bling כתב:אוי ואבוי כמה ש COD נראה נורא!
לא הרבה יותר טוב מהדור הקודם ואני לא מגזים.
bling כתב:כשמפרידים את המודלים על מסך לבן אין ספק שזה נראה יותר טוב,אבל בכל הקטעים שהראו פשוט שלב מהמשחק עם הסביבה והגיימפליי זה נראה חרא.
ממש לא התרשמתי.
Nigga כתב:מה? נגמר?
איכס.

Kazz כתב:לא תהיה תמיכה לאחור במשחקי 360:
http://www.polygon.com/2013/5/21/434969 ... e-xbox-360

bozeman כתב:זה רשמי? כי זאת די מכה עבורי
Nigga כתב:איך אפשר לא להתאכזב מהדבר הזה?
90% בידור 10% משחקים. מה לעזאזל?
שלא נדבר על זה שלא קיבלנו שום מידע על ה GPU.
איזה באסה.
GolanBerlin כתב:טוב, היה זוועה בהחלט. כמעט כל מה שהראו זה בולשיט של "היי! ה-Xbox החדש הוא גם שלט טלוויזיה!", ובקושי משחקים.
נדב, זוכר שאמרת שנינטנדו גרועה במסיבות עיתונאים? נחש מה. מיקרוסופט לקחה את התואר הזה הפעם.
רונן כתב:חחח לפני כמה חודשים אמרתי בוויכוח שאני מחכה לחשיפות של הקונסולות הבאות, שכל מה שתראנה בעיקר זו ויזואלית יותר טובה, ושום מהפכה. ועכשיו הן נחשפו, ולפי התגובות המאוכזבות שלכם, אתם רואים שזה נכון. אפילו הקפיצה הוויזואלית אכזבה יחסית.
אולי בעתיד נראה משהו יותר מעניין עושים עם הטכנולוגיה הזו, כרגע זה המון קוסמטיקה (וואו, דגים עם AI...)
הרשמים שלי:
הקונסולה ענקית ומכוערת. אם הייתי שוקל לקנות אחת בנוסף ל-PS4, זה היה יורד מהפרק. אני מקווה שה-PS4 לא ענקית, אך אני כבר יכול לומר שלא אהבתי את העיצוב המרובע שלה (אך יהיה מושלם בעמידה).
ומה זה המכשיר ליד הקונסולה? קינקט? גם הוא ענקי.
ואני אוהב את הטכנולוגיות שמייקרסופט מיישמת בקונסולות שלה, אך הן לא ממש קשורות למשחקים.
והאם הזיהוי הקולי והתנועות זה לא משהו שהקינקט ממילא עשתה עם האקס בוקס?
ואני רואה עיכוב מסוים בציות לפקודות הקוליות. ואני מניח שזה מבוצע לא באמצעות זיהוי קולי אלא נשלט מרחוק, מחשש לתקלות/פאדיחות. היו תקדימים.
האם ניתן לבטל את הזיהוי הקולי? זיהוי לא רצוי של דיבור ("דני, לך לחדר שלך לצפות בטלוויזיה!"), או כאשר כל דיירי הבית ישנים.
אז החמרה היא כפי שהשמועה האחרונה טענה? אז איזו קונסולה יותר חזקה? נדב, כתבת שמייקרוסופט הסתירה, אך דווקא בתחילת התצוגה היה פירוט די רחב של החמרה. מה פספסתי? או שאתה פספסת?
תצוגת משחקי הספורט לא הרשימה מבחינה ויזואלית. לא משהו שכבר לא ראיתי בדור הזה, וגם פורצה לא הראה קפיצה ממש גדולה (הרי החמרה היא פי כמה וכמה מזו של האקס-בוקס 360, לא?).
ואני חושב שקרייסיס 2-3 הראו ויזואליות דומה ל-COD: Ghost. לא יודע, כנראה איכות השידור ממש מורידה.
ו-15 בלעדיים בשנה זה מבטיח. מעניין כמה מתוכן יהיו שווים את הציפייה. אני חושב שאנחנו יכולים לצפות למספר דומה גם מסוני.
בסה"כ, תצוגה מאכזבת. חושב ששל סוני הייתה טובה יותר: נטו משחקים וגיימפליי.
בינתיים אני שלם מאוד עם הבחירה ב-PS3. מעניין אם E3 ישנה מעט את התמונה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 20 אורחים