DrKeo כתב:עדכנתי, האמת שחוץ מאשר המסך הצעות החדש, המסך מולטי טסקינג החדש והשדרוגים של סירי לא ממש ראיתי משהו מלהיב. אה, והפונט השתנה, מוזר לי.
DrKeo כתב:רק אייפד אייר 2 שזה אומר רק הדגם הכי חדש :/
אני מחפש לשדרג אייפד כבר כמה שנים, הpro קרץ לי אבל כמו תמיד אפל עשתה את התרגיל הקבוע והחסירה ממנו פיצ׳ר גדול. הפעם? ה3d touch.
Nucleus_Dawn כתב:DrKeo כתב:רק אייפד אייר 2 שזה אומר רק הדגם הכי חדש :/
אני מחפש לשדרג אייפד כבר כמה שנים, הpro קרץ לי אבל כמו תמיד אפל עשתה את התרגיל הקבוע והחסירה ממנו פיצ׳ר גדול. הפעם? ה3d touch.
הם תמיד מנסים פיטצ'רים חדשים באייפון ומעבירים אותם לאחר מכן לשאר המכשירים. אותו הדבר קרה גם עם קורא טביעות האצבע.
בPRO 2 שייצא בעוד שנה כנראה שיהיה כבר force touch (וזה בטח גם יהיה force touch 2.0, שעובד ביחד עם העט ואיכשהו מספק חוויה עוד יותר טובה ומדויקת וחסרת לאג).
תמיד יהיה משהו "חסר", אבל תמיד הטאבלטים ממש מצוינים. אני לא חושב שיש סיכוי שתתחרט על זה שקנית אייפד PRO ואני חושב שאם תנצל איזה חנן ותדאג לקנות מארה"ב ואז לשדרג כל שנה ע"י זה שאתה קונה בארה"ב ומוכר בארץ, אז בכלל ייצא לך משתלם
Laskin כתב:עדכנתי לIOS9, ועכשיו משום מה, כשאני מדפדף בין אפליקציות - זה עבר לי מימין לשמאל במקום להפך.
זה נורמלי או שאני בהריון?
DrKeo כתב:הממשק שלי באנגלית, זה מימין לשמאל :/
Laskin כתב:עדכנתי לIOS9, ועכשיו משום מה, כשאני מדפדף בין אפליקציות - זה עבר לי מימין לשמאל במקום להפך.
DrKeo כתב:כן, כי על זה דברנוLaskin כתב:עדכנתי לIOS9, ועכשיו משום מה, כשאני מדפדף בין אפליקציות - זה עבר לי מימין לשמאל במקום להפך.
אבל כל העניין של הRTL מזעזע, אני לא מאמין שהם עשו את זה לכל הלקוחות עברית/ערבית.
Laskin כתב:איך לעזאזל מישהו לא משתמש בזה כל הזמן?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 40 אורחים