glass man כתב:bling כתב:glass man כתב:אני יכול להגיד שאיפשהו ביוני 2015 כולה חודש אחרי שהמשחק יצא הנחתי את המכשף 3 בצד נטו בגלל קווסטים מסוימים שלא התחילו בכלל זחילה בקרבות שגרם להם להראות יותר כמו ריקוד בקרקס והשיא זמני טעינה בלתי סבירים לחלוטין חצי שנה אחר כך בערך והמשחק תוקן ברובו המוחלט, חוץ מזמני הטעינה.
עידן אמר שIGN המליצו לחכות חצי שנה,לא? והם נתנו 9 ועוד אהבו אותו, אני יכול רק לדמיין באיזה מצב טכני הזוי המשחק צריך להיות אם מבקר שממש אוהב אותו
אומר את זה ולא ברמיזה.
בסוף זה יתוקן עוד חצי שנה והמשחק יהיה ראוי מהבחינה הטכנית לפחות על הPS5/X/PC אבל אין פה שאלה, גרסאות הדור הנוכחי היו צריכות להתבטל לדעתי.
(איך שלא נקרא לדור ההוא
אני חושב שאתה ממש מגזים ונסחף עם גרסת הפס4 של המכשף, ביחס למה ששחקני קונסולות התרגלו אליו בתקופת הפס3 והוואן היא רצה בסדר גמור ובטח שהיה לה IQ בסדר גמור. רחוק שנות אור מלא שחיק אלא אם אתה אלטיסט PC שחי על 120 פריימים. גרסת המחשב נראתה טוב יותר אבל גרסת הפס4 היתה סבבה בפני עצמה ואחרי ש CDP סיימה לתקן אותה אז אפילו רצה כבר טוב מאוד (למרות שכאמור מלחתכילה גם במצב הראשוני היא כבר היתה מעל מה שהיינו רגילים אליו דור הקודם בעולמות פתוחים גם מבחינת פריימרייט)
מה שקורה פה עם סייברפאנק לעומת זאת זה ברמה של קיא, אני מתקשה להאמין שמה שלאסקין הביא פה אמיתי. תגידו לי שזה לא אמיתי![]()
שום פאטץ' לא יתקן כזאת זוועה, שוב בהנחה שזה לא פארודיה או משהו. זה נראה בין הדברים הכי מכוערים על הפס4 מה זה.
כאילו סבבה זה משחק PC שנבנה למחשב ולכן הפער יהיה גדול אבל למה גרסת הפס4 צריכה להיות מכוערת יותר מכל הספרייה של הפס4? לפחות שתהיה בטופ הגראפי על הקונסולה ועדיין עם הפרש של דור מול המחשב. זה היה הישג מרשים. כרגע זה להקיא וביזיון להוציא בכלל דבר כזה לשחקני הדור הקודם האומללים.
חג שמח אחי.
אני נסחף? שאתה משחק את המכשף 3 על הרמה הקשה אתה פוגש את משחק הטעינה ממש ממש הרבה ואז אתה שם לב כמה המשחק הזה היה צולע על הPS4
תנסה להיזכר רגע שהמשחק הזה לא הציע שום אתגר על רמות הנורמל. אם למכשף 3 היה זמין טעינה נורמלי כמו שעל הPC אני לא הייתי פורש ממנו, אבל לא היה איך לפרש את זה חוץ מההרגשה שCDPR שמים עלי זין בגלל שאני משחק על הפס4. הם אלה שיצאו אליטיסטים בעיני.
כי ההרגשה שלי היתה שהם אומרים לעצמם "אנחנו עדיין מפתחי PC ושהעמחה בקונסולות ילכו לחפש" הקרבות היו משהו שאי אפשר להנות ממנו עם ירידות תכופות לאזור ה27-26-25 FPS ככל שאתה משתמש בקסמים ואי אפשר להנות מהקרבות האלה בלי הקסמים.
מעבר לזה המון קווסטים לא התחילו לי וכו' אולי לעומת התועבה שTLOU 1 ורזי 6 רצו על הקונסולות בזמנו זה היה שיפור, אולי לעומת סקיירים בPS3 זה היה שיפור אבל תקח אדם מהרחוב הוא היה מסכים לשחק בכזה דבר? אני מדבר על תקופת ההשקה.
היו עוד סיבות שפרשתי באטמן שרציתי כבר לשחק אבל אם CDPR לא היו בועטים לי בביצים אני מאמין בלב שלם שהייתי מתמיד במשחק שלהם.
אני מודה ששיחקתי על הPC ברוב דור הPS360, למשל את סקיירים שיחקתי ב50FPS ב1080P ב2011 כמעט נעול. אבל זה לא שבאץתי עם ציפיות מטורפות של בחור מפונק מכפר שמריהו, סהכ רציתי שזה יהיה 30FPS בלי באגים בלי זמני טעינה שמוציאים מהאווירה בלי קווסטים שמסרבים להפעיל את עצמם.
אם המשחק מעניש אותי בדקות ארוכות על זה שאני מת ודרגות הקושי האחרות קלות מדי ברמה שלכל אדם מממוצע החוויה נפגמת אז לא ברור לי איפה אני המגזים.
שוב זה לא שצפיתי שזה יהיה כמו שסקיירים היה על הPC אבל שיהיה המינימום וזה לא היה והפעם הם פשוט מסתלבטים עם סייברפאנק, לא מאשים אותם שזה גדול על הפס4, אבל זה קצת טרולי מצידם להוציא גרסאות כאלה, בעולם מושלם זה היה נגד החוק.
אני לא שיחקתי אותו על הרמה הכי קשה, לא ראיתי בזה ערך זה לא TLOU שהקושי תורם לאווירה ולעולם שהם מנסים לבנות ושבנוסף, גם יש לו גיימפליי שכיף לשחק אותו מאתגר יותר, בניגוד לוויצ׳ר שם הגיימפליי serviceable ואני לא רוצה צורך באתגר מוגזם מדי.
בכל מקרה כמו שאמרתי המשחק ביחס לפס3, גם בגרסת הפס4 הציג קפיצה של דור לכל דבר והוא היה נראה מצויין, מבחינת ביצועים, זמני טעינה ואיכות תמונה הוא רץ הרבה יותר טוב ממשחקי פס3, בטח עולמות פתוחים אבל שוב, אתה באת מהמחשב וגם נהרגת הרבה אז לך היה קשה עם זה ואני מבין, ברור שביחס לדור הפס4 בכלליות הוא לא המוצר הכי מלוטש אבל עדיין, הוא לא היה גם גדול על הקונסולה מהבחינה הזו שהגרסה הזו שימרה את החזון של CDP (גם אם גרסת המחשב היתה עדיפה), בטח אחרי התיקונים ששיפרו ממש את הביצועים.
הבעיה היא שעם סייברפאנק זה מקרה שונה לגמרי...
Klayman כתב:לא יודע למה צריך להסתמך על גיפים מוזרים.. אפשר לראות גיימפליי באתר קטן כזה שנקרא יוטיוב
נכון, נראה רחוק מגרסאת ה PC או ממה שראינו בטריילרים, אבל ואללה, לא קרוב בכלל לגיף ההוא.
דיגיטל פאונדרי אומר שגרסת המחשב היא חוויית דור הבא לכל דבר ושיש הבדל תהומי בינה לבין גרסת הקונסולות (בטח הבסיסיות), הם אפילו אמרו משהו בסגנון שגרסת הקונסולות מזכירה להם את הסיטואציה של הוויצ׳ר 3 על הסוויץ׳, רק שהפעם הן בתפקיד ״הסוויץ׳״ במקרה של סייברפאנק. המשחק הזה גדול על הדור הנוכחי וגם את זה הם ציינו. זה המשחק הראשון שבאמת אפשר לאמר שהוא גדול על הדור הזה, שבאמת מנצל את המחשב ושמספק לטענתם חוויית דור הבא כנראה הכי משמעותית עד היום.
גם קראתי פידבקים של שחקני פס4 שאומרים שהמשחק מכוער, ונראה קרוב יותר לפס3 מאשר פס4. שוב, סימן ברור שהוא גדול על החומרה הזו ושזה שוב מקרה באטלפילד 3/קרייסיס3 שהיו על דור הפס3 ביחס למחשב.
DEATH, זה היה ברור שלא מדובר במשחק שהולך להפוך שונאי CDP למעריצים, זאת אומרת היה ברור שזה עדיין משחק של CDP ואם לא התחברת אליהם עד עכשיו אז כנראה שזה גם לא יקרה פה. חוץ מזה גם די היו חששות שהמשחק הזה הולך להיות גדול על הדור הנוכחי כמו שקורה לפעמים בסיום דור עם משחקים גדולים (בעיקר מצד מפתחות שמזוהות עם המחשב) וגם זה התגשם ככה שאני לא מופתע שהחוויה שלך שלילית.
אני מאלו שאוהבים לראות משחקים שסוחטים את המיץ של הדור הנוכחי ושעומדים סבבה מול המחשב אבל במקרה של סייברפאנק היתה לי הרגשה חזקה מראש שזה לא הולך להיות המקרה ולכן החלטתי עוד ממזמן יחסית שאשחק אותו רק בגרסת הפס5 מתי שזה לא יקרה. שמח שהחלטתי ככה, גם המשחק יראה כמו שאמור להראות וגם יהיה אחרי כמה פאטצ׳ים טובים.