Mandellla כתב:יש הנחה על סדרת Red Faction, שווה לקנות את גרילה?
DrKeo כתב:כל העולם מחלק עותקים של AC ו-FC בPC היום, מקבלים אותם עם SSD של סמסונג, כל כרטיס מסך של NVIDIA וגם עם לוח אם של ASUS מסדרת הגיימרים. כלומר EBAY פשוט מפוצץ ובמחירים סבבה לגמרי. אני אומר לחכות, לפחות אולי המבצע הזה יהיה גם בGMG ושם תוסיף עוד איזה 20% הנחה ותקבל את המשחק ב24$.
DrKeo כתב:זה פחות הבסיס משתמשים, יותר הפרסום הרע עם השיגור. אני לפחות לא אקנה אותו עד שהוא רץ בלי לגמגם. אם הביקורות היו מהללות הייתי כבר באמצע שלו, קונה אותו אפילו לפני fc4.
Nucleus_Dawn כתב:
ברור!
מה שהתכוונתי, זה שיוביסופט ציפו מלכתחילה שהמכירות ירדו קצת, כי בסיס המשתשמים קטן ולכן הם הכינו את כל העסקאות האלו עם סמסונג וNVIDIA (הרי ברור שזה לא הגיע כתגובה לביקורות ולבעיות, אלא תוכנן מבעוד מועד).
בעקבות הביקורות הגרועות, אני מניח שהמכירות ירדו יותר משהם ציפו ולכן אנחנו רואים דברים כמו זה שהמשחק עולה 30$ באמזון. חבל רק שאמזון עשו את זה לפני שיצא הפאטצ' ולא ביום שהוא ייצא, כמו שתוכנן.
אם הפאטצ' כבר היה יוצא והייתי כבר רואה איזה סיקור מוקדם של DF, שמראה שהFPS ממש השתפר, אז יכול מאוד להיות שלא הייתי עומד בפיתוח של המבצע. בגלל שזה לא המצב, אני לא קונה אותו כרגע ומחכה עם זה.
באמת חבל לי על AC:U. הוא היה צריך דחיה וזה ממש במקרה השנה המושלמת לדחיה של AC בשנה, בזכות FC4 וWD, עם המכירות הנהדרות שלהם. פספוס אדיר של יוביסופט לדעתי. דחיה של יוניטי בשנה, היה גם נותן עוד שנה לפרויקטים שכבר התחילו פיתוח לפני כמה שנים, כמו VICTORY. זה היה יכול ליצור אפקט דומינו מאוד חיובי, בכל הנוגע לליטוש של משחקי AC בשנים הקרובות.
זה עוד יותר חבל, כי ברור שמתחת לבעיות הטכניות והאנטגוניזם שיוביסופט יצרו אצל המבקרים, יש פה אחלה משחק ואחלה בסיס לדור החדש.
Laskin כתב:אני קצת חולק על שחר, לדעתי מתחת לכל הפן הטכני (בין אם הצד היפה או המכוער שלו) - אין "אחלה משחק", אלא משחק די משעמם, שחוזר על עצמו הרבה יותר מדי...
לדעתי הם חייבים שינוי דרסטי.
האמת שלונדון נשמע קצת MEH... אבל אולי יפתיעו.
Laskin כתב:אני קצת חולק על שחר, לדעתי מתחת לכל הפן הטכני (בין אם הצד היפה או המכוער שלו) - אין "אחלה משחק", אלא משחק די משעמם, שחוזר על עצמו הרבה יותר מדי...
לדעתי הם חייבים שינוי דרסטי.
האמת שלונדון נשמע קצת MEH... אבל אולי יפתיעו.
Laskin כתב:אבל זה לא שאני לא אוהב את הז'אנר, כמו שאני באמת לא אוהב אסטרגיה בתורות כמו הדוגמא שנתת.
אני מאוד מאוד אוהב אקשן ממבט שלישי עם קצת התגנבות ועולם פתוח מדהים. זה אפילו אולי הז'אנר המועדף עליי.
פשוט משחקי AC כ"כ רפטטיביים, כל כך "נמרחים" בקצב האיטי שלהם, הקרבות ממש קלאנקים ולא מהנים...
אני מאוד נהנה להסתובב בעולם ולטפס על עמודים, ואז ברגע שפתחתי את כל המפה - כבר לא בא לי לשחק. הגיימפליי בעיניי פשוט לא עובד.
אגב, אני מגיב לכם כי אם אני לא טועה - שניכם (נדב ושחר) גם לא ממש "מעריצי AC" ונדב משום מה ממש מתלהב מUNITY... מהנסיון הדי קצר שלי איתו - הוא מאוד יפה, התחלה מגניבה, אבל ברגע שמתחיל הגיימפליי הטהור - רק העיר מעניינת.
Laskin כתב:תעשה כמוני ותנסה אצל חבר...![]()
בעיניי אין הבדל, עיקר הגיימפליי זהה לחלוטין ומונוטוני כמו תמיד.
זה פשוט עטוף כל כך יפה, וההתחלה באמת מצויינת (אבל גם ההתחלה של AC3 לדעתי הייתה מדהימה). אבל אחרי שעתיים-שלוש מגיע הרגע שאתה אומר לעצמך שחוץ מהפארקור - אתה עדיין משחק בAC1-4.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־ 31 אורחים