משחקי 2020

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Stick
Sage

Re: משחקי 2020

הודעהעל ידי Stick » 15 אוקטובר 2020, 16:10

בסדר גמור, בסוף אף אחד לא מכריח אותך לשחק במשהו שאתה לא רוצה. אני רק אומר שהדיסוננס הכה גדול - בו נשמע כאילו אתה מצייר משחק אחד כ9.5 ואת השני כ5.5, הוא בלתי מובן לי. ההבדל הסובייקטיבי ביניהם שנובע מטעם, אהבה לתקופה, אולי כן חיבור לאיזה הבדל תת-ז'אנרי שיש ביניהם, הוא לא הבדל של משחק אדיר מול צואה חסרת בושה. כן, הם אותו המשחק בגדול והאורך הוא אולי ההבדל האובייקטיבי העיקרי ביניהם, ככה שדווקא השוואה כזו שהיא: 'כמה אנשים השקיעו 30 שעות בGOT לעומת כמה השקיעו 100 בAC', היא פחות רלוונטית. אגב הקמפיין הראשי עצמו של אודיסי לא בהכרח ארוך מאוד מGOT (שעוד לא סיימתי, אבל לפי הנתונים), פשוט יש בו כל כך יותר מערכות ו'מיני קמפיינים' בנוסף שמושכים גם כן, שקשה פשוט לרוץ על הקמפיין וצריך בהחלט יותר זמן.
בכל זאת אגב, את אודיסי סיימתי הרבה יותר מהר מGOT, וזה אפילו למרות שכרגע אני בחל"ת ובחוסר מעש מוחלט, בעוד שכשאודיסי יצא הייתי כבר בתחילת שנה ב' באוניברסיטה.

אבל זה לא באמת משנה. שוב כמו שאמרתי בסוף אי אפשר להכריח אותך להנות ממה שאתה לא, וטעם זה עניין של טעם ככה אומרים. פשוט הדיסוננס הקיצוני הזה משעשע אותי. בעיניי זה כאילו תגיד שתפוח אדום זו הברקה אלוהית, בעוד שתפוח ירוק זו זריקת זין מצידו וזלזול בכל הבריאה :).

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 15 אוקטובר 2020, 16:17

אז סטיק אני שוב אביא את דוגמאת המורטאל קומבאט שלי.. גם הם אותו משחק ולפי ההגיון הזה אסור לחשוב שמורטאל קומבאט הוא צואה (הוא כן)

אני מבין את זה שAC יותר אימרסיבי עבורך אתה פשוט לא רוצה לקבל את זה שGOT יותר קצר יותר לעניין ויותר מכבד את סגנון החיים של רובנו.

לא רק שאני צריך לעבוד ולבשל לעצמי אני גם צריך להרביץ איזה שעתיים ביום על SF בשביל לשמור על רמה נורמלית... אני אישית לא יכול להכניס את AC לסדר היום שלי בגלל כל הbloat הזה שנועד לPewDiePie ומכאן הכעס על יובי :).

הם זרקו אנשים כמוני לפח וכשאף אחד לא קנה את המשחקים שלהם כמו ריימן לג'נדס אני קניתי אותם במחיר מלא.

מגיע שיזרקו גם איזה משחק של 20 שעות.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 15 אוקטובר 2020, 16:36

אולי זה הזמן להגיד שאין לי מושג מי זה PewDiePie שאתה חוזר ומזכיר, אז אולי משהו כאן עובר לי מעל הראש.
ומה אתה יודע, אני גם עובד (בין הסגרים...), מכין לעצמי אוכל, לומד באוניברסיטה וכו'. אני אמנם לא משחק SF, אבל אני מניח שהכמה שעות ביום שאני 'חייב' להתייחס לחברה או לחברים נחשבים גם כן. ו-וואלה, גם בזמן הפנוי יש לי תחביבים נוספים מלבד גיימינג כמו סרטים (האמת שזה בכלל התחביב הראשון שלי וגיימינג זה מתחת), ספורט, או השילוב האידיאלי של צפייה בספורט.
אני לא מנסה לריב מי יותר עסוק או לצייר מי מאיתנו כמסכן שלא יכול להנות, אלא רק להגיד שאין כאן עניין. כולם עסוקים, לכולם יש חיים שלמים קודם כל והגיימינג הוא רק תחביב. הנה, אפילו מתוך החל"ת כשיש לי המון זמן פנוי על הנייר, אני לא מוצא זמן לשחק בGOT. אבל זה כי אני עושה דברים אחרים, לא כי אני יושב ומסתכל על הקיר במקום. אם GOT היה קצת יותר מושך אותי, יש לי הרגשה שכן הייתי מוצא לו קצת יותר זמן, וזה העניין. בסוף אף פעם אין זמן, אבל גם שבוע ספציפי עם מעט שינה שצמוד להשקת משחק מצופה ומלא הייפ זה לא בדיוק אירוע שלא נשמע עליו :).

לא לגשת מראש למשחק כמו AC מלכתחילה רק בגלל האורך שלו זו טענה לגיטימית. אני בעצמי התלוננתי השנה על אין ספור משחקים שהם ארוכים מדי, זו בעיניי מחלה קשה של התחום שרק הולכת ומחריפה.
אבל אם זו הייתה כוונתך כל הזמן לא הבנתי אותה, ובכל זאת, זו טענה בפני עצמה ואין בה קשר להבדל הקיצוני ברמת המשחקים שאתה מייצר.

ועוד הערה על משחקים ארוכים באופן כללי - יש מלא כאלה, ובעוד לחלוטין אין זמן לשחק בכולם (או בכלל, בכל המשחקים שמעניינים אישית כל אחד מאיתנו), תמיד אפשר למצוא מקום לאלו שממש מעניינים. בוא, זה לא שGOT הוא משחק של שעה וחצי, ובכל זאת מצאת לו זמן ומקום. אם במקום זה היית נמשך יותר לAC, או לBG3, או לCK3, או RDR2 או אני לא יודע מה, זה לא היה ממש רלוונטי. פשוט היה לוקח לך חודש יותר לסיים את המשחק, או שהייתה נהנה ממנו את אותה כמות זמן כמו GOT רק בלי לסיים.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 15 אוקטובר 2020, 17:54

Stick כתב:אולי זה הזמן להגיד שאין לי מושג מי זה PewDiePie שאתה חוזר ומזכיר, אז אולי משהו כאן עובר לי מעל הראש.
ומה אתה יודע, אני גם עובד (בין הסגרים...), מכין לעצמי אוכל, לומד באוניברסיטה וכו'. אני אמנם לא משחק SF, אבל אני מניח שהכמה שעות ביום שאני 'חייב' להתייחס לחברה או לחברים נחשבים גם כן. ו-וואלה, גם בזמן הפנוי יש לי תחביבים נוספים מלבד גיימינג כמו סרטים (האמת שזה בכלל התחביב הראשון שלי וגיימינג זה מתחת), ספורט, או השילוב האידיאלי של צפייה בספורט.
אני לא מנסה לריב מי יותר עסוק או לצייר מי מאיתנו כמסכן שלא יכול להנות, אלא רק להגיד שאין כאן עניין. כולם עסוקים, לכולם יש חיים שלמים קודם כל והגיימינג הוא רק תחביב. הנה, אפילו מתוך החל"ת כשיש לי המון זמן פנוי על הנייר, אני לא מוצא זמן לשחק בGOT. אבל זה כי אני עושה דברים אחרים, לא כי אני יושב ומסתכל על הקיר במקום. אם GOT היה קצת יותר מושך אותי, יש לי הרגשה שכן הייתי מוצא לו קצת יותר זמן, וזה העניין. בסוף אף פעם אין זמן, אבל גם שבוע ספציפי עם מעט שינה שצמוד להשקת משחק מצופה ומלא הייפ זה לא בדיוק אירוע שלא נשמע עליו :).

לא לגשת מראש למשחק כמו AC מלכתחילה רק בגלל האורך שלו זו טענה לגיטימית. אני בעצמי התלוננתי השנה על אין ספור משחקים שהם ארוכים מדי, זו בעיניי מחלה קשה של התחום שרק הולכת ומחריפה.
אבל אם זו הייתה כוונתך כל הזמן לא הבנתי אותה, ובכל זאת, זו טענה בפני עצמה ואין בה קשר להבדל הקיצוני ברמת המשחקים שאתה מייצר.

ועוד הערה על משחקים ארוכים באופן כללי - יש מלא כאלה, ובעוד לחלוטין אין זמן לשחק בכולם (או בכלל, בכל המשחקים שמעניינים אישית כל אחד מאיתנו), תמיד אפשר למצוא מקום לאלו שממש מעניינים. בוא, זה לא שGOT הוא משחק של שעה וחצי, ובכל זאת מצאת לו זמן ומקום. אם במקום זה היית נמשך יותר לAC, או לBG3, או לCK3, או RDR2 או אני לא יודע מה, זה לא היה ממש רלוונטי. פשוט היה לוקח לך חודש יותר לסיים את המשחק, או שהייתה נהנה ממנו את אותה כמות זמן כמו GOT רק בלי לסיים.

ברור שכולנו עסוקים בדרכנו וברור שזה עניין של לאיזה משחק לתת את סדר העדיפויות. אבל סטיק אי אפשר להכחיש שאפילו יוביסופט הגזימו עם הtime sink עובדה שהXP boost עלו 10 דולר למי שלא רצה לבזבז זמן לא נחוץ מהחיים שלו.

בסופו של דבר אני מניח שכולנו מחפשים לחוות משהו קצת "חדש" בכל משחק שאנחנו משחקים וככל שהמשחק מרגיש been there

אנחנו נזנח אותו מהר יותר.ואולי לא שיחקתי בAC החדשים לעומק אבל כן שיחקתי לעומק בכל המשחקים שהוא לוקח השראה מהם
ולכן תחושת הbeen there done that מהם.

עבורי ההפסקה של 7 שנים שלקחתי מAC הממשק הזורם עם הרוח הUI הדחיפה הגרפית,יפן במיוחד כל אלה נתנו לי סוג של חוויה חדשה.

על אותו משקל אני מרשה לעצמי להניח שGOT מרגיש לך been there אחרי כל הזמן שהעברת עם AC החדשים ושהדברים החדשים כביכול שהוא מביא לשולחן לא מספיקים לך בשביל להרגיש רעננות והתלהבות.

ואם אני צודק וזה המצב אולי גם עם valhalla תרגיש אחרי 8 שעות תחושת שיעמום של been there אולי היית צריך הפסקה ארוכה יותר כדי להנות מGOT.

אני יכול לחזור על ההמלצה שלי שתעשה בעיקר את הסייד קווסטים של הגברת הזקנה והסנסי עם הקשת.. יש עוד סייד קווסטים טובים לא אומר שלא אבל תפגוש אותם בצורה טבעית ואורגנית ואם לא אז לא נורא. אתה גם יכול לחזור לכל סייד קווסט בפוסט גיים אז אין לחץ.

בסופו של דבר כדי להשקיע עשרות שעות בAC valhalla כנראה מצאת משהו מושך בו שיצדיק את הזמן שתשקיע בו,הרי יהיה לזה מחיר, אתה תראה פחות סרטים או תשנן קצת פחות את החומר ..

או שסתם במקום לקרוא איזה self improvement book אתה תשחק בAC וזה מעולה.. אני פשוט לא מוצא את הhook וזה נאמר בצער.

כי אני יודע מה יוביסופט צריכים לעשות בשביל למשוך אותי חזרה, AC בירושלים הצלבנית עם פארקור כמו של פעם לא כזה שאתה יכול לטפס כמעט על כל דבר ו25 שעות טופ :).

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 16 אוקטובר 2020, 08:29

כשאני משחק במשחק כלשהו, ומאוד נהנה ממנו, אני רוצה לחזור אליו עד לסיום. במשחק לינארי זה פשוט להתקדם כמה שיותר, במשחקי עולם פתוח, זה להסתובב בעולם, לשחק משימות ראשיות ומשניות עד שימאס לי ממש, ואז לרוץ לסוף. ב GOT (אין באמת שעון, אז אנחש), הרצון לרוץ לסוף היה מאוד חזק, החל מתחילת החלק השלישי, נגיד 35 שעות פנימה. ב AC אודיסי, זה היה אחרי כ-80 שעות(לא רצוף, בהפסקות פה ושם, כי, החיים).

העולם של GOT מגניב ויפה, אבל ריק ברובו. ההתעקשות המעצבנת שלהם לחזור למזג אוויר גשום ואפור רק פגעה במראה שלו, עבורי. המשימות היו די סבבה, אבל מאוד גנריות ופשוטות (כולל אלא של הצד של ליידי מאסאקו, של הקשת הזקן וכו'). פעם ב..... הייתה איזו הברקה במשימה ואמרתי 'ואללה, היה יכול להיות מגניב אם היו עוד כמה כאלה'.

אני ממש לא חושב שאודיסי או AC:V ''נוצרו עבור סטרימרים'' (למרות שאני מודה שאני לא חלק מקהל היעד של סטרימים.. אני לא מבין את העולם בכלל). אני חושב שהם משחקים שנוצרו עבור קהל מאוד רחב יחסית (וזה בסדר). אני מסכים עם סטיק ש GOT ו משחקי AC העדכניים (אודיסי ואוריג'ן, וגם ואלהאלה עכשיו), הם מאוווווד דומים. הם דומים במבנה, הם דומים במשחקיות, הם דומים בסגנון, הם אפילו דומים ויזואלית בהרבה דברים. בהרגשה שלי, יש כאן הטייה מאוד חזקה שלך ושל לאסקין בקטע ''אנטי יוביסופטי''. לא כזה משנה לי, אבל לדעתי אם היו מראים לך את AC:V ואומרים שזה המשחק הבא מאיזו חברה אחרת, יש מצב טוב שהיית מתלהב, אם זה סגנון שאתה אוהב.

בכללי, אני מסכים שהלוואי שמשחקים מהז'אנרים האלה היו לאזור ה 30-40 שעות מהודקות וטובות נגיד, ולא 80-100 שעות. אני פשוט אומר שלא סבלתי ב ~80 שעות שלי באודיסי. נהנתי מאוד. גם מ GOT נהנתי מאוד, אבל פחות. הוא הרגיש לי מוגבל מאוד ביחס למשחק ''AC מודרני''.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 16 אוקטובר 2020, 13:15

Klayman כתב:כשאני משחק במשחק כלשהו, ומאוד נהנה ממנו, אני רוצה לחזור אליו עד לסיום. במשחק לינארי זה פשוט להתקדם כמה שיותר, במשחקי עולם פתוח, זה להסתובב בעולם, לשחק משימות ראשיות ומשניות עד שימאס לי ממש, ואז לרוץ לסוף. ב GOT (אין באמת שעון, אז אנחש), הרצון לרוץ לסוף היה מאוד חזק, החל מתחילת החלק השלישי, נגיד 35 שעות פנימה. ב AC אודיסי, זה היה אחרי כ-80 שעות(לא רצוף, בהפסקות פה ושם, כי, החיים).

העולם של GOT מגניב ויפה, אבל ריק ברובו. ההתעקשות המעצבנת שלהם לחזור למזג אוויר גשום ואפור רק פגעה במראה שלו, עבורי. המשימות היו די סבבה, אבל מאוד גנריות ופשוטות (כולל אלא של הצד של ליידי מאסאקו, של הקשת הזקן וכו'). פעם ב..... הייתה איזו הברקה במשימה ואמרתי 'ואללה, היה יכול להיות מגניב אם היו עוד כמה כאלה'.

אני ממש לא חושב שאודיסי או AC:V ''נוצרו עבור סטרימרים'' (למרות שאני מודה שאני לא חלק מקהל היעד של סטרימים.. אני לא מבין את העולם בכלל). אני חושב שהם משחקים שנוצרו עבור קהל מאוד רחב יחסית (וזה בסדר). אני מסכים עם סטיק ש GOT ו משחקי AC העדכניים (אודיסי ואוריג'ן, וגם ואלהאלה עכשיו), הם מאוווווד דומים. הם דומים במבנה, הם דומים במשחקיות, הם דומים בסגנון, הם אפילו דומים ויזואלית בהרבה דברים. בהרגשה שלי, יש כאן הטייה מאוד חזקה שלך ושל לאסקין בקטע ''אנטי יוביסופטי''. לא כזה משנה לי, אבל לדעתי אם היו מראים לך את AC:V ואומרים שזה המשחק הבא מאיזו חברה אחרת, יש מצב טוב שהיית מתלהב, אם זה סגנון שאתה אוהב.

בכללי, אני מסכים שהלוואי שמשחקים מהז'אנרים האלה היו לאזור ה 30-40 שעות מהודקות וטובות נגיד, ולא 80-100 שעות. אני פשוט אומר שלא סבלתי ב ~80 שעות שלי באודיסי. נהנתי מאוד. גם מ GOT נהנתי מאוד, אבל פחות. הוא הרגיש לי מוגבל מאוד ביחס למשחק ''AC מודרני''.

אני לא יכול לדבר בשם לאסקין אבל עבורי זה נטו האורך ושלל מערכות הbloat. אני יכול להגיד שבהשקה של סקיירים הייתי סטודנט
והעברתי עליו 300 שעות, ערימות של סייד קווסטים של "תביא לי 20 פרחים ותחזור אלי"

חרישה על blacksmith חרישה על כל הסיד קווסטים הטובים יש לי בערך 95 אחוז השלמה עליו. אני מדבר על זה בעיקר בגלל שגם אחרי 9 שנים אני עדיין מרגיש שמיציתי כל פעם שאני רואה משחק שמשתמש באותה הנוסחא.

עם GOT זה זרם כי גם אם אתה עושה את כל הדברים הטובים שבו הוא קצר משמעותית. זו לפחות הסיבה היחידה בשבילי.

תוסיף את זה שבכל משחק חדש הם מוסיפים עוד ועוד מערכות.
לי בקצב שלי משחק AC מודרני יקח לי שלושה חודשים.. בשביל שזה יהיה שווה לי את הזמן הזה אני צריך סייד קווסטים ברמה של המכשף 3 או אזור שאני ממש מתחבר אליו כמו ארץ ישראל בתקופה העתיקה.

ומהצד השני ב80 שעות האלה אני יכול לנסות לעלות בSF5 מהטופ 9 אחוז שאני כרגע לטופ 3 אחוז וזה יותר מעניין בשבילי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 אוקטובר 2020, 18:00

השדרוג דור הבא של הנוקמים נדחה מ-2020 ל-2021 וכך גם השחרור של Hawkeye. נראה שיש שם צרות ונטישה נרחבת. עוד מסמר בארון של טרנד ה-GaaS.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 16 אוקטובר 2020, 20:04

DrKeo כתב:השדרוג דור הבא של הנוקמים נדחה מ-2020 ל-2021 וכך גם השחרור של Hawkeye. נראה שיש שם צרות ונטישה נרחבת. עוד מסמר בארון של טרנד ה-GaaS.

ומנגד נדב תראה את ההצלחה של genshin impact משחק JRPG סרוויס שעל היום הראשון שלו מביא כמות של תוכן של משחק מלא בחינם. הוא הכניס מעל מליון וחצי ביומים.והוא ימשיך לקבל תוכן במשך שנים.

מישהו יתנגד למשחק דארק סולס כזה? אני בספק.גם הביקורות מחמיאות.

בעיני זה העתיד של הGaaS.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 16 אוקטובר 2020, 20:28

Genshin הוא משחק חביב עם עיצוב אומנותי מעולה ומערכת קרב חביבה וכאן בערך זה נגמר,לפחות מהכמה שעות ששמתי עליו. הוא כולל את כל המחלות הרגילות של משחקי GaaS,אפילו אם הוא דואג לעטוף אותן בעטיפה יפה,אני אפילו אומר שחלק מהן מוקצנות יותר במקרה שלו. אבוי לנו אם זה העתיד.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 אוקטובר 2020, 21:43

אני חושב שזה חשוב שיהיו כמה פרוייקטי ענק שמתרסקים בכדי לפוצץ קצת את בועת הGaaS. יש משחקים שיש להם הצדקה, אבל הטרנד הזה שגונב לנו צוותים יקרים לליבנו כמו רוקסטדי או חלקים מביוור מבאס וזה יכול להיות סוג של יגרום למפיצות לחשוב פעמיים לפני שהן לוחצות על מפתחות ללכת בכיוון הזה.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 16 אוקטובר 2020, 22:03

בדיוק קראתי איזה טור של איזה כתב אורח בפורבס בנושא ואני מסכים עם כל מילה:
https://www.forbes.com/sites/paultassi/2020/10/11/destiny-is-world-of-warcraft-and-the-live-service-looter-race-is-ending/#1ebad04d49e2

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 17 אוקטובר 2020, 14:33

אני חושב שצריך לעשות הבחנה ברורה בין loot shooter games כמו אלה שהמאמר מדבר עליהם,דסטני Division כל המשחקים האלה לעומת GaaS כמו Genshin.

Genshin זה לדעתי העתיד (כמו גם SF5 ) ומשחקים כמו Division והנוקמים זה טרנד חולף.

לGenshin יש המון בעיות אני מסכים עם זה פייג. אבל להרגשתי האישית הבעיות שלו (עלילה מביכה,רץ זוועה על הפס4)
אלה בעיות שיש בהרבה משחקי AAA אחרים בזאנר שלו.

דבר אחד אני יכול להגיד. אם כשאתם מבקרים את מודל הGaaS אתם מבקרים בעיקר את הרדיפה אחרי זאנר הloot FPS אני איתכם.

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 18 אוקטובר 2020, 17:33

מישהו ניסה את הבטא של cold war? הרצתי כמה סיבובים במחשב, אבל עברתי לנסות על הבוקס אחרי שראיתי שאין סיכוי להיפטר מה-microstutters הנוראיים גם אחרי עדכון דרייברים ושינוי הגדרות. שלא לדבר על זה שהמשחק פשוט תקוע במסך שחור כל עוד חשבון באטל.נט לא מקושר לחשבון אקטיביז'ן והייתי צריך לגגל בשביל להבין שבגלל זה הוא לא טוען.

בכל מקרה, המשחק מרגיש די samey, בסך הכל לא רע, אבל גם לא שיפור משמעותי ביחס ל-MW, אולי רק בגזרת המפות שהיא נקודה די חלשה של מודרן. בהחלט עושה רושם שיש פחות מקום לקאמפינג וגם קצב הריצה יותר מהיר. יש שיפורי QOL הכרחיים כמו מאצ'מייקינג מבוסס אינפוט שאשכרה עובד ואפשרות לשנות את הדדזונס בשלט סוף סוף.

מנגד הבטא בעיקר עשתה לי חשק להתקין שוב את MW שעזבתי אחרי איזה חודשיים שלושה והזכירה לי איזה משחק מלוטש הוא (וגם נראה הרבה יותר טוב מהחדש). לא שיחקתי מאז העונה השניה ועכשיו זו עונה 6 כך שמרגיש שיש לי מלא תוכן פתאום.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 20 אוקטובר 2020, 18:39

glass man כתב:את GOT סיימו לפחות 45-46% מהאנשים ששיחקו בו כמה אנשים סיימו את הסחבת שהיא AC אודיסי או קודמו? אין לי אותם אז שמישהו יבדוק ויעדכן פה אני מניח שזה לא קרוב.

את הסחבת של אודיסי: 54%
קודמו: 65%
GOT: 59%
(מספרי truetrophies על הPS4)
זה נראה קצת יותר קרוב מהפער בין 100,000 דולר למליון דולר.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 20 אוקטובר 2020, 18:41

זה לא מדד טוב בשום צורה. בלי קשר לעובדה שהמשחקים באורך שונה, יש לציין שGOT יחסית חדש מאוד, בן שלושה חודשים כולה. אני למשל עוד לא סיימתי אותו, אבל כן מאמין שאעשה את זה מתישהו.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 20 אוקטובר 2020, 18:54

swym כתב:
glass man כתב:את GOT סיימו לפחות 45-46% #№№№ ששיחקו בו כמה אנשים סיימו את הסחבת שהיא AC אוד№#יסי או קודמו? אין לי אותם אז שמישהו יבדוק ויעדכן פה אני מניח שזה לא קרוב.
##№
את הסחבת של אודיסי: 54%
קודמו: 65%1
GOT: 59%
(מספרי truetrophies על הPS4)

אתה בטוח שזה נתונים מדויקיים ? הדלקתי את הפס4 הנתונים שם
טוענים ש 46.8 אחוז סיימו את GOT. זה די שונה מהנתונים שהבאת.

אבל יודע מה? גם אם הם עיוותו את הנתונים אם יש למשחקי AC החדשים נתוני השלמה של מעל 40 אחוז השלמה.

אז אין ספק שהם הצלחה יותר גדולה ממה שחשבתי וכנראה שכן השוק מרוצה מהם באופן כללי.

אז לוקח בחזרה את מה שאמרתי אבל עדיין אני מעדיף אותם קצרים בהרבה כדי שיקלעו לטעמי.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 20 אוקטובר 2020, 18:57

Stick כתב:זה לא מדד טוב בשום צורה. בלי קשר לעובדה שהמשחקים באורך שונה, יש לציין שGOT יחסית חדש מאוד, בן שלושה חודשים כולה. אני למשל עוד לא סיימתי אותו, אבל כן מאמין שאעשה את זה מתישהו.

אם יש לך נתון כללי שאת רוב המשחקים מסיימים 40 אחוז מהמשתמשים אז זה לא כל כך משנה אם הוא חדש או ישן זה לרוב יישאר אותו אחוז.

בגלל זה אנשים עושים עניין מאחוזי השלמה מטורפים כאלה.
אם הנתונים שסווים הביא הם מדויקים אז יובי יכולה להיות שמחה מאוד.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 20 אוקטובר 2020, 19:01

זה בדרך כלל עובד הפוך: משחקים חדשים הם כאלו עם אחוזי סיום גבוהים יותר, כי מי שקונה אותם עושה את זה במטרה לרוץ על המשחק ולסיים אותו.
ככל שמשחק יזדקן יותר יהיו כנראה עוד כאלו שסיימו אותו, אבל מצד שני דווקא כשהוא יגיע לסיילים יקנו אותו יותר ויותר אנשים שפשוט קופצים על המציאה, מגלים שהוא לא בשבילם ומצטרפים לסטטיסטיקה של שחקנים-שלעולם-לא-יסיימו-אותו.
הנתונים של TT ואתרים דומים אגב מבוססים על מדגם של אנשים שפותחים את הפרופיל שלהם ציבורית ולכן סביר להניח שהם מסננים כלפי מעלה לכיוון אוכלוסיה שאצ'יבמנטים יותר מעניינים אותם (כלומר בלי הטייה שבדרך כלל תתקבל אצל משחקים שכל העולם ואחותו הורידו בPS+). סתם לצורך העניין, אחוזי הסיום של משחק לינארי-עלילתי כמו TLOU 2 הם קצת יותר גבוהים מאלו של TLOU Remastered (על Easy) למרות ההפרש המשמעותי בגיל.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 20 אוקטובר 2020, 19:03

עפ"י מדגם שערכתי (N=1) את AC סיימו 100% ואת GOT סיימו 0%
תמונה

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 20 אוקטובר 2020, 19:06

swym כתב:זה בדרך כלל עובד הפוך: משחקים חדשים הם כאלו עם אחוזי סיום גבוהים יותר, כי מי שקונה אותם עושה את זה במטרה לרוץ על המשחק ולסיים אותו.
ככל שמשחק יזדקן יותר יהיו כנראה עוד כאלו שסיימו אותו, אבל מצד שני דווקא כשהוא יגיע לסיילים יקנו אותו יותר ויותר אנשים שפשוט קופצים על המציאה, מגלים שהוא לא בשבילם ומצטרפים לסטטיסטיקה של שחקנים-שלעולם-לא-יסיימו-אותו.
הנתונים של TT ואתרים דומים אגב מבוססים על מדגם של אנשים שפותחים את הפרופיל שלהם ציבורית ולכן סביר להניח שהם מסננים כלפי מעלה לכיוון אוכלוסיה שאצ'יבמנטים יותר מעניינים אותם (כלומר בלי הטייה שבדרך כלל תתקבל אצל משחקים שכל העולם ואחותו הורידו בPS+). סתם לצורך העניין, אחוזי הסיום של משחק לינארי-עלילתי כמו TLOU 2 הם קצת יותר גבוהים מאלו של TLOU Remastered (על Easy) למרות ההפרש המשמעותי בגיל.

רגע ... אז ממה שאתה אומר TT לא כוללים אנשים כמוני שהפרופיל שלהם no public כלומר אני לא כלול אצלם? עדיין הpsn טוען לנתון נמוך יותר. מי אמין יותר?

עריכה: בקריאה שניה,אז בעצם הpsn כולל הרבה יותר אנשים שלא סיימו את המשחק בנתונים שלו ולכן הנתונים שלו נמוכים יותר?
אנחנו צריכים נתונים מהPSN.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 20 אוקטובר 2020, 19:25

swym כתב:
glass man כתב:

תראה, אני לא חושב שמישהו כאן חולק על זה שבאת מהרקע של פיתוח משחקים אבל אתה עדיין לא מתייחס לכמה דברים מהותים.

1. מה ההסבר שלך לזה שיש הרבה מקורות/לא רק המפתחים של skullgirls שSF4 עלה 1M לדמות?
2. אתה מתעלם מזה שגם שהמפתחים של skullgirls ביקשו 100 אלף דולר לדמות היה להם כבר עבודה מוכנה על הרבה מהדמויות האלה.. כלומר 100 אלף דולר לא הספיק להם הם כבר עבדו על המשחק לפני המימון הזה

3. אף אחד לא טען שכל משחק מכות תחת השמש עולה 1M לדמות אלא רק מהמפתחות הגדולות (קפקום נגיד והמפתחים של מורטאל קומבאט/נינטנדו.)

תענה או תסתור את הטענות האלה ואפשר יהיה להתקדם.
אני מנסה להבין מה מקור הפער בין מה שאתה אומר לבין מקורות שלמרות שאתה קורא לזלזל בהם לי ברור שיהיה טיפשי מצדי לזלזל בהם.

לכן גם שאלתי אותך אז אם אתה בטוח שאתה לוקח את כל העלויות בחשבון. אני גם אשמח אם תפרט לדעתך כמה זה באמת אמור לעלות הייתי רוצה לשמוע דעה של אנשים בFGC על הטענות שלך.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 21 אוקטובר 2020, 13:26

ביקשת עדכון על לAC מול GOT אז קיבלת עדכון על AC מול GOT, ומסתבר שההנחה שלך על "לא קרוב לזה".... לא מדוייקת.

בכל דבר שקשור למליון דולר - יש כבר דיון קיים שאליו הבטחת לחזור רק אחרי שיהיה לך איך לגבות את הטענות שלך, שנכון לעכשיו הן בחזקת 'מצוצות מהאצבע' בזכות מקור בודד שסיפקת בעצמך ורק הפריך את המספרים שלך. עשית שם הרבה הייפ, ואנחנו מחזיקים את הנשימה כבר כמה חודשים לשמוע על התחקיר המעמיק שלך מהמומחים הגדולים בתחומם לעלויות של מליון דולר לדמות - אבל בוא ונשמור את זה בדיון המתאים. תחזור לשם, תספק תשובות, ואז אולי תתחיל בשאלות משלך.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 אוקטובר 2020, 12:59

היום במשחקים בסצנות חשובות יש performance capture מלא, אבל במשחקי RPG עם מאות שעות של טקסטים אי אפשר לעשות לכידת תנועה לכל פיפס קטן, אז מתמשים במערכות אוטומטיות שיתרגמו קול להבעות פנים ותנועה של הפה. כל משחק משתמש במערכות האלה, אפילו משחקים של נוטידוג בכדי לחסוך עבודה. כשיש בעיה של זמן בפיתוח, מסתמכים יותר מדי על מערכות כאלה והתוצר זה קלאסטרפאק כמו ME אנדרומדה ששם המערכת האוטומטית אפילו נמצאת בחלק מהסצנות מעבר מה שגרם לאנימציות פנים מזעזות.

סייברפאנק ברמת הפקה מאוד גבוהה כך שיש שם המון לכידת תנועה, אבל כשמדברים עם דמויות שונות בעולם גם הם מסתמכים על מערכת אוטומטית כמו כל RPG. סייברפאנק הוא המשחק הראשון שמתשמש במערכת האוטומטית של JALI, היא לא רק מתרגמת אודיו לתנועות של הפה אלה משלבת את האישיות של הדמות, הרגשות שלה, תנועות רנדומאליות בפנים ובצוואר, הבעות של העיניים וכו'. זאת הרצאה שלהם בנושא, אני משער שאת רוב האנשים לא יעניין לצפות בכל ההרצאה אבל הדמו של הטכנולוגיה מאוד מעניין (החל מ-13:08). אני ממליץ לצפות בכל ההדגמה, היא רק איזה 40 שניות, כל כמה שניות הם מוסיפים עוד שכבה של המערכת עד שמגיעים לתוצאה הסופית:

בנוסף כדאי לראות איך זה נראה במשחק הסופי (14:57) ובגלל שזאת מערכת אוטומטית, היא עובדת בכל השפות, אפשר לראות הדגמה של איך האנימציה נראת בשפות שונות (17:05).

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 27 אוקטובר 2020, 15:06

מגניב, שSP יאמצו כי ממש בא לי לשחק בGOT עם דיבוב יפני וזה בלתי אפשרי מבחינתי כרגע, בגלל חוסר הסנכרון

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 27 אוקטובר 2020, 18:41

נו מה יהיה? :lol:

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 41 אורחים