GTA V - הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: GTA V - הנושא הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 16 אוגוסט 2013, 23:26

Klayman כתב:אני מאוד התאכזבתי גם ממקס פיין 3, אז אין לי איזו ציפייה גדולה. האמת שבעיקר במרכיב העלילה והסיפור.. כל הגאנפליי היה סבבה, גם אם לא מעניין במיוחד (וכלל בעיקר גלים בלתי נגמרים של אוייבים סופגי כדורים).

רוקסטאר עושים עלילות מזעזעות. הערכי הפקה שלהם מטורפים, הם מביאים אחלה של שחקנים אבל הם כותבים טקסטים ארוכים, מיגעים ומאוד נמוכים וכל המחוות גוף של הדמויות שלהם (כל הנפנופי ידיים והקיפוצים שהם עושים בשיחה) נראים כמו בדיחה רעה. בGTA4 זה רק נעשה גרוע יותר כשהם ניסו לעשות עלילה רצינית יותר.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 17 אוגוסט 2013, 08:13

DrKeo כתב:רוקסטאר עושים עלילות מזעזעות. הערכי הפקה שלהם מטורפים, הם מביאים אחלה של שחקנים אבל הם כותבים טקסטים ארוכים, מיגעים ומאוד נמוכים וכל המחוות גוף של הדמויות שלהם (כל הנפנופי ידיים והקיפוצים שהם עושים בשיחה) נראים כמו בדיחה רעה. בGTA4 זה רק נעשה גרוע יותר כשהם ניסו לעשות עלילה רצינית יותר.

גם בGTA IV וגם בRDR, העלילה היתה פשוט מאוד מצוינת וכתובה נהדר.
בRDR היה אחלה טוויסט בסוף. בGTA IV היה סיפור הרבה יותר עמוק ממה שאנחנו רגילים (הסיפור במקס פיין 3, למשל, הוא סיפור סטנדרטי למדי בתעשייה. לא משהו מיוחד) והוא אפילו היה מרגש בסוף.

אין שום מחוות מוזרות וקיפוצים בRDR. הסרטונים נעשים בצורה מאוד טובה:

מבחינת משחקי עולם פתוח, אין אף משחק עם סיפור שמתקרב לGTA IV או לRDR.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 אוגוסט 2013, 02:03

לGTA4 בקושי הייתה עלילה, רק אוסף של דמויות ממש ממש ממש מעצבנות עם טקסטים מיגעים ולא מעניינים שמנפנפות בידיים ונראות כמו בדיחה. בRDR לא שחקתי אבל גם בסרטון שהבאת כאן כבר על ההתחלה הזקן בבר מתחיל עם התנועות ידיים המוגזמות. אני לא יודע אם רוקסטאר עוברים לpreformence capture בGTA5 אבל כל עוד הם לא עושים את זה, מי שעושה את התנועות גוף של הדמויות צריך היה צריך להיות מפוטר כבר לפני שנים. אני מקווה שסופסוף בGTA5 רוקסטאר יצליחו לעשות דמויות מעניינות ולא אוסף של בובות מקללות כמו ילדים קטנים בלי שום דבר מעניין באמת להגיד. אתה משחק בביושוק אינפנט ואז אתה רואה משהו של רוקסטאר ואתה חושב לעצמך שזה בושה שיש אנשים שקוראים לכתיבה של רוקסטאר "כתיבה איכותית".

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 17 אוגוסט 2013, 10:17

DrKeo כתב:לGTA4 בקושי הייתה עלילה, רק אוסף של דמויות ממש ממש ממש מעצבנות עם טקסטים מיגעים ולא מעניינים שמנפנפות בידיים ונראות כמו בדיחה. בRDR לא שחקתי אבל גם בסרטון שהבאת כאן כבר על ההתחלה הזקן בבר מתחיל עם התנועות ידיים המוגזמות. אני לא יודע אם רוקסטאר עוברים לpreformence capture בGTA5 אבל כל עוד הם לא עושים את זה, מי שעושה את התנועות גוף של הדמויות צריך היה צריך להיות מפוטר כבר לפני שנים. אני מקווה שסופסוף בGTA5 רוקסטאר יצליחו לעשות דמויות מעניינות ולא אוסף של בובות מקללות כמו ילדים קטנים בלי שום דבר מעניין באמת להגיד. אתה משחק בביושוק אינפנט ואז אתה רואה משהו של רוקסטאר ואתה חושב לעצמך שזה בושה שיש אנשים שקוראים לכתיבה של רוקסטאר "כתיבה איכותית".

אני מסכים שהכתיבה במשחקים של רוקסטאר פחות טובה ממה שראינו בביושוק אינפיניט, או בפורטל 2, אבל זה נכון גם ל100% מהמשחקים האחרים שהם לא פורטל 2 או ביושוק אינפיניט.

הכתיבה במשחקים שלהם בדור הנוכחי עלתה רמה והיא פשוט נהדרת. הסיפורים שלהם מעניינים. הדמויות כבר לא חתיכות קרטון, חסרות אישיות, או בעלות אישיות של סטיריאוטיפ בנאלי.
בGTA IV היתה עלילה מצוינת. הסוף היה לא פחות ממרגש. הדמויות הראשיות נכתבו ברמה מאוד גבוהה והסיפור נגע בנושאים הרבה יותר מעניינים משאנו רואים ברוב המשחקים. באנימציות, באמת יש הרבה מה לשפר ורואים איזו קפיצת מדרגה עצומה הם עשו בRDR.
דווקא בסרטון שהבאתי האנימציות מצוינות. הבחור הזקן לא עושה תנועות ידיים מוגזמות, אלא תנועות ידיים רגילות ואורגניות.

הכתיבה בGTA IV ובRDR מאוד איכותית. היא פחות איכותית מזו של ביושוק אינפיניט, אבל זה כמו להגיד שהכתיבה במשחקי הכס לא איכותית, כי היא לא איכותית כמו בשר הטבעות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 אוגוסט 2013, 02:39

Nucleus_Dawn כתב:
אני מסכים שהכתיבה במשחקים של רוקסטאר פחות טובה ממה שראינו בביושוק אינפיניט, או בפורטל 2, אבל זה נכון גם ל100% מהמשחקים האחרים שהם לא פורטל 2 או ביושוק אינפיניט.

הכתיבה במשחקים שלהם בדור הנוכחי עלתה רמה והיא פשוט נהדרת. הסיפורים שלהם מעניינים. הדמויות כבר לא חתיכות קרטון, חסרות אישיות, או בעלות אישיות של סטיריאוטיפ בנאלי.
בGTA IV היתה עלילה מצוינת. הסוף היה לא פחות ממרגש. הדמויות הראשיות נכתבו ברמה מאוד גבוהה והסיפור נגע בנושאים הרבה יותר מעניינים משאנו רואים ברוב המשחקים. באנימציות, באמת יש הרבה מה לשפר ורואים איזו קפיצת מדרגה עצומה הם עשו בRDR.
דווקא בסרטון שהבאתי האנימציות מצוינות. הבחור הזקן לא עושה תנועות ידיים מוגזמות, אלא תנועות ידיים רגילות ואורגניות.

הכתיבה בGTA IV ובRDR מאוד איכותית. היא פחות איכותית מזו של ביושוק אינפיניט, אבל זה כמו להגיד שהכתיבה במשחקי הכס לא איכותית, כי היא לא איכותית כמו בשר הטבעות.

יש לי בעיה קשה עם רוקסטאר. הכל שם סטראוטיפי בטרוף, מלא קללות (לא שיש לי בעיה עם קללות אבל אצל רוקסטאר זה נשמע יותר כמו ילד קטן שמתלהב מקללות, פחות "אוז" או "סופראנוס"), הדמויות זזות ומתנפנפות כמו חבורה של קופים במקום כמו בני אדם מה שעוד יותר גורם לך לא לקחת אותם ברצינות והכתיבה עצמה בדרך כלל ריקה לגמרי ומורכבת משיחות חולין (ששוב, אין לי בעיה גם עם זה למשל כשטרנטינו עושה את זה אבל רוקסטאר הם ממש אבל ממש לא טרנטינו). אולי בRDR זה הרבה יותר טוב, לא שחקתי בו, אבל בGTA4 זה קטסטרופה. האם הם החליטו שהם עושים המון סינמטיות, דיבוב וסרטוני מעבר בGTA4? כן, בהחלט. האם הם עשו את זה טוב? ממש לא, הם עדין מאוד רחוקים לדעתי. הם צריכים להתחיל לקחת את עצמם ברצינות כי מה שהם כותבים לGTA לא היה מחזיק מים בשום פורמט מדיה שהוא לא משחק וידאו. האם יש משחקים שעושים את זה הרבה יותר גרוע? ברור, אבל משום מה רוקסטאר עושה סרטון מעבר עם סיני, הומו ושחור כשכל אחד הוא סטראוטיפ גזעני, הם מקללים, מנפנפים בידיים ומדברים על כלום (כלומר אלה אם "אני אזיין את אמא שלך ואני הומו בארון" זה משהו) ובסוף עוד אומרים שיש להם "כתיבה נהדרת". זה לא ברור לי.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 17 אוגוסט 2013, 10:47

DrKeo כתב:יש לי בעיה קשה עם רוקסטאר. הכל שם סטראוטיפי בטרוף, מלא קללות (לא שיש לי בעיה עם קללות אבל אצל רוקסטאר זה נשמע יותר כמו ילד קטן שמתלהב מקללות, פחות "אוז" או "סופראנוס"), הדמויות זזות ומתנפנפות כמו חבורה של קופים במקום כמו בני אדם מה שעוד יותר גורם לך לא לקחת אותם ברצינות והכתיבה עצמה בדרך כלל ריקה לגמרי ומורכבת משיחות חולין (ששוב, אין לי בעיה גם עם זה למשל כשטרנטינו עושה את זה אבל רוקסטאר הם ממש אבל ממש לא טרנטינו). אולי בRDR זה הרבה יותר טוב, לא שחקתי בו, אבל בGTA4 זה קטסטרופה. האם הם החליטו שהם עושים המון סינמטיות, דיבוב וסרטוני מעבר בGTA4? כן, בהחלט. האם הם עשו את זה טוב? ממש לא, הם עדין מאוד רחוקים לדעתי. הם צריכים להתחיל לקחת את עצמם ברצינות כי מה שהם כותבים לGTA לא היה מחזיק מים בשום פורמט מדיה שהוא לא משחק וידאו. האם יש משחקים שעושים את זה הרבה יותר גרוע? ברור, אבל משום מה רוקסטאר עושה סרטון מעבר עם סיני, הומו ושחור כשכל אחד הוא סטראוטיפ גזעני, הם מקללים, מנפנפים בידיים ומדברים על כלום (כלומר אלה אם "אני אזיין את אמא שלך ואני הומו בארון" זה משהו) ובסוף עוד אומרים שיש להם "כתיבה נהדרת". זה לא ברור לי.

GTA IV לוקח את עצמו ברצינות, עם סיפור על המורכבות בחייו של מהגר, שציפה לחיים חדשים בארה"ב, אבל העבר שלו רודף אותו, עד למצב שבו הוא מאבד אחד מהאנשים הקרובים ביותר אליו וחוזר על זוועות שמהם הוא חשב שהוא ברח, כשהוא שם אוקיינוס בינו ובין המקום שבו הוא ביצע אותן.
הקהל כועס על רוקסטאר שהם לוקחים את עצמם יותר מדי ברצינות.
החלק האחר של הקהל (למיטב ידיעתי, הוא כולל רק אותך) כועס על רוקסטר, שהם לא לקוחים את עצמם מספיק ברצינות.

כנראה לא הצלחת להתגבר על זה שהנהיגה בGTA IV פחות ארקיידית מבמשחקים אחרים בסדרה, כי כל מה שאתה מתאר כאן, מדויק מאוד למשחקים כמו SA או VC, אבל אין לו שום קשר לIV.
אם לא שיחקת בRDR, אין לך ממש את היכולת לדבר על המשחקים של רוקסטאר. לפחות תשחק במשחק הכי טוב שלהם בהיסטוריה, לפני שאתה קובע שהם לא שיפרו שום דבר בתחום הכתיבה. איך הצלחת לא לשחק באחד המשחקים הכי טובים של הדור/בהיסטוריה?
הגיוני מאוד שלא ברור לך למה כולם אומרים שהכתיבה שלהם נהדרת. פשוט לא שיחקת במשחק הכי טוב שלהם וגם במשחק שלפניו, הפסקת באמצע ולא התייחסת לסיפור.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 אוגוסט 2013, 02:51

Nucleus_Dawn כתב:
GTA IV לוקח את עצמו ברצינות, עם סיפור על המורכבות בחייו של מהגר, שציפה לחיים חדשים בארה"ב, אבל העבר שלו רודף אותו, עד למצב שבו הוא מאבד אחד מהאנשים הקרובים ביותר אליו וחוזר על זוועות שמהם הוא חשב שהוא ברח, כשהוא שם אוקיינוס בינו ובין המקום שבו הוא ביצע אותן.
הקהל כועס על רוקסטאר שהם לוקחים את עצמם יותר מדי ברצינות.
החלק האחר של הקהל (למיטב ידיעתי, הוא כולל רק אותך) כועס על רוקסטר, שהם לא לקוחים את עצמם מספיק ברצינות.

כנראה לא הצלחת להתגבר על זה שהנהיגה בGTA IV פחות ארקיידית מבמשחקים אחרים בסדרה, כי כל מה שאתה מתאר כאן, מדויק מאוד למשחקים כמו SA או VC, אבל אין לו שום קשר לIV.
אם לא שיחקת בRDR, אין לך ממש את היכולת לדבר על המשחקים של רוקסטאר. לפחות תשחק במשחק הכי טוב שלהם בהיסטוריה, לפני שאתה קובע שהם לא שיפרו שום דבר בתחום הכתיבה. איך הצלחת לא לשחק באחד המשחקים הכי טובים של הדור/בהיסטוריה?
הגיוני מאוד שלא ברור לך למה כולם אומרים שהכתיבה שלהם נהדרת. פשוט לא שיחקת במשחק הכי טוב שלהם וגם במשחק שלפניו, הפסקת באמצע ולא התייחסת לסיפור.

את RDR עשו סאן דיאגו, אני לא יודע מה זה אמור להעיד על רוקסטאר נורת' אבל אני יודע שמבחינה עלילתית, דמויות וכתיבה, אני פשווט לא יכול לסבול את רוקסטאר נורת'. אם הם רוצים להיות רציניים אז שיהיו באמת רציניים ויכתבו דמויות רציניות, אם הם רוצים להיות בדיחה שיהיו מגוחכים כמו שצריך (למשל GTA VC, לא לוקח את עצמו ברצינות והיה נהדר) אבל הנקודת אמצע המפגרת הזאת של נסיון לספר סיפור רציני של ניקו עם דמויות מפגרות סביבו שמדברות כמו מפגרים, מתנהגים כמו מפגרים וזזים כמו מפגרים זה פשוט לא מתאים. אני מקווה שלפחות בGTA5 ישמרו את הטמטום להיליבילי, את הדיבורי רחוב המפגרים לשחור ואת הרצינות למאפיונר האיטלקי, ככה לפחות אני אוכל לבחור במאפיונר האיטלקי כל הזמן ולשכוח מהשניים האחרים.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 17 אוגוסט 2013, 10:55

RDR הוא המשחק היחיד שלהם שאפשר להתייחס בו לכתיבה וסיפור טובים, לטעמי. GTA4 היה בעיקר טרחני מאוד (וחשבתי את זה גם בזמנו), ומקס פיין הוא פשוט עלבון למותג, בהשוואה למה שרמדי הוציאו ממנו.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 17 אוגוסט 2013, 20:55

אין לי ניסיון רב עם GTA4 כי פרשתי די מהר אבל מתגובות של אנשים עושה רושם שהסיפור שלו די רע,לא יודע אולי זה חלק מהמגמה הכללית של השנאה האדירה כלפי המשחק אבל לא שמעתי מילים חיוביות במיוחד בגזרת הסיפור,אומרים שהוא סובל מבעיות אמינות לא קטנות במיוחד עם הדמות של ניקו.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 17 אוגוסט 2013, 15:19

bling כתב:אין לי ניסיון רב עם GTA4 כי פרשתי די מהר אבל מתגובות של אנשים עושה רושם שהסיפור שלו די רע,לא יודע אולי זה חלק מהמגמה הכללית של השנאה האדירה כלפי המשחק אבל לא שמעתי מילים חיוביות במיוחד בגזרת הסיפור,אומרים שהוא סובל מבעיות אמינות לא קטנות במיוחד עם הדמות של ניקו.

הבעיה העיקרית של הסיפור היא דיסוננס לא פשוט בין הסיפור והגיימפליי (משהו שלא ביקרו בכלל לפני 5 שנים, אבל היום הסטנדרטים הרבה יותר גבוהים, לשמחתינו).
כלומר, חלק מהסיפור מרמז על כך שניקו היה מעורב במלחמה ואולי אפילו בפשעי מלחמה במולדת שלו והוא עבר לליברטי סיטי, בניסיון לברוח מהעבר ולהתחיל חיים חדשים. כל הרעיון הזה שלו התחיל להתמוטט בשניה שהוא ירד לאדמת ליברטי סיטי, כי הוא גילה שאח שלו לא איזה טייקון סופר מצליח, אלא בעלים של חברת מוניות קטנה. משם, העבר שלו רדף אותו והוא חזר לחיים של אלימות. יש בסיפור גם בחירות, שהתוצאות שלהן יותר משמעותיות לסיפור, ממשחקים שמתגאים בקבלת החלטות ע"י השחקן, כמו ME (אבל זה לא מתקרב לוויטצ'ר 2, למשל). למשל, החלטה שקובעת אם תקבל דירה, או תאבד אתה האפשרות לקבל אותה לעד, החלטות של לתת לאנשים לחיות ולראות אותם אחרי עוד כמה שעות משחק מודים לך על זה (או מנסים לנקום) וכמובן ההחלטה האחרונה, שקובעת מי משני האנשים הכי קרובים לניקו הוא יאבד.

בקצרה, הבעיה היא שמההתחלה הוא רוצה להתרחק מהאלימות, אבל מההתחלה השחקן יכול לרצוח אנשים ללא הבחנה.

מעבר לדיסוננס הזה, הסיפור ממש טוב. הוא לא ברמה של משחקים כמו ביושוק, אבל הוא גם לא נמדד בסטנדרטים של משחקים עם עולמות צרים ולינאריים. חלק גדול מהסיפור במשחקים כמו ביושוק, HL, פורטל, SOTC ודומיהם (או אפילו משחקים עם סיפור פחות מוצלח, כמו אלן ווייק), מסופר דרך עיצוב העולם והיכולת של המפתחים לדעת בטווח צר יחסית, מה השחקן רואה ומה המסרים שאפשר להעביר לו. במשחק כמו GTA, אין למפתחים את הפריבילגיה הזאת ולכן הרבה יותר קשה לספר את הסיפור.
בהתחשב בבעייתיות של לספר סיפור בעולם פתוח, הסיפור מצוין ומועבר בצורה טובה מאוד. בזמנו, הוא היה משחק העולם הפתוח עם הסיפור הכי טוב והוא נשאר כזה עד שיצא RDR.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 18 אוגוסט 2013, 00:16

הדיסוננס נוצר מפעולות שהשחקן בוחר לבצע כמו לדרוס אזרחים או ממשימות בגיימפליי שהמשחק מכריח לעשות כמו להרוג איזה פושע זוטר שהציק לחברה שלך או שאר מעשי אלימות לא הכרחיים?
כי אם זה הראשון אז זה בכלל לא נורא.

ד"א ב GTA5 לא הולך להיווצר שום דיסוננס בסגנון הזה,נחשפו האצ'יבמנטים ולמרות שלא קראתי אותם מחשש לספוילרים נחשפתי לאצ'יבמנט מסויים ששם חותמת סופית על הכיוון שרוקסטאר לוקחים עם המשחק הזה- יש אצ'יבמנט שקשור לראמפאג',אתם יודעים המכניקה הזו שהיתה בישנים שהדמות שלך הייתה נכנסת למצב פרנזי ורוצחת את כולם.

הוא לא הופיע מן הסתם באווירה הריאליסטית של 4,אבל זה באמת מראה ש GTA5 חוזר לשורשים הקומיים וארקיידים שלו כשהכיף היא בעדיפות הראשונה,ממש חזרה בתשובה של רוקסטאר,זה ברור שלמרות ההצלחה של GTA4 הם הקשיבו לביקורות של המעריצים ונראה שטיפלו בכל תלונה שהיתה להם,כנראה זיהו שעוד משחק מעורר מחלוקת בסגנון GTA4 יפגע ביוקרת המותג בצורה לא קטנה,החלטה מצוינת שלהם.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 17 אוגוסט 2013, 16:40

bling כתב:הדיסוננס נוצר מפעולות שהשחקן בוחר לבצע כמו לדרוס אזרחים או ממשימות בגיימפליי שהמשחק מכריח לעשות כמו להרוג איזה פושע זוטר שהציק לחברה שלך או שאר מעשי אלימות לא הכרחיים?
כי אם זה הראשון אז זה בכלל לא נורא.

ד"א ב GTA5 לא הולך להיווצר שום דיסוננס בסגנון הזה,נחשפו האצ'יבמנטים ולמרות שלא קראתי אותם מחשש לספוילרים נחשפתי לאצ'יבמנט מסויים ששם חותמת סופית על הכיוון שרוקסטאר לוקחים עם המשחק הזה- יש אצ'יבמנט שקשור לראמפאג',אתם יודעים המכניקה הזו שהיתה בישנים שהדמות שלך הייתה נכנסת למצב פרנזי ורוצחת את כולם.

הוא לא הופיע מן הסתם באווירה הריאליסטית של 4,אבל זה באמת מראה ש GTA5 חוזר לשורשים הקומיים וארקיידים שלו כשהכיף היא בעדיפות הראשונה,ממש חזרה בתשובה של רוקסטאר,זה ברור שלמרות ההצלחה של GTA4 הם הקשיבו לביקורות של המעריצים ונראה שטיפלו בכל תלונה שהיתה להם,כנראה זיהו שעוד משחק מעורר מחלוקת בסגנון GTA4 יפגע ביוקרת המותג בצורה לא קטנה,החלטה מצוינת שלהם.

בעיקר ממה שהשחקן בוחר לעשות (או יותר נכון, ממה שהמפתחים מאפשרים לשחקן לעשות). במידה פחותה מהמשימות עצמן, שגם היו מלאות באלימות ופשעים, אבל ברוב המקרים נעשו בהקשר של הנרטיב (חלק מהעניין הוא שניקו הוא לא בחור טוב, בשורה התחתונה. הוא נותן לכעס, רצון לנקמה ותאוות בצע להחזיר אותו לאלימות שממנה הוא מנסה לברוח וחלק מהעניין זה שיש כוחות חזקים ממנו שדוחפים אותו לשם, בלי שהוא מסוגל להתנגד להם).

יש גם אצ'יוומנט של לאסוף ולהחזיר לאנשהו חלקים של חללית. נראה שהמשחק לא חוזר רק למיקום של SA, אלא גם לאווירה ולאופי של SA. מבחינתי, אלו חדשות טובות, כי SA הוא האהוב עליי בסדרה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 19 אוגוסט 2013, 21:09

תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 19 אוגוסט 2013, 14:48

matangt8 כתב:

קיוויתי שהגנב ירים את הראש, אחרי שהוא הכניס את המשחקים לתיק ויראה בכספת גירסאת PC.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 19 אוגוסט 2013, 19:19

Nucleus_Dawn כתב:
קיוויתי שהגנב ירים את הראש, אחרי שהוא הכניס את המשחקים לתיק ויראה בכספת גירסאת PC.

זה היה יכול לגרום לרוקסטאר להינות משם טוב של חברה מפתיעה וכזאת שאפשר לסמוך עליה, אבל, לא..
"A man chooses, a slave obeys"

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 19 אוגוסט 2013, 19:24

ShiTDemoN כתב:זה היה יכול לגרום לרוקסטאר להינות משם טוב של חברה מפתיעה וכזאת שאפשר לסמוך עליה, אבל, לא..

במקום זה הם נאלצים להתמודד עם שם טוב, של חברה שמפתיעה וכזאת שאפשר לסמוך עליה לפתח משחק מצוינים. נראה לי שהיא תשרוד.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 19 אוגוסט 2013, 23:46

Nucleus_Dawn כתב:
במקום זה הם נאלצים להתמודד עם שם טוב, של חברה שמפתיעה וכזאת שאפשר לסמוך עליה לפתח משחק מצוינים. נראה לי שהיא תשרוד.

דווקא אין להם בעיניי שם טוב. כן המשחקים שלהם טובים, אבל גם החברה כחברה היא גרועה.

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 20 אוגוסט 2013, 07:49

ShiTDemoN כתב:דווקא אין להם בעיניי שם טוב. כן המשחקים שלהם טובים, אבל גם החברה כחברה היא גרועה.

למה כי היא כמו כל חברה אחרת מוציא DLC שהם כן שווים? כמו הפרקים של GTA 4?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 20 אוגוסט 2013, 00:00

ShiTDemoN כתב:דווקא אין להם בעיניי שם טוב. כן המשחקים שלהם טובים, אבל גם החברה כחברה היא גרועה.

למה?
אילו מנהגים עסקיים יש להם, שלא מוצאים חן בעיניך?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 20 אוגוסט 2013, 00:40

כי לחלק מהמשחקים שלהם הוכרזו DLCים עוד לפני או במקביל לצאת המשחק (קח לדוגמא את Max Payne 3 שהוכרזה לו כמות גדולה של DLC בצאתו)

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 20 אוגוסט 2013, 00:59

ShiTDemoN כתב:כי לחלק מהמשחקים שלהם הוכרזו DLCים עוד לפני או במקביל לצאת המשחק (קח לדוגמא את Max Payne 3 שהוכרזה לו כמות גדולה של DLC בצאתו)

כן כמו כל משחק. אז היוצרים של ביושוק מפתחים רעים כי יש סיזן פס לפני שהמשחק יצא? ומה עם בורדרלנדס? GTAV שגם הוכרז לו DLC? ומה עם נוטי דוג וTHE LAST OF USוUNCHARTED שגם להם יש רבים(יותר אנצרטד...)? סיבה דיי גרועה אני אומר במיוחד שמקס פיין 3 היה משחק מלא בסינגל שלו. להוסיף למולטי זה סבבה. סינגל זה בעיה(הקטעים שנחתכו מראש).
תמונה

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 20 אוגוסט 2013, 02:54

matangt8 כתב:כן כמו כל משחק. אז היוצרים של ביושוק מפתחים רעים כי יש סיזן פס לפני שהמשחק יצא? ומה עם בורדרלנדס? GTAV שגם הוכרז לו DLC? ומה עם נוטי דוג וTHE LAST OF USוUNCHARTED שגם להם יש רבים(יותר אנצרטד...)? סיבה דיי גרועה אני אומר במיוחד שמקס פיין 3 היה משחק מלא בסינגל שלו. להוסיף למולטי זה סבבה. סינגל זה בעיה(הקטעים שנחתכו מראש).

הסיזן פאס בביושוק בא רק כי למפתחים היה ברור שיוציאו DLC, וזה פשוט כלי עזר למכירה שלהם. אני לא יודע על המקרים האחרים שציינת, אבל המקרה במקס פיין היה מזעזע. הוכרזו לו הDLC, עם פירוט מה יהיה בכל DLC. כאילו גאד דאמיט - תוסיפו את זה למשחק אם הוא עוד לא יצא! וגם אם כבר שלחתם אותו לחנויות - תחברו את כל הDLC האלה לDLC אחר ואל תנסו לעשוק אותנו בכסף!

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 20 אוגוסט 2013, 10:46

ShiTDemoN כתב:הסיזן פאס בביושוק בא רק כי למפתחים היה ברור שיוציאו DLC, וזה פשוט כלי עזר למכירה שלהם. אני לא יודע על המקרים האחרים שציינת, אבל המקרה במקס פיין היה מזעזע. הוכרזו לו הDLC, עם פירוט מה יהיה בכל DLC. כאילו גאד דאמיט - תוסיפו את זה למשחק אם הוא עוד לא יצא! וגם אם כבר שלחתם אותו לחנויות - תחברו את כל הDLC האלה לDLC אחר ואל תנסו לעשוק אותנו בכסף!

אני לא רואה הבדל בין המקרה של ביושוק למקרה של מקס פיין. מחוץ מזה בסוף יצאו בערך 4 DLC שאחד מהם חינם. זה נקרא "לתמוך במשחק לאחר היציאה שלו" ולא לגזול מאנשים עוד כסף על שטויות (כן EA,המקרה של דד ספייס 3 לא נשכח עדיין).בכל מקרה זאת תלונה על שטויות. מקס פיין 3 היה משחק מלא מהתחלה ועד לסופו וכן היה לו מולטי שהוא זה שקיבל את ההרחבות. זה כמו שתכעס על COD כי אתה יודע שגם למשחק הזה בטוח יש DLC בתיכנון עוד שהמשחק רק מגיע לחנויות...
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 20 אוגוסט 2013, 11:37

ShiTDemoN כתב:כי לחלק מהמשחקים שלהם הוכרזו DLCים עוד לפני או במקביל לצאת המשחק (קח לדוגמא את Max Payne 3 שהוכרזה לו כמות גדולה של DLC בצאתו)

למה חבילת תוספות זה רע?
אם אהבת את המשחק, אז יהיה לך עוד תוכן ותוכל להנות ממנו יותר.
אם לא אהבת את המשחק, אז אתה לא צריך לקנות עבורו עוד תוכן.

איך זה יוצר שם רע לחברה? אם זה יוצר שם רע לחברה, האם גם לסוני, VALVE, בליזארד, אפיק, בט'סדה, ביווור, יוביסופט ובעצם לא חברה גדולה אחרת בתעשייה יש שם רע, עבורך?
למה בביושוק הDLC זה"רק כי למפתחים היה ברור שיוציאו DLC, וזה פשוט כלי עזר למכירה שלהם" ובכל משחק אחר זה שונה?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 20 אוגוסט 2013, 17:59

Nucleus_Dawn כתב:
למה חבילת תוספות זה רע?
אם אהבת את המשחק, אז יהיה לך עוד תוכן ותוכל להנות ממנו יותר.
אם לא אהבת את המשחק, אז אתה לא צריך לקנות עבורו עוד תוכן.

איך זה יוצר שם רע לחברה? אם זה יוצר שם רע לחברה, האם גם לסוני, VALVE, בליזארד, אפיק, בט'סדה, ביווור, יוביסופט ובעצם לא חברה גדולה אחרת בתעשייה יש שם רע, עבורך?
למה בביושוק הDLC זה"רק כי למפתחים היה ברור שיוציאו DLC, וזה פשוט כלי עזר למכירה שלהם" ובכל משחק אחר זה שונה?

אני אסביר את עצמי יותר טוב (אני מקווה): במקרה של ביושוק - גם אם עוד תוכננו חבילות ההרחבה, הם עדיין פרסמו את הסיזן פאס בדרך לגיטימית לחלוטין, כי הם ידעו שהם ירצו להוסיף תוכן למשחק באיזהשהוא שלב.
במקרה של מקס פיין הDLC כבר היו מתוכננים עם פירוט עוד לפני היציאה של המשחק. למה לא להכניס אותם למשחק אם אתם כבר יודעים מה אתם רוצים להוסיף לו?

ואחי, אתה באמת חושב שאיזהשהיא חברה מוציאה DLC בתשלום כתמיכה במשחק ולא כעוד דרך לעשות כסף? אם הם היו רוצים לתמוך במשחק - שישחררו את הDLC בחינם.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־ 27 אורחים