Metal Gear Solid - הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: Metal Gear Solid - הנושא הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 17 אוגוסט 2015, 19:03

הוויצ'ר ו-MGS5 הם מאוד שונים למרות שיש להם הרבה נקודות משותפות. אני לא חושב שבMGS יהיו לך 100+ משימות (ואגב היה שלב שספרתי וסיימתי אשכרה 104 קווסטים וזה כנראה לא כולל כל מני קני מפלצות או מחנות בנדיטים). מההכרות שלי עם MB, אתה הולך לבלות כל כך הרבה זמן שם שקוג'ימה יכול בהליכה לעשות משחק עם 25 משימות ראשיות ו-30 משימות צד ולסחוט ממך 100 שעות משחק. רק התהליך בסוף משימה של לראות את כל הLOOT שלך, להתחיל להעביר חיילים למחלקות שונות לפי הSTATES שלהם, לעשות קראפטינג למטאל גיר שלך (שבטוח יש דבר כזה במשחק, היה בPW), לשלוח חיילים להלחם בשבילך, להסתובב קצת בבסיס ולראות מה חדש שנבנה שם וכך הלאה, אתה הולך לבזבז בכיף 20 דקות אחרי כל משימה רק בMB. אני משער שאתה לא חייב, אבל אתה תעשה את זה.

ל25 משימות הראשיות אנחנו יודעים שיהיה גיוון נהדר, סרטוני מעבר מרשימים ועלילה כיפית, בזה אני בטוח ב100%. השאלה היחידה היא מה יהיה סדר גודל המשימות צד, כמה יכפו עליך לעשות אותם ואם הן לא מושקעות בעליל כמה זמן לוקח לסיים אחת. ברגע שיש לך META GAME כמו MB, זה משנה את כל המשחק. פתאום כשהמשמעות של לעשות משימה מעפנה שלוקחת 5 דקות הוא שאקדח שאתה חוקר יהיה מוכן, תקבל 3 חיילים חדשים שהם בדיוק מה שאתה צריך כדי לשדרג את המחלקת R&D שיפתח לך בלוני פולטון דרגה 3 שיתנו לך לחטוף לMB גם טנקים ולא רק חיילים, תאמין לי שאתה תעשה את המשימה המעפנה הזאת בהתרגשות וכיף רק כדי לקבל את התוצרים שיהיו לך בMB ברגע שתסיים.

אתה מכיר את הקטע הזה בוויצ'ר שאחרי כמה שעות משחק, אספת כל מני מרשמים וחלקים ואתה מבלה אצל הנפח בקראפטינג איזה 10 דקות, אז קופץ למומחה עשבים ועושה קצת אלכמי, אז קופץ לרוכל בשביל לקנות כמה עשבים שחסרים לך, מאחד מוטאגן או שניים ומכניס אותם לחריץ בעמוד של הדמות וכך הלאה? הרי זה הדבר הכי גריינדי שיש, זה פאקינג לוגיסטיקה, סימולטור ביטוח לאומי, אבל זה כיף. כל כך כיף, אך ורק בגלל שכל העבודה הזאת יוצרת לך דמות מגניבה יותר וחזקה יותר, שכל הLOOT שעבדת עליו שעות מניב עכשיו את התוצאות שלו. אז ככה מרגיש MB, זה המקום הזה שאתה חוזר אליו אחרי משימה ומסדר את כל הLOOT שלך, מפתח את כל הטכנלווגיה הבאה שלך, משדרג דברים ורואה אותם לאט לאט גדלים. ואחרי שהצלחת לפתח את הדבר הזה שרצית, לצאת למשימה (אפילו אם זאת משימה ממש מעפנה של לחטוף מישהו ולברוח) ופתאום לקרא לטנק ולהתחיל לנהוג בו, זה סיפוק אדיר. הלופ הגיימפליי האדיר הזה של לתצפת על חייל ולראות שיש לו SKILL של R&D ממש גבוה (יש לך משקפת שמנתחת אוייבים), להרדים אותו ולחטוף אותו עם בלון פולטון. אז אחרי המשימה ללכת לMB, לשלוח את החייל לכלא כדי לקרר אותו קצת, אז לשים אותו במחלקת R&D ונפתח לך משהו חדש שיעזור לך לתפוס את החייל הבא, פאק זה כל כך מספק.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 17 אוגוסט 2015, 22:24

אני די בטוח שיהיו מעל 100 משימות כולל כל הצד, אני זוכר שקראתי על זה איפשהו, גם היו ציטוטים מקוג'ימה שהוא מודאג מזה שהמשחק גדול מדי וששחקנים לא יסיימו אותו, עוד שבועיים נראה.

ומה שאתה מתאר נשמע טוב, באמת אתה צריך להיות איש ה PR של המשחק הזה עם איך שאתה מעביר את החזון שלו, זה יותר טוב ממה שקונאמי עושה, אני רק לא בטוח במוטיבציה שתהיה לעשות את כל מה שאתה מתאר לעומת משחק כמו הוויצ'ר, עד כמה הם יתפסו את כל ההתמכרות והסיפוק שלקוחים ממשחקי RPG מאסיביים וגם עד כמה זה יתאים למשחק כמו מטאל גיר.

מאוד מעניין יהיה לראות איך המשחק יתקבל, גם אצל המבקרים וגם אצל המעריצים, לא נשאר עוד הרבה זמן :)

אגב קוג'ימה הודיע שטריילר ההשקה יהיה בעריכתו, אפשר לאמר שזה הטריילר האחרון של קוג'ימה למשחק METAL GEAR, מרגש :cry:

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 אוגוסט 2015, 00:16

אני כותב את זה בזמן שעולות הכתוביות של pw על המסך טלביזיה שלי (בפעם השניה, הסוף הסופי סופסוף). אני חושב שאם המכניקות האלה עבדו כשmother base הוא תפריט ותו לא וכשהמשימות כל כך פשוטות שהם ברמה של משחק אייפון אז אין סיבה שעם מגה הפקה מסביב עם גיימפליי מלוטש וגרסה סופר מורחבת של mb זה לא יעבוד.

בכל מקרה כן אתה צודק, אני באמת איש pr כי יש לי תקוות מטורפות למשחק הזה. יש לי כמה סדרות שעשו את הילדות שלי. Rare מתה, נינטנדו תקועה כל הזמן שני דורות לאחור, טים שייפר כבר לא יודע לעשות קווסט כמו שצריך, סיירה נסגרה, וואלוו עושה מערכות הפעלה והתקווה לhl3 כבר לא קיימת, צוות ico התפורר ונגוזה התקווה שלי לעוד sotc, וורן ספקטור לא זוכר איך עושים משחקים, בליזארד עושה משחקי f2p ו-mmo ובעצם כלום לא נשאר לי חוץ מmgs, כלום. קוג׳ימה הוא התקווה האחרונה שלי :(

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 אוגוסט 2015, 00:31

אוקיי, עכשיו שאני PUMPED מהסוף של PW אני מוכן להכנס לGZ שלפי מה שאני מבין מהאורך שלו אני כנראה אסיים עד מחר או מחרתיים.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 18 אוגוסט 2015, 12:22

DrKeo כתב:אני כותב את זה בזמן שעולות הכתוביות של pw על המסך טלביזיה שלי (בפעם השניה, הסוף הסופי סופסוף). אני חושב שאם המכניקות האלה עבדו כשmother base הוא תפריט ותו לא וכשהמשימות כל כך פשוטות שהם ברמה של משחק אייפון אז אין סיבה שעם מגה הפקה מסביב עם גיימפליי מלוטש וגרסה סופר מורחבת של mb זה לא יעבוד.

בכל מקרה כן אתה צודק, אני באמת איש pr כי יש לי תקוות מטורפות למשחק הזה. יש לי כמה סדרות שעשו את הילדות שלי. Rare מתה, נינטנדו תקועה כל הזמן שני דורות לאחור, טים שייפר כבר לא יודע לעשות קווסט כמו שצריך, סיירה נסגרה, וואלוו עושה מערכות הפעלה והתקווה לhl3 כבר לא קיימת, צוות ico התפורר ונגוזה התקווה שלי לעוד sotc, וורן ספקטור לא זוכר איך עושים משחקים, בליזארד עושה משחקי f2p ו-mmo ובעצם כלום לא נשאר לי חוץ מmgs, כלום. קוג׳ימה הוא התקווה האחרונה שלי :(

אני מבין את ההייפ שלך, אם נהנית ממשחק PSP מסורס אני בטוח ב 99.99% שתהנה מ MGS5, זו באמת הפקה מטורפת זה בטוח.
ואני מבין לפי הפסקה השנייה שאחרי MGS5 אתה פורש ממשחקים (וזה נשמע שגם מהחיים), לפחות עד ש HL3 יוכרז ב 2050 :)

בקשר ל GZ, כן את המשימה הראשונה אתה יכול לסיים בשעה, אבל אחרי זה נפתחות לך עוד מספר משימות באותה המפה עם objectives שונים, אתה יכול לבזבז קצת זמן בלהוציא שם ציונים טובים וסתם להשתעשע, גם צריך לחפש תגים כדי לפתוח משימות בונוס.
ברור שמבחינת תוכן זה לא באמת משחק, בדיעבד כשרואים את התקציב והכעס של קונאמי כלפיו אני בטוח שזה היה אמור להיות חלק מ MGS5 ופיצלו אותו כדי להזרים תקציב לפיתוח, אבל כן אפשר להעביר עליו קצת את הזמן.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 אוגוסט 2015, 13:04

יום אחד אני אחזור לגיימינג...

אתמול שחקתי קצת בGZ, הצלתי את צ'יקו ואני מחפש את פאז (שזה לא השם שלה, לא מבין למה עדין קוראים לה ככה במשחק). מעניין אם כשאני אמצא אותה היא עדין תהיה ילדה בת 15 בתחתונים וחזיה כשהמצלמה כל 3 שניות מתרכזת לה בציצים ובתחת כמו בPW :/

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 19 אוגוסט 2015, 01:10

DrKeo כתב:יום אחד אני אחזור לגיימינג...

אתמול שחקתי קצת בGZ, הצלתי את צ'יקו ואני מחפש את פאז (שזה לא השם שלה, לא מבין למה עדין קוראים לה ככה במשחק). מעניין אם כשאני אמצא אותה היא עדין תהיה ילדה בת 15 בתחתונים וחזיה כשהמצלמה כל 3 שניות מתרכזת לה בציצים ובתחת כמו בPW :/

כשתמצא אותה הדבר האחרון שתרצה הוא זום אין על הציצי שלה, גם קוג'ימה, עד כמה שהוא יפני סוטה.

שמועה מלחיצה מגיעה לגבי המשך דרכו של קוג'ימה:
A rumour has surfaced on Chinese media recently which states that Tencent would be interested in hiring the Metal Gear Solid producer, Hideo Kojima.

The source that broke the news said that an executive in the company intends to hire Kojima to develop new IP’s and the negotiation process has already started.

Tencent is a Chinese company who provide games, social media, e-commerce and other services within China and Asia. They are the world’s largest gaming company in terms of revenue and hold big stakes in companies such as Riot Games, Activision Blizzard and Epic Games.

http://gearnuke.com/chinas-tencent-planning-hire-hideo-kojima/

נקווה שזה בולשיט, זה יהיה נורא אם זה נכון :/

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 אוגוסט 2015, 02:04

סיימתי את gz (ואו, רק משימה אחת, זה היה צריך להמכר ב5$). היה אחלה אבל רק משימה אחת?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 19 אוגוסט 2015, 11:44

כן בגלל זה הוא יחסית נקטל למרות שכולם שבחו אותו על הגיימפליי, זה מרגיש קצת RIP OFF, לא רק בקטע שהוא קצר אלא גם שזה לא באמת סיפור שלם ורציני עם התחלה וסוף (אפילו אם זה סוף שמשאיר פתח ל 5), זה אשכרה כאילו תלשו חלק ממשחק מלא ושמו אותו פה ועל הדרך גם המציאו כל מני משימות נפרדות על אותה מפה ודרשו ממך לעשות כל מני שטויות כדי לפתוח עוד דברים כדי לנפח את זה כמה שאפשר, לא משנה כמה טריקים יעשו, ברור שמבחינת תוכן זה יכל להיות דמו וכל העסק כולל המשימות שנפתחות היה צריך לעלות 5-10$, השאר זה אוויר חם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 אוגוסט 2015, 11:55

זה ממש דמו, ההגדרה של דמו. משימה אחת ממשחק שהולכות להיות בו בטח איזה 30 ראשיות ועוד כמה עשרות צדדיות. זה פשוט דמו שנמכר במקור ב40$!

בנושא העלילה עצמה, באמת שאין על הבימוי של קוג'ימה בסרטוני מעבר. הכל שם כל כך פיזי ומושקע, אני מת על זה. הקטע עם פז גרם לי להתכווץ ולהחזיק את הבטן :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 19 אוגוסט 2015, 12:10

אתה חוזר על הקטע של משימה אחת, כן יש משימה ראשית אחת אבל הם הכניסו גם כל מני SIDE OPS, נכון שזה קצת עצלני, כולם מתרחשים על אותה מפה והמציאו כמה OBJECTIVES, אבל כן יש עוד טכנית אם אתה רוצה קצת להעביר את הזמן ולהתנסות עם המכניקות, גם יש את המשימת בונוס שהיתה בלעדית לכל קונסולה ועכשיו נפתחו לכולם.

וכן הסיפור ב GZ, המעט שיש ממנו בכל מקרה, מועבר ממש טוב, דווקא אהבתי את הטון הסופר רציני ומקצועי שיש שם להכל (שברור כבר שב MGS5 השתנה חזרה לרוח של הסדרה) וקוג'ימה באמת מצויין בלביים סצינות (האספקט הטכני של זה) על זה אין ויכוח, אפילו הכתיבה ב GZ בסדר גמור (אולי חוץ מה FIDDLE בסוף...), אבל לא היה מספיק ממנה כדי שנגיע לקטעים של ה CRINGE שבטח יהיו ב MGS5 :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 אוגוסט 2015, 12:16

bling כתב:אתה חוזר על הקטע של משימה אחת, כן יש משימה ראשית אחת אבל הם הכניסו גם כל מני SIDE OPS, נכון שזה קצת עצלני, כולם מתרחשים על אותה מפה והמציאו כמה OBJECTIVES, אבל כן יש עוד טכנית אם אתה רוצה קצת להעביר את הזמן ולהתנסות עם המכניקות, גם יש את המשימת בונוס שהיתה בלעדית לכל קונסולה ועכשיו נפתחו לכולם.

וכן הסיפור ב GZ, המעט שיש ממנו בכל מקרה, מועבר ממש טוב, דווקא אהבתי את הטון הסופר רציני ומקצועי שיש שם להכל (שברור כבר שב MGS5 השתנה חזרה לרוח של הסדרה) וקוג'ימה באמת מצויין בלביים סצינות (האספקט הטכני של זה) על זה אין ויכוח, אפילו הכתיבה ב GZ בסדר גמור (אולי חוץ מה FIDDLE בסוף...), אבל לא היה מספיק ממנה כדי שנגיע לקטעים של ה CRINGE שבטח יהיו ב MGS5 :)

היה לי קטע של CRINGE, בקטע עם פז, אבל לא מהסיבות שאתה מדבר עליהן :)

ברור שיש את כל הSIDE OPS אבל בו נהיה רציניים לרגע, סתם לקחו את אותו שלב ואמרו לך במקום לחלץ את צ'יקו ופז להרוג שני חיילים ספציפים או להרוס 3 תותחי אנטי אויר. זה לא באמת תוכן, זה סזיפי ואין לזה עלילה. כשאני מסתכל על GZ, אני רואה משחק עם משימה אחת של שעה+ ועוד תוכן שמקביל לCHALLENGE ROOMS בבטמן למשל.

לא טרחתי עם הSIDE OPS, יש שם משהו שווה? עלילה בחלק מסויים או משהו באמת יחודי?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 19 אוגוסט 2015, 12:25

מביאים לך איזה סיפור קצר כמו "אלו 2 אנשים שעשו XYZ ושצריך להתנקש בלה בלה בלה" שיהיה איזה הקשר מינימלי וזהו, זה בעיקרון מה שאמרת, לקחו את השלב ואמרו תעשה את זה X במקום Y, יש גם באחד מהם משימת מסילה שאתה טס במסוק ומפוצץ את כל הבסיס שם, בקיצור כל מני שטויות קטנות בסגנון.

מה שכן יש את המשימות בונוס שצריך לעשות דברים בשביל לפתוח ולא בדקתי אותן, אחת מהן זה לשחק את RAIDEN, נראה לי מגניב.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 אוגוסט 2015, 12:30

לא בא לי להתחיל לטחון שם סתם, אולי אני אשחק בנתיים בMGS4 עד היציאה של 5 כי הוא היחיד שלא סיימתי בשנה האחרונה (אני לא מאמין שסיימתי בשנה האחרונה 7 משחקי MGS). אני חושב שזה מדגיש כמה חשוב MB למשחק. במשחק PSP מסכן עם גיימפליי באמת פח הרגשתי את הצורך לעשות את המשימות צד הטפשיות (ובאמת שהן הרבה פחות טובות מאלה של GZ) רק כדי לקדם עוד את MB, לאסוף LOOT ולקבל את התוצאות שלו בMB. כאן? משימות טובות בהרבה, גרפיקה מודרנית, ליטוש מדהים, גיימפליי הדוק ולא בא לי לשחק אותן אפילו.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 19 אוגוסט 2015, 13:11

זה באמת קצת מוזר שאין לך כח לעבור עליהן אחרי שעשית גריינדינג במשחק PSP, ה MB זה כזה תמריץ עבורך?

מעניין אותי אם זה ישמש ככזה דרייב לרוב האנשים, הרבה מההצלחה של המשחק נשמע תלוי בשאלה הזו :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 אוגוסט 2015, 13:25

אני חושב שכן, זה מניע חזק פי כמה מRPG רגיל. זה לא רק משפר אותך ואת הציוד שלך, זה ממש עיר קטנה שאתה בונה, משפר ומשדרג.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 19 אוגוסט 2015, 21:44

רכבת הייפ מתקרבת, היה BOOT CAMP ב LA של MGS5 שאני משער שעיתונאים ויוטיוברים וכו' הוזמנו אליו, בקיצור יוצאים ציטוטים בטוויטר וב GAF אוספים אותם, הנה חלק:
Yong ‏@YongYea 2 minutes ago
@MiamixJosh Can't say for sure, but 8 hours of the game only yielded 5%, 6 main missions, 4 side ops.

צריך לציין שהוא אמר שהיתה משימה ראשית שלקחה לו 4 שעות, לא ברור אם הוא גרוע או שהיא עד כדי כך אפית ומורכבת (או שניהם:))

@YongYea so for with what you have played, would you say that mgsv is an early contender for GOTY?

@victor2014z The hospital scene alone makes this game a contender.

הולכים לצאת סרטוני LETS PLAY מהמחנה כבר ביום ראשון, יותר משבוע לפני ההשקה, מהטוויטר של GREG מ IGN לשעבר:
"I'm playing Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Sunday, I start showing you my two weeks of Let's Plays, my review. "

Can i shoot when i driving the vehicle?

@big_boss_10 Yes

תמונה

מה קוג'ימה מתכנן שם!??:
@crimsonfox_MGI Any MAJOR surprises in the first 8 hours? (no details!)

A: @Druffmaul Literally nothing is what it seems. This game will throw everyone for a loop.

יש עוד דברים אבל נראה לי זה מספיק בינתיים, עושה רושם שאנשים די התלהבו הייתי אומר.

עריכה: שימו לב, אומרים שהולכים לצאת בקרוב המון סרטונים ובעיקר שספוילרים גדולים הולכים לצאת משם, כנראה שקוג׳ימה הכין פה כמה הפתעות רציניות שלא ידענו עליהן (כמו שהבאתי בציטוט האחרון שרמז ששום דבר לא כמו שנראה), הזהרו ברמות, תכנסו בזהירות לדברים שקשורים למטאל גיר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 אוגוסט 2015, 23:02

כן, לאסקין, אתה דביל שאתה לא משחק את המשחק הזה על היום הראשון ומתחיל את בטמן :)

ורק הערה על גרג, מעולם לא היה פאנבוי גדול יותר של MGS מגרג, אי אפשר לסמוך על שום דבר שהוא אומר בנושא MGS. לא רק שיש לו נטיה לתת 100 לבערך כל משחק מטאל גיר, הוא קרא לPW המשחק MGS הכי טוב בסדרה ושפך עליו מחמאות כאילו הוא משחק מיקום אחר כשבמציאות הוא משחק אייפד פחות או יותר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 אוגוסט 2015, 23:31

אה, וקוג'ימה הפריק הזה, מעניין כמה הוא עבד עלינו עד היום? הוא ידוע בזה שהוא מחליף דמויות בסרטוני מעבר, שם קטעים שהוא עושה במיוחד לטריילרים וכדומה כדי להטעות ולא לעשות ספויילרים. מעניין מה קורה כאן, אולי בסוף משחקים את סנייק בכלל או שהמשחק מתרחש בתקופה אחרת לגמרי? :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 20 אוגוסט 2015, 00:16

DrKeo כתב:כן, לאסקין, אתה דביל שאתה לא משחק את המשחק הזה על היום הראשון ומתחיל את בטמן :)

ורק הערה על גרג, מעולם לא היה פאנבוי גדול יותר של MGS מגרג, אי אפשר לסמוך על שום דבר שהוא אומר בנושא MGS. לא רק שיש לו נטיה לתת 100 לבערך כל משחק מטאל גיר, הוא קרא לPW המשחק MGS הכי טוב בסדרה ושפך עליו מחמאות כאילו הוא משחק מיקום אחר כשבמציאות הוא משחק אייפד פחות או יותר.

הציוץ של גרג הוא דווקא הציוץ הכי קורקטי, סכ"ה אמר שהולכים לצאת LET'S PLAY החל מיום ראשון, שאר הציוצי הייפ לא של גרג.
כמובן שזה לא אומר שהם לא פאנבואים בעצמם :) (למשל הציוץ של CRISONFOX הזה, הוא כותב באתר שנקרא Metalgearinformer, יש בלינק הזה את הדיווח שלו משם והמון שאלות ותשובות והייפ באופן כללי)

וכן IGN בכלל גם בלי קשר לגרג (שכבר לא שם כאמור) חולים על PW, לא מזמן הם דירגו את כל משחקי MGS לקראת TTP והם אשכרה שמו את PW מקום 3 מעל MGS2 (וגם 4), מגוחך ברמות.
לפחות מקום 1 ו 2 היו נכונים (MGS 3 ו 1) אבל בעיקרון אין לי בעיה עם כל דירוג שמדרג את MGS 1 2 3 בשלושת המקומות הראשונים לפי רצונו, אבל PW מעל אחד הראשיים זו בדיחה גרועה.

בקשר למה שהוא מתכנן, אני לא חושב שהולך להיות משהו פסיכי ברמות של MGS2, לך תדע יכול להיות שהמשחק מתחיל במשימה לניארית קלאסית ואפית של 4 שעות עם דברים מגניבים שקורים (תחשוב שהמשימה של הבית חולים שראינו בטריילרים זו רק ההתחלה שלה) כמו שההוא בציוץ שם תיאר שלקח לו, וזה כבר מרגיש לך כאילו עשית כמעט חצי קמפיין של MGS קלאסי עוד לפני שיצאת לעולם הפתוח, סתם זרקתי משהו שיכול להיות ממש מפתיע אבל לא בקטע של טוויסט מטורף סטייל 2 :)

והנה יוצא גם אישור שיש בוסים למי שפחד בגלל כל הגיימפליי הפתוח שראינו עד עכשיו:
Q: @YongYea Did you fight/see any bosses?

A: @EuSuntDracul009 Yes, but I don't want to spoil the. [them]

האם זה פחות או יותר מאשר באמת שלבים לניארים שבתוכם הבוס?
הרי זה כמעט בלתי אפשר לתכנן בוסים בשטח כזה ענק.

עוד משהו:

ועוד משהו שדיברנו עליו, למרות שצריך לקחת עם קמצוץ מלח כי הבנאדם פאנבוי כאמור:

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 אוגוסט 2015, 11:52

כן, הסצנת בית חולים נראתה די מטורפת בזמנו (אפילו אם נתעלם מהלויתן המעופף לרגע) ואני בטוח שהמשחק מפוצץ בקטעים כאלה. אין שום סיבה, למרות שהמשחק עולם פתוח, שלא יהיו הבוסים והתסרוטים הקלאסים. סנייק צריך להתגנב לאיזה מתקן תת קרקעי, אתה נכנס פנימה והופ, אתה כבר בסביבה מאוד MGS קלאסית שאפשר לעשות בה כל דבר שרק רוצים. העולם הפתוח רק יעשה את הבוסים מגניבים הרבה יותר, יאפשר כל מני רגעים שאי אפשר לעשות בMGS לפני זה כי יש לך מרחב אדיר. בנושא הבלוני פולטון למשל, בPW אתה צריך לחקור אותם ורק אז יש לך אותם. אחרי זה אתה צריך שדרג אותם לאט לאט כי בדרגה הראשונה אתה סוחב רק 4 איתך לכל משימה, בסוף המשחק כבר יכלתי להחזיק 19 בלונים יחד. בנוסף כנראה שיש שדרוגים שגורמים להם לפעול מהר יותר ויעיל יותר. גם ראינו את עניין הפורטל שגורם להם לעבוד בתוך מבנים סגורים כך שכנראה שנראה תהליך שדרוג מאוד ארוך בשביל להשתמש בהם בחופשיות כמו בדמו.

ההייפ שלי למשחק הזה הוא בלתי אפשרי, כמו שאמרתי מקודם זה בשבילי HL3, אני לא חושב שאני מחכה או אחכה להמשך כל כך בשנים הקרובות.

אגב, אתמול התחלתי את MGS4 שוב, אני כבר בסוף אקט 1. ואו, שכחתי כמה סרטוני מעבר יש במשחק הזה. אשכרה היה לי קטע אתמול שאחרי סרטון של 10 דקות שבסופו היחידה שהלכתי איתה ירדה בפיר מעלית, החזירו לי את השליטה בפתח המעלית כדי שאני אלך פנימה ואקפוץ למטה ואז לקחו לי את השליטה שוב לעוד סרטון של 10 דקות. זה די מדהים, ביחוד שזה מתקופת תרום אנצ'רטד 2 כך שכשמחזירים לך שליטה המשחק ממש קופץ למשחק עצמו הרגיל, אתה קופץ ואז הוא חוזר למצב סרטון מעבר. כל כך טפשי, לא יאומן. זה גם לא היה חד פעמי, ממש בתחילת המשחק יש סרטון של 15 דקות, אז אתה נעמד מול משאית, אתה צריך להשתטח ולזחול מתחת למשאית וברגע שאתה מגיע לאמצע שלה שוב יש סרטון של 10 דקות. באמת לא יאומן :)

עוד משהו שנזכרתי הוא שאני לא ממש סובל את העולם שMGS2 יצר בשליש האחרון שלו, סוג של עתיד דיסטופי מדכא מפוצץ רובוטים ו-SCI FI הארד קור. ואו, איזה מזל שMGS5 חזר חזרה לתקופה הזהובה של הסדרה, MGS3 עד אמצע MGS2 :)

ורק הערה על ההפתעה, עד היום לא ברור לי למה יש לביג בוס לוגו של פוקס האונד על הזרוע למרות שהוא בכלל לא קשור אליהם בשלב הזה של חייו (הוא חוזר לעבוד איתם רק בשנות ה90 ו-GZ זה ב74 ו-MGS5 הוא ב84, אם MGS5 לא שקר לנו כמובן). מעניין אם זה קשור להפתעה או שזה סתם פאטצ' שהוא שומר עליו בשביל הקטע.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 20 אוגוסט 2015, 12:30

ב MGS4 יש המון קטעי מעבר והם נראה לי הארוכים בסדרה, אבל ב MGS2 ה"פייסינג" של ההפרעות היה אפילו יותר גרוע והוא היה בעיקר בגלל קודק שיצא משליטה, אתה אשכרה נכנס לחדר ויש לך צלצול מחברה שלך (אולי אחת הדמויות הגרועות בתולדות MGS) שחופרת לך שוב על היחסים באמצע פאקינג משימת קומנדו TOP SECRET, איך שמסתיימת השיחה אתה הולך חצי צעד ושוב פעם יש צלצול, הפעם הקולונל, מסיים את השיחה ופתאום שוב פעם צלצול, ממש אני זוכר זרם של הפרעות כאלו עם הקודק.

וכן האווירה של MGS4 מעפנה ומחכה לך עוד המשימת מעקב של ACT 3, כנראה המשימה הכי גרועה מהמשחקים הראשיים :/

בקשר להפתעה, אתה חושב שהוא יעשה RETCON כזה גדול ל LORE של הסדרה, אני בטוח שיהיו שינויים קטנים שאנשים ימצאו, אבל לא בטוח שבכזה סדר גודל, טוב זה קוג'ימה, הוא באמת מסוגל להכל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 אוגוסט 2015, 12:45

bling כתב:ב MGS4 יש המון קטעי מעבר והם נראה לי הארוכים בסדרה, אבל ב MGS2 ה"פייסינג" של ההפרעות היה אפילו יותר גרוע והוא היה בעיקר בגלל קודק שיצא משליטה, אתה אשכרה נכנס לחדר ויש לך צלצול מחברה שלך (אולי אחת הדמויות הגרועות בתולדות MGS) שחופרת לך שוב על היחסים באמצע פאקינג משימת קומנדו TOP SECRET, איך שמסתיימת השיחה אתה הולך חצי צעד ושוב פעם יש צלצול, הפעם הקולונל, מסיים את השיחה ופתאום שוב פעם צלצול, ממש אני זוכר זרם של הפרעות כאלו עם הקודק.

וכן האווירה של MGS4 מעפנה ומחכה לך עוד המשימת מעקב של ACT 3, כנראה המשימה הכי גרועה מהמשחקים הראשיים :/

בקשר להפתעה, אתה חושב שהוא יעשה RETCON כזה גדול ל LORE של הסדרה, אני בטוח שיהיו שינויים קטנים שאנשים ימצאו, אבל לא בטוח שבכזה סדר גודל, טוב זה קוג'ימה, הוא באמת מסוגל להכל.

אי אפשר לדעת מה הוא יעשה, גם אין יותר מדי התעסקות עם הLORE כי הLORE באמת מתחיל ב1995 במבצע הראשון של סוליד סנייק שביג בוס שולח אותו. בין 95 (MG1) לבין 75 (GZ) יש 20 שנים שכל מה שאתה יודע עליהם מגיע מסיפורים של דמויות וכדומה, אי אפשר לדעת באמת מה קרה שם. דוגרי קוג'ימה יכול לעשות מה שבא לו במרווח הזה. נגיד הפגישה של ביג בוס ופרנק יגר מתרחשת איזה 10 שנים לפני GZ כשיגר הוא ילד אבל בשום מקום לא רואים או חווים את זה חוץ מאשר בסיפור של יגר בMG2. אז דווקא משחקים שמתרחשים בסביבה הזאת (MGS3, PW ו-GZ) התעלמו מפרנק יגר לגמרי, אפילו לא מילה. בקיצור, הוא יכול לעשות מה שבא לו בין 1975 ל1995 אולי חוץ מאשר הקטע של Les Enfants Terribles שהוא די נעול בשנת 72 בLORE על ידי MGS1, 2 ו-4.

אגב, חיטטתי קצת על אם יש התקדמות עלילתית אם עושים את כל הSIDE OPS בGZ ומסתבר שמגלים שם
ספויילר: הצג
שSKULL FACE שהוא סוכן של סייפר
. זהו בערך, לא שווה את ה12 שעות שצריך לזרוק על הSIDE OPS הזה :)

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 20 אוגוסט 2015, 15:34

לדעתי כל החלוקה של MGS4 לאקטים (שמכריזים עליהם בתור אקטים) מאוד פגעה בו. הוא מרגיש ככה קטוע ומלאכותי.
הוא פוגש את פרנק ייגר ב-Portable Ops שהקנאוניות שלו מוטלת בספק בגלל שקוג'ימה לא היה מעורב בו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 אוגוסט 2015, 17:20

קוג'ימה כבר אמר שPO לא קנוני כשהוא דבר על MGS5 כך שזה לא נחשב :)

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 18 אורחים