Kazz כתב:יהיה משעשע אם חנות האמזון הזו תפעל כמו שמצפים אחרי שאנשים אמרו שבלי הDRM המקורי של הXB1 פשוט אי אפשר ליישם את זה.
Nucleus_Dawn כתב:
תחרות רק מאמזון זה יפה מאוד.
תחרות מכל החנויות בעולם, זה הרבה יותר טוב וזה לא אפשרי.
ע"י זה שמתייחסים לדיסקים כאילו יש להם חשיבות כלשהי והם לא סתם תוספת חמודה שבאה ליד הקוד שאתה קונה, אתה מונע המון תחרות שהפילה את מחירי משחקי הPC לרצפה. חבל, אבל גם אמזון זה משהו. לפחות תהייה תחרות כלשהי, גם אם לא מוצלחת כמו שיכלה להיות.
Kazz כתב:כיצד חנויות ריטייל 'סובלים' שאמזון יציעו משחקים במחיר זול יותר מאשר בחנות הפיזית? הרי אמרו שבלי ה DRM שנפטר מהדיסקים לא תוכל להיות תחרות ושהחנויות הפיזיות לא יסכימו שהשוק הדיגיטלי יציע משחקים במחיר נמוך יותר.
Kazz כתב:אבל יש אנשים שאמרו שדבר כזה לא בר-ביצוע כי החנויות הפיזיות יפעילו לחץ כדי למנוע את זה משום שהמשחק הדיגיטלי יימכר בפחות.
לפי מה שכתוב פה, זה לא רק אמזון: http://www.engadget.com/2013/11/12/sony ... ork-store/
bling כתב:עדיין לא הבנתי למה זה מונע.
אם סוני נתנה רישיון לאמאזון למכור קודים דיגיטליים למה שזכייניות אחרות לא יקבלו?
ואיך זה שלא היה נדרש דיסק בכונן היה מביא לפריחה של חנויות נוספות סטייל אמאזון?
Nigga כתב:Sony now lets you buy digital PlayStation games from Amazon and other retailers
שמעתם נכון. סוני מאמצת את המודל של וואלב וזה לא יהיה בלעדי לאמזון. מגהטון כבר אמרנו?
bling כתב:האמא של המגהטון!
קאוטיק כמו שאתה רואה זה רק הולך להתרחב,אולי לא יהיו בשלב הזה הצעות חצי מפוקפקות מכל מני אזורים במזרח אירופה אבל מדובר במהפכה.
bling כתב:יש לי אמריקאן אקספרס עם כתובת אמיתית אמריקאית,הבעיה היא שלפעמים משתמשים ב IP,בחנות של סוני אני יכול לקנות משחקים בכיף אבל לראות סרטים או סדרות אני חסום גם עם הכרטיס שלי שהוא אמריקאי לכל דבר מבחינתם.
Laskin כתב:אם הייתם מעלים את זה כאופציה לפני כמה שעות - כל אחד היה אומר כאן ש"אין שום סיכוי שסוני/מיקרוסופט יאפשרו זאת", ולכן זה באמת מגהטון, למרות שבPC זה מובן מאליו.
זה בעצם אומר שנכון לעכשיו - משחק של PS4 בן חודשים ספורים יעלה בממוצע משהו כמו 40 דולר, לעומת 60 בONE.
מיקרוסופט *חייבת* לתת מענה לדבר הזה, אחרת יתחילו להשוות את המחירים שהוציאו על משחקים בעוד שנה ויגלו שהיה ניתן לקנות עוד קונסולה בהפרש.
Laskin כתב:אם הייתם מעלים את זה כאופציה לפני כמה שעות - כל אחד היה אומר כאן ש"אין שום סיכוי שסוני/מיקרוסופט יאפשרו זאת", ולכן זה באמת מגהטון, למרות שבPC זה מובן מאליו.
זה בעצם אומר שנכון לעכשיו - משחק של PS4 בן חודשים ספורים יעלה בממוצע משהו כמו 40 דולר, לעומת 60 בONE.
מיקרוסופט *חייבת* לתת מענה לדבר הזה, אחרת יתחילו להשוות את המחירים שהוציאו על משחקים בעוד שנה ויגלו שהיה ניתן לקנות עוד קונסולה בהפרש.
Nucleus_Dawn כתב:
הם לגמרי חייבים להשתוות לסוני בתחום הזה ומהר. זה בהחלט מגהטון.
זה היתרון הכי גדול של הPS4 על הONE. יותר גדול מה100$ הפרש במחיר. זה לגמרי מספיק בשביל להשוות את היתרון התיאורתי של מייקרוסופט במערכת הפעלה.
Death_119 כתב:העיקר שהם קיבלו את האישור שלך מול היתרון ה"תיאורתי". כי זה נחשב וזה לא נחשב.
bling כתב:כן אין מה לאמר,עכשיו סוף סוף סוני שווה למייקרוסופט
Death_119 כתב:עכשיו אפשר לישון בלילה, היתרון מול מערכת ההפעלה נסגר, פוווו... זה היה מלחיץ.
bling כתב:כן אין מה לאמר,עכשיו סוף סוף סוני שווה למייקרוסופט
Nucleus_Dawn כתב:
אפילו עוקפים אותם. אני מוכן להתמודד עם מערכת הפעלה מחורבנת, אם המחירים של המשחקים עדיפים.
צעד נהדר של סוני.
דודי, למה היה לך קשה לישון בלילה? מה אכפת לך איזו קונסולה תכננתי לקנות קודם?
אני לא מסוגל להבין אנשים שכל כך מפריע להם מה אנשים אחרים בוחרים לקנות. פשוט תמוה.
kririn כתב:2 המערכות הפעלה האלו יהיו מאוד סגורות
ככה שמי שמצפה למשהו דומה לWIN8 או OSX או לינוקס ,לא נקבל מערכות פתוחות (יחסית) כאלו
וזה למרות שהחומרה של שניהן מסוגלות לזה בקלות
בPS4 רק צריך התאמה לGDDR5
בXBO לא צריך התאמה בכלל עם לא משתמשים בESRAM
מעניין יהיה לראות עם הסטים בוקס תאפשר התקנת תוכנות לא רישמיות ,במחינתי זה מאוד חשוב
DrKeo כתב:ברור שזה מגטון, אף אחד לא ציפה בכלל שחברת קונסולה תעשה משהו כזה, תוציא את המכירות הדיגיטליות מהידיים שלה. זה כמו שאפל תתן לכולם למכור שירים לITUNES. סוני מוותרת פה על המון כסף, זה חתיכת צעד.
erezronen כתב:
זה כאילו רק אני כאן יודע שנינטנדו עושה בדיוק את זה כבר יותר משנה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 8 אורחים