נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

Re: נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 12 אוגוסט 2014, 15:20

DrKeo כתב:ידע קודם על מה? איזה ידע קודם מנע ממך לחשוב שיצא היילו 5 בחגים 2014, שנתיים+ אחרי הקודם?

כי יוצא אניברסרי. כבר ציינתי כמה פעמים למה חשבתי את מה שחשבתי גם כאן בויכוח וגם טענתי זאת בעבר. אתה לא קורא בכלל את מה שאני כותב אני לא מבין?
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 12 אוגוסט 2014, 20:23

Laskin כתב:רק שתדעו לכם, רובין וויליאמס אמר שהוא מתאבד בגלל שהויכוח הזה לא נגמר, ונמאס לו מאנשים שמתעסקים בסוגיית ההכרזה של היילו 5.... באמת!

(טוב, לא, אבל לבת שלו קוראים זלדה ע"ש זלדה של נינטנדו...)

א. לא מצחיק. :\

ב. לא נאה לך הדיון? אל תקרא אותו. כמו שאני עושה עם הרבה חפירות אחרות כאן.

:)
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 12 אוגוסט 2014, 21:30

ת'אמת גם לי קצת הרגישה מוקדם מדי הבדיחה על וויליאמס, כנראה שלכמעט כל סלב אחר זה לא היה מפריע לי אבל הבנאדם היה גיבור ילדות ובכלל שחקן וקומיקאי מבריק ועשה רושם של בנאדם עם לב זהב בכל ריאיון והופעה טלוויזיונית שהיתה לו, גם כל מני מכרים שלו אומרים שהוא קודם כל נשמה טובה לפני שמדברים על הכשרון המדהים שלו, ממש כאב לי על המוות שלו, קצת OT אבל סתם אומר את דעתי, לא כופה או משהו וכל אחד יכול לכתוב מה שבא לו כולל בדיחות על מי שהוא רוצה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 אוגוסט 2014, 02:01

אף אחד לא אמר, ציין או חשב שהטריילר היה לאנברסרי. אך ורק כשהתחילו השמועות על אנברסרי + דחיה של היילו 5 ל2015 אז אנשים התחילו לדבר על אנברסרי. כשהטריילר יצא זה היה היילו 5, בכל מקום זה היה היילו 5. ובכל מקרה הטריילר ההוא הוא עובדתית של היילו 5, אפילו היום בגיימסקום הראו קטע ממנו כהיילו 5.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 אוגוסט 2014, 09:04

לכולנו כאב המוות הטראגי של רובין וויליאמס, והומור בעיניי זו דרך מצויינת להתמודד עם כאבים כאלה... לא הייתה פה כוונה לפגוע בכבודו
ונו טוב, תמשיכו!

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 13 אוגוסט 2014, 10:26

DrKeo כתב:אף אחד לא אמר, ציין או חשב שהטריילר היה לאנברסרי. אך ורק כשהתחילו השמועות על אנברסרי + דחיה של היילו 5 ל2015 אז אנשים התחילו לדבר על אנברסרי. כשהטריילר יצא זה היה היילו 5, בכל מקום זה היה היילו 5. ובכל מקרה הטריילר ההוא הוא עובדתית של היילו 5, אפילו היום בגיימסקום הראו קטע ממנו כהיילו 5.

נדב מה יש לך? אמרתי את זה אז ואמרתי את זה היום.

באופן חד וברור (אני לא מבין איך אתה מכריח אותי שוב לרשום את זה) אני הרגשתי שמסבנים אותי... לא אם הטריילר קשור לסיפור שיהיה בהיילו 5 אלא שמסבנים אותי עם משפט אמורפי ותאריך של 2014 שלא יתכן ויהיה להיילו 5.

זה שאתה לא חשבת על כך שהאניברסרי חייב לצאת השנה זאת כבר בעיה שלך.

אני לא יחזור על זה שוב. אתה מוזמן לכתוב איזו שטות שאתה רוצה. אני בהחלט סיימתי.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 אוגוסט 2014, 10:53

swiss-the-engine כתב:נדב מה יש לך? אמרתי את זה אז ואמרתי את זה היום.

באופן חד וברור (אני לא מבין איך אתה מכריח אותי שוב לרשום את זה) אני הרגשתי שמסבנים אותי... לא אם הטריילר קשור לסיפור שיהיה בהיילו 5 אלא שמסבנים אותי עם משפט אמורפי ותאריך של 2014 שלא יתכן ויהיה להיילו 5.

זה שאתה לא חשבת על כך שהאניברסרי חייב לצאת השנה זאת כבר בעיה שלך.

אני לא יחזור על זה שוב. אתה מוזמן לכתוב איזו שטות שאתה רוצה. אני בהחלט סיימתי.

אף אחד לא אמר אנברסרי בזמנו, אין לי מושג מאיפה אתה מביא את זה. אנברסרי עלה על השולחן רק כשהתחילה השמועה בגאף על אנברסרי + דחיה של היילו 5 ל2015 (כן, דחיה, כי הטריילר הכריז עליו ל2014). אפילו אם היינו יודעים על אנברסרי, אין לטריילר הזה שום קשר לאנברסרי, הוא 100% טריילר של היילו 5 ולא קשור לאנברסרי בשום צורה.

אפשר להגיד שמיקרוסופט סבנו אותנו כדי שנחשוב שהיילו 5 יוצא בחגים 2014, אפשר להגיד שבדיעבד המסר של הטריילר מבלבל עכשיו שאנחנו יודעים שהיילו 5 בכלל לא יוצא ב2014 וכן יוצא אנברסרי. אבל אף אחד לא יכול לטעון שהטריילר הרגיש לו בזמנו למשהו חוץ מאשר היילו 5 (או ההיילו החדש הבא שממשיך את הסיפור).

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 13 אוגוסט 2014, 11:58

למה אני עושה את זה?

אתה ממשיך להתווכח איתי במקום פשוט לחזור אחורה ולראות מה כתבתי בעבר? ומעבר לכך אתה חושב שאני משקר לך בשביל לצאת צודק בפורום המסכן שלנו? אתה רציני איתי? מה קשור הדליפה? כבר אמרתי מ-ז-מ-ן שיצא אניברסרי. מבחינתי זה היה דבר ודאי עוד מהרגע שיצא אניברסרי להיילו 1.

לא טענתי שהסרטון הוא לא להיילו 5 (למרות שבהחלט זה יכול להיות משהו שנוגע לסדרה של שפילברג בסופו של יום למרות שאני לא מאמין שכך המצב) טענתי את זה לגבי המשפט בסיום.

די זהו אני באמת לא מגיב. אם אתה חושב שאני משקר לך אז שיבושם לך. אם בא לך תחפש הודעות קודמות שלי ואם לא אז תמשיך לחשוב מה שבא לך.

לא היה סיכוי להיילו 5 השנה. מעולם לא חשבתי שכך הדבר. עם או בלי הסרטון זה לא משנה כי השנה יוצא אניברסרי ל2 ולא ישחררו את שניהם באותה שנה. זהו. נקודה.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 אוגוסט 2014, 13:06

swiss-the-engine כתב:למה אני עושה את זה?

אתה ממשיך להתווכח איתי במקום פשוט לחזור אחורה ולראות מה כתבתי בעבר? ומעבר לכך אתה חושב שאני משקר לך בשביל לצאת צודק בפורום המסכן שלנו? אתה רציני איתי? מה קשור הדליפה? כבר אמרתי מ-ז-מ-ן שיצא אניברסרי. מבחינתי זה היה דבר ודאי עוד מהרגע שיצא אניברסרי להיילו 1.

לא טענתי שהסרטון הוא לא להיילו 5 (למרות שבהחלט זה יכול להיות משהו שנוגע לסדרה של שפילברג בסופו של יום למרות שאני לא מאמין שכך המצב) טענתי את זה לגבי המשפט בסיום.

די זהו אני באמת לא מגיב. אם אתה חושב שאני משקר לך אז שיבושם לך. אם בא לך תחפש הודעות קודמות שלי ואם לא אז תמשיך לחשוב מה שבא לך.

לא היה סיכוי להיילו 5 השנה. מעולם לא חשבתי שכך הדבר. עם או בלי הסרטון זה לא משנה כי השנה יוצא אניברסרי ל2 ולא ישחררו את שניהם באותה שנה. זהו. נקודה.

סורי, לא קונה את זה. כולם ידעו שיום אחד יצא אנברסרי 2 כי מן הסתם יצא לראשון ומיקרווספט , אף אחד אבל אף אחד לא אמר, ציין או טען שיצא אנברסרי 2 לפני הדליפה בניאוגאף.

בנוסף אף אחד לא חשב אפילו בחלקיק המחשבה שהטריילר CGI (שעליו אנחנו מדברים) קשור באיזושהי צורה להייול אנברסרי ולא להיילו 5. גם היום זאת עובדה מוגמרת שהטריילר CGI הוא להיילו 5 כך שזה לא רלוונטי.

בנושא היילו 5 לא ב2014, לא הייתה אף סיבה שהמשחק לא יצא ב2014. פשוט 343 לא הספיקו, זה הכל. יש למשהו ספק בכלל שאם היילו 5 היה מוכן ב2014 הוא היה יוצא ב2014?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 13 אוגוסט 2014, 13:17

SWISS, באמת ידעת שב 2014 יגיע אניברסרי 2 לפני שהמדליף בניאו גאף סיפר על כך? ושגם היילו 5 יצא ב 2015 לפני שהמדליף אמר?

לא מפקפק בך, אני יודע שעברת את הגיל הזה של לנצח באינטרנט, רק מנסה לראות אם הבנתי אותך נכון.
אם כן אז אתה באמת תותח כי זה תסריט שלא חשבו עליו 99% מהאנשים לפני שהמדליף סיפר על כך, אז גם אם לך זה היה ברור עדיין אי אפשר להכחיש ש MS לכל הפחות הטעתה מאוד עם הטיזר ההוא.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 אוגוסט 2014, 14:30

bling כתב:SWISS, באמת ידעת שב 2014 יגיע אניברסרי 2 לפני שהמדליף בניאו גאף סיפר על כך? ושגם היילו 5 יצא ב 2015 לפני שהמדליף אמר?

לא מפקפק בך, אני יודע שעברת את הגיל הזה של לנצח באינטרנט, רק מנסה לראות אם הבנתי אותך נכון.
אם כן אז אתה באמת תותח כי זה תסריט שלא חשבו עליו 99% מהאנשים לפני שהמדליף סיפר על כך, אז גם אם לך זה היה ברור עדיין אי אפשר להכחיש ש MS לכל הפחות הטעתה מאוד עם הטיזר ההוא.

כן, פחות או יותר הנקודה שלי. אנברסרי 2 היה די ברור שיגיע מתישהו אבל להבין מהטריילר של היילו 5 (שאז כולם חשבו שהוא להיילו 5 והיום הוא עובדתית להיילו 5) שהוא בעצם לא יגיע ב2014 ומה שבעצם כן יגיע ב2014 זה אנברסרי זה חתיכת ניחוש הזוי שלא קשור לשום עובדה אלה רנדומאליות.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 13 אוגוסט 2014, 14:36

סורי, לא קונה את זה.

אל תקנה. יותר קל להתווכח עם פרו פלסטיני.

בלינג כן. אני לא מבין מה מיוחד בזה... זה לא דורש ניתוח מעמיק של שום דבר. אני מאוד בטוח שתמצא תגובה שלי בנושא לפני המדליף עוד מויגיימס אבל לא מעניין אותי לחפש ואני לא מצפה שתחפש בשבילי.

בקיצר אניברסרי היה חייב לצאת השנה ולא יוציאו את שתי המשחקים ביחד... כלומר הסבירות לכך נמוכה מאוד ומכיוון שכך אז הגיוני לחשוב שרק אניברסרי יצא (כי הזמן פה עניין עקרוני) מאשר לחשוב באופן הזוי שאניברסרי יוצא במרץ והיילו 5 בנובמבר.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 13 אוגוסט 2014, 14:50

זה מיוחד, כי עד אז לא הוכרז אניברסרי 2 ולא היה שום סימן שכרגע הוא לקראת שלבי סיום בפיתוח ושהוא קרוב ליציאה, מבחינתנו הוא יכל גם להגיע באמצע הדור, זה שהחלטת שחייב להיות משחק אניברסרי ב 2014 ולא ראית תסריט שנגיד היילו 5 יצא ב 2014 ואניברסרי יצא בכלל ב 2015-6 זו מלחתכילה הנחה מוזרה והיה לך פוקס לא קטן.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 13 אוגוסט 2014, 15:05

מה? איך יצא אניברסרי אחרי 2014? זה כבר לא יהיה אניברסרי. אני ממש לא מבין מה פוקס פה.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 13 אוגוסט 2014, 15:11

מי אמר שזה יהיה חייב להיות אניברסרי, כאילו הסמליות של התאריך מזיזה למישהו, יכל סתם להיות רימייק, או אפילו יכל לא להיות קיים בכלל, אנשים לא הניחו שצריך לצאת אניברסרי ב 2014, ממש לא, עד שהאינסיידר הגיע לא חשבו על זה ונטו לחשוב שהיילו 5 מיועד ל 2014.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 אוגוסט 2014, 16:06

אתה רציני? אתה באמת חושב שרימייק HD היה מזיז את היילו 5 מ2014 ומונע ממנו להזיז ONE מהמדפים בחג המולד הזה כי התאריך ממש עגול? ברצינות? אם היה להם היילו 5 מוכן הם היו זורקים את אנברסרי לצד ומוציאים אותו שנה הבאה או לא יודע מתי.

אגב זה מצחיק אבל לטובת מכירות ולצאת ביום שהוא לא יום ראשון, האנברסרי יוצא ב11 לנובמבר אפילו שהיילו 2 יצא ב9 לנובמבר. כלומר אפילו האנברסרי מפספס את האנברסרי למטרת מכירות טובות יותר.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 14 אוגוסט 2014, 10:31

bling כתב:מי אמר שזה יהיה חייב להיות אניברסרי, כאילו הסמליות של התאריך מזיזה למישהו, יכל סתם להיות רימייק, או אפילו יכל לא להיות קיים בכלל, אנשים לא הניחו שצריך לצאת אניברסרי ב 2014, ממש לא, עד שהאינסיידר הגיע לא חשבו על זה ונטו לחשוב שהיילו 5 מיועד ל 2014.

אתה בהחלט יכול לומר את זה.

אני הייתי בטוח ב110% אחוז שהם מוציאים את המשחק השנה.

נראה לי שאפשר לסגור את הדיון (עד שגיא יבוא ויכתוב הר של מלל שמתייחס לכל מיני אנשים... בתקווה נשאיר את ההודעה שלו כהודעה האחרונה בנושא)
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 אוגוסט 2014, 11:41

swiss-the-engine כתב:אתה בהחלט יכול לומר את זה.

נראה לי שאפשר לסגור את הדיון (עד שגיא יבוא ויכתוב הר של מלל שמתייחס לכל מיני אנשים... בתקווה נשאיר את ההודעה שלו כהודעה האחרונה בנושא)

אגב, לחשוד שאולי יוצא אנברסרי ב2014 לא מעיד כלום על היילו 5, אנברסרי גם יכל לצאת ביוני.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 14 אוגוסט 2014, 12:06

DrKeo כתב:אגב, לחשוד שאולי יוצא אנברסרי ב2014 לא מעיד כלום על היילו 5, אנברסרי גם יכל לצאת ביוני.

נדב מה נסגר? סבבה שאתה חושב את זה ואני כבר כתבתי במפורש שאני לא מאמין לתסריט כזה בחיים. זכותי. אני לא מבין מה אתה רוצה.

אני מבין ששוב אני צריך להסביר את השורה התחתונה.

הסרטון הוא להיילו 5 עם סיכוי ממש ממש מש קטן שהיה מדובר במשהו שקשור לסדרה עם שפילברג. המשפט עצמו היה משפט מעומעם והיה ברור לי שמסבנים אותי במשפט שלא אומר כלום לגבי אף משחק/סדרה/בובה. ידעתי בלב ב110 אחוז שיוצא אניברסרי ולא נראה לי הגיוני בכלל שיוציאו היילו 5 ביחד. לא מקובל עליי ההנחה שיזיזו את אניברסרי בשביל היילו 5 כי הם רחוקים מלהיות "על הקרשים".

עכשיו מובן? או שאתה רוצה להמשיך להתווכח על הדעות שלי ולרמוז שאני סתם משקר בשביל לצאת צודק בויכוח דבילי באיזה חור של האינטרנט?
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 14 אוגוסט 2014, 12:56

swiss-the-engine כתב:אתה בהחלט יכול לומר את זה.

זה שציפית ב 110% לצאת אניברסרי השנה זה חתיכת שיחוק מבחינתך, זה בכלל בכלל לא מובן מאליו, לא היו סימנים לכך ואין חוק טבע שקובע שכל 10 שנים MS חייבת לחדש משחק היילו, מן הסתם הם יכלו להוציא את המשחק בכל שנה אחרת, אפילו בדמדומי הדור.

כמו שנאמר זה שיצאת מנקודת הנחה די הזויה שהתגשמה זה יפה, אבל זה באמת לא מבטל את זה שהתסריט של היילו 5 השנה כפי שחשבו בעקבות הטריילר ההוא היה הגיוני מאוד.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 14 אוגוסט 2014, 14:07

טוב נו... אני חושב שהיילו הוא מותג כל כך ענק בשביל מיק' שאין סיכוי שלא נקבל אניברסרי ואין סיכוי לשלוח אותו לחנויות לא באניברסרי. אני חושב שאם היינו אמורים לקבל את היילו 5 השנה אז המשפט לא היה מעורפל כמו שהוא.

זהו... כנראה נסכים לא להסכים.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 אוגוסט 2014, 15:13

swiss-the-engine כתב:טוב נו... אני חושב שהיילו הוא מותג כל כך ענק בשביל מיק' שאין סיכוי שלא נקבל אניברסרי ואין סיכוי לשלוח אותו לחנויות לא באניברסרי. אני חושב שאם היינו אמורים לקבל את היילו 5 השנה אז המשפט לא היה מעורפל כמו שהוא.

זהו... כנראה נסכים לא להסכים.

היילו 5 הוא חלק מהגורל של הONE, היילו אנברסרי הוא קצת כסף מהיר. שום אנברסרי לא היה מפריע ל5 בדרך, הוא היה יוצא כשהוא מוכן. אם היה היילו 5 מוכן לנובמבר הזה אנברסרי היה מקבל פחות תוכן ויוצא כבר עכשיו בערך או נדחה לשנה הבאה. חגיגה של 10 מול הגורל מכירות של הקונסולה שלך, נראה לי בחירה קלה.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 14 אוגוסט 2014, 15:16

טוב נדב..."גורל הקונסולה". לא ידעתי שגורל הקונסולה תיקבע בשנה הראשונה שלה בשוק ובמכירה של משחק יחיד עם כל הכבוד להיילו.

בקיצר חשבת שיצא השנה? התבאסת? התבאסת בשביל אחרים? אתה חושב שעבדו על מישהו? אחלה.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 אוגוסט 2014, 16:52

swiss-the-engine כתב:טוב נדב..."גורל הקונסולה". לא ידעתי שגורל הקונסולה תיקבע בשנה הראשונה שלה בשוק ובמכירה של משחק יחיד עם כל הכבוד להיילו.

בקיצר חשבת שיצא השנה? התבאסת? התבאסת בשביל אחרים? אתה חושב שעבדו על מישהו? אחלה.

לא התבאסתי, אני לא חובב היילו הכי גדול בעולם. אני רק אומר את העובדות הבאות:
1) הטריילר היה להיילו 5.
2) אם היילו 5 היה מוכן ל2014 הוא היה יוצא ב2014, היילו אנברסרי לא רלוונטי בשום צורה לדבר הזה. היילו הוא SYSTEM SELL וכזה ענק שמוכר 10 מליון יחידות. שום דבר לא היה מזיז אותו מבחינת מיקרוסופט, הוא הדבר הכי חשוב ושום אנברסרי לא היה גורם לו לצאת יום לפני או יום אחרי התאריך המושלם מבחינת מכירות להיילו 5.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 14 אוגוסט 2014, 17:26

DrKeo כתב:לא התבאסתי, אני לא חובב היילו הכי גדול בעולם. אני רק אומר את העובדות הבאות:
1) הטריילר היה להיילו 5.
2) אם היילו 5 היה מוכן ל2014 הוא היה יוצא ב2014, היילו אנברסרי לא רלוונטי בשום צורה לדבר הזה. היילו הוא SYSTEM SELL וכזה ענק שמוכר 10 מליון יחידות. שום דבר לא היה מזיז אותו מבחינת מיקרוסופט, הוא הדבר הכי חשוב ושום אנברסרי לא היה גורם לו לצאת יום לפני או יום אחרי התאריך המושלם מבחינת מכירות להיילו 5.

אז השאלה היחידה שנותרה ללא תשובה (והיא במקרה הכי קריטית דיון), היא האם היילו 5 תוכנן ל2014 בכלל.
סוויס אומר שהוא לא רואה מצב שהוא היה מתוכנן ל2014. זה בדיוק מה שאני אמרתי.

דודי חושב שהוא היה מתוכנן ל2014, הוכרז ל2014 ושמייקרוסופט פישלו בפיתוח שלו ודחו אותו בשנה.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 31 אורחים