PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 30 אוקטובר 2013, 23:30

bling כתב:אתה קונה אבל את ה ONE בהשקה לא?

כן כי אין על ההתלהבות של קניה של קונסולה בהשקה מבחינתי ובכללי ברור שבתור מעריץ של היילו אני לא אוכל לוותר על רכישה של הONE בזמן כזה או אחר ובנוסף אתה יודע שאני אוהב את הקינקט.

לקנות מחר כרטיס מסך חדש פשוט יהיה נורא MEH :)

@שחר... ברור. ווינדוס 8 תספק לי פחות או יותר את אותה חוויה כמו הONE מבחינת מערכת הפעלה והשלט של סטים (כנראה) יספק לי שלט שאני אוכל להרגיש בבית כשאני משחק מול שחקני PC עם עכבר ומקלדת במולטי תחרותי של FPS.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 אוקטובר 2013, 00:41

bling כתב:זה לא מדויק,יש בקונסולה הרבה קוסטמיזציות שסרני הכניס,יכולות ה GPGPU הם ברמה שאין כמעט באף כרטיס גם הכי high-end,יש גם מונח שלא הבנתי אותו במלואו ששמו HUMA ש AMD אמורה להכניס לסדרות החדשות שלה שגם קשור ליכולות חישוב מקבילות ושהפס4 תומך בו בצורה מלאה (הבנתי שגם ל ONE יש יכולות כאלו רק יותר מוגבלות),כמובן שכרטיס מסך חזק במיוחד יתגבר על כל מכשלה שכזו עם brute force אבל זה כן נותן לפס4 יתרון על כרטיסים בכח שלו ומעלה עד רמה מסוימת,נצטרך לראות אם ינצלו את זה כדי לראות עד לאן זה מגיע.

בכל אופן הרעיון זה שאלו טכנולוגיות שאין ברוב כרטיסי המסך ברמה דומה לפס4,עד כמה זה ינוצל? לא ידוע.

זה לא היה עד כדי כך ידוע,כאילו גם אם קנית את FLOWER ביום שהוא יצא לפני מספר שנים כשלא היה לך מושג בכלל מה זה פס4 אתה תקבל אותו בחינם,זה מאוד מאוד יפה מצידם כי זה משהו שהם ממש לא חייבים לספק לך,על זה צריך לאמר כל הכבוד.
על מה שצריך לקלל אותם לעומת זאת זה שהם לא מאפשרים לי להחליף את שם המשתמש שלי בפס4 שאני סוחב 7 שנים ולא הייתי במיטבי כשבחרתי בו,מה לעזאזל הקטע שלהם!?
מטומטמים.

אין בפס4 פיצ'רים גרפים שאין בכרטיסים של היום בPC (או יותר נכון כרטיסים מסדרה 5XX של NVIDIA וסדרה 6XXX של AMD), פיצ'רים קטנים של שיפור ביצועים כמו HUMA זה יופי אבל אתה צריך להבין שהיום כרטיס מסך של 300$ חזק יותר מפי 2 מהGPU של הפס4 וכרטיס של 500$ חזק פי יותר מ3 ואלה כרטיסים שיצאו חצי שנה לפני הפס4. עוד חצי שנה כשהפס4 תהיה בת חצי שנה הפער יגדל עם סדרה 8XX של NVIDIA שאמור לתת קפיצה אדירה מסדרה 7 (ארכיטקטורה חדשה סופסוף, קפיצה גדולה כמו סדרה 6XX מ-5XX) וכך יקרה כל שנה שוב ושוב ושוב. זה לא שהפס4 קרובה לPC היום, זה לא הפס3 מול הPC של אותה תקופה, זה הפס3 מול הPC של שנתיים אחריה. אין מה להשוות בכלל, דמואים טכנולוגים שרצו על ה580GTX רצו בגרסה משונמכת קלות על הפס4 ועוד חצי שנה אנחנו כבר ב880GTX. הPS3 היא באמת הHIGH END של 2011 והיא יכלה להיות קונסולה מטורפת ב2011 אבל היום זה 2013 וצריך להתיחס אליה בהתאם. כלומר אחרי יבוש של 8 שנים בדור הקודם בשביל עולם הקונסולות הקפיצה אדירה אבל משחקי השיגור של הפס4 רצים על מחשבים של 3000 היום בקלות, כשה360 הייתה בחיתולים היית צריך מחשב של 7000 שקל רק בשביל להריץ את אובליביון ואת GRAW בצורה טובה ב1280X1024. רק בשביל לסבר את האוזן, כשה360 שוגרה היה בתוכה כרטיס מסך של 400$ ומעבד משולש כשהPC רק היה עדין בחיתולים של המעבד הכפול. היום יש לפס4 מעבד LOW END כפול של לפטופ וכרטיס מסך חלש מכרטיס של 139$ (ה260X שחזק מהGPU של הפס4 בפחות או יותר 20%). זה כבר לא הדורות הקודמים, אתם חייבים להתרגל, עוד שנתיים לא בטוח שתצטרכו כרטיס מסך בשביל לנצח את הפס4 אלה רק לקנות מעבד אינטל עם כרטיס משולב בתוך הCPU מסדרת i.

אני מקווה שכבר עכשיו אתה רואה את BF4 ומבין שהוא רץ בהגדרות פס4 ב60FPS ברזולוציה של הפס4 על PC שיש בו כרטיס כמו ה660GTX על פי toms hardware וזה מה שצריך היום בשביל להשוואת בPC היום. הכרטיס הזה הוא הכרטיס הכי LOW END שמיועד לגיימרים שיצא באמצע 2012. זה הפס4, גם יש בה כרטיס מסך קצת יותר חלש מה660GTX (מה שיש בה זה בעצם 7870M שזה בעצם GPU לפטופים שנופל בין ה7850HD ל7870HD) ומעבד די בזוי. אז כן, אני בטוח שישאבו ממנה גרפיקה מצויינת במשחקים בלעדיים שיראו פשוט נהדר אבל להשוות אותה למחשב ב1000 יורו זאת בדיחה. הרי במחיר כזה, 1400$, אפשר לבנות בקלות יתרה מחשב עם שני 780GTX שיספקו לך 8GFLOPS כשהפס4 מספקת לך 1.6, זה פי 5 מהפס4 ועוד NVIDIA ממעיטים ביכולות GFLOPS בכרטיסים שלהם, אם הייתי עושה לך מחשב עם שני כרטיסי AMD היינו מגיעים גם לפי 7 בביצועי הFLOPS.

בקיצור, מה שאני אומר פשוט, אם אתה מחפש גרפיקה לך על PC ומי שמנסה בכלל להשוות את הפס4 לPC אולי יצא לגמרי צודק אם נשווה PC של 400$ מול פס4 של 400$ אבל כשמסתכלים על התמונה הכוללת (עלויות משחקים, עלויות אונליין, חופש מלא לשידרוג עתידי אחרי כמה שנים והעובדה שPC זה לא רק מכונת משחקים אלה כלבו מטורף שכולל ה-כ-ל) אז המרחק בין הPC לפס4 מאוד גדול. גם בפונקציונאליות וגם בגרפיקה, ביחוד למי שמוכן לשלם ולקבל מחשב שחזק פי כמה מהפס4.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 31 אוקטובר 2013, 02:03

Stick כתב:אני חייב לשאול.. מה השם משתמש שלך שהוא כל כך נורא? :D

לא משהו מעניין במיוחד,בזמנו כשהפעלתי את הפס3 לא הייתי מודע לחשיבות של שם המשתמש,בטח לא חשבתי שזה ילווה אותי בכל מקום ויהיה כ"כ קריטי,כנראה לא הייתי צלול באותו רגע וחשבתי שזה סוג של משתמש למכשיר כמו מסך ה LOG IN ב WINDOWS,סתם שאני אתחבר לקונסולה ואראה את השם,אז בחרתי כמו כל האנשים שבוחרים ביוזר למחשב בשם הפרטי שלי,מן הסתם הודיעו לי שהוא תפוס ואז (שוב לא הייתי צלול) הוספתי פשוט את התאריך לידה ואז זה אישר.
מאז זה תקוע לי בכל מקום וזה כזה שם בוקי בין כל הכינויים המגניבים שבחרו אנשים.

KEO,אני לא הולך להתווכח איתך אבל רק אגיד ש HUMA וכל הנושא של GPGPU הוא בחיתולים ולא לי או לך יש מושג עד כמה השיפור יכול להיות רחב.
מארק סרני מן הסתם מאמין בזה,הוא טוען שבשנים הראשונות ינצלו את כל הכח של הפס4 ל EYE CANDY אך בהמשך יתחילו גם לעשות דברים מעניינים עם COMPUTE דרך טכניקות של GPGPU.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 אוקטובר 2013, 02:41

bling כתב:לא משהו מעניין במיוחד,בזמנו כשהפעלתי את הפס3 לא הייתי מודע לחשיבות של שם המשתמש,בטח לא חשבתי שזה ילווה אותי בכל מקום ויהיה כ"כ קריטי,כנראה לא הייתי צלול באותו רגע וחשבתי שזה סוג של משתמש למכשיר כמו מסך ה LOG IN ב WINDOWS,סתם שאני אתחבר לקונסולה ואראה את השם,אז בחרתי כמו כל האנשים שבוחרים ביוזר למחשב בשם הפרטי שלי,מן הסתם הודיעו לי שהוא תפוס ואז (שוב לא הייתי צלול) הוספתי פשוט את התאריך לידה ואז זה אישר.
מאז זה תקוע לי בכל מקום וזה כזה שם בוקי בין כל הכינויים המגניבים שבחרו אנשים.

KEO,אני לא הולך להתווכח איתך אבל רק אגיד ש HUMA וכל הנושא של GPGPU הוא בחיתולים ולא לי או לך יש מושג עד כמה השיפור יכול להיות רחב.
מארק סרני מן הסתם מאמין בזה,הוא טוען שבשנים הראשונות ינצלו את כל הכח של הפס4 ל EYE CANDY אך בהמשך יתחילו גם לעשות דברים מעניינים עם COMPUTE דרך טכניקות של GPGPU.

ברור שהוא מאמין בזה, זה יופי של שדרוג לחמרה בת שנתיים אבל זה ממש לא משהו שיכול לסגור פער אדיר שכזה. הפער אדיר, קשה לי לתאר כמה הוא אדיר. לקנות היום 780 זה לקנות בערך שליש דור מעל הפס4. אתה מדבר פה על טכנולוגיות שבאו לעשות שיפורים של אחוזים, אני מדבר איתך על פערים של פי כמה מונים.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 31 אוקטובר 2013, 09:18

DrKeo כתב:ברור שהוא מאמין בזה, זה יופי של שדרוג לחמרה בת שנתיים אבל זה ממש לא משהו שיכול לסגור פער אדיר שכזה. הפער אדיר, קשה לי לתאר כמה הוא אדיר. לקנות היום 780 זה לקנות בערך שליש דור מעל הפס4. אתה מדבר פה על טכנולוגיות שבאו לעשות שיפורים של אחוזים, אני מדבר איתך על פערים של פי כמה מונים.

טוב ברור ש 780 זה בטח לא ריאלי,אבל כרטיסים מעל הקטגוריה שלו גם אם מעט כמו 7870 ומעלה אני בטוח שאפשרי.
זה גם מה שכיף בקונסולות,אפילו שהן בנויות כמו PC היצרניות תמיד דואגות להכניס כל מני קוסטמיזציות וטכנולוגיות שמביאות ביצועים שמעל מה שהמספרים היבשים מספרים.

בסופו של דבר,בתכל'ס עם כמה שהקונסולות בעמדת נחיתות ביחס למחשב בדור הזה יש לי הרגשה רק לפי מה שמפיקות בהשקה שיעוף לנו הסכך בדור הבא הרבה יותר מאשר הוא עף בדור הנוכחי,וזה מה שמשנה,נחיה ונראה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 אוקטובר 2013, 14:59

bling כתב:טוב ברור ש 780 זה בטח לא ריאלי,אבל כרטיסים מעל הקטגוריה שלו גם אם מעט כמו 7870 ומעלה אני בטוח שאפשרי.
זה גם מה שכיף בקונסולות,אפילו שהן בנויות כמו PC היצרניות תמיד דואגות להכניס כל מני קוסטמיזציות וטכנולוגיות שמביאות ביצועים שמעל מה שהמספרים היבשים מספרים.

בסופו של דבר,בתכל'ס עם כמה שהקונסולות בעמדת נחיתות ביחס למחשב בדור הזה יש לי הרגשה רק לפי מה שמפיקות בהשקה שיעוף לנו הסכך בדור הבא הרבה יותר מאשר הוא עף בדור הנוכחי,וזה מה שמשנה,נחיה ונראה.

ברור שהפס4 תעוף הרבה מעל מה שה7870HD מסוגל לעשות למרות שיש בה כרטיס טיפה יותר חלש ממנו. אבל היום הכרטיס הזה הוא כלום, 260X שעולה 139$ חזק ממנו. כלומר אם היום תקנה מחשב עם 770GTX למשל שעולה 330$ או 280X שעולה 300$ אתה כבר כמה רמות מעל הGPU של הפס4 בהפרש שהיא כבר לעולם לא תצליח להשלים.

אין לי ספק שנראה גרפיקה מדהימה בדור הזה, זאת קפיצת דור מלאה לגמרי מה360 והפס3. ההבדל העיקרי הוא שהפעם הPC עם יתרון הרבה יותר גדול על הקונסולות כבר בשיגור, זה הכל.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 01 נובמבר 2013, 03:01

עדכון ה PS+ הראשון (אמריקאי) שכולל גם את ה PS4,עדכון נובמבר:
PS4:
תמונהתמונה
PS3:
תמונהתמונהתמונה
VITA:
תמונהתמונה
http://blog.us.playstation.com/2013/10/31/playstation-plus-november-preview/

פתיחה לא רעה לפס4 עם משחק ארקייד מאוד מבוקש שנחשב לאחד המבוקשים בהשקה באופן כללי (מהיוצרים של Super stardust),יכלה להיות פתיחה חלומית אם Drive club לא היה נדחה.
הפס3 במסורת הפס+ האמריקאי לא משהו ביחס לאירופאי.
הפס+ של הויטה מזמן מייתר כל צורך לרכוש עבור המכשיר משחקים,זה נראה שכל להיט אפשרי (עד כמה שיש...) שיוצא למכשיר כבר קיים על הפלוס,זו באמת הדרך היחידה של סוני לשכנע צרכנים לרכוש את הדבר הזה בשלב הזה :)

סכ"ה חודש די בינוני אבל מי שמתלונן יותר מדי מוזמן להציץ במשחקים של נובמבר שמחלקים על האקס בוקס :P
כיף לראות לראשונה את הפס4,זה כבר כל כך קרוב...
נערך לאחרונה על ידי bling ב 01 נובמבר 2013, 03:12, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 31 אוקטובר 2013, 19:08

באמת כיף לראות את זה. כל הסימנים הקטנים האלו, שמלמדים כמה שזה קרוב, כמו זה שבארה"ב כבר יש בחנויות את השלטים לPS4 (ואפילו קילזון).
קונסולות חדשות זה כיף. עכשיו רק צריך שתעבור שנה וחצי ואז גם לי תהייה אחת :)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 01 נובמבר 2013, 03:15

Nucleus_Dawn כתב:באמת כיף לראות את זה. כל הסימנים הקטנים האלו, שמלמדים כמה שזה קרוב, כמו זה שבארה"ב כבר יש בחנויות את השלטים לPS4 (ואפילו קילזון).
קונסולות חדשות זה כיף. עכשיו רק צריך שתעבור שנה וחצי ואז גם לי תהייה אחת :)

כן,הבאתי כבר סרטון Unboxing של DS4 של צרכן נרגש מארה"ב.
גם את האריזה של קילזון הבאתי,אבל יותר לצורכי דיון על המקום שהמשחק תופס ופחות בקטע של הייפ :)
זה באמת כיף מאוד,במיוחד לאלו מאיתנו שמטורפים מספיק לקנות בהשקה.

מה המצב בישראל קאוטיק,יש קצת הייפ או התעניינות בסניף שלך בבאג או שאנשים בכלל לא מודעים להשקה?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 31 אוקטובר 2013, 19:24

bling כתב:כן,הבאתי כבר סרטון Unboxing של DS4 של צרכן נרגש מארה"ב.
גם את האריזה של קילזון הבאתי,אבל יותר לצורכי דיון על המקום שהמשחק תופס ופחות בקטע של הייפ :)
זה באמת כיף מאוד,במיוחד לאלו מאיתנו שמטורפים מספיק לקנות בהשקה.

מה המצב בישראל קאוטיק,יש קצת הייפ או התעניינות בסניף שלך בבאג או שאנשים בכלל לא מודעים להשקה?

מודעים בהחלט והיו גם כמה מאוכזבים שהוא לא יגיע עד ינואר.
שואלים גם על הONE, אבל פחות מעל הPS4 (בכל זאת, ישראל).

רוב הלקוחות לא יודעים על זה כלום, כמובן. זה לרוב ילדים קטנים שרוצים XBOX כבר שנים, או הורים שרוצים לקנות לילד שלהם את הדבר הזה שיש לחבר שלו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 01 נובמבר 2013, 03:41

Nucleus_Dawn כתב:
מודעים בהחלט והיו גם כמה מאוכזבים שהוא לא יגיע עד ינואר.
שואלים גם על הONE, אבל פחות מעל הPS4 (בכל זאת, ישראל).

רוב הלקוחות לא יודעים על זה כלום, כמובן. זה לרוב ילדים קטנים שרוצים XBOX כבר שנים, או הורים שרוצים לקנות לילד שלהם את הדבר הזה שיש לחבר שלו.

נשמע מבאס.
ישראל סוג של בועה בדברים הללו,במיוחד באג,עד שמתחילות הכתבות בחדשות ובעיתונים ואז הצרכן הממוצע מודע לזה שקיים בכלל מכשיר כזה.
אני משער שבחנויות יותר הארדקוריות כמו מדיה גיים ודומיהן יש התעניינות רבה מאוד.

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 31 אוקטובר 2013, 19:42

בתור משהו שהיה קשור לתחום הגיימינג אני יכול להגיד לך שבכול החנויות יש התעניינות
וכמובן יש מירוצים של למי יהיה את זה קודם
אתה תתפלא כמה סתומים נראים לך אנשים שמודעים למכשיר המתקרב

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 31 אוקטובר 2013, 23:10

bling כתב:נשמע מבאס.
ישראל סוג של בועה בדברים הללו,במיוחד באג,עד שמתחילות הכתבות בחדשות ובעיתונים ואז הצרכן הממוצע מודע לזה שקיים בכלל מכשיר כזה.
אני משער שבחנויות יותר הארדקוריות כמו מדיה גיים ודומיהן יש התעניינות רבה מאוד.

המצב לא כזה גרוע. אין לי ספק שאם לא היו פרסומות ענק בכל סניף של גיימסטופ, אז גם שם רוב האנשים שהיו נכנסים לחנות, לא היו יודעים מה זה PS4 או ONE.
אגב, יש גם את החבר'ה שמספרים לי בהתלהבות שאישרו להם את ההזמנה מZAVVI (הם בכלל שולחים לארץ?) והם ממש מחכים לקונסולה והכל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 01 נובמבר 2013, 07:26

Nucleus_Dawn כתב:
המצב לא כזה גרוע. אין לי ספק שאם לא היו פרסומות ענק בכל סניף של גיימסטופ, אז גם שם רוב האנשים שהיו נכנסים לחנות, לא היו יודעים מה זה PS4 או ONE.
אגב, יש גם את החבר'ה שמספרים לי בהתלהבות שאישרו להם את ההזמנה מZAVVI (הם בכלל שולחים לארץ?) והם ממש מחכים לקונסולה והכל.

הלוואי ולפחות לPS4 יעשו את מה שעשו לויטה..השקה לילית :D . אבל גם אז לא יהיה לי את הכסף. מישהו מאמין שעוד שבועים נגמר הדור הזה? :shock:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 01 נובמבר 2013, 07:53

matangt8 כתב:הלוואי ולפחות לPS4 יעשו את מה שעשו לויטה..השקה לילית :D . אבל גם אז לא יהיה לי את הכסף. מישהו מאמין שעוד שבועים נגמר הדור הזה? :shock:

הדור הזה ממש לא נגמר עוד שבועיים
הדור הבא מתחיל עוד שבועיים
בשביל הדור הזה קיבל כרגע עוד 4 חודשים בגלל הדחייה של סאות פארק

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 01 נובמבר 2013, 09:21

ההפרשים באמת גדולים:
תמונה

גם רואים בצורה דיי ברורה שיש בעיה של הדמות בגרסאת האקסבוקס.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 01 נובמבר 2013, 10:46

Death_119 כתב:ההפרשים באמת גדולים:
תמונה

גם רואים בצורה דיי ברורה שיש בעיה של הדמות בגרסאת האקסבוקס.

זה ברור שיש הבדלים,אבל את זה אנחנו יודעים בגלל ניתוחים והתרשמויות של אתרים ואנשים שראו את 2 גרסאות,התמונה הזו בעייתית כי משהו בתפיסה של גרסת ה X1 נדפק (אני משער שזה מ DF),כל השחורים מרוסקים לגמרי,בעיה להשוות ככה.

Walle
Trainee

הודעהעל ידי Walle » 01 נובמבר 2013, 13:39

מהו המשחק הבא של Naughty Dog? משחק חדש בחלל? Uncharted שיתרחש בחלל?
הנה כמה רמזים שמוכיחים שהמשחק הבא של Naughty Dog כן יהיה יתרחש בחלל.

שלשום פרסמתי ש-Naughty Dog מבקרים ב-SpaceX:
תמונה

אתמול Geoff Keighley פרסם ב-NeoGaf את התמונה הזאת:
תמונה

וגם במשחק The Last of Us יש פוסטר של Savage Starlight(שם המשחק?):
תמונה

עוד רמז?
אחד מהמפתחים של Naughty Dog צילם את עצמו עם קסדת חלל:
תמונה

תמונה

ובנוסף Geoff Keighley הכריז שתוכנית מיוחדת שנקראת "PS4 All Access" תיהיה ב-GTTV יום לפני ההשקה של ה-PS4 בארה"ב, שכששאלו אותו האם נראה PS4 חדשים הוא ענה "בוודאות":
https://twitter.com/geoffkeighley/statuses/396110104568664064

זה כמעט בטוח ש-Uncharted חדש בפיתוח אבל כל הרמזים מצביעים על משחק שיתרחש בחלל, אז...Uncharted בחלל?
בכל מקרה שני המשחקים האחרונים הוכרזו בVGA אין סיבה שהשנה זה ישתנה, וגם בVGA 2013 נראה משחק חדש של Naughty Dog, או שזה יהיה באירוע המיוחד של GTTV להשקת ה-PS4? בכל מקרה בקרוב נדע :D :) :shock:

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 01 נובמבר 2013, 13:54

Walle נראה שעלית פה על משהו!

הקישור לפוסטר של TLOU קצת מופרך אבל כל התמונות מהטוויטר של נוטי דוג עם ה theme החללי בהחלט מצביעות על משהו...

זה לא בהכרח קשור לאנצ'רטד,יכול להיות שהצוות של TLOU כבר עושה את המחקר והקונספט לקראת המשחק הבא שיצא אחרי אנצ'רטד(שעושה אותו צוות אחר),בהחלט יכול להיות שאלו דברים שקשורים להפקה מוקדמת מאוד של המשחק שלהם או שאולי הם רק בודקים קונספטים מסוימים שלא בטוח שיתממשו.
אופציה נוספת זה שהמשחק הבא של נוטי דוג הוא בכלל לא אנצ'רטד אלא משהו עם קונספט של חלל,אם זה ככה אז הוא מן הסתם בשלב מתקדם של הפיתוח ואלו לא תמונות קונספט אלא תמונות שרומזות על ה theme של המשחק לקראת החשיפה ב VGA.

ומעניין מאוד למה ג'ף קילי עושה הייפ הפעם,מניסיון איתו לרוב זה מאכזב,בכל מקרה לא נראה לי שהסטרים זמין לנו בתור תושבים מחוץ לארה"ב ובנוסף הוא יוצא גם ב 6 בבוקר שעון ישראל.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 01 נובמבר 2013, 22:34

למה כמעט וודאי שהם מפתחים עוד אנצ'רטד?
דווקא מההיסטוריה שלהם, נראה לי מאוד סביר שהם ממשיכים הלאה לכותר חדש. ככה הם עשו עם קראש בנדיקוט אחרי הPS1. ככה הם עשו גם עם JAK אחרי הPS2.

---

משחק חדש של נוטי' דוג בחלל נשמע כמו אחלה סיבה לקנות PS4.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 01 נובמבר 2013, 22:49

ג'ף קילי אחד הטרולים בקטעים האלה. מבטיח מבטיח ולרוב יוצא מזה כלום אחד גדול.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 נובמבר 2013, 15:57

קילי מבטיח ובסוף זה DLC ל-FLOWER, הזהרו מהקילי.

Walle
Trainee

הודעהעל ידי Walle » 01 נובמבר 2013, 19:01

bling כתב:Walle נראה שעלית פה על משהו!

הקישור לפוסטר של TLOU קצת מופרך אבל כל התמונות מהטוויטר של נוטי דוג עם ה theme החללי בהחלט מצביעות על משהו...

זה לא בהכרח קשור לאנצ'רטד,יכול להיות שהצוות של TLOU כבר עושה את המחקר והקונספט לקראת המשחק הבא שיצא אחרי אנצ'רטד(שעושה אותו צוות אחר),בהחלט יכול להיות שאלו דברים שקשורים להפקה מוקדמת מאוד של המשחק שלהם או שאולי הם רק בודקים קונספטים מסוימים שלא בטוח שיתממשו.
אופציה נוספת זה שהמשחק הבא של נוטי דוג הוא בכלל לא אנצ'רטד אלא משהו עם קונספט של חלל,אם זה ככה אז הוא מן הסתם בשלב מתקדם של הפיתוח ואלו לא תמונות קונספט אלא תמונות שרומזות על ה theme של המשחק לקראת החשיפה ב VGA.

ומעניין מאוד למה ג'ף קילי עושה הייפ הפעם,מניסיון איתו לרוב זה מאכזב,בכל מקרה לא נראה לי שהסטרים זמין לנו בתור תושבים מחוץ לארה"ב ובנוסף הוא יוצא גם ב 6 בבוקר שעון ישראל.

גם אני חשבתי על מחקר לקראת משחק חדש מהצוות של TLOU, זאת גם יכולה להיות אופציה. אבל התזמון של כל הטיזרים האלה נראה לי מוזר במיוחד הטיזר של Geoff Keighley, איך הוא יודע כבר בשלב כזה מוקדם על איזה כיוון Naughty Dog הולכים עם המשחק הבא שלהם, למרות שאפשר לטעון שהוא סתם פרסם את התמונה הזאת אבל כל מי שמכיר אותו ואת ההייפ שהוא עושה יודע שזה לא סתם.

Nucleus_Dawn כתב:למה כמעט וודאי שהם מפתחים עוד אנצ'רטד?
דווקא מההיסטוריה שלהם, נראה לי מאוד סביר שהם ממשיכים הלאה לכותר חדש. ככה הם עשו עם קראש בנדיקוט אחרי הPS1. ככה הם עשו גם עם JAK אחרי הPS2.

---
משחק חדש של נוטי' דוג בחלל נשמע כמו אחלה סיבה לקנות PS4.

היו כבר כמה פרסומים שיכולים להצביע על משחק Uncharted חדש, אם אני לא טועה אחד האנשים שיהיו במשחק אמר שהוא עבד על Uncharted חדש ובאחד האתרים הופיע המשחק למכירה ובדרך כלל המשחקים סתם לא מופיעים שם.

Walle
Trainee

הודעהעל ידי Walle » 02 נובמבר 2013, 14:56

עוד קצת חדשות/עדכונים..

- Neil Druckmann שאחראי על המשחק The Last of Us רשם בטוויטר:
Today I saw a concept piece for a potential future project that was super inspiring. Can't wait to explore those ideas... After #TLoUSPDLC

בתגובה רשם Mark Richard Davies, מעצב TLOU:
@ryan211 @Neil_Druckmann don't want to start any rumors, but Neil was staring at this ALL DAY
בנוסף הוא הוסיף קישור לכתובת האתר http://savagestarlight.com/

https://twitter.com/Neil_Druckmann/stat ... 9298207745

הידיעה הזאת יכולה להצביע שהמשחק מפותח ע"י הצוות של TLOU ונמצא ככל הנראה בשלבים מוקדמים מאוד.

- בנוסף הולכים וגוברים הפרסומים על האירוע השקה של הPS4 בSpike TV, הנה כמה ידיעות נוספות שקשורות לאירוע:

Mark Rein, אחד מהמייסדים של Epic Games צייץ בטוויטר שלו...תשפטו בעצמכם ;)

"So sexy. Can’t wait for PS4!"
תמונה
https://twitter.com/MarkRein/status/395366654843953152

ואת הידיעה שמכוונת לאירוע ההשקה PS4 ALL ACCESS ב14 החודש.
"Only 16 days away!"
תמונה
https://twitter.com/MarkRein/status/395379710290436097

מה אתם אומרים?

וכנראה נקבל גם משהו חדש מהמשחק Infamous: Second Son
"oh you can probably count on seeing something new soon. There is this little launch of a game console made by Sony next month :)"
https://twitter.com/SuckerPunchProd/sta ... 2203925505

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 02 נובמבר 2013, 18:51

אין מה לפרש את אמרותיו של מארק ריין,הוא תומך נלהב מאוד של הקונסולות ותמיד מדבר בשבחן מתוך אינטרס ברור,הכובע שהוא חובש הוא זה של בעל המנוע של אנריל 4 ולא של משחק פוטנציאלי כזה או אחר.
והפס4 השחורה לא ממש סקסית בעיני אבל ה mock up הלבן הזה פשוט :o :
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 15 אורחים