אולי זה הזמן להגיד שאין לי מושג מי זה PewDiePie שאתה חוזר ומזכיר, אז אולי משהו כאן עובר לי מעל הראש.
ומה אתה יודע, אני גם עובד (בין הסגרים...), מכין לעצמי אוכל, לומד באוניברסיטה וכו'. אני אמנם לא משחק SF, אבל אני מניח שהכמה שעות ביום שאני 'חייב' להתייחס לחברה או לחברים נחשבים גם כן. ו-וואלה, גם בזמן הפנוי יש לי תחביבים נוספים מלבד גיימינג כמו סרטים (האמת שזה בכלל התחביב הראשון שלי וגיימינג זה מתחת), ספורט, או השילוב האידיאלי של צפייה בספורט.
אני לא מנסה לריב מי יותר עסוק או לצייר מי מאיתנו כמסכן שלא יכול להנות, אלא רק להגיד שאין כאן עניין. כולם עסוקים, לכולם יש חיים שלמים קודם כל והגיימינג הוא רק תחביב. הנה, אפילו מתוך החל"ת כשיש לי המון זמן פנוי על הנייר, אני לא מוצא זמן לשחק בGOT. אבל זה כי אני עושה דברים אחרים, לא כי אני יושב ומסתכל על הקיר במקום. אם GOT היה קצת יותר מושך אותי, יש לי הרגשה שכן הייתי מוצא לו קצת יותר זמן, וזה העניין. בסוף אף פעם אין זמן, אבל גם שבוע ספציפי עם מעט שינה שצמוד להשקת משחק מצופה ומלא הייפ זה לא בדיוק אירוע שלא נשמע עליו

.
לא לגשת מראש למשחק כמו AC מלכתחילה רק בגלל האורך שלו זו טענה לגיטימית. אני בעצמי התלוננתי השנה על אין ספור משחקים שהם ארוכים מדי, זו בעיניי מחלה קשה של התחום שרק הולכת ומחריפה.
אבל אם זו הייתה כוונתך כל הזמן לא הבנתי אותה, ובכל זאת, זו טענה בפני עצמה ואין בה קשר להבדל הקיצוני ברמת המשחקים שאתה מייצר.
ועוד הערה על משחקים ארוכים באופן כללי - יש מלא כאלה, ובעוד לחלוטין אין זמן לשחק בכולם (או בכלל, בכל המשחקים שמעניינים אישית כל אחד מאיתנו), תמיד אפשר למצוא מקום לאלו שממש מעניינים. בוא, זה לא שGOT הוא משחק של שעה וחצי, ובכל זאת מצאת לו זמן ומקום. אם במקום זה היית נמשך יותר לAC, או לBG3, או לCK3, או RDR2 או אני לא יודע מה, זה לא היה ממש רלוונטי. פשוט היה לוקח לך חודש יותר לסיים את המשחק, או שהייתה נהנה ממנו את אותה כמות זמן כמו GOT רק בלי לסיים.