תרבות גיימינג

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: תרבות גיימינג

הודעהעל ידי DrKeo » 18 מאי 2021, 18:43

אייזרבייג'ן מתחילה מהלך פלישה לכיוון ארמניה, אתם חושבים שנראה את דגל ארמניה בלוגו של IGN בקרוב?
תמונה

אני עושה את זה נכון? מתי הסטרים של גרג מילר לארמניה?
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 18 מאי 2021, 19:51

בא לי לתת לגרג מילר מכות, באמת. אני מתבאס על כל שנייה שהקדשתי לאפס הזה עד היום.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 18 מאי 2021, 21:21

bling כתב:גרג מילר אי פעם בכלל התבטא בנושאים פוליטיים לפני?

הבנאדם הזה הוא האמריקאי הקלאסי שעושים עליו מעברונים בתוכניות בידור זרות (או אמריקאיות) שמטרתן להראות עד כמה האמריקאי הממוצע סתום שלא מכיר שום דבר שחורג מהריבוע של ה 100 מיילס שהוא חי בו. יש מצב שפעם ראשונה בכלל שלמד שיש מושג כזה "פלסטיני".

אני חייב להודות שגם אני בכל 34 שנותי לא יודע מה זה פלסטיני :lol:

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 18 מאי 2021, 21:24

איפה הדיסלייק לממשלת נתניהו שמעבירה לחמאס מיליוני דולרים בדרך קבע?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 מאי 2021, 21:29

הנה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 מאי 2021, 21:29

Kazz כתב:איפה הדיסלייק לממשלת נתניהו שמעבירה לחמאס מיליוני דולרים בדרך קבע?

יש להם חשבון יוטיוב?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 18 מאי 2021, 21:51

אתה יכול לכתוב לחשבון הפייסבוק/טוויטר של ביבי. עדיף מלהזדעק על מישהו שעושה סטרים התרמה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 מאי 2021, 22:29

קאז ישאר קאז..

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 18 מאי 2021, 22:39

חח אני העברתי את זה למשפחה וחברים אם כולנו נעשה את זה זה יהיה נהדר.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 מאי 2021, 10:58

התחלתי לכתוב על זה גם בנושא הקומיקס בOT, אבל זה לגמרי צריך להיות גם פה...

וכן, חשוב לציין - בלי ברסרק כנראה שלא היה דארק סולס, לא היה את קלאוד או ספירות' מפפ7, לא היה את דנטה מDMC, לא היה את בלאדבורן או קסטלואניה או אייק מFIRE EMBLEM... ההשפעה של היוצר הזה על התעשייה וז'אנר הפנטזיה האפלה פשוט כמעט חסרת תקדים.
איזה יום מגעיל :(

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 20 מאי 2021, 11:12

אף פעם לא שמעתי עליו או על היצירות שלו, אבל אם הוא כל כך השפיע על הגיימינג אני מעריך אותו כי הוא בטח השפיע בעקיפין על משחקים שכל אחד מאיתנו אוהב ואנחנו אפילו לא יודעים את זה.

למרות שלא הבנתי למה דווקא הוא זה שהשפיע על קלאוד או על איק, אני יכול לטעון ששניהם מושפעים מהאומנות של אקירה טוריאמה למשל עם כל השיער הקוצני הזה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 מאי 2021, 11:22

glass man כתב:אף פעם לא שמעתי עליו או על היצירות שלו, אבל אם הוא כל כך השפיע על הגיימינג אני מעריך אותו כי הוא בטח השפיע בעקיפין על משחקים שכל אחד מאיתנו אוהב ואנחנו אפילו לא יודעים את זה.

למרות שלא הבנתי למה דווקא הוא זה שהשפיע על קלאוד או על איק, אני יכול לטעון ששניהם מושפעים מהאומנות של אקירה טוריאמה למשל עם כל השיער הקוצני הזה.

תשאל את היוצרים שלהם בעצמך, זה מה שהשפיע...
לגבי היצירות שלו - תראה בנושא הקומיקס, בעקרון זו יצירה אחת מאוד מפורסמת שהוא כותב עוד משנת 1988.
צפה בהמלצה שלי שם על גירסת הסרטים של תחילת המאנגה שלו, זה מאוד מזכיר את ההתחלה של משחקי הכס, רק הרבה יותר קצבי.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 20 מאי 2021, 11:37

אני אשמח להכיר אותו נביא את המאנגה שלו :)

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 20 מאי 2021, 19:47

זהו לאסקין שכנעת אותי בגדולתו, האליל שלי, מאטסונו (היוצר של VS ) הגיב על המוות שלו את זה: (גוגל טרנסלייט)
Another unfinished masterpiece ...

We pray for the souls
https://twitter.com/YasumiMatsuno/statu ... 7627994115

השבוע אני רואה את זה, אני לא מחכה דקה.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 24 מאי 2021, 18:09

Laskin כתב:וכן, חשוב לציין - בלי ברסרק כנראה שלא היה דארק סולס, לא היה את קלאוד או ספירות' מפפ7, לא היה את דנטה מDMC, לא היה את בלאדבורן או קסטלואניה או אייק מFIRE EMBLEM... ההשפעה של היוצר הזה על התעשייה וז'אנר הפנטזיה האפלה פשוט כמעט חסרת תקדים.

בוא לא נגזים. קאסלווניה הקדים את ברזרק בכמה שנים טובות, ומושפע בעיקר מיצירה אחרת שיצאה משהו כמו 100 שנה קודם... ובתכלס גם כשזה מגיע ליצירות חדשות יותר אז בחלקן ההשפעה היא לכל היותר מינורית - על ארט סטייל של דמות כזו או אחרת.

אגב, שימו לב כמה העולם קופץ מהר מנושא לנושא: כל הרעש שהיה פה על הטמטום הפוליטי של כמה אתרי משחקים? דעך כי עכשיו יש יוצר מנגה שמת וצריך לדבר עליו.
מה גם שזו מלכתחילה לא באמת היתה "תעשיית המשחקים", אלא קליקה מצומצמת של עיתונאי משחקים + כמה חברים שלהם בברנז'ה. לאנשים מעבר לאוקינוס, ובטח בתעשייה עצמה, לא באמת אכפת ממה שקורה במקום קטן שגם אם יתנו להם מפה לא יוכלו להצביע איפה הוא נמצא ואיפה זה BFE.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 מאי 2021, 18:44

swym כתב:
Laskin כתב:וכן, חשוב לציין - בלי ברסרק כנראה שלא היה דארק סולס, לא היה את קלאוד או ספירות' מפפ7, לא היה את דנטה מDMC, לא היה את בלאדבורן או קסטלואניה או אייק מFIRE EMBLEM... ההשפעה של היוצר הזה על התעשייה וז'אנר הפנטזיה האפלה פשוט כמעט חסרת תקדים.

בוא לא נגזים. קאסלווניה הקדים את ברזרק בכמה שנים טובות, ומושפע בעיקר מיצירה אחרת שיצאה משהו כמו 100 שנה קודם... ובתכלס גם כשזה מגיע ליצירות חדשות יותר אז בחלקן ההשפעה היא לכל היותר מינורית - על ארט סטייל של דמות כזו או אחרת.

אגב, שימו לב כמה העולם קופץ מהר מנושא לנושא: כל הרעש שהיה פה על הטמטום הפוליטי של כמה אתרי משחקים? דעך כי עכשיו יש יוצר מנגה שמת וצריך לדבר עליו.
מה גם שזו מלכתחילה לא באמת היתה "תעשיית המשחקים", אלא קליקה מצומצמת של עיתונאי משחקים + כמה חברים שלהם בברנז'ה. לאנשים מעבר לאוקינוס, ובטח בתעשייה עצמה, לא באמת אכפת ממה שקורה במקום קטן שגם אם יתנו להם מפה לא יוכלו להצביע איפה הוא נמצא ואיפה זה BFE.

עד שניל דרוקמן עושה משחק AAA שאמור להיות סוג של מטפורה לקונפליקט הישראלי פלסטיני. או לפחות ככה שמעתי, מתחיל את TLOU2 שבוע הבא סופסופף :!:

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 24 מאי 2021, 19:12

זה אולי נדיר שמפתחים מתבטאים בנושא הישראלי פלסטיני ומן הסתם הם מנסים להישאר ניטרליים כדי לא לגרום לניכור אצל אף אחד מהקהל שלהם.. אבל שנאת ישראל לגמרי הופכת לדעתי לחלק מהתרבות בתחביב הזה וגם אם איזה כותב מאנגה תפס כותרות... הם יחזרו לדבר נגדנו די מהר.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 24 מאי 2021, 20:03

DrKeo כתב:עד שניל דרוקמן עושה משחק AAA שאמור להיות סוג של מטפורה לקונפליקט הישראלי פלסטיני. או לפחות ככה שמעתי, מתחיל את TLOU2 שבוע הבא סופסופף :!:

טוב, כי זה המקרה החריג של מישהו מעבר לאוקיינוס שיודע איך המקום הזה נראה :)
ועדיין שים לב ש:
1) אף אחד לא באמת מתעניין באספקט הזה של המשחק (כולם בחרו לריב על כן אבי-לא אבי). ומצד שני, אם רוצים אז אפשר לאנוס גם דברים שאין להם באמת קשר לסכסוך להיות מטפורה לקונפליקט הישראלי פלסטיני (מי אמר הפלקון וחייל החורף ולא קיבל?)
2) עם כל הפרוגרסיביות, שמעת את דרוקמן עצמו מצייץ משהו על הקונפליקט?

בסופו של דבר דרמה בטוויטר זו דרמה בטוויטר... זה המקום שאליו היגרו כל הטאמבלריסטיות. לאף אחד בעולם האמיתי לא באמת אכפת מזה עד כדי כך.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 מאי 2021, 20:48

swym כתב:
DrKeo כתב:עד שניל דרוקמן עושה משחק AAA שאמור להיות סוג של מטפורה לקונפליקט הישראלי פלסטיני. או לפחות ככה שמעתי, מתחיל את TLOU2 שבוע הבא סופסופף :!:

טוב, כי זה המקרה החריג של מישהו מעבר לאוקיינוס שיודע איך המקום הזה נראה :)
ועדיין שים לב ש:
1) אף אחד לא באמת מתעניין באספקט הזה של המשחק (כולם בחרו לריב על כן אבי-לא אבי). ומצד שני, אם רוצים אז אפשר לאנוס גם דברים שאין להם באמת קשר לסכסוך להיות מטפורה לקונפליקט הישראלי פלסטיני (מי אמר הפלקון וחייל החורף ולא קיבל?)
2) עם כל הפרוגרסיביות, שמעת את דרוקמן עצמו מצייץ משהו על הקונפליקט?

בסופו של דבר דרמה בטוויטר זו דרמה בטוויטר... זה המקום שאליו היגרו כל הטאמבלריסטיות. לאף אחד בעולם האמיתי לא באמת אכפת מזה עד כדי כך.

לא דרוקמן ולא שרייר צייצו על זה (נדמה לי פעם אחת שרייר צייץ על סטרים תרומה לילדים פלסטינים או משהו כזה), כנראה כי הם מבינים קצת יותר באזור ולא נופלים לבולשיט הזה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 25 מאי 2021, 00:23

אני באמת מופתע ששרייר לא צייץ כלום. בנאדם במעמד שלו בקהילות הגיימינג ובתעשייה נדם... אני זוקף את זה לזכותו, בין אם הוא תומך בפלסתינים או לא, נראה שהעמדה שלו לכל הפחות זה שזה לא באמת מעניינו מבחינה ציבורית ומבחינת התעשייה עצמה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 מאי 2021, 10:37

bling כתב:אני באמת מופתע ששרייר לא צייץ כלום. בנאדם במעמד שלו בקהילות הגיימינג ובתעשייה נדם... אני זוקף את זה לזכותו, בין אם הוא תומך בפלסתינים או לא, נראה שהעמדה שלו לכל הפחות זה שזה לא באמת מעניינו מבחינה ציבורית ומבחינת התעשייה עצמה.

או שהוא באמת מבין מה הולך פה ומפחד להגיד מה הוא באמת חושב..

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 25 מאי 2021, 11:13

bling כתב:אגב גם IGN ישראל מחקו את הפוסט והגינוי שלהם (שנהיה די ויראלי והגיע לקוטאקו, ERA וכל המקומות עם השיט הפוליטי שלהם) כלפי הסניף האמריקאי. אין ספק שמשהו שם התרחש מאחורי הקלעים, מישהו בכיר יישר שם את ההדורים.

או שאולי ההודעה של קיאו למנכל יצר את כל תגובת השרשרת הזו, מי יודע :!:

אני חושב שIGN ישראל פשוט הורידו את הפוסט כי האמרקאי הורידו את הפוסט וIGN ישראל לא רצה למשוך תשומת לב, זהו.
אגב מה נסגר עם העובדים הכועסים בIGN על כך שהורידו להם את הפוסט מבלי לשאול אותם?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 25 מאי 2021, 11:15

Fanta כתב:
bling כתב:אגב גם IGN ישראל מחקו את הפוסט והגינוי שלהם (שנהיה די ויראלי והגיע לקוטאקו, ERA וכל המקומות עם השיט הפוליטי שלהם) כלפי הסניף האמריקאי. אין ספק שמשהו שם התרחש מאחורי הקלעים, מישהו בכיר יישר שם את ההדורים.

אני חושב שIGN ישראל פשוט הורידו את הפוסט כי האמרקאי הורידו את הפוסט וIGN ישראל לא רצה למשוך תשומת לב, זהו.

הם פירסמו פוסט דומה למקורי באופן "פרטי", לא דרך האתר

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 25 מאי 2021, 11:18

Laskin כתב:
Fanta כתב:

הם פירסמו פוסט דומה למקורי באופן "פרטי", לא דרך האתר

עזים, הם באים ומודיעים על כך שהם נגד מה שנעשה אבל בפועל זה לא ישפיע על כלום...
זה ממש כאילו מילאת דוח שגיאה בווינדוס, יופי שעשית את זה, אבל זה לא חשוב שעשית את זה ולא אכפת לאף אחד

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 מאי 2021, 12:19

מעניין, אולי אחד האקטיביסטים אנטי-ישראל הכי גדולים בהוליווד שלא שתק לדקה אחת בשבועיים האחרונים על רצח העם הפלסטיני מעלה את זה:

תראו אותו, ממש ד"ר ג'ייקל ומר הייד.. או.. ברוס באנר והענק הירוק?
(או שדיסני פשוט צעקו עליו..)

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 27 אורחים