משחקי 2020

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

Re: משחקי 2020

הודעהעל ידי glass man » 10 דצמבר 2020, 13:50

Laskin כתב:לגבי קצב הפריימים, אם תהיתם... על הוואן הבסיסית זה בערך 21 פריימים בממוצע

אם הם היו מנסים לסחוט עוד 3 פריימים זה טכנית היה כמו סרט LOL.
אבל תכלס? איזה עיצוב מושלם יש למשחק הזה, כמו שחלמתי את דאוס אקס נקסט ג'ן כל השנים.
רייבס הדבר היחיד שמוריד לי, והיותר מדי קללות שיש במשחק הזה.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 10 דצמבר 2020, 14:06

idan כתב:
Uncle Pey'j כתב:אני מבין את הקו שלך- אתה חושב שזה שמדובר במשחק שאפתני טכנית לא בהכרח אומר שהוא צריך לכלול בתוכו כמויות עצומות של באגים,ובדרך כלל אני נוטה להסכים עם הטענה הזו,אבל חשוב לזכור שכאן מדובר בRPG ענק,ז׳אנר שגם ככה מועד לפורענות עם כמויות באגים גבוהות ממשהו כמו משחק לינארי בגוף שלישי מסוני,ןבמקרה הזה מדובר במשחק שנראה שעושה טובה שהוא רץ בכלל על הדור הקודם,אי אפשר לטעון את זה על TW3 שהיה משחק שיצא בתחילת הדור הקודם,לא אחרי שהדור הבא כבר התחיל,הסקופ היה אחר,הכל היה פחות מורכב אז.
לגבי גרסאת הסוויץ של tw3,סבבה,אבל אל תשכח שבמקרה הזה הגרסא שקיבלה פורט הייתה כבר אפויה יחסית והגיע עם כל תיקוני הבאגים שהקונסולות קיבלו שנים אחורה.

אני חושב שמדובר כאן במסרים שיווקיים מוצלחים מצד cdpr- הם הצליחו לשכנע אנשים שהם דוחים את המשחק בלי הפסקה כי הם איזה פרפקציוניסטיים פסיכיים וזה אולי נכון,אבל רק חלקית,כי זה ברור שהם דחפו את המשחק החוצה לפני שהוא אפוי מספיק,והם כנראה כבר לא יכלו למשוך עוד דחייה.

אתה נתקע על הגרסת דור קודם, אבל זו בכלל לא הייתה הנקודה המקורית שלי (אולי הניסוח שלי לא היה מוצלח? לא יודע מה הבנת).. לצורך העניין תתעלם מגרסת הקונסולות, היא לא קיימת. המשחק עדיין די שבור על המחשב, מסכים? ברמה שכל ביקורת על המשחק פשוט קטלה אותו באספקט הזה. ואני לא מדבר רק על קריסות או קווסטים שנתקעו, אני מדבר על אנימציות/סקריפטינג/טעינות/דיאלוגים דפוקים של npcs, אלמנטים של ui שהתחרפנו בכל מיני צורות, שיגורים רנדומלים של כל מיני אובייטקים לאוויר או מתחת לאדמה, ai שלעיתים משתבש ופוגם בגיימפלי, פאקים ויזואלים סופר משונים וכו'. מבקר אחד טען שהמשחק כל כך מבוגבג שגם כאשר הוא עבד כמו שצריך הוא לא היה בטוח אם מה שקורה זה מה שצריך לקרות. מבקרים אחרים אמרו שזה הרס להם כמה מהרגעים הכי דרמטים/חשובים במשחק. היה אפילו אחד שאמר שזה הרס לו את הסצינה האחרונה במשחק לפני הכתוביות.

אז יכול להיות שבגרסה הסופית לצרכן עם הפאטצ' הרבה מזה תוקן, אבל תאמין לי ששיחקתי בכמה משחקי תפקידים בחיי ואני מכיר את התופעות לוואי שלפעמים מגיעות איתם, אך קשה לי להסכים שמה שהמבקרים שיחקו בו זה הסטנדרט שהורגלנו אליו במשחקים מהסוג הזה. וכל זה מעבר לכך ש CD RED הימרו את כל הקופה על המשחק הזה ובטריילרים הוא תמיד נראה כמו המשחק המושקע בהיסטוריה, אז וואלה, לא ציפיתי שהוא איכשהו יהיה יותר שבור מ Fallout: New Vegas..

גם אני שיחקתי בכמה כאלו,ועדיין,אני לא זוכר משחק בסקייל ובסקופ של סייברפאנק,ובוא לא ניתמם,גם סקיירים היה פסטיבל באגים כשהוא יצא,גם פולאאוט 3 היה מזעזע,לא חסרות דוגמאות. לא ברור לי למה מישהו חשב ש-cdpr יצליחו לחמוק מזה,בטח כשבביקורות שהספקתי לעבור עליהן אומרות שמדובר כנראה בעולם הכי מרשים במשחקים עד וג׳ון מDF שאמר שזה כנראה המשחק הכי מרשים גרפית שהוא ראה,היה ברור שלכל השאפתנות הזו יהיה מחיר.
אני חושב שבהתחשב בהיקף של המשחק,בלתי אפשרי היה לצפות למוצר עם רמת ליטוש כמו של משחק נוטי דוג,אני לא יודע אם המצב היה יכול להיות טוב יותר,אני לא עובד בcdpr,אני מתאר לעצמי שדחייה של כמה חודשים הייתה עוזרת,אבל החבר׳ה שם כנראה נכנעו למה שאוהבים לכנות בתעשיית הטק minimum viable product ולשחרר את המשחק במצב הנוכחי,כשהם מודעים לגודל הציפייה וההבטחות שלהם סביבו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 דצמבר 2020, 14:16

Laskin כתב:זה מסכם עוד יותר טוב :)

WTF

גלאס - זה באמת בדיוק מה שרצית? :D
מקפיץ שוב כי זה מאוד משעשע מספיק בעיני... אני לא יודע אם זה אחרי פאץ' יום השקה או לפני, אבל פאק המצב ממש על הפנים בקטע הזה

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 10 דצמבר 2020, 14:23

חחחחחח המשחק נראה טוב בלילה.
מה ששמת נראה כמו משחק PS3 בהשקה שלו..גרפיקה 2006.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 10 דצמבר 2020, 14:25

זה כמעט משמח אותי לראות את זה,התגעגעתי למשחקי פיסי אמיתיים. האחרון היה קרייסיס,לפניו hl2,doom 3 וfar cry. אני לא מחשיב את סטאר סיטיזן כי אין לי מושג מה היצור הזה סורי :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 דצמבר 2020, 14:28

Uncle Pey'j כתב:ג׳ון מסכם את המצב על הקונסולות טוב:

באטלפילד 3 זכור בתור משחק שהרגיש ונראה כמעט כמו משחק אחר לגמרי על הפיסי לעומת הקונסולות,שנאבקו להריץ אותו.

המממ, פלאשבקים לדיוני BF3 על ה-360...
viewtopic.php?f=1&t=911&hilit=BF3&start=1075

Uncle Pey'j כתב:זה כמעט משמח אותי לראות את זה,התגעגעתי למשחקי פיסי אמיתיים. האחרון היה קרייסיס,לפניו hl2,doom 3 וfar cry. אני לא מחשיב את סטאר סיטיזן כי אין לי מושג מה היצור הזה סורי :)

הלוואי וזה היה קורה יותר, התגעגעתי לימי קרייסס ובלעדיים של ה-PC. ביננו, המשחק הזה בלעדי ל-PC. הוא אולי הוא יצא לקונסולות, אבל הוא בלעדי ל-PC :)
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 10 דצמבר 2020, 16:24

אנטישמיות פולנית!

תמונה

לא יודע אם זה נכון, אבל עצם העובדה שכן אומרת הרבה...
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 דצמבר 2020, 16:26

bozeman כתב:אנטישמיות פולנית!

תמונה

שהם נגד התלת מומים בתינוקות? :!:

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 10 דצמבר 2020, 16:28

יותר ממיליון איש שיחקו בו בסטים אתמול בו זמנית, שיא חדש למשחק סינגל (הקודם היה פולאאוט 4 עם פחות מחצי מיליון). וכמובן פלטפורמת הבית שלו היא בכלל גוג.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 10 דצמבר 2020, 16:30

DrKeo כתב:
bozeman כתב:אנטישמיות פולנית!

תמונה

שהם נגד התלת מומים בתינוקות? :!:

שהם לא מכילים גם נימולים שמזדהים כלא נימולים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 10 דצמבר 2020, 16:44

הראליזם של הנקסט ג'ן... גם הגזענות מקבלת נקסט ג'ן.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 10 דצמבר 2020, 17:13

BiA כתב:יותר ממיליון איש שיחקו בו בסטים אתמול בו זמנית, שיא חדש למשחק סינגל (הקודם היה פולאאוט 4 עם פחות מחצי מיליון). וכמובן פלטפורמת הבית שלו היא בכלל גוג.

רק מציין שמאתמול בלילה גוג לא עובדת,יש המון תלונות בטוויטר שלהם ואני לפחות לא מצליח לגשת לעמוד הראשי של החנות עצמה מהלאנצ'ר שלהם.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 דצמבר 2020, 18:14

glass man כתב:אני יכול להגיד שאיפשהו ביוני 2015 כולה חודש אחרי שהמשחק יצא הנחתי את המכשף 3 בצד נטו בגלל קווסטים מסוימים שלא התחילו בכלל זחילה בקרבות שגרם להם להראות יותר כמו ריקוד בקרקס והשיא זמני טעינה בלתי סבירים לחלוטין חצי שנה אחר כך בערך והמשחק תוקן ברובו המוחלט, חוץ מזמני הטעינה.

עידן אמר שIGN המליצו לחכות חצי שנה,לא? והם נתנו 9 ועוד אהבו אותו, אני יכול רק לדמיין באיזה מצב טכני הזוי המשחק צריך להיות אם מבקר שממש אוהב אותו
אומר את זה ולא ברמיזה.

בסוף זה יתוקן עוד חצי שנה והמשחק יהיה ראוי מהבחינה הטכנית לפחות על הPS5/X/PC אבל אין פה שאלה, גרסאות הדור הנוכחי היו צריכות להתבטל לדעתי.
(איך שלא נקרא לדור ההוא

אני חושב שאתה ממש מגזים ונסחף עם גרסת הפס4 של המכשף, ביחס למה ששחקני קונסולות התרגלו אליו בתקופת הפס3 והוואן היא רצה בסדר גמור ובטח שהיה לה IQ בסדר גמור. רחוק שנות אור מלא שחיק אלא אם אתה אלטיסט PC שחי על 120 פריימים. גרסת המחשב נראתה טוב יותר אבל גרסת הפס4 היתה סבבה בפני עצמה ואחרי ש CDP סיימה לתקן אותה אז אפילו רצה כבר טוב מאוד (למרות שכאמור מלחתכילה גם במצב הראשוני היא כבר היתה מעל מה שהיינו רגילים אליו דור הקודם בעולמות פתוחים גם מבחינת פריימרייט)

מה שקורה פה עם סייברפאנק לעומת זאת זה ברמה של קיא, אני מתקשה להאמין שמה שלאסקין הביא פה אמיתי. תגידו לי שזה לא אמיתי :oops:

שום פאטץ' לא יתקן כזאת זוועה, שוב בהנחה שזה לא פארודיה או משהו. זה נראה בין הדברים הכי מכוערים על הפס4 מה זה.

כאילו סבבה זה משחק PC שנבנה למחשב ולכן הפער יהיה גדול אבל למה גרסת הפס4 צריכה להיות מכוערת יותר מכל הספרייה של הפס4? לפחות שתהיה בטופ הגראפי על הקונסולה ועדיין עם הפרש של דור מול המחשב. זה היה הישג מרשים. כרגע זה להקיא וביזיון להוציא בכלל דבר כזה לשחקני הדור הקודם האומללים.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 10 דצמבר 2020, 18:48

bling כתב:
glass man כתב:אני יכול להגיד שאיפשהו ביוני 2015 כולה חודש אחרי שהמשחק יצא הנחתי את המכשף 3 בצד נטו בגלל קווסטים מסוימים שלא התחילו בכלל זחילה בקרבות שגרם להם להראות יותר כמו ריקוד בקרקס והשיא זמני טעינה בלתי סבירים לחלוטין חצי שנה אחר כך בערך והמשחק תוקן ברובו המוחלט, חוץ מזמני הטעינה.

עידן אמר שIGN המליצו לחכות חצי שנה,לא? והם נתנו 9 ועוד אהבו אותו, אני יכול רק לדמיין באיזה מצב טכני הזוי המשחק צריך להיות אם מבקר שממש אוהב אותו
אומר את זה ולא ברמיזה.

בסוף זה יתוקן עוד חצי שנה והמשחק יהיה ראוי מהבחינה הטכנית לפחות על הPS5/X/PC אבל אין פה שאלה, גרסאות הדור הנוכחי היו צריכות להתבטל לדעתי.
(איך שלא נקרא לדור ההוא

אני חושב שאתה ממש מגזים ונסחף עם גרסת הפס4 של המכשף, ביחס למה ששחקני קונסולות התרגלו אליו בתקופת הפס3 והוואן היא רצה בסדר גמור ובטח שהיה לה IQ בסדר גמור. רחוק שנות אור מלא שחיק אלא אם אתה אלטיסט PC שחי על 120 פריימים. גרסת המחשב נראתה טוב יותר אבל גרסת הפס4 היתה סבבה בפני עצמה ואחרי ש CDP סיימה לתקן אותה אז אפילו רצה כבר טוב מאוד (למרות שכאמור מלחתכילה גם במצב הראשוני היא כבר היתה מעל מה שהיינו רגילים אליו דור הקודם בעולמות פתוחים גם מבחינת פריימרייט)

מה שקורה פה עם סייברפאנק לעומת זאת זה ברמה של קיא, אני מתקשה להאמין שמה שלאסקין הביא פה אמיתי. תגידו לי שזה לא אמיתי :oops:

שום פאטץ' לא יתקן כזאת זוועה, שוב בהנחה שזה לא פארודיה או משהו. זה נראה בין הדברים הכי מכוערים על הפס4 מה זה.

כאילו סבבה זה משחק PC שנבנה למחשב ולכן הפער יהיה גדול אבל למה גרסת הפס4 צריכה להיות מכוערת יותר מכל הספרייה של הפס4? לפחות שתהיה בטופ הגראפי על הקונסולה ועדיין עם הפרש של דור מול המחשב. זה היה הישג מרשים. כרגע זה להקיא וביזיון להוציא בכלל דבר כזה לשחקני הדור הקודם האומללים.

חג שמח אחי. :)

אני נסחף? שאתה משחק את המכשף 3 על הרמה הקשה אתה פוגש את משחק הטעינה ממש ממש הרבה ואז אתה שם לב כמה המשחק הזה היה צולע על הPS4
תנסה להיזכר רגע שהמשחק הזה לא הציע שום אתגר על רמות הנורמל. אם למכשף 3 היה זמין טעינה נורמלי כמו שעל הPC אני לא הייתי פורש ממנו, אבל לא היה איך לפרש את זה חוץ מההרגשה שCDPR שמים עלי זין בגלל שאני משחק על הפס4. הם אלה שיצאו אליטיסטים בעיני.

כי ההרגשה שלי היתה שהם אומרים לעצמם "אנחנו עדיין מפתחי PC ושהעמחה בקונסולות ילכו לחפש" הקרבות היו משהו שאי אפשר להנות ממנו עם ירידות תכופות לאזור ה27-26-25 FPS ככל שאתה משתמש בקסמים ואי אפשר להנות מהקרבות האלה בלי הקסמים.

מעבר לזה המון קווסטים לא התחילו לי וכו' אולי לעומת התועבה שTLOU 1 ורזי 6 רצו על הקונסולות בזמנו זה היה שיפור, אולי לעומת סקיירים בPS3 זה היה שיפור אבל תקח אדם מהרחוב הוא היה מסכים לשחק בכזה דבר? אני מדבר על תקופת ההשקה.

היו עוד סיבות שפרשתי באטמן שרציתי כבר לשחק אבל אם CDPR לא היו בועטים לי בביצים אני מאמין בלב שלם שהייתי מתמיד במשחק שלהם.
אני מודה ששיחקתי על הPC ברוב דור הPS360, למשל את סקיירים שיחקתי ב50FPS ב1080P ב2011 כמעט נעול. אבל זה לא שבאץתי עם ציפיות מטורפות של בחור מפונק מכפר שמריהו, סהכ רציתי שזה יהיה 30FPS בלי באגים בלי זמני טעינה שמוציאים מהאווירה בלי קווסטים שמסרבים להפעיל את עצמם.

אם המשחק מעניש אותי בדקות ארוכות על זה שאני מת ודרגות הקושי האחרות קלות מדי ברמה שלכל אדם מממוצע החוויה נפגמת אז לא ברור לי איפה אני המגזים.

שוב זה לא שצפיתי שזה יהיה כמו שסקיירים היה על הPC אבל שיהיה המינימום וזה לא היה והפעם הם פשוט מסתלבטים עם סייברפאנק, לא מאשים אותם שזה גדול על הפס4, אבל זה קצת טרולי מצידם להוציא גרסאות כאלה, בעולם מושלם זה היה נגד החוק.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 10 דצמבר 2020, 19:10

לא יודע למה צריך להסתמך על גיפים מוזרים.. אפשר לראות גיימפליי באתר קטן כזה שנקרא יוטיוב

נכון, נראה רחוק מגרסאת ה PC או ממה שראינו בטריילרים, אבל ואללה, לא קרוב בכלל לגיף ההוא.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 דצמבר 2020, 21:23

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 דצמבר 2020, 23:09

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 11 דצמבר 2020, 10:24

DrKeo כתב:

גרסת הPS4 הבסיסי נראת כמו פאקינג משחק סגה CD.
כאילו אולי הייתי משחק בזה אם היו כופים עלי להישלח לאי בודד שיש בו רק פס4 בלי אינטרנט עם המשחק הזה, אז הייתי משחק בגרסה הזו כדי לא להתחרפן אבל זהו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 דצמבר 2020, 16:33

לכל האנשים שעדין חושבים ש-RT זאת סתם מילת באזז :)
תמונה
תמונה

תמונה אחת נלקחה מה-XSX, השניה מגרסת ה-PC עם RT. מישהו מצליח לזהות הבדלים? :)

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 11 דצמבר 2020, 16:39

יש crushed blacks בתמונה השנייה? no pun intended :)
כן,ההבדלים תהומיים,אני באמת סקרן לראות מה CDPR יעשו עם הפאטץ' דור הבא,המצב כרגע על הפנים.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 11 דצמבר 2020, 18:06

DrKeo כתב:לכל האנשים שעדין חושבים ש-RT זאת סתם מילת באזז :)
תמונה
תמונה

אתה חייב להודות לפחות שזה פשוט "RT המשחק" הוא כל כך מלא באפקטים ויזואלים בוהקים שכמעט לא היה דבר כזה בגיימינג.

אבל תאמת? מעולם לא היה משחק ששיכנע אותי להשאיר בעבר את הדור הקודם כמו המשחק הזה :)

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 11 דצמבר 2020, 18:23

נכון לעכשיו סייברפאנק על ה XSX זה פשוט גרסת ה xbox one עם ביצועים טובים יותר.. השוואה מעניינת יותר לבחון את הערך המוסף של ריי טרייסינג תהיה על ה pc בין הגדרות מקסימליות להגדרות מקסימליות+RT.

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 11 דצמבר 2020, 19:33

DrKeo כתב:לכל האנשים שעדין חושבים ש-RT זאת סתם מילת באזז :)
תמונה
תמונה

הצלחת לעשות פרסומת מוצלחת לrt יותר טוב מכל סרטון שראיתי עד היום.
האמת, עד שראיתי את זה לא חשבתי שחסר לי משהו בגראפיקה של המשחק :)
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 דצמבר 2020, 19:57

פשוט מאוד מוזר שהם לא דחו את המשחק בעוד כמה חודשים... כאילו, ברור, המשחק מוכר מדהים, אבל אני קורא מלא אנשים ברשת שמיואשים מהמצב הטכני ונוטשים אותו, זה סתם PR רע, ואני לא בטוח שזה שווה את זה... היו יכולם להמשיך להתאים אותו לדור הבא ולהביא תוצאות יציבות ויפות בהרבה.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 11 דצמבר 2020, 22:36

אז כמו לא מעטים נפלתי לרכבת ההייפ וכמה שאני מצטער, Cyberpunk הוא פשוט מוצר גרוע, מין משמש בין GTA למשחק תפקידים, אני לא נכנס אפילו לצד הטכני (משחק על פס4 פרו) שזה פשוט בושה שככה יצא משחק, אבל אין שום דבר מלבד אולי הכתיבה עצמה שעובד בעולם הזה, הגיימפליי פשוט גרוע, חווית הנהיגה זהה למה שחווינו בGTA 4 (למי שזוכר איזה כיף זה היה), אתה מרגיש שאתה נוהג ביאכטה במרכז Night city, הגאן פליי פשוט מרגיש לא נכון ובכלל גם המכניקה של Stealth שבורה, לא ברור מה הולך שם מבחינת הAI. אין לי כמעט שום דבר טוב להגיד על המשחק כמשחק וכל זאת עוד לפני הצד הטכני שכולנו מכירים בכל הקשור לקונסולות.

מצד שני זה לא מפתיע אותי, כל מה שהיה גרוע בWitcher 3 (במיוחד בגזרת הגיימפליי) פשוט מועצם פה ולצד כמות הבאגים הלא נורמאלית ועולם שגורם למשחקי בת'סדה להראות כמו יצירת מופית טכנולוגית אין לי מושג איך מרבית המבקרים משתפכים על המשחק.

מעניין אם יש Refund בפלייסטישן.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 23 אורחים