swiss-the-engine כתב:וואלה? ברזיל ומקסיקו מקבלות את הקונסולה בסוף נובמבר?
Nucleus_Dawn כתב:
אכן.
ברזיל הולכת להפכות לאחד השווקים החשובים ביותר בדור הזה, לפי דעתי. מעמד הביניים שם גדל באופן משמעותי מאוד ויש שם המון אנשים, עם המון כסף להוציא על מוצרי תרבות כמו קונסולות משחק.
Laskin כתב:
חכה, אחרי ריו 2014 לאף אחד לא יישאר שקל
Laskin כתב:אני צופה אסון, הם ממש לא מוכנים לזה. זו דיעה ונבואת שוטים ותו לא...
רק אוהב להגיד "אמרתי לכם" אח"כ
ומעבר לעובדה שזה אכן יהיה טירוף מבחינת הוצאות של התיירים, יש את עניין עלות ההכנות, אז יפה שהאולמפיאדה משתתפת מעט מזה, אבל בספרד ובסין - האיזור האולימפי כרגע הוא כמו מגרש חניה נטוש, וספרד הסתבכה גם כן בגללו, לסין יש הרבה מקום (שלריו ממש אין) אבל גם כן כל המתחם מפוצץ בהומלסים וסביר להניח שיהרס מתישהו ואף אחד לא משלם על זה... בינתיים המתחם הזה תופס שטח כמו חצי מישראל והוא לא בשימוש ולא יהיה בשימוש מאז 2008, עד ששוב תהיה שם אולימפיאדה עוד 20-100 שנה.
ברזיל לדעתי לא תהיה מוכנה עד 2016, בקיצור. אבל אם תרצה אפשר להמשיך את זה בפורום אחר.
DrKeo כתב:
SgtDonowitz כתב:טוב, אולי טיפה אוף טופיק בגלל ברזיל כשוק שמכוונות אליו קונסולות אבל לא תאמינו כמה PS4 תעלה בברזיל, זה היה יכול להיות פיברוק או מתיחה משעשעת אלמלא זה היה נכתב בבלוג פלייסטיישן הברזילאי. הPS4 תעלה 3000 דולרים ברזילאים שזה שווה ערך ל-1852 דולר אמריקאי. השאלה שלי היא איך זה אפשרי שסוני בכלל יוצאת עם תג המחיר המגוחך הזה בעוד מיקרוסופט תשיק גם היא את ה-ONE. זה פשוט נשגב מבינתי.
http://www.polygon.com/2013/10/17/48482 ... ice-brazil
DrKeo כתב:יש משהו בטריילר הזה שמרגיש כאילו עשה אותו סטודנט לקולנוע שנה א'.
Klayman כתב:מאיפה הבאת את הג'יף הזה?.. ווע ווע.. אני מה זה מקווה שגם זה ייצא למחשב.. לא יכול לסבול את הרעיון שלא אשחק במשחק של רמדי.
SgtDonowitz כתב:טוב, אולי טיפה אוף טופיק בגלל ברזיל כשוק שמכוונות אליו קונסולות אבל לא תאמינו כמה PS4 תעלה בברזיל, זה היה יכול להיות פיברוק או מתיחה משעשעת אלמלא זה היה נכתב בבלוג פלייסטיישן הברזילאי. הPS4 תעלה 3000 דולרים ברזילאים שזה שווה ערך ל-1852 דולר אמריקאי. השאלה שלי היא איך זה אפשרי שסוני בכלל יוצאת עם תג המחיר המגוחך הזה בעוד מיקרוסופט תשיק גם היא את ה-ONE. זה פשוט נשגב מבינתי.
http://www.polygon.com/2013/10/17/48482 ... ice-brazil
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 43 אורחים