יהיה מלא משימות מעניינות ולא צפויות, עדיף אפילו 8-10 שעות של קמפיין טוב ומהודק שכזה מאשר למלא אותו בזבל של לקחת אנשים טרמפים למכולת ולגנוב למישהו כסף מהכספומט.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 מאי 2014, 20:16

bling כתב:אבל זאת הבעיה KEO, אני לא מדבר על פעילויות למיניהן סטייל פאר קריי או אינפמוס שיש "הרבה" מה לעשות כמו לצוד חיות או לקחת משימות התנקשות או לחפש מצלמות נסתרות וקשקושים כאלו.

אני מדבר אשכרה על קמפיין טוב ומושקע כמו של GTA5, שכל משימה כמעט שונה ומיוחדת ואין לך מושג מה יהיה בה, זה לא נשמע משהו שדחייה יכולה לעזור לו, הם צריכים לבנות קמפיין טוב ומעניין ולא שחצי ממנו אתה עוקב אחרי מישהו בלי שיזהה אותך, ובחצי השני מבצע מרדפים, אלא שבאמת יהיה מלא משימות מעניינות ולא צפויות, עדיף אפילו 8-10 שעות של קמפיין טוב ומהודק שכזה מאשר למלא אותו בזבל של לקחת אנשים טרמפים למכולת ולגנוב למישהו כסף מהכספומט.

אם אתה מדבר על קמפיין אז מה שאמרתי לא רלוונטי, זה יותר מדבר על הצד. אבל אל תשכח שהקמפיים של AC1 לא היה קיים, רק היית צריך להתנקש ב5 אנשים וזהו. אני בטוח שכאן יש קמפיין רציני, אני בספק אם מדובר בקמפיין ברמה של GTA5 אבל ממה שראינו עד עכשיו נראה שכן מדובר במשהו על רמה.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 18 מאי 2014, 20:30

DrKeo כתב:אם אתה מדבר על קמפיין אז מה שאמרתי לא רלוונטי, זה יותר מדבר על הצד. אבל אל תשכח שהקמפיים של AC1 לא היה קיים, רק היית צריך להתנקש ב5 אנשים וזהו. אני בטוח שכאן יש קמפיין רציני, אני בספק אם מדובר בקמפיין ברמה של GTA5 אבל ממה שראינו עד עכשיו נראה שכן מדובר במשהו על רמה.

כן... הקמפיין של AC היה ממש מוזר. היה צריך לחזור על אותן 3 פעולות, כדי להגיע להתנקשות (לצוטט לשיחה, לעלות על מגדל, לתפוס מישהו שרץ). בפעם הראשונה והשניה, זה היה בסדר ודווקא די מגניב. אחרי זה, זה התחיל לחזור על עצמו והיה נורא משעמם.
ההתנקשויות עצמן היו מה שגרם לכולם להסכים שיש פה משהו אדיר מתחת לפני השטח ועם עוד קצת זמן, זה יכול להיות משחק פשוט נהדר. שנתיים אחרי זה, זכינו לAC2 וזה היה נכון.

אני לא חושב שזה הולך להיות המקרה עם WD. מרגיש שיוביסופט למדו את הלקח. בדור הקודם הטעויות שהם עשו לא גרמו לכך שהכותר שהם ניסו לבנות נעלם, אבל אני לא חושב שהם רוצים לחזור על אותה הטעות גם עם הכותר הגדול שלהם לדור הזה.
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 19 מאי 2014, 05:24

AC1 הרגיש כמו איזה דמו טכני ,ובגלל זה שיעמם מאוד
AC2 שיפר הרבה ,אבל עדין לא היה מספיק מגוון

רק אחרי זה הובי למדו לעשות AC מוצלחים ,לפני זה אנשים יתלהבו בעיקר מהגרפיקה

Megalomaniac
Trainee

הודעהעל ידי Megalomaniac » 19 מאי 2014, 10:17

עלתה ביקורת ראשונה מאתר לא מוכר בשיט בשם WFFC שהביא לו 7.2-
http://wccftech.com/review/watch-dogs-review-hacker-hoped/

אבל יוביסופט טוענת שמדובר בביקורת שקרית ולא רק זה, היא גם מבוססת על הבטא (וגם כתובה בצורה די גרועה ולא מקצועית).
http://mynintendonews.com/2014/05/18/ubisoft-is-warning-gamers-about-false-watch-dogs-reviews/

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 19 מאי 2014, 08:58

Mega, לא היה צריך את יובי שתגיד שהביקורת מזוייפת, היה רק צריך לקרוא אותה ולצפות בביקורת הוידאו שלו, הוא לא שיחק בסינגל פלייר בכלל ובנוסף לזה הביקורת חובבנית ברמות ואי אפשר לקחת אותה ברצינות.

אגב Chaotic, מסתבר שתאריך הסרת האמברגו שכולם חשבו היה שגוי (שינובי, ההוא שהדליף את היילו 5 אמר שזה ב 22 וכנראה שטעה או שזה שונה) ויוביסופט הודיעה שהתאריך יוסר רק ב 27 ביום היציאה, מבאס.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 19 מאי 2014, 12:04

bling כתב:Mega, לא היה צריך את יובי שתגיד שהביקורת מזוייפת, היה רק צריך לקרוא אותה ולצפות בביקורת הוידאו שלו, הוא לא שיחק בסינגל פלייר בכלל ובנוסף לזה הביקורת חובבנית ברמות ואי אפשר לקחת אותה ברצינות.

אגב Chaotic, מסתבר שתאריך הסרת האמברגו שכולם חשבו היה שגוי (שינובי, ההוא שהדליף את היילו 5 אמר שזה ב 22 וכנראה שטעה או שזה שונה) ויוביסופט הודיעה שהתאריך יוסר רק ב 27 ביום היציאה, מבאס.

באמת מבאס :/
כנראה שהם מעדיפים לא לקחת סיכון, כשכבר בכל מקרה יש להם יותר הזמנות מוקדמות משהיו להם בכל IP חדש אחר.
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 19 מאי 2014, 12:24

אני שונא שחברות חוסמות ביקורות ,וחבל שאתרי גימינג משתפים עם זה פעולה
עם האתרים הגדולים ,היו ביחד מחרימים חברות שעושות אמברגו לתאריך של הביקורות ,אף חברה נורמלית לא היתה עושה את זה

סך הכל אנחנו רובנו שומעים על מישחקים חדשים מאתרי גימינג ,ולא מפירסומות בתשלום

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 מאי 2014, 12:30

אם היו מחרימות - לא היו מקבלות עותק.
אתה לא מבין איך זה עובד?
יש חוזה.
אם תחתום עליו - תקבל עותק מוקדם, ותוכל לעבוד על ביקורת ולפרסם אותה יחסית מוקדם, ביום ההשקה, או מתי שכתוב בחוזה.
אם לא תחתום - לא תקבל עותק מוקדם, תחכה ליום ההשקה, ואז תשחק בו שבוע ותפרסם ביקורת אחרי 10 ימים, כשזה כבר לא מעניין אף אחד כי אנשים כבר משחקים בו למעלה משבוע, והביקורות של המתחרים שלך מופיעות בכל מקום, כי הן כן חתמו.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 19 מאי 2014, 12:36

אני מבין לגמרי
אבל עם האתרים הגדולים יפסיקו לדבר על חברות שנוהגות ככה

המינהג הזה פשוט יפסק

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 מאי 2014, 12:44

נו, ואז לא תקבל בחיים ביקורות לפני הזמן, ותחכה 10 ימים אחרי שיצא המשחק, או שפשוט תקרא באתרים הפחות גדולים, שמהר מאוד יהפכו לאתרים גדולים, כי הם הרי יסכימו לחוזה הרבה הרבה יותר "נוקשה" וכולם יכנסו לראות מה יש במשחק וכל הסקופים יהיו אצלם.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 19 מאי 2014, 17:52

שיחתמו אבל שתאריך תום האמברגו לא יהיה יום יציאת המשחק. עוד אחד משורה של מנהגים נלוזים של מפיצות משחקים.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 19 מאי 2014, 22:54

Laskin כתב:נו, ואז לא תקבל בחיים ביקורות לפני הזמן, ותחכה 10 ימים אחרי שיצא המשחק, או שפשוט תקרא באתרים הפחות גדולים, שמהר מאוד יהפכו לאתרים גדולים, כי הם הרי יסכימו לחוזה הרבה הרבה יותר "נוקשה" וכולם יכנסו לראות מה יש במשחק וכל הסקופים יהיו אצלם.

לא ניראה לי שהבנתה בכלל
יתכוונתי שלא ידברו בכלל על מישחקים של אותה מפיצה

במילים אחרות לא יהיה שום "פירסומות חינמיות" ,מהאתרים הגדולים
לפרויקטים של המפיצות האלו

היום כבר מרגע ההכרזה ואיזה סירטון טיזר בCG ,שהמישחק עוד בשלב הרעיון ,כבר מדברים אליו
וזה נימשך עד הביקורת ,ולפעמים גם אחרי הביקורת

ושיוצא DLC ,עוד הפעם מדברים על המישחק

זה תורם המון להיפ ,עכשיו תדמין שלא ידברו על מישחקים מחברות כמו EA או הוביסופט וכו בכלל
אתה תלך לאתר רישמי של כל חברה וחברה ,לדעת על הפרויקטים האלו ?

וזה מה שיתכוונתי ,עם האתרים הגדולים ילחמו בזה ביחד ,הפעולה הזאת תיפסק
טוב בסדר ,FIFA וCOD ופוקימון ,וכו ימכרו המון בלי קשר לאתרים הגדולים

אבל הרבה מישחקים אחרים יפלו חזק בלי האתרים הגדולים

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 מאי 2014, 03:32

גם כאן, אם האתרים הגדולים יחרימו את יוביסופט, לדוגמא - האתרים הקטנים פתאום יקבלו סקופים של טריילרים ותמונות שיגררו מליוני כניסות, והם יגדלו במהרה, כך שזה רק יזיק לגדולים.
זה לא יפגע ביוביסופט בשום דרך, כי האינטרס היחיד שלנו הגיימרים - הוא לקבל את המידע, לא משנה לנו ממי זה מגיע

Megalomaniac
Trainee

הודעהעל ידי Megalomaniac » 21 מאי 2014, 03:45

ביקורת ראשונה אמיתית למשחק ממגזין צרפתי.
אומרים שהמשחק כמעט מושלם ושרק העלילה חלשה... חוץ מזה הכל פיצוץ.

http://www.dualshockers.com/2014/05/20/watch_dogs-first-legit-review-gives-it-a-19-out-of-20-calls-it-almost-perfect-technically-very-solid/

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 21 מאי 2014, 05:43

לא רציני ,מגזין צרפתי ....

נחכה לביקורת נורמלית

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 21 מאי 2014, 06:57

kririn כתב:לא רציני ,מגזין צרפתי ....

נחכה לביקורת נורמלית

מה הקשר למגזין צרפתי?

המפתחת הראשית של המשחק היא יובי-מונטריאל, שזה כידוע, בקנדה.
חוץ מזה אין שום בסיס להנחה שלך שאם העיתון בא מאותה מדינה של המפתחת אז הוא יטה ציונים לטובתה, אחרת בוא תבטל 90 אחוז מהביקורות בתעשייה שמבקרות משחקים שנעשים בארה"ב ע"י מגזינים ואתרים אמריקניים.

הבעיה היחידה שיש עם הביקורת והאמינות שלה זה שהיא בלעדית וויוצאת לפני תום האמברגו, קשה לא לחשוד בביקורות מהסוג הזה, בלי קשר מאיזו מדינה יצאו.
לא זכור לי אי פעם ביקורת בלעדית ראשונה שהיתה עם ציון נמוך למשחק מצופה.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 21 מאי 2014, 08:23

אני לא חושב שהמישחק הזה יקבל ציונים נמוכים מהגדולים ,לא ראינו או שמענו ,על משהו באמת רע במישחק
אבל גם לא ראינו או שמענו על משהו שיתן למישחק 19 מ20
ובמיוחד לגירסאות הPS4\XBO ,שהגרפיקה שלהן לא מרשימה בתאורת יום

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 21 מאי 2014, 08:47

אתה באמת חושב שאתר רציני ששווה משהו יוריד ציון למשחק כי הוא לא מרשים בתאורת אור יום?

בתכל'ס אין לנו ולאף אחד מושג איפה המשחק עומד ואילו ציונים הוא יקבל, לא ראינו מאז E3 בכלל משימה מהקמפיין ועל זה תלויה כל ההצלחה של המשחק.
אם הקמפיין אדיר הוא יכול בכיף לקבל 9+ גם אם המשחק נראה בינוני באור יום :|

אם צריך לתת הימור מהתחת אז אני מהמר שיסיים בממוצע 8, שזה יהיה די מאכזב אבל מה לעשות.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 21 מאי 2014, 12:08

גם אני מהמר על 8
שזה טוב מאוד -אבל יאכזב הרבה אנשים

המישחק בטח ימכור בכל מיקרה הרבה מאוד ,ואולי בWD2 עוד כמה שנים ,נקבל את מה שציפינו מWD1

Megalomaniac
Trainee

הודעהעל ידי Megalomaniac » 21 מאי 2014, 20:39

השאלה היא, מה בדיוק אתה מצפה מ-WD שעדיין לא שיחקת בו שאתה אומר ש-WD2 יהיה כל מה שציפינו מהראשון?
נראה לי רק גרפיקה, זהו. בשאר הדברים המשחק מצטיין בהכל... וגם בגרפיקה הוא מדהים.
אני מהמר ש-8 יהיה הציון הכי נמוך ב- Metacritic, המשחק הולך לקבל תשיעיות ועשיריות... מדובר בלהיט בטוח שלדעתי הולך להשפיע על משחקי עולם פתוח אחרים שיבואו בשנים הקרובות.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 21 מאי 2014, 12:42

bling כתב:אתה באמת חושב שאתר רציני ששווה משהו יוריד ציון למשחק כי הוא לא מרשים בתאורת אור יום?

בתכל'ס אין לנו ולאף אחד מושג איפה המשחק עומד ואילו ציונים הוא יקבל, לא ראינו מאז E3 בכלל משימה מהקמפיין ועל זה תלויה כל ההצלחה של המשחק.
אם הקמפיין אדיר הוא יכול בכיף לקבל 9+ גם אם המשחק נראה בינוני באור יום :|

אם צריך לתת הימור מהתחת אז אני מהמר שיסיים בממוצע 8, שזה יהיה די מאכזב אבל מה לעשות.

אבל לא דיברנו על זה כבר? נראה שהאינפלציה בציונים מתמתן ו8 זה כבר אחלה ציון.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 21 מאי 2014, 12:48

Megalomaniac כתב:השאלה היא, מה בדיוק אתה מצפה מ-WD שעדיין לא שיחקת בו שאתה אומר ש-WD2 יהיה כל מה שציפינו מהראשון?
נראה לי רק גרפיקה, זהו. בשאר הדברים המשחק מצטיין בהכל... וגם בגרפיקה הוא מדהים.
אני מהמר ש-8 יהיה הציון הכי נמוך ב- Metacritic, המשחק הולך לקבל תשיעיות ועשיריות... מדובר בלהיט בטוח שלדעתי הולך להשפיע על משחקי עולם פתוח אחרים שיבואו בשנים הקרובות.

חוץ מהגרפיקה ,אני פשוט מצפה שהמישחק לא יהיה ברמה של GTA5 ,(לפחות מהדברים ששמעתי על GTA5 -כי לא שיחקתי בו )
אבל נחכה וניראה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 21 מאי 2014, 12:50

swiss-the-engine כתב:אבל לא דיברנו על זה כבר? נראה שהאינפלציה בציונים מתמתן ו8 זה כבר אחלה ציון.

יש מצב, אבל צריך עוד איזה שנה שנתיים של ציונים כאלה, בשביל שהקהילה תגיב להם בהתאם.
תמונה

Megalomaniac
Trainee

הודעהעל ידי Megalomaniac » 21 מאי 2014, 13:44

kririn כתב:

חוץ מהגרפיקה ,אני פשוט מצפה שהמישחק לא יהיה ברמה של GTA5 ,(לפחות מהדברים ששמעתי על GTA5 -כי לא שיחקתי בו )
אבל נחכה וניראה

זה אולי המשחק הכי מצופה של השנה עם הייפ מטורף, ציונים של 8 יאכזבו גם אותי... כי אחרי הכל, מתוך כל הסרטונים שראיתי לא ראיתי משהו שביאס אותי... גם בביקורת במגזין אמרו שהגיימפליי מושלם ושהכל שם פועל טוב.
הוא יכול להיות יותר מ-GTA V אם יהיה שם מה לעשות חוץ מהמשימות הראשיות שאני בטוח שהם יהיו יותר טובות מאלו של GTA, נגיד כל מיני מירוצים או משימות צדדיות, אטרקציות וכו'... אני מקווה שזה לא יהיה רק לפרוץ אחד לשני כל המשחק.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 48 אורחים