ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

Re: ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

הודעהעל ידי Wan7ed » 20 אוגוסט 2014, 14:16

קרירין, המצב אולי ישתנה ב-15 לספטמבר שמייקרוסופט יכנסו ליותר שווקים.

להזכירך:
סוני מוכרת את ה-PS4 ב-100 מדינות!
מייקרוסופט כרגע רק ב-13 מדינות... זה הבדל מטורף, ויפה שהפער מה-PS4 הוא רק 5 מיליון.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 אוגוסט 2014, 16:23

bling כתב:ברור לי שהמקרים לא מקבילים ושהם עשו טעות ענקית עם ה WIIU, אני רק חושב שהם היו צריכים להתעקש על העניין של השנה יתרון, רק מן הסתם לתכנן את הקונסולה אחרת לגמרי מהכיוון שהלכו איתו.

השנה יתרון לא סותר את נושא הכוח, הם הוציאו קוסנולה בכוח של 2005 לא של 2012. שלא נדבר שכוח של 2012 בהפסד קל זה בערך אותו דבר כמו 2013 ברווח קל כך שהיא הייתה אמורה להיות בסביבה של הפס4 פחות או יותר. גם הONE חלשה מהפס4 באיזה 10-15 אחוז והיא עומדת יופי, זה לא באמת הבדל תהומי. יש הבדל ענק בין להוציא קונסולת דור קודם לבין להוציא קונסולה חלשה בכמה אחוזים, למרות שאני לא חושב שהיא לאו דווקא הייתה צריכה להיות חלשה יותר כי הפס4 והONE הן חומרה חלשה מאוד לשנה שהם יצאו בה.
We're just normal men. We're just innocent men

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 20 אוגוסט 2014, 18:17

Wan7ed כתב:קרירין, המצב אולי ישתנה ב-15 לספטמבר שמייקרוסופט יכנסו ליותר שווקים.

להזכירך:
סוני מוכרת את ה-PS4 ב-100 מדינות!
מייקרוסופט כרגע רק ב-13 מדינות... זה הבדל מטורף, ויפה שהפער מה-PS4 הוא רק 5 מיליון.

השוק הגדול בXBOX היה כבר מההתחלה בXBOX האורגינלי ,והמשיך לXBOX360 ,זאת ארצות הברית
וזה הולך להיות אותו הדבר גם בXBO

העניין שגם בארצות הברית ,הPS4 כרגע טוחן את הXBO במכירות
הזמינות להמון מדינות ,לא בהכרח אומר קפיצה במכירות ,בחלק מהמדינות ,אוכלוסיות ענק עניות מאוד ביחס למערב ,וקניה של מוצרים ב400$ מאוד נמוך
ובמיוחד שאין פריצה ומשחק עולה 60$ ולפעמים יותר

סיני ממוצא לדוגמה מרוויח בערך 10% מיפני ממוצא

יש גם ארצות כמו ישראל ,שהאוכלוסיה פשוט קטנה מידי לקנות בכמויות ,שלא לדבר על נוהג למישחקים פרוצים ,דבר שקים גם בארצות גדולות כמו רוסיה לדוגמה
והרבה ארצות אחרות

השוק בגדול זה ארצות הברית -ואז אירופה -ואז יפן בעיקר ,אני בכוונה לא אומר אסיה ,כי ארצות כמו תאילנד או סין לדוגמה לא מוכרות הרבה למקומים דברים כאלו
לפחות עד שאין פריצה

בכל מיקרה MS עשתה טעויות ,ומהר מאוד תיקנה את הגדולות בהם ,אבל זה על חשבון לדפוק בעלי קינקט 2 ,שהולך ליזנח יותר ויותר

נינטנדו -לטעמי בצדק ,לא וויתרה על הגימפאד שלה ,כן זה דופק מכירות WIIU ,אבל מספיק שהWIIU יסחוב 4-5 שנים אורך חיים ,ופה ושם יצאו גדולים כמו מאריו קארט שיצא
וSSB שבדרך
וזה יתן להם לקוחות שבוטחים בהם ,שלא יעשו שינוים קיצונים ,כל שני וחמישי

תיראו לדוגמה את MS ,חלק אהבו את הרעיון של הDRM ,בגלל שחשבו שהמישחקים יהיו זולים כמו בסטים ,ותיהיה אפשרות לתת לחבר מישפחה לשחק בחינם
בפועל MS מחקה את הDRM ,והפיצרים האלו בוטלו

הקינקט 2 כבר לא חובה ,מה שאומר שמפתחות לא חיבות וכניראה לא ישתמשו בזה הרבה ,מעבר למישחקי קינקט עצמם

סוני עשתה דבר דומה עם הויטה TV ,שמפתחות צריכות לפתח במחשבה על הדול שוק 3 ,מה שאומר בלי שימוש במסך מגע במשחקים חדשים
למרות שחלק יכלו להרוויח מיזה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 אוגוסט 2014, 18:37

תעשה לי טובה קרירין, נינטנדו לא עשתה צעד אחד נכון כבר כמעט 10 שנים.

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 20 אוגוסט 2014, 18:50

אני אגיב בקצרה רק על מספר נקודות, כי זה נראה שאתה זורק כל שטות שעולה לך בראש מבלי לבדוק:
13 מדינות זה לא 100... אם אתה חושב שאין לזה משמעות, אין לי יותר מידי מה להוסיף.
אני אתן לך לעשות קצת שעורי בית בנוגע למדינות סופר סופר לגיטימיות (כמה מהכלכלות הגדולות והחזקות בעולם) שלא נכללו ב-13 מדינות ההשקה (רמז: אירופה הסקנדינבית ועוד...), ואז תיתן לי קורס מזורז בנוגע לסיני ממוצע שמרוויח 10% מיפני ממוצע (what!?).
בנוגע לרוסיה וסין: כמות העשירים שם היא מגוחכת. לסוני ומיקרוסופט אומנם אכפת מהרוסי או הסיני הממוצע, אבל היא יותר קורצת לשכבה השמנה במדינות האלה.

כמות מיליונרים למדינה (וכמו שאתה בטוח יודע, לא צריך להיות מיליונר בשביל לקנות קונסולה):
1.ארה"ב.
2.יפן.
3.סין.

עריכה: רק בשביל להיות ברור... אני לא אומר שאם מיקרוסופט היו משיקים באותם מדינות של ה-PS4 במקביל הם היו מוכרים טוב יותר, אבל אתה חייב להסכים שזה היה עוזר משמעותית.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 20 אוגוסט 2014, 23:46

עוזר =כן

אבל עדין הPS4 היה מוחץ את הXBO

מה שכן בגלל הורדת המחיר ,וMS קונה בילעדיות לפחות זמנית לכותרים כמו טומב רידר ,זה דבר שמאוד יכול לעזור
השאלה עם MS מוכנה לשפוך המון כסף על בילעדים זמנים כאלו

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 אוגוסט 2014, 11:58

אבל קרירין זה מה שמיקרוסופט עושה, שום דבר לא השתנה פה. הם משלמים לחברות צד ג' לפתח משחקים בלעדית או בלעדית זמנית לקונסולה שלהם. אני לא יודע למה את יוצרת את כל התחזיות האלה, בדור הזה מיקרוסופט תהיה למעלה ולמטה וגם סוני כי בסופו של דבר הן נורא דומות כמו בדור הקודם. נינטנדו הם הכישלון לצערנו וכולנו מקווים שהם יחזרו לעסק הגיימרים בדור הבא.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 21 אוגוסט 2014, 13:23

אני לא מאשים את MS על קנית בילעדים ,עשו דברים כאלו עוד באטרי 2600
אבל לנפנף את קינקט 2 כל כך מהר ,גורם לי לא להאמין להם

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 21 אוגוסט 2014, 14:47

מצד שני, להפיץ את טומב ריידר גם ל-360 יותר מ-10 שנים אחרי שהקונסולה יצאה גורם לי להאמין להם מאד.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 21 אוגוסט 2014, 14:58

swym כתב:מצד שני, להפיץ את טומב ריידר גם ל-360 יותר מ-10 שנים אחרי שהקונסולה יצאה גורם לי להאמין להם מאד.

יותר מ10 שנים?! מה פתאום.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 אוגוסט 2014, 16:08

kririn כתב:אני לא מאשים את MS על קנית בילעדים ,עשו דברים כאלו עוד באטרי 2600
אבל לנפנף את קינקט 2 כל כך מהר ,גורם לי לא להאמין להם

לא להאמין במה? אני דווקא סופר מאמין בהם בגלל פעולות כאלה כי אני יודע שכשהם עושים טעות הם מתקנים אותה ולא שומרים על האגו כמו נינטנדו והטאבלט החסר שימוש הזה. מה עדיף? שהONE הייתה ממשיכה להמכר ב500$ והיית מקבל פקודות קוליות בהיילו 5? זה נראה לך משהו חיובי?

מיקרוסופט עושה את זה וסוני עושה את זה וזה נהדר. רעש על הDRM של DC? תוך שתי שניות סוני שנתה. בכי על הDRM קינקט מיקרוסופט ישר שנתה וכך הלאה. רק נינטנדו עם ראש בקיר, כבר לפני שנה הטאבלט הזה היה צריך להעלם והמחיר של הWIIU היה צריך לרדת ל199$.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 21 אוגוסט 2014, 19:03

DrKeo כתב:לא להאמין במה? אני דווקא סופר מאמין בהם בגלל פעולות כאלה כי אני יודע שכשהם עושים טעות הם מתקנים אותה ולא שומרים על האגו כמו נינטנדו והטאבלט החסר שימוש הזה. מה עדיף? שהONE הייתה ממשיכה להמכר ב500$ והיית מקבל פקודות קוליות בהיילו 5? זה נראה לך משהו חיובי?

מיקרוסופט עושה את זה וסוני עושה את זה וזה נהדר. רעש על הDRM של DC? תוך שתי שניות סוני שנתה. בכי על הDRM קינקט מיקרוסופט ישר שנתה וכך הלאה. רק נינטנדו עם ראש בקיר, כבר לפני שנה הטאבלט הזה היה צריך להעלם והמחיר של הWIIU היה צריך לרדת ל199$.

זה לא מוכיח אם הטענה שלך נכונה או לא, אבל אם זה היה קורה, הייתי קונה את הWIIU בחצי שניה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 אוגוסט 2014, 19:05

Nucleus_Dawn כתב:
זה לא מוכיח אם הטענה שלך נכונה או לא, אבל אם זה היה קורה, הייתי קונה את הWIIU בחצי שניה.

גם אני, כי אין לשלט מסך שום שימוש ויש מריו/זלדה/SSB/מריו קארט שבסופו של דבר הם אולי כן שווים את ה199$.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 22 אוגוסט 2014, 16:54

אז גם COD הבא לא יצא לווי-יו?! זה בדרך כלל אומר קונסולה גוססת

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 22 אוגוסט 2014, 17:17

DrKeo כתב:גם אני, כי אין לשלט מסך שום שימוש ויש מריו/זלדה/SSB/מריו קארט שבסופו של דבר הם אולי כן שווים את ה199$.

כן... כל אלו + משחקי WII, שלא יצא לי לשחק והייתי שמח (משחקי גלקסי ואפילו הזלדות. אולי גם מטרויד).
כנראה אצטרך לחכות עוד "טיפה" עד שהיא תגיע למחיר כזה, אבל אם המכירות שלה ימשיכו להיות עלובות, אולי זה יקרה מהר יותר משאני חושב.

---

לאסקין, כן. זה בדיוק מה שזה אומר.
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 23 אוגוסט 2014, 09:01

Laskin כתב:אז גם COD הבא לא יצא לווי-יו?! זה בדרך כלל אומר קונסולה גוססת

המכירות שלה דווקה גדלו עם מאריו קארט 8
אבל צד שלישי נטשו אותה כבר אחרי כמה חודשים מההשקה

EA היתה הראשונה לנטוש ,אין FIFA לWIIU יותר

אבל בכל זאת ,לבילעדים של נינטנדו אין ברירה אחרת ,גם עם יצא אמולטור ,זה יקח עוד הרבה שנים למשהו נורמלי
וגם עם הניחת הבא שלהם תיתמוך אחורנית (שזה ספק גדול ,כי כל האחרות נטשו את הפאוור PC ) ,זה יקח עוד כמה שנים

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 אוגוסט 2014, 14:24

אין לWIIU שום סיכוי והעצוב הוא ש100% מאיתנו חזו את זה, רק נינטנדו לא. הקונסולה הזאת צריכה למות, חייבת למות. אין שום דבר גס בלהוציא קונסולה 4 שנים אחרי הקודמת, מיקרוסופט עשו את זה עם הXBOX המקורית.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 23 אוגוסט 2014, 16:00

DrKeo כתב:אין לWIIU שום סיכוי והעצוב הוא ש100% מאיתנו חזו את זה, רק נינטנדו לא. הקונסולה הזאת צריכה למות, חייבת למות. אין שום דבר גס בלהוציא קונסולה 4 שנים אחרי הקודמת, מיקרוסופט עשו את זה עם הXBOX המקורית.

רק לפני שהיא תמות (ועדיף גם לפני תקופת החגים הקרובה), שיעשו משהו נואש, כמו להוריד אותה ל199$, עם שלט פרו ומריו/מריו קארט. זה ישמח אותי מאוד ותהייה לי קונסולה נייחת של נינטנדו בפעם הראשונה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 אוגוסט 2014, 21:13

Nucleus_Dawn כתב:
רק לפני שהיא תמות (ועדיף גם לפני תקופת החגים הקרובה), שיעשו משהו נואש, כמו להוריד אותה ל199$, עם שלט פרו ומריו/מריו קארט. זה ישמח אותי מאוד ותהייה לי קונסולה נייחת של נינטנדו בפעם הראשונה.

כן ברור, הייתי רוצה לראות את זה כבר בקרוב. אם יש להם חצי שכל שיוציאו את השלט טאבלט הזה כבר מהחבילה וימכרו את הקונסולה עם שלט פרו בלבד ב199$.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 אוגוסט 2014, 00:42

אני לא הייתי קונה קונסולה ללא עתיד ביותר ממאה דולר+משחק.
בשביל זה המציאו את יד2 (; אני בטוח שניתן למצוא ווי-יו עם עשרה משחקים במאתיים דולר, ואם לא - אז בקרוב יהיה.
אבל אין כרגע עשרה משחקים טובים, ובכל אופן לא הייתי עושה זאת לפני שיוצא זלדה הבא.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 24 אוגוסט 2014, 06:58

DrKeo כתב:אין לWIIU שום סיכוי והעצוב הוא ש100% מאיתנו חזו את זה, רק נינטנדו לא. הקונסולה הזאת צריכה למות, חייבת למות. אין שום דבר גס בלהוציא קונסולה 4 שנים אחרי הקודמת, מיקרוסופט עשו את זה עם הXBOX המקורית.

אבל עוד לא עברו 4 שנים

גם בקיוב ,הם נתנו 4 שנים תמיכה ,ואחרי זה נטשו

עם לא יתנו תמיכה לWIIU ב4 שנים האלו ,לקוחות ינטשו כמו שקרה לסגה בזמנו

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 אוגוסט 2014, 10:23

Laskin כתב:אני לא הייתי קונה קונסולה ללא עתיד ביותר ממאה דולר+משחק.
בשביל זה המציאו את יד2 (; אני בטוח שניתן למצוא ווי-יו עם עשרה משחקים במאתיים דולר, ואם לא - אז בקרוב יהיה.
אבל אין כרגע עשרה משחקים טובים, ובכל אופן לא הייתי עושה זאת לפני שיוצא זלדה הבא.

ברור שאם הקונסולה תרד בריטייל ל200$, יהיה קל למצוא אותו בחצי מזה ביד 2 (שלא לדבר על מבצעים שבטוח יהיו בכל מיני חנויות על הקונסולה החדשה).
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 28 אוגוסט 2014, 15:29

כידוע אווזת הזהב הקז'ואלית מזמן הפסיקה להטיל ביצים עבור נינטנדו, עכשיו מיאמוטו בריאיון ל EDGE מרגיש חופשי להתנער מהקהל הקז'ואלי ואפילו מלכלך עליהם וקורא לגישה שלהם פאתטית- גישה שלדבריו היא פאסיבית ומבקשת שיבדרו אותם ללא מאמץ מצידם או רצון להפתח לדברים מתקדמים ומאתגרים יותר, טוען שנינטנדו כבר לא צריכה עוד לרדוף אחרי הקהל הזה והמטרה היא להמשיך להתרכז ב CORE, אפשר לשער מתוקף מעמדו שזו גישה שמייצגת לא מעט בכירים בנינטנדו, ציטוטים:

"[These are] the sort of people who, for example, might want to watch a movie. They might want to go to Disneyland," he said.

"Their attitude is, 'okay, I am the customer. You are supposed to entertain me.' It's kind of a passive attitude they're taking, and to me it's kind of a pathetic thing. They do not know how interesting it is if you move one step further and try to challenge yourself [with more advanced games
]."

Miyamoto's comments mark the first time a Nintendo executive, and a longstanding member on its board of directors, has publicly outlined intentions to shift away from casual customers.

In an age where Apple and Android smartphones have become the leading games platforms for the casual audience, Miyamoto says Nintendo no longer needs to reach out to those customers.

"In the days of DS and Wii, Nintendo tried its best to expand the gaming population," he said.

"Fortunately, because of the spread of smart devices, people take games for granted now. It's a good thing for us, because we do not have to worry about making games something that are relevant to general people's daily lives."

מקור- CVG

נראה שכמה שה Wii היתה הצלחה ענקית היא גם השאירה לא מעט צלקות אצל נינטנדו, וגם לא מעט טינה כלפי הקהל שתרם להצלחה הזו.

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 28 אוגוסט 2014, 18:39

אני שמח על זה. זה מה שאני תמיד מחכה לו אצל נינטנדו
"A man chooses, a slave obeys"

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 30 אוגוסט 2014, 06:22

The New Nintendo 3DS feature various changes from the original Nintendo 3DS and Nintendo 3DS XL. The most notable addition is the inclusion of an analog control stick on the right hand side of the console, referred to as the C-Stick, and additional ZL and ZR shoulder buttons, allowing for additional control similar to the Circle Pad Pro add-on peripheral released for the original Nintendo 3DS. The system features facial camera tracing that follows the player's line of sight, expanding the range of angles from which players can view the system's stereoscopic 3D effect. Other features include automatic brightness toggling based on environmental lighting, built-in NFC technology for use with Amiibo figures, and wireless transfer of media files between the handheld and a PC. Inside the system, a more powerful CPU has been included, which allows faster download speeds and improved graphical capability. Memory storage has been changed from SD cards to Micro SD cards, installed at the back of the system. An improved web browser now includes video playback support, as well as a built-in security filter which can be disabled with the registration of a credit card. Both systems feature improved battery life.

The systems feature a slightly refined design, featuring colored face buttons resembling the Super Famicom's color scheme. The New Nintendo 3DS's screen is 1.2 times the size of the original Nintendo 3DS, while the New Nintendo 3DS XL's screen is the same size as its predecessor. Both systems' bodies are slightly larger than their previous iterations, with the New Nintendo 3DS XL weighing slightly less than the previous 3DS XL. The system's game card slot, stylus holder, and power button are located at the base of the system. The standard New Nintendo 3DS features interchangeable front and back plates, allowing owners to customize the appearance of their handhelds.[5]
Compatibility

Like other systems in the Nintendo 3DS family, the New Nintendo 3DS systems are backward compatible with all Nintendo 3DS game software, with the system's additional controls and CPU power being available to new games. As with predecessors, the systems are backwards compatible with the majority of Nintendo DS and Nintendo DSi software, except for games that require the use of the Game Boy Advance cartridge slot. Due to the difference in size, peripherals designed to fit the shape of the original Nintendo 3DS cannot be used with the New Nintendo 3DS. The new systems will use the same AC adaptor as the previous models, which is sold separately. Game data can be transferred from a previous 3DS system to a New Nintendo 3DS, either manually or wirelessly, though data from New Nintendo 3DS systems can't be transferred to older systems.[6]

Taking advantage of these systems' additional CPU power, certain games such as Xenoblade Chronicles, are being developed exclusively for the New Nintendo 3DS systems. These titles will not be compatible with previous Nintendo 3DS systems.

מוזר שיהיו מישחקים שלא יתמכו אחורנית
בכל מיקרה אני מאוד מקווה שישפרו את המסכים

ומעניין יהיה ליראות כמה כוח חישוב באמת יוסיפו

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 34 אורחים