מסיבת E3 של סוני - 2015

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

Re: מסיבת E3 של סוני - 2015

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 16 יוני 2015, 16:03

ראיתי את המסיבה בlive גם, עם חברים, אז לא היה לי זמן לרשום פה ממש.
אבל איזה התחלה - The Last Guardian. ואיזה סוף - Uncharted. ואיזה אמצע - No Man's Sky. ובטח לא עולים לי לראש עכשיו אבל היו עוד, כי ממש נהנתי מהמסיבה.

עריכה: אה ו-Horizon כמובן!
"A man chooses, a slave obeys"

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 יוני 2015, 16:14

bling כתב:להזכירכם, סוני לא מגיעה השנה לגיימסקום, היא תהיה בתערוכה של פריז, כמו שגם נאמר בסוף התצוגה ההזויה של MM שאמרו שהם יציגו אותו בצורה מלאה בפריז.

KEO בוא נהיה ריאליסטיים, אין דבר כזה מסיבה בלי תוכן צד ג' שמכבד את השותפות העסקיות של בעלת הפלטפורמה (חוץ מנינטנדו כמובן כי אין לה תוכן שכזה בכלל), זה קרה עם MS ותצוגת צד ג' משעממת במקום לשים לנו קראקדאון ו QB וזה קרה גם עם סוני עם COD וכו', בקיצור ברור שהיה עדיף עוד גיימפליי ודברים שמעניינים אותנו אבל זה לא ריאליסטי.

אני חושב שלסוני יש אומנם פחות דברים אבל אותי אישית הרבה יותר מלהיבים ממה ש MS הציגה, אנצ'רטד 4 גורם ל TR להראות כמו סרט בהפקה טורקית בהשוואה, גירס 4 עם חשיפה רעה, הוריזון על הפס4 נראה מדהים, TLG קיים ואנחנו יודעים שיהיה ענק גם אם מדובר במשחק PS3 ב HD בבסיס שלו, רק הם היו צריכים להציג קטעים חדשים שלא היו בטריילר ההוא לפני 8 שנים כי זה יצר תחושה שהם עדיין בשלב הקונספט ושהם לא בנו משחק מלא מזה עדיין אבל אם הוא מכוון ל 2016 סוני לא תהיה ליצן ותכניס אותו ללימבו פיתוח חדש, זה אומר שבתקווה אכן יסיימו אותו עד אז.
בכל אופן החשיפה שלו לבד זה פלוס ענקי למעריצים.

וכמובן שגם FF7 וגם שנמו עם הסכמים בלעדיים, אחד בלעדי זמני ושני בלעדי קונסולה ככה שכן יש ערך בהצגה שלהם וזה לא שרק רכבו על הייפ, בשביל שחקני הפס4 מובטח להם שהם ישחקו את שניהם בהשקה, וכנראה שסוני כן משלמת פה בשביל שיהיה לה בלעדי לקונסולה, ה KS זו בטח תוספת.
ולא שיחקתי בשנמו אבל היה לו קטע של משחק הרפתקאות+מכות בעולם חצי פתוח, זה לא בדיוק GTA, היית מסתובב ומדבר עם אנשים ולאט לאט הסיפור היה נפתח והכל תוך כדי תחושה של עולם אמיתי כמה שיכלו בזמנו.
ברור שזה לא המשך HIGH BUDGET מטורף כמו שהיו קודמיו, אבל הם עדיין יקבלו המשך אמיתי למשחק שלהם ובטח בהפקה יותר טובה משל אז למרות שהוא ל AAA, יכול להיות שיאכזב, אבל הייפ הוא יצר וגם סיבות לקנות פס4 בשביל כמה פאנבואים נלהבים.

כבר היה לנו את הדיון למי יש את הליינאפ שירשים יותר מיינסטרים ולא רק את האינטרנט כמו שקורה עכשיו, מסכים של MS יש עדיין יותר דברים ורובם יותר פופולריים, אבל אני חושב שלסוני יש דברים הרבה יותר מרשימים ומצופים ממה שראינו אצל MS.

ברור שאין מסיבה בלי צד ג' אבל יש צד ג' ויש צד ג'. למשל טריילר לבטמן? שיוצא שבוע הבא? מה נסגר? בכל מקרה, משתי החברות, עדיף שיתחילו להעלים את כל הצד ג' הזה כי ממילא ל100% מהתצוגות האלה בסוף יש מסיבה משלהן. יכול להיות שכל זה לא הלהיב אותי כי אני יודע שגם שאנמו וגם FF הם שני משחקים שבחיים שלי אני לא אשחק. זה גם מצחיק כל הקטע הזה של ההכרזה במסיבת עיתונאים היא קיקסטארטר, אני לא מבין איך לא מדברים על זה יותר. כלומר סוני אשכרה הביאו מישהו לבמה ואמרו "חבר'ה, לכו לאתר ותשלמו כסף כדי לעזור לבחור הזה לעשות משחק". אתה לא חושב שזה גובל בבזיון?
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 16 יוני 2015, 16:21

DrKeo כתב:
bling כתב:להזכירכם, סוני לא מגיעה השנה לגיימסקום, היא תהיה בתערוכה של פריז, כמו שגם נאמר בסוף התצוגה ההזויה של MM שאמרו שהם יציגו אותו בצורה מלאה בפריז.

KEO בוא נהיה ריאליסטיים, אין דבר כזה מסיבה בלי תוכן צד ג' שמכבד את השותפות העסקיות של בעלת הפלטפורמה (חוץ מנינטנדו כמובן כי אין לה תוכן שכזה בכלל), זה קרה עם MS ותצוגת צד ג' משעממת במקום לשים לנו קראקדאון ו QB וזה קרה גם עם סוני עם COD וכו', בקיצור ברור שהיה עדיף עוד גיימפליי ודברים שמעניינים אותנו אבל זה לא ריאליסטי.

אני חושב שלסוני יש אומנם פחות דברים אבל אותי אישית הרבה יותר מלהיבים ממה ש MS הציגה, אנצ'רטד 4 גורם ל TR להראות כמו סרט בהפקה טורקית בהשוואה, גירס 4 עם חשיפה רעה, הוריזון על הפס4 נראה מדהים, TLG קיים ואנחנו יודעים שיהיה ענק גם אם מדובר במשחק PS3 ב HD בבסיס שלו, רק הם היו צריכים להציג קטעים חדשים שלא היו בטריילר ההוא לפני 8 שנים כי זה יצר תחושה שהם עדיין בשלב הקונספט ושהם לא בנו משחק מלא מזה עדיין אבל אם הוא מכוון ל 2016 סוני לא תהיה ליצן ותכניס אותו ללימבו פיתוח חדש, זה אומר שבתקווה אכן יסיימו אותו עד אז.

וכמובן שגם FF7 וגם שנמו עם הסכמים בלעדיים, אחד בלעדי זמני ושני בלעדי קונסולה ככה שכן יש ערך בהצגה שלהם וזה לא שרק רכבו על הייפ, בשביל שחקני הפס4 מובטח להם שהם ישחקו את שניהם בהשקה, וכנראה שסוני כן משלמת פה בשביל שיהיה לה בלעדי לקונסולה, ה KS זו בטח תוספת.
ולא שיחקתי בשנמו אבל היה לו קטע של משחק הרפתקאות+מכות בעולם חצי פתוח, זה לא בדיוק GTA, היית מסתובב ומדבר עם אנשים ולאט לאט הסיפור היה נפתח והכל תוך כדי תחושה של עולם אמיתי כמה שיכלו בזמנו.
ברור שזה לא המשך HIGH BUDGET מטורף כמו שהיו קודמיו, אבל הם עדיין יקבלו המשך אמיתי למשחק שלהם ובטח בהפקה יותר טובה משל אז למרות שהוא ל AAA, יכול להיות שיאכזב, אבל הייפ הוא יצר וגם סיבות לקנות פס4 בשביל כמה פאנבואים נלהבים.

כבר היה לנו את הדיון למי יש את הליינאפ שירשים יותר מיינסטרים ולא רק את האינטרנט כמו שקורה עכשיו, מסכים של MS יש עדיין יותר דברים ורובם יותר פופולריים, אבל אני חושב שלסוני יש דברים הרבה יותר מרשימים ומצופים ממה שראינו אצל MS.

ברור שאין מסיבה בלי צד ג' אבל יש צד ג' ויש צד ג'. למשל טריילר לבטמן? שיוצא שבוע הבא? מה נסגר? בכל מקרה, משתי החברות, עדיף שיתחילו להעלים את כל הצד ג' הזה כי ממילא ל100% מהתצוגות האלה בסוף יש מסיבה משלהן. יכול להיות שכל זה לא הלהיב אותי כי אני יודע שגם שאנמו וגם FF הם שני משחקים שבחיים שלי אני לא אשחק. זה גם מצחיק כל הקטע הזה של ההכרזה במסיבת עיתונאים היא קיקסטארטר, אני לא מבין איך לא מדברים על זה יותר. כלומר סוני אשכרה הביאו מישהו לבמה ואמרו "חבר'ה, לכו לאתר ותשלמו כסף כדי לעזור לבחור הזה לעשות משחק". אתה לא חושב שזה גובל בבזיון?

עכשיו אתה מזכיר את KAZZ שמתמרמר על תצוגה סינמטית של TR ולמה מראים את זה (ד"א בדיעבד אני חושב שהוא צודק ואפשר להציג את היתרונות של TR שתמיד היו לו על פני סדרת אנצ'רטד במקום להציג כל פעם קטע מתסורט ולהגרר להשוואות שרק מביכות אותו, אני לא יודע איך הם יכולים לעשות את זה אבל כן צריכים לנסות לבנות דמו סביב היתרונות שלו במקרה כזה), הם מראים את באטמן כי הוא יוצא עוד כמה ימים וכנראה הם מחוייבים להצלחה שלו, אין פה תשובה אחרת חוץ משיקולים עסקיים, לא חושב שיש הרבה שנהנים לראות 10 דקות של COD וראית בעצמך איך בכיתי ששוב דיברו על דסטיני שכנראה ירדוף אותנו לכל מסיבה של סוני עד לסוף הדור גם אם לקדם אפילו DLC חדש שיצא למשחק, כנ"ל אצל MS שהיה סקשן ממש משעמם של תצוגות כאלו, אין מה לעשות.

בקשר לשאנמו, כן זה באמת היה נראה ככה, מצד שני הוא אכן בלעדי לקונסולה אז כנראה שיש פה גם הסכם עם סוני ולכן הם קידמו אותו, אני מסכים שהם היו צריכים לציין את זה אבל משום מה היו כמה דברים מוזרים שלא ציינו שם כמו שהיטמן זה משחק שיוצא אשכרה השנה ושיהיה לו גיימפליי במסיבה של סקוור במקום להראות טריילר CGI ולהכריז על משימות בלעדיות ולעוף מהבמה.
בסופו של דבר שנמו היה ממש fan service מדהים בשביל המעריצים למרות שגם אני אישית לא מתרגש ממנו אבל אתה רואה את ההיסטריה ברשת, אני מנחש שסוני מקבלת מזה כמה נקודות בזכות זה שהיה בתצוגה שלה (ומקושר אליה באיזשהו מקום) וכי הוא בלעדי לה על הקונסולה.

Walle
Trainee

הודעהעל ידי Walle » 16 יוני 2015, 16:46

לא מזמן ראיתי את מסיבת העיתונאים של סוני ואני יכול להגיד וואו, וואו ועוד פעם וואו.
אחרי כל השקט שהפגינה סוני לפני E3(מה שבדרך כלל הפוך) חשבתי שסוני יתנו הצגה סבירה ובטח שלא יתעלו על מייקרוסופט אבל סוני חשבו אחרת ופשוט נתנה הצגה גדולה.
The Last Guradian - סוף סוף. אכזבה קלה מהגראפיקה שמרגישה קצת מיושנת(בעיקר הדמות של הילד בחייאת לפחות זה שיעשו דמות נורמאלית) אבל כמו המשחקים הקודמים שלהם המשחק מתמקד בעיקר בחוויה שהוא מעביר ומי ששיחק בקודמים ידע בדיוק למה לצפות מהמשחק.
אני כבר מצפה לראות יותר מהמשחק. לא מאמין שאפשר לרשום לשנת 2016 את המשחק זה מרגיש לי 2009 :lol:
Horizon - כרגע המשחק הכי מעניין של סוני אחרי U4. נראה מדהים גם בגראפיקה וגם בגיימפליי עצמו. גרילה התעלו על עצמם וסוף סוף הם מראים את הכישרון שלהם אחרי שהיו תקועים עם Killzone שכבר התחיל להימאס אחרי Killzone 3.
Uncharted 4 - אין צורך להרחיב. המשחק הכי מצופה שלי לשנה הבאה ואני די בטוח שאני לא היחיד :D
Dreams - ציפיתי די הרבה זמן למשחק של מדיה מולקול. ונראה לי שאני עדיין אחכה כי משחק זה לא נראה לי :lol:
לא התחברתי לזה למרות שנראה לי שלא הראו הרבה אבל בפורומים בחול די מתלהבים מזה ואני די בטוח שיהיו אנשים שכן יתחברו.
Final Fantasy VII remake - המון אנשים כבר שנים מחכים לדבר הזה וסוני סוף סוף חשפה את זה במסיבת העיתונאים שלה לא נראה לי שמייקרוסופט יכלה לתת לדבר כזה תשובה. את האמת לא שיחקתי במקורי(שיחקתי באחרים משום מה דווקא בזה לא) אבל אין ספק שזה יהיה מבחינתי שווה קנייה. בינתיים יוצא בהתחלה רק לPS4 ומי יודע מתי ואם גם לXBOX ONE.
Shenmue III - הגשמת חלום להמון המון שחקנים ברחבי העולם. אולי חלק מהאנשים פה לא יבינו מה ההתלהבות(גם אני לא דרך אגב) אבל מספיק לראות את התגובה של הבנאדם במסיבת העיתונאים של סוני לאחר החשיפה וזה אומר הכל. מבחינת חשיפה למייקרוסופט לדעתי כמו בFFVII לא היה באמת תשובה לדבר הזה.
סוני מקבלים משחק אקסקלוסיבי בקונסולות בלי להשקיע כלום במשחק ובלי לקחת סיכון במימון שלו.
לפי מה שהבנתי דרך אגב המשחק לא יצא לPS4 כעותק פיזי אלא רק כעותק דיגיטלי.
COD עובר לPS - את האמת קשה לי להתלהב מהסדרה הזאת כבר, יש תחושה של עוד מאותו דבר כל פעם לא משנה כמה הם מנסים לשנות אותו. מאז COD 6 אני לא מתלהב ממנה. בלי קשר אליי סוני מקבלת BOOST גדול באמריקה עם המהלך הזה כמו שהיה בשנים האחרונות עם הXBOX. כמובן שעם המהלך הזה DLC למשחק יוצאים קודם כל לPS4.
- כל משחקי המולטי-פלטפורם את האמת קשה לראות בלי להשתעמם לא בגלל שהמשחקים לא מעניינים זה פשוט שראינו אותם כמה שעות לפני כן ובשבילנו זה שורף עוד קצת זמן שהיו יכולים להכניס במקום זה כמה משחקי צד א' :)

לא יודע אם זה רק אני או לא אבל למרות כל מה שהיה מסיבת עיתונאים הרגיש לי טיפה ריקני לא יודע למה :lol:

דרך אגב מישהו שם לב שסוף סוף הכריזו על נגן מדיה פלייר לPS4? זה היה כל כך חסר ואני כל כך שמח שזה יצא היום, עוד לא בדקתי אותו אבל לפי מה שראיתי אפשר להפעיל קבצי MKV מה שהיה חסום בPS3 :D

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 יוני 2015, 16:58

bling כתב:
DrKeo כתב:

עכשיו אתה מזכיר את KAZZ שמתמרמר על תצוגה סינמטית של TR ולמה מראים את זה (ד"א בדיעבד אני חושב שהוא צודק ואפשר להציג את היתרונות של TR שתמיד היו לו על פני סדרת אנצ'רטד במקום להציג כל פעם קטע מתסורט ולהגרר להשוואות שרק מביכות אותו, אני לא יודע איך הם יכולים לעשות את זה אבל כן צריכים לנסות לבנות דמו סביב היתרונות שלו במקרה כזה), הם מראים את באטמן כי הוא יוצא עוד כמה ימים וכנראה הם מחוייבים להצלחה שלו, אין פה תשובה אחרת חוץ משיקולים עסקיים, לא חושב שיש הרבה שנהנים לראות 10 דקות של COD וראית בעצמך איך בכיתי ששוב דיברו על דסטיני שכנראה ירדוף אותנו לכל מסיבה של סוני עד לסוף הדור גם אם לקדם אפילו DLC חדש שיצא למשחק, כנ"ל אצל MS שהיה סקשן ממש משעמם של תצוגות כאלו, אין מה לעשות.

בקשר לשאנמו, כן זה באמת היה נראה ככה, מצד שני הוא אכן בלעדי לקונסולה אז כנראה שיש פה גם הסכם עם סוני ולכן הם קידמו אותו, אני מסכים שהם היו צריכים לציין את זה אבל משום מה היו כמה דברים מוזרים שלא ציינו שם כמו שהיטמן זה משחק שיוצא אשכרה השנה ושיהיה לו גיימפליי במסיבה של סקוור במקום להראות טריילר CGI ולהכריז על משימות בלעדיות ולעוף מהבמה.
בסופו של דבר שנמו היה ממש fan service מדהים בשביל המעריצים למרות שגם אני אישית לא מתרגש ממנו אבל אתה רואה את ההיסטריה ברשת, אני מנחש שסוני מקבלת מזה כמה נקודות בזכות זה שהיה בתצוגה שלה (ומקושר אליה באיזשהו מקום) וכי הוא בלעדי לה על הקונסולה.

אני לא מבין מה הקשר קאז ו-TR, בטמן לא היה צריך להיות שם. משחק שאנשים כבר משחקים בו כרגע לא צריך להיות בE3, משחק שהביקורות שלו כבר צריכות להיות בקנה לא צריך להיות בE3. זה לא הגיוני שהוא יהיה בכלל. המסיבה של סוני היא אוסף של כניעות להסכמים או משהו מעניין? כמובן שהם יכולים לעשות (בהגזמה כמובן) מסיבה שלמה שמורכבת מדסטיני, בטמן שיוצא עוד שבוע, COD, היטמן, המשחק של דיסני ולא יודע מה עוד, אבל היא תהיה מסיבה חרא. הם חופשי יכולים לשים טריילר + דמו גיימפליי לבטמן אבל זה מחרבן את המסיבה, מה לעשות?

ושנמו ושות', אני רואה את האנשים שדרשו את שנמו כאותם אנשים שדרשו שהONE לא תדרוש חיבור אינטרנט פעם ב24 שעות. אוסף קטן וצעקני שלא באמת מבין מה הוא מבקש. זה גם מזכיר לי את המחאה החברתית של 2011 :)
אם כבר ההפך, הכרזה של שאנמו הייתה צריכה להתקבל רע. זה כמו שיכריזו על GTA הבא והתקציב שלו הוא 2 מליון, משחק כזה צריך תקציב 100 מליון. שאנמו 2 היה עם תקציב 70 מליון למען השם, המשחק היקר בהסטוריה בזמנו והוא גם אחד האשמים העיקריים בנפילה של סגה. אם היו מכריזים על HL3 ואמורים שהוא משחק אינדי עם תקציב של 2 מליון דולר הייתי רוצח את VALVE.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 16 יוני 2015, 17:23

DrKeo כתב:
bling כתב:
DrKeo כתב:

אני לא מבין מה הקשר קאז ו-TR, בטמן לא היה צריך להיות שם. משחק שאנשים כבר משחקים בו כרגע לא צריך להיות בE3, משחק שהביקורות שלו כבר צריכות להיות בקנה לא צריך להיות בE3. זה לא הגיוני שהוא יהיה בכלל. המסיבה של סוני היא אוסף של כניעות להסכמים או משהו מעניין? כמובן שהם יכולים לעשות (בהגזמה כמובן) מסיבה שלמה שמורכבת מדסטיני, בטמן שיוצא עוד שבוע, COD, היטמן, המשחק של דיסני ולא יודע מה עוד, אבל היא תהיה מסיבה חרא. הם חופשי יכולים לשים טריילר + דמו גיימפליי לבטמן אבל זה מחרבן את המסיבה, מה לעשות?

ושנמו ושות', אני רואה את האנשים שדרשו את שנמו כאותם אנשים שדרשו שהONE לא תדרוש חיבור אינטרנט פעם ב24 שעות. אוסף קטן וצעקני שלא באמת מבין מה הוא מבקש. זה גם מזכיר לי את המחאה החברתית של 2011 :)
אם כבר ההפך, הכרזה של שאנמו הייתה צריכה להתקבל רע. זה כמו שיכריזו על GTA הבא והתקציב שלו הוא 2 מליון, משחק כזה צריך תקציב 100 מליון. שאנמו 2 היה עם תקציב 70 מליון למען השם, המשחק היקר בהסטוריה בזמנו והוא גם אחד האשמים העיקריים בנפילה של סגה. אם היו מכריזים על HL3 ואמורים שהוא משחק אינדי עם תקציב של 2 מליון דולר הייתי רוצח את VALVE.

דווקא נראה לי ברור הקשר לקאז וזו אנלוגיה לא רעה, גם הוא נוטה להתעלם לפעמים מהמציאות ומה שהיא מכתיבה ודורש דברים לא אפשריים, זה לא אומר שצריך ללכת לקיצון השני ושהכל יהיה צד ג', אבל כן, יש מחוייבות להזכיר לצרכנים שבאטמן יוצא וכדאי לכם לקנות את גרסת הפס4, השיקולים הם לא תמיד לדפוק את ההופעה הכי טובה וגם פיל ספנסר יודע את זה והוא לא יכל לדחות זבל מהמסיבה שלו כדי להראות לנו דברים הרבה יותר מעניינים כמו קראקדאון וסקיילבאונד למשל.

אפשר לבכות על צד ג' וגם אני מקטר על זה, אבל אני רק אומר שאין מה להאשים את מחזיקת הפלטפורמה, לפעמים יש צד ג' ממש מעניין כמו SW ולפעמים נתקעים מול COD כמו שהיה אצל MS בעשר השנים האחרונות, כל עוד זה לא מוגזם עם הרצאה של רבע שעה על POWERS אז מעבירים את זה, הפייסינג של המסיבה של סוני היה הכי טוב שלה ב5 שנים האחרונות פחות או יותר.
השאלה היא כמובן אם היו דברים מעניינים מחוץ לזה, מן הסתם שהיה.

בקשר לשאנמו אתה צודק אבל הם יודעים שזה לא יקרה והם רק רוצים כבר לסגור את הסיפור, לך עוד יש תקוות עם HL3 כי ברור שזה מותג עם המון עניין סביבו ברמה מיינסטרימית שיכניס המון כסף אז הציפייה זה שמתי שיעשו אותו הוא יהיה ענקי.
שאנמו אף פעם לא היה הצלחה מטורפת וברור שבאקלים של היום הוא בחיים לא יזכה לתקציבים של אז, אז הם לוקחים מה שאפשר, בתקציב שלו היום הוא יראה טוב יותר וישמור על ה SCOPE של אז אם לא יותר, זה דבר נהדר שהאקלים הנוכחי מאפשר לפתח משחקים כאלו בלי התקציבים המטורפים של אז ובשיטות מימון אלטרנטיביות (בנוסף בטח למה שקיבלו מסוני) ככה שאפשר לכוון לקהל יחסית קטן ובלי לפגוע ב SCOPE של אז.

ד"א לא תמיד האינטרנט זה מיעוט קטן, עם MS זה היה רוב גדול וזה גם התבטא במכירות עד שהם לא תיקנו את זה ועד היום הם לא באמת חזרו לעצמם בגלל הרעש ש"המיעוט הקטן והצעקני" עשה.

עריכה: בחייאת KEO תנסה באיזו הזדמנות לסדר את המפלצות ציטוט האלה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 יוני 2015, 18:00

באמת מה הקשר בליג, אתה יכול להספר לי פה על משחק שיוצא ב7 ימים הקרובים שהופיע במסיבת עיתונאים בדמו? יש להראות צד ג' ויש להראות צד ג'.

בנושא המיעוט הקטן, זה בהחלט היה מיעוט קטן. את הנושא הזה הם תקנו הרבה לפני יציאת הONE ועדין היה לה שם נורא. למה היה לה שם? בגלל דון מטריק, בגלל הכוח, בגלל ה100$ יותר מסוני, בגלל השימוש הנרחב במדיה וטלביזיה ובגלל הקינקט שנכפתה על כל קונסולה. הALWAYS ONLINE, אם הקהילת ניאוגאף הקטנטנה לא הייתה עושה על זה רעש, זה לא היה פוגע במיקרוסופט בפרומיל. גם סוני הייתה עושה את זה בסוף אגב בדיוק כמו PSN בתשלום.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 יוני 2015, 18:10

בעניין באטמן - אם אני לא טועה, יש תוכן בלעדי על גירסת הPS4, ודברים כאלו בוודאי כוללים הסכמים שחייבים לתת להם במה בתערוכות שיהיו עד שיצא המשחק. זה לא ממש נראה לי משנה אם המשחק יוצא עוד שבוע או חודשיים. זה עוד "פוש" אחרון למשחק, והאמת? היה טריילר מטורף שעוד לא ראינו, אז אני אישית לא השתעממתי.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 16 יוני 2015, 18:13

KEO אני בטוח שיש מקרים כאלו בעבר אבל אני לא הולך לעבור על זה :)
אתה עושה כאילו עשו איזה פרזנטציה של רבע שעה על זה, כולה הראו משימה בלעדית לפס4 ועברו הלאה, כאילו מה אתה נתקע על זה במסיבה עם פייסינג ממש סבבה, אפילו על מורפאוס דיברו 3 דקות ועברו הלאה.

בקשר למיעוט, גם אחרי ההורדה במחיר היא סבלה מתדמית רעה והפס4 המשיכה לכתוש, אי אפשר לבדוק את זה אבל לדעתי כן, "המיעוט" באינטרנט ייצג הרבה אנשים וזה עשה לה נזק ענקי, אבל ויכוח סרק כי מן הסתם זו פרשנות ולא משהו שכל צד יכול להוכיח.

LASKIN, בדיוק, בלי קשר KEO סתם נתקע על זה כאילו דפקו לו הרצאה של רבע שעה על WonderBook, אז הראו טריילר מגניב לבאטמן שיוצא עוד יומיים, סוף העולם! :O

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 יוני 2015, 18:17

bling כתב:KEO אני בטוח שיש מקרים כאלו בעבר אבל אני לא הולך לעבור על זה :)
אתה עושה כאילו עשו איזה פרזנטציה של רבע שעה על זה, כולה הראו משימה בלעדית לפס4 ועברו הלאה, כאילו מה אתה נתקע על זה במסיבה עם פייסינג ממש סבבה, אפילו על מורפאוס דיברו 3 דקות ועברו הלאה.

בקשר למיעוט, גם אחרי ההורדה במחיר היא סבלה מתדמית רעה והפס4 המשיכה לכתוש, אי אפשר לבדוק את זה אבל לדעתי כן, "המיעוט" באינטרנט ייצג הרבה אנשים וזה עשה לה נזק ענקי, אבל ויכוח סרק כי מן הסתם זו פרשנות ולא משהו שכל צד יכול להוכיח.

LASKIN, בדיוק, בלי קשר KEO סתם נתקע על זה כאילו דפקו לו הרצאה של רבע שעה על WonderBook, אז הראו טריילר מגניב לבאטמן שיוצא עוד יומיים, סוף העולם! :O

עזוב אותך עבר, היו כבר 5 מסיבות עיתונאים ב24 שעות האחרונות. ראית משהו כזה? אני זוכר מקרה אחד מהעבר, נדמה לי שזה היה אינפמס 2 או משהו כזה שהראו אותו עם דמו מלא איזה 3 ימים ליציאה או משהו כזה אבל אולי אני מבלבל במשחק. אין חיה כזאת בעולם התערוכות. ועוד דמו גיימפליי? אני לא הסתכלתי, מה אני צריך עכשיו ספויילרים 6 ימים ליציאה של המשחק? בכל מקרה אני לא נתקע על זה, שרדתי את ה6 דקות האלה, זה פשוט סממן חולה זה הכל.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 16 יוני 2015, 18:22

DrKeo כתב:
bling כתב:KEO אני בטוח שיש מקרים כאלו בעבר אבל אני לא הולך לעבור על זה :)

עזוב אותך עבר, היו כבר 5 מסיבות עיתונאים ב24 שעות האחרונות. ראית משהו כזה? אני זוכר מקרה אחד מהעבר, נדמה לי שזה היה אינפמס 2 או משהו כזה שהראו אותו עם דמו מלא איזה 3 ימים ליציאה או משהו כזה אבל אולי אני מבלבל במשחק. אין חיה כזאת בעולם התערוכות. ועוד דמו גיימפליי? אני לא הסתכלתי, מה אני צריך עכשיו ספויילרים 6 ימים ליציאה של המשחק? בכל מקרה אני לא נתקע על זה, שרדתי את ה6 דקות האלה, זה פשוט סממן חולה זה הכל.

אבל איזה משחקים יוצאים בימים הקרובים (שנמצאים תחת הסכם שיווק) חוץ מבאטמן שאפשר לקחת מהתערוכות האחרות?
חוץ מזה בשבילך זה לא ספוילר, זה יוצא רק לפס4, עד שה DLC הזה יגיע ל PC בטח תשכח מה ראית :D

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 יוני 2015, 18:32

אפילו לא היה לי מושג שזה מהDLC, פשוט הורדתי את המבט מבטלביזיה בשניה שהיה בטמן :)
(עשיתי אותו דבר עם דיסני אגב :))

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 16 יוני 2015, 18:40

טוב שלא ראית, באמת זה היה די ספוילרי, לא בקטע עלילתי מן הסתם כי זה DLC צדדי, אבל כן בקטע שהזוי מה שהולך שם ונראה לי אם תשחק בזה יום אחד זה די יפתיע אותך :)

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 16 יוני 2015, 18:51

אז מבחינת משחקי צד א' אני חושב שסוני 'ניצחו' את מיקרוסופט בתצוגות השנה. די מדהים.

צריך לעשות השוואה על פי קטגוריות: משחקים שהם רק על הקונסולה הזו, משחקים שהם רק על הקונסולה הזו ועל המחשב, משחקים שיוצאים לקונסולה ולמחשב אבל לא לקונסולה השנייה, משחקים שיוצאים קודם לקונסולה ולמחשב ורק אחר כך לקונסולה השנייה, משחקים שיוצאים קודם רק על הקונסולה הזו ואחר כך לשאר.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 16 יוני 2015, 19:42

אנצ׳רטד ובאטלפרונט היו מדהימים. לא קונה לשניה שזאת הגרפיקה של באטלפרונט.
הורייזן נראה מטומטם. מה קשור sorry little one? מה זה אמור להיות חיות רובוטיות עם בני אנוש שמשום מה לא יודעים מה קרה לבני אנוש שנראו בדיוק כמוהם וכביכול נעלמו? ולגבי הגרפיקה לא ראיתי משהו שמתעלה על משחקים אחרים. לא שזה לא הטופ של הדור אלא שפשוט לא חסרים משחקים שיושבים שם בטופ איתו. בקיצר הקטע הזה של בני אנוש יענו פרימיטיביים ורובוטים שחושבים שהם חיות היה קצת יותר מידי בשבילי.

העניין של מדיה מולקיול נראה מגניב מאוד ובטח מלא אנשים יעשו מלא דברים מגניבים עם זה ובניגוד למשחקים אחרים שלהם פה אין גיימפליי אז אשכרה אוכל להינות מהיצירות של אחרים.

TLG מוזר, מסיבות שכבר מנו פה אבל אני בכל אופן מצאתי את עצמי מתחבר ליצור המוזר הזה (שלדעתי עשו בו קצת יותר מידי הכלאות), ומאוד לא רציתי שיפול, ככה שאם אמצא את עצמי פעם ראשונה במצב שאיכפת לי מדמות במשחק, זה יהיה אדיר מבחינתי.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Walle
Trainee

הודעהעל ידי Walle » 16 יוני 2015, 20:27

DrKeo כתב:
bling כתב:
DrKeo כתב:
bling כתב:ושנמו ושות', אני רואה את האנשים שדרשו את שנמו כאותם אנשים שדרשו שהONE לא תדרוש חיבור אינטרנט פעם ב24 שעות. אוסף קטן וצעקני שלא באמת מבין מה הוא מבקש. זה גם מזכיר לי את המחאה החברתית של 2011 :)

תמונה
בינתיים יש למשחק 2.5 מיליון מתקרב ל100 מיליון :lol:

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 16 יוני 2015, 21:06

^כמו ששחר אמר
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 יוני 2015, 21:16

כן, ברור שיכול להיות שיש מפיצה שמתחבאת מאחורי הקיקסטארטר הזה כמו רבים אחרים אבל משחק כזה צריך תקציב של 100 מליון ומשחק עם תקציב כזה לא יקום או יפול על קיקסטארטר של 50,000 אנשים. אני חושב שזה די ברור שהמקרה הכי אופטימי למשחק הזה הוא הרמת הפקה של יקוזה וגם זה נדיב לדעתי.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 16 יוני 2015, 21:29

נו זה ברור שסוני אחת המממנות שלו כמו שכבר אמרתי כמה פעמים, זה לא שהוא בלעדי לפס4 בקונסולות מטוב ליבו של סוזוקי.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 16 יוני 2015, 22:09

Kazz כתב:אז מבחינת משחקי צד א' אני חושב שסוני 'ניצחו' את מיקרוסופט בתצוגות השנה. די מדהים.

צריך לעשות השוואה על פי קטגוריות: משחקים שהם רק על הקונסולה הזו, משחקים שהם רק על הקונסולה הזו ועל המחשב, משחקים שיוצאים לקונסולה ולמחשב אבל לא לקונסולה השנייה, משחקים שיוצאים קודם לקונסולה ולמחשב ורק אחר כך לקונסולה השנייה, משחקים שיוצאים קודם רק על הקונסולה הזו ואחר כך לשאר.

משהו כזה?
(קח בערבון מוגבל. לא שלי ויכול להיות שחסרים דברים. גם בלי הפרדה בין אקסלוסיבי לקונסולה ואקסלוסיבי זמני, ובלי הפרדה בין משחקים דיגיטליים למשחקי ריטייל.

Sony
Exclusive
the last guardian
Horizon: Zero Dawn
Dreams
Uncharted 4
Uncharted Trilogy Remake

Semi/Time Exclusive
street fighter V
No Man's Sky
firewatch
final fantasy 7 remake
shenmue 3

multiplat
Hitman
COD: black ops 3
destiny: the taken king DLC
assassin's creed: syndicate
world of final fantasy
batman: arkham knight
star wars battlefront
disney infinity: star wars

Other
project morpheus
Vita
TV

Microsoft
Exclusive
Halo 5
Recore
Forza 6
Rare Replay Collection
Gears of War 4
Gears of War Remake

Semi/Time Exclusive
Gigantic
Fable Legends
Sea of Thieves
Rise of the Tomb Raider
Ion
Tacoma
Ashen
Beyond Etes
Cuphead

multiplat
Fallout 4
PvZ Garden Warfare 2
The Division
Rainbow Six Siege
Dark Souls 3

Other
Backwards Compatability
New Controller
Xbox Game Preview
EA Access
Minecraft on Hololens

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 יוני 2015, 22:10

bling כתב:נו זה ברור שסוני אחת המממנות שלו כמו שכבר אמרתי כמה פעמים, זה לא שהוא בלעדי לפס4 בקונסולות מטוב ליבו של סוזוקי.

אבל כנראה מממנת משנית מאוד אחרת הוא לא היה יוצא לPC. כנראה שיש לו מפיצה, סוני נותנים להם בוסט סטייל SF5 כדי שימנעו אותו מהONE.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 16 יוני 2015, 22:16

DrKeo כתב:
bling כתב:נו זה ברור שסוני אחת המממנות שלו כמו שכבר אמרתי כמה פעמים, זה לא שהוא בלעדי לפס4 בקונסולות מטוב ליבו של סוזוקי.

אבל כנראה מממנת משנית מאוד אחרת הוא לא היה יוצא לPC. כנראה שיש לו מפיצה, סוני נותנים להם בוסט סטייל SF5 כדי שימנעו אותו מהONE.

עם SF5 זה לא משני מאוד, בטח הרבה כסף שפכה שם אם קנתה בלעדיות לכל הדור.
פה מדובר בפרויקט קטן יותר אז אני מנחש שלא היה צריך לתרום יותר מדי כדי לעשות אותו בלעדי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 יוני 2015, 22:39

כן, זאת לא הייתה הכוונה שלי. התכוונתי בSF משנית כי הראשית זאת קאפקום. כאן מדובר במשחק עצמאי אז אם סוני לא קבלה בלעדיות אמיתית והמשחק גם רץ לקיקסטארטר (מה שלא מתאים לסוני לשלוח אותם) אז כנראה שיש מפיצה אחרת שהיא השחקן הראשי. האמת, זאת לא אמורה להיות סגה? אין להם את הזכויות?

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 16 יוני 2015, 22:47

פעם ראשונה שראיתי את הורייזון עכשיו (הורדתי מגיימרסייד). ואוו! נראה מגניב לאללה! נקווה שגורילה אכן יצליחו איתו.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 יוני 2015, 22:49

כן הוא נראה מעולה, גרפית, אומנותית ובטח גם יש פוטנציאל גיימפליי. עולם פתוח יעשה להם טוב כי מתוסרט הם ממש לא יודעים לעשות :)

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 27 אורחים