DrKeo כתב:אני כותב את זה בזמן שעולות הכתוביות של pw על המסך טלביזיה שלי (בפעם השניה, הסוף הסופי סופסוף). אני חושב שאם המכניקות האלה עבדו כשmother base הוא תפריט ותו לא וכשהמשימות כל כך פשוטות שהם ברמה של משחק אייפון אז אין סיבה שעם מגה הפקה מסביב עם גיימפליי מלוטש וגרסה סופר מורחבת של mb זה לא יעבוד.
בכל מקרה כן אתה צודק, אני באמת איש pr כי יש לי תקוות מטורפות למשחק הזה. יש לי כמה סדרות שעשו את הילדות שלי. Rare מתה, נינטנדו תקועה כל הזמן שני דורות לאחור, טים שייפר כבר לא יודע לעשות קווסט כמו שצריך, סיירה נסגרה, וואלוו עושה מערכות הפעלה והתקווה לhl3 כבר לא קיימת, צוות ico התפורר ונגוזה התקווה שלי לעוד sotc, וורן ספקטור לא זוכר איך עושים משחקים, בליזארד עושה משחקי f2p ו-mmo ובעצם כלום לא נשאר לי חוץ מmgs, כלום. קוג׳ימה הוא התקווה האחרונה שלי
DrKeo כתב:יום אחד אני אחזור לגיימינג...
אתמול שחקתי קצת בGZ, הצלתי את צ'יקו ואני מחפש את פאז (שזה לא השם שלה, לא מבין למה עדין קוראים לה ככה במשחק). מעניין אם כשאני אמצא אותה היא עדין תהיה ילדה בת 15 בתחתונים וחזיה כשהמצלמה כל 3 שניות מתרכזת לה בציצים ובתחת כמו בPW :/
A rumour has surfaced on Chinese media recently which states that Tencent would be interested in hiring the Metal Gear Solid producer, Hideo Kojima.
The source that broke the news said that an executive in the company intends to hire Kojima to develop new IP’s and the negotiation process has already started.
Tencent is a Chinese company who provide games, social media, e-commerce and other services within China and Asia. They are the world’s largest gaming company in terms of revenue and hold big stakes in companies such as Riot Games, Activision Blizzard and Epic Games.
bling כתב:אתה חוזר על הקטע של משימה אחת, כן יש משימה ראשית אחת אבל הם הכניסו גם כל מני SIDE OPS, נכון שזה קצת עצלני, כולם מתרחשים על אותה מפה והמציאו כמה OBJECTIVES, אבל כן יש עוד טכנית אם אתה רוצה קצת להעביר את הזמן ולהתנסות עם המכניקות, גם יש את המשימת בונוס שהיתה בלעדית לכל קונסולה ועכשיו נפתחו לכולם.
וכן הסיפור ב GZ, המעט שיש ממנו בכל מקרה, מועבר ממש טוב, דווקא אהבתי את הטון הסופר רציני ומקצועי שיש שם להכל (שברור כבר שב MGS5 השתנה חזרה לרוח של הסדרה) וקוג'ימה באמת מצויין בלביים סצינות (האספקט הטכני של זה) על זה אין ויכוח, אפילו הכתיבה ב GZ בסדר גמור (אולי חוץ מה FIDDLE בסוף...), אבל לא היה מספיק ממנה כדי שנגיע לקטעים של ה CRINGE שבטח יהיו ב MGS5
Yong @YongYea 2 minutes ago
@MiamixJosh Can't say for sure, but 8 hours of the game only yielded 5%, 6 main missions, 4 side ops.
@YongYea so for with what you have played, would you say that mgsv is an early contender for GOTY?
@victor2014z The hospital scene alone makes this game a contender.
"I'm playing Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Sunday, I start showing you my two weeks of Let's Plays, my review. "
Can i shoot when i driving the vehicle?
@big_boss_10 Yes

@crimsonfox_MGI Any MAJOR surprises in the first 8 hours? (no details!)
A: @Druffmaul Literally nothing is what it seems. This game will throw everyone for a loop.
DrKeo כתב:כן, לאסקין, אתה דביל שאתה לא משחק את המשחק הזה על היום הראשון ומתחיל את בטמן
ורק הערה על גרג, מעולם לא היה פאנבוי גדול יותר של MGS מגרג, אי אפשר לסמוך על שום דבר שהוא אומר בנושא MGS. לא רק שיש לו נטיה לתת 100 לבערך כל משחק מטאל גיר, הוא קרא לPW המשחק MGS הכי טוב בסדרה ושפך עליו מחמאות כאילו הוא משחק מיקום אחר כשבמציאות הוא משחק אייפד פחות או יותר.
Q: @YongYea Did you fight/see any bosses?
A: @EuSuntDracul009 Yes, but I don't want to spoil the. [them]
This is happening today. https://t.co/3ZtyGd4pwn
— Cliff Bleszinski (@therealcliffyb) June 6, 2015
This is happening today. https://t.co/3ZtyGd4pwn
— Cliff Bleszinski (@therealcliffyb) June 6, 2015
bling כתב:ב MGS4 יש המון קטעי מעבר והם נראה לי הארוכים בסדרה, אבל ב MGS2 ה"פייסינג" של ההפרעות היה אפילו יותר גרוע והוא היה בעיקר בגלל קודק שיצא משליטה, אתה אשכרה נכנס לחדר ויש לך צלצול מחברה שלך (אולי אחת הדמויות הגרועות בתולדות MGS) שחופרת לך שוב על היחסים באמצע פאקינג משימת קומנדו TOP SECRET, איך שמסתיימת השיחה אתה הולך חצי צעד ושוב פעם יש צלצול, הפעם הקולונל, מסיים את השיחה ופתאום שוב פעם צלצול, ממש אני זוכר זרם של הפרעות כאלו עם הקודק.
וכן האווירה של MGS4 מעפנה ומחכה לך עוד המשימת מעקב של ACT 3, כנראה המשימה הכי גרועה מהמשחקים הראשיים :/
בקשר להפתעה, אתה חושב שהוא יעשה RETCON כזה גדול ל LORE של הסדרה, אני בטוח שיהיו שינויים קטנים שאנשים ימצאו, אבל לא בטוח שבכזה סדר גודל, טוב זה קוג'ימה, הוא באמת מסוגל להכל.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 18 אורחים