PS4 | הנושא הרשמי 2

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Baba Yaga
Warrior

Re: PS4 | הנושא הרשמי 2

הודעהעל ידי Baba Yaga » 20 מרץ 2018, 14:38

Laskin כתב:אני באמת חושב שיש סיכוי בהחלט סביר שהמדיה הפיזית לא תעבוד נגיד בPS5, ובזמן שאני אשחק בו שוב ב-4K 60FPS - הוא לא יוכל לעשות זאת. זה "סיכון" שאני לא הייתי לוקח.

זה כמובן רק במידה וסוני תאפשר תמיכה לאחור ולא תחזור על מה שעשתה עם הPS3...
חוץ מזה, עם כל האופנה של הרימאסטרים, יש למשחק סיכוי לא רע לקבל חידוש בדורות הבאים אם הוא באמת יהיה מוצלח.

מעבר לעניין הסנטימנטלי היתרון היחיד שאני עדיין רואה בדיסקים פיזיים זה האופציה למכור ולקנות כמשומש, לא יודע מה קורה בחו"ל אבל בארץ יש שוק יד שנייה רציני למשחקי PS4.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 מרץ 2018, 14:59

לגבי מה שהיה בין ה-PS3 ל-4 כנראה לא יחזור כי הפעם בגלל המעבר לX86.
ברור שיהיו חידושים ורימאסטרים של משחקים של הדור הזה בדור הבא, אבל הם יעלו כסף, בזמן שאם תרצה פשוט לשחק במשחקים שכבר קנית - ייתכן ולא תוכל לעשות זאת בגירסה הפיזית אבל סביר מאוד שתוכל לשחק בהם ובגירסה שרצה טוב יותר או ברזולוציה גבוהה יותר אם רכשת דיגיטלית.
עניין היד 2 בעיניי זניח כי הרבה פעמים מדובר במשחקים ישנים שגם ככה מקבלים אותם בפלוס/גולד או שהם כבר עולים ממש גרושים, ואם זה משחקים חדשים אז לפחות המולטי שלהם הרבה פעמים לא יעבוד כנראה בלי הקוד שכבר השתמשו בו.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 20 מרץ 2018, 15:19

Laskin כתב:
אני באמת חושב שיש סיכוי בהחלט סביר שהמדיה הפיזית לא תעבוד נגיד בPS5, ובזמן שאני אשחק בו שוב ב-4K 60FPS - הוא לא יוכל לעשות זאת. זה "סיכון" שאני לא הייתי לוקח.

אם מדיה פיזית לא תעבוד בפס5,גם רכישות דיגיטליות לא יעבדו,זה עד כדי כך פשוט. שוב,הפס5 כמעט בוודאות הולך לכלול כונן UHD ולמרות שאני בטוח שעד 2020 אחוז הרכישות הדיגיטליות שיתבצעו יהיה גבוה משמעותית מתוך כלל הרכישות (אני חושב שהיום זה משהו כמו 35% דיגיטל ו-65% פיזי אבל לא בטוח) עדיין רכישות פיזיות ברשתות כמו gamestop,best buy וכו' ישחקו תפקיד משמעותי ועתיד שכולו דיגיטלי,בעוד שבלתי נמנע בטווח הרחוק,הוא לא משהו שעתיד לקרות בחמש שנים הקרובות לדעתי. אסור לשכוח שסוני ו-MS תלויים ברשתות האלה לשיווק ומכירה של הקונסולות שלהן ורמז קטן למה שעלול לקרות אם הן יחליטו לוותר על מדיה פיזית בדור הבא (ושוב,לא קורה) ראינו עם ההחלטה של MS להציע את כל המשחקים שלה דרך gamepass מה שגרם לאיזו רשת באוסטרליה להודיע שהיא מורידה מהמדפים את הקונסולות שלה. להערכתי התגובה תהיה הרבה יותר קשה אם החלק של מכירות פיזיות ייעלם לחלוטין בדור הבא.

ואני לא יודע כמה אני אספן למען האמת,האוסף משחקי פס4 שלי באמת לא גדול ומסתכם ב-U4,הורייזון,הקולקשן של אנצ'רטד ו...זהו. אני קונה עותקים פיזיים של משחקים שאני חושב יותר 'משמעותיים' עבורי ו-gow נופל בקטגוריה הזו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 מרץ 2018, 15:34

לדעתי דווקא המשמעותיים האלה בעלי יותר סיכוי שתרצה לשחק בהם נגיד עוד 10 שנים, ולא סביר להניח באותה מידה שהעותק הפיזי יעבוד כמו שהעותק הדיגיטלי... אז אולי זה לא יקרה בפס5, אבל בפס6-7 כן. ואני לא מסכים שאם משחק לא יעבוד בגירסה הפיזית זה בהכרח שולל גם את הגירסה הדיגיטלית. ממש לא.
בכל אופן נראה לי שמיצינו את הדיון... נסכים שלא להסכים, אני די בטוח שאם לא אגיד ״אמרתי לך״ בדור הבא, זה יקרה לא הרבה אחריו (: לי זה נראה כמו מקרה קלאסי של better safe than sorry... ולא רק מבחינת תאימות פיזית, אלא גם בקטע של דיסק שנהרס/נאבד/וואטאבר.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 20 מרץ 2018, 16:18

צריך גם לחשוב על היום שבו סוני כבר לא תהיה בעסק,מה יבטיח לנו גישה לכל אותם עשרות או מאות משחקים שרכשנו דיגטלית? כשאני רוכש פיזית,חובת השמירה על העותק עלי ועד היוט,לפחות לי מה שזכור לי ואני מניח שאני אזכור אם הרסתי דיסק שרכשתי,לא נתקלתי במצב שנהרס לי דיסק ולא יכולתי לשחק במשחק כלשהו,אולי במחשב,אף פעם לא בקונסולות. ברור לי שלא כולם יכולים לשמור על העותקים שלהם באותה מידה,ויש שמשאילים גם לחברים ושוכחים לבקש חזרה וכו' אבל אצלי לפחות הסביבה הקרובה רחוקה מאוד מגיימינג כך שלפחות השיקול הזה יורד מהפרק..בכל מקרה, לי עדיין משחקי פס3 ו-360 מ-2009 שעובדים מצוין וגם עותקים פיזיים שהודפסו ב-2006/2005 ומי יודע מה יקרה כשהשרתים של סוני יסגרו בעוד X שנים ואני ארצה לתת לילדים שלי לשחק באנצ'רטד :) עותק פיזי יהיה כבר פריט אספנות..

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 מרץ 2018, 19:04

עדין עובד לי hl2 שקניתי ב2004, הוא גם כנראה יעבוד לי עוד 10 שנים. אין לי מושג אם משהו מהעותקים הפיזים מהתקופה הזאת עדין עובד. בנוסף, אני גם בטוח שלא יהיה כונן אופטי עוד כמה שנים. זה מיושן מוות, דור האייפון בכלל לא יודע מה זה משחק שלא מורידים מחנות דיגיטלית. הסיבה היחידה שזה עדין קיים היא הכוח שיש לחנויות כמו גיימסטופ אבל עם השנים הן ילכו בדרכה של הבלוקבאסטר ממילא.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 20 מרץ 2018, 20:36

אני שם כסף על זה שדור הבא לפחות אחת השחקניות נטולות מדיה פיזית. שם כסף.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 20 מרץ 2018, 21:07

swiss-the-engine כתב:אני שם כסף על זה שדור הבא לפחות אחת השחקניות נטולות מדיה פיזית. שם כסף.

שם בנושא התערבויות...

ולי עובד בוואן המשחק KOTOR הפיזי המקורי, תעשו חשבון כמה שנים הוא... (גם עובד לי באלדור גייטס 1,2)
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 20 מרץ 2018, 21:09

לא צריך כונן אופטי
היום שכרטיסי זיכרון זולים ליצור ,ובנפח גדול
חריץ לכרטיס זיכרון יעודי ,כמו בנינטנדו ns
יכול להיות תחליף מצוין ,וזול ,לכונן אופטי

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 20 מרץ 2018, 22:53

לא יכול להיות שבאמת השווית את העלות של כרטיס זיכרון 64GB (נפח מינימלי למשחקים בדור הבא אני מניח) שיהיה גם מספיק אמין כדי לא למות אחרי פרק זמן מסויים למחיר של דיסק BR ועוד ב-mass production...נכון? :shock:

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 21 מרץ 2018, 08:02

העלות יצור היום ,מאוד זולה
ובחבילה ,כמו בns ,לדוגמה
זה יחזיק המון זמן

אתה משלם יותר ,לא בגלל היצור ,אתה משלם בגלל רווחים ליצרניות
אבל כרטיס סגור נפרד ,ליצרניות קונסולות ,זה דבר שונה לגמרי

בעניין דור הבא ,ככל שעובר הזמן ,המחיר לנפח גם יורד
השטח אכסון שזה דורש פיזית
קטן משמעותית מבלו רי

החריץ גם קטן יותר ,זול ואמין

הימים שכונן אופטי ,נבחר בגלל מחיר לכמות אכסון קבצים
מתחילים ליתמוסס
היום אפשר כבר ליצר 512 ג'יגה ,בכרטיס זיכרון
בלו ריי כפול שיכבה זה 50 גיגה

נכון 512 לא יכנסו בקרוב לקלטות משחק ,בגלל מחיר
אבל דור הבא כניראה ניראה חלק מהמשחקים על 128
ג'יגה בהתחלת הדור ,ויותר בהמשך

להזכיר לך כמה מהמשחקים הגדולים בדור הזה קיבלו פורט לns על מדיה פיזית
להכניס נכסים של 4k ,יצריך יותר אכסון
אבל היום הxbox ,תומך במדיה פיזית עד 50 גיגה
שצריך יותר ,זה מגיע מכווץ ונפתח בהתקנה
מה שאפשר לעשות גם בקלטת

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 מרץ 2018, 10:44

swiss-the-engine כתב:אני שם כסף על זה שדור הבא לפחות אחת השחקניות נטולות מדיה פיזית. שם כסף.

אני משער שיש סיכוי קל מאוד שהסוויטצ' 2 תהיה בלי מדיה פיזית אבל היורשת של הבוקס והפס4? אין מצב. זה לא שטכנולוגית הן לא יכולות, כולם מתים להפטר מהמדיה הפיזית (כשהפס4 שוגרה עלה 387$ ליצר אותה ומתוך זה 28$ היה הכונן בולריי, כלומר אחרי עלויות אכסון ומשלוח כנראה שהכונן הזה יכל להיות ההבדל בין חומרת פס4 רווחית למפסידה בשיגור. אה, וכמובן שסוני ומיקרוסופט מרוויחות פי 2 יותר על משחק דיגיטלי מאשר פיזי וצד ג' מרוויח מעל ל-60% יותר), הבעיה היא הכוח שיש לחנויות כמו גיימסטופ. תעצבן את גיימסטופ והקונסולות שלך הולכות לאחורה של החנות, הם יכולים לשרוף קונסולה בשיגור שלה. רק תתאר לעצמך שמיקרוסופט לא שמה כונן אופטי, הפס5 והאקסבוקס משוגרות שתיהן בנובמבר כשהפס5 עם אינסוף פרסומות ענק בחנות ובכל מקום אתה רואה פס5 בזמן שהבוקס מוחבאת מאחור.

כדי לעבור למודל דיגיטלי בלבד סוני, מיקרוסופט ונינטנדו צריכות לרצוח את הגיימסטופיות למניהן. צעד ראשון צריך להיות רווח על החומרה, מה שלרוב החנויות האלה לא רואות. לרוב חנויות לא עושות שקל על פס4 שהן מוכרות בידיעה שכל אביזר, משחק וכרטיס PSN שהן מוכרות יחד עם הפס4 יכניס להן כסף. אם החנויות ירוויחו על החומרה, אז אפשר להתחיל לשווק את הקונסולות במקומות שלא ממש מתעסקים במשחקים וכך לדלג על גיימסטופ. אופציה נוספת היא ללכת לכיוון של כרטיסים סטייל כרטיסי PSN וקודים דיגיטלים. אני לא יודע אם חנות כמו גייסטופ באמת יכולה להתקיים על כרטיסים דיגיטלים, אבל זה הדבר הכי טוב שהם יכולים לעשות. צעד שלישי צריך להיות אפשרות להחלפת והחזרת משחקים, בלי זה העסקי יד שניה של גיימסטופ ימותו וזה המכניס כסף העיקרי שלהם.

וכמובן צריך לקחת בחשבון את בכייני ניאוגף. זוכר שהONE נסתה להעביר אותנו לעתיד דיגיטלי סטייל סטים? שדיסקים היו אמורים להיות לכל היותר כלי להתקין את המשחק וזהו? ראית את מיקרוסופט נכוותה מהבכיינים הללו? אני לא בטוח שמיקרוסופט תרצה לעשות מהלך שכזה שוב וגם סוני, שחגגה על מיקרוסופט חזק ב-2013 ו-2014, למדה דבר או שניים מהמהלך.

קרירין, עלויות יצור של דיסק בלוריי הן שבריר מעלות יצור של SD CARD. אין ספק שיש לכרטיס SD את כל היתרונות בעולם אבל המחיר הוא... המחיר. כדי לעשות קונסולה מודרנית מבוססת SD CARD צריך כרטיסי משחקים של 128GB וזה יקר. כרגע 128GB הכי זול באמזון עולה 19$, דיסק בלוריי עולה סנטים ליצר.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 21 מרץ 2018, 11:33

DrKeo כתב:

אני משער שיש סיכוי קל מאוד שהסוויטצ' 2 תהיה בלי מדיה פיזית אבל היורשת של הבוקס והפס4? אין מצב. זה לא שטכנולוגית הן לא יכולות, כולם מתים להפטר מהמדיה הפיזית (כשהפס4 שוגרה עלה 387$ ליצר אותה ומתוך זה 28$ היה הכונן בולריי, כלומר אחרי עלויות אכסון ומשלוח כנראה שהכונן הזה יכל להיות ההבדל בין חומרת פס4 רווחית למפסידה בשיגור. אה, וכמובן שסוני ומיקרוסופט מרוויחות פי 2 יותר על משחק דיגיטלי מאשר פיזי וצד ג' מרוויח מעל ל-60% יותר), הבעיה היא הכוח שיש לחנויות כמו גיימסטופ. תעצבן את גיימסטופ והקונסולות שלך הולכות לאחורה של החנות, הם יכולים לשרוף קונסולה בשיגור שלה. רק תתאר לעצמך שמיקרוסופט לא שמה כונן אופטי, הפס5 והאקסבוקס משוגרות שתיהן בנובמבר כשהפס5 עם אינסוף פרסומות ענק בחנות ובכל מקום אתה רואה פס5 בזמן שהבוקס מוחבאת מאחור.

כדי לעבור למודל דיגיטלי בלבד סוני, מיקרוסופט ונינטנדו צריכות לרצוח את הגיימסטופיות למניהן. צעד ראשון צריך להיות רווח על החומרה, מה שלרוב החנויות האלה לא רואות. לרוב חנויות לא עושות שקל על פס4 שהן מוכרות בידיעה שכל אביזר, משחק וכרטיס PSN שהן מוכרות יחד עם הפס4 יכניס להן כסף. אם החנויות ירוויחו על החומרה, אז אפשר להתחיל לשווק את הקונסולות במקומות שלא ממש מתעסקים במשחקים וכך לדלג על גיימסטופ. אופציה נוספת היא ללכת לכיוון של כרטיסים סטייל כרטיסי PSN וקודים דיגיטלים. אני לא יודע אם חנות כמו גייסטופ באמת יכולה להתקיים על כרטיסים דיגיטלים, אבל זה הדבר הכי טוב שהם יכולים לעשות. צעד שלישי צריך להיות אפשרות להחלפת והחזרת משחקים, בלי זה העסקי יד שניה של גיימסטופ ימותו וזה המכניס כסף העיקרי שלהם.

וכמובן צריך לקחת בחשבון את בכייני ניאוגף. זוכר שהONE נסתה להעביר אותנו לעתיד דיגיטלי סטייל סטים? שדיסקים היו אמורים להיות לכל היותר כלי להתקין את המשחק וזהו? ראית את מיקרוסופט נכוותה מהבכיינים הללו? אני לא בטוח שמיקרוסופט תרצה לעשות מהלך שכזה שוב וגם סוני, שחגגה על מיקרוסופט חזק ב-2013 ו-2014, למדה דבר או שניים מהמהלך.

קרירין, עלויות יצור של דיסק בלוריי הן שבריר מעלות יצור של SD CARD. אין ספק שיש לכרטיס SD את כל היתרונות בעולם אבל המחיר הוא... המחיר. כדי לעשות קונסולה מודרנית מבוססת SD CARD צריך כרטיסי משחקים של 128GB וזה יקר. כרגע 128GB הכי זול באמזון עולה 19$, דיסק בלוריי עולה סנטים ליצר.

לא יכולתי לנסח את זה טוב יותר,מיקרוסופט וסוני לא עושות עסקים לבד,הן עדיין (בדגש על עדיין) צריכות את החנויות בשטח ואני מקווה שלעולם לא נגיע למצב שהן עושות רווח על החומרה,כי אז זה אומר שהן בעצם עושות לנו נינטנדו ומוכרות לנו קונסולות סופר under powered אפילו הפס4,שב-2013 היה נחשב under powered בהכל בערך חוץ מקוניפגורציית הזיכרון,נמכר בהפסד.
אבל אני לא מסכים עם 'בכייני ניאוגף'-אני זוכר היטב את 2013 ואת החשיפה של הקטסטרופלית של הONE על שלל המגבלות ההזויות שמיקרוסופט חשפו איתה כמו 24 שעות בלבד של פעילות לפני שתידרש התחברות לרשת-זה היה מהלך הזוי שאני משוכנע שלא יעבור גם ב-2020. הצמדת עותקים פיזיים ליוזר היה נשמע נחמד על הנייר,למקרה שבנאדם יאבד את הדיסק או משהו עדיין יהיה תיעוד שהמשחק שייך לו,אבל חיסול שוק היד 2 פשוט לא היה ולא יהיה שווה את זה לאחוז לא קטן של בסיס המשתמשים. אני חושב שהמצב הנוכחי של מכירות דיגטליות שמתחזקות בשילוב עם זמינות של עותקים פיזיים למי שרוצה הוא מצב די נוח שלכולם עדיף שיישמר לאורך זמן. ואני עדיין רוצה לראות את MS וסוני מטמיעות מערכת refunds נורמלית כמו סטים,מה שלא קיבלנו עד עכשיו..אפילו רשימת wishlist אין בקונסולות,רק באתר של ה-PS Store..אז עתיד שכולו דיגיטלי? סבבה,אני בעד אבל המערכות מסביב צריכות להיות קיימות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 מרץ 2018, 11:42

הכל עניין של הרגל. ב-PC אין יד שניה כבר 15 שנים, כבר שנים כל משחק שנמכר בחנות הוא קופסה ריקה עם קוד עליו או לכל היותר דיסק התקנה שנועד רק להתקנה עם קוד שמודפס עליו. ב-PC כולם התרגלו כי ממילא ה-PC הוא הילד החורג של חנויות המשחקים (אי אפשר לזרוק לאחורי החנות משהו שכבר זרוק לאחורי החנות :)) והחברות שמוציאות אליו משחקים לא מתחזקות חומרה כמו סוני ומיקרוסופט.

אולי בדיקת אונליין כל 24 שעות היא מחמירה מדי אבל אפשר לעשות אחת לשבוע, גם סטים עושה בדיקת אונליין אחת לכמה זמן וחלק מהמשחקים לא משוגרים אם לא היית אונליין מספיק זמן. זה עניין של חווית משתמש, אם 99% מהיוזרים לא ירגישו את זה, הם יקבלו את זה. מיקרוסופט הייתה טיפה יותר מדי שמרנית עם ההכרזות של 2013, אני חושב שתחת פיל ספנסר שהביא דברים כמו CROSS PLAY, תמיכה נרחבת לאחור בחינם, עותק חינם ל-PC לכל הבלעדיים של האקסבוקס וכו', יכול לעשות את זה בצורה קצת פחות דושבאגית.

אגב, אני רק אזכיר שמיקרוסופט כן טענה שיש להם דרך לעשות יד שניה בבלעדיות עם חנויות כמו גיימסטופ, הם פשוט מעולם לא הספיקו להשלים את ההליך בגלל הBACKLASH המטורף שגרם להם מהר לחזור בהם.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 21 מרץ 2018, 15:41

DrKeo כתב:

אתה מדבר על כרטיס ריק שנמכר לצרכן
אני מדבר על כרטיס שפועל רק על קונסולה מסוימת
והסכם של יצור מאות מיליונים ,בין יצרנית הקונסולה
ליצרניות הכרטיס
ה19 דולר ,פיתאום יאפכו לדולר בודד ,וזה כבר לא משמעותי
לצרכן ,שהמשחק ימכר לו ,באותו המחיר

בכל מקרה ms וסוני כניראה לא יעשו את זה דור הבא
בגלל העצבים של הלקוחות ,שלא יקבלו תאימות לאחור
למרות שהחומרה ,תיהיה כניראה מאותה משפחה
רק חזקה יותר
ומערכת ההפעלה ,כניראה גם תישאר אותה מערכת

אבל ביורשת לns ,כניראה ניראה קלטות של 128
כדבר נורמלי

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 21 מרץ 2018, 20:05

אני אומר אתה ממש מפריזים בחשיבות של גיימסטופ אבל סבבה. כמו שאמרתי אני שם כסף על ההתערבות.

נ.ב
לשם לב שאני לא אומר שכולם ללא כונן אופטי... מישהי מהשחקניות (כלומר סוני או מיק') יעשו את הצעד.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 מרץ 2018, 20:28

swiss-the-engine כתב:אני אומר אתה ממש מפריזים בחשיבות של גיימסטופ אבל סבבה. כמו שאמרתי אני שם כסף על ההתערבות.

נ.ב
לשם לב שאני לא אומר שכולם ללא כונן אופטי... מישהי מהשחקניות (כלומר סוני או מיק') יעשו את הצעד.

אתה מדבר על הפס5 והאקסבוקס הבאות? הן 1.5-3.5 שנים מאיתנו, אין מצב.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 מרץ 2018, 20:53

בחזרה לGOW - יהיה מתישהו, לא בטוח בהשקה שלו, מצב תמונה.
מושלם (:
וגם - המפתחים אמרו בראיון שהמשחק הבא יישאר במיתולוגיה הזו, אז המצרית תאלץ לחכות בטח לPS6
בגלל שזה לא כל כך מתאים כרונולוגית, ואני מקווה שלא יעשו לי קפיצות בזמן, אני קצת מקווה שהם יתחילו סדרה חדשה עם גיבור חדש במיתולוגיה הזאת, למרות שלחזור בזמן ואיכשהו לקשר את זה בסוף עם הטיטאנים ושאיכשהו קרייטוס יוצר אותם ואומר לקרונות לאכול את הילדים שלו זה יהיה גם נחמד

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 21 מרץ 2018, 21:07

אני לא מאמין שאנשים אשכרה ציפו שהם יעבור למיתולוגיה המצרית אחרי משחק אחד בנורדית,זה לא AC.. ה-world building וכתיבת ה-lore וכמובן ה-assets של המשחק שנבנו מאפס לקחו להם שנים של עבודה,זה ברור שהם ישתמשו בחלק מזה שוב בהמשך,שבטח ייקח הרבה פחות מ-4/5 שנים כמו שלקח לנוכחי. ואני לא יודע אם המצרית תחכה ל-PS6..נניח שגם בנורדית מדובר בטרילוגיה,הם יוכלו להוציא GOW חדש במצרית לקראת השנה הסופית של הפס5. כל זה בהנחה שאנשים עדיין ירצו משחקים בסדרה כמובן.
נערך לאחרונה על ידי Uncle Pey'j ב 22 מרץ 2018, 01:09, נערך פעם 1 בסך הכל.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 מרץ 2018, 23:24

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 22 מרץ 2018, 17:37

ו...God of War הזדהב רשמית.

זה הולך להיות משהו מיוחד.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 22 מרץ 2018, 18:16

האמת שאני כבר מתחיל לפחד להתאכזב מהמשחק. לא כי הוא לא יהיה טוב, פשוט יש איזו אווירה שסובבת את המשחק הזה וכל מי שנגע בו שזה הולך להיות ה-משחק של סוני בדור הזה. קצת כואב להגיד אבל אם אני לא אתחיל לתאם ציפיות מהר כל דבר מלבד אחד ממשחקי הדור יהיה אכזבה :)

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 22 מרץ 2018, 19:35

לא זכור לי מתי סוני פיקששה במשחקים בלעדיים שלה, ועוד במשחק בסדר גודל כזה.
לדעתי במקרה הכי גרוע יהיה פה של של קילזון, משחק טוב אבל לא מפוצץ ראשים, אבל גם בזה אני בספק רב.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 מרץ 2018, 20:27

מה זה מקרה קילזון? קילזון משחק מעפן, פה אמורה להיות גדולה. אולי התכוונת שמקסימום יצא אנצ׳רטד 3, משחק מדהים אבל אכזב אהשים ביחס ל2.

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 22 מרץ 2018, 21:03

קילזון לא היה משחק רע אבסולוטית ( לפחות ממה שאני זוכר), הוא נועד להיות מתחרה להלו ולא ממש עמד ברמה המצופה ממנו.
אבל גם הדוגמא של אנצרטד 3 הולכת.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 18 אורחים