משחקי 2020

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: משחקי 2020

הודעהעל ידי bling » 12 דצמבר 2020, 18:28

glass man כתב:
bling כתב:
glass man כתב:אני יכול להגיד שאיפשהו ביוני 2015 כולה חודש אחרי שהמשחק יצא הנחתי את המכשף 3 בצד נטו בגלל קווסטים מסוימים שלא התחילו בכלל זחילה בקרבות שגרם להם להראות יותר כמו ריקוד בקרקס והשיא זמני טעינה בלתי סבירים לחלוטין חצי שנה אחר כך בערך והמשחק תוקן ברובו המוחלט, חוץ מזמני הטעינה.

עידן אמר שIGN המליצו לחכות חצי שנה,לא? והם נתנו 9 ועוד אהבו אותו, אני יכול רק לדמיין באיזה מצב טכני הזוי המשחק צריך להיות אם מבקר שממש אוהב אותו
אומר את זה ולא ברמיזה.

בסוף זה יתוקן עוד חצי שנה והמשחק יהיה ראוי מהבחינה הטכנית לפחות על הPS5/X/PC אבל אין פה שאלה, גרסאות הדור הנוכחי היו צריכות להתבטל לדעתי.
(איך שלא נקרא לדור ההוא

אני חושב שאתה ממש מגזים ונסחף עם גרסת הפס4 של המכשף, ביחס למה ששחקני קונסולות התרגלו אליו בתקופת הפס3 והוואן היא רצה בסדר גמור ובטח שהיה לה IQ בסדר גמור. רחוק שנות אור מלא שחיק אלא אם אתה אלטיסט PC שחי על 120 פריימים. גרסת המחשב נראתה טוב יותר אבל גרסת הפס4 היתה סבבה בפני עצמה ואחרי ש CDP סיימה לתקן אותה אז אפילו רצה כבר טוב מאוד (למרות שכאמור מלחתכילה גם במצב הראשוני היא כבר היתה מעל מה שהיינו רגילים אליו דור הקודם בעולמות פתוחים גם מבחינת פריימרייט)

מה שקורה פה עם סייברפאנק לעומת זאת זה ברמה של קיא, אני מתקשה להאמין שמה שלאסקין הביא פה אמיתי. תגידו לי שזה לא אמיתי :oops:

שום פאטץ' לא יתקן כזאת זוועה, שוב בהנחה שזה לא פארודיה או משהו. זה נראה בין הדברים הכי מכוערים על הפס4 מה זה.

כאילו סבבה זה משחק PC שנבנה למחשב ולכן הפער יהיה גדול אבל למה גרסת הפס4 צריכה להיות מכוערת יותר מכל הספרייה של הפס4? לפחות שתהיה בטופ הגראפי על הקונסולה ועדיין עם הפרש של דור מול המחשב. זה היה הישג מרשים. כרגע זה להקיא וביזיון להוציא בכלל דבר כזה לשחקני הדור הקודם האומללים.

חג שמח אחי. :)

אני נסחף? שאתה משחק את המכשף 3 על הרמה הקשה אתה פוגש את משחק הטעינה ממש ממש הרבה ואז אתה שם לב כמה המשחק הזה היה צולע על הPS4
תנסה להיזכר רגע שהמשחק הזה לא הציע שום אתגר על רמות הנורמל. אם למכשף 3 היה זמין טעינה נורמלי כמו שעל הPC אני לא הייתי פורש ממנו, אבל לא היה איך לפרש את זה חוץ מההרגשה שCDPR שמים עלי זין בגלל שאני משחק על הפס4. הם אלה שיצאו אליטיסטים בעיני.

כי ההרגשה שלי היתה שהם אומרים לעצמם "אנחנו עדיין מפתחי PC ושהעמחה בקונסולות ילכו לחפש" הקרבות היו משהו שאי אפשר להנות ממנו עם ירידות תכופות לאזור ה27-26-25 FPS ככל שאתה משתמש בקסמים ואי אפשר להנות מהקרבות האלה בלי הקסמים.

מעבר לזה המון קווסטים לא התחילו לי וכו' אולי לעומת התועבה שTLOU 1 ורזי 6 רצו על הקונסולות בזמנו זה היה שיפור, אולי לעומת סקיירים בPS3 זה היה שיפור אבל תקח אדם מהרחוב הוא היה מסכים לשחק בכזה דבר? אני מדבר על תקופת ההשקה.

היו עוד סיבות שפרשתי באטמן שרציתי כבר לשחק אבל אם CDPR לא היו בועטים לי בביצים אני מאמין בלב שלם שהייתי מתמיד במשחק שלהם.
אני מודה ששיחקתי על הPC ברוב דור הPS360, למשל את סקיירים שיחקתי ב50FPS ב1080P ב2011 כמעט נעול. אבל זה לא שבאץתי עם ציפיות מטורפות של בחור מפונק מכפר שמריהו, סהכ רציתי שזה יהיה 30FPS בלי באגים בלי זמני טעינה שמוציאים מהאווירה בלי קווסטים שמסרבים להפעיל את עצמם.

אם המשחק מעניש אותי בדקות ארוכות על זה שאני מת ודרגות הקושי האחרות קלות מדי ברמה שלכל אדם מממוצע החוויה נפגמת אז לא ברור לי איפה אני המגזים.

שוב זה לא שצפיתי שזה יהיה כמו שסקיירים היה על הPC אבל שיהיה המינימום וזה לא היה והפעם הם פשוט מסתלבטים עם סייברפאנק, לא מאשים אותם שזה גדול על הפס4, אבל זה קצת טרולי מצידם להוציא גרסאות כאלה, בעולם מושלם זה היה נגד החוק.

אני לא שיחקתי אותו על הרמה הכי קשה, לא ראיתי בזה ערך זה לא TLOU שהקושי תורם לאווירה ולעולם שהם מנסים לבנות ושבנוסף, גם יש לו גיימפליי שכיף לשחק אותו מאתגר יותר, בניגוד לוויצ׳ר שם הגיימפליי serviceable ואני לא רוצה צורך באתגר מוגזם מדי.

בכל מקרה כמו שאמרתי המשחק ביחס לפס3, גם בגרסת הפס4 הציג קפיצה של דור לכל דבר והוא היה נראה מצויין, מבחינת ביצועים, זמני טעינה ואיכות תמונה הוא רץ הרבה יותר טוב ממשחקי פס3, בטח עולמות פתוחים אבל שוב, אתה באת מהמחשב וגם נהרגת הרבה אז לך היה קשה עם זה ואני מבין, ברור שביחס לדור הפס4 בכלליות הוא לא המוצר הכי מלוטש אבל עדיין, הוא לא היה גם גדול על הקונסולה מהבחינה הזו שהגרסה הזו שימרה את החזון של CDP (גם אם גרסת המחשב היתה עדיפה), בטח אחרי התיקונים ששיפרו ממש את הביצועים.

הבעיה היא שעם סייברפאנק זה מקרה שונה לגמרי...
Klayman כתב:לא יודע למה צריך להסתמך על גיפים מוזרים.. אפשר לראות גיימפליי באתר קטן כזה שנקרא יוטיוב

נכון, נראה רחוק מגרסאת ה PC או ממה שראינו בטריילרים, אבל ואללה, לא קרוב בכלל לגיף ההוא.

דיגיטל פאונדרי אומר שגרסת המחשב היא חוויית דור הבא לכל דבר ושיש הבדל תהומי בינה לבין גרסת הקונסולות (בטח הבסיסיות), הם אפילו אמרו משהו בסגנון שגרסת הקונסולות מזכירה להם את הסיטואציה של הוויצ׳ר 3 על הסוויץ׳, רק שהפעם הן בתפקיד ״הסוויץ׳״ במקרה של סייברפאנק. המשחק הזה גדול על הדור הנוכחי וגם את זה הם ציינו. זה המשחק הראשון שבאמת אפשר לאמר שהוא גדול על הדור הזה, שבאמת מנצל את המחשב ושמספק לטענתם חוויית דור הבא כנראה הכי משמעותית עד היום.

גם קראתי פידבקים של שחקני פס4 שאומרים שהמשחק מכוער, ונראה קרוב יותר לפס3 מאשר פס4. שוב, סימן ברור שהוא גדול על החומרה הזו ושזה שוב מקרה באטלפילד 3/קרייסיס3 שהיו על דור הפס3 ביחס למחשב.

DEATH, זה היה ברור שלא מדובר במשחק שהולך להפוך שונאי CDP למעריצים, זאת אומרת היה ברור שזה עדיין משחק של CDP ואם לא התחברת אליהם עד עכשיו אז כנראה שזה גם לא יקרה פה. חוץ מזה גם די היו חששות שהמשחק הזה הולך להיות גדול על הדור הנוכחי כמו שקורה לפעמים בסיום דור עם משחקים גדולים (בעיקר מצד מפתחות שמזוהות עם המחשב) וגם זה התגשם ככה שאני לא מופתע שהחוויה שלך שלילית.

אני מאלו שאוהבים לראות משחקים שסוחטים את המיץ של הדור הנוכחי ושעומדים סבבה מול המחשב אבל במקרה של סייברפאנק היתה לי הרגשה חזקה מראש שזה לא הולך להיות המקרה ולכן החלטתי עוד ממזמן יחסית שאשחק אותו רק בגרסת הפס5 מתי שזה לא יקרה. שמח שהחלטתי ככה, גם המשחק יראה כמו שאמור להראות וגם יהיה אחרי כמה פאטצ׳ים טובים.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 12 דצמבר 2020, 19:20

בעניין סיברפנק לפחות ממה שראיתי בסרטונים
כי החומרה הכי חזקה שיש לי כרגע זה הx1x
ואני יחכה לps5 או xsx לשחק את סיברפאנק

זה כמו שאמרו מעלי ,גרסת הpc זה דור הבא
אבל גם שם צריך מחשב נורמלי ,לרוב בעלי המחשב אין עדין אפילו
כרטיס תומך rt ,והם לא יהנו מכל היכולות הגרפיות של המשחק

גרסאות הps4/xbo הרגילות במצב די גרוע
גרסאות הpro והx1x ,בגדול סבירות אבל לא קרובות למחשב
בps5/xsx אפשר להריץ את גרסאות הדור הקודם טוב יותר
בתאימות לאחור ,אבל זה לא הגרסאות דור חדש אמיתיות
זה יצא מאוחר יותר
עם אני לא טועה מי שקנה גרסת דור נוכחי יקבל בחינם גרסת שדרוג
לדור הבא
אישית אני מעדיף לחכות ,גם יצאו שיפורים ,אני די בטוח שהם גם יעבדו
על שיפורים לגרסאות הדור הקודם ,אבל חבל לצפות לניסים
אני מעריך שבסוף יצליחו ליצב את הfps ל30 לדור הקודם
אבל מי שמצפה לאיזה ניסים בגרפיקה כניראה חולם
גם מעבר לגרפיקה צימצמו מאוד כמות צפיפות אנשים בעיר לדור הקודם
זה פשוט משחק שנועד למחשבים חזקים
לxsx לps5 ואולי לxss ,ניראה איך הגרסה הזאת תצא
גם תיקוני באגים כניראה ישפרו מאוד את המשחק בעתיד
אני יחכה כמה חודשים עד לחומרה מתאימה

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 12 דצמבר 2020, 22:28

bling כתב:
glass man כתב:
bling כתב:
glass man כתב:אני יכול להגיד שאיפשהו ביוני 2015 כולה חודש אחרי שהמשחק יצא הנחתי את המכשף 3 בצד נטו בגלל קווסטים מסוימים שלא התחילו בכלל זחילה בקרבות שגרם להם להראות יותר כמו ריקוד בקרקס והשיא זמני טעינה בלתי סבירים לחלוטין חצי שנה אחר כך בערך והמשחק תוקן ברובו המוחלט, חוץ מזמני הטעינה.

עידן אמר שIGN המליצו לחכות חצי שנה,לא? והם נתנו 9 ועוד אהבו אותו, אני יכול רק לדמיין באיזה מצב טכני הזוי המשחק צריך להיות אם מבקר שממש אוהב אותו
אומר את זה ולא ברמיזה.

בסוף זה יתוקן עוד חצי שנה והמשחק יהיה ראוי מהבחינה הטכנית לפחות על הPS5/X/PC אבל אין פה שאלה, גרסאות הדור הנוכחי היו צריכות להתבטל לדעתי.
(איך שלא נקרא לדור ההוא

אני חושב שאתה ממש מגזים ונסחף עם גרסת הפס4 של המכשף, ביחס למה ששחקני קונסולות התרגלו אליו בתקופת הפס3 והוואן היא רצה בסדר גמור ובטח שהיה לה IQ בסדר גמור. רחוק שנות אור מלא שחיק אלא אם אתה אלטיסט PC שחי על 120 פריימים. גרסת המחשב נראתה טוב יותר אבל גרסת הפס4 היתה סבבה בפני עצמה ואחרי ש CDP סיימה לתקן אותה אז אפילו רצה כבר טוב מאוד (למרות שכאמור מלחתכילה גם במצב הראשוני היא כבר היתה מעל מה שהיינו רגילים אליו דור הקודם בעולמות פתוחים גם מבחינת פריימרייט)

מה שקורה פה עם סייברפאנק לעומת זאת זה ברמה של קיא, אני מתקשה להאמין שמה שלאסקין הביא פה אמיתי. תגידו לי שזה לא אמיתי :oops:

שום פאטץ' לא יתקן כזאת זוועה, שוב בהנחה שזה לא פארודיה או משהו. זה נראה בין הדברים הכי מכוערים על הפס4 מה זה.

כאילו סבבה זה משחק PC שנבנה למחשב ולכן הפער יהיה גדול אבל למה גרסת הפס4 צריכה להיות מכוערת יותר מכל הספרייה של הפס4? לפחות שתהיה בטופ הגראפי על הקונסולה ועדיין עם הפרש של דור מול המחשב. זה היה הישג מרשים. כרגע זה להקיא וביזיון להוציא בכלל דבר כזה לשחקני הדור הקודם האומללים.

אני נסחף? שאתה משחק את המכשף 3 על הרמה הקשה אתה פוגש את משחק הטעינה ממש ממש הרבה ואז אתה שם לב כמה המשחק הזה היה צולע על הPS4
תנסה להיזכר רגע שהמשחק הזה לא הציע שום אתגר על רמות הנורמל. אם למכשף 3 היה זמין טעינה נורמלי כמו שעל הPC אני לא הייתי פורש ממנו, אבל לא היה איך לפרש את זה חוץ מההרגשה שCDPR שמים עלי זין בגלל שאני משחק על הפס4. הם אלה שיצאו אליטיסטים בעיני.

כי ההרגשה שלי היתה שהם אומרים לעצמם "אנחנו עדיין מפתחי PC ושהעמחה בקונסולות ילכו לחפש" הקרבות היו משהו שאי אפשר להנות ממנו עם ירידות תכופות לאזור ה27-26-25 FPS ככל שאתה משתמש בקסמים ואי אפשר להנות מהקרבות האלה בלי הקסמים.

מעבר לזה המון קווסטים לא התחילו לי וכו' אולי לעומת התועבה שTLOU 1 ורזי 6 רצו על הקונסולות בזמנו זה היה שיפור, אולי לעומת סקיירים בPS3 זה היה שיפור אבל תקח אדם מהרחוב הוא היה מסכים לשחק בכזה דבר? אני מדבר על תקופת ההשקה.

היו עוד סיבות שפרשתי באטמן שרציתי כבר לשחק אבל אם CDPR לא היו בועטים לי בביצים אני מאמין בלב שלם שהייתי מתמיד במשחק שלהם.
אני מודה ששיחקתי על הPC ברוב דור הPS360, למשל את סקיירים שיחקתי ב50FPS ב1080P ב2011 כמעט נעול. אבל זה לא שבאץתי עם ציפיות מטורפות של בחור מפונק מכפר שמריהו, סהכ רציתי שזה יהיה 30FPS בלי באגים בלי זמני טעינה שמוציאים מהאווירה בלי קווסטים שמסרבים להפעיל את עצמם.

אם המשחק מעניש אותי בדקות ארוכות על זה שאני מת ודרגות הקושי האחרות קלות מדי ברמה שלכל אדם מממוצע החוויה נפגמת אז לא ברור לי איפה אני המגזים.

שוב זה לא שצפיתי שזה יהיה כמו שסקיירים היה על הPC אבל שיהיה המינימום וזה לא היה והפעם הם פשוט מסתלבטים עם סייברפאנק, לא מאשים אותם שזה גדול על הפס4, אבל זה קצת טרולי מצידם להוציא גרסאות כאלה, בעולם מושלם זה היה נגד החוק.

אני לא שיחקתי אותו על הרמה הכי קשה, לא ראיתי בזה ערך זה לא TLOU שהקושי תורם לאווירה ולעולם שהם מנסים לבנות ושבנוסף, גם יש לו גיימפליי שכיף לשחק אותו מאתגר יותר, בניגוד לוויצ׳ר שם הגיימפליי serviceable ואני לא רוצה צורך באתגר מוגזם מדי.

בכל מקרה כמו שאמרתי המשחק ביחס לפס3, גם בגרסת הפס4 הציג קפיצה של דור לכל דבר והוא היה נראה מצויין, מבחינת ביצועים, זמני טעינה ואיכות תמונה הוא רץ הרבה יותר טוב ממשחקי פס3, בטח עולמות פתוחים אבל שוב, אתה באת מהמחשב וגם נהרגת הרבה אז לך היה קשה עם זה ואני מבין, ברור שביחס לדור הפס4 בכלליות הוא לא המוצר הכי מלוטש אבל עדיין, הוא לא היה גם גדול על הקונסולה מהבחינה הזו שהגרסה הזו שימרה את החזון של CDP (גם אם גרסת המחשב היתה עדיפה), בטח אחרי התיקונים ששיפרו ממש את הביצועים.

Klayman כתב:לא יודע למה צריך להסתמך על גיפים מוזרים.. אפשר לראות גיימפליי באתר קטן כזה שנקרא יוטיוב

נכון, נראה רחוק מגרסאת ה PC או ממה שראינו בטריילרים, אבל ואללה, לא קרוב בכלל לגיף ההוא.

דיגיטל פאונדרי אומר שגרסת המחשב היא חוויית דור הבא לכל דבר ושיש הבדל תהומי בינה לבין גרסת הקונסולות (בטח הבסיסיות), הם אפילו אמרו משהו בסגנון שגרסת הקונסולות מזכירה להם את הסיטואציה של הוויצ׳ר 3 על הסוויץ׳, רק שהפעם הן בתפקיד ״הסוויץ׳״ במקרה של סייברפאנק. המשחק הזה גדול על הדור הנוכחי וגם את זה הם ציינו. זה המשחק הראשון שבאמת אפשר לאמר שהוא גדול על ה
דור הזה, שבאמת מנצל את המחשב ושמספק לטענתם חוויית דור הבא כנראה הכי משמעותית עד היום.

גם קראתי פידבקים של שחקני פס4 שאומרים שהמשחק מכוער, ונראה קרוב יותר לפס3 מאשר פס4. שוב, סימן ברור שהוא גדול על החומרה הזו ושזה שוב מקרה באטלפילד 3/קרייסיס3 שהיו על דור הפס3 ביחס למחשב.

DEATH, זה היה ברור שלא מדובר במשחק שהולך להפוך שונאי CDP למעריצים, זאת אומרת היה ברור שזה עדיין משחק של CDP ואם לא התחברת אליהם עד עכשיו אז כנראה שזה גם לא יקרה פה. חוץ מזה גם די היו חששות שהמשחק הזה הולך להיות גדול על הדור הנוכחי כמו שקורה לפעמים בסיום דור עם משחקים גדולים (בעיקר מצד מפתחות שמזוהות עם המחשב) וגם זה התגשם ככה שאני לא מופתע שהחוויה שלך שלילית.

אני מאלו שאוהבים לראות משחקים שסוחטים את המיץ של הדור הנוכחי ושעומדים סבבה מול המחשב אבל במקרה של סייברפאנק היתה לי הרגשה חזקה מראש שזה לא הולך להיות המקרה ולכן החלטתי עוד ממזמן יחסית שאשחק אותו רק בגרסת הפס5 מתי שזה לא יקרה. שמח שהחלטתי ככה, גם המשחק יראה כמו שאמור להראות וגם יהיה אחרי כמה פאטצ׳ים טובים.

אני מסכים לגמרי, שזה שמים וארץ בין הגרסאות, במכשף 3 מי שיש לו קצת יותר סבלנות ממני עוד יכול להנות אפילו עם זמני הטעינה וסייברפאנק על הPS4 לעומת זה, זה רק שמים שחורים.

אני מודה שציפיתי לביצועים יותר טובים, צפיתי שזה לפחות יהיה ייציב כמו גרסאות הPS4 פרו. ושההבדל יסתכם בפחות NPCS ופחות פירוט, אבל לדבר איום כזה לא צפיתי. מה שהם הוציאו על הPS4 יותר מזכיר לי מצבים שבהם על הPC אתה מנסה להפעיל משחק שבקושי עומד בדרישות המנימום ומתעקש לנסות לשחק אותו למרות שהוא לא עומד ברף הדרישות. זו ההרגשה, והקריסות המרובות שDF הראו גם גורמות לי לחשוב שהאנלוגיה הזו גם לא כזו רחוקה מהמציאות.

אם אפילו גרסאות הדור הבא לא מוכנות כרגע עד הסוף, אז הם בהחלט היו צריכים לבטל את גרסאת הPS4/ONE האלו ההבדל בין הגרסאות מזכיר את ההלם של WATCH DOGS 2012 לWatch dogs אחרי השינמוך ואולי אפילו יותר גדול.5

כאילו אני מבין שבשביל להריץ את סייברפאנק 2077 בצורה נורמלית על הPS4 הם היו צריכים לוותר על הרבה, מהאורות האלה, והעומס הגרפי, והפרטים הקטנים ואז זה היה משחק שהוציאו ממנו את נשמתו והמחיר היה כבד, מדי. אבל לכל זה יש שם אחד ביטול :)

הם יכלו להפוך את המשחק הזה לכותר הדגל של תחילת הדור, והיו להם כל הסיבות לבטל חבל שהם לא עשו את זה כי אני חושב שהעניין הזה תמיד יעיב על המשחק.
אנשים לא ישכחו את זה לCDPR.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 דצמבר 2020, 23:41

We're just normal men. We're just innocent men

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 13 דצמבר 2020, 00:47

glass man כתב:
bling כתב:
glass man כתב:
bling כתב:

אומר את זה ולא ברמיזה.

(איך שלא נקרא לדור ההוא

דיגיטל פאונדרי אומר שגרסת המחשב היא חוויית דור הבא לכל דבר ושיש הבדל תהומי בינה לבין גרסת הקונסולות (בטח הבסיסיות), הם אפילו אמרו משהו בסגנון שגרסת הקונסולות מזכירה להם את הסיטואציה של הוויצ׳ר 3 על הסוויץ׳, רק שהפעם הן בתפקיד ״הסוויץ׳״ במקרה של סייברפאנק. המשחק הזה גדול על הדור הנוכחי וגם את זה הם ציינו. זה המשחק הראשון שבאמת אפשר לאמר שהוא גדול על ה
דור הזה, שבאמת מנצל את המחשב ושמספק לטענתם חוויית דור הבא כנראה הכי משמעותית עד היום.

אני מסכים לגמרי, שזה שמים וארץ בין הגרסאות, במכשף 3 מי שיש לו קצת יותר סבלנות ממני עוד יכול להנות אפילו עם זמני הטעינה וסייברפאנק על הPS4 לעומת זה, זה רק שמים שחורים.

אני מודה שציפיתי לביצועים יותר טובים, צפיתי שזה לפחות יהיה ייציב כמו גרסאות הPS4 פרו. ושההבדל יסתכם בפחות NPCS ופחות פירוט, אבל לדבר איום כזה לא צפיתי. מה שהם הוציאו על הPS4 יותר מזכיר לי מצבים שבהם על הPC אתה מנסה להפעיל משחק שבקושי עומד בדרישות המנימום ומתעקש לנסות לשחק אותו למרות שהוא לא עומד ברף הדרישות. זו ההרגשה, והקריסות המרובות שDF הראו גם גורמות לי לחשוב שהאנלוגיה הזו גם לא כזו רחוקה מהמציאות.

אם אפילו גרסאות הדור הבא לא מוכנות כרגע עד הסוף, אז הם בהחלט היו צריכים לבטל את גרסאת הPS4/ONE האלו ההבדל בין הגרסאות מזכיר את ההלם של WATCH DOGS 2012 לWatch dogs אחרי השינמוך ואולי אפילו יותר גדול.5

כאילו אני מבין שבשביל להריץ את סייברפאנק 2077 בצורה נורמלית על הPS4 הם היו צריכים לוותר על הרבה, מהאורות האלה, והעומס הגרפי, והפרטים הקטנים ואז זה היה משחק שהוציאו ממנו את נשמתו והמחיר היה כבד, מדי. אבל לכל זה יש שם אחד ביטול :)

הם יכלו להפוך את המשחק הזה לכותר הדגל של תחילת הדור, והיו להם כל הסיבות לבטל חבל שהם לא עשו את זה כי אני חושב שהעניין הזה תמיד יעיב על המשחק.
אנשים לא ישכחו את זה לCDPR.

היתה להם סיבה מצוינת לא לבטל את גרסת הדור הקודם
וזה מיליוני עותקים במחיר מלא
זה המון כסף
Ps5 / xsx/xss
מוכרות מצוין בינתים ,אבל זה רק התחלה ורוב הגימרים לא יעברו לדור החדש השנה
לרוב הגימרים גם אין מחשב משחקים עם 2060 ומעלה להציג
את המשחק עם rt מסוים
אז למה להם להפסיד מיליונים ? ,כן זה ברור שהמשחק נועד לדור החדש ומחשבים חזקים ,אבל רוב השוק לא שם ולא יהיה שם בשנה הקרובה
מבחינה מסחרית מאוד הגיוני לתמוך בדור קודם בקונסולות
וגם במחשבים לא הכי מתקדמים

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 דצמבר 2020, 08:06

כן, גם אני כתבתי שהמניע ברור, אבל צריך לקחת בחשבון את הPR הגרוע שהם מקבלים כרגע, ויש לזה השלכות כלכליות גם כן, אפילו אם זמניות - המניה שלהם צנחה באיזה 25 אחוז מאז שיצאו הרשמים והשמועות על גירסאות הדור הנכחי וכל הבאגים של שאר הגרסאות גם כן.
יכול להיות שהמניה עלתה יותר מדי לפני יציאת המשחק כי חשבו שזה יהיה משחק הרבה יותר גדול אפילו ממה שהוא, או שהמניה תחזור למעלה אחרי שיתקנו דברים או יכריזו על המשחק הבא שלהם, אבל יש נזק תדמיתי לא קטן.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 13 דצמבר 2020, 09:33

הpr פחות חשוב שכניראה יקח כמה שנים למשחק הגדול הבא שלהם
סבירפנק גרסת הpc פועלת הרבה יותר טוב
וגרסאות הדור החדש גם פועלות הרבה יותר טוב עוד לפני תלאי רישמי
לעשות אותם דור הבא ,כרגע הם רצות דרך תאימות לאחור
אחת הבעיות הקודמות בדור הקודם זה כניראה cpu במקרה של המשחק הזה
גם גרסת הפרו והx1x לא רצות משהו ,יותר טוב מגרסאות הבסיס
אבל עדין לא רצות טוב
עד שpr יהיה רלוונטי מעבר לכרגע שהמשחק עדין בהשקה
יקח כניראה כמה שנים
ובינתים אנשים מצפים לשדרוג חינמי לגרסת הדור הבא

מי שלא יכול לחכות בגלל ההיפ ואין לו דור הבא או pc
יצטרך לסבול בגלל חוסר בסבלנות
אבל דברים דוגמת סיברפאנק כבר היו בעבר במעבר דורות

דוגמאות כמו gta5
Mga5
שר הטבעות האחרונים ,ועוד הרבה ,לפעמים מפתיע אנשים שיש גרסאות x360/ps3 למשחקי דור קודם מסוימים
במיוחד כאלו שידועים באיכויות הגרפיות ,אבל עובדה שהיו דברים כאלו בעבר כמו שיש עכשיו
סיברפנק זה רק דוגמה מאוד בולטת כי הוא משחק מאוד מצופה שיצא
במעבר דורות
אבל הולכים להיות עוד הרבה משחקים כאלו בשנתים הבאות
פשוט כי זה כלכלית נכון ,אלו גרסאות שבגדול נותנות חלק מהכסף
לפתח את גרסאות הדור החדש ,פשוט כי אין מספיק לקוחות עם דור חדש בינתים
יש תקופה של בערך שנתים עד שיתחילו לנטוש את הדור הקודם
למרות שאינדים ומשחקים מוזלים אולי יהיו עוד כמה שנים
וכמובן גרסאות של משחקים דוגמת fifa ,שכניראה בשלב מסוים
זה יהיה רק שינוי שחקנים לפי אותה שנה בגלל חוזים עם fifa

עכשיו אני לא מצדיק את cd p
לדעתי זה לא היה צריך לישתחרר במצב הזה לדור הקודם
יש שינמוך גרפי ,אבל היו יכולים להתאמץ על 30 פרימים לשניה יציבים
ובלי קריסות ,וחבל שהוציאו ככה

מעריך שזה יתוקן בהדרגה בתלאים

אבל מישהו חושב שהם הולכים להיות היחידים שמוצאים קרוס גאן כזה ?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 דצמבר 2020, 11:19

לפני היציאה של המשחק המניה שלהם הייתה די שטוחה על 360PLN, לקראת היציאה של המשחק היא זנקה ל443PLN ואז כשכל הקטסטרופה בקונסולות התגלתה היא ירדה ל-320PLN. כלומר בתאוריה אפשר להגיד שגרסת הקונסולות היא גורם (בין גורמים אחרים אני משער) שהורידו את המניה שלהם בטוטל של 28%. בשבילם להפסיד 28% מהמניה זה בסביבות ה-3 מליארד דולר. אז כמובן שמניה תמיד יכולה לעלות ותמיד יכולה לרדת, אבל לחטוף 3 מליארד דולר על הראש תוך 3 ימים בגלל גרסת הקונסולות בשילוב עם פגיעה די משמעותית לשם הטוב שלהם, אני לא בטוח שזה היה שווה את זה. וממילא גרסת ה-PC מהווה יותר מחצי מהמכירות של המשחק, זה אומר שלא מעט שחקנים מחכים בקונסולות לגרסת הדור הבא. אז כן, הם היו מוכרים פחות אבל זמנית כי כנראה שכולם היו קונים את סייברפאנק לדור הבא בשלב כלשהו.

אני חושב שלעשות גרסת PC בלבד ואז לצאת לקונסולות הדור הבא עוד נניח חצי שנה או 10 חודשים היה צעד שהיה מטיב עם כולם. אבל מי יודע, הם יודעים את החישובים הפנימיים שלהם יותר טוב ממני.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 13 דצמבר 2020, 12:48

מסכים עם לאסקין גלאס וקיאו, זה משחק דור הבא לכל דבר והניסיון להתאים אותו בכוח לפס4 ולוואן ולייצר איזושהי גרסת סוויץ' של המשחק עושה להם הרבה רע כרגע. הקבלה של המשחק הרבה יותר פושרת והביקורות כלפי הגרסאות הללו שזוכות עכשיו ללעג בכל מקום עם השוואות לא מחמיאות (והבאגים בכלליות בכל הגרסאות) הן קשות.

הם היו צריכים לטעמי לבטל את גרסאות הפס4 והוואן ברגע שהבינו שהמשחק גדול על הפלטפורמות הללו ולדחות את גרסת המחשב כדי שזה יהיה משחק נטו לדור הבא שהיה מרוויח מההייפ של הדור הבא ועל הדרך יהיה גם עם פחות באגים אחרי כמה פאטצ'ים טובים שהיו כבר מוציאים עד אז.

מי יודע, אולי אם מלחתכילה היו מבינים שהחזון גדול מדי לדור הזה והיו מרכזים את כל המאמצים בדור הבא ובליטוש הבאגים, אולי עוד נגיד חודש חודשיים כבר הכל היה מוכן ואז גם הביקורות היו יותר טובות וגם התגובות היו הרבה יותר חמות ממה שקורה כרגע. פשוט חבל והחלטה לא טובה לדעתי של CDP אבל נחכה ונראה, אולי לטווח רחוק זה ישתלם להם כי גרסת הפס4 לבד תזיז איזה 5 מיליון יחידות, מי יודע.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 13 דצמבר 2020, 12:54

דרקו ההפסד כרגע הוא על הניר
הרווח ממכירת עותקים הוא אמיתי
ולחכות חצי שנה רק בpc ,היה יכול לגרום למצב שהרבה היו
משחקים בגרסה פירטית בpc ולא קונים את המשחק

אני כן חושב שהיו צריכים לדחות את ההשקה
לצאת במצב סביר יותר
חלק מהדברים הם גם ככה מתקנים עכשיו
היו מחכים איזה חודש ההשקה היתה סבירה יותר
רוב הביקורות השליליות זה באגים וביצועים

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 13 דצמבר 2020, 13:11

DrKeo כתב:לפני היציאה של המשחק המניה שלהם הייתה די שטוחה על 360PLN, לקראת היציאה של המשחק היא זנקה ל443PLN ואז כשכל הקטסטרופה בקונסולות התגלתה היא ירדה ל-320PLN. כלומר בתאוריה אפשר להגיד שגרסת הקונסולות היא גורם (בין גורמים אחרים אני משער) שהורידו את המניה שלהם בטוטל של 28%. בשבילם להפסיד 28% מהמניה זה בסביבות ה-3 מליארד דולר. אז כמובן שמניה תמיד יכולה לעלות ותמיד יכולה לרדת, אבל לחטוף 3 מליארד דולר על הראש תוך 3 ימים בגלל גרסת הקונסולות בשילוב עם פגיעה די משמעותית לשם הטוב שלהם, אני לא בטוח שזה היה שווה את זה. וממילא גרסת ה-PC מהווה יותר מחצי מהמכירות של המשחק, זה אומר שלא מעט שחקנים מחכים בקונסולות לגרסת הדור הבא. אז כן, הם היו מוכרים פחות אבל זמנית כי כנראה שכולם היו קונים את סייברפאנק לדור הבא בשלב כלשהו.

אני חושב שלעשות גרסת PC בלבד ואז לצאת לקונסולות הדור הבא עוד נניח חצי שנה או 10 חודשים היה צעד שהיה מטיב עם כולם. אבל מי יודע, הם יודעים את החישובים הפנימיים שלהם יותר טוב ממני.

אבל חלק לא מבוטל מאותם 360 כסף פולני הוא עצם העובדה שהוא שווק שנים כמשחק פס4/וואן. אם היה כמו שאתה אומר אז הגיוני שזה היה משתקף במחיר מניה שלהם.

לא יודע כמה פריאורדר היה לדור הקודם אבל להבנתי היה 8 מיליון פריאורדרים... יש בכלל דברים כאלה? לא זוכר נתון כזה לcod נגיד. נאמר שההזמנות המוקדמות לבד כיסו את כלל העלויות פיתוח של המשחק (לא יודע אם זה אומר בלי שיווק).
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 13 דצמבר 2020, 14:13

הזכרתה שיווק וזה עוד עניין חשוב
עם היו מוצאים רק לpc עכשיו ,זה אומר הרבה כסף על שיווק מחדש
לגרסאות הדור החדש שיהיו מוכנות ,זה כניראה עשרות מיליוני דולרים
רק על פרסום
צריך לזכור גם שמשחק שנמכר ב60 דולר ,הרווח למפיצה נמוך בהרבה
כל עניין ההפצה עם זה דיגיטלי או פיזי עולה הרבה כסף
יש שרותי תמיכה
יש צוותים שעובדים על תיקוני באגים
יש מיסים על הרווח
לפעמים יש זיכיונות על שירים ודברים כאלו
זה לא קרוב ל8 מיליון כפול 60 ,זה רק מספר שמיצג הכנסות כוללות
כולל של החנויות עצמם מהמשחק

לcd p יש את החנות של עצמה gog ,שם כניראה הם מרוויחים הכי הרבה לעותק
אבל בשרותים אחרים דיגיטלים ופיזים הרווח הרבה יותר נמוך
ככה שהם חיבים למכור הרבה מאוד לצבור כסף לפרויקטים הבאים
שכניראה יקחו כמה שנים
סיברפנק לא ימכור לנצח ב60 דולר

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 דצמבר 2020, 14:41

swiss-the-engine כתב:
DrKeo כתב:לפני היציאה של המשחק המניה שלהם הייתה די שטוחה על 360PLN, לקראת היציאה של המשחק היא זנקה ל443PLN ואז כשכל הקטסטרופה בקונסולות התגלתה היא ירדה ל-320PLN. כלומר בתאוריה אפשר להגיד שגרסת הקונסולות היא גורם (בין גורמים אחרים אני משער) שהורידו את המניה שלהם בטוטל של 28%. בשבילם להפסיד 28% מהמניה זה בסביבות ה-3 מליארד דולר. אז כמובן שמניה תמיד יכולה לעלות ותמיד יכולה לרדת, אבל לחטוף 3 מליארד דולר על הראש תוך 3 ימים בגלל גרסת הקונסולות בשילוב עם פגיעה די משמעותית לשם הטוב שלהם, אני לא בטוח שזה היה שווה את זה. וממילא גרסת ה-PC מהווה יותר מחצי מהמכירות של המשחק, זה אומר שלא מעט שחקנים מחכים בקונסולות לגרסת הדור הבא. אז כן, הם היו מוכרים פחות אבל זמנית כי כנראה שכולם היו קונים את סייברפאנק לדור הבא בשלב כלשהו.

אבל חלק לא מבוטל מאותם 360 כסף פולני הוא עצם העובדה שהוא שווק שנים כמשחק פס4/וואן. אם היה כמו שאתה אומר אז הגיוני שזה היה משתקף במחיר מניה שלהם.

לא יודע כמה פריאורדר היה לדור הקודם אבל להבנתי היה 8 מיליון פריאורדרים... יש בכלל דברים כאלה? לא זוכר נתון כזה לcod נגיד. נאמר שההזמנות המוקדמות לבד כיסו את כלל העלויות פיתוח של המשחק (לא יודע אם זה אומר בלי שיווק).

פריאורדרים זה מעולה, אבל המשחקים של CDPR הם משחקים עם זנב ארוך והוויצ'ר 3 למשל מכר הרבה יותר בשנים האחרי השיגור שלו מאשר בחודש השיגור. כרגע עופף את סייברפאנק ענן ממש לא מחמיא, תציץ על מה אומרים עליו בטוויטר בימים האחרונים, כמעט רק רע וזה לא בגלל איכות המשחק אלה בגלל הבאגים ובעיות הביצועים. אני לא בטוח אם גרסת פס4 ו-ONE שוות את השם הרע ש-CDPR יוצרים לעצמם עכשיו. גם מה זה יעשה להזמנות מראש של המשחק הבא שלהם? מי ירצה להזמין מראש משחק של חברה שמוציאה משחקים שבורים?

בכל מקרה, כנראה שאף אחד מאיתנו לא יוכל באמת לחשב האם הנזק עולה על הרווח או להפך, אבל אם המצב בינהם אפילו רק טיפה קרוב, אין לי ספק שעדיף להם להשאר עם שם טוב וללא גרסת פס4 ו-ONE.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 13 דצמבר 2020, 15:36

והנה סוני כבר נותנת refunds לשחקני פס4 שרכשו את המשחק. כשהמשחק יורד ל 720P ול 15 FPS אז גם סוני כנראה לא יכולה להתווכח שהוא שבור מספיק, שלא לדבר על הכיעור שלו באופן כללי - כאילו מילא IQ ו FPS פח לפחות שיראה מרשים אבל הכל קיבל כזה דאונגרייד מבחינה וויזואלית שלא נשאר ממנו הרבה.

פאשלה גדולה של CDP לשחרר את המשחק ככה, לפי איך שהמשחק נראה ורץ כנראה לא יהיה פה איזה נס ומכוער הוא ימשיך להראות (מקסימום יהיה יותר יציב מבחינת FPS לא יותר)

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 13 דצמבר 2020, 16:42

DrKeo כתב:
swiss-the-engine כתב:

פריאורדרים זה מעולה, אבל המשחקים של CDPR הם משחקים עם זנב ארוך והוויצ'ר 3 למשל מכר הרבה יותר בשנים האחרי השיגור שלו מאשר בחודש השיגור. כרגע עופף את סייברפאנק ענן ממש לא מחמיא, תציץ על מה אומרים עליו בטוויטר בימים האחרונים, כמעט רק רע וזה לא בגלל איכות המשחק אלה בגלל הבאגים ובעיות הביצועים. אני לא בטוח אם גרסת פס4 ו-ONE שוות את השם הרע ש-CDPR יוצרים לעצמם עכשיו. גם מה זה יעשה להזמנות מראש של המשחק הבא שלהם? מי ירצה להזמין מראש משחק של חברה שמוציאה משחקים שבורים?

בכל מקרה, כנראה שאף אחד מאיתנו לא יוכל באמת לחשב האם הנזק עולה על הרווח או להפך, אבל אם המצב בינהם אפילו רק טיפה קרוב, אין לי ספק שעדיף להם להשאר עם שם טוב וללא גרסת פס4 ו-ONE.

מה הקשר למה שכתבתי? :)
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 13 דצמבר 2020, 17:28

השאלה כמה אנשים באמת יממשו את הזיכוי
ובגרסאות פיזיות איך יממשו זיכוי ?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 13 דצמבר 2020, 17:44

כמובן שמדובר בדיגיטלי. לא ידוע כמה זיכויים יחולקו, כנראה עד גבול מסויים.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 13 דצמבר 2020, 21:24

bling כתב:כמובן שמדובר בדיגיטלי. לא ידוע כמה זיכויים יחולקו, כנראה עד גבול מסויים.

לא דיברתי על הגבלה של סוני
אני מתכוון ללקוחות שידעו על האפשרות בכלל ויממשו אותה
היו כניראה הרבה יותר עם סוני היתה שולחת הודעה על האפשרות
ולא זכור לי חברות שעשו את זה
מה שאני זוכר בעבר שנתנו תקופת זמן לזיכוי מה שאני מנחש
מגן על החנות הדיגיטלית מפני תביעה ייצוגית

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 דצמבר 2020, 22:07

swiss-the-engine כתב:
DrKeo כתב:
swiss-the-engine כתב:

אין לי מושג איך קראתי את ההודעה שלך בכלל ומה הקשר להודעה שלי...

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 13 דצמבר 2020, 22:11

רציתם משחקים שדוחפים חומרה, לא?

ברור ש CDPR זרזו את המשחק החוצה והם גם אשמים שהם הסתירו את המצב של גרסאות הקונסולות במקום לתת לשחקן לשפוט לפני שהוא קונה אם הוא מוכן ל'קבל את הפשרות והחיתוכים שהם עשו.
מה כבר PR שלילי יעשה לחברה שהוא לא עשה לבת'סדה דורות שלמים (לא עשה כלום)? ל CDPR יש את COVID לצידה וגם בטח definitive edition (כמו שהיה לוויצ'ר) שיציעו בחינם לבעלי המשחק.

אם אתם מבקרים אותם שהם הוציאו את המשחק במצב הזה, תבקרו גם סוני ומיקרוסופט שאישרו את המכירה של המשחק על הפלטפורמות שלהן.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 דצמבר 2020, 22:20

Kazz כתב:רציתם משחקים שדוחפים חומרה, לא?

ברור ש CDPR זרזו את המשחק החוצה והם גם אשמים שהם הסתירו את המצב של גרסאות הקונסולות במקום לתת לשחקן לשפוט לפני שהוא קונה אם הוא מוכן ל'קבל את הפשרות והחיתוכים שהם עשו.
מה כבר PR שלילי יעשה לחברה שהוא לא עשה לבת'סדה דורות שלמים (לא עשה כלום)? ל CDPR יש את COVID לצידה וגם בטח definitive edition (כמו שהיה לוויצ'ר) שיציעו בחינם לבעלי המשחק.

אם אתם מבקרים אותם שהם הוציאו את המשחק במצב הזה, תבקרו גם סוני ומיקרוסופט שאישרו את המכירה של המשחק על הפלטפורמות שלהן.

והקשר בין משחק שדוחף חומרה למשחק מבוגבג שמתרסק ועם בעיות ביצועים? אין בעיה עם משחק שמוריד לברכיים 3080RTX, זה סבבה לגמרי ונראה שסייברפאנק מצדיק את זה, אבל אין תירוץ לערימות של באגים וגרסאות לא שחיקות לדור הנוכחי. אם גרסת הקונסולות צריכה עוד עבודה, הם לא היו צריכים לשחרר אותה ולהוציא רק אחרי שהן מוכנות. אם המשחק גדול בכלליות על הקונסולות ומעבד היגואר שלהן אז הוא לא היה צריך לצאת להן כלל.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 13 דצמבר 2020, 22:51

אני לא יודע איך המשחקיות פועלת בסיברפנק
אבל מהסרטונים שראיתי והבעיה העיקרית בדור הקודם
זה הcpu ,אני חושב שלדור הקודם היו צריכים לתכנן גרסאות עם סוג של זמני טעינה ,ולא עולם מחובר ,היו יכולים לפצל את העולם עם סוג של מסדרונות בין חלקים ,שישמשו סוג של מקומות טעינה ברקע
והיו יכולים לשנות את חלקי הנהיגה למשהו שדור קודם יעמוד בו

איך שזה ניראה xbo og ,קיבל אותה גרסה של pc מפלצתי
זה אותה הגרסה ,רק בשנמוך גרפי וביצועים
זה לא ניראה שעשו טריקים מוכרים ויעילים שהביצועים בדור הקודם יהיו טובים ,חלק מהטריקים שיכלו לעשות היו כבר מדור ה32/64 ביט
כן הורידו צפיפות אבל זה לא מספיק

עם המשחק היה פחות פתוח לדור הקודם
לא היתה את הבעיה הזאת
יכלו לעשות את אותו הסיפור ואותם סרטוני מעבר
אבל בעיצוב שלבים שונה בין הגרסאות ,לא הכל שונה
אבל כן לחלק לאזורים בדור הקודם
צריך לזכור גם cpu חלשלוש וגם ארד דיסק איטי

בrdr2 פתרו את הבעיה באיטיות של המשחק
אפילו רכיבה על סוס לא היתה מהירה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 13 דצמבר 2020, 22:51

כמו שאמרתי הם זירזו את המשחק ולא היו שקופים לגבי המצב שלו על הקונסולות לפני השחרור. המשחק לא היה מקבל את התקציב שהוא קיבל אם הוא לא היה יוצא לפס4 ו XB1 בשיא מס' הבעלים.

CDPR לא היו צריכים לשחרר את המשחק, וסוני ומיקרוסופט לא היו צריכים לאשר את מכירת המשחק.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 דצמבר 2020, 00:50

Kazz כתב:כמו שאמרתי הם זירזו את המשחק ולא היו שקופים לגבי המצב שלו על הקונסולות לפני השחרור. המשחק לא היה מקבל את התקציב שהוא קיבל אם הוא לא היה יוצא לפס4 ו XB1 בשיא מס' הבעלים.

CDPR לא היו צריכים לשחרר את המשחק, וסוני ומיקרוסופט לא היו צריכים לאשר את מכירת המשחק.

אני לגמרי מסכים שהמשחק לא היה צריך לצאת (לקונסולות) ושהם לא היו שקופים. מסכים לגמרי.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 14 דצמבר 2020, 08:04

DrKeo כתב:
swiss-the-engine כתב:
DrKeo כתב:
swiss-the-engine כתב:

אין לי מושג איך קראתי את ההודעה שלך בכלל ומה הקשר להודעה שלי...

חחחח

בואנה היה דבר כזה בעבר שעשו החזרים ככה? אני לא זוכר מקרה כזה
Benjamin Franklin

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 6 אורחים