סלולרים, ניידים ומשחקים עבורם - הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: סלולרים, ניידים ומשחקים עבורם - הנושא הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 16 ספטמבר 2015, 14:40

הלאג גדול יותר כי זה אקטיבי, אפילו למסך מגע רגיל והאצבע יש לאג כך שתמיד יש לאג. פשוט באקטיבי המצב גרוע יותר למרות שנראה שאפל די פתרו את הבעיה לפי הרשמים.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 16 ספטמבר 2015, 14:45

למה באקטיבי הלאג גרוע יותר? מה יש באקטיבי שהופך את זה לגרוע יותר. אני פשוט מעולם לא שמעתי מישהו אומר את זה, רק שזה מעצבן כי אתה צריך בטריה עכשיו לעט.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 ספטמבר 2015, 18:31

להגיד לך את האמת, אני לא בטוח למה, כנראה שעט אקטיבי צריך לשדר לטבלט או משהו כזה. אבל הנה, אפילו מהכתבה שקליימן הביא בעמוד הקודם:
"That said, Microsoft actually moved away from Wacom digitizers with the Surface Pro 3. The digitizer was the thing that made the original Surface Pro and Pro 2 so good for drawing, and with that gone, the stylus had to be active, introducing significant lag."

אגב, היום יוצא IOS9.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 16 ספטמבר 2015, 19:41

זה נשמע לי אנקדוטי לחלוטין. אין שום משמעות להיותו אקטיבי או פאסיבי אלא פשוט לזה שהמוצר של וואקום הוא כנראה מוצלח יותר.
לי יש שני טבלטים עם דיגיטייזרים. הראשון של וואקום והשני של סינפטיקס. זה של ואקום חלק יותר והתוצאה נעימה יותר לעין אבל אני לגמרי לא בטוח אם זה נובע מטכנולוגיה מדויקת יותר או מאינטרפולציה/ספליינים על הנקודות שוואקום עושה וסינפטיקס לא.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 ספטמבר 2015, 20:02

יכול להיות, האמת שאין לי שמץ אם זה נובע מסוג הטכנולוגיה או סתם איכות העט/טאבלט.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 ספטמבר 2015, 22:38

עדכנתי, האמת שחוץ מאשר המסך הצעות החדש, המסך מולטי טסקינג החדש והשדרוגים של סירי לא ממש ראיתי משהו מלהיב. אה, והפונט השתנה, מוזר לי.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 16 ספטמבר 2015, 23:43

DrKeo כתב:עדכנתי, האמת שחוץ מאשר המסך הצעות החדש, המסך מולטי טסקינג החדש והשדרוגים של סירי לא ממש ראיתי משהו מלהיב. אה, והפונט השתנה, מוזר לי.

הרבה שדרוגים ברקע, באמת. גם ברור שהפוקוס הפעם הוא על האייפד ולא על האייפון.

הקטע של הפונט באמת מוזר. מצד אחד, זה לא באמת נראה לי שונה במיוחד. מצד שני, הכל שונה לגמרי!!! מה זה?!?!?! בטח עד מחר אתרגל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 ספטמבר 2015, 01:34

רק אייפד אייר 2 שזה אומר רק הדגם הכי חדש :/

אני מחפש לשדרג אייפד כבר כמה שנים, הpro קרץ לי אבל כמו תמיד אפל עשתה את התרגיל הקבוע והחסירה ממנו פיצ׳ר גדול. הפעם? ה3d touch.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 17 ספטמבר 2015, 01:48

DrKeo כתב:רק אייפד אייר 2 שזה אומר רק הדגם הכי חדש :/

אני מחפש לשדרג אייפד כבר כמה שנים, הpro קרץ לי אבל כמו תמיד אפל עשתה את התרגיל הקבוע והחסירה ממנו פיצ׳ר גדול. הפעם? ה3d touch.

הם תמיד מנסים פיטצ'רים חדשים באייפון ומעבירים אותם לאחר מכן לשאר המכשירים. אותו הדבר קרה גם עם קורא טביעות האצבע.
בPRO 2 שייצא בעוד שנה כנראה שיהיה כבר force touch (וזה בטח גם יהיה force touch 2.0, שעובד ביחד עם העט ואיכשהו מספק חוויה עוד יותר טובה ומדויקת וחסרת לאג).
תמיד יהיה משהו "חסר", אבל תמיד הטאבלטים ממש מצוינים. אני לא חושב שיש סיכוי שתתחרט על זה שקנית אייפד PRO ואני חושב שאם תנצל איזה חנן ותדאג לקנות מארה"ב ואז לשדרג כל שנה ע"י זה שאתה קונה בארה"ב ומוכר בארץ, אז בכלל ייצא לך משתלם :D
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 17 ספטמבר 2015, 05:58

אני אומר חכה לPro-X.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 17 ספטמבר 2015, 10:13

עדכנתי לIOS9, ועכשיו משום מה, כשאני מדפדף בין אפליקציות - זה עבר לי מימין לשמאל במקום להפך.
זה נורמלי או שאני בהריון?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 ספטמבר 2015, 10:54

Nucleus_Dawn כתב:
DrKeo כתב:רק אייפד אייר 2 שזה אומר רק הדגם הכי חדש :/

הם תמיד מנסים פיטצ'רים חדשים באייפון ומעבירים אותם לאחר מכן לשאר המכשירים. אותו הדבר קרה גם עם קורא טביעות האצבע.
בPRO 2 שייצא בעוד שנה כנראה שיהיה כבר force touch (וזה בטח גם יהיה force touch 2.0, שעובד ביחד עם העט ואיכשהו מספק חוויה עוד יותר טובה ומדויקת וחסרת לאג).
תמיד יהיה משהו "חסר", אבל תמיד הטאבלטים ממש מצוינים. אני לא חושב שיש סיכוי שתתחרט על זה שקנית אייפד PRO ואני חושב שאם תנצל איזה חנן ותדאג לקנות מארה"ב ואז לשדרג כל שנה ע"י זה שאתה קונה בארה"ב ומוכר בארץ, אז בכלל ייצא לך משתלם :D

קוראים לזה להחסיר פיצ'ר כדי שתשדרג שוב מהר, אני ממש שונא את זה. זה כמו שהאייפון הראשון (שהיה לי ושנאתי את זה) החסיר וידאו במצלמה אפילו שלכל טלפון זבל בזמנו היה וידאו. כמובן שה3G כבר כלל מצלמת וידאו. גם הטביעות אצבע עשו את השטות הזאת וגם עם החיבור LIGHTNING והאייפד הם עשו את זה. קצת נמאס, הייתי לגמרי קונה PRO אבל למה אני צריך שהאייפד שלי (שילך איתי כנראה 3-4 שנים בכיף) כבר ביומו הראשון יהיה מיושן? הרי עוד שנה יהיה לי אייפון 7, למה שאני אתרגל עליו ל3D TOUCH ואז באייפד שלי הפיצ'ר יהיה חסר לי?

וכן לאסקין, גם אני מרגיש כאילו התקינו לי חלונות בעברית פתאום בIOS9 :)

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 17 ספטמבר 2015, 11:07

Laskin כתב:עדכנתי לIOS9, ועכשיו משום מה, כשאני מדפדף בין אפליקציות - זה עבר לי מימין לשמאל במקום להפך.

אתה כנראה בהריון, אבל זה בלי קשר.

ב-iOS 9 אפל החליטה להפוך את מערכת ההפעלה שלה לתומכת right to left בצורה מלאה. זה אומר שבשפות שנכתבות מימין לשמאל - המערכת כולה תתהפך בהתאם.

יש בזה הגיון, אבל מצד שני אנשי ה-UI של אפל לא עצרו לחשוב שאולי יש גם הגיון בכך שאנשים היו רגילים למערכת מסויימת שעובדת בצורה מסויימת במשך הרבה מאוד זמן, ולהפוך להם אותה פתאום יהיה בעיקר מרגיז. יותר מהכל, זו נראית החלטה של מעצבים שאומרים "יואו אנחנו חייבים להיות רגישים יותר לאנשים שכותבים מימין לשמאל", אבל לא באמת שולטים בשפות שנכתבות מימין לשמאל.

הפתרון, בשלב זה, הוא להעביר את שפת הממשק לאנגלית, או להתרגל למצב החדש. אם אני מכיר את אפל - כנראה שהוא לא ישתנה בחזרה.

אגב, מי שמעוניין לבדוק את אפליקצית ה-news החדשה, יכול לעשות זאת על ידי שינוי ה-region של המכשיר לארה"ב. לא ברור בדיוק למה אפליקציה שמתבססת על תכנים חינמיים חסומה מאחורי חומת מיקום, אבל לפחות קל להתגבר עליה אם רוצים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 ספטמבר 2015, 11:14

הממשק שלי באנגלית, זה מימין לשמאל :/

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 17 ספטמבר 2015, 11:22

וואי הקטע של הימין לשמאל זה גם בווינפון אם אתה בוחר בעברית. אני לא בוחר בעברית אף פעם אבל במקרה שאני נתקל בטלפון שכן זה משגע אותי.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 17 ספטמבר 2015, 11:24

DrKeo כתב:הממשק שלי באנגלית, זה מימין לשמאל :/

זה... מאוד מאוד מוזר. ממש מאוד מאוד מוזר.
נסה לשם הספורט להחליף נניח משפת ממשק "אנגלית אמריקאית" ל"אנגלית בריטית" וחזרה, סתם לראות את זה יצליח לפתור את זה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 ספטמבר 2015, 11:30

לא, עדין ימין לשמאל. גם לאשתי. גם לטק קראנצ' וגם לVERGE אגב, נראה לי שהתבלבלת ארז :)
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 17 ספטמבר 2015, 11:51

המממם, נראה לי שאנחנו פשוט מדברים על משהו אחר.

המעבר בין המולטיטאסקטינג אכן מימין לשמאל הפעם.

אבל אם הממשק שלך בעברית - *כל* הממשק מימין לשמאל. זה אומר, נניח, שדפדוף בין עמודי הבית הוא מימין לשמאל, וגם הסידור האוטומטי של האפליקציות בעמודי הבית. ומיקום הכפתורים, וסדר האייקונים בבר העליון וכו'. נסה להחליף לעברית לשניה רק כדי לראות את הזוועה. יש מצב אגב שדווקא המולטיטאקסינג בממשק העברית יהפוך פתאום לשמאל לימין, כי הכל הפוך בין כה וכה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 ספטמבר 2015, 12:07

כן, כי על זה דברנו :)
Laskin כתב:עדכנתי לIOS9, ועכשיו משום מה, כשאני מדפדף בין אפליקציות - זה עבר לי מימין לשמאל במקום להפך.

אבל כל העניין של הRTL מזעזע, אני לא מאמין שהם עשו את זה לכל הלקוחות עברית/ערבית.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 17 ספטמבר 2015, 12:15

הממשק שלי גם באנגלית...

זה היה ממש מטומטם לשנות את הממשק מימין לשמאל במעבר בין המולטיטאסקינג. זה פשוט לא טבעי לי עכשיו... ולא בא לי להתרגל :/
נקווה שיוסיפו אופציה לשנות, בקרוב.

אגב - אני משלם דולר אחד בחודש בשביל iCloud, ומשום מה אני עדיין תקוע על 20GB למרות שהם היו אמורים לשדרג ל-50GB. חשבתי שזה יקרה אחרי שאני אעבור לiOS9 אבל זה עדיין על 20GB. מקווה שגם בזה יטפלו בהקדם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 ספטמבר 2015, 12:16

ביחוד שהדפדוף במערכת הוא עדין משמאל לימין אבל במסך מולטי טסקינג מימין לשמאל, לא ברור בעליל.

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 17 ספטמבר 2015, 12:32

DrKeo כתב:כן, כי על זה דברנו :)

אבל כל העניין של הRTL מזעזע, אני לא מאמין שהם עשו את זה לכל הלקוחות עברית/ערבית.

היי, "דפדוף בין אפליקציות" יכול גם להיות "דפדוף בין האייקונים של האפליקציות בעמודי הבית". כאילו, זה לא באמת מה שלאסקין התכוון אליו ואין ספק שיצאתי חומוס - אבל בעולם מקביל היה יכול להיות!

וכן. זו החלטה שאולי נשמעת טוב על הנייר, כשאתה לא שולט בשפה שהיא RTL ואתה רוצה לצאת מתחשב ומגניב. בפועל היא מזעזעת וקשה לי לחשוב למי בדיוק היא תועיל.

(חייב לציין שבאופן אישי - לא מפריע לי שינוי הכיוון במולטיטאסקינג. לא שמתי לב לזה בכלל עד שהצבעתם על זה. אולי כי אני לא משתמש יותר מדי בדרך הזו כדי לעבור בין אפליקציות, או אולי כי אני בדרך כלל מחזיק את האייפון ביד ימין ו"מדפדף" באפליקציות עם האגודל ככה שהצורה החדשה אפילו קצת יותר נוחה במקרה הספציפי שלי)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 17 ספטמבר 2015, 12:37

איך לעזאזל מישהו לא משתמש בזה כל הזמן? :)

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 17 ספטמבר 2015, 13:18

Laskin כתב:איך לעזאזל מישהו לא משתמש בזה כל הזמן? :)

עניין של דפוסי שימוש, אני מניח.

כל "סשן" שלי באייפון בדרך כלל כולל בדיקה של אפליקציה אחת. אני מרים אותו, בודק מה קורה בפייסבוק, מניח אותו בצד, עושה זאת שוב עם טוויטר וכו'. גם אם אני בודק כמה אפליקציות זו אחר זו, נוח לי יותר לעבור ביניהן דרך עמוד הבית מאשר להתחיל לחפש לאן נדחפה האפליקציה שאני רוצה לבדוק במסך המולטי טאסקינג.

במקרים המעטים שאני כן משתמש בכמה אפליקציות במקביל אני אכן עושה שימוש במסך הזה. אבל באמת שזה נדיר אצלי. זה בדרך כלל קורה אם, נניח, אפליקציה פותחת לינק מסויים דרך אפליקציה אחרת ואני רוצה לחזור במהירות לאפ' המקורית. מצד שני, בדיוק בשביל זה הוסיפו עכשיו את קיצור הדרך לחזור לאפליקציה ה"שולחת", אז בכלל נראה לי שהשימוש שלי בדאבל קליק יהיה אפסי.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 17 ספטמבר 2015, 13:41

אני משתמש כל הזמן בהחלפת האפליקציות ובאמת לא שמתי לב לשינוי עד שהזכרתם. זה לא מפריע לי בכלל.
אין לי מושג מה זה כל שאר הימין לשמאל כשהמערכת בעברית, כי אצלי היא באנגלית. זה באמת נשמע כמו שינויים מעצבנים, שיצריכו קצת זמן שימוש כדי להתרגל מחדש ולעד ישאר איזה זכרון שרירים שיצוץ מידי פעם. זה מזכיר לי ש3 שנים אחרי שעברתי לפיפ"א, עדין מסרתי, במקום לבעוט וההפך מידי פעם, כי הכפתורים של הפעולות האלו בPES הפוכים.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 40 אורחים