דיון חשיפת האקסבוקס החדשה

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

Re: דיון חשיפת האקסבוקס החדש

הודעהעל ידי Klayman » 21 מאי 2013, 21:04

ולא ממש מרשים..
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 21 מאי 2013, 21:05

בכלל לא היה מפציץ.
"A man chooses, a slave obeys"

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 מאי 2013, 21:05

bling כתב:אוי ואבוי כמה ש COD נראה נורא!
לא הרבה יותר טוב מהדור הקודם ואני לא מגזים.

אני חייב להסכים שלפחות ברזולוציה שאני ראיתי את זה, ממש לא מדובר בקרייסס 3 או אפילו BF3.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 21 מאי 2013, 21:06

bling כתב:כשמפרידים את המודלים על מסך לבן אין ספק שזה נראה יותר טוב,אבל בכל הקטעים שהראו פשוט שלב מהמשחק עם הסביבה והגיימפליי זה נראה חרא.
ממש לא התרשמתי.

אני מסכים במידה רבה. האפקטים בסוף היו אפילו די מביכים...

החומרה חלשה. אני מאוד מקווה שהם לא מתכוונים לקחת עליה מחיר של 500$. היא לא שווה יותר מ300-350$ בלי שום subscription plan...

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 21 מאי 2013, 21:06

הראו ג'ונגל של COD, שבכלל לא נראה טוב יותר מזה של קרייסיס.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 מאי 2013, 21:08

Nigga כתב:מה? נגמר?
איכס.

עשית לעצמך סטאפ איכותי להתאכזב אה? :)

מה שכן אפשר להגיד לטובת מיקרוסופט זה שהם הצליחו להפיל את IGN, כבוד :)

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 21 מאי 2013, 21:09

COD נראה פשוט כמו סתם משחק לדור הזה עם bells & whistles של הדור הבא, אבל אולי זה בגלל שזה מה שהוא בעצם.

recap: פרנצייז אחד חדש, פרנצייז אחד ישן, ומשחקי מולטיפלטפורם עם DLC אקסלוסיבי. חצי PS4 במקרה הטוב. ועדיין אי ודאות מוחלטת לגבי כל סימני השאלה. חשיפה על הפנים.

מצד שני, הם הצליחו להתאפק ולא להראות אף משחק נפנופי ידיים לקינקט!

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 21 מאי 2013, 21:11

לא תהיה תמיכה לאחור במשחקי 360:
http://www.polygon.com/2013/5/21/434969 ... e-xbox-360

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 21 מאי 2013, 21:12

תעבירו ל GAME TRAILERS ג'ף קילי עם מאחורי הקלעים של האקס בוקס החדש,זה שידור בלעדי שלא תראו בסטרים אחר.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 21 מאי 2013, 21:14

טוב, היה קשה לי להתרשם מהתמונות ה"אמיתיים" בסטרימים הזה פה בחלון היחסית קטן. נצטרך לראות את הטריילר על הטלווזיה בבית כדי להחליט.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 21 מאי 2013, 21:15

Kazz כתב:לא תהיה תמיכה לאחור במשחקי 360:
http://www.polygon.com/2013/5/21/434969 ... e-xbox-360

זה רשמי? כי זאת די מכה עבורי
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 21 מאי 2013, 21:18

טוב, היה זוועה בהחלט. כמעט כל מה שהראו זה בולשיט של "היי! ה-Xbox החדש הוא גם שלט טלוויזיה!", ובקושי משחקים.

נדב, זוכר שאמרת שנינטנדו גרועה במסיבות עיתונאים? נחש מה. מיקרוסופט לקחה את התואר הזה הפעם.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 21 מאי 2013, 21:19

הפורום היום עמד במבחן החשיפה בגבורה והראה שיש לו לא מעט חיים-כמעט חצי מהמשתמשים שלו היו מחוברים (26 מתוך 60!)
זה מקביל לרייטינג ה 50 אחוז של דודו טופז על החייזרים,כל הכבוד :)

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 21 מאי 2013, 21:20

חחח לפני כמה חודשים אמרתי בוויכוח שאני מחכה לחשיפות של הקונסולות הבאות, שכל מה שתראנה בעיקר זו ויזואלית יותר טובה, ושום מהפכה. ועכשיו הן נחשפו, ולפי התגובות המאוכזבות שלכם, אתם רואים שזה נכון. אפילו הקפיצה הוויזואלית אכזבה יחסית.

אולי בעתיד נראה משהו יותר מעניין עושים עם הטכנולוגיה הזו, כרגע זה המון קוסמטיקה (וואו, דגים עם AI...)

הרשמים שלי:

הקונסולה ענקית ומכוערת. אם הייתי שוקל לקנות אחת בנוסף ל-PS4, זה היה יורד מהפרק. אני מקווה שה-PS4 לא ענקית, אך אני כבר יכול לומר שלא אהבתי את העיצוב המרובע שלה (אך יהיה מושלם בעמידה).

ומה זה המכשיר ליד הקונסולה? קינקט? גם הוא ענקי.

ואני אוהב את הטכנולוגיות שמייקרסופט מיישמת בקונסולות שלה, אך הן לא ממש קשורות למשחקים.

והאם הזיהוי הקולי והתנועות זה לא משהו שהקינקט ממילא עשתה עם האקס בוקס?

ואני רואה עיכוב מסוים בציות לפקודות הקוליות. ואני מניח שזה מבוצע לא באמצעות זיהוי קולי אלא נשלט מרחוק, מחשש לתקלות/פאדיחות. היו תקדימים.

האם ניתן לבטל את הזיהוי הקולי? זיהוי לא רצוי של דיבור ("דני, לך לחדר שלך לצפות בטלוויזיה!"), או כאשר כל דיירי הבית ישנים.

אז החמרה היא כפי שהשמועה האחרונה טענה? אז איזו קונסולה יותר חזקה? נדב, כתבת שמייקרוסופט הסתירה, אך דווקא בתחילת התצוגה היה פירוט די רחב של החמרה. מה פספסתי? או שאתה פספסת? :)

תצוגת משחקי הספורט לא הרשימה מבחינה ויזואלית. לא משהו שכבר לא ראיתי בדור הזה, וגם פורצה לא הראה קפיצה ממש גדולה (הרי החמרה היא פי כמה וכמה מזו של האקס-בוקס 360, לא?).

ואני חושב שקרייסיס 2-3 הראו ויזואליות דומה ל-COD: Ghost. לא יודע, כנראה איכות השידור ממש מורידה.

ו-15 בלעדיים בשנה זה מבטיח. מעניין כמה מתוכם יהיו שווים את הציפייה. אני חושב שאנחנו יכולים לצפות למספר דומה גם מסוני.

בסה"כ, תצוגה מאכזבת. חושב ששל סוני הייתה טובה יותר: נטו משחקים וגיימפליי.

בינתיים אני שלם מאוד עם הבחירה ב-PS3. מעניין אם E3 ישנה מעט את התמונה.
נערך לאחרונה על ידי רונן ב 21 מאי 2013, 21:23, נערך 2 פעמים בסך הכל.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 21 מאי 2013, 21:20

bozeman כתב:זה רשמי? כי זאת די מכה עבורי

כן. זה רשמי.

החדשות הטובות: אין דרישה לחיבור אונליין.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 מאי 2013, 21:20

Nigga כתב:איך אפשר לא להתאכזב מהדבר הזה?
90% בידור 10% משחקים. מה לעזאזל?
שלא נדבר על זה שלא קיבלנו שום מידע על ה GPU.
איזה באסה.

חצי שעה בידור ומערכת הפעלה, חצי שעה משחקים. זה היה צפוי לגמרי. מה שאותי אכזב זה שלא היו דמואים טכנים, כנראה שהשילוב של כמות שווה של זיכרון לסוני אבל איטי בהרבה ו-GPU חלש יותר גרמו למיקרוסופט לשקשק בברכי טכנולוגיה שלהם. מצד שני, בדיוק כמו בדור הקודם, המערכת הפעלה של הONE אוכלת ויורקת את זאת של הפס4 בהליכה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 21 מאי 2013, 21:22

GolanBerlin כתב:טוב, היה זוועה בהחלט. כמעט כל מה שהראו זה בולשיט של "היי! ה-Xbox החדש הוא גם שלט טלוויזיה!", ובקושי משחקים.

נדב, זוכר שאמרת שנינטנדו גרועה במסיבות עיתונאים? נחש מה. מיקרוסופט לקחה את התואר הזה הפעם.

NO WAY.
זאת היתה תצוגה מביכה מבחינת משחקים אבל שום דבר לא יתעלה על ה WIIU לדעתי לעולם,ואני לא מגזים.
פה לפחטת קיבלנו תמיכה מצד התעשייהו IP חדשים,אצל ה WIIU קיבלנו חשיפה עם פורטים ישנים בני שנה,הכי חוסר הייפ שזכור לי מכל חשיפה כולל היום.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 21 מאי 2013, 21:22

תמונה
תמונה ראשונה של Ghosts אכן מראה בעיקר סגירת פער עם מה שכבר ראינו מקרייסיס ובאטלפילד - לא משחק דור הבא. אבל יחד עם ההבטחה לשמור על 60FPS, זה עדיין שיפור גדול מאד לעומת איך שCOD נראה היום. מודל מפורט ותאורה נהרדת.

SgtDonowitz
Warrior

הודעהעל ידי SgtDonowitz » 21 מאי 2013, 21:25

תמונה
אוי ואבוי, מה זה העיצוב המכוער הזה? מיקרוסופט חזרה לאקסבקס המקורי?

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 21 מאי 2013, 21:25

רונן כתב:חחח לפני כמה חודשים אמרתי בוויכוח שאני מחכה לחשיפות של הקונסולות הבאות, שכל מה שתראנה בעיקר זו ויזואלית יותר טובה, ושום מהפכה. ועכשיו הן נחשפו, ולפי התגובות המאוכזבות שלכם, אתם רואים שזה נכון. אפילו הקפיצה הוויזואלית אכזבה יחסית.

אולי בעתיד נראה משהו יותר מעניין עושים עם הטכנולוגיה הזו, כרגע זה המון קוסמטיקה (וואו, דגים עם AI...)

הרשמים שלי:

הקונסולה ענקית ומכוערת. אם הייתי שוקל לקנות אחת בנוסף ל-PS4, זה היה יורד מהפרק. אני מקווה שה-PS4 לא ענקית, אך אני כבר יכול לומר שלא אהבתי את העיצוב המרובע שלה (אך יהיה מושלם בעמידה).

ומה זה המכשיר ליד הקונסולה? קינקט? גם הוא ענקי.

ואני אוהב את הטכנולוגיות שמייקרסופט מיישמת בקונסולות שלה, אך הן לא ממש קשורות למשחקים.

והאם הזיהוי הקולי והתנועות זה לא משהו שהקינקט ממילא עשתה עם האקס בוקס?

ואני רואה עיכוב מסוים בציות לפקודות הקוליות. ואני מניח שזה מבוצע לא באמצעות זיהוי קולי אלא נשלט מרחוק, מחשש לתקלות/פאדיחות. היו תקדימים.

האם ניתן לבטל את הזיהוי הקולי? זיהוי לא רצוי של דיבור ("דני, לך לחדר שלך לצפות בטלוויזיה!"), או כאשר כל דיירי הבית ישנים.

אז החמרה היא כפי שהשמועה האחרונה טענה? אז איזו קונסולה יותר חזקה? נדב, כתבת שמייקרוסופט הסתירה, אך דווקא בתחילת התצוגה היה פירוט די רחב של החמרה. מה פספסתי? או שאתה פספסת? :)

תצוגת משחקי הספורט לא הרשימה מבחינה ויזואלית. לא משהו שכבר לא ראיתי בדור הזה, וגם פורצה לא הראה קפיצה ממש גדולה (הרי החמרה היא פי כמה וכמה מזו של האקס-בוקס 360, לא?).

ואני חושב שקרייסיס 2-3 הראו ויזואליות דומה ל-COD: Ghost. לא יודע, כנראה איכות השידור ממש מורידה.

ו-15 בלעדיים בשנה זה מבטיח. מעניין כמה מתוכן יהיו שווים את הציפייה. אני חושב שאנחנו יכולים לצפות למספר דומה גם מסוני.

בסה"כ, תצוגה מאכזבת. חושב ששל סוני הייתה טובה יותר: נטו משחקים וגיימפליי.

בינתיים אני שלם מאוד עם הבחירה ב-PS3. מעניין אם E3 ישנה מעט את התמונה.

אני מסכים איתך בכל מילה. אכזבת השנה.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 21 מאי 2013, 21:27

אני מניח שה8GB ראם הוא DDR3 כי הם לא ציינו במפורשות?

לא מבין למה אנשים ציפו להרבה משחקים. יש E3. והם אמרו שב E3 יהיו 'טונות' של בלעדיים. אז אני אמתין לאז. בכלל, ההחלטה שלי לגבי הקונסולה תלוייה ב15 הבלעדיים בשנה הראשונה לקונסולה.

הנה הטריילר לקוונטום ברייק: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 64IZNgxPKs

אני מקווה שאף אחד לא התפתה וחשב שזה משהו אחר מ CGI.

סמל אישי של המשתמש
vorse3
Minion

הודעהעל ידי vorse3 » 21 מאי 2013, 21:28

זה משחק לדור הקודם שפשוט דחפו אותו גם לקונסולות החדשות ב1080P. זה לא באמת דור הבא. המשחק של ראמדי נראה מעניין אבל לא הראו כלום אז לא שווה הרבה. בעצם לא הראו כלום בשום דבר חוץ מכמה טריילרים חסרי משמעות וזה חבל. אם אתה כבר עושה אירוע השקה למה לא להשקיע בו? מה שכן נותר רק לקוות שהם כיסו את כל המסביב היום ובE3 נקבל בעיקר משחקים.

נ.ב. מעניין כמה זמן יקח לסוני להעתיק את הרטט בשני הסטיקים... רעיון נפלא של מיקרוסופט.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 21 מאי 2013, 21:29

גם בתמונה COD החדש לא נראה משהו.
לסיכום,מאוד התאכזבתי,אין ספק שמדובר במכשיר בידור מדהים כמו שקיאו אמר אבל לא קיבלנו מספיק בשר ולא ממש התרשמתי משום דבר,בעיקר כי לא היה מספיק גיימפליי טהור וקטע הגיימפליי היחיד שראינו שאפשר להתרשם ממנו היה COD שנראה פשוט נורא.
כל הכבוד ליוצרים של קוד שלא מתפשרים על הגיימפליי ועל ה 60 פריימים אבל נראה שיש לזה מחיר ויזואלי.
נראה גם שרוב הסיכויים שהשמועות על ה SPEC הישנות נכונות כי הם כמעט לא הרחיבו בנושא ולא נראה שידברו על זה ב E3 כי שם זה נטו ומשחקים והיום היתה אמורה להיות הפרזנטציה של המכשיר עצמו ודיבורים על חומרה,אם היום לא דיברו אז גם ב E3 נראה לי שלא.
אני כמו קיאו חושב שמירב הסיכויים שהPS4 חזקה יותר,הם באמת היו מפספסים הזדמנות לעקוץ את סוני אם היה להם כרטיס מסך מתקדם יותר? אין מצב.
במיוחד שהם לא אמרו עליו מילה אפילו הכי כללית שיש,אני משער שקינקט מתקדם הרבה יותר בכל קופסא זה לא צחוק מבחינה תקציבית ככה שלא נראה לי שאפילו יהיה לזה פיצוי במחיר למרות החומרה שכנראה פחות מתקדמת.

סכ"ה חשיפה די מבאסת אבל נחכה ל E3 לפני השיפוט הסופי.
לפחות אין תמיד אונליין.

אה כן לודעתי דווקא הקונסולה נראית לא רע מבחינת עיצוב,השלט נראה לי די זהה.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 21 מאי 2013, 21:32

WAT.

הקונסולה כנראה חוסמת משחקי יד-שנייה. המשחקים קשורים לחשבון הלייב שלך ואם אתה מנסה לשחק במשחק שכבול לחשבון אחר תדרש לשלם אם אתה מעוניין לשחק בו בחשבון הזה.

http://kotaku.com/the-xbox-is-not-alway ... -509077987

גם נראה שהקונסולה תאפשר למשחקים להעביר חלק מחישובי המשחק לענן. כך שאם המפיצה רוצה משחק שידרוש חיבור אונליין היא כנראה תוכל לעשות זאת.

סמל אישי של המשתמש
vorse3
Minion

הודעהעל ידי vorse3 » 21 מאי 2013, 21:35

בקיצור, הם פעולים כמו וואלב עם סטים. זה דיי צפוי ואני לא אתפלא אם נראה מהלכים דומים מסוני.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 20 אורחים