סלולרים, ניידים ומשחקים עבורם - הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: סלולרים, ניידים ומשחקים עבורם - הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 ספטמבר 2015, 23:25

Klayman כתב:טוב אני חייב:

תמונה

אבל עכשיו ברצינות? זה סרפס עם iOS ועט (עיפרון?!) שעולה כסף :P. איך בדיוק זה יהיה מכשיר ''PRO'' לעומת הסרפס שמריץ וינדוז ויכול להריץ תוכנות מקצועיות אמיתיות?

נ.ב. - הקריקטורה הנ''ל פורסמה ב2012.

תוכנות מקצועיות אמיתיות? אתה מתכוון כמו התוכנות שעובדות רק על מכשירי אפל והמוני מעצבים ואמנים מעדיפים להשתמש דווקא בהם?
נראה לי די ברור שעובר עורכים/ציירים/מעצבים מכל הסוגים מכשיר מהסוג הזה מאפל יכול להיות מאוד שימושי. הם מלכתחילה משתמשים באופן פחות או יותר בלעדי בתוכנות ומחשבים של אפל. ברור מאליו שעבור האנשים האלו שעל הנייר סורפס כן יכול להיות שימושי, יעדיפו IPAD PRO.
זה קצת כמו לשאול מה "PRO" בסורפס שמריץ ווינדוס, כאשר מכשיר שמריץ לינוקס יהיה הרבה יותר מקצועי.

הקריקטורה נהדרת :) אפשר היה בכיף גם להציג את כל הפיטצ'רים של הבידור בONE שכולם שנאו ועכשיו בוודאי הרבה יותר מלהיבים ומקבלים תגובות הרבה יותר טובות באפל TV.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 09 ספטמבר 2015, 23:32

פוטושופ או שאר מוצרי אדובי עובדים רק על אפל? autocad שהציגו ש''במחשב אי אפשר לעשות בו זום''? פספסתי משהו והפרו מריץ OSX?

אמא של ידידה שלי היא מעצבת גרפית והיא עובדת רק עם מק. כששאלתי אותה למה היא ענתה שהיא פשוט רגילה (היא בשנות ה50 לחייה), כי פעם באמת התוכנות והמוצרים הללו היו עובדים בעיקר/יותר טוב על מק. זה לא נכון, אבסולוטית, כבר שנים.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 ספטמבר 2015, 23:35

Klayman כתב:פוטושופ או שאר מוצרי אדובי עובדים רק על אפל? autocad שהציגו ש''במחשב אי אפשר לעשות בו זום''? פספסתי משהו והפרו מריץ OSX?

אמא של ידידה שלי היא מעצבת גרפית והיא עובדת רק עם מק. כששאלתי אותה למה היא ענתה שהיא פשוט רגילה (היא בשנות ה50 לחייה), כי פעם באמת התוכנות והמוצרים הללו היו עובדים בעיקר/יותר טוב על מק. זה לא נכון, אבסולוטית, כבר שנים.

קודם כל, בכלל לא יפתיע אם התוכנות האלו יפעלו יותר טוב על הPRO, מאשר על הSURFACE. בכל זאת, זה מוצר iOS. יש להם המון יתרונות בכל הנוגע לכמה שטוב וחלק ואמין הכל.
דבר שני, דיברתי על כל התוכנות של אפל שהמוני אמנים ומעצבנים ועורכים משתמשים בהם. גם ברור מאליו שלא יחסרו אפליקציות מקצועיות בלעדיות וגירסאות מיוחדות לIPAD PRO. כמה כבר הוצגו.

בדיוק כמו שהמון אנשים בוחרים במק, במקום בPC (שלך נראה יותר מקצועי) כך גם אותם אנשים יעדיפו להשתמש בPRO ולא בSURFACE. זה די אלמנטרי, לא?

---

נראה שגם השמועות על כך שמשתמשים בעטיפה מחומר חדש ושזה יהיה קצת יותר עבה היו נכונות. יש הבדל של איזה 0.1 מילימטרים בכל המימדים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 10 ספטמבר 2015, 00:19

מחשב שמריץ גרסא מלאה של פוטושופ/אוטוקאד/כל תוכנה אחרת שתרצה (כמו PC או מק), למול טאבלט שמריץ אפליקציות ייעודיות שמן הסתם לעולם לא יהיו מקיפות ומלאות כמו הגרסאות הנ''ל. מעניין איזה מהם יעבוד ''חלק ואמין יותר''. ליצירה של On The Go, אז כן, יש הגיון מסויים בלעבוד עם מוצר שכזה, למרות ששוב, למה לעשות את זה אם אפשר לקבל מוצר במימדים דומים/זהים שמאפשר הרבה יותר גמישות?

בכל מקרה, מדובר כנראה באמת בבעיה תדמיתית יותר מהכל(של מיקרוסופט עם הסרפס, כמובן), וזה יוכח סופית בעוד שנתיים-שלוש (אולי ארבע? מקווה שלא כ''כ הרבה זמן) כשאפל יסיימו להתאים את OSX להיות ידידותית לממשק מגע והiPad PRO יקבל גרסאת PRO X, שממש מיד אחריה, אנחנו נראה את הPRO הרגיל נזנח.
=======

בכל מקרה, עברתי על ההכרזות ולא ממש נפלתי מכלום. כמעט הכל הודלף מראש, וגם אם לא היה, הרוב היה פשוט צפוי והגיוני. שדרוגים נאים בהחלט לליין של אפל, שייצרו לה המון המון מכירות וכסף. יאללה, שיהיה במזל.
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 ספטמבר 2015, 00:24

זה הS הכי מרשים אי פעם בהפרש? זה בדיוק כמו כל S, חידוש מסויים (בקודם זה היה למשל הTOUCH ID, עכשיו זה הFORCE TOUCH), מצלמה טובה יותר ועוד כוח, בדיוק כמו כל S. אחלה טלפון, אני בחיים לא אקנה אותו בדיוק כמו כל S, אני אקנה אייפון 7. גם כל נושא ה3D TOUCH לא ברור לי במערכת הפעלה, איך זה באמת שונה מלחיצה ארוכה? חוץ מזה שאפשר ל"הקליק" שוב בסוף כדי להכנס ממש למה שמציצים אליו זה פשוט לחיצה ארוכה, אפילו לוקח לזה חצי שניה להגיב בדיוק כמו לחיצה ארוכה. בכל מקרה הפיצ'רים נראים אחלה, רק חבל לי על אמא שלי שהולכת לעבור בקרוב לאייפון ואפל הפכו את המערכת הפעלה מסובכת יותר בשבילה. היא עוזבת את האנדרואיד בשביל טלפון פשוט יותר, לא בשביל תפריטים קופצים. לי זה יהיה אחלה, גיק, אוהב אופציות.

בנושא הPRO, אני דווקא ממש אהבתי. אין שם חדשנות, מה שטוב שם זאת האיכות. בדגש על העט, נראה שאצל לא מעט מעצבים גרפים הPRO ועט הולכים להחליף את המשטחים של אינטואיט אם זה באמת מדוייק כמו שהם טוענים. דוגרי אם היו אומרים שהוא דק וקל כמו האייר 2 אז הייתי לגמרי הולך על האייפוד PRO, גם אם זה רק בשביל הגודל מסך, האיכות של המסך ולשחק קצת עם העט.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 ספטמבר 2015, 00:57

Klayman כתב:טוב אני חייב:

תמונה

אבל עכשיו ברצינות? זה סרפס עם iOS ועט (עיפרון?!) שעולה כסף :P. איך בדיוק זה יהיה מכשיר ''PRO'' לעומת הסרפס שמריץ וינדוז ויכול להריץ תוכנות מקצועיות אמיתיות?

נ.ב. - הקריקטורה הנ''ל פורסמה ב2012.

אוי, זה גדול.
הפאנץ' כמובן זה שציינת שהיא מ 2012, גאונות.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 ספטמבר 2015, 01:00

DrKeo כתב:זה הS הכי מרשים אי פעם בהפרש? זה בדיוק כמו כל S, חידוש מסויים (בקודם זה היה למשל הTOUCH ID, עכשיו זה הFORCE TOUCH), מצלמה טובה יותר ועוד כוח, בדיוק כמו כל S. אחלה טלפון, אני בחיים לא אקנה אותו בדיוק כמו כל S, אני אקנה אייפון 7. גם כל נושא ה3D TOUCH לא ברור לי במערכת הפעלה, איך זה באמת שונה מלחיצה ארוכה? חוץ מזה שאפשר ל"הקליק" שוב בסוף כדי להכנס ממש למה שמציצים אליו זה פשוט לחיצה ארוכה, אפילו לוקח לזה חצי שניה להגיב בדיוק כמו לחיצה ארוכה. בכל מקרה הפיצ'רים נראים אחלה, רק חבל לי על אמא שלי שהולכת לעבור בקרוב לאייפון ואפל הפכו את המערכת הפעלה מסובכת יותר בשבילה. היא עוזבת את האנדרואיד בשביל טלפון פשוט יותר, לא בשביל תפריטים קופצים. לי זה יהיה אחלה, גיק, אוהב אופציות.

בנושא הPRO, אני דווקא ממש אהבתי. אין שם חדשנות, מה שטוב שם זאת האיכות. בדגש על העט, נראה שאצל לא מעט מעצבים גרפים הPRO ועט הולכים להחליף את המשטחים של אינטואיט אם זה באמת מדוייק כמו שהם טוענים. דוגרי אם היו אומרים שהוא דק וקל כמו האייר 2 אז הייתי לגמרי הולך על האייפוד PRO, גם אם זה רק בשביל הגודל מסך, האיכות של המסך ולשחק קצת עם העט.

ברור שזה הS הכי מרשים בהפרש. החידוש של ה3d touch לבדו יותר משמעותי משהיה בכל S אחר והוא הגיע כתוספת לשאר השדרוגים שיש בכל S. זה מוסיף כמות אדירה של פונקציונליות למערכת ההפעלה ולכל אפליקציה שרוצה בזה. מקצר תהליכים בהמון מקומות ובסה"כ הופך את העבודה לזריזה יותר ופשוטה יותר ל100% מהמשתמשים. תוספת באמת מבריקה. פשטות ואינטואטיביות שנותנות פונקציונאליות נוספת. זה גם נעשה בצורה אלגנטית וחכמה כל כך. בדיוק מסוג החידושים שטוענים שלאפל כבר אין את היכולת ליצור.
ההבדלים בין זה ולחיצה ארוכה, כמובן, ברורים מאליהם. בכל זאת, פונקציונאליות שונה לחלוטין ודרך שונה לחלוטין של שימוש.

סביר להניח ששתי הפעולות האלו (pop והשניה) יהפכו בעוד כמה שנים לברורות מאליהן בכל מכשיר מגע. אפל מראה איך עושים את זה וככה גם אחרים יוכלו ליישם.

הפרו דק כמעט כמו האייר 2. כמובן שהוא לא קל כמוהו, כי הוא גדול בכמה אינצ'ים טובים. באמת מעניין איך הוא ימכור, כי הוא פשוט גירסא של אפל לסקטור בשוק שכבר שנים לא מצליח להתרומם.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 10 ספטמבר 2015, 01:38

3D touch נראה נחמד, לא מהפכני.

הקטע עם הlive photos באמת תלוי בחומרה? זה לא משהו שהיו יכולים להוסיף ב-iOS 9? זה דווקא דבר שנראה לי מאוד נחמד.

ה-Apple tv נראה מצויין. אם הייתי אמריקאי עם נטפליקס ושאר הירקות, בטוח הייתי משיג אחד כזה.

גם ה-iPad PRO נראה נהדר, למי שזה מיועד לו.

אם אני כבר בנושא Apple, יצא לי השבוע לעבור שבוע שהרגשתי בו כמנכ״ל Apple כשקיבלתי מהתיכון שלמדתי בו MacBook Air ו-iPad mini (למטרות תכנות לאיזה פרוייקט בשלבי סיום) בנוסף ל-iPhone 6 שכבר יש לי. :)
"A man chooses, a slave obeys"

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 ספטמבר 2015, 01:47

ShiTDemoN כתב:3D touch נראה נחמד, לא מהפכני.

הקטע עם הlive photos באמת תלוי בחומרה? זה לא משהו שהיו יכולים להוסיף ב-iOS 9? זה דווקא דבר שנראה לי מאוד נחמד.

הApple tv נראה מצויין. אם הייתי אמריקאי עם נטפליקס ושאר הירקות, בטוח הייתי משיג אחד כזה.

אם אני כבר בנושא Apple, יצא לי השבוע לעבור שבוע שהרגשתי בו כמנכ״ל Apple כשקיבלתי מהתיכון שלמדתי בו MacBook Air ו-iPad mini (למטרות תכנות לאיזה פרוייקט בשלבי סיום) בנוסף ל-iPhone 6 שכבר יש לי. :)

אני לא חושב שהLIVE PHTOS תלוי חומרה. תמיד יש איזה פיטצ'ר שבטח אפשרי טכנית במכשירים קודמים, אבל בלעדי לחדש.
מצד שני, אני לא בטוח לגמרי שהוא בלעדי. הוא הוצג כפיטצ'ר של ה6S, אבל באמת לא ראיתי שמוזכר אם זה יגיע עם iOS9 למכשירים קודמים, או לא. נדע עוד שבוע, כשנעדכן את האייפון 6 שלנו לiOS 9.

אני מצפה כבר לסרטונים של יוטיוברים, או לVINES של איך הסרטונים האלו שלפני התמונה נראים במציאות, לעומת איך שאפל הציגו אותם. הם הראו איש הולך בטבע, מים שזזים ומפל מים מרהיב. במציאות זה יהיה בעיקר אנשים קפואים בפוזה ושואלים "אתה מצלם?", או אומרים "טוב. תצלם/רגע רגע! אני לא מוכן!".
תמונה

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 10 ספטמבר 2015, 01:55

Nucleus_Dawn כתב:
ShiTDemoN כתב:3D touch נראה נחמד, לא מהפכני.

הApple tv נראה מצויין. אם הייתי אמריקאי עם נטפליקס ושאר הירקות, בטוח הייתי משיג אחד כזה.

אני לא חושב שהLIVE PHTOS תלוי חומרה. תמיד יש איזה פיטצ'ר שבטח אפשרי טכנית במכשירים קודמים, אבל בלעדי לחדש.
מצד שני, אני לא בטוח לגמרי שהוא בלעדי. הוא הוצג כפיטצ'ר של ה6S, אבל באמת לא ראיתי שמוזכר אם זה יגיע עם iOS9 למכשירים קודמים, או לא. נדע עוד שבוע, כשנעדכן את האייפון 6 שלנו לiOS 9.

אני מצפה כבר לסרטונים של יוטיוברים, או לVINES של איך הסרטונים האלו שלפני התמונה נראים במציאות, לעומת איך שאפל הציגו אותם. הם הראו איש הולך בטבע, מים שזזים ומפל מים מרהיב. במציאות זה יהיה בעיקר אנשים קפואים בפוזה ושואלים "אתה מצלם?", או אומרים "טוב. תצלם/רגע רגע! אני לא מוכן!".

וזה עדיין יכול להיות נחמד, להכניס קצת אנושיות לתמונות
"A man chooses, a slave obeys"

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 ספטמבר 2015, 02:15

כן. זה פיטצ'ר חביב וזה שהוא גם יוצא מגבולות הגלריה של הטלפון זה מה שהופך אותו ללא זניח לחלוטין.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 10 ספטמבר 2015, 05:50

DrKeo כתב:זה הS הכי מרשים אי פעם בהפרש? זה בדיוק כמו כל S, חידוש מסויים (בקודם זה היה למשל הTOUCH ID, עכשיו זה הFORCE TOUCH), מצלמה טובה יותר ועוד כוח, בדיוק כמו כל S. אחלה טלפון, אני בחיים לא אקנה אותו בדיוק כמו כל S, אני אקנה אייפון 7. גם כל נושא ה3D TOUCH לא ברור לי במערכת הפעלה, איך זה באמת שונה מלחיצה ארוכה? חוץ מזה שאפשר ל"הקליק" שוב בסוף כדי להכנס ממש למה שמציצים אליו זה פשוט לחיצה ארוכה, אפילו לוקח לזה חצי שניה להגיב בדיוק כמו לחיצה ארוכה. בכל מקרה הפיצ'רים נראים אחלה, רק חבל לי על אמא שלי שהולכת לעבור בקרוב לאייפון ואפל הפכו את המערכת הפעלה מסובכת יותר בשבילה. היא עוזבת את האנדרואיד בשביל טלפון פשוט יותר, לא בשביל תפריטים קופצים. לי זה יהיה אחלה, גיק, אוהב אופציות.

אבל לגמרי יש לך מכשיר שעושה את אותם הדברים, רק טוב יותר. יש לו עט (שמגיע בקופסא..) והוא גם מריץ כל תוכנה מעולם הPC שאתה מכיר. :P.
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 ספטמבר 2015, 10:42

פספסתי בדיוק את הקטע של הLIVE PHOTOS אז לא בדיוק הבנתי את הקטע...
חוץ מזה ראיתי את כל התצוגה בערך בשידור חי. ללא ספק מרשימה מאוד.

- מה שהראו לשעון כמובן לא מעניין.

- האייפד פרו נראה מעולה, אבל אישית הוא נראה לי ענק ואני בחיים לא התחברתי לטאבלטים. מניח שמי שכן - מדובר במכשיר הטוב ביותר שהוא יכול לקנות כרגע.
הבנתי שגם נחשף אייפד מיני קטן אבל נראה לי פספסתי את הקטע הזה. ראיתי את הנתונים שלו. חביב, אבל גם לא מעניין אותי :P

- האפל TV פשוט לקח את ההצגה לדעתי. סוף סוף אפליקציות כמו שצריך, משחקים, שלט מגניב, טלויזיה יותר אינטראקטיבית וממשק מאוד נח ופשוט... אני חושב שזה יהיה להיט ענק, בהחלט המוביל של התחום. חשבתי/קיוויתי שיעשו אותו עוד יותר חזק במחיר הזה, לדעתי זה היה צריך להיות 100 דולר ל-32 גיגה, 150 ל-64 גיגה ו-200 ל-128 גיגה. זה היה תמחור טוב יותר בהרבה, וגם חייבים אופציה עם יותר נפח בעיניי. בכל אופן - ממש אהבתי את התצוגה שלו, וגם אם אני הייתי גר בארה"ב הייתי רץ לקנות כנראה (לחדר... בסלון כבר יש לי מחשב אמיתי וחזק)

- האייפון 6S נחמד מאוד, אני מניח שהמצלמה תתן FIGHT רציני לG4 ושאר המובילות בתחום... מעניין עד כמה היא יותר טובה בפועל ממה שיש באייפון 6.
אני חושב שהתוספת של ה3D TOUCH ממש מבורכת, וללא ספק יחקו אותם מכל כיוון. זה באמת נראה ממש נח ו"טבעי" כמעט כמו המולטי טאץ' עצמו, כשראיתי את ההדגמה לראשונה. כמעט, אבל לא לגמרי :) אני מסכים עם שחר שזה ה"S" עם השיפור הכי משמעותי. זה ממש משנה את התפעול הרגיל ולא כמו TOUCH ID, אבל מן הסתם - ברור שזה לא שווה שדרוג.
בנוסף, ממש אהבתי את התכנית שלהם של 30+ דולר לחודש ובכל שנה לשדרג לאייפון חדש. זה בטוח ימשוך הרבה אנשים.
וגם הקטע של מעבר מאנדרויד לאייפון בקלות - מצויין לתחרות.

החשש העיקרי כרגע הוא מה קורה אם נשבר המסך... עם כל מערכת ה3D TOUCH גם נדפקת איתו (ואני מנחש שזה יקרה בהרבה מאוד אם לא רוב מוחלט של המקרים בהם נשבר המסך) - זה עלול להיות ממש, ממש יקר לתקן.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 10 ספטמבר 2015, 12:31

כשאפל יאשרו אפליקציית מעבר מאייפון לאנדרואיד, זה יהיה באמת נפלא לתחרות.
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 ספטמבר 2015, 12:50

בהחלט. אבל הם יכולים להרשות לעצמם לא לעשות את זה עדיין ^_^

אגב, ראיתי עכשיו את הקטע של הLIVE PHOTOS כמו שצריך, והוא ממש מגניב! מעניין עד כמה זה "מעכב" את זמן התגובה והצילום, בין תמונה לתמונה שמצלמים.
אבל כמה שזה מגניב, בסוף התמונות עוברות למחשב, ושם זה לא זז, כי אין לי מק... אז זה די חסר תועלת מבחינתי, למרות שזה באמת ממש מגניב.
אפל צריכים לעשות תוכנה נורמלית לתמונות שלהם שתעבוד על חלונות כמו שצריך. שיהיה אפשר גם לערוך איתה את סרטי הסלואו-מושן בקלות, כמו באייפון... הסרטים האלה יוצאים בהילוך מהיר ונראים רע יחסית על המחשב, צריך לייצא אותם דרך הiMOVIE או משהו כדי שיהיה כמו שרוצים.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 10 ספטמבר 2015, 13:03

גם גוגל יכולה בתיאוריה לא לאשר את האפליקציה של אפל בפליי סטור. העניין הוא שגם אז לא תהיה מוגבל בכלל בהתקנה שלה. אבל נראה ששתי החברות מורידות קצת הילוך במלחמות (אפל אישרה אפליקציית Android wear לאייפון אפילו!),אז נחיה ונראה וזה.

לנושא השני, אפל לא תפתח אף תוכנה נוספת למחשב, לדעתי. אייטיונז היא necessary evil שהיא צריכה לחיות איתו.
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 ספטמבר 2015, 13:31

Klayman כתב:

אבל לגמרי יש לך מכשיר שעושה את אותם הדברים, רק טוב יותר. יש לו עט (שמגיע בקופסא..) והוא גם מריץ כל תוכנה מעולם הPC שאתה מכיר. :P.

השאלה היא איך העט של הסרפייס, סתמי או ברמה של אינטואיט? לדעתי סתמי כי בחיים לא תתפוס מעצב גרפי עובד עם סרפייס למרות שביחס להרבה מוצרים של אינטואיט הסרפייסים הישנים יותר ממש זולים.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 ספטמבר 2015, 13:55

DrKeo כתב:
Klayman כתב:

השאלה היא איך העט של הסרפייס, סתמי או ברמה של אינטואיט? לדעתי סתמי כי בחיים לא תתפוס מעצב גרפי עובד עם סרפייס למרות שביחס להרבה מוצרים של אינטואיט הסרפייסים הישנים יותר ממש זולים.

הצייר של Penny Arcade משתמש בSurface כדי לעבוד על הקומיקסים בנסיעות. אני מתרשם שהIPAD PRO יאפשר הרבה יותר דיוק ועבודה הרבה יותר נוחה (כמובן שזה מכשיר יותר גדול ויותר דק ויותר קל ויהיו לו המון כלים מקצועיים ייעודיים שלא יהיו בPC וכן הלאה), אז אולי הוא ינסה גם אותו.
העט באמת מלא פיטצ'רים שיש רק בכלים מקצועיים. כל הקטע של "יש כזה ביותר זול ויותר גמיש ואותם ביצועים" לא הפריע לאפל להיות החברה הכי מצליחה בערך בכל סקטור שאליו היא נכנסה ולא יפתיע אם גם הפעם היא תשתלט על הסקטור, גם אם לא תגרום לאיזו התעוררות וגידול.

---

לאסקין, זה הפיטצ'ר של הlive pics לא מאט בכלל את הצילום. הוא פשוט מצלם ושומר כמה שניות כל הזמן וכשאתה מצלם, אז הוא שומר את הרגעים האחרונים.
ראיתי כמה סרטונים של אנשים מצלמים וזה מיידי וזריז כמו תמיד.
נערך לאחרונה על ידי Nucleus_Dawn ב 10 ספטמבר 2015, 14:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 ספטמבר 2015, 13:59

ה"עפרון" שלהם באמת נראה מצויין. מעל התחרות. אבל מאה דולר... פאק. ומקלדת ב-150 דולר... ג'יזס.
אני יודע שזה נועד לצרכנים שבאמת משתמשים בהם, ובכל זאת - נשמע לי ממש יקר.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 ספטמבר 2015, 14:03

Laskin כתב:ה"עפרון" שלהם באמת נראה מצויין. מעל התחרות. אבל מאה דולר... פאק. ומקלדת ב-150 דולר... ג'יזס.
אני יודע שזה נועד לצרכנים שבאמת משתמשים בהם, ובכל זאת - נשמע לי ממש יקר.

אני לא בטוח שהוא כזה יקר, באופן יחסי למוצרים דומים.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 ספטמבר 2015, 14:10

נראה שאלו מוצרים הרבה יותר מתאימים למעצבים שעובדים על מחשב חזק ומשטח מיוחד... ובהתאם למחיר של האייפד עצמו - הייתי מצפה שיהיה כלול במחיר, או שיעשו באנדל של העפרון והמקלדת ב-200 דולר.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 ספטמבר 2015, 14:21

Laskin כתב:נראה שאלו מוצרים הרבה יותר מתאימים למעצבים שעובדים על מחשב חזק ומשטח מיוחד... ובהתאם למחיר של האייפד עצמו - הייתי מצפה שיהיה כלול במחיר, או שיעשו באנדל של העפרון והמקלדת ב-200 דולר.

אני לא יודע עד כמה העפרון פחות מתאים למעצבים מהעטים האלו. כמובן שהם גם מגיעים עם משטח שעושה הרבה הרבה פחות מהאייפד.
הם פשוט עולים בערך כמו העפרון.
כמובן שהעפרון של אפל קצת יותר יקר. הוא העפרון של אפל. תוספת של 20% במחיר על התחרות, זה עוד מאוד זול עבורם.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 ספטמבר 2015, 14:27

זה קצת שונה. המשטחים שהם עובדים עליהם הם *באמת* מקצועיים, ועושים דווקא הרבה הרבה *יותר* מהאייפד. פשוט רק בנוגע לעבודת הציור עצמה, לא מסביב.
זה לא בדיוק אותו קהל יעד... זה כן לאנשים כמו שציינת שעושים קומיקסים יחסית פשוטים בדרכים... אבל העטים שהבאת מיועדים לאנשי מקצוע רציניים יותר.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 ספטמבר 2015, 14:40

Laskin כתב:זה קצת שונה. המשטחים שהם עובדים עליהם הם *באמת* מקצועיים, ועושים דווקא הרבה הרבה *יותר* מהאייפד. פשוט רק בנוגע לעבודת הציור עצמה, לא מסביב.
זה לא בדיוק אותו קהל יעד... זה כן לאנשים כמו שציינת שעושים קומיקסים יחסית פשוטים בדרכים... אבל העטים שהבאת מיועדים לאנשי מקצוע רציניים יותר.

העטים והמשטחים האלו עושים אך ורק דבר אחד. הם עושים אותו ממש טוב, אבל זה עדין רק דבר אחד. זה הרבה רבה פחות מהאייפד.
אם האייפד פרו מציע גם את כל הדברים שהמשטחים האלו מציעים (ברמת דיוק מספקת בהחלט, גם אם לא מושלמת כמו המשטחים) וגם את כל מה שטאבלט מציע, אז ברור מה עדיף.
מה גם, שהמשטחים האלו לא ניידים. הם קטנים ודקים וקלים, אבל הם לא עובדים, אלא אם כן מחברים אותם למחשב. האייפד פרו מציע את הפונקציונאליות הזאת, ברמה גבוהה מאוד וגם נותן את כל השאר. זה נראה לי לגמרי מתאים. כמו שהצייר של פני ארקייד משתמש בsurface, כך גם יהיו כמה וכמה יותר מעצבים ואמנים שהאייפד פרו מתאים להם בול.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 ספטמבר 2015, 15:52

בדיוק על זה דברתי, אם זה ברמה של אינטואיט או של הסרפייס. אם זה ברמה של אינטואיט אז 99$ זה מחיר סבבה, אם זה ברמה של הסרפייס אז ממש לא. אני לא קונה שזה ברמת סרפייס, זה כנראה כן ברמה מקצועית אחרת הם לא היו מעיזים לקרא לזה pro ולתמחר ב100$.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 23 אורחים