Uncle Pey'j כתב:אני מבין את הקו שלך- אתה חושב שזה שמדובר במשחק שאפתני טכנית לא בהכרח אומר שהוא צריך לכלול בתוכו כמויות עצומות של באגים,ובדרך כלל אני נוטה להסכים עם הטענה הזו,אבל חשוב לזכור שכאן מדובר בRPG ענק,ז׳אנר שגם ככה מועד לפורענות עם כמויות באגים גבוהות ממשהו כמו משחק לינארי בגוף שלישי מסוני,ןבמקרה הזה מדובר במשחק שנראה שעושה טובה שהוא רץ בכלל על הדור הקודם,אי אפשר לטעון את זה על TW3 שהיה משחק שיצא בתחילת הדור הקודם,לא אחרי שהדור הבא כבר התחיל,הסקופ היה אחר,הכל היה פחות מורכב אז.
לגבי גרסאת הסוויץ של tw3,סבבה,אבל אל תשכח שבמקרה הזה הגרסא שקיבלה פורט הייתה כבר אפויה יחסית והגיע עם כל תיקוני הבאגים שהקונסולות קיבלו שנים אחורה.
אני חושב שמדובר כאן במסרים שיווקיים מוצלחים מצד cdpr- הם הצליחו לשכנע אנשים שהם דוחים את המשחק בלי הפסקה כי הם איזה פרפקציוניסטיים פסיכיים וזה אולי נכון,אבל רק חלקית,כי זה ברור שהם דחפו את המשחק החוצה לפני שהוא אפוי מספיק,והם כנראה כבר לא יכלו למשוך עוד דחייה.
אתה נתקע על הגרסת דור קודם, אבל זו בכלל לא הייתה הנקודה המקורית שלי (אולי הניסוח שלי לא היה מוצלח? לא יודע מה הבנת).. לצורך העניין תתעלם מגרסת הקונסולות, היא לא קיימת. המשחק עדיין די שבור על המחשב, מסכים? ברמה שכל ביקורת על המשחק פשוט קטלה אותו באספקט הזה. ואני לא מדבר רק על קריסות או קווסטים שנתקעו, אני מדבר על אנימציות/סקריפטינג/טעינות/דיאלוגים דפוקים של npcs, אלמנטים של ui שהתחרפנו בכל מיני צורות, שיגורים רנדומלים של כל מיני אובייטקים לאוויר או מתחת לאדמה, ai שלעיתים משתבש ופוגם בגיימפלי, פאקים ויזואלים סופר משונים וכו'. מבקר אחד טען שהמשחק כל כך מבוגבג שגם כאשר הוא עבד כמו שצריך הוא לא היה בטוח אם מה שקורה זה מה שצריך לקרות. מבקרים אחרים אמרו שזה הרס להם כמה מהרגעים הכי דרמטים/חשובים במשחק. היה אפילו אחד שאמר שזה הרס לו את הסצינה האחרונה במשחק לפני הכתוביות.
אז יכול להיות שבגרסה הסופית לצרכן עם הפאטצ' הרבה מזה תוקן, אבל תאמין לי ששיחקתי בכמה משחקי תפקידים בחיי ואני מכיר את התופעות לוואי שלפעמים מגיעות איתם, אך קשה לי להסכים שמה שהמבקרים שיחקו בו זה הסטנדרט שהורגלנו אליו במשחקים מהסוג הזה. וכל זה מעבר לכך ש CD RED הימרו את כל הקופה על המשחק הזה ובטריילרים הוא תמיד נראה כמו המשחק המושקע בהיסטוריה, אז וואלה, לא ציפיתי שהוא איכשהו יהיה יותר שבור מ Fallout: New Vegas..