במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי Klayman » 27 אוגוסט 2025, 02:00

כמובן שהגזמתי כשאמרתי 200. ההערה שלי על סטים היא פשוטה. אנשים קנו אותו מלכתחילה בגלל קוג'ימה. זה קצת דיון עקר בתכלס, כי איך אפשר להוכיח "מה היה אם?". אי אפשר.

הנקודה שלי די בסיסית. מדובר במשחק שהרוב המכריע של האנשים לא היה קונה /מנסה, אם שמו של קוג'ימה לא היה קשור אליו. ברור שאני לא יכול להוכיח זאת, אבל אני לא רואה משחק עם גיימפליי דומה ברשימת רבי המכר. הרוב הגדול של השחקנים לא היה מגיע אליו אם זה היה בדיוק אותו שם ושיווק, אבל מבית iron galaxy.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 אוגוסט 2025, 10:52

Klayman כתב:כמובן שהגזמתי כשאמרתי 200. ההערה שלי על סטים היא פשוטה. אנשים קנו אותו מלכתחילה בגלל קוג'ימה. זה קצת דיון עקר בתכלס, כי איך אפשר להוכיח "מה היה אם?". אי אפשר.

הנקודה שלי די בסיסית. מדובר במשחק שהרוב המכריע של האנשים לא היה קונה /מנסה, אם שמו של קוג'ימה לא היה קשור אליו. ברור שאני לא יכול להוכיח זאת, אבל אני לא רואה משחק עם גיימפליי דומה ברשימת רבי המכר. הרוב הגדול של השחקנים לא היה מגיע אליו אם זה היה בדיוק אותו שם ושיווק, אבל מבית iron galaxy.

אולי כן, אולי לא, מי יודע. אבל נדיר שמשחקים ברמת ההפקה הזו, המקוריות הזו והאהבה הזו של הקהל שמשחק בהם לא מתרוממים לפחות ברמה מסויימת בסטים ללא קשר למפתחת. האם הוא היה עושה 5 מליון עותקים בשנה וחצי? כנראה שלא. האם הוא היה עושה רק 50K? גם כנראה שלא.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 27 אוגוסט 2025, 12:29

התחלתי את SWORD OF THE SEA. הילד שיחק 90% מהזמן. המשחק ממש יפה.
וממש מזכיר את JOURNEY, רק עם שליטה יותר מגניבה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 אוגוסט 2025, 19:36

Stick כתב:סוף סוף הגעתי, וגם סיימתי השבוע את MGS 2, קצת לפני כן את MGS 1. וואלה, ממש נהנתי!
אני לא יכול להגיד שהם לגמרי מחזיקים היום ולא הייתי ממליץ עליהם כסתם משחקים לשחק ב2025, ובכל זאת הם עדיין סולידיים (כן כן) להפליא בהתחשב בגיל שלהם, וכקפסולת זמן שכזו זו הייתה חוויה מאוד מהנה, כל עוד הייתי בראש הנכון וזה מה שחיפשתי.
אני ממש אוהב לראות את הקפיצה הדורית שנעשית בין משחקים, פעם אחרונה שעשיתי את זה הייתה כששיחקתי בכל משחקי DMC ברצף כש5 יצא והשעות הראשונות של משחק חדש תמיד הופכות למיוחדות מאוד. שם עוד הקפיצות היו בעיקר טכניות, כשגם 5 היה 'משחק רטרו' בתחושה שלו ושמר על האווירה של דור הPS2 בהרבה מובנים. כאן כל משחק מציג קפיצה אדירה בכל המובנים ומרגיש אחר לגמרי תוך שמירה על הבסיס, כמובן שמיותר לדבר על הקפיצה מMG2 לMGS1, אבל MGS 2 ממש הפתיע אותי לטובה בקפיצה שלו, ובסינימטיות שלו.
יש המון דברים קטנים ומעצבנים שנלקחו מהתקופה של כל משחק וצריך להתרגל אליהם ולראות דרכם כדי באמת להנות, אבל זה מובן מן הסתם והיה צפוי.
בשעה טובה גם הבנתי את הסיפור, מה שאני זוכר לפחות מההמשכים, אבל אני לא יודע אם זה עדיף :).

סתם אני צוחק, הם קאמפיים ומהנים. הם מאוד קצרים בסטנדרטים של היום וזה מרענן, ומזל, כי אם כל אחד היה 20+ שעות כנראה שהם לא היו מחזיקים אותי לריצה שלמה על כולם. אבל כשהתתקדמות ביניהם היא מהירה תמיד היה לי למה לצפות, כאמור הכי נהנתי מהשעות הראשונות שלכ משחק ולראות את הקפיצות האדירות שנעשו ביניהם. לקראת סיום של כל משחק כבר קצת נמאס לי ממנו, אבל הם תמיד הסתיימו בזמן.
אז סך הכל אני מבסוט על השביל הצדדי שעשיתי עם המשחקים האלו, קפסולת זמן מהנה וקל לי לראות שהייתי עף עליהם לגמרי אם הייתי משחק בהם בזמן אמת, כמו שאהבתי את 4 ו5 בזמן אמת. משום מה זה לא קרה בזמנו אבל אני שמח גם שיצא לי לרוץ עליהם ככה.
יש לי גם את MGS 3 באוסף שרכשתי, התחלתי אותו סתם כדי לראות את הקפיצה הנוספת ולמרות שזה גם משחק PS2 השעה הראשונה בערך ששיחקתי הייתה מאוד מרשימה, מאוד נהנתי, אבל עצרתי ואני אשחק כבר ברימייק שבא עלינו לטובה, מאמין שמתישהו בחודש הקרוב אולי אחרי הפסקה קצרה מהסדרה. אני עדיין שוקל אם בא לי לשחק ב4 עוד אחריו, מניח שכשאגיע לגשר אראה כמה בא לי :).

אז את MGS 2 סיימתי בתחילת השבוע, ואם הרימייק כבר היה בחוץ אולי הייתי צולל אליו ישר, אבל האמת גם שהפסקה קצרה באה לי בטוב וחיפשתי איזשהו משחק אקשן מהיר יותר לנקות את המערכת. והתחלתי משחק נוסף שכנראה הייתי צריך לשחק כבר ממזמן אבל לא ממש משך אותי מסיבות לא ברורות - BMW!
האמת, תפס אותי ממש, יותר משציפיתי. אני כבר ממש בסיום הפרק השני ומאוד נהנה.
בעיקר הפתיע אותי מכמה המשחק הזה הוא צ'יל, ציפיתי לboss rush של נסיונת רבים, למידת מוב סטס, וקרבות נון סטופ. זה מה שהבנתי עליו מהאינטרנט לפחות. בפועל זה משחק די פשוט וקל, הרבה ממנו זו הסתובבות בסביבות יפייפיות וספיגת אווירה, ורוב הבוסים הם יותר כמו קרב ספקטקל נגד אויב גדול מאשר בוס פרומסופטי שדורש למידה והתמקצעות מושלמת במכניקות של המשחק.
אולי צריך להדגיש שאני לא מתכוון שהוא קל ברמה שצריך אפס ריכוז בקרבות, או מעיכת כפתורים, אבל זה משהו כמו לשחק על hard את GOW או את משחקי jedi. אתה מרוכז ושם לב לאויב בכל קרב, אבל 90% מהבוסים עד עכשיו עברתי בנסיון הראשון, ואלו שלא זה סתם כי עשיתי שטויות וניצחתי בנסיון השני. אולי יש אתגר גדול יותר בהמשך, אני לא יודע, אבל זה המצב בינתיים.
בכל מקרה אני לא אומר את זה כביקורת, אני די נהנה מזה למען האמת כי המשחק ממש זורם ומתקדם מהר, אבל זה כן לא מה שציפיתי.
בכלל, המשחק הזה הכי מזכיר לי את jedi survivor מאשר איזשהו סולס-לייק על מלא ששיחקתי (כלומר היי, לאסקין אמר את זה וגם שיחק במשחק אז מסתבר שהוא ידע מה הוא אומר), ובעוד שיש פה אלמנטים והשפעות ברורות, כמו בג'דיי, זה לא יושב על אותו מקום שאלדן רינג או אפילו סקירו יושבים.
אז כן, מאוד נהנה ממנו ואני לא יודע למה לקח לי כל כך הרבה זמן או למה היה לי אנטי לא ברור אליו. אולי אחזור לכתוב עליו לעומק כשאסיים אותו ואגבש דעה מלאה, כי אוהו! כמה שהבעיות שיש למשחק הזה בולטות מהשנייה הראשונה. אבל עדיין - מאוד מוצלח בסך חלקיו.

אגב, שחקת בMG1 ו-2? או שהתחלת מ-MGS1? זכור לי ששחקת ב-1, אבל אני לא זוכר אם שחקת ב-2.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 03 ספטמבר 2025, 20:56

שיחקתי המון god of war ragnarok
גרסת הps5

עדין לא סימתי , ואני משחק על רמה קלה
1 מעל המצב סיפור

בנוסף מדלג על רוב משימות הצד
מדבר על משימות ולא איסוף דברים

בגדול המשחק התחיל כאחד שניראה כמו 8.5 די בקלות
ובהדרגה ירד למה שכרגע 7.5

ההורדות זה בגלל :

1 חזרה למקומות מוכרים הרבה פעמים

2 לוקח כמה שעות להבין שאויבים חוזרים על עצמם
בהתחלה רואים אויב חדש וזה מגניב
שמתקדמים זה עוד ועוד , וזה לא פלטפורמה שאפשר לקטול אותם מהר

3 אין הרבה כלי נשק לדמויות הראשיות
כלי נשק מעולים , ויש כל מיני אפשרויות
אבל זה קצת מידי

עכשיו יש דברים טובים

שליטה בדמויות
גרפיקה
הלחימה

עדין לא סימתי לתת ביקורת סופית

מה שכן בדקתי והמשחק קיים גם ps4
מה שיכול להסביר את עיצוב השלבים

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 04 ספטמבר 2025, 19:58

טוב סימתי את המשחק gow ragnarok

לסיכום , המשחק משחק טוב
הבעיות שהזכרתי רשמתי למעלה
אני חושב שהיה צריך להיות עוד מקומות , גם שמחלקים אותם לפי 9
בגלל המיתולוגייה , אפשר ליצר עוד דברים באותם עולמות
עוד מקומות ,עוד אויבים

בעניין הילד שלא הזכרתי , הוא קצת מעצבן אותי
ניראה חיצוני וקול רך רך , למשחק מהשוג הזה
ולפעמים משחקים דרקו

עכשיו הם הוציאו dlc חינמי למי שיש את המשחק והורדתי היום
יתחיל כנראה מחר
אולי זה יוסיף ציון

כרגע המשחק 7.5 לטעמי
בגלל dlc חינם אני יסים אותו ויחליט ציון סופי

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 ספטמבר 2025, 23:54

קישטה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 ספטמבר 2025, 12:05

טוב, אני ממש, ממש נהנה מסילקסונג… שיחקתי כבר נראה לי 4 שעות בערך. משחק מעולה, יותר אוהב אותו מהראשון בינתיים אבל כן מתחיל לחשוש שהוסיפו פה כל מני דברים שיכולים לסבך אותו ללא צורך וסתם הופכים אותו למורכב יותר בלי שזה יעשה אותו טוב יותר. עדיין לא סגור על זה, אולי זה דווקא כן טוב. נראה בהמשך, אם ימשיכו להוסיף עוד ועוד.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 05 ספטמבר 2025, 18:36

לאסקין, הלכת בסוף על גרסת הסוויץ 2? הוא נראה מדהים. אני עדיין באמצע שינובי אז יש לי הרבה זמן עד שאגיע אליו אבל ממש כייף שהוא עומד בציפיות, לא יאמן שהוא שבר את האינטרנט. אשכרה כל החנויות של כל הפלטפורמות נפלו בגללו.

מחכה לרשמים על הבוסים ולשמוע שהם לא קשוחים מדי, לול. זה מה שהם הכי צריכים לעבוד עליו לעשות משחק נגיש.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 ספטמבר 2025, 20:21

כן הלכתי על הסוויץ׳
בעיקר בגלל הטיסה… אבל נראה לי אני לוקח איתי שלט כי ממש לא אידאלי להחזיק את המשקל שלו לאורך זמן עם הזווית של האגודלים

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 ספטמבר 2025, 14:54

Laskin כתב:טוב, אני ממש, ממש נהנה מסילקסונג… שיחקתי כבר נראה לי 4 שעות בערך. משחק מעולה, יותר אוהב אותו מהראשון בינתיים אבל כן מתחיל לחשוש שהוסיפו פה כל מני דברים שיכולים לסבך אותו ללא צורך וסתם הופכים אותו למורכב יותר בלי שזה יעשה אותו טוב יותר. עדיין לא סגור על זה, אולי זה דווקא כן טוב. נראה בהמשך, אם ימשיכו להוסיף עוד ועוד.

אני שניה מפלטיניום בDS2, כשאני אעשה את זה אני כנראה אקפוץ לסילקסונג.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 06 ספטמבר 2025, 16:58

רק עכשיו ירד לי האסימון ש silksong לא זמין ב EGS. יא אללה איזה כישלון של חנות.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 ספטמבר 2025, 18:41

Hypno כתב:רק עכשיו ירד לי האסימון ש silksong לא זמין ב EGS. יא אללה איזה כישלון של חנות.

גם המקורי לא שם. כנראה למפתחים יש באמת קטע אידאולוגי של לא להרוויח יותר מדי, אז חלילה שיקבלו יותר מ-70% ;)

אני ממשיך להתקדם במשחק, הוא ממש ממש ממש טוב.
מת על מטרוידואניות וזה ללא ספק אחד הטובים.
מקווה שלא ייגמר לעולם :)

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 06 ספטמבר 2025, 22:30

סיימתי את מאפיה Definitive Edition.

הסיפור קצת משעמם ולא מתקדם עם משימות מיותרות, רק בסוף יש פייסינג יותר נורמלי, והמערכת ירי גרועה ממש. אני מניח שבזמנו המשימות היו חדשניות אבל למישהו כמוני שמגיע לזה ב-2025 זה היה קצת בעייתי. כמו שמריו 64 לא שחיק בשבילי.

אבל הסוף היה טוב ומתחבר לסיפור של 2. יאללה עכשיו ל-The Old Country!

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 ספטמבר 2025, 14:01

קוג'ימה החליט להתעלל בי, אחת המשימות בכדי להגיע ל-5 כוכבים בתחנה מסויימת היא לשלים ריצה לכל רוחב המפה עם טיימר של 50 דק', כל כשל מחזיר אותך להתחלה ואי אפשר לשמור באמצע. עשיתי בנתיים 4 נסיונות, בערך 3 שעות, ללא הצלחה. לא שזה בלתי אפשרי, אבל 50 דקות של גיימפליי מלא בקרב בלי למות, בלי להרוס את המטען ולעמוד בזמנים זה לא בדיוק הוגן לשחקן. מצד שני המשימה הזו כן מתוייגת במילה "impossible", אבל אני מעדיף משהו קשה שלוקח 5 דק' שמבצעים אותו שוב ושוב מאשר משימה של 50 דק' שבה כל כשל מחזיר אותך להתחלה.

בנסיון האחרון אתמול נכשלתי כי הטיימר אזל לי בערך 20 שניות מהסיום.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 ספטמבר 2025, 16:12

DrKeo כתב:בנסיון האחרון אתמול נכשלתי כי הטיימר אזל לי בערך 20 שניות מהסיום.

אני אחרי דבר כזה הייתי מוחק את המשחק מהמכשיר

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 ספטמבר 2025, 21:16

כן, כיביתי את המכשיר בזעם. אבל אני 99% לפלטיניום, אני לא עוצר עכשיו. מסיים ועובר לסילקסונג.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 08 ספטמבר 2025, 00:43

חחחח זה השלב שאני כבר מת לסיים את המשחק ולעבור הלאה וכל האמצעים כשרים כדי לסיים! אבל רספקט על הפלטיניום המתקרב נדב, שמעתי שהוא אחד המאתגרים שהיו על הPSN.

אני בעיקר עם שני משחקים..

התמכרתי לACECRAFT על הפלאפון :-) פשוט מוזר לראות משחק מעולה לפלאפון בתקופה הזו. למי שאיכשהו לא נתקל בו זה משחק שעושה ripoff חסר בושה לCuphead זה ברמה שהייתי בטוח שזה המשחק החדש של היוצרים של Cuphead. אבל בגדול משחק Shoot em up מעולה, הארדקורי (אם משחקים אותו כמו ששיחקנו בארקייד) ואין זה משחק מקסים לא קרה לי שהייתי צריך לצפות אף פעם בפרסומת בשביל לנסות שוב אחרי שנפסלתי, וגם אם הייתי צריך לצפות משחק מעולה שלא היה איכפת לי שירוויחו עלי. שוקל לקנות את הגרסה הלא חינמית לתמוך בהם.

שינובי: נשאר לי פחות מרבע משחק, אבל זה בעיקר כי הוא כל כך כייף ואני לא משחק בכל יום כדי שלא ייגמר. זה בעיני המשחק פלטפורמר 2D/אקשן הכי טוב מאז מריו וונדר וזה אומר המון על המשחק לדעתי.

הדברים היחידים שמעצבנים אותי? שלבים ארוכים מדי, השלבים נמתחים כמו מסטיק ברמה כזו שאתה כבר מת לראות שלב אחר, זה לא שהשלבים קשים הם מלאים בצייקפוינטס
אבל הייתי מעדיף שלבים קצרים יותר.

עוד משהו מעצבן, זה שברגע שאתה משיג את היכולת לקבל HP בחזרה על כל אויב שאתה הורג המשחק נהיה די "משחק ילדים" אבל עזבו, אם אנחנו מדברים על הנאה טהורה נטו
ושמים בצד את המנטליות שכל משחק חייב לכוון ל"get good" הוא באמת באמת משחק של 9.5.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 08 ספטמבר 2025, 16:09

התקרבתי לסיום הdlc של god of war ragnar
ואז החלטתי לנטוש
לא בגלל הקושי , למרות שנפסלתי במשימת צד ארוכה
כי לא שמתי לב

זה פשוט לא כיף לי
בטח אחרי המשחק המלא

למרות שהdlc חינמי , אני נותן לכל המשחק 7.5
מה שאמרתי בעבר , צריך יותר אזורים ויותר אויבים
משחק טוב אבל רחוק ממעולה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 ספטמבר 2025, 21:20

עברתי בסאשן אתמול את המשימה שסגרה לי 5 כוכבים עם התחנה המסויימת הזו. נשארו לי עוד 2 תחנות להביא ל-5 כוכבים (שתיהן כרגע ב-4+ כוכבים) וזה פלטיניום. אחריו אני עובר לסילקסונג, לאסקין היחיד שמשחק בו כרגע? קליימן אתה לא באמצע סילקסונג? אני זוכר שאתה מעריץ לא קטן של המקורי.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 08 ספטמבר 2025, 23:03

לא באמצע.... יותר ב0.5% שלו... בקושי יש לי זמן לשבת עליו, לצערי. ומאוד אהבתי את הראשון, אבל לא ברמה של חלק מהאנשים ברשת... יש לו את ה quirks שלו וכמה דברים קצת מציקים, אבל הוא משחק מצוין לדעתי.

לגבי סילקסונג - מוקדם להגיד. בינתיים הוא מרגיש מאוד more of the same. זה לא רע בפני עצמו, אבל משער שבאמת לא ראיתי יותר מדי, אז נשמור את השיפוט להמשך.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 ספטמבר 2025, 00:16

אין שום ספק שהוא עוד מאותו דבר… זה לדעתי בדיוק מה שאנשים שאהבו את הראשון רצו.
אני אהבתי את הראשון, אבל לא ממש התלהבתי ממנו וואו טירוף וכו.
זה פשוט מטרוידואניה מאתגר ומהודק מאוד, וזה ז׳אנר שאני מאוד מאוד אוהב. לא עשיתי בו מאה אחוז או משהו.
פה יש יותר מכניקות ואחת מהן מאפשרת לך לשנות די משמעותית את סגנון המשחק שלך, אבל חבל שלא מאפשרים לשנות את זה בזמן גיימפליי ואז זה בכלל היה משנה את המשחק, משהו כמו stances. פספוס, אבל זה משהו שאולי ישמרו למשחק הבא :)

בכל אופן - אני בדיוק סיימתי את האקט הראשון. הבוס האחרון של האקט הזה היה מאוד מאתגר, הייתי צריך להיות סבלני יותר כי בחצי מהפעמים האחרונות שנהרגתי על ידו זה היה פשוט בגלל עניין של ״רק עוד מכה אחת״ שרציתי לתת לו והייתי חמדן. אני חושב שזה לקח לי בערך 20 נסיונות, כשבערך אחרי 10 כבר למדתי את כל סט ההתקפות שלו ממש בעל פה. אולי זו גם השעה המאוחרת והעייפות.
כמובן שלא עזר שכדי להלחם בו צריך לעשות רצף של פלטפורמינג ולהתחמק מאוייבים לא מעטים כי הספסל לא ממש צמוד לבוס הזה. אחרי 8-10 פעמים זה כבר היה ממש על אוטומט. אבל אני פשוט לא ממש מבין מה הרעיון הזה, מלבד לבזבז לי זמן ולגרום לעצבים. זה לא שאני אמות בדרך לבוס, אני אולי אפגע פעמיים ואז ארפא את עצמי כשאגיע לשם, אז בשביל מה זה טוב?
מה שכן - הייתה שם תחושת סיפוק שחוויתי במשחקים כמו סקירו/9סולס אז אני סולח להם.

אני חוקר ממש הכל הכל לפני שאני ממשיך, וחזרתי אחורה למקומות מסויימים שלא יכולתי לעבור לפני כן. המפה של המקומות שהייתי בהם עד כה כמעט לגמרי מפורטת.
חששתי שהבוס הזה אחד האחרונים אבל כשראיתי שזה רק סיום האקט הראשון ממש חייכתי. לא יודע כמה אקטים יש ולא רוצה לדעת.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 ספטמבר 2025, 10:00

זהו, סיימתי את DS2 עד טיפת המיץ האחרונה (פלטיניום ברמה הכי קשה). משחק נהדר, כרגע משחק הדור שלי אחרי ריטרנל, מאוד זן. אני מצרף כמה תמונות שצלמתי לאורך המסע.
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 ספטמבר 2025, 18:45

אני בערך בחצי או יותר של סילקסונג.
יש שם כמה בוסים מאוד, מאוד מעצבנים.
סוף סוף השגתי את השדרוג השני לנשק, מקווה שהוא עושה משהו כי השדרוג הראשון ממש לא היה מורגש.
אני מת על המשחק הזה. מזל שקניתי לסוויץ׳ כי יש לי פה מלא זמן מת.
אני משתדל לעשות את כל משימות הצד ולגלות הכל לפני שאני מתקדם לאן שאני אמור ללכת. יש במשחק הזה מלא תוכן. מניח שייקח לי איזה 50 שעות לסיים אותו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 ספטמבר 2025, 13:11

אני עדין ממש בהתחלה שלו אבל הוא בהחלט נהדר. אבל יש שם כמה בחירות עיצוביות מאוד מוזרות, בעיקר בהקשר למפה. המפה ממש מחורבנת, אולי הכי גרועה שראיתי במטרוידווניה, ויש בחירות פשוט הזיה כמו העובדה שלראות את עצמך במפה דורש item שאי אפשר להשאיר equipped כל הזמן. כל כך מוזר.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 17 אורחים