Laskin כתב:
ורגע, הבוס האופציונלי בסוף (שפותח לך את הסוף ה״אמיתי״) לקח לך באמת רק 4 נסיונות?!
Hypno כתב:זה ככה גם במשחק המקורי. ועדיין האייקון של השחקן גדול מדי ביחס למפה.
מעניין אם הבאג של ה pins ששמים על המפה שמשנים את מקומם ככל שאתה מרחיב את המפה עדיין קיים.
משעשע לראות את כל האינטרנט מבקר את החלטות העיצוב של ה runbacks, כאשר גלאס החזיק את זה כמשהו קדוש במשחק המקורי וחלילה שהשתמשתי בנקודות שמירה ידניות.
glass man כתב:ובפעם המליוןן, זה ששילמת למפתחים 20$ לא נותן לך רשות לשחק את המשחק איך שאתה רוצה
DrKeo כתב:שחקתי בסילקסונג בערך 10 שעות והחלטתי לפרוש. הבוסים שם פשוט מצויינים, הפלטפורה סבירה אבל כמטרוידווניה הוא די נוראי. הוא פשוט לא בשבילי, באתי בשביל מטרוידווניה טוב וסילקסונג הוא לא זה.
Klayman כתב:אני באמת חושב שדברים שפחות הפריעו לי בעבר, יותר מפריעים היום. מעבר לשינויים יותר מעצבנים כמו התקיפה למטה באלכסון, זה פשוט מרגיש יותר מדי "בדיוק אותו הדבר". אפילו מיאזקי ופרום הבינו שכדאי לשים מדורה/פסל חזרה לחיים ליד בוסים ולא לתת לך לרוץ חזרה במשך דקה או יותר. אם אתה מת מול בוס 20 פעם, זה עוד 20 דקות משחק של ריצה לבוס מיותרות. Lies of P שם לך את המטבע האבוד מחוץ לחדר הבוס( ולא, נגיד, על הקצה של הפלטפורמה ממנה נופלים ללבה ומתים). העובדה שהמצפן עדיין דורש את אחד הסלוטים? מציקה ברמות! נגיד ספסלים שעולה כסף לפתוח. בסדר. היו גם בקודם. אבל פה יש ספסלים, שכל שימוש בהם עולה כסף, וגם ככה הכלכלה שלו מוזרה ולא ממש מסתדרת כי רוב האויבים בקושי מפילים חרוזים, והכי מגעיל? בוסים לא מפילים כלום! אה כן, וגם אם מצאת איזה מערום חרוזים, אז תכה בו וכמה מהם ייפלו אל הקוצים/לבה כי יש להם פיזיקה מטומטמת. וכן, אני יודע שיש את הקמע שמושך אותם. כרגע המצפן יותר חשוב לי אישית.
ספוילר מינורי לקבלת אחת יכולות התנועה(בערך אחרי 4 שעות משחק):למה ? מה זה נותן?ספויילר: הצג
שיחקתי ב HK המקורי המון זמן אחרי שהוא יצא במקור. יתכן והרבה דברים שוייפו עד אז. או שהייתי צעיר יותר וזה פחות הפריע לי. או שבתכלס שיחקתי בסוויצ' בזמן נסיעות "מת" מבחינתי וכו'. אבל כאן אני ממש מרגיש שהם מנסים להיכנס בי בכל הזדמנות. כלומר, סבבה, זכותם והכל, אבל זה מרגיש הרבה פחות כיף מהאביר המקורי. פחות כיף לי לטייל וללכת לאיבוד פה, שזה חלק מהכיף בעיניי בז'אנר. אז כן, אפשר בהחלט להגיד לי git gud וכו'. לא מכחיש שאני שחקן טוב במיוחד. אבל מהראשון נהניתי מאוד, וכאן הרבה מהדברים מרגישים ארכאיים או סתם mean spirited בצורה שהולכת נגד רוח הז'אנר בכוח.
glass man כתב:
זה לגיטמי לבקר החלטות עיצוביות שלא נראות לך במשחק מסוים. זה לא לגיטימי להשתמש בציטים כדי לשנות את הקושי שאליו המפתחים התכוונו קשה לך משחק מסוים? תפרוש ממנו ושלום על ישראל.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־ 18 אורחים