Xbox One | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: Xbox One | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי bling » 24 אוקטובר 2013, 10:38

יכול להיות,הכתב של גיימספוט לא התרשם מ 2K החדש מבחינת הגיימפליי כי הוא היה לו זהה לדור הקודם,אני מקווה בשביל EA שלפחות פה הם השקיעו אם לא בגראפיקה.
מוזר לי שתאגיד של מולטי מליארדים שמפתח מנוע שבלעדי לדור הבא לא מצליח לעבור מבחינה טכנית חברה הרבה יותר קטנה שהיתה צריכה גם להתעסק עם פורטים לדור הקודם בנוסף לפיתוח המנוע החדש שנראה נפלא ורץ ב 1080P ו 60 פריימים,כאילו WTF EA!?

הלוואי ש 2K יכנסו יום אחד לכדורגל שגם אני אוכל להנות מהמשחקים שלהם,רק לדמיין איך משחק כדורגל ראוי היה נראה לדור הבא,הפרו היה זבל טהור לאורך כל הדור ואני מהמר שהמסורת תמשך גם בדור הבא,את פיפ"א לא אהבתי בכלל כשזה נגע למשחקים תחרותיים,שני המשחקים לא הרשימו אותי מעולם טכנית,בטח לא כמו ש 2K עושים בכדורסל.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 24 אוקטובר 2013, 10:42

לפי כל הביקורות פרו החדש של השנה טוב מאוד ורחוק מלהיות זבל טהור. לגבי פיפא אני בטוח שלא נתת לזה מספיק זמן. כמו כל ישראלי כל החברים שלי היו משחקים פרו, כולם כולל כולם, ומתוכם כל מי שאני מכיר טוב (משמע הוא משחק אצלי יותר מפעם בחצי שנה) אוהב את פיפא יותר מאת פרו ומתקשה לחזור לשחק בפרו.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 24 אוקטובר 2013, 10:51

swiss-the-engine כתב:לפי כל הביקורות פרו החדש של השנה טוב מאוד ורחוק מלהיות זבל טהור. לגבי פיפא אני בטוח שלא נתת לזה מספיק זמן. כמו כל ישראלי כל החברים שלי היו משחקים פרו, כולם כולל כולם, ומתוכם כל מי שאני מכיר טוב (משמע הוא משחק אצלי יותר מפעם בחצי שנה) אוהב את פיפא יותר מאת פרו ומתקשה לחזור לשחק בפרו.

נתנו לזה צ'אנס,יש לי עדיין את המשחק (פיפ"א 12) שוכב באיזשהו מקום,הוא לא מהנה,הדמויות זזות בצורה מגושמת,קשה היה לשים את האצבע מה היתה הבעיה בדיוק אבל זה לא הרגיש טוב,לא היה כיף לבקיע או לכדרר,זה לא היה זה בקיצור.

את פרו החדש כבר לא טרחנו לקנות,נחכה כבר לדור הבא.

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 24 אוקטובר 2013, 10:58

פיפא בתור משחק זה הדבר הכי מדויק ורציני שראיתי
פשוט צריך להתרגל לזה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 24 אוקטובר 2013, 11:04

bling כתב:נתנו לזה צ'אנס,יש לי עדיין את המשחק (פיפ"א 12) שוכב באיזשהו מקום,הוא לא מהנה,הדמויות זזות בצורה מגושמת,קשה היה לשים את האצבע מה היתה הבעיה בדיוק אבל זה לא הרגיש טוב,לא היה כיף לבקיע או לכדרר,זה לא היה זה בקיצור.

את פרו החדש כבר לא טרחנו לקנות,נחכה כבר לדור הבא.

אבל גם פרו כל שנה מתקדם לכיוון הריאליסטי. לפי איך שאתה מתאר את זה אני בטוח שלא השקעת מספיק שעות בשביל להשתחרר מהMUSCLE MEMORY שיש לך כתוצאה ממשחק של שנים בפרו.

אני לא יגיב על כך יותר מחשש לדיון מיותר לחלוטין על הנושא :P
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 24 אוקטובר 2013, 11:21

מה אכפת לי ממבקרים? מתי פעם אחרונה ראית ביקורת שאומרת את הרזולוציה של המשחק? מי בכלל סומך על מבקרים רגילים בנוגע לפרטים הטכניים? בשביל זה צריך לחכות שבוע משחרור המשחק לכתבות כמו של DF.

כל אדם חייב שתהיה לו את האפשרות כשהוא בא לקנות את המשחק לדעת את הבסיס שבבסיס שהוא הרזולוציה. אני לא צריך לחכות שמומחים ייקנו את המשחק וייפרסו ממצאים. המידע הזה חייב להיות מונגש לכל אדם ואדם כשהוא בא לרכוש את המוצר. מה זה השטויות האלה 'תחכה'? לא מדובר במוצר תלוי-ביצועים שתרצה לראות בנצ'מרקים מגורמי צד שלישי. מדובר ברזולוציה אחת ויחידה וקבועה שלא משתנה. אם החברה לא מוכנה להיות גלוייה עם המספר הזה לכל אחד שרוצה לדעת ברגע הרכישה - אז אסור לה למכור את המוצר.

למה צריך שירשמו קלוריות ומרכיבים בגבי מוצרי מזון? אני פשוט אחכה שמישהו אחר יקנה וייטעם ויעשה ניתוח תזונתי.

אתה רוצה שיגידו פרט אחר מרזולוציה? אז אתה יכול להצטער שהפרטים האלה לא מחוייבים ולנסות לפעול עבור כך. עד לאחרונה גם לא סימנו אם מוצרי מזון מכילים בוטנים או שהם לא מומלצים לבעלי אלגריות מסויימות. ורק אחרי שמישהי מתה במסעדה גברה הדרישה.

הממשלה לא צריכה לשלם לאף אחד. החיוב קיים. שהחברות יישטרו את עצמם. עובדי ממשלה לא צריכים לבדוק את הרזולציה או שום דבר אחר. החברה מוציאה את המשחק, היא כותבת בגב האריזה שהרזולוציה היא כזו וכזו. במידה ומתברר שזה לא נכון בניתוחים הטכניים אז קוני המשחק תובעים אותה.

הרזולוציה שבה המשחק רץ היא ה bare minimum שעלינו לדעת לפני שאנחנו ניגשים לרכוש את המשחק. אני לא מכיר שום מוצר אחר בשום תעשייה אחרת שפרט כזה יסודי ולא-תלוי בשום דבר אחר מוסתר מהקונים ושהחברות יוצאות מגדרן כדי לא לתת תשובה. נראה לכם הגיוני שתבואו עם סרט מדידה לחנות טלויזיה כי היצרנית לא מפרטת את גודל המסך של הדגמים שלה? נראה לכם הגיוני שהיא תפרסם שמדובר ב40אינץ' אבל שקונה יבוא עם סרט מדידה כדי לוודא שהם לא משקרים? לא רוצים לספק את המידע הזה לכל דורש? אז אין למכור את המוצר.

--

CBOAT בהודעה חדשה שאומרת שה ESRAM מערים קשיים על המפתחות. הוא מדמה את זה למצב של הפס3 בתחילת הדור. כלים בשלים יותר וההכרות של המפתחים יעזרו בהמשך אבל שכנראה משחקים שרצים ב 720P-900P יהיו הנורמה.

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=702982

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 אוקטובר 2013, 13:10

Kazz כתב:מה אכפת לי ממבקרים? מתי פעם אחרונה ראית ביקורת שאומרת את הרזולוציה של המשחק? מי בכלל סומך על מבקרים רגילים בנוגע לפרטים הטכניים? בשביל זה צריך לחכות שבוע משחרור המשחק לכתבות כמו של DF.

כל אדם חייב שתהיה לו את האפשרות כשהוא בא לקנות את המשחק לדעת את הבסיס שבבסיס שהוא הרזולוציה. אני לא צריך לחכות שמומחים ייקנו את המשחק וייפרסו ממצאים. המידע הזה חייב להיות מונגש לכל אדם ואדם כשהוא בא לרכוש את המוצר. מה זה השטויות האלה 'תחכה'? לא מדובר במוצר תלוי-ביצועים שתרצה לראות בנצ'מרקים מגורמי צד שלישי. מדובר ברזולוציה אחת ויחידה וקבועה שלא משתנה. אם החברה לא מוכנה להיות גלוייה עם המספר הזה לכל אחד שרוצה לדעת ברגע הרכישה - אז אסור לה למכור את המוצר.

למה צריך שירשמו קלוריות ומרכיבים בגבי מוצרי מזון? אני פשוט אחכה שמישהו אחר יקנה וייטעם ויעשה ניתוח תזונתי.

אתה רוצה שיגידו פרט אחר מרזולוציה? אז אתה יכול להצטער שהפרטים האלה לא מחוייבים ולנסות לפעול עבור כך. עד לאחרונה גם לא סימנו אם מוצרי מזון מכילים בוטנים או שהם לא מומלצים לבעלי אלגריות מסויימות. ורק אחרי שמישהי מתה במסעדה גברה הדרישה.

הממשלה לא צריכה לשלם לאף אחד. החיוב קיים. שהחברות יישטרו את עצמם. עובדי ממשלה לא צריכים לבדוק את הרזולציה או שום דבר אחר. החברה מוציאה את המשחק, היא כותבת בגב האריזה שהרזולוציה היא כזו וכזו. במידה ומתברר שזה לא נכון בניתוחים הטכניים אז קוני המשחק תובעים אותה.

הרזולוציה שבה המשחק רץ היא ה bare minimum שעלינו לדעת לפני שאנחנו ניגשים לרכוש את המשחק. אני לא מכיר שום מוצר אחר בשום תעשייה אחרת שפרט כזה יסודי ולא-תלוי בשום דבר אחר מוסתר מהקונים ושהחברות יוצאות מגדרן כדי לא לתת תשובה. נראה לכם הגיוני שתבואו עם סרט מדידה לחנות טלויזיה כי היצרנית לא מפרטת את גודל המסך של הדגמים שלה? נראה לכם הגיוני שהיא תפרסם שמדובר ב40אינץ' אבל שקונה יבוא עם סרט מדידה כדי לוודא שהם לא משקרים? לא רוצים לספק את המידע הזה לכל דורש? אז אין למכור את המוצר.

--

CBOAT בהודעה חדשה שאומרת שה ESRAM מערים קשיים על המפתחות. הוא מדמה את זה למצב של הפס3 בתחילת הדור. כלים בשלים יותר וההכרות של המפתחים יעזרו בהמשך אבל שכנראה משחקים שרצים ב 720P-900P יהיו הנורמה.

אף אחד לא חייב שתהייה לו האפשרות לדעת את הרזולוציה. יש אנשים, כמוך, שרוצים, אבל אף אחד לא חייב את זה ואף אחד לא מחוייב לספק לך את הפרטים האלו.
למרות שאף אחד לא מחויב לספק לך את הפרטים האלו, הפרטים האלו מסופקים ע"י כל החברות שמוציאות משחקים לקונסולה, בגב הקופסא של המשחק. לא טוב לך לדעת באיזו רזולוציה הטלויזיה שלך מרנדרת את התמונה ואתה מעדיף לדעת את הרזולוציה שבה מנוע המשחק מוציא תמונה? בעיה שלך. תחכה שמישהו ימצא את זה. אף אחד לא חייב לך כלום.
לא טוב לך שאתה לא יודע? אל תקנה. לא ברור לי למה אתה ממליץ לערב פה את המדינה ולחוקק חוקים.

פירוט רכיבים וסימון קלורי זה נושא בריאותי ולכן קיימים חוקים בנוגע אליו. אין שמץ של קשר בין כמה נתרן חולה לב מכניס לגוף שלו, לבין פרטים טכניים זניחים של משחק וידאו.
אזהרות אלרגניים קיימות הרבה לפני התקרית במסעדה, שבה לקוחה ביקשה לקבל מנה בלי בוטנים וקיבלה מנה עם ממרח בוטנים. גם פה, מדובר על נושא של בריאות ושוב אין קשר בין חיי אדם, לבין פרט טכני שמעניין אותך, על מוצר תרבות רנדומלי.
תפסיק להשתמש בדוגמא של פירוט רכיבים במזון. זה נושא שונה לחלוטין.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 אוקטובר 2013, 13:18

bling כתב:מוזר לי שתאגיד של מולטי מליארדים שמפתח מנוע שבלעדי לדור הבא לא מצליח לעבור מבחינה טכנית חברה הרבה יותר קטנה שהיתה צריכה גם להתעסק עם פורטים לדור הקודם בנוסף לפיתוח המנוע החדש שנראה נפלא ורץ ב 1080P ו 60 פריימים,כאילו WTF EA!?

יותר מזה, EA לא הוציאו שנה שעברה משחק NBA LIVE כי הם רצו לשפר אותו משמעותית ולעבוד על מתחרה רציני לסדרת 2K, להכניס חידושים רבים וכו'... ועדיין 2K קורעים להם את הצורה, באופן יחסי.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 אוקטובר 2013, 13:25

Laskin כתב:
יותר מזה, EA לא הוציאו שנה שעברה משחק NBA LIVE כי הם רצו לשפר אותו משמעותית ולעבוד על מתחרה רציני לסדרת 2K, להכניס חידושים רבים וכו'... ועדיין 2K קורעים להם את הצורה, באופן יחסי.

במהלך הדור כולו. PES נראה טוב יותר מFIFA. מי משתי הסדרות הוכתרה כטובה ויותר ומכרה הרבה יותר טוב?
FIFA עדין היו משחקים טובים בהרבה, בגלל שהגיימפליי היה יותר טוב. אני כבר קורא התרשמויות של כתבים מFIFA של הדור הבא והם מדברים המון על ההבדלים בגיימפליי, לעומת הדור הנוכחי. סתם דוגמא אחת - בדור הנוכחי יש אנימציה אחת למסירה רגילה. בגלל שבפיפ"א יש לכדור ולשחקנים מודלים נפרדים של פיזיקה (כלומר, הכדור לא נדבק להם לרגליים), המשמעות היא שיש רק דרך אחת למסור כדור. בדור הבא, בזכות תוספת משמעותית של זכרון, יש הרבה יותר אנימציות לכל פעולה ולכן אפשר לשלוט בצורה טובה יותר על סוג המסירה שאתה רוצה.
אם 2K התרכזו רק בגרפיקה ולא ניצלו את הכוח של קונסולות הדור הבא גם בשביל שיפורים בגיימפליי והם נשארו עם אותו מודל של כדור שנדבק לשחקנים, אז הם בעמדה מצוינת לאבד את הבכורה לEA.
זה שהמשחק של EA נראה קצת פחות נוצץ, לא ממש מעניין. במשחקי ספורט, בשורה התחתונה, gameplay is king ואם 2K לא יתעשתו מהר, הם יאבדו את נתח השוק שלהם מהר מאוד.

מעבר לזה, בהחלט יכול להיות שהמנוע של EA יהיה יותר מרשים טכנית. יכול להיות שהוא לא יראה יותר מרשים טכנית, אבל הם הוא יעשה שימוש יותר טוב בפיזיקה והAI של השחקנים יהיה עדיף, אז אלו יתרונות טכניים אדירים על שדרוג הHD של 2K.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 אוקטובר 2013, 13:31

Kazz כתב:מה אכפת לי ממבקרים? מתי פעם אחרונה ראית ביקורת שאומרת את הרזולוציה של המשחק? מי בכלל סומך על מבקרים רגילים בנוגע לפרטים הטכניים? בשביל זה צריך לחכות שבוע משחרור המשחק לכתבות כמו של DF.

--

סליחה על השאלה, אבל בן כמה אתה? כי יש פה כשל לוגי לגבי מהות חוק ומשפט.
אתה לא יכול לתבוע מישהו אם לא נגרם נזק. כל נזק שהוא, אפילו עוגמת נפש.
הקטע של משפט כלשהו - הוא הוכחת נזק. מאחר ושום נזק לא יכול להיווצר כתוצאה מרזולוציה שונה ממה שחשבת - אין למחוקק מקום להתערב. אז כמו ששחר אמר - די עם הבוטנים :)
והתעלמת לגמרי מקצב הפריימים, אתה מתחמק מלהודות שזה יותר חשוב ובסיסי לחוויית המשחק מאשר מספר הפיקסלים?
אתה גם אומר שלא צריך פיקוח, אלא אפשר פשוט לתבוע וזהו. ובכן, זה מה שקורה עכשיו. אתה יכול ללכת ולתבוע. אבל מאחר ולא נגרם לך שום נזק - התביעה תדחה על הסף, לא בגלל שאין חוק שאומר שהם חייבים - אלא בגלל שלא נגרם שום נזק. אף אחד לא נפגע.
איזה בית מחוקקים יסכים לחוקק משהו כזה, שמגביל חברות בגלל גחמתך? אתה עוד מציע לכל מי שחושב שמשהו צריך להיות על המוצר - ללכת למחוקק, כמו לוביסט, ולדחוף שזה יהיה חוק. במקום פשוט - לא לקנות.
כן, אתה בעצמך תומך בלוביזם. אנשים שתפקידם לקדם את האינטרסים שלהם באמצעות המחוקק. ואנשים כמוך, שתומכים בשיטה הזו - הם מה שהרס כל מדיניות כלכלית וכל חברה חופשית והוגנת. וכמובן שזה מבטל כל אחריות אישית של צרכן להחליט בעצמו מה חשוב לו ואת מי להחרים.
וזה בסדר לא להבין את זה אם אתה גג בתיכון, אבל אתה נדמה לי קצת מעבר לזה, לא?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 אוקטובר 2013, 13:36

Nucleus_Dawn כתב:
במהלך הדור כולו. PES נראה טוב יותר מFIFA. מי משתי הסדרות הוכתרה כטובה ויותר ומכרה הרבה יותר טוב?
FIFA עדין היו משחקים טובים בהרבה, בגלל שהגיימפליי היה יותר טוב. אני כבר קורא התרשמויות של כתבים מFIFA של הדור הבא והם מדברים המון על ההבדלים בגיימפליי, לעומת הדור הנוכחי. סתם דוגמא אחת - בדור הנוכחי יש אנימציה אחת למסירה רגילה. בגלל שבפיפ"א יש לכדור ולשחקנים מודלים נפרדים של פיזיקה (כלומר, הכדור לא נדבק להם לרגליים), המשמעות היא שיש רק דרך אחת למסור כדור. בדור הבא, בזכות תוספת משמעותית של זכרון, יש הרבה יותר אנימציות לכל פעולה ולכן אפשר לשלוט בצורה טובה יותר על סוג המסירה שאתה רוצה.
אם 2K התרכזו רק בגרפיקה ולא ניצלו את הכוח של קונסולות הדור הבא גם בשביל שיפורים בגיימפליי והם נשארו עם אותו מודל של כדור שנדבק לשחקנים, אז הם בעמדה מצוינת לאבד את הבכורה לEA.
זה שהמשחק של EA נראה קצת פחות נוצץ, לא ממש מעניין. במשחקי ספורט, בשורה התחתונה, gameplay is king ואם 2K לא יתעשתו מהר, הם יאבדו את נתח השוק שלהם מהר מאוד.

מעבר לזה, בהחלט יכול להיות שהמנוע של EA יהיה יותר מרשים טכנית. יכול להיות שהוא לא יראה יותר מרשים טכנית, אבל הם הוא יעשה שימוש יותר טוב בפיזיקה והAI של השחקנים יהיה עדיף, אז אלו יתרונות טכניים אדירים על שדרוג הHD של 2K.

כל סדרת משחקים בפני עצמה... הצוות של EA באמת התעורר לפני כמה שנים אחרי שאיבד את השליטה בשוק, והוא החזיר אותה אליו. הצוות של LIVE נרדם ממזמן והם לא הוציאו שנתיים או שלוש משחק חדש, האחרונים שלהם קיבלו ממוצעים של 75 בערך, בעוד שסדרת 2K קיבלה באיזור ה-85, האחרון כמעט 90. אז ההפרש היה גדול מאוד, גם אם LIVE השתפר - הוא צריך להשתפר המון כדי להגיע אליו, והלוואי וזה מה שיהיה, אנחנו צריכים תחרות שוב. אני מניח ש2K התרכזו בגרפיקה כי גם ככה יש להם גיימפליי מנצח בתחום, והם יודעים שייקח לLIVE יותר ממשחק אחד כדי לחזור למשחק.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 24 אוקטובר 2013, 13:39

Nucleus_Dawn כתב:

ההבדלים בגראפיקה בין פרו לפיפ"א לא היו משמעותיים עד כדי כך,בטח לא כמו פה.
הוא לא נראה "קצת" פחות נוצץ הוא נראה הרבה פחות טוב,אפילו בסרטונים שמתרכזים בשחקן אחד שעושה אנימציות של כדרורים.

וחשבתי שהגיימפליי של 2K הוא קונצנזוס,גם בלי מתחרים הוא נחשב למעולה,קודם ש LIVE יעברו בכלל את הגיימפליי דור קודם של 2K לפני שיהיו בעמדה טובה לקחת איזשהי בכורה,ה LIVE האחרונים לפני שהופסקה הסדרה נחשבו לנוראיים ביחס ל 2K,זה ש EA בנתה מנוע חדש (ולא מרשים במיוחד) לא אומר שפתאום הגיימפליי שלהם ACE.

אני בטוח ששנה הבאה כש 2K תוכל להתרכז נטו בגרסאות דור הבא אתה תראה גם שיפורים נרחבים לגיימפליי עצמו,אל תשכח שזה מנוע חדש (בדיוק כמו LIVE) זה לא שדרוג HD של המנוע של ה PS3,אז השנה נראה שעשו פורט של משחקי הדור הקודם למנוע החדש,שנה הבאה אני בטוח שכבר יבנו במיוחד בשבילו גם את הגיימפליי,את העבודה הקשה של הגראפיקה הם כבר עשו (כמובן שגם פה יהיו שיפורים במשך השנים).

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 אוקטובר 2013, 13:41

Bling
אני מבקש לא לחזור אחריי ;)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 24 אוקטובר 2013, 13:45

Laskin כתב:Bling
אני מבקש לא לחזור אחריי ;)

חח את האמת כשלחצתי שלח הודעה הוא הראה לי את שלך,אמרתי לעצמי בראש "זה די דומה למה שכתבתי אבל עכשיו למחוק את כל זה? נההההה" לא נורא,חיזקתי את העמדה שלך :P

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 אוקטובר 2013, 13:46

Laskin כתב:
כל סדרת משחקים בפני עצמה... הצוות של EA באמת התעורר לפני כמה שנים אחרי שאיבד את השליטה בשוק, והוא החזיר אותה אליו. הצוות של LIVE נרדם ממזמן והם לא הוציאו שנתיים או שלוש משחק חדש, האחרונים שלהם קיבלו ממוצעים של 75 בערך, בעוד שסדרת 2K קיבלה באיזור ה-85, האחרון כמעט 90. אז ההפרש היה גדול מאוד, גם אם LIVE השתפר - הוא צריך להשתפר המון כדי להגיע אליו, והלוואי וזה מה שיהיה, אנחנו צריכים תחרות שוב. אני מניח ש2K התרכזו בגרפיקה כי גם ככה יש להם גיימפליי מנצח בתחום, והם יודעים שייקח לLIVE יותר ממשחק אחד כדי לחזור למשחק.

פיפ"א מעולם לא איבד את השליטה בשוק. לא היה להם נתח שוק של איזה 90% כמו היום, אבל במכירות הם תמיד שלטו.
אני לא חושב שיש סיבה לדבר על הצוות של LIVE. להערכתי, מדובר בכל מקרה על צוות חדש לגמרי.

יכול מאוד להיות שיקח להם יותר ממשחק אחד להגיע לאיזון מוצלח ולמשחק טוב כמו זה של 2K. נדע בקרוב, אני מניח. בכל מקרה, אם 2K ימשיכו עם סדר עדיפויות עקום כזה, לא יפתיע אותי לראות את EA גונבים להם את הבכורה במכירות ובהערכת המבקרים.
המנוע החדש שלהם נשמע מאוד מרשים. אין ספק שסדר העדיפויות שלהם הוא כזה ששם פחות דגש על מה שקל לראות וקל לשווק ויותר על איך לעשות את המשחק טוב יותר, אבל אני לא חושב שזה חסרון ובכל מקרה יש להם מספיק כסף, כדי לחפות על זה, בצד של הפרסום.

בלינג, הגיימפליי של PES היה קונצנזוס עד 2008. בתחילת הדור הנוכחי הם החליטו להתמקד באיך שהמשחק נראה, בלי להציג שינויים לאיך שהוא משוחק (עם מנוע משחק חדש לחלוטין). EA עשו מהפכה בשנתיים קצרצרות וקונאמי נשארו הרחק מאחור. כולם צחקו עליהם שפיפ"א נראה פחות מרשים מPES. עכשיו הם צוחקים כל הדרך אל הבנק. כל מה שאתה אומר עכשיו, נאמר גם על פיפ"א. אם יש חברה שמסוגלת להשיג בכורה במשחקי ספורט, זו EA.
אני ממש לא רואה את ההבדל הגרפי העצום שאתה מתאר, אבל שיהיה. כמו שאמרתי, זה ממש לא מעניין במשחקי ספורט. שני המשחקים נראים מצוין. זה שאחד נראה מצוין+ והשני רק מצוין, לא משנה כלום.

להחשב למעולה בלי מתחרים זה לא מרשים בכלל. נראה איך הם יתמודדו עם תחרות.
אם זה לא שדרוג HD, אז זה היה צריך להיות משוחק אחרת. אם זה משוחק בדיוק אותו הדבר, אז זה שדרוג HD. דור חדש - סטנדרטים חדשים. אם הם רוצים להמשיך לשלוט בשוק הזה, שיעשו שינויים גדולים וישתמשו בקפיצה העצומה בכוח החישוב ליותר מהשתקפויות יפות ואנימציות מגניבות לגופיות של השחקנים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 24 אוקטובר 2013, 13:56

סדר עדיפויות עקום? להצילח לבנות מנוע חדש ומאוד מרשים ב 1080P ו 60 פריימים בנוסף לכל הגרסאות האחרות כשמדובר בחברה הרבה יותר קטנה מ EA שפיפ"א שלה לדור הבא נראה literally כמו פיפ"א של הפס3 ב 1080P.
הלוואי כל חברה היתה עם הספק שכזה.
אני לא זוכר שצחקו על פיפ"א שנראה פחות מרשים מפרו,פרו היה רוב הזמן חתיכת דבר מכוער ואומר את זה מי שהיה פאנבוי של המשחק,אני זוכר את גרסת 2008 על הפס3 וזה היה זוועה וגם רץ בצורה מזעזעת,בושה טכנית מכל כיוון.

ראינו איך הם עם תחרות,משאירים אבק ל EA ול LIVE הפאתטי שלה :)

הם הלכו על גראפיקה כי ברור ב 99 אחוז שגם NBA 2K בגראפיקה מדהימה עם גיימפליי של דור קודם> ממה ש EA תעשה השנה,יקח להם זמן לסגור פער של גיימפליי ש 2K ליטשה לאורך כל הדור.
שנה הבאה 2K תעשה גם בתחום הזה את השינויים הנדרשים ואני לא אופתע אם שוב תשאיר אבק ל EA.
נערך לאחרונה על ידי bling ב 24 אוקטובר 2013, 13:58, נערך פעם 1 בסך הכל.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 אוקטובר 2013, 13:58

לא דיברתי לרגע על מכירות, אבל אני חושב שבשווקים מסויימים, כמובן שביפן אבל גם בנוספים - הייתה תקופה של שלוש שנים בהן PES ניצח. לא מתחייב על זה, אבל זוכר שהייתה חיה כזו. כך או כך - דיברתי על איכות עפ"י דיעה רווחת וציונים.
ובחזרה לכדורסל - 2K לא נחשבו למעולים רק כשלא הייתה להם תחרות. היא רק הלכה והשתפרה עם השנים, עם או בלי מתחרים ישירים.
וזה די קל להגיד "דור חדש - סטנדרטים חדשים" אבל שום משחק שיוצא בהשקה או קרוב אליה - לא מביא איתו "סטנדרטים חדשים" שאינם גרפיים בלבד. שיפורים פה ושם בגיימפליי של סדרות קיימות, מן הסתם - אבל לא חידושים משמעותיים או הצבת סטנדרטים חדשים לז'אנר.
בנוסף, לחדש במשחק ספורט כ"כ פשוט, יחסית, כמו כדורסל - זה עוד יותר מסובך. יש הרבה פחות במה לחדש, מאשר משחקי אקשן או פעולה או כמעט כל ז'אנר אחר.
אז עדיף שלא יוציאו בכלל? לדעתי לא... ואני גם מעדיף שאת החידושים הללו יבצעו אחרי שהם כבר מכירים את החומרה טוב מאוד ויודעים לפתח עליה כמו שצריך, לא שיזרקו עליי ניסויים ושנה הבאה יורידו מה שהיה גרוע, ולפי דעתי - זה דווקא מה שLIVE יעשו.

אני מאוד סקפטי לגבי EA אבל כמו שאמרתי - אני מקווה מאוד שאני טועה.
עד אז - אני מוכן להתערב שLIVE יאכזב שוב. רק תגידו כמה ;)

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 24 אוקטובר 2013, 14:05

במה ההצעה שלי פאקינג מגבילה חברות?! פשוט תכתוב את הרזולוציה של המשחק שלך על האריזה. מה מגביל בזה לעזאזל? אף אחד לא מחייב שתרוץ ברזולוציה אחת או אחרת. החיוב הוא שתציין מה הרזולוציה בנייטיב שחור על גבי לבן על גבי האריזה.

לא להנגיש מידע על הרזולוציה של המשחק לפני קנייה צריכה להיות הפרה של חוק\תקן\הנחיה צרכני. כדי שתוכל למכור את המשחק עליך לענות על דרישה זו. פשוט מאוד. יש גם חוק שאוסר מכירת משחקי M לילדים מתחת לגיל X ברחבי העולם - גם על זה אתה מתלונן שמישהו צריך לאכוף את זה?

בדיוק כמו משחקים שמשחררים גיימפלי מדבקיט או מגרסת מחשב ומציגים את זה כאילו זה רץ על הקונסולה - גם זה צריך להכנס תחת תקנות להגנת הצרכן מפרסום שגוי ומרמה.

אם החברות לא יעשו את זה לבדן אז צריך לקבוע תקנה שכזו. איך המצב הזה הושג עם טליוויזיות אני לא יודע אבל העובדה היא שאף אחד לא מנסה למכור לך טלוויזיה בלי לציין את גודל המסך באינצ'ים. ואף אחד לא מנסה למכור לך מסך שמתברר שהוא קטן יותר ממה שצויין במפרט. ומצויין במפורש אם זה מסך HD READY או FULL HD. וכל זה בלי שתצטרך כבר לשלם או 'לחכות' שמישהו יקפוץ לבדוק את המים.

לא התחמקתי לגבי הFPS. גם במוצרי הסכנת חיים שלך היו ויש נתונים שלא מוצגים באריזות שלבטח יש אנשים שחושבים שזה צריך להיות שם. לדעתי המינימום שצריך לחייב זה הרזולוציה. לך חשוב שיחייבו גם FPS? סבבה. אתה יכול לנסות לפעול שהנתון הזה גם ייכלל או להצטער שהוא לא ולחכות לניתוחים. כמו שבמוצרים אחרים לא כל הנתונים שכל אחד מחשיב כמרכזיים מפורטים. אם במסגרת דרישה על משחקי וידאו צריך להגיע להסכמה למה זה 'מידע בסיסי' למשחק קונסולה אז אני חושב שההסכמה תהיה רק לגבי רזולוציה וFPS גג.

לכל מוצר יש את המידע הבסיסי שלו. אני לא מבין מה הנסיון הזול הזה להגיד שמוצר זה סכנת חיים והשני לא. כל מוצר וטבעו. במזון זה מרכיבים וקלוריות, בביגוד זה משהו אחר, בתכני בידור זה משהו אחר וכו'. במשחקי קונסולה הרזולוציה היא חלק מהמידע הבסיסי שעל היצרנים להנגיש. בדיוק כמו שבטליוויזיות אני יכול לדעת את המידע הבסיסי של גודל מסך ומאפיינים אחרים בלי 'לחכות' ובלי לקנות (דוגמה שאתם ממשיכים להתעלם ממנה ומנגד לא מביאים דוגמה למוצרים אחרים שמסתירים מידע בסיסי). אני לא יודע אם הפרטים האלה בנוגע לטלוויזיות גלויים בגלל הסכמה הדדית של כל היצרניות או בגלל חוק\תקנה\דרישה\הנחיה מגורם גבוה יותר - אבל זה מה שצריך לקרות גם במשחקי קונסולה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 אוקטובר 2013, 14:10

אתם ממש מזלזלים ביכולת של EA לפתח משחק ספורט טוב וזה מאוד מוזר, לדעתי.

נחכה ונראה. לי זה פחות משנה, כי לא אשחק באף אחד מהמשחקים, אבל מצחיק לראות איך כל מה שנאמר על PES בתחילת הדור הנוכחי, נאמר עכשיו על 2K. מעניין אם הסיפור הזה יגמר אותו הדבר, או אחרת.

להשקיע בגירסאת דור הבא אך ורק בגרפיקה של משחק ספורט, זה סדר עדיפויות עקום. נקווה שהם ישנו אותו לקראת המשחק הבא.

---

קאז, לא מעניין אותנו מה הרזולוציה של המשחק לפני אפסקיילר. זה לא מידע בסיסי. זה לא רלוונטי להחלטה אם לקנות את המשחק או לא.
מעניין אותך? תחכה עד שמישהו יבדוק ואל תקנה עד אז. אתה לא נפגע בשום צורה מזה שלא נותנים לך את המידע הזה, אז בטח ובטח שאין סיבה שתהייה תקנה כזאת.

ברור שזה מגביל חברות. להכריח חברות לדעת בדיוק מה הרזולוציה של המשחק לפני שהם מוציאות את המשחק למכירה מוקדמת, לא תאפשר לפרויקטים כמו מיינקראפט להתקיים, למשל. זה לא יאפשר לחברות לעשות מכירות מוקדמות ולתת בתמורה גישה לבטא. זה לא יאפשר למפתחים קטנים ועצמאיים לפתח משחק בחופשיות, כי הם יאלצו קודם כל לקבוע את הרזולוציה ולא לפתח את המשחק ולהתאים את הרזולוציה בהמשך.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 אוקטובר 2013, 14:26

אתה עוד לא הבנת הא?
אתה טוען שזה מידע בסיסי, אני לא מסכים איתך. חובת ההוכחה היא עלייך, בתור מי שדורש שהם יציגו זאת עפ"י חוק - אתה חייב להוכיח מדוע זה בסיסי יותר. תעשה סקר, תבדוק מדעית, לא יודע... אתה חייב אבל להוכיח מדוע זה יותר חשוב מדברים אחרים או מדוע זה חשוב, נקודה. לאחר מכן - אתה חייב להסביר מה זה ישנה אם הדבר יהיה כתוב על האריזה, על מי זה מגן ומפני מה.
אני יכול בקלות להוכיח בבית משפט שמי שלא כתב את המרכיבים - עלול לפגוע באנשים. גם קלוריות זה דבר שיש עליו דיון רחב אם בכלל צריך או לא, אבל רופאים הצליחו להוכיח שזה אכן חשוב משום שאנשים עלולים לחשוב שהדבר בריא ואחרי שיאכלו אותו - זה יזיק לבריאותם.

אמרתי לך כבר את דוגמת הבטריות, שממציאות כמו רזולוציה מספרים בצורה שרירותית. לא כתוב לי על מסקינגטייפ כמה זמן הוא יישאר דביק, בממוצע, ומתי יתחיל להיות "יבש" ולהקרע בכל פעם שאני מנסה למשוך אותו. זו הרי הבעייה הכי מוכרת ולא כתוב את זה. על המספריים לא כתוב באיזה גודל החור של האגודל, כי יש הרבה אנשים עם אגודל גדול שלא נכנס במספריים קטנים יותר. על המחורר שלי לא כתוב כמה דפי נייר A4 הוא יכול להכניס בו זמנית בממוצע. אני יכול למצוא לך בכמעט כל מוצר דברים שלא רשומים עליהם, ובאמת שיש אנשים שזה הדבר הכי בסיסי עבורם.
הויכוח הוא עקרוני - האם אתה חושב שבגלל שלדעתם זה דבר בסיסי שאינו כתוב - היא סיבה מספיק טובה כדי בכלל לנסות ולחוקק חוק שיחייב אותם, או האם אתה מאמין שבכדי לחוקק חוק - צריך להיות אי-צדק אבסולוטי, שגורם או עלול באמת לגרום לנזק או לסבל למישהו ובגלל זה צריך לבוא המחוקק ולתקן אותו. זה הכל.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 24 אוקטובר 2013, 15:18

נו באמת, שחר. כבר אמרתי שהחוק הזה לא חל על משחקי מחשב שכן הפרטים האלה נתונים לשינוי ע"י המשתמש. אתה יודע שיש דבר כזה דרישות מערכת ושכל משחק משחרר אותם חודש לפני יציאת המשחק? איך זה ייתכן! זה מגביל את החברות, איך ייתכן שהם יכולים לדעת איזה מערכת תריץ את המשחק בהגדרות מסויימות חודש לפני יציאת המשחק! נו באמת. רזולוציית משחק קונסולה ידועה הרבה לפני השחרור וגם אם לא הם לבטח יודעים מה הרזולוציה כשהמשחק כבר ארוז ונמצא על המדפים אך שהפרט הזה לא מופיע עליו.

לאסקין, שהחברות יגיעו להסכמה מה המידע הבסיסי שאותו הם מוכנות 'לגלות'. נראה לי הזוי לגמרי לחשוב שהם יבחרו משהו שונה מרזולוציה\FPS. אם את זה הם לא אומרים אז לא סביר שהם ייחשבו שסוג ה AA הוא המידע להצגה. למה אני חושב שרזולוציה\FPS הוא מידע בסיסי? כן אין אף משחק בלי רזולוציה ואין אף משחק בלי FPS.

הדוגמאות שאתה מביא הם של מוצרים מתבלים שהמאפיינים שלהם יכולים להשתנות בגלל גורמים שונים: מקום האחסון, 'גיל', טמפרטורות. רזולוציה של משחק קונסולה לא משתנה לא משנה מה. לא משנה מה מצב הקונסולה הnative resolution של המשחק נשארת אותו הדבר. הנה עוד סיבה ללמה זה נתון בסיסי וFPS לא - כי ראינו שמודל המכשיר יכול לגרום לבעיות באיך המשחק רץ מבחינת FPS כמו בדוגמאות של TLOU. ראינו באגים ותקלות לא צפויות שמשפיעות על FPS כמו בסקיירים. מתי בפעם האחרונה ראית את הרזולוציה של משחק משתנה כתוצאה ממצב הקונסולה או מבאגים בלתי צפויים?

אתה יכול להתווכח מה בסיסי ומה לא ואת האמת, לא משנה לי. אם תהיה דרישה\הסכמה להציג מידע שהוא לא רזולוציה אז זה כבר מצב טוב יותר. שקודם יתחילו במשהו וישימו סוף לשטות הזו ושטויות אחרות כמו להוציא תמונות שמרונדרות ב4K שעברו עליהם בפוטושופ ולתת מצג שווא לגבי משחק.

שוב, אתה הייתה קונה טלוויזיות אם הדרך היחידה שלך לדעת מה גודל המסך הוא לקנות את המכשיר\לחכות שאחרים ייקנו\להביא סרט מדידה מהבית? נראה לך הגיוני מצב כזה? נראה לך תקני שיצרנית תוכל למכור כך את מוצריה? האם לא תחשוב שמשהו לא בסדר בהתנהגות שכזו ושיש להציב 'כללים' כלשהם?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 אוקטובר 2013, 15:41

איזו ערימת שטויות... סלח לי. האם אכפת לשחקני INDIE מה הרזולוציה? רוב המשחקים הם ברזולוציה נמוכה יחסית וזה לא מעניין אותם בכלל. הרבה יותר חשוב שהתגובה בשליטה תהיה מהירה, שהסיפור יהיה עמוק, יש מליון דברים שונים וזה ממש לא אמת אחת ויחידה כמו שאתה מציג את זה. עניין הFPS המשתנה הוא בולשיט, ההבדלים גם קיימים בין 2 מכשירים שהאחד טוב מהשני. אגב, אתה מסתמך על דיעות ואבחנות בלתי מזויינות של גיימרים בנוגע לTLOU, תחפש לי נתון שבדק את זה מדעית, וגם אז יש את משתנה האבק וכמה שמרת על המכשיר. אולי על משחקי קינקט למשל - תחייב לכתוב את מהירות התגובה בין מתי שהזזת את היד למתי שזה קורה על המסך? זה גם נתון לא משתנה... ועפ"י מה שאתה אומר - צריכה להיות לי הזכות לדעת אם זה חצי שנייה או רבע שנייה.
העובדה שזה לא נתון משתנה לא הופכת אותו לבסיסי או חשוב יותר, אני לא רואה את הקשר. אתה עדיין לא מתייחס להוכחת נזק/פגיעה/חוסר-צדק כמשהו בלתי נפרד ממערכת החוק והמשפט.
אני באמת לא מאמין שאתה ממשיך לתמוך בלוביזם.

לשאלתך - אני ועוד מליונים כמוני לא היינו קונים טלויזיה מחברה שלא מציינת כמה אינץ' הטלויזיה שלה, ולכן - החברה תעשה זאת על דעת עצמה או תיפול. אם כן הייתי קונה טלויזיה כזו - זו החלטה אישית שלי ואין בזה שום דבר רע, אולי אתה תחשוב שזה לא צרכנות נבונה, אבל זה חוקי לגמרי ולא צריך להכריח אותם לכתוב דבר. חברה שעושה את זה פשוט לא שורדת, אם מדובר במשהו חשוב עבור הצרכנים. ה"כללים" שצריכים להציב - הם רק כללים שהצרכנים יקבעו עבור עצמם. אני עשיתי כלל לעצמי שאני לא קונה כרטיס גרפי שמתחמם יותר מדי, למשל. אני אחראי לקנות רק מכשירים שעומדים בסטנדרטים שלי והחובה לבדוק את זה היא עליי. למזלנו - אנחנו לא חיים בעולם בו אני צריך ללכת למעבדה ולבדוק בעצמי, אלא יש כלי פשוט שנקרא - האינטרנט. אני פותח אותו ובודק. אם לא היה ניתן לבדוק זאת, והחברה לא הייתה כותבת כמה מעלות הוא (ואני לא חושב שזה כתוב על האריזה, אגב) - אני לא הייתי קונה. פשוט מאוד. מה לעזאזל קשור החוק?!

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 אוקטובר 2013, 15:58

--

המבקר הממוצע מבין הרבה יותר מהגיימר הממוצע. אם המבקר לא שם לב גם הגיימר הממוצע לא שם לב. אם משהו מתקדם יותר מהמבקר הממוצע הוא כבר ידע לבד לאיזה מקורות ללכת ולבדוק. ראיתי אנשים עם טלביזיות LED עם מספיק דליפות אור בצדדים שיכולות להאיר קרקס והם בכלל לא שמים לב, הגיימר ההמוצע לא כל כך שם לב לזה ואם הוא כן אז הביקורת תציין שגרסה X נראת טוב מגרסה Y.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 אוקטובר 2013, 16:17

קאז, יש דרישות מערכת, כי החברות החליטו שיהיו דרישות מערכת. אף אחד לא מכריח אותן. הן החליטו שזה טוב לעסק שלהן לתת את המידע הזה ללקוח שלהן.
לא צריך להכריח אף חברה לפרסם שום דבר. לא צריך לחייב את אמזון לחכות שיפרסמו באיזו רזולציה יהיה COD הבא, לפני שאמזון מתחילה למכור הזמנות מוקדמות ולא צריך להכריח את בסט ביי לחכות לעוד פרטים על פיפ"א 2015, לפני שהיא מתחילה לבקש כסף להזמנות מוקדמות.

לא נראה לך סביר לקנות משחק, בלי לדעת מה הרזולוציה שלו? אל תקנה אותו, עד שלא תדע מה הרזולוציה שלו. להפעיל לובי זה לא הפתרון.
למישהו אחר נראה לא סביר לקנות משחק אם הV SYNC שלו מפסיק לעבוד תחת עומס, אז הוא יחכה עד שהמידע הזה יהיה זמין. אם הוא יציע להפעיל לחץ על מחוקקים, כדי שיהיה לו קצת יותר נוח עם הגחמות שלו, אז הוא צריך להתבייש בעצמו.
למישהו משנה אך ורק שהמשחק הקודם בסדרה היה לו כיף והוא לא הולך לחכות לאף פרט אחר וזו זכותו.
אתה מציע למנוע מאותם אנשים, שלא אכפת להם מהרזולוציה של המשחק את האפשרות לקנות את המשחק. אתה לא מציע לפגוע רק בחופש הפעולה של חברות ולמנוע ממפתחים עצמאיים רבים למכור משחקים כבר בשלבי האלפא, אלא גם לפגוע ברוב הגיימרים שלא אכפת להם מה הרזולוציה של RYSE, אלא רק איך הוא נראה.
נערך לאחרונה על ידי Nucleus_Dawn ב 24 אוקטובר 2013, 16:43, נערך 2 פעמים בסך הכל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 אוקטובר 2013, 16:38

דרישות מערכת הן כי לא יכול להיות שהמוצר שקנית לא יעבוד לך. יש מרחק גדול בין לא עובד ל״המשחק רץ ב3fps פחות״.
We're just normal men. We're just innocent men

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 67 אורחים