DrKeo כתב:ידע קודם על מה? איזה ידע קודם מנע ממך לחשוב שיצא היילו 5 בחגים 2014, שנתיים+ אחרי הקודם?
כי יוצא אניברסרי. כבר ציינתי כמה פעמים למה חשבתי את מה שחשבתי גם כאן בויכוח וגם טענתי זאת בעבר. אתה לא קורא בכלל את מה שאני כותב אני לא מבין?
DrKeo כתב:ידע קודם על מה? איזה ידע קודם מנע ממך לחשוב שיצא היילו 5 בחגים 2014, שנתיים+ אחרי הקודם?
Laskin כתב:רק שתדעו לכם, רובין וויליאמס אמר שהוא מתאבד בגלל שהויכוח הזה לא נגמר, ונמאס לו מאנשים שמתעסקים בסוגיית ההכרזה של היילו 5.... באמת!
(טוב, לא, אבל לבת שלו קוראים זלדה ע"ש זלדה של נינטנדו...)
DrKeo כתב:אף אחד לא אמר, ציין או חשב שהטריילר היה לאנברסרי. אך ורק כשהתחילו השמועות על אנברסרי + דחיה של היילו 5 ל2015 אז אנשים התחילו לדבר על אנברסרי. כשהטריילר יצא זה היה היילו 5, בכל מקום זה היה היילו 5. ובכל מקרה הטריילר ההוא הוא עובדתית של היילו 5, אפילו היום בגיימסקום הראו קטע ממנו כהיילו 5.
swiss-the-engine כתב:נדב מה יש לך? אמרתי את זה אז ואמרתי את זה היום.
באופן חד וברור (אני לא מבין איך אתה מכריח אותי שוב לרשום את זה) אני הרגשתי שמסבנים אותי... לא אם הטריילר קשור לסיפור שיהיה בהיילו 5 אלא שמסבנים אותי עם משפט אמורפי ותאריך של 2014 שלא יתכן ויהיה להיילו 5.
זה שאתה לא חשבת על כך שהאניברסרי חייב לצאת השנה זאת כבר בעיה שלך.
אני לא יחזור על זה שוב. אתה מוזמן לכתוב איזו שטות שאתה רוצה. אני בהחלט סיימתי.
swiss-the-engine כתב:למה אני עושה את זה?
אתה ממשיך להתווכח איתי במקום פשוט לחזור אחורה ולראות מה כתבתי בעבר? ומעבר לכך אתה חושב שאני משקר לך בשביל לצאת צודק בפורום המסכן שלנו? אתה רציני איתי? מה קשור הדליפה? כבר אמרתי מ-ז-מ-ן שיצא אניברסרי. מבחינתי זה היה דבר ודאי עוד מהרגע שיצא אניברסרי להיילו 1.
לא טענתי שהסרטון הוא לא להיילו 5 (למרות שבהחלט זה יכול להיות משהו שנוגע לסדרה של שפילברג בסופו של יום למרות שאני לא מאמין שכך המצב) טענתי את זה לגבי המשפט בסיום.
די זהו אני באמת לא מגיב. אם אתה חושב שאני משקר לך אז שיבושם לך. אם בא לך תחפש הודעות קודמות שלי ואם לא אז תמשיך לחשוב מה שבא לך.
לא היה סיכוי להיילו 5 השנה. מעולם לא חשבתי שכך הדבר. עם או בלי הסרטון זה לא משנה כי השנה יוצא אניברסרי ל2 ולא ישחררו את שניהם באותה שנה. זהו. נקודה.
bling כתב:SWISS, באמת ידעת שב 2014 יגיע אניברסרי 2 לפני שהמדליף בניאו גאף סיפר על כך? ושגם היילו 5 יצא ב 2015 לפני שהמדליף אמר?
לא מפקפק בך, אני יודע שעברת את הגיל הזה של לנצח באינטרנט, רק מנסה לראות אם הבנתי אותך נכון.
אם כן אז אתה באמת תותח כי זה תסריט שלא חשבו עליו 99% מהאנשים לפני שהמדליף סיפר על כך, אז גם אם לך זה היה ברור עדיין אי אפשר להכחיש ש MS לכל הפחות הטעתה מאוד עם הטיזר ההוא.
סורי, לא קונה את זה.
bling כתב:מי אמר שזה יהיה חייב להיות אניברסרי, כאילו הסמליות של התאריך מזיזה למישהו, יכל סתם להיות רימייק, או אפילו יכל לא להיות קיים בכלל, אנשים לא הניחו שצריך לצאת אניברסרי ב 2014, ממש לא, עד שהאינסיידר הגיע לא חשבו על זה ונטו לחשוב שהיילו 5 מיועד ל 2014.
swiss-the-engine כתב:אתה בהחלט יכול לומר את זה.
אני הייתי בטוח ב110% אחוז שהם מוציאים את המשחק השנה.
נראה לי שאפשר לסגור את הדיון (עד שגיא יבוא ויכתוב הר של מלל שמתייחס לכל מיני אנשים... בתקווה נשאיר את ההודעה שלו כהודעה האחרונה בנושא)
DrKeo כתב:אגב, לחשוד שאולי יוצא אנברסרי ב2014 לא מעיד כלום על היילו 5, אנברסרי גם יכל לצאת ביוני.
swiss-the-engine כתב:אתה בהחלט יכול לומר את זה.
אני הייתי בטוח ב110% אחוז שהם מוציאים את המשחק השנה.
נראה לי שאפשר לסגור את הדיון (עד שגיא יבוא ויכתוב הר של מלל שמתייחס לכל מיני אנשים... בתקווה נשאיר את ההודעה שלו כהודעה האחרונה בנושא)
swiss-the-engine כתב:טוב נו... אני חושב שהיילו הוא מותג כל כך ענק בשביל מיק' שאין סיכוי שלא נקבל אניברסרי ואין סיכוי לשלוח אותו לחנויות לא באניברסרי. אני חושב שאם היינו אמורים לקבל את היילו 5 השנה אז המשפט לא היה מעורפל כמו שהוא.
זהו... כנראה נסכים לא להסכים.
swiss-the-engine כתב:טוב נדב..."גורל הקונסולה". לא ידעתי שגורל הקונסולה תיקבע בשנה הראשונה שלה בשוק ובמכירה של משחק יחיד עם כל הכבוד להיילו.
בקיצר חשבת שיצא השנה? התבאסת? התבאסת בשביל אחרים? אתה חושב שעבדו על מישהו? אחלה.
DrKeo כתב:לא התבאסתי, אני לא חובב היילו הכי גדול בעולם. אני רק אומר את העובדות הבאות:
1) הטריילר היה להיילו 5.
2) אם היילו 5 היה מוכן ל2014 הוא היה יוצא ב2014, היילו אנברסרי לא רלוונטי בשום צורה לדבר הזה. היילו הוא SYSTEM SELL וכזה ענק שמוכר 10 מליון יחידות. שום דבר לא היה מזיז אותו מבחינת מיקרוסופט, הוא הדבר הכי חשוב ושום אנברסרי לא היה גורם לו לצאת יום לפני או יום אחרי התאריך המושלם מבחינת מכירות להיילו 5.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 31 אורחים