Xbox One | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Kazz
Veteran

Re: Xbox One | כל פיסת מידע על הקונסולה

הודעהעל ידי Kazz » 20 יוני 2013, 01:20

חחחח. כן, להתנגד ללקיחת החופש לשאול ולסחור בדיסקים פיזיים הוא ממש לא אנטי-צרכני. לבקש התחברות בשביל אופליין זה ממש לא אנטי-צרכני. כמה לוקשים אתה מוכר.

מה אנשים מתבכיינים שאין פאמילי שייר. מדובר במיעוט קולני שהוא 0.999 אחוז מהכלל שמוכן לוותר על בעלות של דיסקים פיזיים כדי שהוא יוכל לשתף את חברו שגר בחצי השני של כדור-הארץ במשחק.

תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 20 יוני 2013, 01:26

צא צא מהסרט. I DARE YOU שתשאל כמה אנשים שאתה רוצה שאתה באמת מכיר בחיים האמיתיים ותשאל אותם אם הם מעדיפים לשתף עם 9 אנשים אחרים את כל ספריית המשחקים (וכנראה הDLC) שלהם (וש9 אנשים אחרים ישתפו אותם במשחקים שלהם) או את היכולת מתישהו להלוות למישהו את הדיסק או למכור אותו ב50-100 שקל. נראה מה הסקר שלך יגיד. אני אם עם חלק נכבד מהאנשים שאני מכיר שREMOTELY מתעניינים במשחקים לא חשבו פעמיים על השאלה הזאת.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 20 יוני 2013, 01:30

Kazz כתב:חחחח. כן, להתנגד ללקיחת החופש לשאול ולסחור בדיסקים פיזיים הוא ממש לא אנטי-צרכני. לבקש התחברות בשביל אופליין זה ממש לא אנטי-צרכני. כמה לוקשים אתה מוכר.

מה אנשים מתבכיינים שאין פאמילי שייר. מדובר במיעוט קולני שהוא 0.999 אחוז מהכלל שמוכן לוותר על בעלות של דיסקים פיזיים כדי שהוא יוכל לשתף את חברו שגר בחצי השני של כדור-הארץ במשחק.

תמונה

לפי ההיגיון שלך, דווקא זה שאנשים מתלוננים על העדר הפיטצ'רים המוצלחים שהוכרזו, אומר שהם הרוב, מעבר לכל ספק.
אתה זה שטוען דברים חסרי ביסוס. יכול להיות שאתה טוען דברים חסרי ביסוס, רק כאשר הם מתאימים למצב הרוח והדבר שעליו את בדיוק מתבכיין? הממ...
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 20 יוני 2013, 01:39

משעשע, מתחת ללינק של השמועה בגיימטריילרס מופיע טריילר ששמו WILL OF THE MOB
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 20 יוני 2013, 01:40

אתה לא מבין את האירוניה והציניות? וכל אלה שרוצים פאמילי שייר מוזמנים לעשות קמפיין כפי שאחרים עשו ולהשמיע קולם. מיטב המוחות במיקרוסופט יכולים לחשוב לעשות גם וגם בלי מגבלות חריפות.

"I DARE YOU שתשאל כמה אנשים שאתה רוצה שאתה באמת מכיר בחיים האמיתיים ותשאל אותם אם הם מעדיפים לשתף עם 9 אנשים אחרים את כל ספריית המשחקים (וכנראה הDLC) שלהם (וש9 אנשים אחרים ישתפו אותם במשחקים שלהם) או את היכולת מתישהו להלוות למישהו את הדיסק או למכור אותו ב50-100 שקל. נראה מה הסקר שלך יגיד" -

אנשים שאני מכיר באמת = אנשים שחיים בישראל. ישראל היא לא דוגמה לשום דבר ובטח לא במשחקי וידאו. אתה באמת מבסס טיעון על מה אנשים בארץ בלי תרבות גיימינג חושבים על הנושא? אתה עדיין לא קולט שרוב שוק הקונסולות המערבי ובעולם יש לו תפיסה אחרת ואילוצים שונים? ואין שום דבר שמפריע לך לשתף כמה אנשים שאתה רוצה במשחקים שלך. אתה פשוט צריך לתת לו את הדיסק. אז לא, לא אוכל לתת למישהו שגר בחצי השני של העולם את המשחק אבל אם המחיר זה מה שמיקרוספו רצתה, אז לא תודה. ושוב, אני בטוח שאפשר לשלב פיצ'ר כזה גם בתצורה הנוכחית או לפחות בדרך שתגרור הרבה פחות הגבלות.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 20 יוני 2013, 01:46

לצערי רוב האנשים בעלי הגיון ישר לא מבזבזים מהזמן שלהם בבכי אינטרנטי משעמם.

בחצי השני של העולם? שדרות זה החצי השני של העולם? תל אביב? נתניה? גבעתיים? אני לא הולך "לנסוע" לחברים האלה בשביל לתת להם דיסק. שלא לדבר על זה שרובם לא שומרים על דיסקים כמוני. ואתה פשוט לא רציני... לתת לחבר אחד את המשחק זה ממש שקול ללתת אותו ל9 חברים ושהם יתנו לי את שלהם, בו זמנית בלחיצת כפתור זריזה.
Benjamin Franklin

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 20 יוני 2013, 01:54

לא זה לא שקול אבל זה גם לא שווה את המחיר שמיקרוסופט רצתה לגבות בדמות ההגבלות האלה. אפשר לבצע את זה בדרך אחרת ויותר ברת עיכול.

ואני מבין שעדיין תקועים פה על 'מיעוט' ו'בכיינות'. מפליא. לפני שבועיים בכלל לא אתה ולא הרוב העלו על דעתם פיצ'ר של שיתוף 9 אנשים ברשיונות ופתאום מדובר במשהו שהרוב רוצה? למרות שלא ידענו כמעט שום דבר פרקטי על השיטה? ממש מצחיק 'אנחנו הרוב אבל אין מספיק כדי לגרום לשינוי. אנחנו לא קולניים'. how convenient.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 יוני 2013, 10:14

אני ודודי עבדנו יחד ועדין אנצ׳רטד 3 שלו היה תקוע אצלי חצי שנה כי ככה אנשים עובדים. ברצינות אתה מעדיף יכולת למכור יד שניה בebay (מה שאף אחד לא עושה כי כולם מוכרים לגיימסטופ, דבר שהdrm של הone כן אפשר) ולא להתחבר לאינטרנט אף פעם (כלומר באמת? פעם היית לא זמין באינטרנט 24 שעות?) מול זמינות של בערך כל הספריה של הקונסולה אצלך כל הזמן בלחיצת כפתור? באמת? אז אני מבין שתעדיף שסטים יישמו מכירות יד שניה על שיתוף החשבון שלך עם 10 חברים נכון? באמת? עשרות עד מאות משחקים חינם בקצה האצבע שלך ואתה מעדיף להיות מסוגל למכור את בורדרלנדס ב10$ מה שממילא לא תעשה? באמת?

מיקרוסופט התקפלו כי מיעוט טרולי בכיין צעק כל כך חזק שזה עשה פרסום רע לone, זה הכל. 99% מהצרכנים היו מרוויחים מהגישה של הone ועכשיו הם נדפקו. מה הגיימר הממוצע היה מעדיף, כל הספריות של כל החברים שלו אצלו או למכור יד שניה מה שהוא ממילא לא עושה כי אף אחד לא עושה את זה?

ומה החלק הכי דפוק? כל המפיצות הגדולות הולכות לישם drm על הפס4 והone וכולנו נאכל זין עם הdrm בלי היתרונות שלו. מצב Lose lose לגמרי.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 20 יוני 2013, 02:15

DrKeo כתב: שסטים יישמו שיתוף החשבון שלך עם 10 חברים נכון? באמת? עשרות עד מאות משחקים חינם בקצה האצבע שלך

איך אתה מעז להעלות רעיון אנטי-צרכני שכזה?!
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 20 יוני 2013, 07:29

מייקרוסופט החליטה לחזור בה מההחלטות הדרקוניות שלה בדבר הDRM שלה.
יש יד שנייה, אין צורך באינטרנט וכו...
No more always online requirement
The console no longer has to check in every 24 hours
All game discs will work on Xbox One as they do on Xbox 360
An Internet connection is only required when initially setting up the console
All downloaded games will function the same when online or offline
No additional restrictions on trading games or loaning discs
Region locks have been dropped

http://www.giantbomb.com/articles/micro ... 1100-4673/

IGN גם מדווחת שנכון לכרגע אין Family Share לפחות לא בשיגור ולא ידוע מתי הפיטצ'ר יופיע.
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 20 יוני 2013, 07:57

מאוד משמח
אני הפעם מתכנן להיות הבעלים של כל קונסולות המינסטרים בדור הבא ,כולל הנידות -(בשלבים)
וההגבלות בXBOXONE ,היו ממש מסריחות

בנוסף עכשיו מי שרוצה ליבא את הXBOXONE ,לא צריכה להיות לו בעיה גדולה ,לפחות לא לשחק סינגל
במיקרה הגרוע ביותר ,יהיה צורך להפעיל את הקונסולה פעם אחת בארץ ניתמכת ,אבל סיכוי טוב שלא יהיה צורך לזה
כי אין לזה טעם שהDRM הדרקוני בוטל

כניראה MS הבינה ,שסוני הולכת לטחון אותה
עכשיו יהיה מענין לראות מה יקרה למחיר או מה יכניסו לבאנדל לילחם ב400$ של סוני ,קינקט 2 לא מושך שחקני קור

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 20 יוני 2013, 09:19

תמשיכו לספר לעצמכם שמדובר במיעוט, שזה לא הפריע לאף אחד. תמשיכו לחשוב שאתם ממושבכם במדינת ישראל מומחים בהתנהגות צרכנית של רוב העולם. תמשיכו להיות אגוצנטריים ולחשוב שהקוים האדומים שלכם הם הקוים של הרוב.

העובדה היא שמרגע ההכרזה הקהל התחיל למחות. העובדה היא שסוני אמרה שהקמפיינים האלה היוו פקטור בכך שהם בחרו לא ללכת עם DRM. העובדה היא שההחלטה הזו אפשרה לטרטון להכריז את מה שהוא הכריז לקול תשואות הקהל ולגרום לXB1 להראות עוד יותר רע. העובדה היא שזה יותר משבוע שהPREORDERS לקונסולות רצים וכנראה הנתונים לא כאלה מזהירים למיקרוסופט. אז הכל עם הכל, מיקרוסופט סוף סוף הבינו שהם טועים ונוכחו לדעת שהקווים האדומים של הציבור בשלב הזה הם כל אותם קווים שה DRM שלהם חצה.

די להתנשאות. אין שום 'קידמה' בלקחת משחק על דיסק פיזי ולהגביל את הבעלות עליו באופן שהXB1 הגבילה. אין שום 'קידמה' בלקחת תוכן שנמצא אצל השחקן באופן לוקאלי ולהגביל את האפשרות להשתמש בו בדרישה לחיבוריות כל יום.

העובדה היא שמיקרוסופט עדיין יכולים לאכוף מדיניות שיתוף על המשחקים שאתה מוריד דיגיטלית אבל היא לא הודיעה על זה. למה?

נדב, זה לא משנה מה אני מעדיף או מה אני עושה עם המשחקים שלי. אני לא תלוש לחשוב שהעדפתי היא בהכרח העדפת הרוב. בטח לא כשמדובר ביסודות כמו בעלות על משחקים - הרוב כן פאקינג אכפת לו. ולא, לא ביקשתי לא להתחבר לאינטרנט אף פעם - אמרתי כבר שאם הדרישה הייתה פעם בשבוע אז הייתה רואה פחות מחאות על כך.

כמובן שאני מעוניין שסטים תיישם מכירות יד שניה. נקודת המוצא של סטים ורוב שאר שירותי ה DD והרישיונות היא שאין לי אותה גמישות כמו עם דיסק פיזי אז אם הם יוסיפו גמישות - אחלה. נקודת המוצא של דיסקים זה שיש גמישות והXB1 ניסתה לצמצמם אותה - לא אחלה. מיקרוסופט פשוט ניסו לעשות קונסולה דיגיטלית לחלוטין. הבעיה היא שהמשחקים של הדור הזה יהיו 30-50GB לכן זה היה בלתי אפשר בשבילם להציע את המשחקים רק כהורדה אז לכן הדיסק הפיזי היה צריך להשאר, אבל לאכוף הגבלות שכאלה עם דיסק פיזי זה לא-צרכני.

ואחרי הכל, מיקרוסופט עדיין יכולים לשלב את רוב הפיצ'רים החיובים (או אפילו את כולם) גם במדיניות הנוכחית. למה הם מתנהגים כאילו זה EITHER OR.

אולי עכשיו סוף סוף נקבל פירוט מלא לDRM שהיה צריך להיות ואיך כל המערכות היו עובדות. אני לא מבין איך אתם ישר חושבים שזה היה עובד כמו שרציתם ושכל היתרונות באמת מתממשים באופן הוגן. לא ידענו בערך שום דבר פרקטי, מיקרוסופט המשיכה להסתיר מידע ולתת תשובות לא מלאות. כנראה שכן לא יכלת לשחק בקונסולה אם אתה מנסה להשתמש בה במדינה בה היא לא 'נתמכת'. כנראה לא היית מקבל מחירים נמוכים. המשחקי הריטייל שב DD עדיין נמכרים ב60דולר כי רשתות החנויות לא מרשות שייעשה להם undercutting שכזה (בדיוק המצב ב UK בו הרשתות מנסות לפעול כנגד סטים כמו בסירוב להציע משחקי סטימוורקס).

מה אתם כה ששים לקפוץ ראש לתוך DRM בלי לדעת את התמונה המלאה? מיקרוסופט הראתה רק את המקל ובקושי את הגזר. אם אתם רוצים להאשים מישהו בכך שהיוזמה של מיקרוסופט נקטעה אז תאשימו את מיקרוסופט. הם הכריזו על הקונסולה בלי שום מידע. הם ששמו QA מסכן לגבי ה DRM שלא עונה על שום דבר, שלא מבהיר שום דבר. הם שאמרו 'תסכמו עלינו יהיה בסדר'. הם שכשלו בלהתמקד על הפיצ'רים החיוביים. הם שסתמו את הפה ב E3 למרות כל ההתרעמות שהייתה. לא משנה מה אתה חושב על המדיניות, זה היה כשלון ממדרגה ראשונה של מיקרוסופט בדרך שהם בחרו (לא) להסביר את המדיניות ואת ה DRM.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 20 יוני 2013, 09:43

ומיקרוסופט מתקפלת!

An internet connection will not be required to play offline Xbox One games – After a one-time system set-up with a new Xbox One, you can play any disc based game without ever connecting online again. There is no 24 hour connection requirement and you can take your Xbox One anywhere you want and play your games, just like on Xbox 360.

Trade-in, lend, resell, gift, and rent disc based games just like you do today – There will be no limitations to using and sharing games, it will work just as it does today on Xbox 360.

לא תהיה בעיה לא להתחבר ולא להעביר משחקים!

http://news.xbox.com/2013/06/update
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 20 יוני 2013, 18:28

חבר׳ה צאו דחוף מהסרט של ״מיעוט קולני״,מייק היא תאגיד ענק שלא פועל על גחמות,החלטה משמעותית שכזו נבחנה על ידם מאינספור כיוונים שונים לפני שאישרו אותה.

אם ראיתם את הפס4 אצל ג׳ימי פאלון היה קטע שפתאום פאלון על דעת עצמו הכריז שהפס4 זו הקונסולה היחידה שמאפשרת משומשים ולא מגבילה את הצרכנים לקול תשואות הקהל באולפן (שכנראה מורכב מחברי גאף :roll:) ומול מליוני צופים(איש כאלו שמשערים שזה אחד הדברים ששבר את גב הגמל),רואים שהמחאה לא שייכת למיעוט קולני ושהיא קיימת מחוץ לאינטרנט אם אפילו פאלון והקהל מריעים לסוני על כך שלא מגבילה.

זה ברור שיש להם תמונה מלאה יותר ונתונים שאין לכם,בין אם במספרים של הזמנות מוקדמות,סקרים פנימיים שהם ביצעו או כל דבר אחר שמעיד על כך שהרעש הוא לא אינטרנטי בלבד והוא בעל השלכות משמעותיות בעולם האמיתי שיפגעו בסיכויי ההצלחה של הקונסולה.
אתם באמת חושבים שהם יבלעו את הגאווה שלהם ויחליטו לסגת מהחלטה כה משמעותית בגלל כמה מתלוננים בגאף?

בדוק שהם בדקו את זה מכל כיוון אפשרי והגיעו למסקנה שבניגוד לרצונם אין להם ממש ברירה,מה שאומר שבסופו של דבר,אתם,אלו שרצו את הdrm על כל השלכותיו,אתם המיעוט.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 20 יוני 2013, 10:58

מה הקשר הקהל אצל פאלון? שמיק' היו שם עם פורצה או מה שזה לא היה הם דיברו בקול תרועות על היכולת לשתף את המשחקים שלך עם עוד אנשים במרחק של התחברות לאינטרנט? תעשה לי טובה.

מיק' עשו מהלך מתוך פחד גרידא... אין להם שום דרך לדעת מה הקהל רוצה או לא רוצה. אין שום דרך לדעת חצי שנה לפני השיגור כמה אנשים ירכשו את הקונסולה בשיגור.

ובכלל, הנה כבר ציינתי שהאינדקס של GT הראה עלייה היסטרית בFAVORABILITY של האקס בוקס אתמול בבוקר (בוקר של ישראל אני מתכוון) והוא והPS4 היו בהפרש זעום של 10 נקודות.
Benjamin Franklin

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 20 יוני 2013, 11:20

כן. למיקרוסופט שהשיקה אין ספור מוצרים בהיסטוריה אין שום אמצעים לדעת כמה עניין יש במוצר שלהם, איך הציבור מגיב למוצר שלהם, להפריד בין העיקר לתפל בתגובות דרך הרשת, להעריך קצב התקדמות הפרי-אורדרס שהם החלו לפני שבוע ועוד.

"אין להם שום דרך לדעת מה הקהל רוצה או לא רוצה. אין שום דרך לדעת חצי שנה לפני השיגור כמה אנשים ירכשו את הקונסולה בשיגור." - אה, אז אתה בעצם אומר שכל מה שטענת לגבי מה הרוב רוצה או מעדיף וכל ההנחות לגבי כמות המוחים מהאוכלוסייה הכללית היו הנפצות באוויר שלך? כי אם למיקרוסופט אין דרך לדעת, קל וחמר גם לך אין.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 20 יוני 2013, 11:39

וואו קאז, הכנסת לי! באמת, חשבתי שאמרתי שיש לי חברת סקרים שמחוברת ישירות לפייסבוק/טוויטר/גוגל פלוס ועוד והכל בריל טיים. אני השתמשתי בהיגיון שיש לי. הגיון שאמר לי שמתוך הפורום הזה הרוב שכן ירכשו את הקונסולה הצליחו למרבה הפלא להבין את דרכי הDRM שלהם. הגיון שאמר לי שהאדם הממוצע, כמו עם כל דבר אחר, לא הולך לרחוב לצעוק ולא נכנס לפורומים יעודיים לבלבל את המוח.

נזכרתי בעוד משהו שעכשיו הפסדנו... חלק נכבד מהפונקציונליות של SMART MATCH אבדה כל עוד אני חייב לדאוג שהדיסק יהיה בפנים. העיקר שאתה קאז עכשיו הולך להצטרף לקהילת האקס בוקס :roll:
Benjamin Franklin

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 20 יוני 2013, 12:14

חח. אז בקיצור כל טיעונך מתבססים על 'בשבילי זו לא סוגיה ולי זה לא מפריע => לרוב העולם זו לא סוגיה ולרוב העולם זה לא מפריע'. ואז כשהטיעון הזה נופל ההסבר שלך זה לא כי המחאות התבררו כנרחבות יותר ממה שאתה ומיקרוסופט חשבתם אלא כי האדם הממוצע שכה בעד הכיוון הזה לא פצה את פיו.

אין שום מגבלה לעשות את הפיצ'רים למשחקים שאתה קונה דיגיטליים. הנה בקלות selling point לXB1 מול הפס4. הנה סיבה בשבילך לקנות משחקים דרך הXB1 כי תוכל לעשות instant game switching ותוכל להמתין למאצ'מייקינג במשחק אחד בעוד אתה משחק באחר. העתיד האוטופי שלך יכול להיות בקלות כבר כאן. אבל משום מה מיקרוסופט לפחות ממה שידוע כרגע זרקו את המים עם התינוק.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 20 יוני 2013, 12:16

swiss-the-engine כתב:מה הקשר הקהל אצל פאלון? שמיק' היו שם עם פורצה או מה שזה לא היה הם דיברו בקול תרועות על היכולת לשתף את המשחקים שלך עם עוד אנשים במרחק של התחברות לאינטרנט? תעשה לי טובה.

מיק' עשו מהלך מתוך פחד גרידא... אין להם שום דרך לדעת מה הקהל רוצה או לא רוצה. אין שום דרך לדעת חצי שנה לפני השיגור כמה אנשים ירכשו את הקונסולה בשיגור.

ובכלל, הנה כבר ציינתי שהאינדקס של GT הראה עלייה היסטרית בFAVORABILITY של האקס בוקס אתמול בבוקר (בוקר של ישראל אני מתכוון) והוא והPS4 היו בהפרש זעום של 10 נקודות.

אתה לא באמת מאמין שלגוף כזה אין דרך להבדיל בין רעש אינטרנט לעולם האמיתי.
יש להם קצב הזמנות מוקדמות,הם עורכים סקרים בעולם האמיתי וכו׳
העניין עם פאלון זה שראינו עד כמה מיינסטרים העניין של ה DRM ועד לאן הוא הגיע,אם זה היה קשקוש נידח של כמה חנונים באינטרנט אז אף אחד לא היה טורח להזכיר את זה לנגד מליוני צופים ולקבל תשואות לכך.

פאלון הוא לא בדיוק שיא ההרדקור אבל כנראה שבשביל שחקני קונסולות בארה״ב החלפות/השכרות של משחקים וכל השימוש של היד השנייה הוא מאוד דומיננטי אצלם אם אפילו הוא שמע על זה ובחר לציין זאת.

בקשר למדד של GT אל תשכח שגם דיבורים שליליים נחשבים למשהו שאמור להשפיע,הרי זה אמור כביכול לסרוק את השם של המכשיר ברשתות השונות בלי ממש הקשר.
דבר שני למה אתה חושב שזה משהו רציני ומדעי שמעיד על משהו מעבר לקוריוז חביב של GT?

יש לי תחושה ש Ms מסתמכת על נתונים יותר אמיתיים ורציניים מאשר המדד של GT כשהם באים לקחת על עצמם החלטה גורלית שכזו...
נערך לאחרונה על ידי bling ב 20 יוני 2013, 12:24, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 20 יוני 2013, 12:16

לא מדובר בשום "מיעוט קולני", אתם באמת חושבים שכך מייקרוסופט מקבלת את החלטותיה? רעש כמעט גורף באינטרנט ובתקשורת, נתוני סקרים גרועים, נתוני מכירות מוקדמות נחותים - כל זה באמת לא אומר לכם משהו? נראה שאתם הייתם המיעוט.

ההתקפלות של מייקרוסופט בהחלט מעלה את קרנה של הקונסולה בעיניי, וכל הכבוד לחברה שבלעה את הגאווה ואת הצפרדע. עכשיו רק נותר לראות אם משחקיה הבלעדיים אכן יהיו אטרקטיביים בעיניי ומה סוני תוסיף לחשוף.

היו שחשבו כאן בתחילה שמייקרוסופט מבריקה ועושה תגילים "מבריקים" לסוני, אך בסוף דווקא האחרונה הבריקה ומינפה את המקרה היטב לטובתה.

לאור התפנית הדרמטית, התחרות ביניהן תהיה צמודה יותר, ותחרות קשה זה תמיד עושה טוב לנו, השחקנים.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 20 יוני 2013, 12:39

bling כתב:אתה לא באמת מאמין שלגוף כזה אין דרך להבדיל בין רעש אינטרנט לעולם האמיתי.
יש להם קצב הזמנות מוקדמות,הם עורכים סקרים בעולם האמיתי וכו׳
העניין עם פאלון זה שראינו עד כמה מיינסטרים העניין של ה DRM ועד לאן הוא הגיע,אם זה היה קשקוש נידח של כמה חנונים באינטרנט אז אף אחד לא היה טורח להזכיר את זה לנגד מליוני צופים ולקבל תשואות לכך.

פאלון הוא לא בדיוק שיא ההרדקור אבל כנראה שבשביל שחקני קונסולות בארה״ב החלפות/השכרות של משחקים וכל השימוש של היד השנייה הוא מאוד דומיננטי אצלם אם אפילו הוא שמע על זה ובחר לציין זאת.

בקשר למדד של GT אל תשכח שגם דיבורים שליליים נחשבים למשהו שאמור להשפיע,הרי זה אמור כביכול לסרוק את השם של המכשיר ברשתות השונות בלי ממש הקשר.
דבר שני למה אתה חושב שזה משהו רציני ומדעי שמעיד על משהו מעבר לקוריוז חביב של GT?

יש לי תחושה ש Ms מסתמכת על נתונים יותר אמיתיים ורציניים מאשר המדד של GT כשהם באים לקחת על עצמם החלטה גורלית שכזו...

מאמין ועוד איך. הקלאסטרפאק של הPR שלהם קבר אותם. התהודה האינטרנטית היא רחבה. ההנאה של אנשים(ע"ע עיתונאים כרגע במקרה שלנו) לשנוא תאגידים היא רחבה.

המדד של GT סורק עם הקשר... כשהאקס בוקס מצויין בהקשר שלילי אז המדד יורד ולא עולה. ברור שזה לא שום דבר מדעי... אין לי נתונים מדעיים, יש לי רק את ההגיון שלי לעבוד איתו. אנחנו לא מדברים פה SOPA שהיה עושה צנזורה נוראית לאינטרנט ששם המיעוט הקולני ביחד עם עיתונאים הצליח להסב צומת לב אדירה לנושא... אנחנו מדברים על מוצר מותרות שהיה מוכר את כל הALLOCATION שלו בכל מצב כי עבר יותר מידי זמן ואנשים רוצים משהו חדש ולא חסרים אנשים שממש לא אוהבים לא את הרשת של סוני ולא את השלט.

איך נראה לך שיש הסתמכות על מדד רציני? אחרי מה? אחרי שבועיים? הרי אם מלכתחילה הם התחילו בנתיב הזה אז חפרו וחפרו במשך חודשים ארוכים על כך ופתאום בשבועיים הם גילו משהו חדש? עזוב בלינג, זאת פחדנות גרידא.

וכמו שציינתי כבר... אני שונא את הHASSLE של דיסקים אבל אין ספק שהשיתוף היה הקילר אפ שהייתי גם סובל בדיקה כל שעה בשבילו אבל אם היו באים ואומרים לי שזה נתון לאדם אחד ומשתמשי CHILD כאלה אז זה היה משנה את כל התמונה וזה כבר לא היה ממש מעניין אותי. בעצם זה לא היה מעניין אותי בכלל. תוסיף לזה את העובדה שכל הכבוד להם על כך שהם עושים הורדת ידיים עם גיימסטופ למען מפתחים שאני (מאמין, והייתי נותן להם להינות מהספק לשנה שנתיים כל עוד השיתוף היה כמו שאני רוצה) חושב היה מוריד עוד יותר את מחירי המשחקים, יותר משחקים היו מצליחים להישאר רווחיים והיה לנו תחרות גבוהה מאוד כשלא רק משחקים דיגיטליים אלא פיזיים הם בעצם קוד שאפשר לסחור בוא בחופשיות.

אז לסיכום אם השיתוף היה בעצמו HASSLE ונעילת האזורים הייתה באמת דרקונית ולא כמו שהיא קיימת כיום ב360 אז כנראה שלא הייתי קונה את הקונסולה. מכיוון שאני הייתי מוכן לתת להם להינות מהספק עד השיגור אז לי כל זה עצוב וחבל מאוד ומבחינתי כרגע הפסדתי.

אני שלחתי טוויט למייג'ור נלסון (כי לא מצאתי אפשרות לשליחת אימייל נורמלי) ומקווה שעוד אנשים שהיה איכפת להם מה"חזון" של מיק' יעשו את אותו הדבר ואולי בסוף כן נקבל משהו מהפיצ'ר שהפסדנו.
Benjamin Franklin

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 20 יוני 2013, 20:58

אז אתה יכול להצטער שרוב קהל-יעד אינו שותף להעדפות שלך ולקוות שבדור הבא זה יהיה אחרת. לבנתיים אתה יכול לשדר למיקרוסופט את דעתך בכך שתרבה לקנות משחקים ותכנים בצורה דיגיטלית על הXB1 ובפלטפורמות אחרות. ואתה יכול גם להגיד להם ששום דבר לא מונע מלהצליע שיירינג לתכנים דיגיטליים בלבד כבר בקונסולה הזו.

אנשים פרו-DRM לפני שמיקרוסופט חזרה בה: 'תמודדו. אם לא מתאים לכם אל תקנו את הקונסולה'

אנשים פרו-DRM אחרי שמיקרוסופט חזרה בה ואחרי שלמיקרוסופט יש נתוני פרי-אורדר התחלתיים: 'מוות לכם! לא קניתם את הקונסולה ועכשיו תראו מה קרה!'

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 20 יוני 2013, 13:15

Nigga כתב:עכשיו שמיקרוסופט עשתה פרסה, ההשוואות בין שתי הקונסולות יהיו קלות וחד משמעיות מתמיד:

- ה PS4 חזקה יותר.
- ה PS4 זולה יותר ב 100$.

פספסתי משהו?

חחחחחח מצחיק.

עדיין יש ל-One יתרונות: מערכת הפעלה נוחה, וספריית בלעדיים לא רעה.

יש בה גם חסרונות (מחיר, קונסולה גדולה ומגושמת שלא ניתן להעמיד וקינקט כפוי שלא מפחית מהסרבול), לכן אמתין ואראה כיצד התחרות תתנהל לפני שאחליט לרכוש אותה. בעיקרון, אני בעד פשרה, ונוטה להסתפק בקונסולה אחת (אם לא סופרים קונסולה של נינטנדו).

Swiss, אני מעריך את מלחמתך בטחנות הרוח, לא בציניות, אך הצעקה שלך תחוויר מול כל המילים הטובות שמייקרוסופט מקבלת עכשיו (אך לפי סקר באיי-ג'י-אן קיים עדיין רוב עצום של גיימרים שהצהירו שלא יקנו את הקונסולה בהשקה, על אף התפנית).

ואני לא מבין למה מייקרוסופט לא משאירה את נקודות החוזק של הגישה הקודמת תוך כדי שמבטלת את כל מה שהקהל לא אהב. זה נראה כאילו שהיא מענישה את הקהל שהעז להתנגד להגבלות שלה. הם תמיד יכולים להציע שייר למשחקי הורדה, לתת לשחקנים את האפשרות, מה יותר טוב מזה?
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 יוני 2013, 13:17

סליחה אבל הסיבה לכל הפייסקו הזה הוא שקהילה קטנה ורעשנית התחילה להתפוצץ וכל מני טבלאות של השוואות, צעקות חסרות בסיס של אתרי גיימינג ושטויות שנאמרו בתקשורת העבירו את הדעת קהל הכללית נגד הONE. משהו פה יכול להגיד לי בפנים ישרות שאפילו גיימר מינסטרים אחד ידע בכלל שהוא כן יכול למכור את המשחקים שלו יד שניה לגיימסטופ? שהוא יכול כל משחק שהוא קונה להוריד כמה פעמים שהוא רוצה מהענן STEAM STYLE? שהוא יכול לשתף את כל הספרית משחקים שלו ל10 חברים וחברים יכולים לשתף לו? שברגע שהוא קופץ לחבר כל הספריה שלו הולכת איתו אוטומטית?

לא, אף אחד לא ידע את זה. אנחנו ידענו את זה, אף אחד מהציבור הכללי לא ידע את זה. הציבור הכללי ידע בולשיט הזוי כמו הטבלת השוואה שמשהו הביא באחד הת'רדים מהSUN הבריטי או עיתון אחר. טבלה טפשית שעושה כל מני השוואות סטייל "מכירות יד שניה, פס4 כן ONE לא". כל מה שמיקרוסופט הייתה צריכה לעשות זה לאריך את הזמן ולידציה אונליין לאיזה שבוע, זהו. מעבר לזה הם לא היו צריכים לעשות כלום. הטעות שלהם הייתה טעות אחת ואחת בלבד, PR. הם לא הסבירו נכון את הDRM שלהם והציבור הרחב קבל את המידע שלו מעיתונות שבעצמה לא הבינה או לא רצתה להבין ומפוסטים רנדומאלים בפייסבוק.

ולמי שעדין לא הבין, אין חיה כזאת התקנה של המשחק לדיסק הקשיח שלך, לשתף את המשחק עם אחרים וגם לקבל שום DRM חיבור לרשת. אי אפשר לעשות את זה, הרי בשביל לשחק עכשיו צריך דיסק, זה הDRM החדש כמו הפס4. אם צריך דיסק אז איך החברים שלך ישחקו? הרי אין להם דיסק. אם אין DRM של דיסק, אז מה מונע ממני להתקין את המשחק, למכור אותו יד שניה ואז להמשיך לשחק בו? בקיצור, זה או לשתף עם וידוא אונליין כל X שעות (מה שהיה צריך להיות שבוע ולא 24 אבל ניחה) או בלי וידוא אונליין אבל בלי שיתוף.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 20 יוני 2013, 13:25

Kazz כתב:אז אתה יכול להצטער שרוב קהל-יעד אינו שותף להעדפות שלך ולקוות שבדור הבא זה יהיה אחרת. לבנתיים אתה יכול לשדר למיקרוסופט את דעתך בכך שתרבה לקנות משחקים ותכנים בצורה דיגיטלית על הXB1 ובפלטפורמות אחרות. ואתה יכול גם להגיד להם ששום דבר לא מונע מלהצליע שיירינג לתכנים דיגיטליים בלבד כבר בקונסולה הזו.

אנשים פרו-DRM לפני שמיקרוסופט חזרה בה: 'תמודדו. אם לא מתאים לכם אל תקנו את הקונסולה'

אנשים פרו-DRM אחרי שמיקרוסופט חזרה בה ואחרי שלמיקרוסופט יש נתוני פרי-אורדר התחלתיים: 'מוות לכם! לא קניתם את הקונסולה ועכשיו תראו מה קרה!'

כן קאז... מתוך ה70 ומשהו מיליון אקס בוקסים שנמכרו יש אחוז גבוהה מאוד שכל מה שהוא עושה זה להתבכיין. השייר המשפחתי היה ברור עוד לפני המסיבת עיתונאים של E3 אבל וואלה איך זה שאף אחד לא מדבר על זה? כי הם מטומטים. נקודה.

ובאמת תודה שאתה מציע לי לקנות תכנים דיגיטליים שעולים יותר ממה שהם עולים לי בבלה דיוידי ושאני לא יכול להלוות לאף אחד. תודה. זה בטוח הדרך הצרכנית הנכונה להשיג את מה שאני רוצה.
Benjamin Franklin

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 25 אורחים