פספסתי בדיוק את הקטע של הLIVE PHOTOS אז לא בדיוק הבנתי את הקטע...
חוץ מזה ראיתי את כל התצוגה בערך בשידור חי. ללא ספק מרשימה מאוד.
- מה שהראו לשעון כמובן לא מעניין.
- האייפד פרו נראה מעולה, אבל אישית הוא נראה לי ענק ואני בחיים לא התחברתי לטאבלטים. מניח שמי שכן - מדובר במכשיר הטוב ביותר שהוא יכול לקנות כרגע.
הבנתי שגם נחשף אייפד מיני קטן אבל נראה לי פספסתי את הקטע הזה. ראיתי את הנתונים שלו. חביב, אבל גם לא מעניין אותי

- האפל TV פשוט לקח את ההצגה לדעתי. סוף סוף אפליקציות כמו שצריך, משחקים, שלט מגניב, טלויזיה יותר אינטראקטיבית וממשק מאוד נח ופשוט... אני חושב שזה יהיה להיט ענק, בהחלט המוביל של התחום. חשבתי/קיוויתי שיעשו אותו עוד יותר חזק במחיר הזה, לדעתי זה היה צריך להיות 100 דולר ל-32 גיגה, 150 ל-64 גיגה ו-200 ל-128 גיגה. זה היה תמחור טוב יותר בהרבה, וגם חייבים אופציה עם יותר נפח בעיניי. בכל אופן - ממש אהבתי את התצוגה שלו, וגם אם אני הייתי גר בארה"ב הייתי רץ לקנות כנראה (לחדר... בסלון כבר יש לי מחשב אמיתי וחזק)
- האייפון 6S נחמד מאוד, אני מניח שהמצלמה תתן FIGHT רציני לG4 ושאר המובילות בתחום... מעניין עד כמה היא יותר טובה בפועל ממה שיש באייפון 6.
אני חושב שהתוספת של ה3D TOUCH ממש מבורכת, וללא ספק יחקו אותם מכל כיוון. זה באמת נראה ממש נח ו"טבעי" כמעט כמו המולטי טאץ' עצמו, כשראיתי את ההדגמה לראשונה. כמעט, אבל לא לגמרי

אני מסכים עם שחר שזה ה"S" עם השיפור הכי משמעותי. זה ממש משנה את התפעול הרגיל ולא כמו TOUCH ID, אבל מן הסתם - ברור שזה לא שווה שדרוג.
בנוסף, ממש אהבתי את התכנית שלהם של 30+ דולר לחודש ובכל שנה לשדרג לאייפון חדש. זה בטוח ימשוך הרבה אנשים.
וגם הקטע של מעבר מאנדרויד לאייפון בקלות - מצויין לתחרות.
החשש העיקרי כרגע הוא מה קורה אם נשבר המסך... עם כל מערכת ה3D TOUCH גם נדפקת איתו (ואני מנחש שזה יקרה בהרבה מאוד אם לא רוב מוחלט של המקרים בהם נשבר המסך) - זה עלול להיות ממש, ממש יקר לתקן.