במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

kririn
Sage

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי kririn » 25 נובמבר 2025, 20:34

עברתי את הפרק השני מתוך 5
שיש לפינל פנטזי 10
מספר 2

לא מת על פאזלים שתוקעים אותי
אבל זה רק חיזק אותי ועברתי

מחר פרק 3

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 25 נובמבר 2025, 21:02

קרירין אני חייב לשאול מה אתה הולך לעשות כשתגיע לפיינל פנטזי 11? לשלם אונליין וזה כל חודש?
אתה גם מתכוון לראות את הסרט של פיינל פנטזי? יש לי הרגשה שהוא לא ב100 הסרטים שהתחלת לראות :-)

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 25 נובמבר 2025, 21:49

בנוגע ל11 ו14
אני מדלג

אולי הצפה רק בסרטוני מעבר
קניתי כבר את 12 ,ששיחקתי בו הרבה לפני שנים ונטשתי
ואת 13 שלא נגעתי בו
15 כבר עברתי
וגם את הרימיק הראשון של פינל פנטזי 7

ככה שזה 12
13
רימיק שני של 7
ו16

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 נובמבר 2025, 09:07

סיימתי את Sword of the Sea
משחק ממש ממש חמוד, מאוד יפה, מרגיש טוב… יכול היה להיות ממש חובה אם היה מעט מורכב יותר בשליטה, עם עוד תרגילים וכו, אבל עדיין ממליץ מאוד לשחק בו.

וסיימתי גם את Dispatch
״משחק״ מעולה. מאוד הופתעתי למרות ההמלצות הרבות, הכתיבה באמת מצוינת, הסיפור לא היה מבייש סדרה אמיתית, אני אף פעם לא ממש הרגשתי שמשחק שמנסה להיות כמו סדרה באמת הצליח כמו המשחק הזה. היה כמובן את המתים המהלכים ועוד כמה שניסו והצליחו להתקרב אבל זה באמת עומד בזכות עצמו כאחלה של עונה ראשונה של סדרה טובה מאוד.
שוב, הגיימפליי פחות לטעמי גם אם לקראת הסוף אולי כן קצת נכנסתי לעניינים והתחלתי לחבב את זה. יש מצב שאישית הייתי אפילו מוותר על זה ורק עושה בחירות פשוטות שקשורות לעלילה, והופך את זה ממש לסדרה אינטראקטיבית בלי שום גיימפליי. אלך רחוק יותר ואגיד שזה יכול להיות מושלם לנטפליקס, ואזרוק הימור שהם גם באמת יעשו את זה. אין סיבה שלא… יכולה להיות הצלחה אדירה ראשונה שלהם בתחום הסדרות האינטראקטיביות.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 26 נובמבר 2025, 10:21

הגעתי לפרק 5 והאחרון final fantasy 10 2

3-4'היו קצרים -או שדילגתי על משימות צד
את האמת ,אני די מאוכזב מהמשחק
זה מרגיש ולהבנתי נכון
שניסו ליצר את המשחק הזה , ככזה שנשים ירצו

אני לא אשה ולא מתחבר לזה
אבל לטעמי משחק כזה ,לא אמור לפנות לשם

קשה לדעת היום במכירות , כי שניהם נמכרים ביחד
אבל זה די שטותי לטעמי

יש בנות אומנם לא הרבה
שאוהבות rpg
אבל זאת קהילה קטנה לאומת גברים , לרוב זה לא מעניין אותן

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 26 נובמבר 2025, 13:50

33% מהנשים שמשחקות במשחקי מחשב מעדיפות JRPG קרירין על זאנרים אחרים. :-) זה אולי לא מגיע למספרים של משחקי חווה עם 69% אבל זה הרבה יותר מאקשן הרפתקה עם 18% משחקי FPS עם 7% וכו'. אם אתה בכלל מחבר את הנתון של WRPG הגעת ל58% מהנשים.

זה גם לא דבר שקשה להבין אותו אלה משחקים שיש בהם הרבה מאוד גלגלי הצלה והם שמים דגש על סיפור ודמויות על פני כל דבר אחר.
https://quanticfoundry.com/2017/01/19/f ... -by-genre/
כלומר, אם אנחנו הולכים רק על ז'אנרים לקהל הCore הוא הז'אנר הכי פופלארי אצלן.
לאסקין: מקדם את שני המשחקים האלה בתור :-)

Chen
Trainee

הודעהעל ידי Chen » 27 נובמבר 2025, 20:48

glass man כתב:33% מהנשים שמשחקות במשחקי מחשב מעדיפות JRPG קרירין על זאנרים אחרים. :-) זה אולי לא מגיע למספרים של משחקי חווה עם 69% אבל זה הרבה יותר מאקשן הרפתקה עם 18% משחקי FPS עם 7% וכו'. אם אתה בכלל מחבר את הנתון של WRPG הגעת ל58% מהנשים.

זה גם לא דבר שקשה להבין אותו אלה משחקים שיש בהם הרבה מאוד גלגלי הצלה והם שמים דגש על סיפור ודמויות על פני כל דבר אחר.
https://quanticfoundry.com/2017/01/19/f ... -by-genre/
כלומר, אם אנחנו הולכים רק על ז'אנרים לקהל הCore הוא הז'אנר הכי פופלארי אצלן.
לאסקין: מקדם את שני המשחקים האלה בתור :-)

מה זה נשים?

בכל מקרה סיימתי הולו נייט, כולל את הרדיאנס. משחק פצצה לגמרי.
עכשיו מתלבט בין לשחק משהו מהבקלוג ללקנות עוד משחקים חדשים כמו הקירבי מרוצים החדש
תמונה

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 28 נובמבר 2025, 12:15

סיימתי את אינזומה איילבן victory road. לקח לי 42 שעות. בהחלט אחד המשחקים שהכי נהנהתי מהם על הPS5 עד כה. זה דבר עצוב בטירוף, בהתחשב בזה שהPS4 והסוויץ 2 מריצות אותו ב60FPS גם כן, הדור הזה הוא כמו אוויר.

זה היה כמו לראות אנימה טובה, ערכי ההפקה של קטעי האנימה הם לגמרי בשורה הראשונה של האנימצה לא ציפיתי לזה בכלל ובהתחשב בזה שכמות נכבדת מהשעות האלה הלכה על צפיה זה מרשים.

החיסרון היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה שהמשימות הראשיות מתוסרטות ברמות, גם אם אתה השחקן הכי טוב בארץ אם העלילה רוצה שיעשו לך 5:0 אז יעשו לך 5:0 אבל מה אני מצפה :-) זה משחק שהשחקנים מוציאים אש מהרגליים וליטרלי שורפים את השער ואת המגרש לול :-)
למי שדואג זה לא היה ספוילר לא באמת עושים לך 5:0 סתם לצורך הדוגמא.

עכשיו אני בהתלבטות מה לשחק, מצד אחד יש את GOY שלא הכי עושה לי את זה אבל זה אחד האקסקלוסיבים הכי רצינים שיש לנו לPS5 בדור הזה בנתיים.
יש את פריים 4 אבל אני לא משחק בזה עד שנדב לא מסיים את זה ואני שומע דברים חיובים עד השתפכות :-) בעיקר בקטע של הבדידות והשותפים..
יש את marvel midnight suns שבא לי עליו שנים, אבל הוא התחייבות של איזה 65 שעות או יותר ואני לא יודע אם אני בראש להתחייבות כזו כרגע.
יש את the outer worlds 2 שאנשים מסוימים אמרו שהוא סטארפילד יותר טוב מסטארפילד.

בקיצור Chen שתסגר על משהו תעדכן אותי כי גם לי אין מושג מה לשחק.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 28 נובמבר 2025, 12:24

במקרה ואתה מתכוון שGOY
לGhost of Yotei

הייתי הולך עליו קודם

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 28 נובמבר 2025, 14:02

הבעיה עם GOY קרירין זה שהדעה הכללית הוא שהסיפור של GOT הרבה יותר טוב משל GOY (לפי הרוב המוחלט של הסקרים) מה שמוביל לזה שרוב האנשים מעדיפים את GOT גם אם הגיימפלי של GOY משופר מאוד, אז אני די "חושש" שאני גם כן אהיה חלק מהמשבצת הזו.

משחק כזה שלקח לסאקר פאנץ דור שלם היה צריך להיות משחק של ציון 9.0 לפחות כזה שלא יהיה עליו מחלוקת שהסיפור הוא קפיצה קוונטית מהראשון, מבאס.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 28 נובמבר 2025, 14:11

סיימתי את יוקה-ריפליילי, מה שלא יכולתי להגיד על יוקה-ליילי המקורי.
ליילי לא היה אפוי והרצון לאהוב אותו לא התגבר על הפגמים המהותיים שבו. הרימייק פותר הרבה מאוד מהבעיות שהיו במקורי (וגם רמת הקושי שלו נמוכה משמעותית) והוא מהנה מאוד ושווה את מחיר השדרוג שהם מבקשים בסטים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 28 נובמבר 2025, 14:15

glass man כתב:הבעיה עם GOY קרירין זה שהדעה הכללית הוא שהסיפור של GOT הרבה יותר טוב משל GOY (לפי הרוב המוחלט של הסקרים) מה שמוביל לזה שרוב האנשים מעדיפים את GOT גם אם הגיימפלי של GOY משופר מאוד, אז אני די "חושש" שאני גם כן אהיה חלק מהמשבצת הזו.

משחק כזה שלקח לסאקר פאנץ דור שלם היה צריך להיות משחק של ציון 9.0 לפחות כזה שלא יהיה עליו מחלוקת שהסיפור הוא קפיצה קוונטית מהראשון, מבאס.

דווקא רוב הביקורות שראיתי אומרים שהעלילה של יוטיוב הרבה יותר טובה מטסושימה.
ולקח לסאקר פאנץ׳ 4 שנים לפתח אותו, זה חצי דור במקרה הטוב ולגמרי זמן הרבה יותר מסביר למשחק המשך עם עולם חדש לגמרי, יותר טוב מרוב המפתחות היום.
לצפות מהם לממוצע של 9 ומעלה זה קצת מנותק מההסטוריה של סאקר פאנץ׳. זה אחד המשחקים עם הממוצע הכי טוב שהם אי פעם הוציאו.

Chen
Trainee

הודעהעל ידי Chen » 28 נובמבר 2025, 14:21

glass man כתב:סיימתי את אינזומה איילבן victory road. לקח לי 42 שעות. בהחלט אחד המשחקים שהכי נהנהתי מהם על הPS5 עד כה. זה דבר עצוב בטירוף, בהתחשב בזה שהPS4 והסוויץ 2 מריצות אותו ב60FPS גם כן, הדור הזה הוא כמו אוויר.

זה היה כמו לראות אנימה טובה, ערכי ההפקה של קטעי האנימה הם לגמרי בשורה הראשונה של האנימצה לא ציפיתי לזה בכלל ובהתחשב בזה שכמות נכבדת מהשעות האלה הלכה על צפיה זה מרשים.

החיסרון היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה שהמשימות הראשיות מתוסרטות ברמות, גם אם אתה השחקן הכי טוב בארץ אם העלילה רוצה שיעשו לך 5:0 אז יעשו לך 5:0 אבל מה אני מצפה :-) זה משחק שהשחקנים מוציאים אש מהרגליים וליטרלי שורפים את השער ואת המגרש לול :-)
למי שדואג זה לא היה ספוילר לא באמת עושים לך 5:0 סתם לצורך הדוגמא.

עכשיו אני בהתלבטות מה לשחק, מצד אחד יש את GOY שלא הכי עושה לי את זה אבל זה אחד האקסקלוסיבים הכי רצינים שיש לנו לPS5 בדור הזה בנתיים.
יש את פריים 4 אבל אני לא משחק בזה עד שנדב לא מסיים את זה ואני שומע דברים חיובים עד השתפכות :-) בעיקר בקטע של הבדידות והשותפים..
יש את marvel midnight suns שבא לי עליו שנים, אבל הוא התחייבות של איזה 65 שעות או יותר ואני לא יודע אם אני בראש להתחייבות כזו כרגע.
יש את the outer worlds 2 שאנשים מסוימים אמרו שהוא סטארפילד יותר טוב מסטארפילד.

בקיצור Chen שתסגר על משהו תעדכן אותי כי גם לי אין מושג מה לשחק.

בסוף החלטתי להיכנע לFOMO וקניתי קלייר אובסקיור 33. התחלה מאוד חזקה למשחק, ואני בא ביקורתי מראש כחובב משחקי RPG מושבע. בנתיים המשחק מפתיע אותי מאוד לטובה.

אגב אינאזומה איילבן בכללי הרבה משחקים של Level5 דיי משוגעים ברמת הקונספט. אולי אני אוציא את ה3דיאס ואנסה גם קצת אינזומה אילבן שוב.
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 28 נובמבר 2025, 14:44

בעניין יוקה-ריפלייל
כמה שזכור לי עברתי את הראשון
אבל בשני ה2d או מה שזה לא היה
הפסקתי , היה לי קשה ונימאס לי

סך הכל המשחקים בגדול היו טובים עד כמה שזכור לי

בעניין goy
אני מאוד רוצה לשחק בו
אבל תקוע בfinal fantsy x 2
קרוב לסוף
עושה גרינדין לדמויות

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 28 נובמבר 2025, 14:44

האמת שאני די נוטר טינה לLevel 5 :-) הם המפתחים של DQ8 DQ9 והם די ה Bluepoint Games של היפנים כלומר הם לרוב כישרון טכני מאוד גבוה אבל הם די מעפנים שהם עושים משחקים משלהם. תמיד רציתי שהם ימשיכו להיות פועלים של סקוור ויפתחו DQ לול. זה המשחק הראשון שלהם שהוא באמת "שלהם" שאני אוהב, כל היתר פח.

ניסיתי את אינזומה אילבן בהשקה המערבית שלו על הDS אבל זה שיעמם אותי פצצות. :-) כאילו רק להבהיר, אינזומה אילבן זה RPG טקטי שמתחפש למשחק פיפא/מריו סטרייקר
הRNG עדיין שולט פה בכל (למרות שאפשר להגיד שהוא שולט גם בפיפא אז..) הרמה של הקבוצה שלך עדיין קובעת הרבה מעבר לסקיל שלך.. אתה צריך לתזמן תקיפות קבוצתיות על השוער כדי להתיש לו את הHP כמו שאתה צריך לעשות איגוף במשחקי טקטיקה וכו'... אבל אתה יודע מה? בתכלס כדורגל גם די דומה למשחקי טקטיקה שחושבים על זה. בפפ טקטיקס אדוונס אפילו היו כרטיסים צהובים ואדומים לפי חומרת העברות שאתה עושה באמצע הקרב חח.

E33 מדהים מקנא בך לגמרי.

Chen
Trainee

הודעהעל ידי Chen » 28 נובמבר 2025, 14:49

glass man כתב:האמת שאני די נוטר טינה לLevel 5 :-) הם המפתחים של DQ8 DQ9 והם די ה Bluepoint Games של היפנים כלומר הם לרוב כישרון טכני מאוד גבוה אבל הם די מעפנים שהם עושים משחקים משלהם. תמיד רציתי שהם ימשיכו להיות פועלים של סקוור ויפתחו DQ לול. זה המשחק הראשון שלהם שהוא באמת "שלהם" שאני אוהב, כל היתר פח.

ניסיתי את אינזומה אילבן בהשקה המערבית שלו על הDS אבל זה שיעמם אותי פצצות. :-) כאילו רק להבהיר, אינזומה אילבן זה RPG טקטי שמתחפש למשחק פיפא/מריו סטרייקר
הRNG עדיין שולט פה בכל (למרות שאפשר להגיד שהוא שולט גם בפיפא אז..) הרמה של הקבוצה שלך עדיין קובעת הרבה מעבר לסקיל שלך.. אתה צריך לתזמן תקיפות קבוצתיות על השוער כדי להתיש לו את הHP כמו שאתה צריך לעשות איגוף במשחקי טקטיקה וכו'... אבל אתה יודע מה? בתכלס כדורגל גם די דומה למשחקי טקטיקה שחושבים על זה. בפפ טקטיקס אדוונס אפילו היו כרטיסים צהובים ואדומים לפי חומרת העברות שאתה עושה באמצע הקרב חח.

E33 מדהים מקנא בך לגמרי.

טוב זה כבר טעם וריח, אני אוהב הרבה מהמשחקים שלהם. גם פנטאזי לייף החדש אהבתי מאוד.

מה שונה בויקטורי רואד שהפעם היה לך קליק לעומת המשחקים הישנים?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 28 נובמבר 2025, 15:10

היחיד שאני שיחקתי בו לפני ויקטורי רואד, היה על הDS המקורי ושם שיחקת את כל משחקי הכדורגל דרך העט של הDS כלומר לא היה Movement של הקבוצה כמו שאני מצפה
ממשחק כדורגל/פיפא/פרו אבולושן/מריו וכו' :-)

פה אפילו כשמדובר במשחק תפקידים טקטי שמתחפש למשחק פיפא, עדיין הגיימפלי עצמו של הרגע להרגע מרגיש מאוד דומה למריו סטרייקר/הפיפאות הארקדיות של פעם נאמר FIFA 98 עד פיפא 2002, יכול להיות שהשינוים האלה נעשו בסדרה כבר קודם, אין לי מושג, אבל על הDS זה היה שונה מאוד בהרגשה.

וכמובן, גרפיקה גרפיקה גרפיקה :-) שהמשחק מכריח אותי לצפות באנימציות תקיפה מאוד ארוכות ומוגזמות עדיף שהוא יראה מדהים ועל הPS5 לפחות הרגעים האלה נראים גדולים מהחיים אתה מרגיש כאילו אתה אשכרה בתוך אנימה אינטרקטיבית. על הDS זה היה בגרפיקה של Nintendo 64 ורק בשביל הסדרה האהובה עלי אני מוכן לשחק בערכי הפקה של נינטנדו 64 ומטה, לול :-)

פאנטזי לייף נראה, טוב אבל הסגנון הגרפי הגנרי שלו ממש מוריד לי, נראה כמו הריימיק של link awakening אני לא מתחבר לסגנון הגרפי הזה שהכל נראה כמו בובות, לול.
אבל אם אתה אומר שזה טוב אולי ניתן לו צאנס יום אחד.

קרירין: ערכתי כי אני טמבל איכשהו פספסתי את התגובות של עומר ולאסקין.
נערך לאחרונה על ידי glass man ב 28 נובמבר 2025, 16:53, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 28 נובמבר 2025, 16:51

Laskin כתב:
glass man כתב:הבעיה עם GOY קרירין זה שהדעה הכללית הוא שהסיפור של GOT הרבה יותר טוב משל GOY (לפי הרוב המוחלט של הסקרים) מה שמוביל לזה שרוב האנשים מעדיפים את GOT גם אם הגיימפלי של GOY משופר מאוד, אז אני די "חושש" שאני גם כן אהיה חלק מהמשבצת הזו.

דווקא רוב הביקורות שראיתי אומרים שהעלילה של יוטיוב הרבה יותר טובה מטסושימה.
ולקח לסאקר פאנץ׳ 4 שנים לפתח אותו, זה חצי דור במקרה הטוב ולגמרי זמן הרבה יותר מסביר למשחק המשך עם עולם חדש לגמרי, יותר טוב מרוב המפתחות היום.
לצפות מהם לממוצע של 9 ומעלה זה קצת מנותק מההסטוריה של סאקר פאנץ׳. זה אחד המשחקים עם הממוצע הכי טוב שהם אי פעם הוציאו.

הסקרים שאני ראיתי מראים אחרת לאסקין. למשל זה שמראה ש22% חשבו שהסיפור של GOY יותר טוב לעומת 59% שחשבו שהסיפור של GOT יותר טוב.
72% מהנשאלים העדיפו את ג'ין על הבחורה החדשה. ויש עוד המון סקרים כאלה, זה טיפה בים ממה שמצאתי \
https://www.pushsquare.com/features/pol ... f-tsushima

כן, אולי עפתי עם 9 לאסקין, אבל אתה יודע הם יכלו להעלות את הרמה של הסיפור ואת ערכי ההפקה כי הם הוכיחו שזה IP שמוכר טוב, לא היתה סיבה הגיונית שסוני לא יתנו להם תקציבים לחזק משמעותית את ההמשך ולהתעלות על הקודם ולפי מה שאני רואה זה לא קרה.

אני די הייתי בטוח שהסיפור יהיה פחות טוב, היה לנו דיבור על זה פה, מבאס אותי שלפי הרוב זה מה שקרה.
omerkot כתב:סיימתי את יוקה-ריפליילי, מה שלא יכולתי להגיד על יוקה-ליילי המקורי.
ליילי לא היה אפוי והרצון לאהוב אותו לא התגבר על הפגמים המהותיים שבו. הרימייק פותר הרבה מאוד מהבעיות שהיו במקורי (וגם רמת הקושי שלו נמוכה משמעותית) והוא מהנה מאוד ושווה את מחיר השדרוג שהם מבקשים בסטים.

קניתי אותו לPS4 בהשקה ופרשתי ממנו, אחר כך ניסיתי שוב על הswitch ופרשתי ממנו שוב, זה מפתיע לגמרי חשבתי שזה רק שדרוג גרפי.
איזה חדשות נפלאות.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 28 נובמבר 2025, 17:37

סקרים זה לא מדד לכלום. מלא פעמים הייטרים מגיעים לחרבן על משהו שלא ניסו בכלל.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 28 נובמבר 2025, 17:59

בסוף הלכתי על GOY כי גם קרירין אמר שזה מה שהוא היה לוקח :-) זה בהורדה אז עוד מעט אני אדע לפחות מה אני באמת חושב עליו.
לאסקין, אני מסכים איתך ברמה העקרונית שאין לנו דרך לדעת שהאנשים בסקרים הם אמינים, אבל תסכים איתי שאתר כמו Push Square שהוא אתר פרו פלייסטישן, שקרוי על שם לחצן הריבוע של הפלייסטישן אין בו הרבה אנשים שיבואו לחרבן על סוני והבלעדיים שלה? מה גם שהרבה בסקר הזה חשבו שמבחינת גיימפלי GOY מתעלה על GOT אז אני כן רואה אובייקטיביות מהצד שלהם. הם פשוט אהבו יותר את GOT כחוויה וכמשחק.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 28 נובמבר 2025, 20:13

מקווה שgoy יהיה כיף
תעדכן בבקשה

בעניין ffx 2
שניראה לי אני מעייף פה את הרוב
אחרי שחיזקתי את הדמויות
הבנתי שיש חפצים חזקים שראיתי רק עכשיו

הם העבירו חלקים שהיו ב10 הרגיל
לחפצים הרגילים

אני מדבר על hp כפול לדמויות
אני מדבר על 0 שימוש בph לדמויות
הגנות
וכו וכו

כל דבר צריך לבחור כמובן
אבל נבדוק מחר

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 30 נובמבר 2025, 07:56

טוב טוב , סוף סוף סימתי את ffx +ffx 2
לא להתבלבל מול ffx2 שאני מתקין כרגע

קיבלתי את הסוף הרגיל , הבוס האחרון הרגיש לי מפחיד
אבל סימתי אותו בקלות

בסדר אני מרמה בחוקי המשחק
ולפני עברתי בוס סופר חזק , שלא חיבים לנצח

אחרי זה הגעתי לצפות בסרטון האחרון
אבל יתברר לי שזה כמו dlc , רק בסגנון משחק שונה
שיש במשחק הרגיל את זה
אז צפיתי בסרטוני מעבר במקום לחרוש על זה

צפיתי גם בסופים של ffx 2
אני עברתי על רמה רגילה

ועכשיו ff12

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 30 נובמבר 2025, 09:14

סיימתי לאחרונה עם הילדים את:

SUPER MARIO 3D WORLD
משחק נחמד, קצת יותר מאתגר ממה שחשבתי, וכמובן שעדיין לא השגנו את כל הכוכבים וכו', אז אני לא יודע אם יש עוד תוכן שלא ראינו
לא אהבתי כל כך את השליטה לפעמים... בגלל המרחק מהמצלמה בקטעים מסויימים - יש עניין של זוויות שלפעמים אתה מפספס כשאתה קופץ על אויב או פלטפורמה, וזה מרגיש שאתה לא אשם, גם אם כמובן שאתה כן. יש גם חוסר עקביות אחרי מי המצלמה עוקבת כשמשחקים כמה ביחד... הייתי מעדיף שזה תמיד יהיה אחרי שחקן מספר 1, אבל זה לא המצב, וזה גורם למצבים של "אתם לא מחכים לי!".
סה"כ 7.5/10 אצלי.

ואז המשכנו ל
BOWSER'S FURY
הרבה, הרבה יותר טוב! מאוד נהנתי לשחק בו והחלפתי עם הילד מי משחק במריו ומי בJR.
השגנו רק 50 "חתולים" מתוך ה-100 שנפתחים אחרי שמסיימים (נראה לי שאין דרך להשיג יותר בריצה ראשונה), אז אני אשמח לחזור ולשחק בו ולמצוא את כולם.
השליטה פה הרבה יותר טובה, מן הסתם... ממש כמו מריו תלת מימדי אחר, למרות שאין פה סט תנועה של אודיסי או משהו, זה בסיסי ואין לי בעיה עם זה בגלל שיש את הכוחות השונים שמוסיפים הרבה גיוון, עם דגש כמובן על החתול.
העולם קטן מאוד ונראה אותו הדבר, וזו האכזבה היחידה, אבל יש מספיק פעילויות ובתור "DLC" אין ספק שזה אחד הטובים.
סה"כ 8.5/10 בשביל DLC.

וסיימנו את LEGO VOYAGERS
איזה משחק מעולה! מי שאוהב לגו - זה שונה מכל משחק "לגו" אחר. מדובר במכתב אהבה ללגו, משחק מושלם לילד ובן.
יש קטעים שהשליטה קצת מוזרה וצריך להתרגל לזה, עבור ילד זה לפעמים קצת מבלבל איך בונים כמו שצריך אבל אחרי כמה שעות זה הופך להיות קל יותר וזורם הרבה יותר.
ממש בסוף היה ממש קטע יצירתי שישבנו איזה שעה על משהו שהיה ניתן פשוט לדלג עליו, וזה היה ממש נחמד.
הוא קצר יחסית, אבל גם עולה בהתאם, וכרגע יש עליו 20% הנחה בסטים.
לא לפספס אותו, אם יש לכם קטן או קטנה שאוהבים לגו.
נראה לי שחוץ מIT TAKES TWO וSPLIT FICTION זה הקו-אופ הכי טוב ששיחקתי.
אבל אולי אני טיפה מגזים, כי יש את פורטל 2... הוא פשוט לא מתאים לילד.
9/10.

עכשיו נשאר לנו רק את WONDER שהאמת בינתיים פחות אהבתי, אבל הוא מאוד יצירתי ויפה אז לפחות זה...
ואז סוף סוף נעבור לאיזה משחק רציני יותר, כנראה DK.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 30 נובמבר 2025, 10:01

המשחק מאריו ועכשיו שכולל את באווסר
משחק טוב

לא כמו אודיסי או ה2d האחרון שיצא
אבל עדין טוב
הלגו שהזכרתה , אני לא מכיר
אני הפסקתי לשחק בהם כי זה עוד ועוד מאותו הדבר במשחקיות מבחינתי

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 30 נובמבר 2025, 10:48

אין שום קשר בין משחק הלגו הזה וכל משחק לגו אחר (למעט BUILDERS JOURNEY אבל זה היה יותר כמו דמו)
אבל המשחק הזה הוא לCO OP בלבד

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 33 אורחים