סלולרים, ניידים ומשחקים עבורם - הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: סלולרים, ניידים ומשחקים עבורם - הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 15 אפריל 2015, 13:36

Laskin כתב:בחיים לא פלוס. הוא גדול מדי.

האמת שלשותף שלי בדירה היה אותו (אחרי חודש, נגנב :\) ובמחשבה שנייה, אני לא חושב שהוא גדול מידי. כלומר, הוא כן גדול מידי, אבל זה שווה את האקסטרה זמן סוללה (ואתה יכול להיות בטוח שהארטסטון יאכל לך את האמא של הסוללה).
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 אפריל 2015, 13:42

זה הכל יחסי... בשבילי הוא בהחלט גדול מדי וממש כמעט ובלתי אפשרי לעבוד איתו עם יד אחת.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 15 אפריל 2015, 13:51

Laskin כתב:זה הכל יחסי... בשבילי הוא בהחלט גדול מדי וממש כמעט ובלתי אפשרי לעבוד איתו עם יד אחת.

ברור. זה לחלוטין עניין סובייקטיבי של נוחות. אני פשוט אומר שאחרי שהחזקתי אותו ביד, הגעתי למסקנה שאם לא יהיה שיפור בזמן הסוללה של ה6S, אלך על ה+.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 אפריל 2015, 14:02

הפלוס פשוט גדול מדי, הוא לא נייד. הוא יותר גדול ממכשירי 6", זאת בדיחה רעה. הוא פשוט לא נכנס לכיסים, איך גבר אמור להסתובב איתו? אישה יכולה לשים בתיק אבל גבר? זה נוראי (אלה אם יש לך איזה תיק צד קטן או משהו כזה).
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 אפריל 2015, 14:11

דווקא אני לובש לרוב ג'ינסים ומכנסיים די רחבים, אז זה בהחלט נכנס לי לכיס...
אבל זה מפריע, לא נח, ופשוט נראה מגוחך כשאני שם אותו ליד האוזן. כמו מישהו שמדבר עם טאבלט.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 15 אפריל 2015, 15:43

הוא בהחלט ענק. לראות מישהו משתמש בו נראה קצת מגוכך מרוב שהוא גדול.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 אפריל 2015, 16:41

אלא אם יש לו ראש ענק...

אה, ורק עכשיו ניסיתי להפעיל את HEARTHSTONE מהנייד.
לא עובד. מינימום 4S.
מוות :(

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 15 אפריל 2015, 19:32

Laskin כתב:אלא אם יש לו ראש ענק...

אה, ורק עכשיו ניסיתי להפעיל את HEARTHSTONE מהנייד.
לא עובד. מינימום 4S.
מוות :(

לא מפתיע כל כך :/
בסדר... אייפון 6 חדש בקרוב. הידד!
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 אפריל 2015, 11:26

לא כל כך בקרוב... צריך שמישהו יחזור מחו"ל :) היה אמור לחזור מישהו אבל בסוף לא :/

בכל אופן - שאלה:
יש לידידה שלי אייפון 4 והיא קונה G3.
האם היא צריכה לדאוג להסטוריה של ה-WHATSAPP שלה? או שניתן לשחזר הכל גם בגירסת האנדרויד, והכל זה לפי מספר הטלפון?

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 17 אפריל 2015, 10:48

יש באתר של וואסטאפ הסבר מפורט מה צריך לעשות כדי להעביר שיחות ממכשיר למכשיר (או האם זה אפשרי בכלל....). שווה לבדוק שם.

Hitman GO במחיר מבצע בPlay Store :
https://play.google.com/store/apps/deta ... l.hitmango
שווה קניה!!!! משחק מעולה.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 20 אפריל 2015, 11:23

כמה עניינים, התרשמויות ושאלות:

ראשית - אייפון 6 פלוס. זה המכשיר הראשי שלי. ואני אוהב אותו. מאוד. הוא גדול, אבל לא הכרתי זוג מכנסיים שהוא לא נכנס בקלות לכיס שלהן (לפחות מהמלתחה שלי), אני מסתדר איתו טוב מאוד ביד אחת וממש נהנה ממנו. זה עניין של גודל ידיים אני מניח - אבל באמת שאני לא מתחרט לרגע שבחרתי אותו לעומת השש הרגיל (גם איתו אני משחק לפעמים). בקיצור - הוא לא גדול מדי. הוא גדול. ה"מדי" זה בעיני המשתמש.

שנית - Galaxy s6 Edge. כבר שבוע אני מסתובב עם אחד ומגבש עליו מחשבות. והמחשבה הראשונה שעולה תמיד היא אלוהים, כמה המכשיר הזה יפה. ממש ממש יפה. העיקול של המסך הוא אמנם גימיק עיצובי בלבד שמדי פעם גם מזיק לשימושיות (לא בצורה נוראית, אבל אייקונים שיושבים בדיוק על העיקול הזה, כמו למשל ה-Chat Heads של פייסבוק, יכולים להיות קצת חלקלקים לפעמים), אבל הוא ממש ממש ממש יפה. וגורם למכשיר להרגיש הרבה יותר דק ממה שהוא באמת. וממש ממש יפה. נורא יפה.
הוא גם מהיר למדי, אבל בימים האחרונים התחילו לצוץ לי לאגים פה ושם. שזה... מוזר. כי עבר רק שבוע, וכי ממש לא העמסתי אפליקציות או סיבוכים על המכשיר הזה. בסך הכל מה שהוא מגיע איתו פלוס פייסבוק, טוויטר ו-Citymappers. ועדיין - מדי פעם מסך הבית פשוט לא מגיב במשך כמה שניות, או המקלדת מפספסת המון לחיצות. אני מקווה שזה עניין שקרה בגלל שרוב השימוש שלי במכשיר היה בלונדון ברשת סלולרית ממש גרועה, אז אולי מה שהכביד עליו היה חיפוש אנטנות ורשתות ובכיסוי סביר המצב יהיה יותר טוב. נחכה ונראה. אבל אלוהים - כמה שהוא יפה!

שלישית - אנדרואיד. קיבלתי מכשיר אנדרואיד חביב - אבל עם רום מזעזע. אף פעם לא טרחתי להתעסק בכל העניין של רוט וטעינת רומים חלופיים - מישהו יכול לתת לי סקירה קצרה של איך זה הולך? נניח שאני רוצה להתקין אנדרואיד נקי על המכשיר (ואני רוצה!) - זה אפשרי בכלל, או שאני צריך לחכות שמישהו יתכנת רום ייעודי לסוג הספציפי הזה של המכשיר אם אני רוצה שזה גם יעבוד כמו שצריך?

אה - ושכחתי להוסיף עניין רביעי: אפל ווץ'. שיחקתי בו ממש טיפה באפל סטור. הוא... מוזר. ממשק מסורבל למדי, ואני תוהה כמה זמן יקח להתרגל אליו. הוא וודאי לא מקנה את אותה תחושת ה"קסם" שסיפק האייפון הראשון למשל, כאילו כל אחד יכול ללמוד להשתמש בזה תוך דקה. מצד שני - הוא יפה הרבה יותר ממה שהוא נראה בתמונות. וגם הרבה יותר דק בפועל ממה שנראה. בסך הכל נראה טוב מאוד. וגם מערכת ההפעלה עובדת, לפחות בעמדות ההדגמה, סבבה. הבנתי שרוב האיטיות שלו היא באפליקציות שמקושרות לאייפון, אבל האפליקציות המובנות עבדו די מהר בלי יותר מדי מסכי טעינה.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 20 אפריל 2015, 20:04

ה6 פלוס ממש אחלה. יש אותו למישהו במשרד שלי. הוא בהחלט יותר גדול ממכשירי 5.5' אחרים בשוק (בעיקר יותר ארוך), אבל אם זה לא מפריע לך אז למה לא? :) מן הסתם הוא מכשיר מצויין.

כדי להחליף רום אתה אכן צריך למצוא אחד שמותאם למכשיר שלך (לדגם.. במקרה שלך לEdge). החדשות הטובות הן שכמעט ואין דבר כזה דגם של מכשיר, ובמיוחד מהפופולריים יותר, שלא מקבל רומים מותאמים. צריך לתת להם מעט זמן לפתח כמו שצריך, אבל מן הסתם כבר תהיה גירסא של CM12 שתתאים לאדג' ממש בקרוב. ההתקנה, אגב, אמורה להיות מאוד פשוטה עם הInstaller של CM שדי עושה את הרוב בשבילך בימינו.

לאפל ווצ' (ולכל שעון חכם אחר, בעצם) - אני לא מצאתי שום סיבה לרכוש אחד כזה. ואני כנראה אחד היחידים כאן שבאמת עונד שעון ביומיום וגם רוכש כל הזמן חדשים, כאביזר אופנה.
?

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 21 אפריל 2015, 23:02

Klayman כתב:ה6 פלוס ממש אחלה. יש אותו למישהו במשרד שלי. הוא בהחלט יותר גדול ממכשירי 5.5' אחרים בשוק (בעיקר יותר ארוך), אבל אם זה לא מפריע לך אז למה לא? :) מן הסתם הוא מכשיר מצויין.

כדי להחליף רום אתה אכן צריך למצוא אחד שמותאם למכשיר שלך (לדגם.. במקרה שלך לEdge). החדשות הטובות הן שכמעט ואין דבר כזה דגם של מכשיר, ובמיוחד מהפופולריים יותר, שלא מקבל רומים מותאמים. צריך לתת להם מעט זמן לפתח כמו שצריך, אבל מן הסתם כבר תהיה גירסא של CM12 שתתאים לאדג' ממש בקרוב. ההתקנה, אגב, אמורה להיות מאוד פשוטה עם הInstaller של CM שדי עושה את הרוב בשבילך בימינו.

לאפל ווצ' (ולכל שעון חכם אחר, בעצם) - אני לא מצאתי שום סיבה לרכוש אחד כזה. ואני כנראה אחד היחידים כאן שבאמת עונד שעון ביומיום וגם רוכש כל הזמן חדשים, כאביזר אופנה.

אה, לצערי האנדרואיד שיש לי הוא לא אדג' (אני מסתובב עם אדג' בימים אלה, אבל אחרי שאכתוב את הביקורת עליו הוא יצטרך לחזור לסמסונג), אלא P8 של וואווי הסינית. שהוא מכשיר שיוצא לשוק רק עוד חודשיים, ככה שיש לי עוד כמה חודשים טובים לסבול אותו עם הממשק הבלתי נסבל של וואווי. טוב נו.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 21 אפריל 2015, 23:18

צרות של עשירים? :P.... מה עם האדג' לבינתיים? יש חדש? הוא המשיך להאט?
?

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 22 אפריל 2015, 00:12

Klayman כתב:צרות של עשירים? :P.... מה עם האדג' לבינתיים? יש חדש? הוא המשיך להאט?

צרות של עניים עם הטבות :)

ה-Edge מתנהג הרבה יותר טוב בארץ. שוב נתקלתי בקטע הזה שהוא לא זיהה לי כל מיני נגיעות בזמן הקלדה (תוהה אם זו בעיה של המסך או של התוכנה. בהתחלה תהיתי אם זה משהו לא בסדר בי, אבל בשם אלוהים, זו כולה הקלדה במקלדת של מכשיר סלולרי, איך אפשר לטעות בזה בכלל?), אבל הלאגים נעלמו לחלוטין והוא עובד סבבה לגמרי. והוא עדיין ממש ממש ממש יפה. ובאופן כללי נראה, לפחות בינתיים, כמו המכשיר הכי מוצלח של סמסונג מזה הרבה זמן - והראשון מאז ומעולם שאני ממש מתחרט שאני צריך להחזיר (בדקתי בזמנו גם את ה-S5 וה-Galaxy Alpha שהם הוציאו לא מזמן, והיה לי למשך חודשיים את ה-S3. מכולם שמחתי להיפטר).

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 22 אפריל 2015, 01:01

אתה עם מקלדת הסטוק? שווה לך לבדוק את סוויפטקי באנדרואיד. היא שונה בתכלית מזאת באייפון.
?

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 22 אפריל 2015, 09:41

Klayman כתב:אתה עם מקלדת הסטוק? שווה לך לבדוק את סוויפטקי באנדרואיד. היא שונה בתכלית מזאת באייפון.

ניסיתי את סוויפטקי. היא פחות נוחה לי מהסטוק במקרה הזה (באייפון אני דווקא ממש בסדר איתה). משהו במיקום כפתורים ובעיקול של המסך לא מסתדר שם.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 30 אפריל 2015, 13:52

השלב הזה שבו אתה מתחיל לקוות שהG2 יתקלקל ויהיה לך תירוץ...
מאז שנוקיהסופט פרשה משוק הflagships היה נראה שהטלפונים קצת מזניחים את המצלמה. כאן LG מציעה עדשה מוארת עם f/1.8, שיפורים למייצב התמונה (שעושה עבודה לא רעה כבר בG2/3), ממשיכה עם הלייזר פוקוס שלה... אני מחכה לצילומים מהעולם האמיתי אבל אולי סוף סוף נזכה לטלפון שיכול לצלם תמונות ראויות באור חלש.
http://www.forbes.com/sites/paulmonckto ... fications/

חוץ מזה הם מציעים עכשיו חריץ הרחבה ואפשרות להחליף בטריה שהיו חסרים לי (ולא קיימים אצל רוב המתחרים היום), מסך משופר ועוד כמה פיצ'רים. אבל זו בעיקר המצלמה שמעניינת אותי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 30 אפריל 2015, 13:58

אגב, LG - אז אני ממש ממש אוהב את העיצוב של הG4. בכלל, נראה כמו אחלה של מכשיר.
אבל לא זכור לי... חשפו את המחיר שלו?

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 30 אפריל 2015, 15:14

לא, אבל מעריכים 600$. כמו ה-G3 בהשקה.
מה שכן, יש למכשירי LG נטיה ליפול מאד מהר במחיר, שזה גם פלוס גדול.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 30 אפריל 2015, 15:23

ובלי שום קשר 600$ נשמע סבבה... זה מגיע עם 32GB או יותר/פחות?

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 30 אפריל 2015, 23:31

32G. לא הכריזו על גרסה נוספת, אבל חריץ הרחבה צריך לפתור כל בעיה שתעלה.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 25 מאי 2015, 23:27

בלוג הצילום המוערך dxomark בדק את המצלמה של הHTC ONE M9. התוצאות רעות. מאוד. המכשיר מקבל 69 מתוך 100 בסולם של האתר, וממוקם אחרי מכשירים כמו הגלקסי S3, האייפון 4S וה FirePhone של אמזון :P.

למי שרוצה להתעמק: http://www.dxomark.com/Mobiles/HTC-One- ... on-DxOMark
אז כן, HTC כשלה גם הפעם עם המצלמה.

תמונה
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 מאי 2015, 23:53

היי, עקף את הm8 :)
We're just normal men. We're just innocent men