משחקי 2018

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: משחקי 2018

הודעהעל ידי Laskin » 27 ספטמבר 2018, 13:17

כן, כמו שאמרתי - ניתן סתם לבזבז וניתן לחסוך כי גם ככה לא ישימו לב להבדל :D
אני כבר לא זוכר מה זה היה, אבל פעם היה משחק שתפס פי 2 ממה שהיה אמור בגלל שהוא כלל דיבוב באיזה 10 שפות שונות באיכות מאוד מאוד גבוהה משום מה. או יותר נכון - מאוד לא מכווצת.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 ספטמבר 2018, 17:31

ברור, גם אפשר לכווץ את האודיו או לא וכנל על טקסטורות. זוכר בדור הקודם משחקים תופסים 20 גיגה על הפס3 ו-6 על ה360 רק כי לאחד היה dvd ולשניה בלוריי? אם בא לך לשרוף מקום זה מאוד קל :)
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 01 אוקטובר 2018, 08:02

היום ב-16:00 יגיע הטריילר גיימפליי השני של RDR2!

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 01 אוקטובר 2018, 10:03

האלים ברכו אותנו.

תודה לך רוקסטאר על עוד הצצה לפיסות קטנות של גיימפליי ערוך מספר שבועות לפני שהמשחק יוצא :P

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 01 אוקטובר 2018, 10:11

מעניין כמה טריילרים כאלה עוד מתוכננים לנו... אחרי החלק השני שיגיע היום, הכוונה.
אחד למולטי חייבים לעשות, אבל עם כל המכניקות של המשחק הזה לא אתפלא אם נראה עוד 2 נוספים, שילמדו אותנו על כל אספקט של העולם שהם בנו... אז זה אומר טריילר אחד כל שבוע עד שהמשחק יצא (:

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 01 אוקטובר 2018, 10:21

אם באמת יש לפחות 4 חלקים בסדרה של הגיימפליי (3 לגיימפליי פלוס אחד למולטי) ובנוסף אמורים לקבל בסוף גם את טריילר השיגור המסורתי אז אנחנו באמת עכשיו נקבל כל שבוע טריילר חדש, שבמונחי רוקסטאר זו ממש התפרעות והצפה שלנו במדייה מהמשחק משל היו יוביסופט עם AC חדש :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 01 אוקטובר 2018, 11:30

יכול להיות גם רק עוד אחד, ואז אחד של המולטי ואז אחד שיהיה פשוט launch trailer

בכל מקרה לדעתי נקבל כל שבוע טריילר (:
אני אישית לא מתכוון לצפות אחר כך בשום סרטונים של שחקנים אחרים עד שאסיים אותו. בא לי שזו תהיה החוויה שלי ולא להיות מושפע מאחרים, לפחות עד שאסיים את הסיפור.
טוב נו, בטח אשבר ואצפה בטיפים בסיסיים הכרחיים כאלה ואחרים

המשחק הזה הולך להיות משהו כל כך מיוחד, אני בטוח בזה... לא יורד מה-97 או מה שזה לא היה שהבאתי לו בנושא ההימורים! (:

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 01 אוקטובר 2018, 13:44

טוב אז יש עוד רבע שעה עד שהאמברגו ביקורות של AC יורד,ב-Era פירסמו שתי ביקורות- אחת של 4/5 והשנייה 5/5,מפתיע לטובה האמת.
אני לא יכול שלא להישאר אדיש לסדרה הזו,אבל אני מודה שאני קצת סקרן לראות איך הוא יצא..

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 01 אוקטובר 2018, 14:41

טוב, זה ממש מפתיע אותי.
AC מקבל ביקורות טובות, אפילו טובות מאוד, והרבה טוענים שזה הכי טוב שהסדרה עשתה אי פעם.
ממש הפתיע אותי כי הייתי בטוח שהמשחק הולך להיות פלופ ו75 במקרה הטוב, ובדרך כלל יש לי עין טובה לדברים האלה.
אמרתי כבר שזה הראשון בסדרה שכנראה לא אקנה בהשקה, אבל עכשיו.. גם ככה יש עוד שבועיים לחופשת הקיץ :).
אקרא קצת ביקורות כדי להבין מה בדיוק הוא עושה כל כך טוב ואם זה מדבר אלי לפני שאחליט לקנות, אבל בכל מקרה זו הפתעה באמת רצינית מבחינתי.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 01 אוקטובר 2018, 14:50

זה קונצנזוס שהוא המשחק AC הכי טוב שיצא אי פעם. אומרים שהוא נורא נרחב ומושקע ומפוצץ בתוכן טוב (למרות שעדיין יש תוכן זול אבל הוא מיעוט), חלק גם נסחפים לאמר שהוא בין המשחקי RPG בעולם פתוח הכי טובים שיצאו.

בקיצור, מאוד מפתיע, אני רק יכול לדמיין אילו ציונים היה מקבל בלי Origins שנה שעברה, כי לי זה נשמע שאם לא היה את אוריג׳ין רק לפני שנה המשחק הזה היה מרגיש יותר חדשני ורענן ופחות קצת כמו חבילת הרחבה סופר מושקעת ואיכותית והוא היה יושב על 92-93, אבל עכשיו גם הציונים למשחק אדיר על פניו נפגעו (להערכתי) וגם יש סיכוי טוב שימכור פחות ממה שמגיע לו. חבל מאוד אבל זה הכל באשמת האסטרטגיה של יובי.

בכל אופן, לי זה נשמע כמו המשחק הראשון שאנסה ברצינות מהמותג הזה, המשחק AC החובה הראשון מאז AC2, אני אקנה אותו בהמשך בסייל סביר שזה משהו שבחיים לא עשיתי עם הסדרה. מקווה שאני אוהב כמו שהמבקרים אהבו, אם אני לא אתחבר אז כנראה שהסדרה הזו אף פעם כבר לא תהיה בשבילי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 01 אוקטובר 2018, 15:09

אני לא מופתע כל כך, לי הוא באמת נראה כמו הקודם, רק מעניין ומפוקס יותר.
שמח שסוף סוף הולך להם, אבל כן מקווה שיקחו עכשיו איזה שלוש שנים כמו שצריך, ויעבדו כולם על משחק הדור הבא בסדרה, שבאמת יפוצץ אותנו... שדרוג במעבד זה בדיוק מה שהסדרה צריכה כדי להחזיר אותי והרבה אחרים שנטשו (:

מעניין איך יהיו המכירות כשהוא כל כך קרוב לRDR2
או שזה בדיוק המרחק הנכון ממנו...? חודש שלם לסיים אותו זה לא מעט זמן

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 01 אוקטובר 2018, 15:22

עם השוואות כאלו קצת מפתה לקנות אותו עכשיו אבל אני חושב שבכל זאת אתאפק בשביל RDR2. אני פשוט יודע שעם הקצב שלי אני לא אספיק לסיים אותו עד אז. לא יודע אם זה עונה לך על השאלה לאסקין כי זה באמת משתנה, לי זה לא מספיק אבל כנראה שלהרבה אחרים זה די והותר זמן עד ל RDR2.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 01 אוקטובר 2018, 15:49

אוף, קראתי קצת ביקורות שלמות ואני חושב שאני נשבר.
שתבינו, אני עם הסדרה הזאת מהיום הראשון שלה ושיחקתי בכל המשחקים, ולמרות לא מעט תקופות של אהבה-שנאה איתה בעקבות החלטות כאלו ואחרות של יוביסופט, ולמרות שאני פחות ופחות אוהב את הכיוונים העוד יותר פתוחים ועוד יותר 'יוביסופטיים' שהיא מקבלת (אם כי אוריג'ין בהחלט היה הראשון להיות טוב יותר מקודמו אחרי כמה נפילות רצופות), זו עדיין סדרה שיש לה מקום מיוחד מבחינתי ותמיד אעקוב אחריה.

אבל הפעם הייתי שלם עם ההחלטה, נהנתי מאוריג'ין אבל הגעתי לרוויה, המשחק נראה היה כמו צעד לאחור והתפזרות מיותרת מאוריג'ין לצד הרוב המוחלט שנשאר זהה.
אבל הביקורות האלו לא סתם טובות בשביל משחק AC עייף, ציטוטים נבחרים מign ויורוגיימר (כמו גם מה שבלינג הביא) טוענים שזה אחד מהrpg עולם פתוח הטובים שיצאו, לא פחות..

אוף, אני חושב שנשברתי. כנראה שאמשיך עם הסדרה הזאת שלא נותנת לי לעזוב אותה ואקנה גם את אודיסי בהשקה :).

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 01 אוקטובר 2018, 15:56

אם אתה רוצה ציטוט שיצנן לך קצת את ההתלהבות (שלא תגיד שאני לא חושב עליך ;)) אז קבל (Gameinformer)

Greece is filled with activities like clearing camps, infiltrating forts, and waging war. I enjoyed those objectives, but I was hungry for more scenarios that felt less random and more carefully designed. Instead, Odyssey feels like an ecosystem set up and left to run on its own with little authorial interference. Too many quests send you sneaking around cookie-cutter compounds to contend with a standard assortment of patrolling guards as you loot chests, burn war supplies, or kill specific targets. With some notable exceptions, even the main story missions and key assassinations rely on these tasks, so your actions during major beats often don’t feel distinct or special compared to the rest of the experience. While those activities may be fun, their repetition and predictability drain some glory from your tale.

אז כן, הרבה תוכן מעולה יש שם, אבל גם לא מעט תוכן כזה כנראה... שזה קצת חבל כי יש להם עשרות שעות של תוכן איכותי אבל יוביסופט כנראה לא יכולים להגמל מפעילויות רפטטיביות.

אה כן, וכמובן שתצטרך לפעמים לצבור XP בשביל להתקדם בסיפור כי הוא מוגבל לפי רמות, מה שאומר שיש מצב טוב שתצטרך לעשות לא מעט מהפעילות הרפטטיבית הזו, למרות שקראתי שיש גם הרבה תוכן צד איכותי שגם מקדם אותך ברמות, אבל לא יודע אם הוא לבדו מספיק בשביל לקדם את הדמות שלך מבלי לגעת יותר מדי בפעילויות האלה.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 01 אוקטובר 2018, 16:10

תודה בלינג :)

אבל ברצינות, כמו שאמרתי אני מאוד ותיק עם הסדרה, הכי ותיק שאפשר.
ואני מודע לכל הבעיות הרבות מאוד שלה, מה זה מודע.. אני לא אוהב משחקים כאלו באופן כללי, ומהמשחקים הפחות מוצלחים בסדרה (סינדיקייט בעיקר וגם יוניטי לפרקים ארוכים מדי שלו) אפילו לא נהנתי בכלל ודי שנאתי אותם.
אבל אני לא יודע למה, אולי הגיל שבו נכנסתי למשחק הראשון או האהבה שלי לסטינג היסטורי.. איכשהו אני מצליח די בעקביות להתרחק ממשחקי המיינדלס פאן האלו שאני לא מאוד אוהב כמו FC, אבל AC זו הסדרה היחידה שהצליחה לתפוס אותי למרות שאני לא תמיד אוהב את המשחקים.
אבל אז יוביסופט מצליחים להחזיר אותי, כמו אחרי סינדייקט שבאמת לא אהבתי ושבר לי את הרצון לשחק במשחק הבא - פתאום סופט ריבוט, שנה הפסקה.. חזרתי לאוריג'ין כמו כבש :).

והנה, אוריג'ין היה טוב אבל בהחלט מספיק (את הdlc שלו התחלתי ולא סיימתי), וחשבתי שעם אודסי (שבאמת נראה לי לא טוב בסרטונים) לפחות אחכה קצת. אבל שוב, ביקורות טובות וכנראה אכנס עוד פעם.
מה שאני מנסה להגיד זה שאני יודע מה הבעיות שיהיו למשחק ומודע לגמרי למה AC יכול ומה הוא לא יכול להיות.
אבל אני כבר כל כך קשור לסדרה הזאת, שעצם העובדה שזה 'משחק הAC המוצלח ביותר' לפי קונצנזוס הביקורות שאני מרגיש כבר מדגדג לי.
האם הוא באמת יורק לכיוון הרמה של הוויצ'ר? מאוד, מאוד, *מאוד* קשה לי להאמין. זה AC, שלא יעבדו עלי, אבל לפעמים AC טוב זה מספיק.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 01 אוקטובר 2018, 16:28

טוב סטיק מה אני אגיד לך... נשמע שכבר קנית את המשחק בראש שלך :)

יהיה מעניין לשמוע את הרשמים שלך כי עם כמה שאתה קשור ומכור לסדרה אתה גם די ביקורתי כלפיה ויהיה מעניין לראות אם אודיסי באמת מעלה אותה רמה גם בעיניך.

אה כן והטריילר של RDR2:

נראה מצויין כמובן, לא משהו מפתיע במיוחד שלא יכלנו לצפות ממשחק עולם פתוח חדש של רוקסטאר, הכל ברמת ליטוש סופר גבוהה. המוד FPS אדיר.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 01 אוקטובר 2018, 16:33

היה משהו אחד שראיתי שחוזר על עצמו בחלק מהסקירות שהדליק אותי- מה שהם עשו עם הסיפור בהווה בנוכחי ממש טוב. אני לא יכול לתאר לכם כמה אהבתי את הסיפור modern day של AC עד AC3 ולשמוע על זה ממש גורם לי לרצות לצלול שוב לסדרה.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 01 אוקטובר 2018, 16:47

כן בלינג, די החלטתי כבר לקנות אותו אחרי שקראתי וצפיתי כמעט 10 ביקורות שונות. האמת שאני בעיקר מתלבט בין הpc לps4, אחכה להשוואה של DF או משהו כדי להיות בטוח.
הדבר היחיד שבאמת מפחיד אותי זה שאלו אותם החברה שעשו את סינדייקט, שגם כן איכשהו התקבל בביקורות חיוביות (אם כי לא עד כדי כך) וכבר בזמן אמת אמרתי שהוא משחק מחורבן וכנראה הכי גרוע בסדרה. חוץ מהעובדה שהוא היה יציב טכנית (שזה יוצא דופן למשחק AC מ3 וכד אליו) לא היה בו כלום, ואין לי מושג איך הוא התקבל בזמנו בצורה חיובית. היום כבר היחס כלפיו הרבה יותר רע והקונצנזוס די התיישר עם הדעה שלי בדיעבד, אבל בזמן אמת זה שיגע אותי.
בכל מקרה יאללה, אקנה אותו, מה הסיכוי שפעמיים כל המבקרים מפשלים? מקסימום, יהיה לי מקום לשפוך אליו את כל האכזבות והעצבים שלי מהסדרה הזו ואתם תאלצו לסבול את זה :).

פייג' כן, גם אותי זה תפס. מת שיחזרו לעשות עם זה משהו מעניין, מאז האכזבה עם AC 3 הם פשוט זרקו את זה לפח וגם אוריג'ין שהבטיח להחזיר את הקו הזה רק הראה שהוא עוד שם בלי לעשות איתו שום דבר בעצם.
בוא נראה אם הפעם הם באמת חוזרים לשורשים.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 01 אוקטובר 2018, 17:04

ממתי ממוצע 76 ועוד ב 2014 שהיה יובש רציני ורק חיכו למשהו נחמד שיגאל אותנו זה ציון טוב ל AC? זה די שפל עבור הסדרה במעמד שבה היתה ככה שאתה די מתואם גם עם הרבה מבקרים לגביו גם בזמן אמת :)

אודיסיי אגב הספיק לרדת ל 85 ככה שגם פה עם כמה שזה AC מעולה יש כנראה בעיות, הרבה מהן כמו שאמרתי זה שהוא המשך שנתי אחרי המשחק שהביא את הרענון לסדרה, אם זה היה המשחק שמביא את הרענון ביחד עם שאר המעלות שלו אז היחס היה יותר סלחני כלפי המגרעות (פעילויות צד של יובי) ויותר נלהב כלפי כל השאר.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 01 אוקטובר 2018, 17:23

עלה חזרה ל-86 :)
ברור שמדובר כאן בהוצאה מוצלחת של UBI וזה מעולה עבורם שהזיכרון האחרון שלנו מהסדרה לשנתיים הבאות יהיה מוצלח לפני שהם מפילים עלינו את הפצצה הגדולה עם AC יפן ;)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 01 אוקטובר 2018, 17:57

הטריילר של RDR2 באמת מדהים, כרגיל... אני לא יכול לחכות כבר /: זה לא כמו הציפייה שהייתה לי לGOW, אבל זה ממש קרוב!

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 01 אוקטובר 2018, 19:03

אני ממש אדיש ל-RDR2,לא כי אני חושב שהוא לא יהיה מדהים,אלא כי לא שיחקתי ב-RDR הראשון מעבר לשעה הראשונה ואני לא יכול לשים את האצבע למה כי אני ממש לא חשבתי שמדובר במשחק רע..מפה לשם הוא יושב לי ב-HDD של ה-XBO לפחות שנתיים :?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 01 אוקטובר 2018, 20:21

אני לא חושב שיש קשר אם שיחקת בראשון או לא כי זה פריקוול, ועולם בפני עצמו... מתאר לעצמי שהאדישות תעבור אחרי שהביקורות יאשרו שזה משהו שמציב רף חדש בכל כך הרבה קטגוריות...

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 01 אוקטובר 2018, 20:35

Laskin כתב:אני לא חושב שיש קשר אם שיחקת בראשון או לא כי זה פריקוול, ועולם בפני עצמו... מתאר לעצמי שהאדישות תעבור אחרי שהביקורות יאשרו שזה משהו שמציב רף חדש בכל כך הרבה קטגוריות...

מהקצת שאני מכיר,סיבה מרכזית שאנשים רוצים לשחק בו היא בגלל הקשר לראשון ולמלא פרטים בסיפור שחסרים להם ממנו אז אני מניח שהרוב הגדול של האנשים שמחכים ל-RDR2 כן שיחקו בראשון.
אני נוטה להתלהב מהר ממשחקים,בין אם הם המשך או New IP,אבל אם מדובר במשחק בסדרה שלא באמת נגעתי בה,גם אם שאר העולם מתפוצץ מציפייה אני אהיה יותר שמרן כי די ברור לי שאני לא אגע בו עד שאני אסיים עם הקודמים (או קודם,במקרה של RDR) אפילו אם מדובר בפריקוול,ברור שיהיו לי פערים ואני אפספס המון רפרנסים לראשון אם אשחק בו על עיוור.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 01 אוקטובר 2018, 20:49

לא, הסיבה המרכזית לציפייה היא שהוא נראה אדיר, ושהוא משחק המשך למשחק אדיר. הסיפור הוא פחות העניין פה.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 7 אורחים