Wan7ed כתב:כל החתול ועכבר של דרייק עם האויבים... נראה כמו סרט, פשוט מושלם! אבל נראה שמי ששיחק רץ, קפץ והתחבא בדיוק בסדר הנכון. האויב מפתיע משמאל, הוא בדיוק התכופף והלך ימינה, הכל בתזמון מושלם... אבל אני זוכר שגם בסרטונים של tlou היה את הסרטוני גיימפליי הכאילו מתוסרטים ובסוף קיבלנו את אחד המשחקים הכי טובים בדור הקודם (השאלתי ps3 רק בשביל המשחק המצוין הזה).
בתור בעל וואן, אני מקנא שיש לבעלי סוני כזאת חברת פיתוח מוכשרת.
ובנוגע לליינאפ של סוני, אתה צודק, זה מוקדם מידי לדבר על 2015... בדוק שלסוני יש עוד כמה אסים בשרוול.
אה זה, טוב הבנאדם בטח למד בעל פה את השלב והתגובות של האויבים, ברור שלרוב האנשים המשחק לא ישחק ככה בשלמות, גם בתצוגה של MGSV הכל עובד מושלם, בדיוק בא שומר ואז הוא מזנק מהקופסא, מתחיל לזחול בתעלה כשאויב עובר סנטימטר ממנו ולא רואה אותו וכו', כשאני שיחקתי GZ כל השלב שמעתי רק אזעקות
מהבחינה הזו אתה צודק אבל זה אני חושב שזה כן יעבוד "בערך" ככה, לא ראינו פה משהו מדהים מבחינת AI, רק נראה מישהו שממש מתורגל בשלב ובהתנהגות של האויבים, אל תשכח שהם שיחקו את זה בלייב גם.
גרים פנדנגו אמרו שהכל ב HD, זה לא רימיק או משהו אלא רימאסטר, מסכים שהוא נראה עדיין מכוער רצח.